Salade mee maken, met olijven, kappertjes, feta, appel, sla?quote:Op maandag 2 juni 2014 10:43 schreef emmyemmy het volgende:
Heb hier nog een bakje kalkoenblokjes en wil die vanavond op maken. Ben beetje moe dus wil er graag iets simpels mee doen, idee?
Waarom kan je geen 2 kippenburgers tegelijk bakken? Is je koekenpan zo klein? En als ze te rauw zijn, moet je ze langer bakkenquote:Op maandag 2 juni 2014 10:45 schreef sararaats het volgende:
ik heb tegenwoordig het (kleine) probleem dat de kippenburgers rauw blijven vanbinnen. natuurlijk weet ik dat je ze moet draaien en keren maar dat gaat niet met 2 ineens.
of wel soms?
Vriend houdt niet van fetaquote:Op maandag 2 juni 2014 12:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Salade mee maken, met olijven, kappertjes, feta, appel, sla?
Mozzarella?quote:
Die site gaat er mijn optiek ten onrechte vanuit dat Hollandse tomaten waterbommen zijn, dat ze dezelfde tomaten in blik stoppen als degene die mooi moeten liggen te wezen voor in de salade enzo, en dat er geen smaakverschil zou zijn als het er in de AH niet is.quote:Op maandag 2 juni 2014 15:54 schreef sirdanilot het volgende:
Hoe beter je tomaten, hoe beter je bolognesesaus. Ik gebruik gewoon altijd de goedkoopste, maar je krijgt waar je voor betaalt lijkt me...Volgens deze site zijn alle Hollandse merken (ook grande italia) ongeveer even goed, de echt Italiaanse merken zijn beter. Dat lijkt me ook, als je het grote prijsverschil ziet (4x zo duur als euroshopper).
Cirio vind ik wel lekkere bliktomaten, goed dik sap ook waar ze in zitten.quote:Op maandag 2 juni 2014 15:54 schreef sirdanilot het volgende:
Hoe beter je tomaten, hoe beter je bolognesesaus. Ik gebruik gewoon altijd de goedkoopste, maar je krijgt waar je voor betaalt lijkt me...Volgens deze site zijn alle Hollandse merken (ook grande italia) ongeveer even goed, de echt Italiaanse merken zijn beter. Dat lijkt me ook, als je het grote prijsverschil ziet (4x zo duur als euroshopper).
Maak Rendang: http://www.aziatische-ingredienten.nl/rendang-recept/quote:Op maandag 2 juni 2014 17:06 schreef Serinde het volgende:
Ik heb runderpoulet in de koelkast liggen ipv runderreepjes.... Ik wilde met wokgroente en sojasaus een simpel gerecht met rijst maken. Maar kan dat hiermee of kan ik beter wat anders doen met dit vlees? (Is meer voor stoofpotten dacht ik?)
Lekker! Opgeslagen! Nu vanwege tijd toch gewoon wat ik had in de wok gegooid. Niet heel slecht. Maar die Rendang ga ik zeker proberen binnenkort.quote:Op maandag 2 juni 2014 17:09 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Maak Rendang: http://www.aziatische-ingredienten.nl/rendang-recept/
Pardon? Dit rendangrecept of een rendangrecept?quote:Op maandag 2 juni 2014 17:45 schreef Aiko_ het volgende:
Dit rendangrecept kwam in het weekend nog voorbij op de radio als één van de allerbeste! Krijg er trek van
Ja hoor, de meeste wel. Onder vegetarisch valt enkel geen vis en vlees eten, maar er zijn natuurlijk mensen die hun eigen voorkeur hebben qua wel of niet eieren/zuivel/honing eten.quote:
Niet direct een recept bij de hand maar een groene curry met bloemkool en linzen bijvoorbeeld. Of een lichte rode curry met veel ui en tomaat waar je tegen het einde een paar gekookte eieren in doet.quote:Op dinsdag 3 juni 2014 07:49 schreef habitue het volgende:
Die rendang v Robin heb ik llaatst ook gemaakt. Heerlijk
Robin (of iem anders) weet je een lekker recept voor een vegetarische ( ) curry?
Je kan een ook gewoon curry recept nemen en het vlees vervangen voor tofu.quote:Op dinsdag 3 juni 2014 07:49 schreef habitue het volgende:
Die rendang v Robin heb ik llaatst ook gemaakt. Heerlijk
Robin (of iem anders) weet je een lekker recept voor een vegetarische ( ) curry?
Gebruik liever Tempeh, dat heeft nog structuur en smaak, tofu is zo een smakeloze gel achtige snotquote:Op dinsdag 3 juni 2014 09:40 schreef Uccie het volgende:
[..]
Je kan een ook gewoon curry recept nemen en het vlees vervangen voor tofu.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |