abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 20 oktober 2000 @ 19:45:57 #1
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_405360
Heel dom, en bovendien vrèèèselijk irritant.
pi_405426
Inderdaad, helemaal mee eens. Het wordt tijd dat iemand deze jongen eens een lesje gaat leren en hem uit de droom helpt, want hij denkt nu echt dat hij iedereen kan krijgen. Ik denk dat Sandra nog wel eens verrassend uit de hoek kan komen...
  vrijdag 20 oktober 2000 @ 21:55:56 #3
6457 DaMan
Een tijger in bed!
pi_405517
Phewwwwwwwww!!!!!!!! Ik schrok al toen ik 't kopje op de Frontpage van Fok! zag! Ik voelde me al aangesproken, maar 't ging nu gelukkig niet over mijn persoontje (de enige echt RICHARD)
Tja goedkope aftreksels/klonen van BB volg ik niet, dus "de bus" is voor mij onbekend
BURP!!! Sprak ze teder...
pi_405598
Inderdaad, wat een geile hondenlul.
Bij het promotiefilmpje vond ik hem al rete-irritant, toen eenmaal in de bus werd het wat minder maar nu zie ik alweer helemaal die barman in hem terug, als een mongooltje springend achter de bar.
  vrijdag 20 oktober 2000 @ 23:43:41 #5
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_405636
Heb vandaag de aflevering van gisteren gezien en meteen die van vandaag erachteraan (okee, met BB ertussen ).
Creep van de week: Richard (met een paar lichtjaar afstand tussen hem en de nummer 2). Ik vond hem vanaf het begin al niks -toen hij voor de bus ten afscheid zijn randdebielendansje al deed- maar in de afgelopen twee afleveringen heeft hij zich toch werkelijk laten zien als het toppunt van triest op intermenselijk gebied. Ik zou zeggen: Shift-F7, document bewaren? NEE!!!
Wat een ongelooflijke lowlife is dit sippe deukhoofd, dit paarsgehaarde gebit op pootjes waar wat mij betreft een shovel tegenaan mag worden geparkeerd met Mach 3. Die lege blik, dat snerpende lachje, dat je doet wensen dat je even in Zoe's plaats staat met een krik of een flinke kloofbijl. Levend door de houtversnipperaar met die gast

Als je zijn hersens in een duif zou proppen, zou het beest achteruit gaan vliegen...

V

Ja inderdaad, V. ja.
pi_405688
ALtijd leuk die mensen die over iedereen een mening klaar hebben, maar in het dagelijks leven vaak de grootste kneuzen zijn. Wat doe jij in het dagelijks leven Verbal?

(begrijp me niet verkeerd, ik ben geen Richard-fan, maar zo snel oordelen kan gewoon niet)

  zaterdag 21 oktober 2000 @ 00:40:23 #7
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_405751
quote:
Op 21 oktober 2000 00:05 schreef MaxPower het volgende:
Wat doe jij in het dagelijks leven Verbal?
Ik zie in het geheel niet in wat dat te maken heeft met het gedrag van Richard.

Van mij mag je denken dat ik een kneus ben.

Be my guest.

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 21-10-2000 00:51]

Ja inderdaad, V. ja.
pi_405929
.

[Dit bericht is gewijzigd door VivaDiego op 22-10-2000 07:18]

  zaterdag 21 oktober 2000 @ 10:38:32 #9
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_405963
quote:
Op 21 oktober 2000 00:05 schreef MaxPower het volgende:
ik ben geen Richard-fan, maar zo snel oordelen kan gewoon niet
Dat kan heel goed.
  Redactie Frontpage zaterdag 21 oktober 2000 @ 15:19:07 #10
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_406208
quote:
Op 21 oktober 2000 00:40 schreef Verbal het volgende:
Ik zie in het geheel niet in wat dat te maken heeft met het gedrag van Richard.
ik ook niet, Richard is vrijwillig op tv, verb niet. Daarbij is het een stomme lul die zich laat gek maken door het oudste trucje ter wereld, wel kijken, niet aankomen. lachen dat Koen haar masseerde .

Richard is een domme lul

pi_406244
Op een schaal van 1 tot 10 is Richard een 11. In mijn jonge jaren lieten de meisjes dat soort knullen zo lang mogelijk achter zich aanlopen, gewoon om es te kijken wat hij allemaal voor hen over zou hebben... Stomme is, is dat die kerels dan dachten dat ze echt ergens aan zouden mogen komen!! NOT!
DANYEL EN THIJS
....maar daarna ben ik weer triestig...
pi_406359
Richard is gewoon zichzelf, het is zo'n echte 'gezellige' Amsterdammer
  zaterdag 21 oktober 2000 @ 18:23:56 #13
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_406373
Richard is een held...

Natuurlijk valt hier meteen op af te dingen, maar de statement staat.

Ter onderbouwing zal ik aandragen dat het hier niet het gedrag van R., maar de interpretatie van de mensen aan de zijlijn betreft. Van enige vorm van projectie is zo sprake. Zo worden alle veroordelingen waar men zelf voor vreest geuit tegen een machteloze (richard), ten einde het eigen self-esteem te behouden.

Daarnaast kan Richard niet worden veroordeeld omdat hij, in de stuatie, zich op een een of andere manier gedraagt. Immers, hij waant zich altijd bespied en zal enkel maatschappelijk gewenst gedrag ten toon spreiden. Daarnaast sijpelen de basis-drives ook door (sex, geweld). Richard is enkel subject van de bus-setting.


Stel dat je iemand op straat ziet lopen die wordt aangesproken door een bedelaar. Deze persoon geeft vervolgens de bedelaar geld.

Kan men nu spreken van een karaktertrek van de persoon die de situatie bepaalt, of de situatie zelf?

log uit, je bent internetverslaafd.
  zaterdag 21 oktober 2000 @ 18:41:43 #14
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_406384
Ik heb inderdaad medelijden met Richard, maar niet om de redenen die jij hier aandraagt.
  zaterdag 21 oktober 2000 @ 19:06:19 #15
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_406406
nou dat is mooi.
Dat voegt tenminste niets toe
log uit, je bent internetverslaafd.
  zaterdag 21 oktober 2000 @ 20:41:41 #16
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
  zondag 22 oktober 2000 @ 00:55:31 #17
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_406811
quote:
Op 21 oktober 2000 18:23 schreef Ritalin het volgende:
Richard is een held...
Vergeef me als ik dat nogal overdreven vind.
quote:
Natuurlijk valt hier meteen op af te dingen, maar de statement staat.
Ja, natuurlijk 'staat de statement'. Jij hebt hem hier zojuist geponeerd. Wil dan natuurlijk nog niet zeggen dat het waar is.
quote:
Ter onderbouwing zal ik aandragen dat het hier niet het gedrag van R., maar de interpretatie van de mensen aan de zijlijn betreft.
Dat is geen onderbouwing, dat is nog een stelling. Ik ben het gedeeltelijk met je eens in de zin dat mijn visie op Richard inderdaad 'mijn interpretatie' van het gedrag van Richard is. Maar dat staat niet los van zijn gedrag, maar is daar juist op gebaseerd. Dus wat je precies wilt duidelijk maken ontgaat me een beetje.
quote:
Van enige vorm van projectie is zo sprake.
Weer een stelling, en geen argumentatie, al doet het woordje 'zo' wel vermoeden dat jij dat wel als zodanig beschouwt.
quote:
Zo worden alle veroordelingen waar men zelf voor vreest geuit tegen een machteloze (richard), ten einde het eigen self-esteem te behouden.
Sorry, maar deze psychologie van de koude grond is niet aan mij besteed. Wat een kul. Als ik al mijn 'self-esteem' (waar werkelijk in het geheel niets mis mee is) zou willen behouden, bewust dan wel onbewust, dan heb ik niet zo'n reptielenbrein als Richard nodig om me beter te voelen, hoor. Dan zou ik het nog echt wel een flink aantal treden hoger zoeken.
quote:
Daarnaast kan Richard niet worden veroordeeld omdat hij, in de stuatie, zich op een een of andere manier gedraagt.
Aha, NU wordt het mij duidelijk. Wij mogen geen mening hebben over het gedrag van Richard, omdat hij zich nu eenmaal gedraagt zoals hij zich gedraagt. Nee, werkelijk een briljant inzicht.
quote:
Immers, hij waant zich altijd bespied en zal enkel maatschappelijk gewenst gedrag ten toon spreiden.
Joehoe, meneer de psycholohoog? Bent u daar? Daar gaat dit topic over... dat het in- en intrieste geval dat men voor het communicatief gemak bij zijn geboorte dan in godsnaam maar 'Richard' heeft genoemd, omdat 'compleet-mislukt-geval-dat-beter-teruggepropt-en-overgeneukt-had-kunnen-worden' zo lastig uitspreekt, zulk maatschappelijk onaanvaardbaar gedrag vertoont. Duidelijker gezegd: dat het zo'n domme, onaangename LUL is.
quote:
Daarnaast sijpelen de basis-drives ook door (sex, geweld).
Niks 'daarnaast'. Meneer is een typisch voorbeeld van de 'male chauvinist pig'. Een gozer met een tietenfixatie. Een wandelende testosteron-junk. Een jongen die het begrip 'neanderthaler' een slechte naam geeft.
quote:
Richard is enkel subject van de bus-setting.
... en dat maakt hem onmachtig zich 'te gedragen'? Het is niet zijn schuld, hij is het slachtoffer van de omstandigheden? Juist DAT hij zich zo armzalig gedraagt terwijl hij WEET dat het wordt uitgezonden, doet mij het ergste vrezen.
quote:
Stel dat je iemand op straat ziet lopen die wordt aangesproken door een bedelaar. Deze persoon geeft vervolgens de bedelaar geld. Kan men nu spreken van een karaktertrek van de persoon die de situatie bepaalt, of de situatie zelf?
Joh, volgens mij heb je ergens ooit iets gelezen en gooit dat allemaal lekker op een hoop en citeert naar hartelust. De beslissing om op straat geld te geven aan een bedelaar (en dat kan inderdaad ook meer een automatisme zijn dan een altruïstische daad) kun je toch niet serieus vergelijken met iemands laffe, zouteloze, beschamende en irritante gedrag in een televisieprogramma? Richard is geen wilsonbekwame 'Ich-hab's-nicht-gewusst'-patiënt (al lijkt het er veel op). Als hij dat wel is, dan hoort 'ie niet in de bus thuis (of juist wel), maar bij een psychiater/psychotherapeut. Ik hoop dan alleen wel dat diegene de menselijke psyche beter kan doorgronden dan jij. Mensen zijn verantwoordelijk voor wat ze doen en hoe ze zich gedragen, ook in 'bepaalde situaties'. Ik vind het hoogst kwalijk dat jij iemand tot 'held' durft te benoemen terwijl hij door jou tegelijkertijd praktisch ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard.
Richard is GEEN held, maar een aanfluiting.

V

PS
MaxPower... waar ben je nou? Ik wil namelijk ook nog dolgraag even doorbabbelen over wat jij te melden had. Please?

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 22-10-2000 01:00]

Ja inderdaad, V. ja.
  zondag 22 oktober 2000 @ 02:01:00 #18
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_406867
Helemaal met je eens V, alhoewel,.......volgens mij is "aanfluiting" een nogal milde typering.

Ik vind Richard gewoon een eerste klas eikel.

.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
pi_406906
Hij is gewoon een lul
pi_406913
Sja Richard, wat kun je er over zeggen...

De vergelijking die het cabaret trio bij Jack Spijkerman vanavond maakte over het hoofd van Tineke Netelenbos zou ook voor hem kunnen gelden. 'kom er gezellig bij, er is ruimte genoeg' 'sorry voor de echo', 'zie je die muurschildering daar?' etc.

Of je zou ook kunnen zeggen dat Richard het IQ heet van een platgeslagen mug, of een plaat voo z'n hoofd heeft waaruit we een nieuwe Marine vloot kunnen opbouwen etc.

Maar samengevat: Wat een ongelooflijk mega domme eikel

[Dit bericht is gewijzigd door DIGGER op 22-10-2000 02:40]

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  zondag 22 oktober 2000 @ 03:35:27 #21
6541 Ritalin
Fok!t met je
pi_406957
Richard heeft mijn hulp gewoon nodig
en ik zal hem altijd verdedigen.

Het is Richard's schuld niet!

log uit, je bent internetverslaafd.
pi_407089
quote:
Op 22 oktober 2000 00:55 schreef Verbal het volgende:
PS
MaxPower... waar ben je nou? Ik wil namelijk ook nog dolgraag even doorbabbelen over wat jij te melden had. Please?
Goed zo ... ga zo door V., jaag iedereen maar weer van dit forum met je gel*l. Blijkbaar is het de kunst om mensen met een andere mening als de jouwe van de forums weg te jagen. Het lukt je aardig.
  zondag 22 oktober 2000 @ 16:58:47 #23
2764 Trainspotter
Nu mèt goedkope zonnebril
pi_407434
quote:
Op 22 oktober 2000 10:46 schreef Bjorn het volgende:
Goed zo ... ga zo door V., jaag iedereen maar weer van dit forum met je gel*l. Blijkbaar is het de kunst om mensen met een andere mening als de jouwe van de forums weg te jagen. Het lukt je aardig.
Vervelend toch he, als iemand dingen zegt waar niet veel tegenin te brengen is.
pi_407628
quote:
Op 21 oktober 2000 18:06 schreef hessels1 het volgende:
Richard is gewoon zichzelf, het is zo'n echte 'gezellige' Amsterdammer
Ik wil mij hier als geboren en getogen amsterdammer even distantieren van richard
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zondag 22 oktober 2000 @ 18:22:35 #25
2780 the Flex
Fok!-member wannabe
pi_407633
Sorry <off-topic>
quote:
Op 22 oktober 2000 02:40 schreef DIGGER het volgende:
De vergelijking die het cabaret trio bij Jack Spijkerman vanavond maakte...
Is kopspijkers weer begonnen? shit gemist dus. </off-topic>

Richard is inderdaad een lul (om nog maar ff wat over dit topic te zeggen )

Hallo...?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')