Whisky lunch 2014 bij Restaurant DeVijfdeSmaak, door Slijterij Drinks & Gifts met whisky's van Whisky Import Nederland (foto's van links naar rechts, van boven naar beneden):
Voorgerecht: Filet Americain van tonijn, met een uienbroodje, huisgemaakte tonijn, kapperappel en cornichonmayonaise
Tussengerecht: Jonge venkel, gaffelbitter (haring gerijpt in zoete 'jenever'), amandel, zuring en oude cheddar
Hoofdgerecht: Gebakken steak (rundermuis) en nierbroodje (gepaneerd en gefrituurd witbrood gevuld met nierragout) met saus van sherry, asperges en doperwten met havert en gort
Nagerecht: Aardbeien en rabarber, gebrande merinque (zacht), gedroogde sinaasappel en ijs van yoghurt en mint
Begeleidende whisky's:
Adelphi Fascadale batch 6 (Clynelish 12y) 46%,
Carn Mor Ben Nevis 17y 46%,
Kilchoman for WIN PX Sherry 54,9%,
Exclusive Range Aberlour 2009-2013 50%