abonnement Unibet Coolblue
pi_142218972
Laatste film is:
In the blood
In the Blood (2014) - IMDb

Vond het verhaal erg zwakjes. Vooral veel actie en een leuke meid!

Cijfer: 6
  zaterdag 12 juli 2014 @ 21:46:29 #227
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_142219371
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 20:18 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

Uiteraard ;)
Ouwe cyberpunkerd!

V.
Ja inderdaad, V. ja.
  zaterdag 12 juli 2014 @ 21:48:45 #228
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_142219462
quote:
14s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 00:44 schreef Apotheose het volgende:
Vast al vaker genoemd:

Orange Is the New Black (TV Series 2013– ) - IMDb

[ afbeelding ]

...Het is als een goed boek die je niet weg kunt leggen. ...
Het is dan ook gebaseerd op een boek.

V.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_142224178
Temple Grandin


Hij stond al een tijdje op mijn watchlist, nu toch dan bekeken met mijn vriendin. Wat een bijzondere film! Wat een bijzondere vrouw en wat een emotie die deze film los brengt en dat terwijl de hoofdrol speelster niks van emoties begrijpt maar toch haar weg leert kennen en toch 'nuttig kan zijn voor de wereld' zoals ze het zelf zegt. Hulde aan Claire Danes (homeland), heeft er ook een golden globe voor meegekregen.

Tranen van geluk krijg je soms in deze film.

Ik: 9
IMDB: 8.4
Veni, vidi, vodka.
pi_142236303
Jurassic Park III

Jurassic Park III is een Amerikaanse film uit 2001 en is een vervolgfilm op The Lost World: Jurassic Park en de erg succesvolle Jurassic Park. De film werd geregisseerd door Joe Johnston.



Verhaal :

Een groepje mensen gaan, samen met paleontoloog Alan Grant, per vliegtuig naar het eiland Isla Sorna ("Site B"). Het koppel dat hem vergezelt is op zoek naar een jongen en een man die er met een parapente zijn neergestort. Grant is hiervan niet op de hoogte en veronderstelt dat ze alleen maar over het eiland vliegen om de dinosauriërs te bekijken. Waarschuwingen van Grant om niet op het eiland te landen worden genegeerd. Wanneer ze denken dat ze veilig geland zijn, gaat het mis. Het vliegtuig wordt aangevallen en volledig verwoest door een Spinosaurus. Het eiland verlaten met het vliegtuig is volledig uitgesloten.

Het groepje gaat uiteindelijk op zoek naar de jongen, en met succes. De volwassen man is echter overleden. Maar de gevaren zijn blijkbaar nog niet geweken. Ze worden aangevallen door groepen intelligente Velociraptors, een imposante Spinosaurus en zelfs door een aantal Pteranodons.

Grant kan bellen naar een goede vriendin, Ellie Satller. Zij contacteert de hulpdiensten en de marine en luchtmacht halen de overlevenden van het eiland.

* poes-up : Leuke film :)

IMDB Cijfer: 5,9
Mijn Cijfer: 6.8

[ Bericht 7% gewijzigd door poes-up op 13-07-2014 12:59:32 ]
pi_142236349
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 juli 2014 17:52 schreef casper019 het volgende:

[..]

Ik begon met S1, begon heel vet de serie.. maar halverwege het seizoe nbegon het toch te vervelen en ben ik afgehaakt...
Hier net zo, m'n vriendin hield het nog 1 aflevering langer vol.

Need for Speed (2014) - IMDb



Lekker scheuren in dure auto's, leuk man. Wel een trieste rol voor iemand als Jesse Pinkman, die kan in betere films spelen, maarja, je kan niet alles hebben, qua film/verhaal niets bijzonders, mja lekker scheuren! :D

7,5 (6,5 voor het verhaal, 8,5 voor de auto's).
  zondag 13 juli 2014 @ 20:03:22 #232
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_142252607
De afgelopen tijd gezien:

House of Cards - Season 1
Met een heel hoog tempo en politieke terminologie die je links en rechts om de oren vliegt is het eerste seizoen van deze Netflix serie heel verslavend en onderhoudend. Geniale karakters, sterk acteerwerk,intriges, omkoping en schandalen: alles is aanwezig om het interessant te maken en te houden.
Je moet wel je aandacht er bij houden want voor je het weet heb je weer van alles gemist maar als je dat lukt ben je snel verkocht.

9,0/10

House of Cards - Season 2
Gaat precies verder daar weer seizoen 1 ophield en gaat zelfs nog een stap verder. Misschien af en toe wel te ver want sommige dingen zijn echt over the top. Dat is wel jammer want dat leid de aandacht af van de eigenlijke verhaallijnen.
Niet zo sterk dus als het eerste seizoen maar wat zijn Mr. en Mrs. Underwood heerlijke personages! Jammer dat we op seizoen 3 moeten wachten.

8,0/10

Hercules
Volgens mijn vriendin "een schande" dat ik deze Disney nog niet had gezien en dus kreeg ik `m een tijdje geleden van haar cadeau, om de schade in te halen. Afgelopen week hebben we `m samen gekeken en ik moet zeggen dat ze gelijk had. Was zeer aangenaam verrast. Heb me anderhalf uur kostelijk vermaakt, echt een Disney zoals we die eind jaren `80/begin jaren `90 gewend waren. Deze is van de makers van The Little Mermaid en dat is te zien en te horen want vooral muzikaal is het een topper.
Een leuke toevoeging aan m`n Disney collectie die vast en zeker nog vaker herkeken zal worden.

8,2/10

How To Train Your Dragon 2
Het eerste deel vond ik erg goed dus het was afwachten of het tweede deel net zo goed zou zijn, of dat het een snel afgeraffeld geheel zou zijn. Dat was gelukkig niet zo, het is een heel degelijke sequel geworden. Het niveau van het origineel wordt weliswaar niet gehaald maar het is wel een kwalitatief hoogstaande film geworden. Mooie animaties, een goed verhaal en net zoals in het eerste deel zit ook hier weer genoeg humor in.
Jaren lang was Pixar de te kloppen partij wanneer het aankwam op animaties maar met deze tweede How To Train Your Dragon bewijst Dreamworks dat ze zeker niet onder doen. Een topper!

8,0/10
pi_142255062


Redelijk en ook echt niet meer dan dat. Film is opzich wel vermakelijk om een keertje gezien te hebben maar is ECHT een 13 in een dozijn film, doet niet nieuws, en is zo voorspelbaar als ik weet niet wat.

Verhaal gaat over een monteur/coureur die word ''opgelicht'' door een zakenman en dan na zijn tijd te hebben gezeten wraak wilt nemen doormiddel van een grote speciale race..
En natuurlijk komt er ook een mooie vrouw bij kijken..
Tja gewoon wat snelle races mooie plaatjes, maar inhoudelijk totaal leeg en TE voorspelbaar.. en ook word er nergens een gevoel van ''spanning'' gecreeerd
Ondanks dat geinig om even te zien, maar ook weer om snel te vergete
5.5
pi_142256821
Allemaal weer lekker aan het downloaden geslagen zie ik zo ;-)

Stoker



Stoker (2013) - IMDb

After India's father dies, her Uncle Charlie, who she never knew existed, comes to live with her and her unstable mother. She comes to suspect this mysterious, charming man has ulterior motives and becomes increasingly infatuated with him.

7,5/10

Er zitten wat plotholes in de film, maar vond het een prachtig geschoten film en goede onderliggende spanning. Zometeen maar eens de verwijderde scenes bekijken.
pi_142258245
White House Down (2013) - IMDb

Politieagent (uiteraard ook ex special forces) die eigenlijk bij de Secret service wil gaat met zijn vroegwijze dochter een toertje doen door het Witte Huis. Dat blijkt precies op het moment dat een stelletje onverlaten besluit de tent over te nemen.
Een actiefilm pur sang van Ronald Emmerich (met verwijzingen naar zijn eerdere werkjes als ID-4), gemaakt voor dikke boem en een bak patriottisme. Je moet je bij dit soort films van te voren instellen op dat er dingen niet allemaal even logisch gaan en het gezond verstand voorbij. Maar dan heb je in dit geval eigenlijk een behoorlijk stukje vermaak. Lekker vlot, niet teveel nadenken en met nog best een aardig plot voor een film als deze. Toch zijn er paar dingen die erg storen, zoals het op momenten spontaan amateurisme van zowel secret service als de terroristen. Maar goed, zelfs daarmee is het gewoon lekker popcorn knallen en denk ik ook iets beter dan de ongeveer tegelijk uitgekomen Olympus has Fallen.

Overigens kreeg ik bij de enorm aimable Jamie Foxx het gevoel dat hij hier inzet wordt als een soort Obama look-a-like ten einde een charmeboost aan Obama te geven...
IMDb: 6,4
Ik: 7,5

The Vikings (1958) - IMDb

Klassiekertje met grote namen als Kirk Douglas, Tony Curtis en Janet Leigh. Iets met Vikingen die Engeland de hele tijd binnenvallen, twee halfbroers die dat niet van elkaar weten en een mooie prinses. De film kijkt een beetje als een stripboek, is kleurrijk en alles is licht uitvergroot. Verder echt zoals we van films uit die periode, zoals Ivanhoe en zo meer, kennen en verwachten, niet de snelheid van hedendaagse films. Ook het stijve bordkartonnen acteerwerk is present, hoewel vooral Douglas hier lekker op dreef is. Vermakelijk maar je moet er van houden en tegen kunnen. Oh en met Ernest Borgnine als Viking koning Ragnar, maar die bij nog altijd gewoon Dominic uit Airwolf is.
IMDb: 7,1
Ik: 7
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_142261219
Extreme Movie (2008) - IMDb

Wat was dit in vredesnaam.... Ik kon niet slapen en dit was op RTL44 ofzo midden in nacht... Soort C-versie van American Pie maar dan niet leuk...
IMDb: 3,8
Ik: 1

De Smurfen 2 (2013) - IMDb

Ik had deel 1 een tijd geleden gezien en die vond ik nog niet eens zo heel beroerd dus ik dacht ach wat kan het kwaad om deel 2 te gaan kijken... Best een hoop dus. Deel 2 heeft last van het deel 2 syndroom; we hadden meer geld maar niet echt een goed idee en onder druk van de maatschappij hebben we dus maar iets slechts geproduceerd want de bezoekers komen toch wel... Verder bekende deel 2 ingredienten als kinderen van hoofdpersonen uit deel 1, bijverzonnen karakters (grijze smurfen in dit geval) en zo meer. Ik weet niet of er meer ingezeten had maar dit was gewoon niet heel best.
IMDb: 5,4
Ik: 3

Jack the Giant Slayer (2013) - IMDb

Het verhaal van Jaap en de Bonestaak. Maar dan op z'n Hollywoods. Dit had best potentie maar maakt het totaal niet waar. Ok, de CGI is prima in orde en de reuzen best aardig maar de rest van de aankleding voelde voor mij nep en over de top aan. Hielp ook niet dat het verhaal teleur stelt en dat ik geen enkel gevoel kreeg bij de karakters, matig geacteerd, geen uitstraling en bij vlagen gewoon irritant, looking at you there Ewan McGregor!
IMDb: 6,3
Ik: 4

The Call (2013) - IMDb

Ik dacht dit verhaal, over Halle Berry als 911 operator met een trauma die een telefoontje van een ontvoerd meisje ontvangt, best goed ontvangen was dus de 6,7 op IMDb viel me wat tegen. Ik heb me prima vermaakt, het houdt een beetje het midden tussen een thriller in kleine ruimtes en een regulier ontvoeringsdrama. Ik vind het wel een mooie mix en Berry speelt het prima soms misschien een klein beetje over de top. Het einde voelde in de film wel goed maar er knaagt bij mij wel een gevoel van dat kan toch helemaal niet zo...
IMDb: 6,7
Ik: 7,5

Real Men (1987) - IMDb

A womanizing CIA agent and an insecure insurance agent are paired together to make sure a deal goes through with aliens for the future of mankind.
Als je een jaren 80 film zoekt die zo slecht is dat hij weer goed wordt moet je deze hebben, heerlijke onzin.
IMDb: 6,2
Ik: 7,5
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  zondag 13 juli 2014 @ 23:30:09 #237
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_142265901
De Behandeling (2014) - IMDb

Eindelijk gezien. Geweldige Vlaamse verfilming van Mo Hayders tweede boek The Treatment. Zoals ik al eerder meldde in dit topic ben ik benieuwd hoe de rechten zijn verkregen en waarom het nooit in het Engels is verfilmd. En waarom niet is begonnen met het eerste boek, Birdman (dat ik nog net wat beter vond).

Hoe dan ook, zeer geslaagd. Een film die spannend en beklemmend is, gaat over gruwelijke materie (en in de beelden behoorlijk ver gaat). Niet voor tere zielen.

Paar puntjes van kritiek: fractie sneller had gemogen. Niet veel, want ik houd van films die de tijd nemen, maar kwartiertje korter. Verder: in 2014 hebben we elektrisch licht, mensen, en lichtknopjes.

Verder: topfilm: 8,5

V.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_142271289
quote:
0s.gif Op zondag 13 juli 2014 21:08 schreef Xan21 het volgende:
Er zitten wat plotholes in de film
Zoals?
pi_142293089
Zoals:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door Xan21 op 14-07-2014 19:05:00 ]
pi_142297903
13 sins



jE moet geen topfilm verwachten, maar wel een film die gewoon goed is en erg vermakelijk is!!!
Het begin is erg sterk en tof, het is alleen jammer dat de laatste 20 minuten het verhaal een andere wending neemt en drastisch minder word.. Wat echt jammer is, waardoor je op het eind toch nog met vragen blijft zitten.. Jammer.. Regisseur weet wat goeds neer te zetten maar het dan toch niet goed te eindigen...

Ondanks dat heb ik me toch erg vermaakt met de film en vind het een aanrader, op zich goed acteerwerk en lekkere spannende sfeer.

Verhaal gaat over een man die krijgt een telefoontje... als hij een ''opdracht'' voltooid krijgt hij geld.. en des te meer opdrachten hij voltooid des te meer geld hij krijgt... MAAR als hij er 1 faalt verliest hij alles..

6.5
  maandag 14 juli 2014 @ 21:31:16 #241
395101 pokkerdepok
bla bla bla
pi_142300379
al een paar keer gedaan, maar even kort over

Need for Speed (2014) - IMDb

: na 10 minuten bijna afgezet, ik dacht dat wordt niks.
ik vind aaron paul ook een raar mannetje, veel te zware overdreven doorleefde stem voor zn uiterlijk.
cliche crew om hem heen, afgezaagde verhaal opzet...

maar goed, mooie autotjes, dus ik bleef kijken.
en dan merkte ik toch, dat de film langzaam maar zeker mijn gunst won. niet alleen door het racen, maar ook door het verhaaltje en het spel, op zn eigen rare stoere b-achtige manier.
wou ik maar even zeggen.

toch een 6.5.
  Redactie Games dinsdag 15 juli 2014 @ 00:45:38 #242
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_142309805
quote:
0s.gif Op zondag 13 juli 2014 20:40 schreef casper019 het volgende:
[ afbeelding ]

Redelijk en ook echt niet meer dan dat. Film is opzich wel vermakelijk om een keertje gezien te hebben maar is ECHT een 13 in een dozijn film, doet niet nieuws, en is zo voorspelbaar als ik weet niet wat.

Verhaal gaat over een monteur/coureur die word ''opgelicht'' door een zakenman en dan na zijn tijd te hebben gezeten wraak wilt nemen doormiddel van een grote speciale race..
En natuurlijk komt er ook een mooie vrouw bij kijken..
Tja gewoon wat snelle races mooie plaatjes, maar inhoudelijk totaal leeg en TE voorspelbaar.. en ook word er nergens een gevoel van ''spanning'' gecreeerd
Ondanks dat geinig om even te zien, maar ook weer om snel te vergete
5.5
Gewoon niet teveel bij verwachten van deze film. Het verhaal is om te "cringen". Maar de actie/scheurscenes zijn wel tof gefilmd. Ze hadden het alleen beter Mariokart met Supercars kunnen noemen. Enige wat ik miste was de CGI van de blue-shells die de auto's telkens lanceerden, want ze vlogen wel heel makkelijk de lucht in.


6/10 (vanwege de racescenes)

[ Bericht 1% gewijzigd door Mr.Noodle op 15-07-2014 00:51:27 ]
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_142311597
quote:
7s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 00:45 schreef Mr.Noodle het volgende:

[..]

Gewoon niet teveel bij verwachten van deze film. Het verhaal is om te "cringen". Maar de actie/scheurscenes zijn wel tof gefilmd. Ze hadden het alleen beter Mariokart met Supercars kunnen noemen. Enige wat ik miste was de CGI van de blue-shells die de auto's telkens lanceerden, want ze vlogen wel heel makkelijk de lucht in.


6/10 (vanwege de racescenes)
lol, zat net toevallig deze te kijken :P
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_142336030
THANKS FOR SHARING



Redelijk vermakelijk en de film heeft wat leuke momenten.. Maar mist toch NET ff iets waardoor het toch niet helemaal is wat het had kunnen zijn.
Het onderwerp is wel grpapig, gaat over een aantal mensen die sexverslaaft zijn en letterlijk alles doen om aan hun trekken te komen en hoe het dan gaat met hun prive leven...
En je leert dan verschillende personages kennen..
Toch had er net wat meer humor en diepgang inmogen zitten,
Vermakelijk om een keer te zien maar er had meer in gezezten
6
pi_142338794
Is dat P!nk?
pi_142339390
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 21:34 schreef Mint_Clansell het volgende:
Is dat P!nk?
Ja. Alecia Moore
  dinsdag 15 juli 2014 @ 22:10:51 #247
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_142340996
Hopelijk is haar acteren beter aan te zien dan haar zang is om te horen. Jezus, ik ken geen zangeres die bij elk liedje klinkt alsof haar eierstokken om haar huig zijn geknoopt, maar zij krijgt het voor elkaar :{w

V.
Ja inderdaad, V. ja.
  dinsdag 15 juli 2014 @ 22:19:01 #248
359067 Leafeon672
Verzuurde twintiger
pi_142341518
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 22:10 schreef Verbal het volgende:
Hopelijk is haar acteren beter aan te zien dan haar zang is om te horen. Jezus, ik ken geen zangeres die bij elk liedje klinkt alsof haar eierstokken om haar huig zijn geknoopt, maar zij krijgt het voor elkaar :{w

V.
Overdrijven is ook een vak.
Op dinsdag 26 augustus 2014 00:04 schreef spijkerbroek het volgende:
Taalverkrachting is een misdrijf.
Op maandag 21 september 2020 18:37 zal yvonne het volgende schrijven:
Ik neuk jullie allemaal de moeder.
  dinsdag 15 juli 2014 @ 22:32:28 #249
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_142342285
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 22:19 schreef Leafeon672 het volgende:

[..]

Overdrijven is ook een vak.
Ik wou dat ik werd betaald. Maar dat mens zingt alsof het fysiek pijn doet. En zo kijkt ze er ook bij.

V.
Ja inderdaad, V. ja.
  dinsdag 15 juli 2014 @ 22:42:27 #250
8369 speknek
Another day another slay
pi_142342840
The Grand Budapest Hotel (2014) - IMDb

Ja ik ben toch wel echt fan van Wes Anderson. Niet heel vaak, maar gewoon een keertje per jaar. Je kunt zeggen dat zijn bekende trucjes van de draaiende en ineens stoppende camera, de guitige tiltshift en de slapstick mimiek van de beetje autistische karakters precies dat zijn; trucjes. En je hebt gelijk. Maar dat geeft niet. Ik houd ervan. Anderson heeft oog voor visueel detail en ook the Grand Budapest Hotel heeft weer zijn geheel eigen stijl, deze keer die van de vergeelde/ingekleurde ansichtkaarten van voor de oorlog (en bruinige teinten tijdens de seventies/huidige tijd). Compleet met afwijkende beeldverhoudingen, wat wel werkt maar misschien iets minder een succes is. Het verhaal, over de flamboyante (homo/hetero..bi?) concierge die een erfenis krijgt is wellicht wat klein maar heeft zoals altijd een goed hart, en wordt meer dan uitstekend gespeeld door Ralph Fiennes. Overigens wordt er een compleet vat aan Hollywood sterren geopend, maar nergens voelt dat in your face. Gewoon leuk.

9.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')