abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 27 mei 2014 @ 15:21:30 #1
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140428723
Inleiding

Aangezien ik hier op FOK! nog maar weinig ben tegen gekomen over elektronisch roken, ook wel dampen, e-smoken of vapen genoemd, ben ik zelf maar even een topic begonnen (veel schaamteloos gejat van Tweakers). Ik ben nu ongeveer 5 weken gestopt met analoog roken (the real deal dus). Dit viel niet mee. Ik rookte vrij veel namelijk. Het laatste jaar rookte ik ongeveer een pakje Javaanse Jongens 3/4 (37.5 gram) per anderhalve dag. Ik gok dat dit neerkwam op een shagje of 30 a 35 per dag.

Ik had gehoopt dat mijn verlangen naar een shagje na een week of 4 wel tot praktisch 0 gereduceerd zou zijn, maar helaas bleef ik op momenten last houden van een aanhoudende drang om te roken. Ik moest gewoon iets inhaleren en de drang om toch maar wat te roken te gaan halen bleef zo nu en dan in me opkomen. In de weekenden, vaak onder het genot van een biertje of wat, ging ik dan ook regelmatig voor gaas en bietste ik her en der een shagje of sigaret. Door de weeks was dit een stuk minder, maar ook dan kreeg ik regelmatig met die drang om te roken te maken.

Uiteindelijk werd ik er gek van en ben me eens gaan verdiepen in het fenomeen elektronisch roken. Ik raakte aardig nieuwsgierig en heb dus meer uit nieuwsgierigheid een elektronisch roken starter kitje gekocht. Sinds gisteren heb ik dus een elektronische sigaret en ben er best positief over. Dit wil ik met jullie delen en ik denk ook serieus dat dit mij gaat helpen om niet meer te roken.

Elektronisch roken? Huh..wat is dat?

Een e-smoke is een apparaatje dat bestaat uit een batterij, een verdamper en een reservoir waar je vloeistof in doet. De zogennaamde e-liquid. Deze vloeistof wordt door de verdamper verhit waardoor er een damp wordt geproduceerd welke je vervolgens kunt inhaleren. De damp lijkt sterk op rook, maar aangezien er geen sprake is van een verbrandingsproces, mag je eigenlijk niet van rook spreken. De vloeistof bestaat voornamelijk uit Propyleenglycol waarin nog enkele andere stoffen zijn opgelost, zoals bijvoorbeeld smaak en geurstoffen.

E-smoken is vele malen minder slecht dan gewoon roken. Aangezien er geen sprake is van verbranding, krijg je dus ook geen schadelijke verbrandingsproducten binnen. Ik schrijf bewust dat het minder slecht is, omdat het nog altijd gezonder is om niet te e-smoken. De liquids bevatten namelijk wel nicotine, hoewel er ook liquids zijn die geen nicotine bevatten. Toch is de nicotine wel essentieel om de zogenaamde "troath hit" te behalen. Dit is de prikkel in de keel die je ervaart bij het inhaleren..

De damp lost veel sneller op dan rook, het is praktisch geurloos en ook niet schadelijk voor je omgeving. Ook zul je geen vieze smaak meer in je mond hebben na het roken van zo'n e-smoke, hetgeen bij het roken van tabak wel het geval is. Je stinkt ook niet meer na het roken. Man wat stinken rokers zeg... ik heb dus ook altijd zo gestonken :r

In theorie mag je overal e-smoken omdat er geen sprake is van een verbrandingsproces en je dus geen rook produceert. In de praktijk blijkt dat nogal eens tegen te vallen. Mensen zouden je vaak raar aankijken en het e-smoken verwarren met echt roken. Onwetendheid, voornamelijk. Wellicht dat dit in de toekomst wel wat zal veranderen.

Hieronder even een aantal voordelen ten opzichte van het roken van tabak:

• Er is geen verbranding, dus er komen (bijna) geen giftige stoffen vrij, en de damp geeft nagenoeg geen geur af.
• De damp lost snel op, dus het zal geen rokerige kamer veroorzaken.
• Je kan/mag het ding in theorie overal roken
• Je hebt geen asbak of aansteker nodig
• Je bergt hem eenvoudig weer op, ook na één snel trekje!
• Je hoeft je geen zorgen te maken over wat met de as te doen, of waar het filter weg te gooien
• Je stinkt niet. Je kleren, auto, huis, handen etc. ook niet (tenminste niet naar rook ;) )
• Er komt geen irriterende rook vanaf.
• Hij rookt niet door terwijl je hem niet gebruikt.

Gezondheid

Zoals je al waarschijnlijk aan de hand van bovenstaande tekst kan raden, is een e-smoke veel minder ongezond voor je dan analoge peuken verbranden. Waarom zeg ik "minder ongezond" ? Nou.. er zit nog steeds nicotine in, bijvoorbeeld. Echter, het is een ieder duidelijk dat het roken (dampen) van e-smokes alleen al op basis van het feit dat er geen verbranding plaats vindt, gezonder moet zijn dan een normale peuk. Daarr kan in ieder geval geen twijfel over bestaan. Je vraagt je wellicht af - maar waarom lees ik dan zo veel over schadelijkheid als ik even op Google naar "e-cigarette" zoek?

Nou... als ik heel eerlijk ben is dat gewoon een beetje vaag. Er is redelijk wat onderzoek gedaan naar e-smokes, en daarbij zijn her en der wat licht schadelijke gevolgen gevonden. Bijvoorbeeld dat het je adem-weg vernauwt. Dat duurt dan tot 10 minuten na gestopt te zijn met het gebruik. Echter is in dit onderzoek alleen gekeken naar e-smoken. Niet wat er gebeurd met gewoon roken, of het stomweg inhaleren van damp (denk sauna) of dan hetzelfde effect optreedt.

In de USA hebben ze de FDA een onderzoek laten doen naar alle kwalijke eigenschappen. "Helaas" (voor de FDA) kwam daar echter uit dat het helemaal niet zo slecht was en al helemaal niet als je het vergeleek met een sigaret. Het rapport is op de site van de FDA te vinden en daar wordt heel veel gesproken over het aantreffen van bepaalde stoffen die slecht zijn voor de mens. Echter, ze vermelden er niet bij dat de concentraties waarin die stoffen voorkomen een factor 1000 tot 15000 lager zijn dan in een normale sigaret. Voor een goede analyse van het rapport (helaas in het Duits), deze link. Hierbij zitten alle links, inclusief bronnen in het engels en aanverwante zaken.

Je kunt het even allemaal doorlezen, maar kort samengevat komt het hier op neer:

• In 1ml e-liquid zit 40x minder Nitrosamine dan in een nicotinepleister of nicotinekauwgom
• In één sigaret zit 15000x zo veel Nitrosamine als in 1ml e-liquid
• In één liter bier zit twee keer zo veel Nitrosamine als in 1ml e-liquid

Dus als we het even snel uitrekenen:

Je kunt acht jaar lang 5ml e-liquid per dag dampen en dan heb je dezelfde hoeveelheid nitrosamine opgenomen als met het roken van één sigaret.

Daarbij wordt er gedaan alsof de andere gebruikte materialen in de liquids enge chemische middelen zijn, terwijl dit (afgezien van de nicotine!) allemaal middelen zijn die goedgekeurd zijn voor de menselijke voedselverwerking!

Los van het stoppen met nicotine innemen heeft e-smoken alle voordelen die je kan verwachten van het totaal stoppen met het roken van sigaretten. Ik geef toe, dat is een redelijk grote "los van", en Nicotine is zeker ook niet speciaal goed voor je. Het probleem bij het online onderzoeken van wat Nicotine nou precies met je doet is dat de meeste studies eigenlijk meer studies zijn van het roken zelf (per slot van rekening zijn er geen andere noemenswaardige bronnen van nicotine, dus het bestuderen los van sigaretten lijkt weinig zinvol). Maar het is in ieder geval duidelijk dat Nicotine net als caffeine een drug is, en je die stof uiteraard liever niet in je lichaam wil.

Er zijn evenwel een paar problemen die nog nader moeten worden onderzocht. Zo is het bijvoorbeeld nog onbekend hoeveel van de nicotine die in e-liquids zit, daadwerkelijk in je bloedstroom terecht komt. Sommige mensen zeggen 10% in vergelijking tot een normale sigaret, anderen weer 30%. Een (realistisch) nadeel van e-smokes die vaak wordt aangehaald is dat het moeilijk is te bepalen hoeveel nicotine je binnen krijgt. Dat is correct, en is wellicht het enige nadeel dat daadwerkelijk en objectief gezien als zodanig kan worden gezien. Echter, mijn mening is dat je dit op den duur zelf zal reguleren. Je moet het wel heel, heel bont maken om een overdosis nicotine tot je te nemen, en het feit dat dit nog geen enkele e-smoker ter wereld is gelukt zou je gerust moeten stellen. Het is overigens in theorie wel mogelijk om een overdosis te scoren met normale peuken, echter in de meeste gevallen zal je lichaam dermate hard beginnen met protesteren dat je waarschijnlijk nooit zo ver zal komen.

Even samenvattend de gezondheids-voordelen van de e-smoke versus de normale sigaret:

• Geen teer, kool-monoxide, en andere verbrandings-producten
• Geen ammonia en 4500 andere chemische stoffen die in normale sigaretten zitten
• Geen rook die de mensen in je omgeving een hoger risico op ziektes geeft
• Geen vervelende hoest, grijze huid, gele vingers, kortademigheid

De kosten

Voor met name sigarettenrokers is het qua kosten besparing vrij interessant om over te stappen op elektronisch roken. Voor shagrokers iets minder, maar ook die zullen voordeel behalen.

Men neme een gemiddeld eGo starter setje. Later hieronder behandel ik nog uitgebreid de hardware, maar neem van mij even voorlopig aan dat een eGo setje waarschijnlijk jouw keuze zal worden, dus laten we hier even van uitgaan. Nou, dat kost je zo'n EUR 60. Dat is dan een quality setje van JoyeTech, met twee e-smokes. Daar krijg je ook twee tankjes en twee atomizers bij. We gaan even een jaar-berekening maken, dus laten we even uitgaan dat een atomizer zo 3-4 weken meegaat (15 per jaar nodig) en een batterij voor een maand of 4-6. Voor het gemak, rekenen we twee extra batterijen. Een atomizer is zo EUR 7.50, een batterij EUR 20. (nogmaals, ik neem de prijzen ruim. Je kan ze waarschijnlijk voor 5 EUR en 15 EUR ook wel krijgen). Nou, (15x 7.50) = EUR 112.50 + (2x 20) = EUR 40 == EUR 152.50 aan onderdelen. Zitten we voor de hardware op EUR 212.50 per jaar.

Dan - de liquids. Daar ga ik uit van een verbruik van 2.5ml per dag, elke dag. In het begin zal dit waarschijnlijk hoger liggen (nieuw, leuk, spannend!) en later waarschijnlijk minder, maar laten we er even van uit gaan dat jij een fanatieke damper wordt! Nou... 365 dagen gedeeld door 4 = 91.25 flesjes per jaar. 10ml flesjes kosten zo tussen 3.95 en 5.95, laten we even uit gaan van 5 Euro per flesje. Er bestaan ook flesjes van meer dan 10ml, en die zijn vaak ietsje goedkoper trouwens. Goed. 91.25 * 5 EUR = 456.25 EUR per jaar aan e-liquids. Laten we even voor de volledigheid wat oplaad-kosten erbij nemen, zeg, twee tientjes op jaar-basis. Ok. Dan hebben wij in totaal... EUR 212.50 (hardware) + EUR 456.25 (e-liquids) + EUR 20.00 (electriciteit) = EUR 688.75 per jaar (EUR 1.89 per dag).

Jaja... je ziet hem al aankomen... met dat per-dag bedrag natuurlijk... maar goed, even verder rekenen. Hoeveel geef je uit aan normale sigaretten? We nemen even aan dat je een pakje van 19 peuken per dag zal verbranden. Dat is 365x 5.40 = EUR 1971.00. Ja dat ziet er al een stuk minder fijn uit he? Gooi er nog 20 aanstekers bij.. 20 EUR... in totaal komt dat neer op EUR 2000 per jaar. Twee Duizend pieken. Versus 688.75.

De hardware
Ok, je hebt genoeg van analoog roken en je wil een e-smoker worden. Goed zo! Maar nu... er is zo veel aanbod, wat is nou de goede keuze? Ik zeg er meteen eerlijk bij - het wordt je niet makkelijk gemaakt! Er zijn heel veel soorten e-smokes, sommige daarvan zijn wel in NL te koop, andere weer niet. Sommige werken met weg-werp cartridges, andere met vloeistof-tankjes. Sommige zijn klein, andere groot. Het is inderdaad een ramp om zo als n00b even te vinden wat je nou wil. Dus, we gaan het even allemaal uitleggen.

Voordat ik begin, De Gulden Regel Van E-Smokes Kopen:

!! Koop altijd een setje met twee peuken/batterijen !!
!! Single e-smoke "sets" (tenzij als vervanging voor een stuk exemplaar) zijn een total no-go !!

Want ja, ook jou zal het overkomen dat 1 stuk is, de batterij op is, etc. en je wil NIET weer terugschakelen op analogs. Dus - ALTIJD een duo-set kopen. Het is ietsje duurder, maar veel, veel beter.

Veel mensen willen dat hun e-smoke zo veel mogelijk op een sigaret lijkt. Dat is géén goed uitgangs-punt. Ten eerste ben je dan gedoemd tot het kopen van kant-en-klare modellen met een kleine batterij, ten tweede wordt het lastiger om het ding te dampen waar je niet mag roken. Wellicht vind je dat niet belangrijk, kan. Maar het is wel een feit. Zijn er dan helemaal geen goede sigaret-achtige e-smokes? Jawel... als je wat nadelen voor lief neemt. Maar als je echt serieus wil dampen, dan begin je toch met een stapje hoger. Maar, ik laat de keuze aan jou. Laten we eens de gangbare systemen in een lijstje zetten.

A - De "iSmoke"

Deze naam is door een mede-poster bedacht, en hij vat best goed samen wat de simpelste versie van de e-emoke is. Ze lijken op normale sigaretten, zijn klein en handzaam, en kosten in sommige gevallen het minst. Echter, je zit dikwijls vast aan 1 leverancier. Hieronder een paar voorbeeldje:


NuCig Pro 4 (website: http://www.nucig.co.uk/)

Voordelen van deze "iSmokes":

• Goedkoop als instap model
• Lijken op een sigaret
• Er is geen knopje dat je in moet drukken om te inhaleren, werkt op luchtdruk
• Geen geklooi met vloeistofjes bijvullen
• Batterij laad redelijk snel op (minder dan 30 min)

En dan even de nadelen:

• Relatief weinig rookontwikkeling (zeker met de el-cheapos)
• Lijken op een sigaret (kan voor verwarring zorgen)
• Er is geen knopje dat je in moet drukken om te inhaleren (ja, dit is ook een nadeel want je kan hem bijvoorbeeld niet voorgloeien voor een sterkere flash
• Weinig keuze met smaken van de vullingen (zeker met de el-cheapos)
• Korte tijd voor je weer ding moet opladen (2 uur medium-intensief dampen)
• Je zit vast aan de producent voor de cartridges/atomizers

Voor een E-Health setje zou je niet meer dan EUR 15 moeten betalen (2-peuken set) - alles daarboven is afzetterij. Voor NuCig... hangt af van welke optie je wil, maar alleen NuCig zelf verkoopt ze, dus afgezet worden is niet mogelijk (als je hun prijs billijk vind, natuurlijk ;)). Echter, mocht je ergens online andere vergelijkbare e-smokes vinden, wees alert op de prijs. Ze mogen onder geen omstandigheid meer dan EUR 50 kosten, en dan is dat al erg veel en hoop ik dat je er een flinke dosis cartridges er bij krijgt.

B - eGo/510 systemen

Dit zijn de meest gangbare e-smokes, en hebben ook de beste prijs/kwaliteit verhouding. Jaja... dit is de sweet-spot als je op zoek bent naar een goede, complete rook ervaring, af en toe wil eperimenteren met smaakjes en atomizers, maar geen zin hebt om echt hard core alles zelf te maken en rond te lopen met een bazooka. Er zijn heel, heel veel modellen, maar het belangrijkste aan al deze dingen is het nummer "510". Dat wil zeggen - 510 is (in de praktijk) de benaming van een schroefdraad-formaat waar dan de meeste accessoires op passen. Echter, dit betekent niet dat ze allemaal even dik zijn! Het kan dus zo uitkomen dat als je helemaal random 510-compatible accessoires/apparaten koopt je een combinatie zal hebben die van dik naar dun naar dik verloopt. Als je esthetiek belangrijk vind, let daar dan op. Nou, even wat plaatjes...


Standaard EGO-T model (niet JoyeTech, maar knock-off, echter dikwijls net zo goed)


JoyeTech Ego-C systeem, Ego-T met los vervangbare verdampers (website: http://www.joyetech.com)

Mensen die al wat langer dampen en ervaring hebben met de apparaten raden JoyeTech aan. Echter, dit zal niet lang meer zo blijven - laten we eerlijk zijn, deze dingen zijn niet bepaald complex (batterij, chipje, atomizer... whooptiedoo!) dus het is dan ook vrij lastig om ze echt te vergallen. Maar, als je wat meer zekerheid wil, en garantie op prijs stelt, is JoyeTech aan te raden. We zetten weer even de voor en nadelen op een rij:

Voordelen van de eGo:

• Goede, degelijke rook-ontwikkeling met goede Throat Hit (TH)
• Je kan elk soort liquid proberen van elke verkoper (geen vendor lock-in)
• Met normaal dampen gaat de batterij een hele dag mee
• Relatief handzaam formaat, meestal geen led op de tip
• Ruim aanbod van accessoires
• Onderdelen zijn relatief goedkoop (zie voorbeeld onder "kosten")
• Meer controle over hoeveel liquid je rookt
• Je kan hem voorgloeien door het knopje even ingedrukt houden voor een hijs

En de nadelen:

• Aanzienlijk groter en zwaarder dan een normale peuk. Je went er aan, maar duurt even
• Meer geklooi met liquids, af en toe wat lekkage wegvegen, etc.
• Als atomizers tegen het eind van hun leven zitten kan de smaak onprettig zijn
• In de meeste gevallen geen voltage-regulatie (zal waarschijnlijk veranderen in 2013)
• Past maar met moeite in een broekzak, kan breken als je lomp bezig bent
• Beter opletten met accessoires kopen (zoals juiste weerstand/voltage van atomizers etc.)

Zoals je ziet, er kleven relatief weinig nadelen aan de 510 setjes, en veel voordelen. Dit is dan ook de reden dat ze het meest populaire model zijn. Als je de grootte voor lief neemt, is het de perfecte e-smoke voor de meerderheid van rokers. En als je eenmaal je combinatie van atomizers/batterij hebt gevonden ben ja klaar. Nou, hoeveel moet het kosten? Een goede due e-smoke set zou je niet meer dan 60 EUR moeten kosten. EUR 80 als je er allemaal accessoires bij krijgt, maar ook echt niet meer. Je kan ze al krijgen vanaf EUR 35, maar dat zijn dan vaak niet de "originele" JoyeTech.

De eCab is een nieuwe versie van JoyeTech, en wordt geprezen om zijn degelijke rook-ontwikkeling en bouw-kwaliteit. Het nadeel ervan is echter dat de meegeleverde batterijen slechts 360mAh zijn. Dat is in vergelijking met de 650mAh of zelfs 1100mAh van eGo setjes vrij weinig - houd er dus rekening mee dat je bij de eCab wat vaker van batterij zal moeten verwisselen!

De pro gear

Okay... als je even wat serieuzer met dampen aan de slag wil, bereid bent wat meer cash uit te geven, en op zoek bent naar de ultieme damp-ervaring, dan zijn er nog een paar apparaten die je aanzienlijk meer mogelijkheden bieden. Deze kosten over het algemeen een stuk meer (EUR 100-300) maar dan heb je ook wat. Overigens, in sommige gevallen is het zo dat het kopen van een Pro apparaat op de lange termijn goedkoper zal blijken te zijn, maar dan moet je wel bereid zijn om je eigen atomizers in elkaar te draaien. Althans - het verhittings-element ervan. Dit heet een zelf-wikkelaar. Je koopt speciaal dun gloeidraaid, glas-vezel draad, en maakt je eigen wikkels. Dit is tot wel 90% goedkoper dan een atomizer vervangen, maar vereist wel dat je stabiele handjes hebt ;) Het zelf maken van je gloei-draad geeft je ook absolute en totale controle over de smaak. Meer of minder draad, veel of weinig glasvezel, al die dingen zullen bepalen hoeveel smaak, damp en throat hit je zal krijgen. De ultieme dampers maken zelfs hun eigen apparaten, maar dat is even iets voor een andere keer. Hier onder even een paar plaatjes van Pro gear:


Een van de meest populaire "pro" apparaten, de LavaTube


Versie 2.0 van de LavaTube, de Epic Storm (Normaal en mini)


Zelf-wikkel verdampers van Bulli-Smoker.de (tussen 50 en 70 EUR per stuk)

Zoals je ziet, zijn deze dingen ook erg groot - je zal er niet snel mee over straat lopen. Als je een van deze wil kopen, zou ik je aanraden dat je de eGo voor buiten koopt, en deze voor binnen. Let wel, in de meeste gevallen zijn de accessoires voor de twee te gebruiken op beide (al dan niet met (meegeleverde) adapters). De LavaTube kost een relatief bescheiden EUR 50-70 (afhankelijk van het pakket dat je kiest) en de Epic Storm zou je voor zo rond de 90-110 EUR moeten kunnen scoren. Op allebei de apparaten kan je het voltage instellen in stapjes van 0.1 V, tussen 3.0 en 6.0V. Het grootste technische verschil is dat de Epic Storm ook de weerstand van je atomizer kan meten. Het voltage is van elementair belang bij hoeveel rook en Throat Hit je krijgt. Echter, als je ook de weerstand van de atomizer weet, dan is het makkelijker in te schatten welk voltage correct is. Anders is het even pielen/proberen.

Voordelen van de Pro Gear:

• Uitstekende damp-ervaring, volle smaak, zeer goede throat hit
• Je kan elk soort liquid proberen van elke verkoper (geen vendor lock-in)
• Met normaal dampen gaat de batterij een hele dag mee
• Totale controle over hoe het smaakt, dampt en voelt
• Ruim aanbod van accessoires
• Verwisselbare batterijen
• Je kan hem voorgloeien door het knopje even ingedrukt houden voor een hijs
• Diverse instellingen mogelijk (voltage, weerstand meting, etc.)

En de nadelen:

• Groot, log apparaat (tot wel 200 gram of meer)
• Vereist meer handarbeid (alhoewel je ook "normale" atomizers kan gebruiken)
• Relatief hoge kosten aan het begin, accessoires zijn duurder
• Past maar met moeite in een broekzak, kan breken als je lomp bezig bent
• Adapters nodig voor sommige accessoires

Okay... dat is dan de hardware. Dit is bij lange na niet alles, er zijn nog veel meer systemen, zoals de 810, de 910... het houdt niet op. Echter, op dit moment (September 2012) is de 510 met grote voorsprong het meest gebruikte systeem, er zijn de meeste accessoires voor te vinden voor de beste prijs, en is plenty informatie te vinden online over deze systemen. Je staat natuurlijk altijd vrij om iets anders te kopen, en we horen graag over andere systemen! Nog even tot slot om er zeker van te zijn dat je dit onthoud... tenzij je een pro-systeem koopt met verwisselbare batterijen, koop altijd een setje van twee peuken. Echt, trust me, het is van cruciaal belang. Zelfs als je maar heel af en toe wil dampen, is het alsnog aan te raden. Al was het maar omdat je vader/vriend/oom het ding ook lekker vindt en hem even wil lenen. Just do it!

Voor goede, lange demonstraties van de hier besproken producten, raad ik je aan om deze videos te bekijken. Ze zijn in het Duits, maar de man weet echt waar hij het over heeft!

Video voor beginners (vooral ove eGo)
eGo videos (demos en product-reviews)
Review van Epic Storm en Lava Tube

De Liquids - De smaak van dampen

Liquids kunnen we relatief kort over zijn. Om te beginnen, zijn er een heleboel. Er is de "originele" liquid, Dekang (DK) die door menig damper ook als beste wordt ervaren. Maar er zijn ook nog merken als @37, LiQueen, High Class, White Premium... echt te veel om op te noemen. Smaakjes zullen persoonlijk zijn, alhoewel mijn persoonlijke mening is dat je in het liefst wil beginnen met rook-achtige smaakjes. Ga dus niet voor blije aardbei of kauwgom - neem in ieder geval een smaak die ongeveer in de richting van tabak ligt, zoals koffie, noten of uiteraard tabak zelf. Dit is voornamelijk van belang als je wilt overstappen naar dampen. De dag dat je verlangt naar de smaak van een analoge sigaret zal ongetwijfeld komen. Het is dan van belang dat je dit op kunt lossen met een rokerige liquid in plaats van terug te vallen naar sigaretten.
Daarnaast zit er uiteraard nicotine in de vloeistoffen. De nicotine is helaas belangrijk. Niet eens alleen vanwege de verslaving die je er aan hebt, maar ook omdat de "throat hit" (TH) door de nicotine tot stand komt. Men heeft reeds geprobeerd om die TH met iets anders teweeg te brengen, echter dit is niet zo succesvol.

Het lijkt vanzelfsprekend dat je eerst wil overschakelen op e-smokes met nicotine zodat je van de sigaret af bent, en dan als tweede stap ook af wil van de nicotine. Dit is echter dus wat lastiger, vooral door het gebrek aan TH. Het roken van nicotinevrije liquids voelt dan ook een beetje alsof je gewoon warme wolkjes lucht inademt - wellicht leuk als je een heel lichte roker was, maar voor degenen die wat langer aan de analoge sticks zaten, geeft dit vaak toch geen voldoening. Zelf heb ik heel hoopvol drie flesjes zero nicotine spul gekocht, en helaas heb ik het grootste deel reeds weg-gegeven, want het beviel niet. Je kan uiteraard wel mengen, zodat je de hoeveel nicotine verkleint, maar echt er helemaal van af zijn... dat wil nog niet echt werken.

Als je besluit liquids te mengen, die dit bij voorkeur met liquids van hetzelfde merk. Ik heb gemerkt dat als je liquids van verschillende merken samenvoegt, je dikwijls "laagjes" maakt, zodat dus de ene liquid bovenop de andere ligt. Schijnbaar mengen ze niet zo lekker. Maar goed, ik heb dat "mengen" ook in de atomizer gedaan, wellicht is het slimmer om dit even te doen voordat je ze er in giet ;)

Onderhoud - Het reinigen van de elektrische sigaret

Voor iedere elektrische sigaret geldt feitelijk hetzelfde. Zorg dat deze in een goede staat blijft en maak hem regelmatig schoon. Aangezien sommige elektrische sigaretten herbruikbaar zijn is het belangrijk dat deze periodiek worden ontsmet met bijvoobeeld isopropyl alcohol. Een goede indicator voor onderhoud is het verbrand smaken van de damp, een stijve teug of verminderde dampproductie. Let op! Een stijve teug kan in het geval van een automatische batterij ook komen doordat er een rookkanaaltje in de batterij-atomizer verbinding verstopt is.

Globaal bestaat een elektrische sigaret uit drie onderhoudsdelen. Een deel waarin de vloeistof wordt opgeslagen, een deel waarin de vloeistof elektrisch wordt verdampt en een deel dat zorgt voor de stroomvoorzienning. Er bestaan meerdere constructies van de elektrische sigaret. Constructies waarbij de verdamper en vloeistof opslag ontkoppelbaar zijn en constructies waarbij deze delen geïntegreerd zijn. Bij sommige systemen is de verdamper opnieuw op te bouwen. Onderhoud op deze systemen is het meest fijn, aangezien alles vervangbaar is. De geïntegreerde systemen maken onderhoud moeilijker. Vaak zijn deze delen dan ook bedoeld om te vervangen zodra ze op zijn. Het onderhoud van een elektrische sigaret is dus erg merkspecifiek.

Behalve de batterij, is ieder deel van een elektrische sigaret af te spoelen. Als de vloeistof is opgedroogd kan deze eenvoudig met lauw tot warm water verwijderd worden. De vloeistofjes lossen goed op in water. Verschillen in resultaat tussen het uitkoken van een verdamper of het eenvoudig gebruik maken van warm water worden niet gemeld.

Op de verdamper kan aanslag ontstaan door niet goed verdampte of ingedroogde vloeistof. Deze aanslag is wat lastiger te verwijderen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een methode waarbij de spoel in de verdamper voor lange tijd zonder liquid wordt verhit. Eventueel kan je ervoor kiezen op de spoel te blazen of water toe te voegen, zodat de spoel schoon kookt. Het verhitten van de spoel kan op diverse manieren.

• Het is mogelijk de spoel periodiek kortstondig te verhitten zonder dat er vloeistof in het reservoir aanwezig is. Deze manier van verhitten zorgt ervoor dat het residu op de spoel alsnog opgebrand wordt. Deze manier zorgt tevens voor een aanslag op de levensduur van de spoel en lading van de batterij. Pas op dat je niet de spoel zelf verbrand en laadt de batterij opnieuw op.

• Een andere manier is om de spoel door een vlam te verhitten. Hiervoor moet de verdamper uit elkaar gehaald worden zodat er goede toegang tot de spoel ontstaat. Door middel van een vlam van een gasfornuis of aansteker kan nu de spoel schoon gebrand worden.

Bij de meeste elektrische sigaretten is het verwijderen van aanslag niet bijzonder goed mogelijk. Het is daardoor van belang de verdamper regelmatig te onderhouden. Er worden goede resultaten geboekt met het periodiek laten weken van de verdamper. Na het weken is het belangrijk dat de verdamper goed opgedroogd is voor gebruik. Dit kan gedaan worden door deze even op de kachel te plaatsen of te verwarmen met een föhn. Het live opdrogen van de verdamper in de elektrische sigaret is geen groot succes. Het kost bijzonder veel batterijlading en het gaat langzaam. Het is altijd aan te raden een reserve verdamper bij de hand te hebben.

Verklarende woordenlijst



E-shops

- http://www.e-rookshop.nl
- http://www.e-sigaretspecialist.nl
- http://www.novosmoke.nl
- http://www.ebnferro.com
- http://www.ismoke.nl
- http://www.cmalo.nl
- http://www.e-cig4u.nl
- http://www.oliespuitje.nl
- http://www.rookwinkel.nl
- http://www.nucig.co.uk
- http://www.esmokedeal.nl
- http://www.vapemunki.co.uk
- http://www.smokesmarter.nl
- http://www.ea-sigaret.nl
- http://www.vaperlounge.nl

Forums:
- http://www.e-cigarette-forum.com (Engelstalig)
- http://www.dampforum.nu

Overigens alle credits voor user Webdoc van http://gathering.tweakers.net _O_
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  dinsdag 27 mei 2014 @ 15:23:09 #2
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140428799
http://focalecig.com/Prod(...)erblack-2X-AA--18468

en omdat hij zo mooi is :P Laatste aanwinst



Nog 4 pakketjes van Fasttech onderweg die ik morgen/overmorgen binnen heb. Caravela mech, trident dripper, nieuwe glaasjes voor de protank en een nanokit voor de nemsis+kayfun. Die ziet er dan zo uit

Met 18650 is hij dan zo


Of zo met een 18350 batterij



[ Bericht 70% gewijzigd door Catch22- op 27-05-2014 15:31:08 ]
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140429807
Nanokit ga ik ook nog even bestellen. En dat kastje haal ik wel even van eBay :P moet anders weer zo lang wachten.
  dinsdag 27 mei 2014 @ 16:03:27 #4
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140430479
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 15:46 schreef Fett het volgende:
Nanokit ga ik ook nog even bestellen. En dat kastje haal ik wel even van eBay :P moet anders weer zo lang wachten.
http://www.dampertje.nl/Ohmmeter
Ook in NL niet onwijs duur :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  dinsdag 27 mei 2014 @ 18:10:03 #5
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_140435522
quote:
11s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 15:01 schreef Catch22- het volgende:
Hij is er :) Bazig apparaat.
Mijn zelfgemaakte box mod gaat tot 50 watt :6 Niet dat ik zo hoog damp maar het is wel baziger :7
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
pi_140436022
quote:
11s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 16:03 schreef Catch22- het volgende:

[..]

http://www.dampertje.nl/Ohmmeter
Ook in NL niet onwijs duur :)
Best een verschil tegenover ¤7 als je m uit China haalt. maar ben ook een zeur :')
  dinsdag 27 mei 2014 @ 18:37:52 #7
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140436448
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 18:25 schreef Fett het volgende:

[..]

Best een verschil tegenover ¤7 als je m uit China haalt. maar ben ook een zeur :')
Klopt. Maar je moet toch ergens mee meten voor je hem op je mech zet. En als je niet drie weken wil wachten heb je weinig keus
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 18:10 schreef PalmRoyale het volgende:

[..]

Mijn zelfgemaakte box mod gaat tot 50 watt :6 Niet dat ik zo hoog damp maar het is wel baziger :7
Ook leuk, maar ik had daar geen zin in, lukt me waarschijnlijk niet en veel goedkoper zal t ook niet zijn :) doe eens een pic!
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  dinsdag 27 mei 2014 @ 18:40:42 #8
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_140436545
Moet je ff in het vorige deel kijken, weet zo niet meer welke pagina.

Edit: pagina 3 van het vorige deel. Qua kosten viel het ook reuze mee. In totaal ongeveer 120 euro. Hij gaat trouwens tot 60 watt. Was in de war met de OKR mod die ik heb gemaakt, die gaat tot 50 watt.

[ Bericht 60% gewijzigd door PalmRoyale op 27-05-2014 18:46:41 ]
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
  dinsdag 27 mei 2014 @ 19:10:26 #9
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140437540
Oja. Die is vet :) ik was nu 80 kwijt voor deze.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140446584
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 18:37 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Klopt. Maar je moet toch ergens mee meten voor je hem op je mech zet. En als je niet drie weken wil wachten heb je weinig keus

[..]

Ook leuk, maar ik had daar geen zin in, lukt me waarschijnlijk niet en veel goedkoper zal t ook niet zijn :) doe eens een pic!
Trouwens, hier nog die link van het ukvapers forum; http://ukvapers.org/Thread-Torchy-battery-prices

en torchy's ebay pagina http://www.ebay.co.uk/sch(...)armrs=1&_ipg=&_from= :)
  dinsdag 27 mei 2014 @ 22:04:58 #11
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140446746
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 22:01 schreef Fett het volgende:

[..]

Trouwens, hier nog die link van het ukvapers forum; http://ukvapers.org/Thread-Torchy-battery-prices

en torchy's ebay pagina http://www.ebay.co.uk/sch(...)armrs=1&_ipg=&_from= :)
Niet echt voordelig. Vct5 (30a 2600mah) is minstens net zo goed en 7.50 ps in nederland.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140468954
Interessant topic om eens door te nemen. Ik rook ook alweer een tijdje, maar heb niet echt de motivatie om echt te stoppen. Maar voor een alternatief ben ik wel te porren. Even inlezen dus!
pi_140469499
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 14:54 schreef Vlinder09 het volgende:
Interessant topic om eens door te nemen. Ik rook ook alweer een tijdje, maar heb niet echt de motivatie om echt te stoppen. Maar voor een alternatief ben ik wel te porren. Even inlezen dus!
Het is de schuld van mijn buurvrouw :)
Die deed het voor haar man (huis schilderen, slechte rug), ik moest wel mee doen met haar want als ik vroeger weer eens een stop poging ondernam haalde ik weleens een sigaret bij de buurvrouw en dat kan nu niet meer.
Het is een motivatie van lik me vestje maar tot nog toe heb ik al 5 weken geen shag of sigaretten gekocht.
pi_140507544
ook ik ben er zwaar over aan het denken, om een startpakketje te bestellen.

ik zat zelf te denken aan deze

http://www.dampers.nl/kits/evo-mark-d-double-kit.html

maar deze is misschien ook interessant

http://www.rookwinkel.nl/(...)vod-starter-set.html

iemand ervaring met deze e-sigs?
als het kan, graag met de voors en tegens.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_140508209
Mocht je voor de EVOD gaan, die is hier in ieder geval goedkoper:

http://www.esmokedeal.nl/(...)evod-starterkit.html

Kun je weer een liquid van bestellen :P.
  donderdag 29 mei 2014 @ 16:29:00 #16
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_140510022
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 15:05 schreef marc0871 het volgende:
ook ik ben er zwaar over aan het denken, om een startpakketje te bestellen.

ik zat zelf te denken aan deze

http://www.dampers.nl/kits/evo-mark-d-double-kit.html

maar deze is misschien ook interessant

http://www.rookwinkel.nl/(...)vod-starter-set.html

iemand ervaring met deze e-sigs?
als het kan, graag met de voors en tegens.
Sinds gisteren in het bezit van de EVOD, besteld bij Goedkoop Roken voor 44.95. En een busje van 30ml Turkish Blend 18mg nicotine erbij. (meer dan 50 euro, geen verzendkosten ;) )

Dit is mijn eerste ervaring met deze dingen maar ik moet zeggen het is een goede vervanger voor het normale roken. Ik ben een stevige (zeg maar bijna kettingroker) zware shag roker en ik heb sinds ik met dit ding begonnen ben geen peuk meer gedraaid... En dat wil in mijn geval wel wat zeggen. Ik was ook nogal sceptisch over dit systeem maar in mijn omgeving zijn er steeds meer die de overstap gemaakt hebben dus ik wilde het ook maar eens gaan proberen. Na wat rond gelezen te hebben schijnt Turkish Blend het dichtst bij een gewone tabaksmaak te komen, maar er zullen ongetwijfeld meer van zijn. Ik ben er tot nu toe goed over te spreken.

Exotische mods en weet ik veel wat zullen later wel eens volgen.
  donderdag 29 mei 2014 @ 16:31:03 #17
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140510085
Geen tabakssmaak nemen. Die zijn goor :P

Mijn virginvapor smaakt nu echt top! Heb de erl op 1.5 ohm gebouwd en vape hem op 18 watt en dan komt de smaak heerlijk uit. Of t komt door de erl of door t steepen weet ik niet, maar t is lekker!
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  donderdag 29 mei 2014 @ 16:40:25 #18
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_140510387
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 16:31 schreef Catch22- het volgende:
Geen tabakssmaak nemen. Die zijn goor :P

Mijn virginvapor smaakt nu echt top! Heb de erl op 1.5 ohm gebouwd en vape hem op 18 watt en dan komt de smaak heerlijk uit. Of t komt door de erl of door t steepen weet ik niet, maar t is lekker!
Wat moet ik dan nemen als ik gewoon een tabaksmaak wil? Ben een noob op dit gebied.
pi_140510478
quote:
14s.gif Op donderdag 29 mei 2014 15:28 schreef Anne het volgende:
Mocht je voor de EVOD gaan, die is hier in ieder geval goedkoper:

http://www.esmokedeal.nl/(...)evod-starterkit.html

Kun je weer een liquid van bestellen :P.
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 16:29 schreef AchJa het volgende:

[..]

Sinds gisteren in het bezit van de EVOD, besteld bij Goedkoop Roken voor 44.95. En een busje van 30ml Turkish Blend 18mg nicotine erbij. (meer dan 50 euro, geen verzendkosten ;) )

Dit is mijn eerste ervaring met deze dingen maar ik moet zeggen het is een goede vervanger voor het normale roken. Ik ben een stevige (zeg maar bijna kettingroker) zware shag roker en ik heb sinds ik met dit ding begonnen ben geen peuk meer gedraaid... En dat wil in mijn geval wel wat zeggen. Ik was ook nogal sceptisch over dit systeem maar in mijn omgeving zijn er steeds meer die de overstap gemaakt hebben dus ik wilde het ook maar eens gaan proberen. Na wat rond gelezen te hebben schijnt Turkish Blend het dichtst bij een gewone tabaksmaak te komen, maar er zullen ongetwijfeld meer van zijn. Ik ben er tot nu toe goed over te spreken.

Exotische mods en weet ik veel wat zullen later wel eens volgen.
quote:
0s.gif Op donderdag 29 mei 2014 16:31 schreef Catch22- het volgende:
Geen tabakssmaak nemen. Die zijn goor :P

Mijn virginvapor smaakt nu echt top! Heb de erl op 1.5 ohm gebouwd en vape hem op 18 watt en dan komt de smaak heerlijk uit. Of t komt door de erl of door t steepen weet ik niet, maar t is lekker!
alvast bedankt voor de reacties en tips.
we gaan het meemaken.

als ik voor de evod zou gaan, zou ik dan beter de evod II, of toch de evod I gaan?

volgens mij kan ik de evod iig bij de plaatselijke boekhandel annex tabakswinkel halen.
of het de I of de II is, weet ik niet.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  donderdag 29 mei 2014 @ 16:48:21 #20
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140510735
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 16:40 schreef AchJa het volgende:

[..]

Wat moet ik dan nemen als ik gewoon een tabaksmaak wil? Ben een noob op dit gebied.
Je moet geen tabakssmaak nemen :P die smaken echt nooit naar tabak. En je komt er gauw genoeg achter dat tabal best vies smaakt.

Moet je het nu echt echt echt willen, dan schijnen de ry4 liquids wel oke te zijn.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  donderdag 29 mei 2014 @ 16:52:54 #21
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_140510926
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 16:48 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Je moet geen tabakssmaak nemen :P die smaken echt nooit naar tabak. En je komt er gauw genoeg achter dat tabal best vies smaakt.

Moet je het nu echt echt echt willen, dan schijnen de ry4 liquids wel oke te zijn.
Okee. Zal wel eens het eea proberen.
pi_140511906
quote:
1s.gif Op donderdag 29 mei 2014 16:52 schreef AchJa het volgende:

[..]

Okee. Zal wel eens het eea proberen.
Inawera Gold Ducat is een perfecte tabaksmaak. ^O^
pi_140527634
ik heb net de evod II besteld.
samen met een flesje 'best damn tobaco' van virgin flavour, en een flesje dk4 van dekang.
nou maar wachten, en kijken of het wat is.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  vrijdag 30 mei 2014 @ 09:38:58 #24
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140531070
Ik zou ook wat andere soorten smaken kopen. Ik heb met tabak een beetje het idee dat je het of heerlijk, of om te kotsen vindt. lk lees eigenlijk nooit dat iemand en tabak en andere smaken dampt. Maar dat kan aan mij liggen :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140531101
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 15:11 schreef Sorella het volgende:

[..]

Het is de schuld van mijn buurvrouw :)
Die deed het voor haar man (huis schilderen, slechte rug), ik moest wel mee doen met haar want als ik vroeger weer eens een stop poging ondernam haalde ik weleens een sigaret bij de buurvrouw en dat kan nu niet meer.
Het is een motivatie van lik me vestje maar tot nog toe heb ik al 5 weken geen shag of sigaretten gekocht.
:D Als het werkt, dan werkt het.
pi_140532572
Na ruim 5 maanden aan een Ego-C te hebben gelurkt, wil ik vandaag eindelijk Pro gaan. :7

Dus: iemand ervaring met een Vamo v5 + Kanger AeroTank + 18650 batterij? Het lijkt mij (semi-dampn00b) wel een kekke combo. :7
  vrijdag 30 mei 2014 @ 11:02:19 #27
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140532715
Dat is het ook. Hoewel ik de Sigelei's wel wat strakker vind. Maar die tank en batterij zijn beide goed :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140533067
quote:
11s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 11:02 schreef Catch22- het volgende:
Dat is het ook. Hoewel ik de Sigelei's wel wat strakker vind. Maar die tank en batterij zijn beide goed :)
Die zien er inderdaad strak uit, maar 'mijn' shop verkoopt ze niet. ;(

Hoe wijs is het een duurdere oplader aan te schaffen (NiteCore IntelliCharger) i.p.v. zo'n el-cheapo (TrustFire Mod). Scheelt toch weer ¤12,50... :')
  vrijdag 30 mei 2014 @ 11:17:55 #29
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140533179
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 11:13 schreef 100% Tukker het volgende:

[..]

Die zien er inderdaad strak uit, maar 'mijn' shop verkoopt ze niet. ;(

Hoe wijs is het een duurdere oplader aan te schaffen (NiteCore IntelliCharger) i.p.v. zo'n el-cheapo (TrustFire Mod). Scheelt toch weer ¤12,50... :')
NIET DOEN

Een nitecore kost 12,50, dus 12,50 goedkoper kan het niet zijn. Batterijen en laders kan je het best bestellen op www.dampaccu.nl aka www.nkon.nl

http://www.dampaccu.nl/home/nitecore-intellicharger-i4-v2.html
http://www.dampaccu.nl/home/nitecore-intellicharger-i2.html
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140533448
quote:
11s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 11:17 schreef Catch22- het volgende:

[..]

NIET DOEN

Een nitecore kost 12,50, dus 12,50 goedkoper kan het niet zijn. Batterijen en laders kan je het best bestellen op www.dampaccu.nl aka www.nkon.nl

http://www.dampaccu.nl/home/nitecore-intellicharger-i4-v2.html
http://www.dampaccu.nl/home/nitecore-intellicharger-i2.html
Bij aanschaf van de Vamo kost een TrustFire +¤5 en een NiteCore +¤17,50 bij 'mijn' shop. -O-

Ik neig eigenlijk toch maar naar de NiteCore. Die TrustFire ziet er ook gewoon uit als een stuk Chinees troep. :P
  vrijdag 30 mei 2014 @ 11:54:17 #31
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140534079
Ja dat moet je niet willen. Je besteld bij goedkoperroken neem ik aan?

Met batterijen en laders neem ik geen risico's.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140534325
quote:
11s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 11:54 schreef Catch22- het volgende:
Ja dat moet je niet willen. Je besteld bij goedkoperroken neem ik aan?

Met batterijen en laders neem ik geen risico's.
:N

Rookwinkel.nl :7
  vrijdag 30 mei 2014 @ 12:36:25 #33
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140535225
waarom wil je per se daar?

http://goedkooproken.net/(...)vamo-v2-upgrade.html 43.95
http://goedkooproken.net/(...)airflow-control.html 22.95

en dan even batterijen (ik zou er 2 nemen) en lader bij nkon halen
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140536773
quote:
11s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 12:36 schreef Catch22- het volgende:
waarom wil je per se daar?

http://goedkooproken.net/(...)vamo-v2-upgrade.html 43.95
http://goedkooproken.net/(...)airflow-control.html 22.95

en dan even batterijen (ik zou er 2 nemen) en lader bij nkon halen
Goede ervaringen met Rookwinkel.nl. Prima prijzen, snelle levering, overzichtelijke site. :) En je krijgt een stapeltje kortingsbonnen van 5% bij elke levering. :P

Qua prijs scheelt het niet héél veel voor die Vamo. Ik wil graag het RVS-model wat meteen +¤7,- is bij Goedkooproken.net. ;(
  vrijdag 30 mei 2014 @ 14:58:47 #35
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140539546
Oke, nouja, ik heb je mijn gedachten gegeven, doe ermee wat je wil. Die non-rvs schijnt wel gauw af te slijten.

Ik heb mijn fasttech meuk binnen

caravela
trident dripper
nemesis hybrid kit
kayfun nano kit
protank 2 glaasjes
chi you top cap voor de hammer
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  vrijdag 30 mei 2014 @ 16:54:11 #36
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_140542721
Morgen krijg ik de Yihi SX350 chip binnen, eens kijken wat ik daar mee kan fabriceren :P
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
  vrijdag 30 mei 2014 @ 16:55:18 #37
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140542752
Nice. 30 watt voor gewin! :P

Hoewel ik nog niet over de 19watt ben gegaan (daarna wordt het minder lekker op de Erl), maar nu misschien wel met de trident :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  vrijdag 30 mei 2014 @ 16:58:25 #38
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_140542826
Er is al een upgrade voor de SX350 waardoor het ding nu tot 35 watt gaat. In Juni komt er nog een upgrade zodat de chip ook met knoppen te bedienen is ipv van dat gravity sensor gedoe.
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
  vrijdag 30 mei 2014 @ 17:00:30 #39
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140542878
Ja dat lijkt mij ook niet echt heel erg chill eigenlijk. Kost zo'n chippie eigenlijk?
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  vrijdag 30 mei 2014 @ 17:06:02 #40
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_140543012
Heb 'm bij elev8 vape besteld voor 70 dollar. Dat is omgerekend 51 euro. Spotgoedkoop dat ding :P
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
  vrijdag 30 mei 2014 @ 18:30:12 #41
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_140545127
Zit dat Tweakers topic eens te lezen, is dit na Danger Den, peltier elementen en watercooling etc. het nieuwe Tweakers speeltje?

Je kunt het zo gek maken als je wilt lees ik alweer...

[ Bericht 20% gewijzigd door AchJa op 30-05-2014 18:41:44 ]
  vrijdag 30 mei 2014 @ 19:10:44 #42
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140546187
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 18:30 schreef AchJa het volgende:
Zit dat Tweakers topic eens te lezen, is dit na Danger Den, peltier elementen en watercooling etc. het nieuwe Tweakers speeltje?

Je kunt het zo gek maken als je wilt lees ik alweer...
Haha. Ja. Iets te gek.
quote:
7s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 17:06 schreef PalmRoyale het volgende:
Heb 'm bij elev8 vape besteld voor 70 dollar. Dat is omgerekend 51 euro. Spotgoedkoop dat ding :P
Mja, dan moet je nog zelf een box maken/kopen, 510 connector monteren enzo... Dan ben je al gauw meer dan 80 euro kwijt. Niets voor mij, aangezien ik lui ben en dan liever een kan en klare box haal.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140548452
quote:
11s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 09:38 schreef Catch22- het volgende:
Ik zou ook wat andere soorten smaken kopen. Ik heb met tabak een beetje het idee dat je het of heerlijk, of om te kotsen vindt. lk lees eigenlijk nooit dat iemand en tabak en andere smaken dampt. Maar dat kan aan mij liggen :)
tja, niets zo persoonlijk als smaak.
bovendien ben ik er zoeen die zijn eigen fouten wil mogen maken ;).

smaken die ik ook nog wil proberen, zijn; turkisch coffee, death by chocolate en liquorisch.
en als ik de lijst met smaken zo eens zie, heb ik nog een wereld aan smaken om te ontdekken.
en dan schijn je ze nog te kunnen 'blenden' ook? :o

maar ik blijf eerst even bij mijn 'comfort zone'.
kijken hoe dat uitpakt ;)

misschien wel handig om met mijn volgende bestelling maar meteen wat tankjes mee te nemen?
ik heb dat ding nog niet eens binnen, en zit nu al aan uitbreiding te denken :@
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_140551880
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 20:15 schreef marc0871 het volgende:

[..]

tja, niets zo persoonlijk als smaak.
bovendien ben ik er zoeen die zijn eigen fouten wil mogen maken ;).

smaken die ik ook nog wil proberen, zijn; turkisch coffee, death by chocolate en liquorisch.
en als ik de lijst met smaken zo eens zie, heb ik nog een wereld aan smaken om te ontdekken.
en dan schijn je ze nog te kunnen 'blenden' ook? :o

maar ik blijf eerst even bij mijn 'comfort zone'.
kijken hoe dat uitpakt ;)

misschien wel handig om met mijn volgende bestelling maar meteen wat tankjes mee te nemen?
ik heb dat ding nog niet eens binnen, en zit nu al aan uitbreiding te denken :@

Neem anders een kayfun 3.1 met een nemesis en een hybrid kit ;) maar 38 euro op Fasttech
  vrijdag 30 mei 2014 @ 22:19:55 #45
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_140553259
Vandaag deze gekauft;









Dampt verrie naais _O_

Zuipt wel aardig door moet ik zeggen. In een uurtje of 2 leeg getrokken, maja, die Swagger is ook wel errug lekkah :9

Heb hem nu gemixed met Dark roast turkish blend en 5 druppies true tobacco :)
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  vrijdag 30 mei 2014 @ 23:46:57 #46
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140556951
Pt3? Mooi dingetje :) ik gebruik mijn pt2 en pt2 mini ook nog regelmatig, zijn fijne dingen


De caravela is nieuw (midden, met de taifun)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 31 mei 2014 @ 14:02:56 #47
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_140568398
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 mei 2014 23:46 schreef Catch22- het volgende:
Pt3? Mooi dingetje :) ik gebruik mijn pt2 en pt2 mini ook nog regelmatig, zijn fijne dingen

[ afbeelding ]
De caravela is nieuw (midden, met de taifun)
Is een Kanger Aerotank mini, voor op de Spinner. Ik wilde graag iets wat meer lucht doorliet, en de andere versies zijn dan dikker als de Spinner zelf, dus was de keuze eenvoudig. Wel prijzig, maar het is een mooi ding :Y

Zit wel een beetje te spieken voor een mechmod bij Fasttech, maar er is zoveel te koop man.. teveel keuze ;( En ik wil er stiekem eentje met een sidefire, en dan in koper of brass, of hout. Koper is kewl, duurzaam en blijft lang netjes.. gekleurde heb ik weinig vertrouwen in, dat wordt geheid lelijk bij die neppies, en RVS vind ik ook wel kewl, maar is wel erg gewoontjes :+

Ze hebben daar trouwens ook een Taifun versie van 17mm dik, die zou mooi op de Spinner (=16,5mm) passen. :P
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  zaterdag 31 mei 2014 @ 14:06:23 #48
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140568487
De gs? Heb ik ook al naar zitten kijken.

Dat sidefire vind ik niet zo zelf. Als je een bottom wil, zou ik de nemesis aanraden. Dat is een fijn systeem. En dan een taifun er op (betere beginners rta dan de kayfun imo, erg makkelijk op te bouwen). Ik heb die caravela ook, is ook een goede. Daarbij is die 23mm, net als de taifun. De kayfun is 22mm, net als de meeste mechs.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 31 mei 2014 @ 16:07:18 #49
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_140571046
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 14:06 schreef Catch22- het volgende:
De gs? Heb ik ook al naar zitten kijken.

Dat sidefire vind ik niet zo zelf. Als je een bottom wil, zou ik de nemesis aanraden. Dat is een fijn systeem. En dan een taifun er op (betere beginners rta dan de kayfun imo, erg makkelijk op te bouwen). Ik heb die caravela ook, is ook een goede. Daarbij is die 23mm, net als de taifun. De kayfun is 22mm, net als de meeste mechs.
Ik heb nog nooit zo'n bottom-ding gebruikt, maar het lijkt me gewoon niet handig. Het nadeel met die sidefire dingen is dat die knop vaak nogal lomp is, en dus listig om in je zak te hebben als je hem niet kunt locken.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  zaterdag 31 mei 2014 @ 16:09:25 #50
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140571107
quote:
14s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 16:07 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Ik heb nog nooit zo'n bottom-ding gebruikt, maar het lijkt me gewoon niet handig. Het nadeel met die sidefire dingen is dat die knop vaak nogal lomp is, en dus listig om in je zak te hebben als je hem niet kunt locken.
als je hem vast hebt fire je met je pink, dat gaat echt prima. Als dat niet handig zou zijn waren die sidebuttons wel populairder op mods :)

Lijkt me alsnog wel mogelijk om ze te locken trouwens, kan haast niet anders.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 31 mei 2014 @ 17:34:51 #51
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_140573562
Hoi! Mag ik even inbreken met een vraag?

Mijn vriend koopt z'n spulletjes altijd bij pipeline, maar de service is belabberd en z'n benodigdheden steeds vaker out of stock. Je zou zeggen, eenvoudig, ga gewoon een deurtje verder. Helaas vind m'n vriend de menthol liquid (1,8) van fuel, hun huismerk, de enige die te pruimen is en lijken z'n favo clearomizers (vision 2.0) nergens anders te koop.

Kennen jullie toevallig alternatieve verkoopadresjes voor deze clearomizer en een liquid die het liefst het dichtst in de buurt komt van de fuel? We hebben een aantal andere vision clearomizers voor hem gehad, en ook een of 2 kangers (?) maar daarbij mist de gier die hij zo fijn vindt. Ik vrees dat we zonder goede alternatieven weer richting de ouderwetse Marlboro's gaan en hoewel hij dat zelf al vervelend vind, word ik er zelf ook niet heel enthousiast van. ;)
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
  zaterdag 31 mei 2014 @ 17:40:43 #52
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140573682
Halo heeft echt hele goede mint liquids, kan je kopen op www.rookesigaret.nl . Ik ben zelf niet zo van de menthol, maar de kringles curse van halo is echt heel erg fijn! Echt een lekkere pepermunt smaak. Ze hebben een aantal variaties in mint/mint liquids.

Welke kanger tanks had hij, op welke batterij? Dat zijn namelijk wel zo een beetje de beste. Hij kan proberen om er minder ohm in te doen (standaard is 2.2 vaak, 1.8 is ook te koop), of door een batterij met regelbaar wattage te nemen (vision spinner, itaste vv, ego twist) en er wat meer vermogen door te jagen :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 31 mei 2014 @ 17:45:26 #53
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_140573785
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 17:40 schreef Catch22- het volgende:
Halo heeft echt hele goede mint liquids, kan je kopen op www.rookesigaret.nl

Welke kanger tanks had hij, op welke batterij? Dat zijn namelijk wel zo een beetje de beste. Hij kan proberen om er minder ohm in te doen (standaard is 2.2 vaak, 1.8 is ook te koop), of door een batterij met regelbaar wattage te nemen (vision spinner, itaste vv, ego twist) en er wat meer vermogen door te jagen :)
Thanks! Hij heeft idd 1,8 ohm clearomizers. Hij heeft een standaardmaat Ego-c batterij, volgens mij is dat ook vision? En qua tanks had ie de kanger t2 of t3, we waren bijzonder teleurgesteld dat dat m óók niet werd. Hij om z'n gier en ik omdat ik het echt heel zonde zou vinden als ie weer volle bak zou gaan roken.

Halo heeft ie nog niet geprobeerd!
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
  zaterdag 31 mei 2014 @ 17:48:01 #54
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140573839
Dan zou ik hem aanraden om een batterij met regelbaar vermogen te nemen. Iets zoals deze http://www.zwoofs.nl/batt(...)/zwoofs-vv-batterij/
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 31 mei 2014 @ 18:33:03 #55
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_140574920
Ik heb t topic naar 'm gelinkt. Kan die lekker ervaringen lezen en je tips meenemen. Geloof dat die halo sowieso het proberen waard is! Heb je ook nog tips voor clearomizers of zeg je, stick with kanger, waarschijnlijk was de geprobeerde combi niet goed?
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
  zaterdag 31 mei 2014 @ 19:04:35 #56
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_140575702
Waar ik ondertussen al wel achter ben is dat ik zelf ga rewicken en recoilen, is geen rocketscience en stukken goedkoper.

Er zijn bij mij al twee coils naar de bliksem, wsl door eoa fout in de E-liquid als ik de melding op de site van Goedkooproken moet geloven.

quote:
Wij hebben meldingen gekregen dat een aantal liquids uit een bepaalde batch in sommige gevallen een extreem verkorte levensduur van coils kan veroorzaken (1/2 dagen)

Ondervindt u dit probleem? Neem dan even contact op via ons contactformulier en vermeld daarbij de productiedatum, het nicotinegehalte en de smaak van de liquid (zijkant flesje)
Dacht eerst dat het aan mij lag dat ik na een dag nog amper damp uit dat ding kreeg... Toen geprobeerd om te dry-burnen maar die hele coil deed niks meer... Uit elkaar gehaald en de coil viel in losse stukjes op tafel... :')
  zaterdag 31 mei 2014 @ 19:05:07 #57
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140575716
In dat formaat wel ja. Heb hem zelf ook voor onderweg, protank 2 mini. Heb ook nog twee protank 2s met aerotankbottom (kan je de airflow regelen) die ik wel eens gebruik. En ik ben zelfbouw gewend, dus dat zegt wel iets denk ik
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 31 mei 2014 @ 20:36:23 #58
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_140578199
Vandaag de Cryptex dual coil RDA ontvangen en dit is gelijk mijn favoriete RDA. De smaak is heel goed en de airflow control prima. De ring met het logo heeft 2 sleuven, de topcap ook en die schuift weer in de ring met het logo en door de topcap te verdraaien regel je de luchttoevoer. De weerstand is ook precies goed. Licht genoeg om makkelijk te verdraaien maar niet zo licht dat de positie steeds verandert. Er kan ook behoorlijk wat vloeistof in omdat de middelste ring vrij hoog is, bij 30 druppels ben ik gestopt. De topcap lijkt vrij hoog maar is dat van binnen door het koepel ontwerp niet. De hitte vinnen van de topcap doen hun werk ook goed waardoor de drip tip niet warm wordt. Echt een aanrader.
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
  zaterdag 31 mei 2014 @ 20:38:38 #59
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140578285
Ik twijfel ook nog over een rda. Maatje doet zijn echte tobh weg, die heeft ongeveer hetzelfde concept als deze
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 31 mei 2014 @ 20:49:53 #60
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_140578814
Heb je helemaal geen RDA?

Het verschil tussen de TOBH en de Cryptex is dat je bij de Cryptex de onderste ring kunt vasthouden en dan de topcap makkelijk kunt verdraaien. Dat kan bij de TOBH niet. De Cryptex kost ook maar 70 euro dus al ik jou was zou ik voor de Cryptex gaan.

(e-wolk heeft 'm nu trouwens ook)
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
  zaterdag 31 mei 2014 @ 21:54:08 #61
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140581523
Een te ver opgeboorde igo l alleen
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 31 mei 2014 @ 22:33:09 #62
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_140583291
Niks mis met een Igo-L. Ik heb er zelf 2 met 2mm luchtgaatjes die ik bijna dagelijks gebruik.
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
  zaterdag 31 mei 2014 @ 22:53:26 #63
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140584000
Met mijne wel want het gat is nu te groot. Die tobh is zgan en die kost minder dus neem ik die :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zondag 1 juni 2014 @ 16:23:20 #64
295291 Essiejj
Toonaangevend.
pi_140599868
Hey ! Ik ga even ingewikkeld doen. Ik ben sinds gister begonnen, ook maat meteen geen sigaretten meer gehaald. Toch wel wat afkickverschijnselen, maar dit terzijde. Ik heb de Kanga evod gekocht als startersset en de zwoof 18mg choco banana als liquid. Nu heb ik een beetje last van de troathit, de troathit zwaarte is op zich wel goed, maar op 1 of andere manier vindt ik hem te scherp, ik zou hem iets doffer (ofzo) willen. Weet niet zo goed hoe ik dat moet uitleggen. Moet ik toch lichtere liquids gaan gebruiken? Of een andere onderkant (dus niet de batterij)
Het is niet wat je denkt dat ik zoek.
pi_140601237
Ik vind 18 mg ook even te scherp dus ben over gegaan naar de 16 en nu de 12 mg.
Het is gewoon even zoeken wat het beste bevalt :)
  zondag 1 juni 2014 @ 19:43:08 #66
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140605194
18 is wel fors. Ben ik ook mee begonnen, maar dat is wel zwaar. dus even wat lichter gaan :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zondag 1 juni 2014 @ 20:43:17 #67
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_140607834
Evt inderdaad een lichtere liquid pakken; 18mg is voor mensen die vanaf de zware shag komen ;) Wat je ook kunt doen is een 100%VG liquid in bijvoorbeeld iets van vanille kopen, en die erbij mengen. 100% VG liquids hebben nagenoeg geen TH, en vanille kun je bijna overal bij kieperen qua smaak. Er zijn trouwens ook liquids te koop die geen smaak hebben, en die dan in een lagere nicotine nemen. Zelfde effect, alleen dan zonder extra smaakje. :)

.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_140612248
gistermiddag mijn kangertech evod 2 binnengekregen



ik heb er een flesje best damn tobacco van virgin vapor, en dk4 van dekang bijgekocht.
beide op 12 mg

afzonderlijk vind ik ze niet echt bijzonder, maar samen zijn ze best te pruimen.

bij de best damn tobacco had ik het idee een aftershave te dampen.
wel toepasselijk dat de smaak leek op de geur van de tabac aftershave die mijn vader vroeger had.
niet echt vies, maar om nou te zeggen wat fantastisch...
een beetje een laf smaakje.

de dk4 smaakte naar verbrande suiker, en was echt niet lekker.
de smaak was veel te overheersend en scherp.

ik heb ze in een verhouding van 3:1 met elkaar gemengd.
de smaak van de tobacco is verdiept, en de dk4 is een hoop van zijn scherpte verloren.
al met al is het nu eigenlijk best lekker.

ik heb tussendoor nog wat pall mall blauw shaggies gerookt, maar dat is niet echt meer een succes.
ik denk dat ik het maar bij dampen ga houden.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_140612328
Goed bezig *O*!
  zondag 1 juni 2014 @ 22:08:25 #70
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140612743
Ik krijg alleen in de erl smaak uit de virgin vapors. In de taifun smaakt het niet echt sterk.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140613218
als ik er een snelle hijs uit lurk, zit er idd niet veel smaak aan.
als ik er langzaam aan zuig, is het net of ik een slok afterschave in mijn mond heb.
en een klap achterin mijn strot toe.
alsof je zo'n dikke sigaar over je longen rookt.

blijkbaar moet je dat dampen toch even onder de knie krijgen ;)
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  zondag 1 juni 2014 @ 22:34:56 #72
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140614308
Ja dat moet je zeker. Vrienden die t even proberen moeten ook altijd hoesten als ze het even proberen.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zondag 1 juni 2014 @ 23:36:27 #73
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_140617388
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 19:43 schreef Catch22- het volgende:
18 is wel fors. Ben ik ook mee begonnen, maar dat is wel zwaar. dus even wat lichter gaan :)
Ik heb nu 20... Ik probeerde voor de grap weer eens een zware van Nelle... Die proef ik niet meer... :')

Overigens ook totaal geen behoefte meer aan een normale peuk... *O*
pi_140618388
quote:
0s.gif Op zondag 1 juni 2014 23:36 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ik heb nu 20... Ik probeerde voor de grap weer eens een zware van Nelle... Die proef ik niet meer... :')

Overigens ook totaal geen behoefte meer aan een normale peuk... *O*
mja.
en dan nog niet eens van de 'lekkere' smaak van tabak, maar meer de smaak van de rook, die je erbij krijgt.
gisterochtend had ik er nog geen last van, maar gisteravond had ik al zoiets van :r :N

nu de nicotine nog.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_140618611
Normale peuken smaken zo vies nu.
Hebben jullie dat ook dat je de rook van anderen veel beter gaat ruiken, zelfs als ze 4 meter verderop staan ? vast wel :)
pi_140618976
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 00:15 schreef Sorella het volgende:
Normale peuken smaken zo vies nu.
Hebben jullie dat ook dat je de rook van anderen veel beter gaat ruiken, zelfs als ze 4 meter verderop staan ? vast wel :)
nog niet.
terwijl mijn vader toch nog geen 2 meter van mij een zware van nelle heeft zitten roken.
maar het is nog pril bij mij, hè.
zal vast nog wel komen.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_140618991
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 00:15 schreef Sorella het volgende:
Normale peuken smaken zo vies nu.
Hebben jullie dat ook dat je de rook van anderen veel beter gaat ruiken, zelfs als ze 4 meter verderop staan ? vast wel :)
Jep. Ik vind het nog steeds lekker ruiken als iemand rookt maar ik krijg zelf geen sigaret meer naar binnen
Kindness
  maandag 2 juni 2014 @ 00:34:37 #78
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140619031
Heb ik wel. Niet echt lekker. Je merkt ook goed hoe ver die lucht doortrekt. Maat rookte gister een peuk aan de ene kant van het huis buiten voor de deur en ik rook t aan de andere kant van t huis
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140619099
quote:
1s.gif Op maandag 2 juni 2014 00:32 schreef GeorgeMichael het volgende:

[..]

Jep. Ik vind het nog steeds lekker ruiken als iemand rookt maar ik krijg zelf geen sigaret meer naar binnen
nou, zover ben ik nog niet.
maar het wordt wel al steeds minder aanlokkelijk.
ik heb al sinds zaterdagmiddag een klein half pakje shag over.
ik heb er nog maar 3 gedraaid.
normaal was ik al aan een nieuwe begonnen.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_140619156
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 00:31 schreef marc0871 het volgende:

[..]

nog niet.
terwijl mijn vader toch nog geen 2 meter van mij een zware van nelle heeft zitten roken.
maar het is nog pril bij mij, hè.
zal vast nog wel komen.
De eerste paar weken had ik er ook niet zoveel last van maar nu kan ik ze zo aanwijzen ook al staan ze een paar meter verderop :)

Ik vind het wel prettig dat als ik bij iemand kom die rookt of diegene komt bij mij dat ik (bijna) geen behoefte meer heb om een sigaret te bietsen.

Ik vind het niet meer lekker ruiken en om eerlijk te zijn krijg ik het er een beetje benauwd van maar ik ben niet van plan een fanatieke verzuurde ex-roker te worden :)

[ Bericht 11% gewijzigd door Sorella op 02-06-2014 00:45:25 ]
pi_140619276
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 00:39 schreef Sorella het volgende:

[..]

De eerste paar weken had ik er ook niet zoveel last van maar nu kan ik ze zo aanwijzen ook al staan ze een paar meter verderop :)

Ik vind het wel prettig dat als ik bij iemand kom die rookt of diegene komt bij mij dat ik (bijna) geen behoefte meer heb om een sigaret te bietsen.

Ik vind het niet meer lekker ruiken en om eerlijk te zijn krijg ik het er een beetje benauwd van maar ik ben niet van plan een fanatieke verzuurde ex-roker te worden :)
ho, nee. daar pas ik ook voor.
ik heb 25 jaar gerookt.
dan kan ik moeilijk hypocriet anderen gaan lopen afzeiken.
ik zal ze waarschijnlijk wel proberen over te halen om te gaan dampen.
maar zo niet; hun verlies.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_140619311
Ik 36 jaar en ik ben het volledig met je eens :)
  maandag 2 juni 2014 @ 00:48:44 #83
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140619338
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 00:47 schreef Sorella het volgende:
Ik 36 jaar en ik ben het volledig met je eens :)
Dan ben je al superoud!!! :P

Mensen moeten lekker roken. Wil t nog steeds niet in huis hebben, maar dat deed ik zelf ook nooit.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140619383
quote:
1s.gif Op maandag 2 juni 2014 00:48 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Dan ben je al superoud!!! :P

Mensen moeten lekker roken. Wil t nog steeds niet in huis hebben, maar dat deed ik zelf ook nooit.
Hahaha, dank je (denk)

Als er 1 iemand komt die rookt vind ik het niet erg maar meerdere rokers mogen buiten of onder de wasemkap gaan staan.
pi_140619416
quote:
1s.gif Op maandag 2 juni 2014 00:48 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Dan ben je al superoud!!! :P

Mensen moeten lekker roken. Wil t nog steeds niet in huis hebben, maar dat deed ik zelf ook nooit.
of jij bent gewoon nog een broekie ;)

mensen moeten gewoon doen wat zij prettig vinden.
zolang zij jouw regels respecteren, kan je er weinig van zeggen.

je kan ze hooguit een alternatief aanreiken.
wat ze daarmee doen, is hun zaak.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_140623880
quote:
14s.gif Op zaterdag 31 mei 2014 14:02 schreef Sounddragon het volgende:

Zit wel een beetje te spieken voor een mechmod bij Fasttech, maar er is zoveel te koop man.. teveel keuze ;( En ik wil er stiekem eentje met een sidefire, en dan in koper of brass, of hout.
Ik zit nu lekker op deze te dampen, met side-firebutton.
Het is wat.......
pi_140624079
Ik snap nog steeds geen hout van al die technische termen die jullie neer typen :)

Ik heb de kanger evod en wil er dus nog 2 bij hebben. De batterij moet minimaal 1100 amp ? zijn en de clearomizer minimaal 1.6 ml en dat draaien voor meer damp ? lijkt me ook wel handig + ledjes zodat je kan zien hoe vol je batterij nog is.
Het liefst niet groter als wat ik nu heb en mag eingelijk niet meer kosten als 50,00 per stuk.

Dus wie o wie kan en wil mij helpen met zoeken door het bos der e-sigaretten een accessoires.
  maandag 2 juni 2014 @ 11:01:19 #88
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140624671
Wat dampen mensen hier hoge nicotine gehalte :o

Ik ben begonnen met 12mg, vond het eigenlijk niet genoeg maar wilde pertinent niet naar 18mg. Was ff volhouden, inmiddels door het overgaan naar rebuildables zit ik op 6. Ik hoop snel over te kunnen gaan op 0. Ik vind dampen fijn en blijf het wel doen, maar ben graag van de nicotine verslaving af :)
  maandag 2 juni 2014 @ 11:42:53 #89
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140626131
Mijn buurman vaped ook (heeft een itaste die nu stuk is, leent nu mijn evic) en die had wat liquids van 24mg meegenomen voor me. Heb toch maar gezegd dat ik die echt niet ga vapen :P 12mg is al ruim voldoende.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 2 juni 2014 @ 12:21:02 #90
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140627596
quote:
11s.gif Op maandag 2 juni 2014 11:42 schreef Catch22- het volgende:
Mijn buurman vaped ook (heeft een itaste die nu stuk is, leent nu mijn evic) en die had wat liquids van 24mg meegenomen voor me. Heb toch maar gezegd dat ik die echt niet ga vapen :P 12mg is al ruim voldoende.
Mijn oom rookte Kent Infinity (1mg) en wilde op 12mg gaan dampen :S Na een aantal keer doorzeuren van mijn kant, zit hij nu op 3mg.
pi_140647654
Sorella nog bedankt voor de 3 liquids die op m'n deurmat lagen :D
Ook te boeken voor feestjes en partijen
pi_140647744
Ik heb overigens 2 goedkope ego-t batterijen die nu al vermogen verliezen en wil over naar een beetje goede, niet al te dure batterij, vv als het kan. Kom ik dan bij de iTaste vv 3 terecht of hebben jullie ook nog tips? :)
Ook te boeken voor feestjes en partijen
pi_140648216
Ik heb de vision spinner 2 en die bevalt zeeer goed
Kindness
  maandag 2 juni 2014 @ 21:44:04 #94
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140648429
Itaste of spinner idd. Is om het even. Ik vind de itaste fijner om in te stellen. Wel wat duurder en minder mAh.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140649562
quote:
1s.gif Op maandag 2 juni 2014 21:31 schreef Onorgineel het volgende:
Ik heb overigens 2 goedkope ego-t batterijen die nu al vermogen verliezen en wil over naar een beetje goede, niet al te dure batterij, vv als het kan. Kom ik dan bij de iTaste vv 3 terecht of hebben jullie ook nog tips? :)
Lrider mini lambo 1.0 (verwisselbare 14500 batterij) of 2.0 (1300mah accu)

Instelbaar tot 6 volt met een ohm meter en restvoltage meter.
pi_140652121
quote:
1s.gif Op maandag 2 juni 2014 22:03 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

Lrider mini lambo 1.0 (verwisselbare 14500 batterij) of 2.0 (1300mah accu)

Instelbaar tot 6 volt met een ohm meter en restvoltage meter.
En hier snap ik dus niets van :@
  maandag 2 juni 2014 @ 22:55:02 #97
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140652172
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 22:54 schreef Sorella het volgende:

[..]

En hier snap ik dus niets van :@
14500 is een type batterij. Eerste twee getallen is de omtrek (of doorsnede, weet ik niet zeker), laatste drie zijn de lengte in mm.

Ohmmeter meet de weerstand van je coil.

Restvoltage is het voltage dat nog in je batterij zit.

mAh is de inhoud van de batterij.

(Heb ik nu alles gehad? :T )
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 2 juni 2014 @ 22:57:52 #98
403665 Tocqueville
Rustig blijven
pi_140652332
Ah, iemand anders met de Hammer en een Chi You top cap :D Die vind ik niet vaak. Ik had alleen nog maar button-top batterijen liggen, dus ik moest naar flattop ;( Nu nog voor het eerst mijn eigen coils en wick maken op mijn Igo W...
  maandag 2 juni 2014 @ 23:02:22 #99
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140652591
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 22:57 schreef BenX_95 het volgende:
Ah, iemand anders met de Hammer en een Chi You top cap :D Die vind ik niet vaak. Ik had alleen nog maar button-top batterijen liggen, dus ik moest naar flattop ;( Nu nog voor het eerst mijn eigen coils en wick maken op mijn Igo W...
Dat is een dual coil toch?

Ik krijg morgen mijn tobh binnen. Kan ik weer lekker pielen.

En een vct5 2600mAh 30A voor in mijn dna30 clone. Net even wat meer juice.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 2 juni 2014 @ 23:06:28 #100
403665 Tocqueville
Rustig blijven
pi_140652853
quote:
1s.gif Op maandag 2 juni 2014 23:02 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Dat is een dual coil toch?

Ik krijg morgen mijn tobh binnen. Kan ik weer lekker pielen.

En een vct5 2600mAh 30A voor in mijn dna30 clone. Net even wat meer juice.
Jup, dual coil.

Er zitten nu fabriekscoils in, maar die falen echt ontzettend. Morgen krijg ik mijn kanthal, flattop imr, American Stars Easy Rider, Zwoofs Shag, Zwoofs Traditional Tabacco, Flavourtec Cigar Passion, Liqua American Blend, Flavourtec Blueberry Cheese Cake, Koko White American nogiets, 2x Koko Black (smaken vergeten) en een Zwoofs Etui binnen. Ik kan dan hardcore aan de slag :P
  maandag 2 juni 2014 @ 23:19:39 #101
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140653599
Heb je een ohmmeter?
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  dinsdag 3 juni 2014 @ 09:56:20 #102
403665 Tocqueville
Rustig blijven
pi_140660862
quote:
0s.gif Op maandag 2 juni 2014 23:19 schreef Catch22- het volgende:
Heb je een ohmmeter?
Ik heb een Joyetech Evic, daarop kan ik de Ohms aflezen.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 09:57:05 #103
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140660875
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 09:56 schreef BenX_95 het volgende:

[..]

Ik heb een Joyetech Evic, daarop kan ik de Ohms aflezen.
Dus we hebben beiden een eVic en een hammer met chi you top cap? Nice :P Maaruh, dualcoil gaat de eVic niet meten gok ik zo, tenzij je boven de 0.9ohm blijft. Dan moet je wel je best doen op een dual coil
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  dinsdag 3 juni 2014 @ 10:16:07 #104
403665 Tocqueville
Rustig blijven
pi_140661215
quote:
11s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 09:57 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Dus we hebben beiden een eVic en een hammer met chi you top cap? Nice :P Maaruh, dualcoil gaat de eVic niet meten gok ik zo, tenzij je boven de 0.9ohm blijft. Dan moet je wel je best doen op een dual coil
Het is ook niet de bedoeling dat ik ga subohmen ofzo. Het gaat me meer om de smaaksensatie. Met subohmen ben je ook ontzettend snel door de liquid heen :O

Ik heb 0.16 kanthal, ik moet 9 wikkelingen en als ik dan op 3.7 volt damp, zou ik 1.8 ohm moeten hebben. Lijkt me voldoende.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 10:43:44 #105
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140661790
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 10:16 schreef BenX_95 het volgende:

[..]

Het is ook niet de bedoeling dat ik ga subohmen ofzo. Het gaat me meer om de smaaksensatie. Met subohmen ben je ook ontzettend snel door de liquid heen :O

Ik heb 0.16 kanthal, ik moet 9 wikkelingen en als ik dan op 3.7 volt damp, zou ik 1.8 ohm moeten hebben. Lijkt me voldoende.
Met dualcoil zit je dan dus al op 0.9ohm en dat meet de eVic volgens mij al niet meer. 0.16 kanthal is overigens wel heel dun. 0.30/0.32 wordt meestal gebruikt
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140662216
In eerste instantie wilde ik een complete starterset halen, maar ik ga denk ik toch gewoon alles los kopen. Die Spinner lijkt mij wel wat. Nu zit ik alleen nog te twijfelen over een clearomizer. Ik dacht aan de protank 2 of de 3. Wat vinden jullie??

http://www.smokesmarter.nl/kanger-mini-pro-tank2.html
http://www.smokesmarter.nl/kanger-mini-pro-tank3-simplepack.html

En dan nog smaakjes kiezen.. dat wordt pas lastig denk ik. Zie door de bomen het bos nietmeer.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 11:04:40 #107
403665 Tocqueville
Rustig blijven
pi_140662261
quote:
11s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 10:43 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Met dualcoil zit je dan dus al op 0.9ohm en dat meet de eVic volgens mij al niet meer. 0.16 kanthal is overigens wel heel dun. 0.30/0.32 wordt meestal gebruikt
Ik heb zo'n coil calculator gebruikt en daar gaf hij aan dat het met dualcoil juist op 1.8 ohm komt. Daarom heb ik ook dat dunne kanthal gebruikt, anders moet ik enorm veel wikkelingen doen.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 11:06:36 #108
403665 Tocqueville
Rustig blijven
pi_140662311
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 11:02 schreef Vlinder09 het volgende:
In eerste instantie wilde ik een complete starterset halen, maar ik ga denk ik toch gewoon alles los kopen. Die Spinner lijkt mij wel wat. Nu zit ik alleen nog te twijfelen over een clearomizer. Ik dacht aan de protank 2 of de 3. Wat vinden jullie??

http://www.smokesmarter.nl/kanger-mini-pro-tank2.html
http://www.smokesmarter.nl/kanger-mini-pro-tank3-simplepack.html

En dan nog smaakjes kiezen.. dat wordt pas lastig denk ik. Zie door de bomen het bos niet meer.
Ik vind zelf de Pro Tank 3 mooier, maar ze zijn allebei goed.

Je moet je ideale smaakje inderdaad zelf vinden, bestel gewoon wat samplepacks van een merk met zo'n 5-6 smaakjes. Daar zit geheid wat tussen wat wel te pruimen is.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 11:49:37 #109
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140663448
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 11:04 schreef BenX_95 het volgende:

[..]

Ik heb zo'n coil calculator gebruikt en daar gaf hij aan dat het met dualcoil juist op 1.8 ohm komt. Daarom heb ik ook dat dunne kanthal gebruikt, anders moet ik enorm veel wikkelingen doen.
Correct, ik rekende met 0.30mm in mijn hoofd, met jouw wire zou dat inderdaad wel kunnen.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140664391
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 11:02 schreef Vlinder09 het volgende:
In eerste instantie wilde ik een complete starterset halen, maar ik ga denk ik toch gewoon alles los kopen. Die Spinner lijkt mij wel wat. Nu zit ik alleen nog te twijfelen over een clearomizer. Ik dacht aan de protank 2 of de 3. Wat vinden jullie??

http://www.smokesmarter.nl/kanger-mini-pro-tank2.html
http://www.smokesmarter.nl/kanger-mini-pro-tank3-simplepack.html

En dan nog smaakjes kiezen.. dat wordt pas lastig denk ik. Zie door de bomen het bos nietmeer.
Imo zijn zowel de 2 als 3 top. De vervangbare coils voor de pt mini 3 zijn wel duurder. Ik damp zelf de vision spinner 2 met de protank mini 3 en dat werkt super.

Ik gebruik de pt3 omdat ik 'm ook mooier vind. Hij lijkt ook beter te dampen door de dual coil maar het verschil is niet gigantisch.
Kindness
  dinsdag 3 juni 2014 @ 13:09:19 #111
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140665534
quote:
1s.gif Op maandag 2 juni 2014 22:03 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

Lrider mini lambo 1.0 (verwisselbare 14500 batterij) of 2.0 (1300mah accu)

Instelbaar tot 6 volt met een ohm meter en restvoltage meter.
De Lrider mini lambo 1.0 heb ik getest en gebruik ik ook. Mooi ding en werkt goed!
  dinsdag 3 juni 2014 @ 13:35:16 #112
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140666217
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 13:09 schreef G.Fawkes het volgende:

[..]

De Lrider mini lambo 1.0 heb ik getest en gebruik ik ook. Mooi ding en werkt goed!
Ik vind het nogal sexistisch dat je begint met "Hey jongens" trouwens

:P
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140666903
Bedankt voor jullie reacties!! Ik ga dan gewoon de 3 bestellen, want in aanschaf scheelt dat een paar euros.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 14:21:30 #114
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140667777
quote:
11s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 13:35 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Ik vind het nogal sexistisch dat je begint met "Hey jongens" trouwens

:P
Ik ben ook vrij seksistisch :P

Over de iTaste vv3 (dat was mijn eerste batterij). Ik was daar niet zo blij mee, batterij ging op 9w best snel op. De blauw zwarte finish werd glad als je handen ook maar een klein beetje zweette. En de knopen ratelde als de neten.
  Official ESF Kreviewer dinsdag 3 juni 2014 @ 14:28:18 #115
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140667987
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 13:56 schreef Vlinder09 het volgende:
Bedankt voor jullie reacties!! Ik ga dan gewoon de 3 bestellen, want in aanschaf scheelt dat een paar euros.
Ik heb bewust voor de 2 gekozen vanwege de single coil. Scheelt vloeistof (schijnt) en kosten. Ben er supertevreden over. Zijn beide geen miskoop ieg.
De vision spinner is ook een topbatterij om mee te beginnen. Ik vind em wel wat groot, dus ik heb 2 kleine batterijtjes erbij voor onderweg.
  Official ESF Kreviewer dinsdag 3 juni 2014 @ 14:29:17 #116
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140668017
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 11:02 schreef Vlinder09 het volgende:
En dan nog smaakjes kiezen..
Starterspakketjes kopen. :). Van alles uitproberen en dan kom je vanzelf op een smaakje dat je bevalt.
pi_140668821
Je hebt mij weer aan het twijfelen gezet Kreator ;) Misschien dat ik ze gewoon beide bestel. En bedankt voor je tip. Iemand zei dat eerder inderdaad ook al!
  Official ESF Kreviewer dinsdag 3 juni 2014 @ 15:01:58 #118
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140669056
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 14:53 schreef Vlinder09 het volgende:
Je hebt mij weer aan het twijfelen gezet Kreator ;) Misschien dat ik ze gewoon beide bestel. En bedankt voor je tip. Iemand zei dat eerder inderdaad ook al!
Dit is de 2 in elk geval. Kleine batterij zit er nu op.
De Spinner staat links. Kun je wel ongeveer zien dat die toch een stuk groter is. :)

-edit- de Spinner is wel echt een aanrader trouwens. Ondanks zijn grootte is het een fijn ding. Afstelbaar voltage en gaat vrij lang mee.

pi_140669219
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:01 schreef Kreator het volgende:

[..]

Dit is de 2 in elk geval. Kleine batterij zit er nu op.
De Spinner staat links. Kun je wel ongeveer zien dat die toch een stuk groter is. :)

[ afbeelding ]
Bedankt voor de foto!! Volgens mij is het wel een andere spinner als die ik bedoel :@ sorry voor de verwarring, ben er nog niet helemaal in thuis. Ik bedoelde deze: http://www.smokesmarter.nl/vision-spinner-v2-1650mah.html
Weet je toevallig hoe lang die van jou is? dan heb ik een idee.
pi_140669230
En ik doel uiteraard op de batterij :P
  Official ESF Kreviewer dinsdag 3 juni 2014 @ 15:11:54 #121
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140669375
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:06 schreef Vlinder09 het volgende:

[..]

Bedankt voor de foto!! Volgens mij is het wel een andere spinner als die ik bedoel :@ sorry voor de verwarring, ben er nog niet helemaal in thuis. Ik bedoelde deze: http://www.smokesmarter.nl/vision-spinner-v2-1650mah.html
Weet je toevallig hoe lang die van jou is? dan heb ik een idee.
Die van mij is 32cm.

Mijn spinner is 11.4cm
Deze: http://esigaretonline.nl/vision-spinner-1300mah-batterij-704.html

De vision Spinner 2 (de 1650 zoals je aangaf) is dus nog een dikke cm langer.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 15:12:09 #122
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140669382
Die 1650 is gigantisch lang :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140670094
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:11 schreef Kreator het volgende:

[..]

Die van mij is 32cm.

Mijn spinner is 11.4cm
Deze: http://esigaretonline.nl/vision-spinner-1300mah-batterij-704.html

De vision Spinner 2 (de 1650 zoals je aangaf) is dus nog een dikke cm langer.
Haha! En oké! Dat valt nog wel mee.
  Official ESF Kreviewer dinsdag 3 juni 2014 @ 15:35:53 #124
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140670164
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:34 schreef Vlinder09 het volgende:

[..]

Haha! En oké! Dat valt nog wel mee.
Nu ja, je hebt toch een gemiddelde piemel in de hand zeg maar. Een stuk groter dan een sigaret. ;).

Maar goed, dan weet je ieg hoe het eruit ziet. Ik had zelf bijna een Aerotank met een nog grotere batterij gekocht, totdat ik IRL zag hoe groot het was.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 15:41:06 #125
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140670412
Ik weet niet hoe dik je piemel is vriend, maar als het daar in de buurt komt is het niet best :P

Tegenwoordig zijn die 26**** batterijen populair, daar zie ik mezelf niet zo snel mee lopen

Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer dinsdag 3 juni 2014 @ 15:51:41 #126
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140670765
quote:
11s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:41 schreef Catch22- het volgende:
Ik weet niet hoe dik je piemel is vriend
Gelukkig niet. 8-).

Mja, op zich wel heel tof zo'n batterij maar je steekt em niet zo makkelijk in je zak als je op stap gaat.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 16:22:07 #127
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140671695
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 15:51 schreef Kreator het volgende:

[..]

Gelukkig niet. 8-).

Mja, op zich wel heel tof zo'n batterij maar je steekt em niet zo makkelijk in je zak als je op stap gaat.
ah joh, makkie
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer dinsdag 3 juni 2014 @ 16:58:46 #128
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140672907
quote:
11s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 16:22 schreef Catch22- het volgende:

[..]

ah joh, makkie
[ afbeelding ]
Amateur. IK ben pas een échte damper.


Sinds ik electronisch rook, ben ik gewoon een stuk goedkoper uit!
  dinsdag 3 juni 2014 @ 17:19:28 #129
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140673584
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 16:58 schreef Kreator het volgende:

[..]

Amateur. IK ben pas een échte damper.

[ afbeelding ]
Sinds ik electronisch rook, ben ik gewoon een stuk goedkoper uit!
watje. Ik heb net deze besteld

Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  woensdag 4 juni 2014 @ 02:50:28 #130
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140695495
Weet iemand de naam van de Atomizer (Rebuildable) waar je aan kan draaien om meer of minder airflow te hebben??
Zag ´m gisteren op FT maar ben ´m ff kwijt
  woensdag 4 juni 2014 @ 04:08:15 #131
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
  woensdag 4 juni 2014 @ 09:06:48 #132
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140697216
quote:
2s.gif Op woensdag 4 juni 2014 02:50 schreef SanAnt het volgende:
Weet iemand de naam van de Atomizer (Rebuildable) waar je aan kan draaien om meer of minder airflow te hebben??
Zag ´m gisteren op FT maar ben ´m ff kwijt
Er zijn een heleboel atomizers moet airflow...
  woensdag 4 juni 2014 @ 12:09:40 #133
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140701524
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 09:06 schreef G.Fawkes het volgende:

[..]

Er zijn een heleboel atomizers moet airflow...
Ja ze hebben allemaal airflow ,maar ik bedoel je hebt er eentje (of een heleboel) die je draaiend af kan stellen ,dat je zeg maar niet een groter(of een ander) gaatje moet boren :P
  woensdag 4 juni 2014 @ 12:10:49 #134
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140701556
quote:
2s.gif Op woensdag 4 juni 2014 12:09 schreef SanAnt het volgende:

[..]

Ja ze hebben allemaal airflow ,maar ik bedoel je hebt er eentje (of een heleboel) die je draaiend af kan stellen ,dat je zeg maar niet een groter(of een ander) gaatje moet boren :P
Tja ook daar zijn er veel van. Was het een kayfun achtig ding of een genesis achtig ding?
  woensdag 4 juni 2014 @ 12:15:04 #135
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140701648
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 12:10 schreef G.Fawkes het volgende:

[..]

Tja ook daar zijn er veel van. Was het een kayfun achtig ding of een genesis achtig ding?
Een genesis achtig ding ,maar maakt mij eigelijk niet zo veel uit .. welke is de beste :? :? en eenvoudig in elkaar te zetten
  woensdag 4 juni 2014 @ 12:15:51 #136
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140701666
Taifun. Hands down.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  woensdag 4 juni 2014 @ 12:35:35 #137
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140702255
De Taifun GT (B) is de beste clone die je op fasttech kan kopen denk ik. Die heeft helaas geen airflow control. Er zit een tweede buisje bij die iets meer airflow biedt maar dat is nog niet helemaal airflow control.
  woensdag 4 juni 2014 @ 12:42:42 #138
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140702475
Klopt. Wel een goede draw standaard imo. Erg makkelijk op te bouwen en ook nog eens betrouwbaar.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  woensdag 4 juni 2014 @ 12:43:21 #139
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140702488
Ik geloof dat ie de naam heeft van een grieks eiland
  woensdag 4 juni 2014 @ 12:50:43 #140
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140702693
quote:
2s.gif Op woensdag 4 juni 2014 12:43 schreef SanAnt het volgende:
Ik geloof dat ie de naam heeft van een grieks eiland
Ithaka?
  woensdag 4 juni 2014 @ 18:57:04 #141
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140714044
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 12:50 schreef G.Fawkes het volgende:

[..]

Ithaka?
yes dat was ´m ,is wel lastig op te bouwen -O-
Maar ik ga ´m bestellen en bestel ook de Taifun ..
Mijn vamo is na een jaar trouwe dienst ook wel eens aan vervanging toe ¿¿nog tips ??
  woensdag 4 juni 2014 @ 18:58:33 #142
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140714101
Sigelei zmax ofzo? Wat wil je uitgeven?

C/p van tweakers

Vapemail! De Tobh



Zelfs 100% vg geeft een harde th. Zeven wraps 0.40mm op 2mm. 0.4ohm
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140722622
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juni 2014 11:02 schreef Vlinder09 het volgende:
En dan nog smaakjes kiezen.. dat wordt pas lastig denk ik. Zie door de bomen het bos nietmeer.
Ik zweer bij de liquids van Rocket Fuel _O_
Ook te boeken voor feestjes en partijen
pi_140723295
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 21:33 schreef Onorgineel het volgende:

[..]

Ik zweer bij de liquids van Rocket Fuel _O_
Ik zweer nog steeds bij Dekang 8-) , Maar heeft Rocket Fuel goede tabak smaken ?en zo ja welke is aan te raden ?
  woensdag 4 juni 2014 @ 21:48:48 #145
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140723508
Halo heeft veel tabakssmaken, lijkt me het proberen waard.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140723524
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 21:33 schreef Onorgineel het volgende:

[..]

Ik zweer bij de liquids van Rocket Fuel _O_
De bogard bevalt dus ook :)

Ze zijn mij te vettig
pi_140724701
Haha man man man ik moet die rocketfuels echt niet meer ruiken. Wat een stomme zet was dat om meteen 8 flesjes te kopen haha
Kindness
pi_140726250
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 21:45 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Ik zweer nog steeds bij Dekang 8-) , Maar heeft Rocket Fuel goede tabak smaken ?en zo ja welke is aan te raden ?
Dekang vind ik allemaal niks, zit allemaal een vreemd smaakje aan, maar dat verschilt verder per persoon 8-) . En van Rocket vind ik 'Ol River verreweg de lekkerste van de tabakssmaken die ik daarvan geproefd heb

quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 22:08 schreef GeorgeMichael het volgende:
Haha man man man ik moet die rocketfuels echt niet meer ruiken. Wat een stomme zet was dat om meteen 8 flesjes te kopen haha
Welke heb je dan :')

quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 21:49 schreef Sorella het volgende:

[..]

De bogard bevalt dus ook :)

Ze zijn mij te vettig
Die bogard vind ik iets minder maar die Smitten is prima :D

Alleen die liquids zijn geen Rocket Fuels, maar Strix Elixirs als ik me niet vergis? :P Desalniettemin erg lekker
Ook te boeken voor feestjes en partijen
pi_140726304
in mijn enthousiasme 4 posts achter elkaar :')

[ Bericht 68% gewijzigd door Mylene op 04-06-2014 22:57:39 ]
Ook te boeken voor feestjes en partijen
pi_140727946
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 22:34 schreef Onorgineel het volgende:

Alleen die liquids zijn geen Rocket Fuels, maar Strix Elixirs als ik me niet vergis? :P Desalniettemin erg lekker
Lol ik d8 echt dat het rocket fuel was
pi_140727985
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:08 schreef Sorella het volgende:

[..]

Lol ik d8 echt dat het rocket fuel was
Als je eens een rocket fuel over hebt hou ik me aanbevolen :P
pi_140728040
Hoeveel geld sparen jullie hiermee uit in een gemiddelde maand? Misschien ook maar eens de overstap overwegen. :P
Feyenoord Rotterdam
pi_140728157
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:09 schreef Sorella het volgende:

[..]

Als je eens een rocket fuel over hebt hou ik me aanbevolen :P
Ging ergens iets fout mare vorig topic had ik het dus ook al over rocket fuel, my bad :)
pi_140728399
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:10 schreef GekkeGerrit- het volgende:
Hoeveel geld sparen jullie hiermee uit in een gemiddelde maand? Misschien ook maar eens de overstap overwegen. :P
Je leest overal een beetje verschillende metingen in het kader van hoeveel ml'ers eliquid gelijk staat aan sigaretten

van een een of andere vage site heb ik de volgende tekst :P

Een flesje e-liquid bevat doorgaans 10 ml. vloeistof. Uitgaande van “een pakje per dag" (19 sigaretten) doe je ongeveer 3 tot 4 dagen met zo’n flesje.

Hangt er natuurlijk ook vanaf hoelang je aan de sigaret blijft lurken, soms als je een lekker smaakje hebt kan je veel te lang aan het ding blijven hangen, en ligt eraan of je niet geld uit blijft geven aan nieuwe onderdelen van je esigaret natuurlijk. Alles bij elkaar zal het uiteindelijk wel een stuk goedkoper zijn 14.gif
Ook te boeken voor feestjes en partijen
pi_140728428
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:10 schreef GekkeGerrit- het volgende:
Hoeveel geld sparen jullie hiermee uit in een gemiddelde maand? Misschien ook maar eens de overstap overwegen. :P
Ik rookte 25 euro per week ongeveer weg, inc. aanstekers en vloei.
De aanschaf was ik 70 euro voor kwijt inc. +/- 6 liquids maar dat is er binnen 3 weken uit dus ik bespaar nu elke week gemiddeld 20 euro, geen 25 want liquids komen er nog bij en coils.
Dat is per 4 weken +/- 80 euro, op jaarbasis 52 x 20 is: +/- 2000 euro

Ik heb een starters setje van kanger genomen om uit te proberen die was 50 euro
pi_140728446
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:12 schreef Sorella het volgende:

[..]

Ging ergens iets fout mare vorig topic had ik het dus ook al over rocket fuel, my bad :)
Ajoh, maak je niet druk :P De smitten is erg lekker en zo kan ik ook weer eens andere merken proberen :D
Ook te boeken voor feestjes en partijen
pi_140728457
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:17 schreef Onorgineel het volgende:

[..]

Je leest overal een beetje verschillende metingen in het kader van hoeveel ml'ers eliquid gelijk staat aan sigaretten

van een een of andere vage site heb ik de volgende tekst :P

Een flesje e-liquid bevat doorgaans 10 ml. vloeistof. Uitgaande van “een pakje per dag" (19 sigaretten) doe je ongeveer 3 tot 4 dagen met zo’n flesje.

Hangt er natuurlijk ook vanaf hoelang je aan de sigaret blijft lurken, soms als je een lekker smaakje hebt kan je veel te lang aan het ding blijven hangen, en ligt eraan of je niet geld uit blijft geven aan nieuwe onderdelen van je esigaret natuurlijk. Alles bij elkaar zal het uiteindelijk wel een stuk goedkoper zijn [ afbeelding ]
Okay, thanks. Zal me er deze dagen even goed in verdiepen. ^O^
Feyenoord Rotterdam
  woensdag 4 juni 2014 @ 23:19:33 #158
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140728478
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:10 schreef GekkeGerrit- het volgende:
Hoeveel geld sparen jullie hiermee uit in een gemiddelde maand? Misschien ook maar eens de overstap overwegen. :P
Je bent ongeveer 10-15 euro per 30ml kwijt (kan minder met cheapo liquids, maar die moet ik niet). Gemiddeld persoon gebruikt tussen de 2 en 5ml per dag. Als je uitgaat van 4ml per dag, dus 120ml per maand, zit je op zo'n 40-50 euro aan vloeistof per maand. Maar als je minder dampt of goedkope liquid koopt kan dat dus nog 10-20 euro minder zijn.

Hardware kost je ongeveer 40-60 euro in aanschaf eenmalig en dan nog zo'n 5 euro per maand.

Als je het goedkoop wil doen.

Voor mij is het een hobby. Heb nooit bijgehouden hoeveel ik er aan uitgeef, maar het is meer dan noodzakelijk :P het zal minder zijn dan de 1200 euro die ik niet aan sigaretten heb uitgegeven sinds december.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140728506
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:19 schreef GekkeGerrit- het volgende:

[..]

Okay, thanks. Zal me er deze dagen even goed in verdiepen. ^O^
Goedzo :D

Probeer overigens wel meteen met goede liquids te beginnen, ik lees heel vaak dat mensen die bijvoorbeeld met Dekang oid beginnen al gauw weer overstappen op de analoge sigaretten
Ook te boeken voor feestjes en partijen
pi_140728595
hm, klopt niet helemaal, mijn buurvrouw dampt dekang usa red of mix in ieder geval de marlboro smaak nu 6 weken.
pi_140728637
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:22 schreef Sorella het volgende:
hm, klopt niet helemaal, mijn buurvrouw dampt dekang usa red of mix in ieder geval de marlboro smaak nu 6 weken.
Mja, dat blijft ook een persoonlijk ding natuurlijk, misschien heb ik gewoon de verkeerde smaakjes gepakt :') Had bijvoorbeeld ook meloen en ik vond dat echt letterlijk naar stront smaken :')
Ook te boeken voor feestjes en partijen
  woensdag 4 juni 2014 @ 23:23:43 #162
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140728659
Er zijn mensen die er bij zweren. Ik blijf er ver van af.

Het leven is veel te kort voor goedkope liquids
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140728772
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:18 schreef Sorella het volgende:

[..]

Ik rookte 25 euro per week ongeveer weg, inc. aanstekers en vloei.
De aanschaf was ik 70 euro voor kwijt inc. +/- 10 liquids maar dat is er binnen 3 weken uit dus ik bespaar nu elke week gemiddeld 20 euro, geen 25 want liquids komen er nog bij en coils.
Dat is per 4 weken +/- 80 euro, op jaarbasis 52 x 20 is: +/- 2000 euro

Ik heb een starterssetje van kanger genomen om uit te proberen die was 50 euro
Ben zelf ook tussen de 20 en 25 euro kwijt per week schat ik. Is zeker aantrekkelijk om over te stappen zo te lezen! Moet mezelf nog wel even goed inlezen, 't is vrij abacadabra op dit moment. (OP even globaal gelezen)

Probs voor de OP trouwens Catch22, zeer informatief. Morgen even compleet doorlezen. :)
Feyenoord Rotterdam
pi_140728781
ik zit op gemiddeld 10 ml in de 5 dagen en wil eigenlijk naar 10 ml in de week maar sommige smaakjes zijn echt lekker zoals de chocolade en de honing dus ik denk dat als mijn smaakjes op zijn ik op palm blijf hangen of instrument, wil toch wel een beetje minderen en afbouwen met de tijd.
pi_140728855
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:26 schreef Sorella het volgende:
ik zit op gemiddeld 10 ml in de 5 dagen en wil eigenlijk naar 10 ml in de week maar sommige smaakjes zijn echt lekker zoals de chocolade en de honing dus ik denk dat als mijn smaakjes op zijn ik op palm blijf hangen of instrument, wil toch wel een beetje minderen en afbouwen met de tijd.
Ik moet ook ernstig minderen, vandaag ook weer een half flesje weggevaped :')
Ook te boeken voor feestjes en partijen
  woensdag 4 juni 2014 @ 23:29:34 #166
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140728916
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:26 schreef Sorella het volgende:
ik zit op gemiddeld 10 ml in de 5 dagen en wil eigenlijk naar 10 ml in de week maar sommige smaakjes zijn echt lekker zoals de chocolade en de honing dus ik denk dat als mijn smaakjes op zijn ik op palm blijf hangen of instrument, wil toch wel een beetje minderen en afbouwen met de tijd.
Haha. Ik vul mijn erl elke dag af. 5-6ml. En dat is zonder het verbruik dat ik met mijn andere devices doe :X

Rebuildables zijn dan ook wel onwijze slurpers
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:26 schreef GekkeGerrit- het volgende:

[..]

Ben zelf ook tussen de 20 en 25 euro kwijt per week schat ik. Is zeker aantrekkelijk om over te stappen zo te lezen! Moet mezelf nog wel even goed inlezen, 't is vrij abacadabra op dit moment. (OP even globaal gelezen)

Probs voor de OP trouwens Catch22, zeer informatief. Morgen even compleet doorlezen. :)
ik heb de op niet geschreven. Het staat al een tijdje op mijn to do om een beknopte beginnerstekst te schrijven. Alleen zit ik al 40 uur in de week achter een toetsenbord te rammen en heb ik daar in mijn vrije tijd weinig zin in.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140728942
Ik sjouw dat ding werkelijk overal mee naar toe :)
pi_140729013
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:29 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Haha. Ik vul mijn erl elke dag af. 5-6ml. En dat is zonder het verbruik dat ik met mijn andere devices doe :X

Rebuildables zijn dan ook wel onwijze slurpers

[..]

ik heb de op niet geschreven. Het staat al een tijdje op mijn to do om een beknopte beginnerstekst te schrijven. Alleen zit ik al 40 uur in de week achter een toetsenbord te rammen en heb ik daar in mijn vrije tijd weinig zin in.
Had de #8 niet eens zien staan. :') Dacht dus dat dit de enige in de reeks was.
Feyenoord Rotterdam
pi_140729016
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:29 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Haha. Ik vul mijn erl elke dag af. 5-6ml. En dat is zonder het verbruik dat ik met mijn andere devices doe :X

Rebuildables zijn dan ook wel onwijze slurpers

Daarom geen dual coil voor mij, dan gaat het nog vlugger en tot nog toe bevalt dit mij prima, op de batterij na maar die wordt mettertijd vervangen :)
pi_140729035
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:30 schreef Sorella het volgende:
Ik sjouw dat ding werkelijk overal mee naar toe :)
Ik ben nog niet helemaal over de drempel heen om ook in het openbaar te gaan staan vapen, laatst wel in de trein maar toen werd mij snel gevraagd om te kappen door een conducteur :')
Ook te boeken voor feestjes en partijen
  woensdag 4 juni 2014 @ 23:33:40 #171
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140729096
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:32 schreef Sorella het volgende:

[..]

Daarom geen dual coil voor mij, dan gaat het nog vlugger en tot nog toe bevalt dit mij prima, op de batterij na maar die wordt mettertijd vervangen :)
Achja, ik vape omdat het leuk en lekker is. Ik ga niet besparen ten koste van smaak. Ik heb overigens ook geen dualcoils, muv de tobhdripper die ik postte
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:31 schreef GekkeGerrit- het volgende:

[..]

Had de #8 niet eens zien staan. :') Dacht dus dat dit de enige in de reeks was.
Neejoh :) het gaat steeds harder hier.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140729142
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 23:32 schreef Onorgineel het volgende:

[..]

Ik ben nog niet helemaal over de drempel heen om ook in het openbaar te gaan staan vapen, laatst wel in de trein maar toen werd mij snel gevraagd om te kappen door een conducteur :')
Ben een paar keer uit eten geweest en toen mocht het ook niet, dus dan in plaats van 1 keer 2 keer de wc induiken.
En in mijn eigen stad voelt het wel wat raar nog
  woensdag 4 juni 2014 @ 23:40:40 #173
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140729425
In een restaurant loop ik wel naar buiten. Thuis, op werk of bij vrienden gewoon binnen.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140737645
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 21:33 schreef Onorgineel het volgende:

[..]

Ik zweer bij de liquids van Rocket Fuel _O_
Ga ik ook even naar kijken! Heb je zo een link naar een goede webshop die ze verkoopt??
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 21:45 schreef michiel_merk het volgende:

[..]

Ik zweer nog steeds bij Dekang 8-) , Maar heeft Rocket Fuel goede tabak smaken ?en zo ja welke is aan te raden ?
Ik heb dus ook meteen dekang probeerpakketjes besteld:
http://www.smokesmarter.n(...)eerpakket-klein.html
http://www.smokesmarter.n(...)eerpakket-groot.html
prijs valt namelijkwel mee.
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juni 2014 21:48 schreef Catch22- het volgende:
Halo heeft veel tabakssmaken, lijkt me het proberen waard.
Ja, daar heb ik er ook eentje van besteld, klein flesje. Ik las veel goede beoordelingen bij tribeca, dus daar heb ik een flesje van 7ml besteld. Als het goed is komt vandaag alles binnen.
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 10:45:14 #175
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140738094
Ben zeer benieuwd naar kwaliteits-tabac smaken. Ik wil eens overstappen op een wat betere.
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 10:50:13 #176
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140738253
Is 'Halo' ook een goed merk? Dan bestel ik vd week even een paar Rocket Fuel Vapes en wat Halo. Ben benieuwd of die kwaliteit echt beter is.

-edit- zie net dat het daar al over ging. ;).
  donderdag 5 juni 2014 @ 10:50:48 #177
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140738267
Halo is goed. Ik heb hun Kringles Curse gehad en die was echt heel erg lekker. Dat is een pepermunt smaak (geen munt dus)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 10:57:13 #178
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140738479
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:50 schreef Catch22- het volgende:
Halo is goed. Ik heb hun Kringles Curse gehad en die was echt heel erg lekker. Dat is een pepermunt smaak (geen munt dus)
Mja, ik ben een gewoontedier. Ik haal elke keer exact dezelfde sigaretsmaak omdat die bevalt. (niemand kent het: Feellife - Statex Red)
Dus ik moet een beetje testen wat ook goed smaakt. Heb wel goede ervaringen met esigaretonline dus daar bestel ik ze dan maar. Die heeft beide merken.


http://www.rookesigaret.n(...)uel-tabacco-flavors/
Weet iemand welke een beetje een normale milde smaak hebben? Ik zoek geen 'turkish blend' sterke smaken.

[ Bericht 14% gewijzigd door Kreator op 05-06-2014 11:05:57 ]
pi_140739236
Ik kan goodlife ook aanraden in het algemeen. Vooral atom bomb :9
Kindness
pi_140739262
quote:
9s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:57 schreef Kreator het volgende:

[..]

Mja, ik ben een gewoontedier. Ik haal elke keer exact dezelfde sigaretsmaak omdat die bevalt. (niemand kent het: Feellife - Statex Red)
Dus ik moet een beetje testen wat ook goed smaakt. Heb wel goede ervaringen met esigaretonline dus daar bestel ik ze dan maar. Die heeft beide merken.


http://www.rookesigaret.n(...)uel-tabacco-flavors/
Weet iemand welke een beetje een normale milde smaak hebben? Ik zoek geen 'turkish blend' sterke smaken.
Probeer deze dan ook meteen ^O^ http://www.dampwinkel.nu/Inawera-Gold-Ducat-100ml
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 11:34:08 #181
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140739507
Heb al een lijstje gemaakt. Ben benieuwd!

pi_140740701
Nou, de Vamo v5 + Kanger AeroTank zijn inmiddels binnen. Na twee dagen dampen met deze combo kan ik toch wel stellen dat het zeker geen verkeerde koop is. Veel damp, uitstekende throat hit, heel wat beter dan zo'n Ego-C die met een nieuwe atomizer na twee dagen eigenlijk al een beetje tegen gaat vallen qua rookbeleving. De combo ziet er ook echt kek uit (Vamo in rvs-look). Het oog wil natuurlijk ook wat. Met de liquid gaat het echter wel érg hard. :P Maar ja, met een Bugatti Veyron ga je ook niet 130 km/u rijden...
  donderdag 5 juni 2014 @ 12:40:31 #183
165193 7nightwing7
Just because i say so.
pi_140741613
quote:
6s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:13 schreef 100% Tukker het volgende:
Nou, de Vamo v5 + Kanger AeroTank zijn inmiddels binnen. Na twee dagen dampen met deze combo kan ik toch wel stellen dat het zeker geen verkeerde koop is. Veel damp, uitstekende throat hit, heel wat beter dan zo'n Ego-C die met een nieuwe atomizer na twee dagen eigenlijk al een beetje tegen gaat vallen qua rookbeleving. De combo ziet er ook echt kek uit (Vamo in rvs-look). Het oog wil natuurlijk ook wat. Met de liquid gaat het echter wel érg hard. :P Maar ja, met een Bugatti Veyron ga je ook niet 130 km/u rijden...
Hier ook bijna dezelfde setup. Vamo v5, icm. de kanger aerotank mega. :7 . Het is tot nu toe voor mij de perfecte clearomizer. Het zuipt idd liquid, maar oh zo lekker.
You dont believe me ? Read this line again.
pi_140741719
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:40 schreef 7nightwing7 het volgende:

[..]

Hier ook bijna dezelfde setup. Vamo v5, icm. de kanger aerotank mega. :7 . Het is tot nu toe voor mij de perfecte clearomizer. Het zuipt idd liquid, maar oh zo lekker.
Eindelijk komen de smaakjes ook écht tot hun recht. Ik laat die Ego-C mooi in de kast liggen als reserve-cig of als ik buiten de deur ga dampen. :7
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 12:52:50 #185
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140742041
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 12:43 schreef 100% Tukker het volgende:

[..]

Eindelijk komen de smaakjes ook écht tot hun recht. Ik laat die Ego-C mooi in de kast liggen als reserve-cig of als ik buiten de deur ga dampen. :7
Pas wel op dat je em niet met liquid in de kast legt. Dat gaat lekken na een paar dagen....die van mij wel ieg. ;(.
  donderdag 5 juni 2014 @ 13:10:05 #186
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140742645
quote:
2s.gif Op woensdag 4 juni 2014 18:57 schreef SanAnt het volgende:

[..]

yes dat was ´m ,is wel lastig op te bouwen -O-
Maar ik ga ´m bestellen en bestel ook de Taifun ..
Mijn vamo is na een jaar trouwe dienst ook wel eens aan vervanging toe ¿¿nog tips ??
De Ithaka is inderdaad lastig bouwen. Ik zou even wat pre made coils bijbestellen van fasttech. Tenzij je zelf No Res wire met Res wire wil gaan lassen :D
  donderdag 5 juni 2014 @ 14:11:21 #187
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140744791
Ik heb nog een stuk of 70-80 van die premades liggen, gebruik ze niet meer :X

wel handig voor protanks enzo als je niet zelf kan bouwen
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 14:22:13 #188
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140745159
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:11 schreef Catch22- het volgende:
Ik heb nog een stuk of 70-80 van die premades liggen, gebruik ze niet meer :X

wel handig voor protanks enzo als je niet zelf kan bouwen
Coils die in de protank passen? Passen die ook in de protank mini 2? :o.
  donderdag 5 juni 2014 @ 14:27:02 #189
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140745323
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:22 schreef Kreator het volgende:

[..]

Coils die in de protank passen? Passen die ook in de protank mini 2? :o.
Ja, Protank 1,2,mini, mini2 zijn hetzelfde.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 14:31:54 #190
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140745475
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:27 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Ja, Protank 1,2,mini, mini2 zijn hetzelfde.
Goed dat ik het weet. Nou, als je er vanaf moet... :7.

Wil nog wel een keer een protank halen. Of een aerotank. Maar het liefst 1 waar ik gewoon dezelfde coils in kan doen (single coil)
  donderdag 5 juni 2014 @ 14:32:41 #191
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140745497
quote:
14s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:31 schreef Kreator het volgende:

[..]

Goed dat ik het weet. Nou, als je er vanaf moet... :7.

Wil nog wel een keer een protank halen. Of een aerotank. Maar het liefst 1 waar ik gewoon dezelfde coils in kan doen (single coil)
Koop dan een protank 2 met aerotank bottom :) Heb ik er ook 2 van.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  donderdag 5 juni 2014 @ 14:36:39 #192
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140745630
hoelang is een fles pg/vg trouwens houdbaar ??
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 14:40:35 #193
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140745760
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:32 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Koop dan een protank 2 met aerotank bottom :) Heb ik er ook 2 van.
Kan ook idd. Protank/Aerotank zal ik alleen voor thuis gebruiken.

quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:36 schreef SanAnt het volgende:
hoelang is een fles pg/vg trouwens houdbaar ??
Volgens mij staat er gemiddeld een jaar op.
  donderdag 5 juni 2014 @ 14:44:27 #194
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140745891
quote:
14s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:40 schreef Kreator het volgende:

[..]

Volgens mij staat er gemiddeld een jaar op.
pfff heb in december 2 liter gekocht en heb nog zekers 1 1/2 liter ,is in ieder geval wel goedkoper en beter dan kleine flesjes van 30ml .
Zijn er meer hier die zelf liquid maken ?
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 14:48:38 #195
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140746043
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:44 schreef SanAnt het volgende:

[..]

pfff heb in december 2 liter gekocht en heb nog zekers 1 1/2 liter ,is in ieder geval wel goedkoper en beter dan kleine flesjes van 30ml .
Zijn er meer hier die zelf liquid maken ?
Oh, ik weet het niet trouwens hoor. Mijn flesjes zijn een jaar geldig (de kant en klare)

Hoe doe je dat qua smaak dan? Beetje gokken of heb je echt een lekkere smaak te pakken die je elke keer kunt reproduceren?
  donderdag 5 juni 2014 @ 14:57:32 #196
63302 rockstah
New World Disorder
pi_140746339
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:44 schreef SanAnt het volgende:


Zijn er meer hier die zelf liquid maken ?
Present.
Socialism always fails, but for some reason every single time it requires US sanctions, economic warfare, ‘freedom fighters’ or an outright invasion to fail.
pi_140746358
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:44 schreef SanAnt het volgende:

[..]

Zijn er meer hier die zelf liquid maken ?
Ik wil het een keer gaan proberen. Maar dan wel klein beginnen.

quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:48 schreef Kreator het volgende:

[..]

Oh, ik weet het niet trouwens hoor. Mijn flesjes zijn een jaar geldig (de kant en klare)

Hoe doe je dat qua smaak dan? Beetje gokken of heb je echt een lekkere smaak te pakken die je elke keer kunt reproduceren?
Op diverse fora zijn veel 'recepten' te vinden. :)
  donderdag 5 juni 2014 @ 15:01:31 #198
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140746463
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:48 schreef Kreator het volgende:

[..]

Oh, ik weet het niet trouwens hoor. Mijn flesjes zijn een jaar geldig (de kant en klare)

Hoe doe je dat qua smaak dan? Beetje gokken of heb je echt een lekkere smaak te pakken die je elke keer kunt reproduceren?
ik heb bij inawera gewoon 1 liter 80/20 (18) en eentje van 70/30(12) besteld en een aantal smaakstoffen .
Ik ben maak nu altijd een liquid van 15 nicotine met een 6 druppels chocolate cream en 2 druppels melk chocola en 1 druppel Harshnesess Reducer :9 10 ml flesjes ,voor mij de beste smaak(ik hou trouwens helemaal niet van chocola
pi_140746556
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:31 schreef Vlinder09 het volgende:

[..]

Ga ik ook even naar kijken! Heb je zo een link naar een goede webshop die ze verkoopt??

Rookesigaret.nl, volgens mij ook de enige
Ook te boeken voor feestjes en partijen
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 15:14:23 #200
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140746809
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juni 2014 14:58 schreef 100% Tukker het volgende:
Op diverse fora zijn veel 'recepten' te vinden. :)
Beetje ingelezen. Stelt idd niet veel voor. Ejuice calculator, basistroep kopen en smaakjes, gaan met die banaan.
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 15:16:31 #201
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140746874
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:01 schreef SanAnt het volgende:

[..]

ik heb bij inawera gewoon 1 liter 80/20 (18) en eentje van 70/30(12) besteld en een aantal smaakstoffen .
Ik ben maak nu altijd een liquid van 15 nicotine met een 6 druppels chocolate cream en 2 druppels melk chocola en 1 druppel Harshnesess Reducer :9 10 ml flesjes ,voor mij de beste smaak(ik hou trouwens helemaal niet van chocola
Dan heb je de PG/VG al gemixt zeg maar. Dat je niet handmatig de nicotine hoeft te berekenen.
  donderdag 5 juni 2014 @ 15:21:15 #202
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140747014
quote:
14s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:16 schreef Kreator het volgende:

[..]

Dan heb je de PG/VG al gemixt zeg maar. Dat je niet handmatig de nicotine hoeft te berekenen.
klopt ja ,en om zelf nicotine toe te voegen is niet zo simpel ,en ook niet makkelijk aan te komen
pi_140747145
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:21 schreef SanAnt het volgende:

[..]

klopt ja ,en om zelf nicotine toe te voegen is niet zo simpel ,en ook niet makkelijk aan te komen
En een bijzonder gevaarlijk goedje. :P
pi_140747218
quote:
14s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:14 schreef Kreator het volgende:

[..]

Beetje ingelezen. Stelt idd niet veel voor. Ejuice calculator, basistroep kopen en smaakjes, gaan met die banaan.
Daar gaan we maar eens over brainstormen.

KreDra Liquids®
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 15:29:32 #205
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140747325
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:21 schreef SanAnt het volgende:

[..]

klopt ja ,en om zelf nicotine toe te voegen is niet zo simpel ,en ook niet makkelijk aan te komen
Wat ik er van lees is het juist heel simpel. Je moet alleen goed berekenen hoeveel vloeibare nicotine je bij je basis doet. 8-). En je moet handschoenen aan en een bril op. En een hazmat pak aan. Maar voor de rest is het niet eng.

quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:26 schreef 100% Tukker het volgende:

[..]

Daar gaan we maar eens over brainstormen.

KreDra Liquids®
Strak plan. Kunnen wel een keer samen een liter kopen. Die smaak-basis kost 1.92 euro per 10ml, dus dat stelt ook niks voor. 8-).
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 15:35:14 #206
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140747509
Die prijzen!

62,88 euro voor een liter 12mg met flavour. :') :'). Da's 60 cent voor 10ml.

WAAROM HEB IK NOG GEEN E-LIQUIDSWINKEL!
  donderdag 5 juni 2014 @ 15:38:53 #207
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140747618
Net nog ff de Kayfun Mini V2.1 en een nieuwe
vamo v5 besteld ,er is nu genoeg onderweg om weer te testen ..
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:35 schreef Kreator het volgende:
Die prijzen!

62,88 euro voor een liter 12mg met flavour. :') :'). Da's 60 cent voor 10ml.

WAAROM HEB IK NOG GEEN E-LIQUIDSWINKEL!
Dat bedoel ik het zijn een stelletje oplichters(wel slim bezig) die webshops ...
En zo kun je ook zelf de lekkerste smaak maken ;)
  donderdag 5 juni 2014 @ 15:48:30 #208
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140747985
Vergis je niet hoor. Gozer op tweakers heeft een liquidshop ( www.maakjesmaak.nl , tof concept wel) maar dat is redelijk wat werk :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  donderdag 5 juni 2014 @ 15:56:06 #209
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140748283
Je kunt trouwens ook thee gebruiken als smaakstof ,je thee helemaal droog koken de olie die overblijft kun je als smaakstof gebruiken op Youtube is er genoeg over te vinden (heb het zelf niet uit getest)
  donderdag 5 juni 2014 @ 16:02:24 #210
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140748533
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:48 schreef Catch22- het volgende:
Vergis je niet hoor. Gozer op tweakers heeft een liquidshop ( www.maakjesmaak.nl , tof concept wel) maar dat is redelijk wat werk :)
weer wat geleerd " Steepen " wist ik niet ,ik mix en rook het dezelfde dag nog ....
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 16:05:05 #211
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140748616
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:48 schreef Catch22- het volgende:
Vergis je niet hoor. Gozer op tweakers heeft een liquidshop ( www.maakjesmaak.nl , tof concept wel) maar dat is redelijk wat werk :)
Maar dan kun je als klant zelf smaakjes kiezen. Je kunt ook gewoon meedoen met de meerderheid en een brand opzetten met aparte smaken of hoge kwaliteit liquids.
  Official ESF Kreviewer donderdag 5 juni 2014 @ 16:06:34 #212
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140748675
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 16:02 schreef SanAnt het volgende:

[..]

weer wat geleerd " Steepen " wist ik niet ,ik mix en rook het dezelfde dag nog ....
Ja, veel mensen denken dat dat ook nog moet met de kant en klare flesjes, maar dat is dan weer niet nodig.
pi_140748984
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 15:48 schreef Catch22- het volgende:
Vergis je niet hoor. Gozer op tweakers heeft een liquidshop ( www.maakjesmaak.nl , tof concept wel) maar dat is redelijk wat werk :)
Gebraden ham biedt ie aan. :')

_O-
  donderdag 5 juni 2014 @ 16:21:09 #214
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140749232
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juni 2014 16:02 schreef SanAnt het volgende:

[..]

weer wat geleerd " Steepen " wist ik niet ,ik mix en rook het dezelfde dag nog ....
Steepen is wel nodig, helemaal als je hoog in de vg zit
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 16:13 schreef 100% Tukker het volgende:

[..]

Gebraden ham biedt ie aan. :')

_O-
ja en het wordt nog besteld ook. Heb een keer chocolade met zwarte peper en koffie (ofzo) geproefd van hem (had iemand besteld). vond het niet zo :P
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  donderdag 5 juni 2014 @ 16:27:58 #215
296378 SanAnt
Monica_l_Sigaar
pi_140749537
ik heb vorig jaar nog een keer een hotdog liquid geproefd :r :r :r , nooit meer :{w maar ja smaken verschillen ;)
pi_140749658
Lijkt me niet te pruimen nee. Whisky is ook een grote no-no. :') Leek wel of ik kots aan het dampen was. :')
pi_140751144
quote:
13s.gif Op donderdag 5 juni 2014 16:30 schreef 100% Tukker het volgende:
Lijkt me niet te pruimen nee. Whisky is ook een grote no-no. :') Leek wel of ik kots aan het dampen was. :')
niet :o ?
jammer. wilde net gaan proberen of het wat was; tankje vullen met pure whisky :P 8)7
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  donderdag 5 juni 2014 @ 19:44:32 #218
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_140755909
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:50 schreef Catch22- het volgende:
Halo is goed. Ik heb hun Kringles Curse gehad en die was echt heel erg lekker. Dat is een pepermunt smaak (geen munt dus)
Meneer zegt dankjewel! Tis wat zoet, maar niet verkeerd. En dikke kanger aerotankberop (ziet er niet uit, no offence :@), hij is er helemaal mee in z'n nopjes!
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
  donderdag 5 juni 2014 @ 19:49:38 #219
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140756097
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juni 2014 19:44 schreef Kimpossible het volgende:

[..]

Meneer zegt dankjewel! Tis wat zoet, maar niet verkeerd. En dikke kanger aerotankberop (ziet er niet uit, no offence :@), hij is er helemaal mee in z'n nopjes!
mooi :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  donderdag 5 juni 2014 @ 21:05:56 #220
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_140759151
quote:
14s.gif Op donderdag 5 juni 2014 16:06 schreef Kreator het volgende:

[..]

Ja, veel mensen denken dat dat ook nog moet met de kant en klare flesjes, maar dat is dan weer niet nodig.
Bestel maar eens wat bij Chefs Vapour. Dat wordt op bestelling gemaakt en dan heb je als klant een kant en klaar product. Toch kun je het het beste een week of 2 laten staan want dan smaakt de liquid veel beter. Zo zijn er nog veel meer fabrikanten wiens liquids beter worden na enige tijd steepen. Misschien moet je eerst eens leren waar je het over hebt ipv maar wat dingen rond te bazuinen.
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
pi_140761329
quote:
14s.gif Op donderdag 5 juni 2014 16:06 schreef Kreator het volgende:

[..]

Ja, veel mensen denken dat dat ook nog moet met de kant en klare flesjes, maar dat is dan weer niet nodig.
Niet mee eens, kant en klare flesjes kan je doorgaans wel direct vapen, maar uit eigen ervaring kan ik vertellen dat als je ze nog een paar dagen open laat staan de smaak er echt beduidend op vooruit gaat
Ook te boeken voor feestjes en partijen
  donderdag 5 juni 2014 @ 22:49:59 #222
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140763731
Ligt heel sterk aan de liquid idd
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer vrijdag 6 juni 2014 @ 08:31:14 #223
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140771049
-edit- laat ook maar. Het is het niet waard. :').

[ Bericht 86% gewijzigd door Kreator op 06-06-2014 10:22:16 ]
  Official ESF Kreviewer vrijdag 6 juni 2014 @ 08:35:20 #224
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140771095
quote:
14s.gif Op donderdag 5 juni 2014 21:55 schreef Onorgineel het volgende:

[..]

Niet mee eens, kant en klare flesjes kan je doorgaans wel direct vapen, maar uit eigen ervaring kan ik vertellen dat als je ze nog een paar dagen open laat staan de smaak er echt beduidend op vooruit gaat
Ik bedoelde het ook niet zo zwart wit. Het is niet nodig om te doen, dat spul staat al een tijd in de winkel, tov zelfgemaakte liquid. Dat het er dan nog iets beter van wordt, kan best. Ik merk geen verschil met mijn merk.
  vrijdag 6 juni 2014 @ 11:25:30 #225
403665 Tocqueville
Rustig blijven
pi_140774490
Whoppa, ik ben aan het subohmen met de Hammer en een Igo W ^O^

Nu nog mijn Igo W opboren.
  vrijdag 6 juni 2014 @ 11:39:41 #226
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140774863
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 11:25 schreef BenX_95 het volgende:
Whoppa, ik ben aan het subohmen met de Hammer en een Igo W ^O^

Nu nog mijn Igo W opboren.
Goed bezig :) Daar heb je goede batterijen voor neem ik aan? Anders zo zonde van je handen en gezicht
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  vrijdag 6 juni 2014 @ 12:21:51 #227
403665 Tocqueville
Rustig blijven
pi_140776006
quote:
11s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 11:39 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Goed bezig :) Daar heb je goede batterijen voor neem ik aan? Anders zo zonde van je handen en gezicht
Eigenlijk zijn ze niet echt geschikt. Ze kunnen het maar net aan. Ik kijk wel heel erg uit voordat de batterij warm wordt, maar tot nu toe blijft hij koud. Het is 0.7 Ohm, dus op zich niet echt laag. Volgens een ervaren persoon op Dampforum zouden mijn batterijen dat gewoon moeten kunnen.
  vrijdag 6 juni 2014 @ 12:24:43 #228
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140776067
Dat moet wel lukken. Mijn 0.4ohm buil trekt ook "maar" 10A. Dat trekken de meeste batterijen ook wel. Die 30A die ze aankunnen zullen ze niet snel hoeven leveren
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140778548
Batterijen binnen *O* nu nog even katoen scoren bij de drogist en gaaaan
  vrijdag 6 juni 2014 @ 14:07:28 #230
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140778968
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 13:55 schreef Fett het volgende:
Batterijen binnen *O* nu nog even katoen scoren bij de drogist en gaaaan
http://www.deonlinedrogist.nl/nature-watten-zigzag-p-33113.html

koop dit en niet van die pads, dat is kut namelijk.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140787794
quote:
14s.gif Op vrijdag 6 juni 2014 08:35 schreef Kreator het volgende:

[..]

Ik bedoelde het ook niet zo zwart wit. Het is niet nodig om te doen, dat spul staat al een tijd in de winkel, tov zelfgemaakte liquid. Dat het er dan nog iets beter van wordt, kan best. Ik merk geen verschil met mijn merk.
Ah op die fjets, ik heb namelijk met verschillende liquids van rocket fuel dat ik ze aan het begin helemaal niet zo lekker smaken, maar na een weekje steepen ontzettend goed te pruimen zijn ^O^
Ook te boeken voor feestjes en partijen
  vrijdag 6 juni 2014 @ 20:47:26 #232
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140789422
Kan heel goed :) kan ook zijn dat je aan de smaak moet wennen, of dat hij in een andere tank beter smaakt.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer zaterdag 7 juni 2014 @ 09:46:31 #233
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_140800790
Het zal misschien aan mijn smaak liggen, maar ik vond de Rocket Fuels echt smerig. Enige die nog een beetje te pruimen is is ol'River.

Verder heb ik 3 Halo's geprobeerd en ook die ging ik zowat van over m'n nek. Apparaat 24x uitgewassen, nieuwe coil erin en toch maar weer de bekende smaak erin.

Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind dat de meeste van de smaakjes echt smerig zijn. :').
pi_140804145
Zijn er in Amsterdam nog winkels waar je goede liquids kan kopen?
pi_140805309
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 09:46 schreef Kreator het volgende:
Het zal misschien aan mijn smaak liggen, maar ik vond de Rocket Fuels echt smerig. Enige die nog een beetje te pruimen is is ol'River.

Verder heb ik 3 Halo's geprobeerd en ook die ging ik zowat van over m'n nek. Apparaat 24x uitgewassen, nieuwe coil erin en toch maar weer de bekende smaak erin.

Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind dat de meeste van de smaakjes echt smerig zijn. :').
Tijdje laten steepen nog 14.gif

En wat voor liquids vape jij normaal gesproken het meest? Wil weer wat nieuwe liquids uitproberen :7
Ook te boeken voor feestjes en partijen
  zaterdag 7 juni 2014 @ 14:43:00 #236
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140806229
Probeer eens wat lekkers te maken op www.maakjesmaak.nl en speel wat met de vg/pg ratio. Ik vind 60%vg het fijnste :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140858822
hebben meer mensen er last van, dat hun vaporizers elke keer los gaan zitten?
ik heb het elke keer dat ik mijn tankje moet vullen, dat ie los in z'n voetje zit.
hij zit dan gauw 2 of 3 slagen los.

[edit]

hmm, bekend probleem, blijkbaar

http://holismokes.com/evod-glass-vaporizer

[ Bericht 31% gewijzigd door marc0871 op 09-06-2014 01:52:46 ]
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  dinsdag 10 juni 2014 @ 21:07:57 #238
159979 G.Fawkes
Libera eas de ore leonis!
pi_140929493
Speciaal voor jou Catch, dit keer ook de dames aangesproken in mijn intro :P

video review van de dreadnaut

pi_141010595
Ik zit te kijken op cmalo.nl en kom deze aanbieding tegen de: Vapeonly vPower 18350, is dit wat ? en welke clearomizer kan erbij ? ik vind de: Vape Only Clearomizer een beetje aan de grote kant, dus zit aan deze tedenken, zou deze er mooi op passen de: Mini Vape Only Clearomizer ? en ik heb ook een lader nodig voor de batterijen denk ?
Ben ik nog wat vergeten ?
pi_141015744
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 13:14 schreef Fett het volgende:
Zijn er in Amsterdam nog winkels waar je goede liquids kan kopen?
Ja, bij JWell in de Jordaan:

http://www.jwell.nl/nl/co(...)-winkel-in-amsterdam
pi_141016438
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juni 2014 22:42 schreef Sorella het volgende:
Ik zit te kijken op cmalo.nl en kom deze aanbieding tegen de: Vapeonly vPower 18350, is dit wat ? en welke clearomizer kan erbij ? ik vind de: Vape Only Clearomizer een beetje aan de grote kant, dus zit aan deze tedenken, zou deze er mooi op passen de: Mini Vape Only Clearomizer ? en ik heb ook een lader nodig voor de batterijen denk ?
Ben ik nog wat vergeten ?
Ik heb de 18650 versie gehad en bij allebij de exemplaren die ik gehad heb functioneerde de vuurknop niet goed meer, dit al na 2 maanden. Ook is hij met vullen een keer van slechts 15 cm hoogte op de grond gevallen en kreeg ik de afsluitdop er niet meer op omdat het uiteinde toen al ingedeukt was. het is van een zeer zacht materiaal gemaakt.
Nadat ik contact met CMalo heb opgenomen hierover heb ik uiteindelijk maar wat bijbetaald voor een evic.
  Official ESF Kreviewer vrijdag 13 juni 2014 @ 08:55:40 #242
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141020812
quote:
0s.gif Op maandag 9 juni 2014 01:43 schreef marc0871 het volgende:
hebben meer mensen er last van, dat hun vaporizers elke keer los gaan zitten?
ik heb het elke keer dat ik mijn tankje moet vullen, dat ie los in z'n voetje zit.
hij zit dan gauw 2 of 3 slagen los.

[edit]

hmm, bekend probleem, blijkbaar

http://holismokes.com/evod-glass-vaporizer
Ik heb dat ook wel met mijn Kankertech. Dan lijkt het of de batterij stuk is. Heel irritant. Maar ach, kwestie van aandraaien en klaar.
  vrijdag 13 juni 2014 @ 10:05:42 #243
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141022280
haha kankertech

}:|
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_141027645
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 15:21 schreef Catch22- het volgende:
Voordat ik begin, De Gulden Regel Van E-Smokes Kopen:

!! Koop altijd een setje met twee peuken/batterijen !!
!! Single e-smoke "sets" (tenzij als vervanging voor een stuk exemplaar) zijn een total no-go !!

Want ja, ook jou zal het overkomen dat 1 stuk is, de batterij op is, etc. en je wil NIET weer terugschakelen op analogs. Dus - ALTIJD een duo-set kopen. Het is ietsje duurder, maar veel, veel beter.
ik snap het niet, de enige reden om een set van 2 te kopen is dus als je te laat bent met het opladen? waarom is een single setje dan een "no go"?
pi_141027671
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 12:59 schreef Deeltjesversneller het volgende:

[..]

ik snap het niet, de enige reden om een set van 2 te kopen is dus als je te laat bent met het opladen? waarom is een single setje dan een "no go"?
Je batterij kan ook gewoon stuk gaan eh.
pi_141027727
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 13:00 schreef Anne het volgende:

[..]

Je batterij kan ook gewoon stuk gaan eh.
staan e-sigaretten daarom bekend dan? heb nog nooit gehad dat een batterij van een apparaat stuk is gegaan..
  vrijdag 13 juni 2014 @ 13:05:49 #247
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141027927
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 13:01 schreef Deeltjesversneller het volgende:

[..]

staan e-sigaretten daarom bekend dan? heb nog nooit gehad dat een batterij van een apparaat stuk is gegaan..
Kan wel eens gebeuren, maar als 1 op is, is het wel handig om een tweede te hebben. "No go" zijn ook niet mijn woorden hoor. Mijn devices gaan eigenlijk wel een dag mee.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_141028110
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 13:01 schreef Deeltjesversneller het volgende:

[..]

staan e-sigaretten daarom bekend dan? heb nog nooit gehad dat een batterij van een apparaat stuk is gegaan..
Batterijen staan er om bekend dat ze niet oneindig mee gaan. Dat heeft niks met een e-sigaret te maken.
pi_141028136
quote:
11s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 13:05 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Kan wel eens gebeuren, maar als 1 op is, is het wel handig om een tweede te hebben. "No go" zijn ook niet mijn woorden hoor. Mijn devices gaan eigenlijk wel een dag mee.
oh, moet je ze iedere dag opladen, dan is een 2e wel fijn ja.
  vrijdag 13 juni 2014 @ 13:25:04 #250
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141028539
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 08:55 schreef Kreator het volgende:

[..]

Ik heb dat ook wel met mijn Kankertech. Dan lijkt het of de batterij stuk is. Heel irritant. Maar ach, kwestie van aandraaien en klaar.
ik heb het met de OEM kanger clearo's niet, maar met de aerotank mini wel. Nu controleer ik gewoon standaard of hij vast zit als ik hem vul. Als hij meer als een slag los zit kun je hem niet goed dichtdraaien ook trouwens.

Fijn ding trouwens die Aerotank mini; alleen vind ik de OEM's nu kut om te dampen :')
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  Official ESF Kreviewer vrijdag 13 juni 2014 @ 13:55:12 #251
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141029737
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 13:25 schreef Sounddragon het volgende:

Fijn ding trouwens die Aerotank mini; alleen vind ik de OEM's nu kut om te dampen :')
Sinds ik een Kanger heb, rook ik alleen nog maar daar mee. Chineze troep in de kast geflikkerd als reserve, maar heb nu ook maar gewoon een reserve Kanger besteld. :').
  Official ESF Kreviewer vrijdag 13 juni 2014 @ 13:55:31 #252
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141029745
quote:
11s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 10:05 schreef Catch22- het volgende:
haha kankertech

}:|
Dat was niet eens een bewussie.
pi_141030495
Een maat van me zat onlangs als een bezetene aan mijn Vamo v5 + AeroTank + perzikliquid te zuigen. Hij belde me een dag later met de treurige mededeling dat hij leed aan perzikkanker. ;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_141031414
quote:
13s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 14:17 schreef 100% Tukker het volgende:
Een maat van me zat onlangs als een bezetene aan mijn Vamo v5 + AeroTank + perzikliquid te zuigen. Hij belde me een dag later met de treurige mededeling dat hij leed aan perzikkanker. ;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als er dan een perzik uit je broek groeit, heb je een perzikboom.
  vrijdag 13 juni 2014 @ 19:21:29 #255
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141041290
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 13:55 schreef Kreator het volgende:

[..]

Sinds ik een Kanger heb, rook ik alleen nog maar daar mee. Chineze troep in de kast geflikkerd als reserve, maar heb nu ook maar gewoon een reserve Kanger besteld. :').
Kangertech is ook sjinees :P

Volgens mij komt 90% van die sjabang uit gook-country ;) Maar idd, er zit veel neppe zooi tussen volgens mij, want ze zijn daar wel nogal van de kopietjes ;)

Heb je al een Aerotank? aanrader; kost wat, maar ik wil niks anders meer *O*

Zat gisteren een review te kijken van meneer Busardo
en die vindt hetzelfde :Y , is trouwens wel een ouder model die hij heeft; de mijne is anders, mooier, netter afgewerkt vind ik en mijn air-ring draait niet losjes, maar mooi strak :P

Ik zit al een paar dagen te sjoppen voor een mooie dikke smokert, eigenlijk wil ik een mooie koperen Mech hebben, maar niet gepolijst, en ook niet 13 in een dozijn, maar dat valt nog niet mee.. -O-

Ik ben stiekem een beetje flieft of zo'n houten Vision XGun, maja, dat is dan weer geen mech, dat is een vv/vw, hij is best prijzig, en eigenlijk niet geschikt om mee te slepen naar mijn werk, want dan gaat ie niet lang mee vrees ik. Ik moet iets hebben op mijn werk wat bomproof is, en niet snel kapoet geht.

dilemma's dilemma's :+
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_141053965
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 19:21 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Heb je al een Aerotank? aanrader; kost wat, maar ik wil niks anders meer *O*
zat vandaag nog te twijfelen of ik een aerotank aan zou schaffen, nu toch maar gedaan :7. Gratis tip; via rookesigaret.nl met de vaderdagkorting betaal je maar rond de 16 ex verzendkosten voor zo'n ding :D
Ook te boeken voor feestjes en partijen
  vrijdag 13 juni 2014 @ 23:25:55 #257
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141054300
Sounddragon, sigelei zmax v5 al bekeken?
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  vrijdag 13 juni 2014 @ 23:53:03 #258
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141055674
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 23:18 schreef Onorgineel het volgende:

[..]

zat vandaag nog te twijfelen of ik een aerotank aan zou schaffen, nu toch maar gedaan :7. Gratis tip; via rookesigaret.nl met de vaderdagkorting betaal je maar rond de 16 ex verzendkosten voor zo'n ding :D
Hmm, tempting, want ze zijn wel redelijk rap leeg met sommige liquids, en eentje extra in je zak is dan érg handig :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 23:25 schreef Catch22- het volgende:
Sounddragon, sigelei zmax v5 al bekeken?
Nee, nu wel, mooi ding, goede prijs ook, maar ik wil juist een mech, want daar zit minder aan wat kaduuk kan. VV/VW's zijn er genoeg; elke maand komen er nieuwe/verbeterde versies uit, daar kun je je helemaal ziek aan kopen ;)
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  vrijdag 13 juni 2014 @ 23:56:58 #259
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141055861
Okeuj. Ik zou van mijn drie mods (nemesis, caravela en hammer) de nemesis aanraden. Werkt gewoon t mooist en is lekker strak.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 14 juni 2014 @ 18:38:52 #260
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141076970
Ik kom bij die rebuildable dingen veelal de termen RBA en RDA tegen, het ene lijkt me ReBuildable Atomizer, en het andere Rebuildable Dripping Atomizer, wat is nou het verschil tussen die 2? :?
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  zaterdag 14 juni 2014 @ 19:03:55 #261
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141077688
Rba is overkoepelend.

Rta is rebuildable tank :) zowel rta als rda is een rba
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zaterdag 14 juni 2014 @ 20:54:55 #262
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141081796
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juni 2014 19:03 schreef Catch22- het volgende:
Rba is overkoepelend.

Rta is rebuildable tank :) zowel rta als rda is een rba
Ok, hoop interessant gelul, maar tis allemaal appelsjap dus :+ Ik dacht al zoiets, maar ik twijfelde een beetje, omdat je vaak mensen ziet over hun 'dripper', en 'driptips' enzo, maar het is dus allemaal gewoon hetzelfde.
Dat maakt dingen een stuk eenvoudiger ^O^
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  zondag 15 juni 2014 @ 10:31:42 #263
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141102482
Bestelling geplaatst bij Fasttech, and now we wait. 8-)
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  zondag 15 juni 2014 @ 11:36:44 #264
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141103699
Juah. T vapewereldje staat bol van de interessante termen die een stuk moeilijker lijken dan ze zijn :) schroom niet te vragen.

Nemi besteld? Heb je al batterijen?
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zondag 15 juni 2014 @ 13:01:42 #265
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141105999
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 11:36 schreef Catch22- het volgende:
Juah. T vapewereldje staat bol van de interessante termen die een stuk moeilijker lijken dan ze zijn :) schroom niet te vragen.

Nemi besteld? Heb je al batterijen?
Jep, niet omdat Nemesis, maar meer omdat er veel goodies voor te krijgen zijn, en hij als één van de weinigen in koper leverbaar is met een fatsoenlijke afwerking.
Tevens een Kayfun lite, een russian Kayfun in het zwart en een cat's atomizer, nog wat kleurtankjes voor de Kayfun, een paar tips en een charger.. batterijen fiks ik hier wel om gezanik tijdens shipping te voorkomen.

Ik had eigenlijk nog een mod erbij zitten, maar ik ga eerst wel eens proberen of ik het wat vind, en anders heb ik nog wel wat andere VV/VW wannahaves op de lijst.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  zondag 15 juni 2014 @ 13:12:38 #266
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141106309
Ik zou batterijen bij nkon.nl bestellen. Ik heb een sony vct5 in mijn daily (dna30 clone) en die gaat al bijna een dag mee op 17.5 watt. Die kunnen ook genoeg power leveren als je wat lager in de ohm's gaat. Ik zou ook een dripper scoren, leuk voor er bij.

Kanthal kan je op dampertje.nl bestellen. Katoen op deonlinedrogist.nl (zigzag).
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zondag 15 juni 2014 @ 13:39:44 #267
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141107224
Wat is trouwens het nut van 17,5 watt in je coil prakken?
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  zondag 15 juni 2014 @ 13:40:57 #268
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141107265
Moar clouds n taste :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  zondag 15 juni 2014 @ 13:44:04 #269
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141107375
En bij wat voor voltage doe je dat dan? Want ik ben eigenlijk alleen maar omlaag gegaan sinds ik die VV heb..
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  zondag 15 juni 2014 @ 13:46:12 #270
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141107453
5.4volt. 1.8ohm.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_141108256
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 13:46 schreef Catch22- het volgende:
5.4volt. 1.8ohm.
Dan zit je toch op maximaal 16 watt :?.
  zondag 15 juni 2014 @ 14:21:21 #272
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141108686
quote:
3s.gif Op zondag 15 juni 2014 14:07 schreef Anne het volgende:

[..]

Dan zit je toch op maximaal 16 watt :?.
Dunno, maar dat geeft mijn mod aan. Ik stel het wattage in, niet het voltage. Watt ( :') ) hij verder doet maakt me niet uit :T
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer maandag 16 juni 2014 @ 08:30:42 #273
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141142102
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 juni 2014 19:21 schreef Sounddragon het volgende:
Kangertech is ook sjinees :P

Volgens mij komt 90% van die sjabang uit gook-country ;) Maar idd, er zit veel neppe zooi tussen volgens mij, want ze zijn daar wel nogal van de kopietjes ;)

Heb je al een Aerotank? aanrader; kost wat, maar ik wil niks anders meer *O*
Ik weet het. 8-).

Nee, nog geen Aerotank. Wil ik ook niet, is me te groot. Ben prima tevreden met mijn protank mini. (heb er 2 nu)
  maandag 16 juni 2014 @ 09:56:22 #274
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141143367
quote:
14s.gif Op maandag 16 juni 2014 08:30 schreef Kreator het volgende:

[..]

Ik weet het. 8-).

Nee, nog geen Aerotank. Wil ik ook niet, is me te groot. Ben prima tevreden met mijn protank mini. (heb er 2 nu)
google eens op aerotank mini ;)
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  Official ESF Kreviewer maandag 16 juni 2014 @ 10:23:11 #275
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141143876
quote:
6s.gif Op maandag 16 juni 2014 09:56 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

google eens op aerotank mini ;)
Ja, maar die heeft zo uit mijn hoofd dual coil en dat hoeft voor mij nog niet zo. Misschien als ik door m'n coils heen ben, maar dat duurt nog een maand of 3.
pi_141145516
Kun je geen single coils in de aaerotank doen?
Kindness
  maandag 16 juni 2014 @ 11:32:30 #277
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141145578
Jawel :) Maar dan kan je volgens mij net zo goed de PT2 gebruiken.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_141145995
quote:
11s.gif Op maandag 16 juni 2014 11:32 schreef Catch22- het volgende:
Jawel :) Maar dan kan je volgens mij net zo goed de PT2 gebruiken.
Die heeft geen regelbare luchttoevoer.
  maandag 16 juni 2014 @ 11:48:10 #279
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141146026
quote:
3s.gif Op maandag 16 juni 2014 11:47 schreef Anne het volgende:

[..]

Die heeft geen regelbare luchttoevoer.
Klopt, maar wel een fijne flow imo. Regelbare airflow vind ik niet per se een pre, als de standaardflow goed is.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_141146468
Jij niet, maar iemand anders koopt de Aerotank juist voor de regelbare luchttoevoer.
Anders kun je net zo goed een ProTank 3 nemen.
  Official ESF Kreviewer maandag 16 juni 2014 @ 12:10:19 #281
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141146754
quote:
3s.gif Op maandag 16 juni 2014 11:47 schreef Anne het volgende:

[..]

Die heeft geen regelbare luchttoevoer.
Ik vind de luchttoevoer van de protank mini 2 eigenlijk wel perfect. Heeft geen geregel nodig. :7.

Ik snap de voordelen wel hoor, maar ik ben voorlopig wel tevreden.Sowieso is alles van Kangertech kwaliteit. Lekt nooit, werkt altijd, coils gaan redelijk lang mee.
pi_141146869
quote:
14s.gif Op maandag 16 juni 2014 12:10 schreef Kreator het volgende:

[..]

Ik vind de luchttoevoer van de protank mini 2 eigenlijk wel perfect. Heeft geen geregel nodig. :7.

Ik snap de voordelen wel hoor, maar ik ben voorlopig wel tevreden.Sowieso is alles van Kangertech kwaliteit. Lekt nooit, werkt altijd, coils gaan redelijk lang mee.
Ik snap het :P . Ik vind de Aerotank Mini ook wat aan de prijzige kant, al vindt SD het dubbel en dwars waard.
Maar de PT2 vergelijken met de Aerotank Mini icm single coils is echt kul, dus Catch verdiende even billenkoek.
  maandag 16 juni 2014 @ 12:16:04 #283
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141146935
Ik zie het gewoon anders. Er zijn vrij veel tanks zonder afc die prima zijn. Leuke gimmick, maar er is best een prima middenweg.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer maandag 16 juni 2014 @ 12:23:40 #284
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141147170
quote:
14s.gif Op maandag 16 juni 2014 12:14 schreef Anne het volgende:
Ik vind de Aerotank Mini ook wat aan de prijzige kant
Geen idee wat ie kost, maar ik heb net voor 13 euro weer een protank mini 2 gekocht. :7.
6,99 voor 5 coils vond ik ook niet duur (tegen 10 of 11 voor de dual coils)
pi_141147206
quote:
14s.gif Op maandag 16 juni 2014 12:23 schreef Kreator het volgende:

[..]

Geen idee wat ie kost, maar ik heb net voor 13 euro weer een protank mini 2 gekocht. :7.
6,99 voor 5 coils vond ik ook niet duur (tegen 10 of 11 voor de dual coils)
13 euro is wel vrij prijzig voor een Protank mini 2 :o.
  Official ESF Kreviewer maandag 16 juni 2014 @ 12:28:56 #286
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141147331
quote:
3s.gif Op maandag 16 juni 2014 12:24 schreef Anne het volgende:

[..]

13 euro is wel vrij prijzig voor een Protank mini 2 :o.
2 pakjes shag. Die gaan 6 dagen mee. Apparaatje gaat maanden (of langer) mee. Niet duur. :(. :7.
pi_141147640
quote:
5s.gif Op maandag 16 juni 2014 12:28 schreef Kreator het volgende:

[..]

2 pakjes shag. Die gaan 6 dagen mee. Apparaatje gaat maanden (of langer) mee. Niet duur. :(. :7.
Stuk goedkoper:
http://www.smokesmarter.n(...)-mini-pro-tank2.html
Edit: komt trouwens nog wel 2,95 euro verzendkosten bij.. dus dan maakt het niet zoveel verschil uit..

Kun je beter deze nemen, geen verzendkosten:
http://www.esmokedeal.nl/(...)pro-tank2-kopen.html

:P. Tenminste, je zei dat je genoeg coils had toch?
Dan heb je aan een simple pack wel genoeg denk ik (zit maar 1 coil bij).

We hebben trouwens nog een baal van nelle shag (lees: 10 pakjes) liggen, maar het is lastig iemand vinden die dat nog rookt :').
pi_141148236
Is rookesigaret.nl (en beterroken.nl, maar die ziet er een beetje karig uit) de enige die Rocket Fuels levert in NL?
  maandag 16 juni 2014 @ 12:56:58 #289
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141148299
Volgens mij wel :)
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_141149268
wat is de kostenberekening in de OP aan de hele hoge kant zeg, ik betaal 9 euro voor 7 atomizers en 4 euro voor een batterij. e-liquids haal ik voor 3-3,5 euro voor 30mL
  maandag 16 juni 2014 @ 13:29:37 #291
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141149394
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 11:30 schreef GeorgeMichael het volgende:
Kun je geen single coils in de aaerotank doen?
nee, past niet. Ook niet als je de voet van een EVOD 1 of 2 gebruikt.

Dualcoils van de 2 passen wel trouwens, zit er bij mij nu ook in.

En wmb is die aerotank helemaal nergens mee te vergelijken, en die airflow aan kunnen passen is met sommige liquids wel degelijk een voordeel.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  Official ESF Kreviewer maandag 16 juni 2014 @ 13:29:45 #292
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141149399
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 13:26 schreef mtchel112 het volgende:
4 euro voor een batterij. e-liquids haal ik voor 3-3,5 euro voor 30mL
4 euro voor een batterij. Wat voor batterij? Een Vision Spinner (of beter) haal je niet voor 4 euro.
Zelfde geldt voor de e-liquids. Zelfgemaakt ergens uit een schuurtje kan ik me die prijs wel voorstellen, maar online haal je dat bij de gemiddelde webshop dus niet. Daar kost het gewoon tussen de 3 en 5 euro voor 10ml.
pi_141149472
quote:
14s.gif Op maandag 16 juni 2014 13:29 schreef Kreator het volgende:

[..]

4 euro voor een batterij. Wat voor batterij? Een Vision Spinner (of beter) haal je niet voor 4 euro.
Zelfde geldt voor de e-liquids. Zelfgemaakt ergens uit een schuurtje kan ik me die prijs wel voorstellen, maar online haal je dat bij de gemiddelde webshop dus niet. Daar kost het gewoon tussen de 3 en 5 euro voor 10ml.
nee die van mij komen zeker niet uit een schuurtje hoor, misschien is naar prijzen kijken buiten Nederland waar je je blauw betaalt...
  maandag 16 juni 2014 @ 13:34:14 #294
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_141149558
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 13:31 schreef mtchel112 het volgende:

[..]

nee die van mij komen zeker niet uit een schuurtje hoor, misschien is naar prijzen kijken buiten Nederland waar je je blauw betaalt...
uot het buitenland halen is misschien best wel interessant voor de prijs van de liquid zelf, maar je moet ook je verzendkosten erbij rekenen, en dan zul je toch wel flinke hoeveelheden moeten bestellen wil dat een beetje lonen.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  Official ESF Kreviewer maandag 16 juni 2014 @ 13:35:11 #295
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141149590
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 13:31 schreef mtchel112 het volgende:

[..]

nee die van mij komen zeker niet uit een schuurtje hoor, misschien is naar prijzen kijken buiten Nederland waar je je blauw betaalt...
Heb je een link naar de webshop die (branded) liquids verkoopt voor 3 euro per 30ml?
  maandag 16 juni 2014 @ 13:36:04 #296
428319 Treehut362
Brought to you by+TRht+
pi_141149619
gewoon stoppen klaar
🌳♪💻🌳🌳🌲
Peace Love
2c Ondertiteling activeren als deze beschikbaar is. Druk nogmaals op C om de ondertiteling te verbergen.
3. Ambient modern
pi_141149623
quote:
1s.gif Op maandag 16 juni 2014 13:34 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

uot het buitenland halen is misschien best wel interessant voor de prijs van de liquid zelf, maar je moet ook je verzendkosten erbij rekenen, en dan zul je toch wel flinke hoeveelheden moeten bestellen wil dat een beetje lonen.
ik heb gister 6x 10 mL gehaald in china (branded) voor totaal 9 euro, ongelofelijk veel smaken
  maandag 16 juni 2014 @ 13:36:22 #298
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_141149628
Heb net 2x 30ml bij easyvapes besteld. Goede liquids voor 8 euro voor 30ml
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 13:36 schreef mtchel112 het volgende:

[..]

ik heb gister 6x 10 mL gehaald in china (branded) voor totaal 9 euro, ongelofelijk veel smaken
Hangsen?
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  Official ESF Kreviewer maandag 16 juni 2014 @ 13:38:03 #299
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_141149700
quote:
0s.gif Op maandag 16 juni 2014 13:36 schreef mtchel112 het volgende:

[..]

ik heb gister 6x 10 mL gehaald in china (branded) voor totaal 9 euro, ongelofelijk veel smaken
Bezorgkosten?

Overigens schijnen ze in de chineze varianten nog een stof te doen die slecht voor je is. Las ik op die link van Catch22 (smaakmaken.nl oid). Weet niet of dat nog steeds zo is.
pi_141149766
quote:
5s.gif Op maandag 16 juni 2014 13:38 schreef Kreator het volgende:

[..]

Bezorgkosten?

Overigens schijnen ze in de chineze varianten nog een stof te doen die slecht voor je is. Las ik op die link van Catch22 (smaakmaken.nl oid). Weet niet of dat nog steeds zo is.
incl bezorgkosten. En je gaat mij niet wijs maken dat die e-liquids die in Nederland wordt verkocht niet uit china komt.
pi_141149777
quote:
11s.gif Op maandag 16 juni 2014 13:36 schreef Catch22- het volgende:
Heb net 2x 30ml bij easyvapes besteld. Goede liquids voor 8 euro voor 30ml

[..]

Hangsen?
Hangsen en Dekang, hangsen schijnt minder te zijn maar we gaan het zien
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')