oh op die toer, ja dan maar lekker naar de appie op t gouverneurpleinquote:Op zondag 29 juni 2014 14:58 schreef renwan het volgende:
[..]
Ik verdom het om in de schilderswijk te komen en Rijswijk is qua tijd verder weg dan Nootdorp wat ik ook te ver vind voor een paar simpele boodschappen
Desondanks ga ik wel naar die Lidl Twee keer per maand daar naartoe fietsen is nog wel te doen.quote:Op zaterdag 28 juni 2014 23:58 schreef renwan het volgende:
[..]
Den haag heeft inderdaad een gigantisch tekort aan lidl's.
Ik heb ook echt geen zin om naar de haagsche markt te gaan en Nootdorp of Mozartlaan vind ik helemaal te ver weg
Ik woon in Mariahoeve.quote:Op zondag 29 juni 2014 10:49 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
[..]
ik word toch wel nieuwsgierig naar waar jullie wonen
ik heb hier 1 op loopafstand zitten en 2 op aan aanvaardbare afstand
Kijk maar in de folder. Heb je meer aan dan mijn omschrijvingenquote:Op zondag 29 juni 2014 11:26 schreef Miniem het volgende:
[..]
Pistachio bites? Zijn dat die borrelnoten?
En welke repen? Pastellirepen?
Welke regio?quote:Op woensdag 2 juli 2014 15:39 schreef Copycat het volgende:
Hoewel ik het niet in de online regiofolder kon vinden, stonden hier in de koeling wel emmertjes tzaziki.
Lekkere ook.
Brabant .quote:
hier ook permanent, jaquote:Op zondag 29 juni 2014 13:53 schreef Aventura het volgende:
Hier staat sinds een paar maanden tzaziki standaard in het schap. Bij de yoghurt.
Dat schept hoop!quote:
Hier staat het er sinds deze week, inderdaad in een 500 ml verpakking.quote:
Tzaziki kant en klaar is toch niet lekker joh, ook iets wat je supergemakkelijk zelf kan maken.quote:Op woensdag 2 juli 2014 20:01 schreef Molo het volgende:
Tzaziki hier ook in vaste assortiment, emmertje meegenomen, ben benieuwd.
Verder uit het tijdelijke Griekse assortiment een aantal potten kalamata olijven meegenomen (lekker door Griekse salade heen), honing, olijfolie, pistachereep en een paar blikken dolmades en reuzebonen. Omnomnom!
En nog wat Indiase kruiden uit de opruiming van Aziatische weken, waren goed te eten door gehakt heen enzo.
Ja ok maar dat zal wel een stuk duurder zijn dan.quote:Op donderdag 3 juli 2014 14:27 schreef JohnB52 het volgende:
Waarom maak je de gyros dan ook niet zelf? Net zo makkelijk als de Tzaziki
Bijna alle vlees is op een zeker moment in het verwerkingsproces bevroren geweest. Grote kans dat zelfs je verse slavink of kipfiletje van de slager dat geweest is dus dat zegt niks.quote:Op donderdag 3 juli 2014 14:30 schreef Copycat het volgende:
Die kant en klare tzaziki smaakt mij prima. Ik zet eerder mijn vraagtekens bij vriesvlees, dat zal ik dan weer niet kopen. Ieder zijn meug.
Nu denk ik toch dat er een verschil zit tussen keurslagervlees of fabrieksvlees uit de prijsvechtende supermarkt. Ik kies iig voor het eerste. Maar eet smakelijk!quote:Op donderdag 3 juli 2014 16:06 schreef Elan het volgende:
Bijna alle vlees is op een zeker moment in het verwerkingsproces bevroren geweest. Grote kans dat zelfs je verse slavink of kipfiletje van de slager dat geweest is dus dat zegt niks.
Ik had al gekeken maar ik weet niet welke je bedoeld.quote:Op zondag 29 juni 2014 20:37 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Kijk maar in de folder. Heb je meer aan dan mijn omschrijvingen
Hier http://www.lidl.nl/cps/rd(...)l_nl/hs.xsl/5746.htmquote:Op donderdag 3 juli 2014 17:01 schreef Miniem het volgende:
[..]
Ik had al gekeken maar ik weet niet welke je bedoeld.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |