abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 20 oktober 2000 @ 19:45:57 #1
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_405360
Heel dom, en bovendien vrèèèselijk irritant.
pi_405426
Inderdaad, helemaal mee eens. Het wordt tijd dat iemand deze jongen eens een lesje gaat leren en hem uit de droom helpt, want hij denkt nu echt dat hij iedereen kan krijgen. Ik denk dat Sandra nog wel eens verrassend uit de hoek kan komen...
  vrijdag 20 oktober 2000 @ 21:55:56 #3
6457 DaMan
Een tijger in bed!
pi_405517
Phewwwwwwwww!!!!!!!! Ik schrok al toen ik 't kopje op de Frontpage van Fok! zag! Ik voelde me al aangesproken, maar 't ging nu gelukkig niet over mijn persoontje (de enige echt RICHARD)
Tja goedkope aftreksels/klonen van BB volg ik niet, dus "de bus" is voor mij onbekend
BURP!!! Sprak ze teder...
pi_405598
Inderdaad, wat een geile hondenlul.
Bij het promotiefilmpje vond ik hem al rete-irritant, toen eenmaal in de bus werd het wat minder maar nu zie ik alweer helemaal die barman in hem terug, als een mongooltje springend achter de bar.
  vrijdag 20 oktober 2000 @ 23:43:41 #5
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_405636
Heb vandaag de aflevering van gisteren gezien en meteen die van vandaag erachteraan (okee, met BB ertussen ).
Creep van de week: Richard (met een paar lichtjaar afstand tussen hem en de nummer 2). Ik vond hem vanaf het begin al niks -toen hij voor de bus ten afscheid zijn randdebielendansje al deed- maar in de afgelopen twee afleveringen heeft hij zich toch werkelijk laten zien als het toppunt van triest op intermenselijk gebied. Ik zou zeggen: Shift-F7, document bewaren? NEE!!!
Wat een ongelooflijke lowlife is dit sippe deukhoofd, dit paarsgehaarde gebit op pootjes waar wat mij betreft een shovel tegenaan mag worden geparkeerd met Mach 3. Die lege blik, dat snerpende lachje, dat je doet wensen dat je even in Zoe's plaats staat met een krik of een flinke kloofbijl. Levend door de houtversnipperaar met die gast

Als je zijn hersens in een duif zou proppen, zou het beest achteruit gaan vliegen...

V

Ja inderdaad, V. ja.
pi_405688
ALtijd leuk die mensen die over iedereen een mening klaar hebben, maar in het dagelijks leven vaak de grootste kneuzen zijn. Wat doe jij in het dagelijks leven Verbal?

(begrijp me niet verkeerd, ik ben geen Richard-fan, maar zo snel oordelen kan gewoon niet)

  zaterdag 21 oktober 2000 @ 00:40:23 #7
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_405751
quote:
Op 21 oktober 2000 00:05 schreef MaxPower het volgende:
Wat doe jij in het dagelijks leven Verbal?
Ik zie in het geheel niet in wat dat te maken heeft met het gedrag van Richard.

Van mij mag je denken dat ik een kneus ben.

Be my guest.

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 21-10-2000 00:51]

Ja inderdaad, V. ja.
pi_405929
.

[Dit bericht is gewijzigd door VivaDiego op 22-10-2000 07:18]

  zaterdag 21 oktober 2000 @ 10:38:32 #9
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_405963
quote:
Op 21 oktober 2000 00:05 schreef MaxPower het volgende:
ik ben geen Richard-fan, maar zo snel oordelen kan gewoon niet
Dat kan heel goed.
  Redactie Frontpage zaterdag 21 oktober 2000 @ 15:19:07 #10
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_406208
quote:
Op 21 oktober 2000 00:40 schreef Verbal het volgende:
Ik zie in het geheel niet in wat dat te maken heeft met het gedrag van Richard.
ik ook niet, Richard is vrijwillig op tv, verb niet. Daarbij is het een stomme lul die zich laat gek maken door het oudste trucje ter wereld, wel kijken, niet aankomen. lachen dat Koen haar masseerde .

Richard is een domme lul

pi_406244
Op een schaal van 1 tot 10 is Richard een 11. In mijn jonge jaren lieten de meisjes dat soort knullen zo lang mogelijk achter zich aanlopen, gewoon om es te kijken wat hij allemaal voor hen over zou hebben... Stomme is, is dat die kerels dan dachten dat ze echt ergens aan zouden mogen komen!! NOT!
DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
pi_406359
Richard is gewoon zichzelf, het is zo'n echte 'gezellige' Amsterdammer
  zaterdag 21 oktober 2000 @ 18:23:56 #13
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_406373
Richard is een held...

Natuurlijk valt hier meteen op af te dingen, maar de statement staat.

Ter onderbouwing zal ik aandragen dat het hier niet het gedrag van R., maar de interpretatie van de mensen aan de zijlijn betreft. Van enige vorm van projectie is zo sprake. Zo worden alle veroordelingen waar men zelf voor vreest geuit tegen een machteloze (richard), ten einde het eigen self-esteem te behouden.

Daarnaast kan Richard niet worden veroordeeld omdat hij, in de stuatie, zich op een een of andere manier gedraagt. Immers, hij waant zich altijd bespied en zal enkel maatschappelijk gewenst gedrag ten toon spreiden. Daarnaast sijpelen de basis-drives ook door (sex, geweld). Richard is enkel subject van de bus-setting.


Stel dat je iemand op straat ziet lopen die wordt aangesproken door een bedelaar. Deze persoon geeft vervolgens de bedelaar geld.

Kan men nu spreken van een karaktertrek van de persoon die de situatie bepaalt, of de situatie zelf?

log uit, je bent internetverslaafd.
  zaterdag 21 oktober 2000 @ 18:41:43 #14
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_406384
Ik heb inderdaad medelijden met Richard, maar niet om de redenen die jij hier aandraagt.
  zaterdag 21 oktober 2000 @ 19:06:19 #15
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_406406
nou dat is mooi.
Dat voegt tenminste niets toe
log uit, je bent internetverslaafd.
  zaterdag 21 oktober 2000 @ 20:41:41 #16
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
  zondag 22 oktober 2000 @ 00:55:31 #17
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_406811
quote:
Op 21 oktober 2000 18:23 schreef Ritalin het volgende:
Richard is een held...
Vergeef me als ik dat nogal overdreven vind.
quote:
Natuurlijk valt hier meteen op af te dingen, maar de statement staat.
Ja, natuurlijk 'staat de statement'. Jij hebt hem hier zojuist geponeerd. Wil dan natuurlijk nog niet zeggen dat het waar is.
quote:
Ter onderbouwing zal ik aandragen dat het hier niet het gedrag van R., maar de interpretatie van de mensen aan de zijlijn betreft.
Dat is geen onderbouwing, dat is nog een stelling. Ik ben het gedeeltelijk met je eens in de zin dat mijn visie op Richard inderdaad 'mijn interpretatie' van het gedrag van Richard is. Maar dat staat niet los van zijn gedrag, maar is daar juist op gebaseerd. Dus wat je precies wilt duidelijk maken ontgaat me een beetje.
quote:
Van enige vorm van projectie is zo sprake.
Weer een stelling, en geen argumentatie, al doet het woordje 'zo' wel vermoeden dat jij dat wel als zodanig beschouwt.
quote:
Zo worden alle veroordelingen waar men zelf voor vreest geuit tegen een machteloze (richard), ten einde het eigen self-esteem te behouden.
Sorry, maar deze psychologie van de koude grond is niet aan mij besteed. Wat een kul. Als ik al mijn 'self-esteem' (waar werkelijk in het geheel niets mis mee is) zou willen behouden, bewust dan wel onbewust, dan heb ik niet zo'n reptielenbrein als Richard nodig om me beter te voelen, hoor. Dan zou ik het nog echt wel een flink aantal treden hoger zoeken.
quote:
Daarnaast kan Richard niet worden veroordeeld omdat hij, in de stuatie, zich op een een of andere manier gedraagt.
Aha, NU wordt het mij duidelijk. Wij mogen geen mening hebben over het gedrag van Richard, omdat hij zich nu eenmaal gedraagt zoals hij zich gedraagt. Nee, werkelijk een briljant inzicht.
quote:
Immers, hij waant zich altijd bespied en zal enkel maatschappelijk gewenst gedrag ten toon spreiden.
Joehoe, meneer de psycholohoog? Bent u daar? Daar gaat dit topic over... dat het in- en intrieste geval dat men voor het communicatief gemak bij zijn geboorte dan in godsnaam maar 'Richard' heeft genoemd, omdat 'compleet-mislukt-geval-dat-beter-teruggepropt-en-overgeneukt-had-kunnen-worden' zo lastig uitspreekt, zulk maatschappelijk onaanvaardbaar gedrag vertoont. Duidelijker gezegd: dat het zo'n domme, onaangename LUL is.
quote:
Daarnaast sijpelen de basis-drives ook door (sex, geweld).
Niks 'daarnaast'. Meneer is een typisch voorbeeld van de 'male chauvinist pig'. Een gozer met een tietenfixatie. Een wandelende testosteron-junk. Een jongen die het begrip 'neanderthaler' een slechte naam geeft.
quote:
Richard is enkel subject van de bus-setting.
... en dat maakt hem onmachtig zich 'te gedragen'? Het is niet zijn schuld, hij is het slachtoffer van de omstandigheden? Juist DAT hij zich zo armzalig gedraagt terwijl hij WEET dat het wordt uitgezonden, doet mij het ergste vrezen.
quote:
Stel dat je iemand op straat ziet lopen die wordt aangesproken door een bedelaar. Deze persoon geeft vervolgens de bedelaar geld. Kan men nu spreken van een karaktertrek van de persoon die de situatie bepaalt, of de situatie zelf?
Joh, volgens mij heb je ergens ooit iets gelezen en gooit dat allemaal lekker op een hoop en citeert naar hartelust. De beslissing om op straat geld te geven aan een bedelaar (en dat kan inderdaad ook meer een automatisme zijn dan een altruïstische daad) kun je toch niet serieus vergelijken met iemands laffe, zouteloze, beschamende en irritante gedrag in een televisieprogramma? Richard is geen wilsonbekwame 'Ich-hab's-nicht-gewusst'-patiënt (al lijkt het er veel op). Als hij dat wel is, dan hoort 'ie niet in de bus thuis (of juist wel), maar bij een psychiater/psychotherapeut. Ik hoop dan alleen wel dat diegene de menselijke psyche beter kan doorgronden dan jij. Mensen zijn verantwoordelijk voor wat ze doen en hoe ze zich gedragen, ook in 'bepaalde situaties'. Ik vind het hoogst kwalijk dat jij iemand tot 'held' durft te benoemen terwijl hij door jou tegelijkertijd praktisch ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard.
Richard is GEEN held, maar een aanfluiting.

V

PS
MaxPower... waar ben je nou? Ik wil namelijk ook nog dolgraag even doorbabbelen over wat jij te melden had. Please?

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 22-10-2000 01:00]

Ja inderdaad, V. ja.
  zondag 22 oktober 2000 @ 02:01:00 #18
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_406867
Helemaal met je eens V, alhoewel,.......volgens mij is "aanfluiting" een nogal milde typering.

Ik vind Richard gewoon een eerste klas eikel.

.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
pi_406906
Hij is gewoon een lul
pi_406913
Sja Richard, wat kun je er over zeggen...

De vergelijking die het cabaret trio bij Jack Spijkerman vanavond maakte over het hoofd van Tineke Netelenbos zou ook voor hem kunnen gelden. 'kom er gezellig bij, er is ruimte genoeg' 'sorry voor de echo', 'zie je die muurschildering daar?' etc.

Of je zou ook kunnen zeggen dat Richard het IQ heet van een platgeslagen mug, of een plaat voo z'n hoofd heeft waaruit we een nieuwe Marine vloot kunnen opbouwen etc.

Maar samengevat: Wat een ongelooflijk mega domme eikel

[Dit bericht is gewijzigd door DIGGER op 22-10-2000 02:40]

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  zondag 22 oktober 2000 @ 03:35:27 #21
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_406957
Richard heeft mijn hulp gewoon nodig
en ik zal hem altijd verdedigen.

Het is Richard's schuld niet!

log uit, je bent internetverslaafd.
pi_407089
quote:
Op 22 oktober 2000 00:55 schreef Verbal het volgende:
PS
MaxPower... waar ben je nou? Ik wil namelijk ook nog dolgraag even doorbabbelen over wat jij te melden had. Please?
Goed zo ... ga zo door V., jaag iedereen maar weer van dit forum met je gel*l. Blijkbaar is het de kunst om mensen met een andere mening als de jouwe van de forums weg te jagen. Het lukt je aardig.
  zondag 22 oktober 2000 @ 16:58:47 #23
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_407434
quote:
Op 22 oktober 2000 10:46 schreef Bjorn het volgende:
Goed zo ... ga zo door V., jaag iedereen maar weer van dit forum met je gel*l. Blijkbaar is het de kunst om mensen met een andere mening als de jouwe van de forums weg te jagen. Het lukt je aardig.
Vervelend toch he, als iemand dingen zegt waar niet veel tegenin te brengen is.
pi_407628
quote:
Op 21 oktober 2000 18:06 schreef hessels1 het volgende:
Richard is gewoon zichzelf, het is zo'n echte 'gezellige' Amsterdammer
Ik wil mij hier als geboren en getogen amsterdammer even distantieren van richard
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zondag 22 oktober 2000 @ 18:22:35 #25
2780 the Flex
Fok!-member wannabe
pi_407633
Sorry <off-topic>
quote:
Op 22 oktober 2000 02:40 schreef DIGGER het volgende:
De vergelijking die het cabaret trio bij Jack Spijkerman vanavond maakte...
Is kopspijkers weer begonnen? shit gemist dus. </off-topic>

Richard is inderdaad een lul (om nog maar ff wat over dit topic te zeggen )

Hallo...?
  zondag 22 oktober 2000 @ 22:39:35 #26
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_408343
quote:
Op 22 oktober 2000 10:46 schreef Bjorn het volgende:
Goed zo ... ga zo door V., jaag iedereen maar weer van dit forum met je gel*l. Blijkbaar is het de kunst om mensen met een andere mening als de jouwe van de forums weg te jagen. Het lukt je aardig.
Vanwaar die vijandigheid, Bjorn? In mijn quote die jij aanhaalt nodig ik toch juist iemand uit om gezellig door te dicussieren? Ik wil niemand wegjagen, en zeker niet mensen die een andere mening zijn toegedaan, want anders blijft er weinig te discussieren over, maar dan moeten ze hun mening wel een beetje kunnen onderbouwen.
Bijvoorbeeld zoals jij, met je bijzonder intelligente bijdrage (sukkel!)

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 23-10-2000 18:21]

Ja inderdaad, V. ja.
  maandag 23 oktober 2000 @ 22:07:31 #27
2123 zusjegtotep
!! KEEP THE FAITH!!
pi_411299
Maar je hebt wel gelijk Verbal. richard is een aanfluiting voor het menselijk ras. Nou ja, menselijk.....Het is gewoon een eerste klas lul. Als hij begint te lachen, vlucht mijn kat naar buiten!!!
  dinsdag 24 oktober 2000 @ 01:16:28 #28
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_411860
Verbal, ik vind het goed wat je doet.

Om de tijd die je hebt te benutten om in te schatten de redelijkheid van onderbouwingen van de stelling of Richard (god bless) al dan niet dom is.
Dat doe je ook nog eens veel te rigide.
(onderbouwing, lees laatste posts toch maar eens echt goed door)

Misschien moet je niet baden in narcisme,
gewoon afdrogen en normaal doen;
rare baas.

log uit, je bent internetverslaafd.
  dinsdag 24 oktober 2000 @ 10:16:43 #29
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_412155
quote:
Op 24 oktober 2000 01:16 schreef Ritalin het volgende:
Verbal, ik vind het goed wat je doet.
Snif, snif... ik bespeur cynisme...
quote:
Om de tijd die je hebt te benutten om in te schatten de redelijkheid van onderbouwingen van de stelling of Richard (god bless) al dan niet dom is.
Tja, ik hou van een beargumenteerde discussie. So shoot me.
quote:
Dat doe je ook nog eens veel te rigide. (onderbouwing, lees laatste posts toch maar eens echt goed door)
Ja... en dan? Ik kan in de laatste posts geen verdere onderbouwing vinden voor de door jou geplaatste stellingen.
quote:
Misschien moet je niet baden in narcisme, gewoon afdrogen en normaal doen; rare baas.
Zozo, poehpoeh, sinds wanneer is het discussiëren metargumenten ineens baden in narcisme? Voer gewoon een discussie, of voer hem niet. Maar ga op een discussieforum niet lopen peeuwen als er mensen argumenten tegen jouw observaties inbrengen.
Ritalin (en Bjorn, van wie je ook een kloon bent): jullie mogen van de rare narcist Verbal best fan zijn van Richard. Helemaal goed. Mijn excuses dat ik het niet met jullie eens ben

V

Ja inderdaad, V. ja.
  dinsdag 24 oktober 2000 @ 13:42:24 #30
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_412562
Ik zei dat jouw reacties veel te rigide zijn
Dat heeft niet met argumenten maar met woorden te maken.

Zoals ik nu ook ben gaan doen,
modder eter.

log uit, je bent internetverslaafd.
  dinsdag 24 oktober 2000 @ 15:39:26 #31
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_412867
quote:
Op 24 oktober 2000 13:42 schreef Ritalin het volgende:
Ik zei dat jouw reacties veel te rigide zijn
Dat heeft niet met argumenten maar met woorden te maken. Zoals ik nu ook ben gaan doen, modder eter.
* Verbal wordt enigszins moe van mensen die niet gewoon tegen een discussie kunnen.
Het ging over Richard... en niet over Verbal

Jammer, hoor.

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 25-10-2000 11:12]

Ja inderdaad, V. ja.
pi_415222
Richard zal in ieder geval NOOIT en TE NIMMER roeleren zoals ALI, KOOS en ED. Het is gewoon een rare pipo de clown. Die kop toen ie aankwam in slagharen en handtekeningen uit ging delen . GETVERDEMME wat een ontiegelijke kloothommel..
Onderbouwen doe ik niet, kijk gewoon 1x naar de bus en oordeel zelf..
Copyright © 2001 by Party-pooper, illegal use or quotting will be severely punished
pi_430254
Verbal, hier dan nog maar een reactie van mij. Ik was uberhaupt vergeten dat ik in dit topic gepost had.

Het gaat er wél om wat jij in het dagelijks leven doet. Jij hebt namelijk vanachter je computertje een mening over iemand die jij krap 2 maanden op TV observeert. Je kan dus nooit een goede mening vormen. Net zomin dat ik een mening kan vormen over jou, maar aan je reacties te zien ben je voornamelijk bezig iedereen af te kraken. Is het geen passagier van de bus, dan is het wel een bezoeker van dit forum. Ik zou nu dus een compleet ongefundeerde en bevooroordeelde mening over jou kunnen vormen, met quasi-literaire teksten. Maar dat doe ik dus niet, omdat het totaal geen zin heeft. Net zomin als die meningen van jou over Richard enig hout snijden. Salut!

  maandag 30 oktober 2000 @ 23:59:34 #34
6610 Jer
www.superfeesten.tv
pi_430276
wat een miet... gillen in de achtbaan hahahaahahahah
[url]http://www.superfeesten.tv[/url] videos - fotos - agenda [url]http://www.gratisfeesten.nl[/url] - vrijkaarten - gastenlijst - vip
  dinsdag 31 oktober 2000 @ 09:47:39 #35
6867 AxelGti
Jaaa....ik vraag maar!
pi_430718
Sjonge jonge; wat een zielig geklaag over Verbal zeg.

Blijkbaar mag je op een forum dus wel je mening geven (het wezenlijke kenmerk van een forum! Toch?) maar mag deze niet afwijkend of te scherp van toon zijn. Is dit wel het geval, dan is het ineens niet mogelijk een mening over iets of iemand te hebben; niet negatief en niet positief. Dan kan je wat mij betreft dus beter het hele forum opdoeken. Uit de redeneringen van Ritalin en Max Power volgt namelijk dat je ook geen mening meer kan en mag hebben over bijvoorbeeld, een film of een cd want je kent de maker niet persoonlijk, kent de omstandigheden niet enz. Op zijn minst moet elk voorzichtig standpunt worden voorzien van mitsen en maren, want anders is het te rigide.

Daarnaast is het zo dat Verbal volgens mij (als enige goed beargumenteerd) alleen maar reageert op onduidelijk en ongefundeerd gewauwel. Dus precies doet wat Ritalin en
Max Power willen; vragen om onderbouwing van een mening. Bij gebrek hieraan wordt Verbal verweten iedereen met een andere mening van het forum weg te jagen. Ja zo ken ik er ook nog een paar!

Hier heb ik niet voor getekend!!
pi_430819
Richard dom? Dat is nog een te net woord. Irritant !!!!!!!!
eb
pi_432674
quote:
Op 31 oktober 2000 09:47 schreef AxelGti het volgende:
Sjonge jonge; wat een zielig geklaag over Verbal zeg.

Blijkbaar mag je op een forum dus wel je mening geven (het wezenlijke kenmerk van een forum! Toch?) maar mag deze niet afwijkend of te scherp van toon zijn. Is dit wel het geval, dan is het ineens niet mogelijk een mening over iets of iemand te hebben; niet negatief en niet positief. Dan kan je wat mij betreft dus beter het hele forum opdoeken. Uit de redeneringen van Ritalin en Max Power volgt namelijk dat je ook geen mening meer kan en mag hebben over bijvoorbeeld, een film of een cd want je kent de maker niet persoonlijk, kent de omstandigheden niet enz. Op zijn minst moet elk voorzichtig standpunt worden voorzien van mitsen en maren, want anders is het te rigide.

Daarnaast is het zo dat Verbal volgens mij (als enige goed beargumenteerd) alleen maar reageert op onduidelijk en ongefundeerd gewauwel. Dus precies doet wat Ritalin en
Max Power willen; vragen om onderbouwing van een mening. Bij gebrek hieraan wordt Verbal verweten iedereen met een andere mening van het forum weg te jagen. Ja zo ken ik er ook nog een paar!


Het gaat mij er voornamelijk om hóe Verbal het zegt. In van die quasi-literaire moeilijke zinnen. Zeg maar Dijkshoorn-achtig, maar dan slecht. Ook heb ik hem nog nooit op een positieve mening over iemand kunnen betrappen. Dat waren mijn voornaamste motivaties om te reageren.
  dinsdag 31 oktober 2000 @ 20:23:49 #38
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_433010
quote:
Op 30 oktober 2000 23:48 schreef MaxPower het volgende:
Verbal, hier dan nog maar een reactie van mij. Ik was uberhaupt vergeten dat ik in dit topic gepost had.
Leuk dat je dan toch nog even je neus laat zien.
quote:
Het gaat er wél om wat jij in het dagelijks leven doet. Jij hebt namelijk vanachter je computertje een mening over iemand die jij krap 2 maanden op TV observeert.
Dan nóg gaat het er niet om wat ik in het dagelijks leven doe. Ik beoordeel Richard namelijk niet op zijn barkeeper zijn.
quote:
Je kan dus nooit een goede mening vormen.
m.a.w. het maakt dus hoe dan ook niet uit wat ik doe in het dagelijks leven
quote:
Net zomin dat ik een mening kan vormen over jou, maar aan je reacties te zien ben je voornamelijk bezig iedereen af te kraken. Is het geen passagier van de bus, dan is het wel een bezoeker van dit forum.
Nu doe je zelf wat je mij verwijt, met dat verschil dat ik meer van Richard heb gezien dan jij van mij. Als je namelijk de moeite zou nemen om een redelijk aantal van mijn bijna 2000 posts te bekijken, zou je zien dat je er riant naast zit. En zelfs als je kijkt naar de beperkte hoeveelheid posts waarop jij mij hier beoordeelt zit je ernaast. Mensen in de bus... ja, als die mij irriteren schrijf ik daarover op dit forum. Daar is het een forum voor. Ik doe in feite niets anders dan anderen in dit topic. Maar goed, als jullie met mij de discussie aanwillen, prima.
quote:
Ik zou nu dus een compleet ongefundeerde en bevooroordeelde mening over jou kunnen vormen, met quasi-literaire teksten. Maar dat doe ik dus niet, omdat het totaal geen zin heeft.
Je doet dat wel. Je impliceerde het in je eerste post in dit topic, en je doet het in deze post weer, zij het verhuld en misschien niet in quasi-literaire teksten. Er zijn trouwens diverse mensen in dit topic die nul,nul motiveren, en ik hoor daar niet bij.
quote:
Net zomin als die meningen van jou over Richard enig hout snijden. Salut!
Dat vind jij. En dat mag.
quote:
Het gaat mij er voornamelijk om hóe Verbal het zegt. In van die quasi-literaire moeilijke zinnen. Zeg maar Dijkshoorn-achtig, maar dan slecht.
Ook dat is jóuw mening (die mij overigens volkomen Siberisch laat). Er zullen anderen zijn die het niet met je eens zijn. Maar als je het dan hebt over quasi-literair, en slecht en geen hout snijden, lees dan nog even de eerste post van Ritalin door, want DIE sloeg nergens op. Maar ja, DIE is het met je eens, nietwaar?
quote:
Ook heb ik hem nog nooit op een positieve mening over iemand kunnen betrappen.
Tja, nogmaals, lees maar een keer wat andere posts.
quote:
Dat waren mijn voornaamste motivaties om te reageren.
Nee, jouw voornaamste motivatie was mij mijn dagelijkse bezigheden te laten 'opbiechten', zodat jij mij de oren zou kunnen wassen, meneer de economiestudent.
En ondanks jouw politiek correcte posts over 'geen meningen mogen vormen' ben JIJ het die het al dan niet mogen hebben van een mening probeert te koppelen aan een maatschappelijke status.

Da's pas eng...

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 31-10-2000 21:48]

Ja inderdaad, V. ja.
  woensdag 1 november 2000 @ 00:18:08 #39
2603 Zusje
beroepsoptimist
pi_433744
quote:
Op 31 oktober 2000 18:45 schreef MaxPower het volgende:
Ook heb ik hem nog nooit op een positieve mening over iemand kunnen betrappen.
Dat kan hij wel hoor, moet je hem eens horen over Kevin Spacey.
  woensdag 1 november 2000 @ 00:46:01 #40
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_433801
quote:
Op 01 november 2000 00:18 schreef Zusje het volgende:
Dat kan hij wel hoor, moet je hem eens horen over Kevin Spacey.
Ik hou ook van jou, Zusje

V

Ja inderdaad, V. ja.
pi_433818
quote:
Op 31 oktober 2000 20:23 schreef Verbal het volgende:
Nee, jouw voornaamste motivatie was mij mijn dagelijkse bezigheden te laten 'opbiechten', zodat jij mij de oren zou kunnen wassen, meneer de economiestudent.
Fantastisch! Je hebt namelijk helemaal gelijk!
quote:
En ondanks jouw politiek correcte posts over 'geen meningen mogen vormen' ben JIJ het die het al dan niet mogen hebben van een mening probeert te koppelen aan een maatschappelijke status.

Da's pas eng...


Dit is niet waar. Ik heb nergens geschreven dat ik iemand zou beoordelen op het hebben van een maatschappelijke status. Hiermee impliceer je trouwens dat je er zelf niet één hebt .
Die zin van: "Wat doe je zelf dan", was meer in de trant van iemand een spiegel voorhouden. Kijk eerst naar je eigen gedrag voor je iemand affikt.

Voor de rest moet ik zeggen dat je een prachtige reply hebt gegeven. Mijn complimenten.

[Dit bericht is gewijzigd door MaxPower op 01-11-2000 00:56]

pi_434453
Dit topic had beter 'Hoe dom is iedereen' kunnen heten ipv 'Hoe dom is Richard'.
  woensdag 1 november 2000 @ 13:11:38 #43
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_434596
quote:
Op 01 november 2000 00:54 schreef MaxPower het volgende:
Dit is niet waar. Ik heb nergens geschreven dat ik iemand zou beoordelen op het hebben van een maatschappelijke status.
Nogmaals dan: waarom wil je dan weten wat ik doe 'in het dagelijks leven'?
quote:
Hiermee impliceer je trouwens dat je er zelf niet één hebt .
Nee, hiermee zeg ik dat iedereen, ongeacht maatschappelijke status, een mening mag hebben. Ook over Richard. Voor de volledigheid, MP: IEDEREEN heeft een maatschappelijke status. Dus je bent toch een beetje aan het denken in treetjes op de ladder
quote:
Die zin van: "Wat doe je zelf dan", was meer in de trant van iemand een spiegel voorhouden. Kijk eerst naar je eigen gedrag voor je iemand affikt.
Dat doe ik. Ik kijk naar anderen volgens mijn eigen normen- en waardenkader. Daarmee is in het geheel niets mis, met dat van Richard wel. Dit staat dus los van wat ik in het dagelijks leven doe, het spijt me voor je.

V

PS
Helga: Ja, had gekund

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 01-11-2000 13:12]

Ja inderdaad, V. ja.
pi_435388
quote:
Op 01 november 2000 13:11 schreef Verbal het volgende:
Dat doe ik. Ik kijk naar anderen volgens mijn eigen normen- en waardenkader. Daarmee is in het geheel niets mis, met dat van Richard wel. Dit staat dus los van wat ik in het dagelijks leven doe, het spijt me voor je.
Nee, jij vindt dat er met Richard wat mis is. Je zegt in feite dat jou normen- en waardenkader de norm voor iedereen zou moeten zijn.

En hou eens op over wat jij in het dagelijks leven zou doen! Ik heb in mijn eerdere post toch al gezegd dat het meer een soort uitdrukking was? Het interesseert me niet eens!

quote:
Op 01 november 2000 12:30 schreef Helga het volgende:
Dit topic had beter 'Hoe dom is iedereen' kunnen heten ipv 'Hoe dom is Richard'.
Of: Wie is dommer? Verbal of MaxPower?
  woensdag 1 november 2000 @ 17:25:04 #45
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_435460
quote:
Op 01 november 2000 17:10 schreef MaxPower het volgende:
Nee, jij vindt dat er met Richard wat mis is. Je zegt in feite dat jou normen- en waardenkader de norm voor iedereen zou moeten zijn.
Dat zeg ik niet, het zou wel beter zijn voor de wereld, maar ik zeg het niet. Ik leg (op verzoek) uit waarom en hoe ik oordeel over het onfatsoenlijke gedrag van Richard (wat volgens de meerderheid der normen bij tijd en wijlen ook daadwerkelijk als zodanig bestempeld zou moeten worden). Dit is universeel. Zo bekijk jij de wereld ook. En Helga ook. En Zusje. Zelfs Richard. Ieder naar zijn eigen normen en waarden, uiteraard, maar zo werkt het. Dat weet jij ook, alleen het is vragen naar de bekende weg.
quote:
En hou eens op over wat jij in het dagelijks leven zou doen!
Ja HALLO, jij begon erover!!!
quote:
Ik heb in mijn eerdere post toch al gezegd dat het meer een soort uitdrukking was?
Terwijl je zelf in diezelfde post toch weer even hengelt.
quote:
Het interesseert me niet eens!
En zo hoort het ook

[on topic]Richard is een domme, irritante sukkel, die nog heel wat te leren heeft over fatsoenlijk omgaan met andere mensen. (disclaimer: volgens mijn referentiekader dan)[/on topic]

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 02-11-2000 00:41]

Ja inderdaad, V. ja.
  woensdag 1 november 2000 @ 20:20:34 #46
3542 Gia
User under construction
pi_435859
Waar hebben jullie het over?

Er zit helemaal niemand in de bus die Richard heet!
Dus hou er toch over op.

Hihihi, opgeruimd staat netjes.

  woensdag 1 november 2000 @ 20:29:16 #47
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_435881
Richard: "Hee Paulus, NOU gaan we feesten, hé, wij tweeën samen. Ik kom naar België, jij komt hierheen..."

Nou, dat zal me een knalfuif worden

V

Ja inderdaad, V. ja.
pi_435897
quote:
Op 01 november 2000 20:29 schreef Verbal het volgende:
Richard: "Hee Paulus, NOU gaan we feesten, hé, wij tweeën samen. Ik kom naar België, jij komt hierheen..."

Nou, dat zal me een knalfuif worden

V


LOL
Onwijs gave post, V.!
  woensdag 1 november 2000 @ 23:21:42 #49
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_436289
quote:
Op 01 november 2000 20:36 schreef Bjorn het volgende:
LOL
Onwijs gave post, V.!
Hjee, djaar hjebben wje Kljoontje wjeer

Vj

Ja inderdaad, V. ja.
  donderdag 2 november 2000 @ 00:33:21 #50
2603 Zusje
beroepsoptimist
pi_436378
quote:
Op 01 november 2000 00:46 schreef Verbal het volgende:
Ik hou ook van jou, Zusje

V


dank

Leuk zo'n discussie waarin betrekkingniveau en inhoud door elkaar gehaald worden. Maar als ik mijn beroepsmatige lichtje over Richard moet laten schijnen, dan zeg het maar hoor.

  donderdag 2 november 2000 @ 00:38:48 #51
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_436381
quote:
Op 02 november 2000 00:33 schreef Zusje het volgende:
dank
Maar als ik mijn beroepsmatige lichtje over Richard moet laten schijnen, dan zeg het maar hoor.
Nou, graag... eindelijk weer ontopic

V

Ja inderdaad, V. ja.
  donderdag 2 november 2000 @ 00:41:46 #52
2603 Zusje
beroepsoptimist
pi_436384
quote:
Op 02 november 2000 00:38 schreef Verbal het volgende:
Nou, graag... eindelijk weer ontopic

V


mag ik er nog wel een nachtje over slapen, ben moe namelijk truzten
pi_437222
Catoot geeft Zusje een zaklampie...Schijn maar Zusje!!
DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
pi_437799
Als dit topic van papier was, had ik mijn billen ermee afgeveegd.
  donderdag 2 november 2000 @ 16:07:25 #55
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_437807
quote:
Op 02 november 2000 16:02 schreef Helga het volgende:
Als dit topic van papier was, had ik mijn billen ermee afgeveegd.
Je mag van mij best je rectum ferm tegen je beeldscherm aandrukken.

Of ga op je printer zitten.

Stempel je gek...

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 02-11-2000 16:11]

Ja inderdaad, V. ja.
  vrijdag 24 november 2000 @ 00:24:19 #56
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_490626
* Verbal wacht overigens nog steeds met smart op Zusjes lichtje op Richard...
Of is dat alweer verjaard?

V

Ja inderdaad, V. ja.
  vrijdag 24 november 2000 @ 00:48:29 #57
2603 Zusje
beroepsoptimist
pi_490720
quote:
Op 24 november 2000 00:24 schreef Verbal het volgende:
* Verbal wacht overigens nog steeds met smart op Zusjes lichtje op Richard...
Of is dat alweer verjaard?

V


Oeps vergeten.....Maare Verbal, wie was dat ook alweer ?
  vrijdag 24 november 2000 @ 01:11:28 #58
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_490817
quote:
Op 24 november 2000 00:48 schreef Zusje het volgende:
Oeps vergeten.....Maare Verbal, wie was dat ook alweer ?
Laat ook maar... da's beter voor ons hart
Ja inderdaad, V. ja.
  vrijdag 24 november 2000 @ 22:01:52 #59
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_492019
En het was toen in die dagen... Richard verscheen ten tonele.

Busminnend Nederland was met (zijn?) stomheid geslagen. Er werd hier op het busforum (voordat verbal alle initiatief en spontaniteit bloedig neersloeg) druk over gediscussieerd, zelfs schande van gesproken, dat zo een jongen de beeldbuis dagelijks vervuilde. Sommigen hadden het lef om er iets tegenin te brengen, verbal van repliek te dienen. Ondergetekende niet, startproblemen zullen we maar zeggen.

Maar nu is het duidelijk waar Richard op dit forum voor staat. De tirannie van moderators, wel te verstaan.

log uit, je bent internetverslaafd.
  zaterdag 25 november 2000 @ 00:06:17 #60
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_492152
quote:
Op 24 november 2000 22:01 schreef Ritalin het volgende:
(voordat verbal alle initiatief en spontaniteit bloedig neersloeg)
Nieuwe bijwerking? Vol trots klinkklare onzin uitkramen?
quote:
Sommigen hadden het lef om er iets tegenin te brengen, verbal van repliek te dienen. Ondergetekende niet.
...en vergeetachtigheid...
quote:
Maar nu is het duidelijk waar Richard op dit forum voor staat. De tirannie van moderators, wel te verstaan.
...en hersenrot...

Verder gaat het toch wel goed met je, hoop ik?

Ja inderdaad, V. ja.
  zaterdag 25 november 2000 @ 01:14:17 #61
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_492214

Bij gebrek aan Fake Picture Topic dan maar hier

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  zaterdag 25 november 2000 @ 01:18:53 #62
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_492219
'Iep 'iep 'allo!
'Iep 'iep 'allo!
CAA-LI-ME-ROOO!!!
Ja inderdaad, V. ja.
pi_504918
en omhoog met de onbegrepen held
Niemand mag de waarheid vergeten!
log uit, je bent internetverslaafd.
  donderdag 30 november 2000 @ 10:18:57 #64
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_505354
Zal ik...?

Nee, ik houd me in...

[refrain mode]
Goh. Leuk. Richard.
[/refrain mode]

Ja inderdaad, V. ja.
pi_505970
Verbal, alles goed?

Ik maak me zorgen om je.
Je haalt niets meer uit elkaar, slaat niets meer neer, houdt jezelf zelfs in...

Pas op, straks wordt het hier nog drukker ook!

edit: pssst verbal, wat vind je van m'n nuserpic?

[Dit bericht is gewijzigd door Ritalin op 30-11-2000 16:43]

log uit, je bent internetverslaafd.
  donderdag 30 november 2000 @ 23:29:21 #66
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_507236
quote:
Op 30 november 2000 14:22 schreef Ritalin het volgende:
Verbal, alles goed?
jawoor
quote:
Ik maak me zorgen om je.
Meid, zet mijn zaad maar op een kweekje, is het heus?
quote:
Je haalt niets meer uit elkaar
QED
quote:
slaat niets meer neer
Richard is reeds KO
quote:
houdt jezelf zelfs in...
ja... ik wil je niet weer aan het huilen maken...
quote:
Pas op, straks wordt het hier nog drukker ook!
Lief ADHD'tje van me... spreek voor jezelf. Dat JIJ niet tegen een discussie kunt...
quote:
edit: pssst verbal, wat vind je van m'n loserpic?
tja... wil je eerlijk of subtiel?

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 30-11-2000 23:34]

Ja inderdaad, V. ja.
  vrijdag 1 december 2000 @ 03:40:33 #67
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_507538
Zo mag ik het zien verbal, dat je je cognitieve capaciteit aanwendt om mij weer eens van repliek te dienen. Maar het gaat vooralsnog nergens over...

Dat het hier op het busforum niet drukker wordt heeft niets te maken met het feit of ik al dan niet een discussie met je aankan

Nee verbal, integendeel, de slappe retoriek waarvan jij je bedient is van kinderkwaliteit, een reele discussie onwaardig, niemand doet zo dom in blauw. (misschien dat daarom de muze wordt afgeschrikt, kinderkwaliteiten)

bij deze nodig ik je uit om je los te maken van de beschutting van al je irrelevante zwakteboden...

Kom eens langs, neem eindelijk eens die trein uit het platteland, en ik spreek je verder.
Zullen wij zien hoe wij ons verhouden, of eet je liever thuis veilig modder?

log uit, je bent internetverslaafd.
  vrijdag 1 december 2000 @ 10:30:33 #68
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_507786
quote:
Op 01 december 2000 03:40 schreef Ritalin het volgende:
Zo mag ik het zien verbal, dat je je cognitieve capaciteit aanwendt om mij weer eens van repliek te dienen. Maar het gaat vooralsnog nergens over...

Dat het hier op het busforum niet drukker wordt heeft niets te maken met het feit of ik al dan niet een discussie met je aankan

Nee verbal, integendeel, de slappe retoriek waarvan jij je bedient is van kinderkwaliteit, een reele discussie onwaardig, niemand doet zo dom in blauw. (misschien dat daarom de muze wordt afgeschrikt, kinderkwaliteiten)

bij deze nodig ik je uit om je los te maken van de beschutting van al je irrelevante zwakteboden...

Kom eens langs, neem eindelijk eens die trein uit het platteland, en ik spreek je verder.
Zullen wij zien hoe wij ons verhouden, of eet je liever thuis veilig modder?


Gutgut... wil je Michael Picornietje gaan spelen op een veld in Beverwijk?
Je kunt dus TOCH de discussie niet aan?
Weet je, Ritalin, ga maar weer lekker met je ingebeelde vriendjes spelen.
Ik heb genoeg van je gejeremieer.
In- en intriest mormel dat je bent
[Ritalin-ignore-mode}

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 01-12-2000 10:50]

Ja inderdaad, V. ja.
  vrijdag 1 december 2000 @ 11:17:46 #69
2926 Havoc
Rippin' Away
pi_507891
Goh das lang geleden dat we hier een flame hadden

Goed ik heb dit forum zo open mogelijk gelaten en heel weinig met slotjes gesmeten.

Dat is bij deze vanaf nu veranderd. Discussieren is leuk maar het moet wel on-topic blijven. Een beetje Verbal proberen Verbaal uit de hoek te lullen

SUCCES dat gaat niemand lukken.

Maar goed even voor de goede orde, in dit topic wordt dus verder gediscussierd over Richard Mochten er mensen niet in staat zijn om dit op normale wijze te doen, dan gaat ie alsnog op slot.

p.s. Foei Verballeke, je weet toch dat je posters niet mag pesten Doe je het nog een keer dan maak ik speciaal voor jou

Het Koele Verbal en Ritalin Love Topic aan

I'm getting too old for this....
  vrijdag 1 december 2000 @ 11:23:16 #70
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_507903
quote:
Op 01 december 2000 11:17 schreef Havoc het volgende:
Doe je het nog een keer dan maak ik speciaal voor jou

Het Koele Verbal en Ritalin Love Topic aan


als je het maar uit je hoofd laat...
Ja inderdaad, V. ja.
  vrijdag 1 december 2000 @ 15:01:03 #71
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_508416
Sjongejonge, je kan wel merken dat er hier een aantal mensen hier nog niet zo lang komen. Volgens mij was Verbal altijd al zo.

Ritalin, prachtige woordkeuze, maar je lult teveel. (soms kan je met weinig woorden duidelijk laten zien wat je bedoelt)
Laat je niet zo op de kast jagen. Leuk dat je net met een studie psychologie begonnen bent, maar voorlopig ben je er nog niet klaar mee !
Wat die tirannie betreft: ook gelul.
Zie je wel dat het veel makkelijker is dan je denkt.

O ja, Richard: een sukkel.

Uch, dit was de visie van 1 van de modder eters. Ga nu weer lekker modder eten. Ben ik goed in.

Als je niet lacht, ben je dood.
  zaterdag 2 december 2000 @ 00:53:06 #72
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_509904
quote:
Op 01 december 2000 15:01 schreef dutchie het volgende:
je lult teveel.
Wat die tirannie betreft: ook gelul.
O ja, Richard: een sukkel.
Dat hakt lekker zeg, zo'n botte bijl.

studie psygoologie? Nee jooohhh. Later misschien. mavo3.
(Maar ik wil nu naar de spacy-academy)
Daarom zie ik geen probleem. (lala)

Voor de duidelijheid, ik neem mijn gemaakte bezwaren niet terug en de manier waarop alles zich heeft afgespeeld sterkt mij.

Genoeg gelul.


ik zeg niets over r of v dus slotje he?

[Dit bericht is gewijzigd door Ritalin op 02-12-2000 00:55]

log uit, je bent internetverslaafd.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')