abonnement Unibet Coolblue
pi_140596031
13:30
Dennis geeft Giorgio kritiek op hoe hij zaagt, zo gaat de zaag kapot zegt hij.
De groep gaat centraal zodat het vanavond niet hoeft. Dennis zegt dat Emil even snel zijn broodjes moet pakken zodat ze niet uitdrogen.

Giorgio begint dat mensenextra zakgeld willen. Hij wil een bonus uitkeren van ¤50 en zegt dat mensen die daar niet genoeg aan hebben dan kunnen sparen met hun zakgeld en boodschappengeld.
Aike en Emil willen eerst weten of er genoeg geld voor is, Giorgio zegt van wel.
Charlotte vraagt naar het eerdere plan waar alleen mensen die een extra nodig hebben geld zouden krijgen. Charlotte vraagt of mensen ook de bonus krijgen als ze minder geld verdienen dan zijzelf. Iedereen is gelijk zegt Giorgio.
Aike legt uit dat Charlotte geld kan verdienen omdat zij zich niet bezig hoeft te houden met het schoonmaken van de loods, terwijl Vanessa dat wel doet.

Giorgio zegt dat Ruud een potje met geld heeft verzameld. Hij offert dat geld op aan de groep om de bonus mede mogelijk te maken. Ruud wil met koe knuffelen nog meer geld binnenhalen.
Ron vraagt of het geld van het WK is meegerekend in de berekeningen. Giorgio zegt dat dat er vanaf is getrokken. Door een bonus gaan ze tijdelijk ¤500 in de min maar dat word weer goedgemaakt met andere evenementen.
Vanessa verduidelijkt dat er simpelweg ¤5000 verdient moet worden per maand. Vanessa vindt ook dat iedereen recht heeft op eenzelfde bonus.
Charlotte wil ook wel dat iedereen geld krijgt maar ze had problemen met de bonus in deze vorm omdat ze iedere keer gehoord heeft dat er geen geld was.
Giorgio wil ook dat iedereen er weer fris en fruitig bij kan lopen. Vooral Aike, zegt Laura. Giorgio grapt dat ze met het geld Aike weer in een mooie jurk kunnen steken. Volgens Vanessa is Aike gewoon te lui om kleding te bestellen. Van Laura moet Aike verplicht zondag kleding kopen.
Vanessa staat op en zegt dat iedereen alle uitgaven die met contant geld gedaan zijn ook doorgegeven moeten worden, dit moet allemaal in de computer ingevoerd worden.

Er word gestemd over het bonus voorstel. Het voorstel is aangenomen.
Billy zegt dat ze de afgelopen dagen nogal gemopperd heeft. Ze legt uit dat haar geduld op begint te raken omdat ze er al zo lang is. Ze heeft er hard over nagedacht vannacht en biedt haar excuses aan voor haar gemopper.

Aike vertelt over het WK. Morgen komt Derek voor de schermen. Aike wil dat iedereen een wedstrijd vrij heeft om zelf de wedstrijd te kunnen kijken. Laura wil een poule maken voor de wedstrijden.

Charlotte zegt dat ze het hee leuk vond met de ouderen. Laura is ook enthousiast en wil het misschien wel vaker doen, met een andere groep.
Laura vindt het vervelend dat er altijd mensen door haar heen praten tijdens het centraal. Ook het geld word uitgedeeld terwijl Laura nog aan het praten is.
Joey vertelt dat er ook veel musicalkaarten zijn verkocht. Vanessa probeert er doorheen te praten.

Dennis wil een slijptol aanschaffen zodat ze een barbecue kunnen maken. Een beetje goede kost ¤65. Daarmee kunnen ze een mooie barbecue maken.
Giorgio stemt ermee in als president.

Ron zegt dat mensen de mp3tjes voor de musical bij hem kunnen ophalen.

Marije zegt dat de campingbezoekers zeer enthousiast waren. Volgende keer zijn ze strenger met honden, vanwege de koeien. Ze gaat dat online ook erbij zetten dat een hond meenemen niet zo praktisch is omdat mensen hun hond dan enkele uren in de camper zouden moeten houden. Marije wil ook kijken of er een WK-camping gehouden kan worden.

Nicoline vertelt dat morgen 150 autobanden geleverd gaan worden voor het earthship. Er komen ook 5 scheppen en ze zegt dat het leuk zou zijn als mensen mee komen graven. Laura vraagt hoelang het scheppen zal duren, dat ligt eraan hoeveel mensen helpen met scheppen zegt Nicoline.

Ruud bedankt Emil voor het opstellen van de regels voor het presidentschap. Hij wijst erop dat besluiten van de president bindend zijn en leest op wat hij zelf heeft voorgesteld bij president Giorgio.
Ruud zegt dat hij niet meer weggestemd mag worden als hij geen geld steelt en geen geweld zal gebruiken. Hij benadrukt dat dit serieus genomen moet worden. Rienk zegt dat een volgende president dat kan terugdraaien. Emil vraagt wat er dan gebeurd als mensen toch op hem stemmen. Dan houdt Ruud zich ook niet meer in zegt hij. Dat doet je toch al niet word er gezegd. Ruud zegt dat mensen dan voor paal staan als ze op hem stemmen. Rienk zegt dat hij dit ziet als een uitdaging om op Ruud te stemmen.

Einde centraal.

Ruud doet zijn voorstel (Kaleddi):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 20% gewijzigd door PKM op 01-06-2014 14:01:31 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140597141
14:00
Ruud zegt dat als mensen toch op hem stemmen dat hij de kluis leeg maakt. Tegen Aike zegt hij dat hij het gevoel heeft dat mensen hem niet serieus nemen. Ruud zegt tegen Emil dat dit eerlijk besloten is. Giorgio vraagt “Wat nou als iedereen zo’n brief bij me indient?” Emil vindt het een geweldig idee en wil ook een brief opstellen.
Emil vraagt waarom Ruud op deze manier probeert niet naar huis te gaan.
Ruud zegt dat als er toch op hem gestemd word dat hij dan los gaat, hij gaat dan alles doen waar tegen is gestemd in centraal. Billy zegt dat als er een nieuwe president komt dat die het kan terugdraaien, zoals Rienk ook al noemde.
Ruud zegt dat hij ook wel snapt dat mensen alsnog op hem kunnen stemmen. Ruud kust met Bief, Billy ligt in de wei in bikini.

Nicoline en Rienk staan op de akker. Nicoline heeft dragon ontdekt op de akker, die wil ze graag grootbrengen. Rienk zingt een liedje.
Nicoline zegt dat het lang duurde tot de plantjes ontkiemden. Andrea had ze ingezaaid.
Rienk vraagt aan Nicoline of hij moet proberen nieuwe president te worden. Hij wil graag moeilijke beslissingen maken. Rienk zou het ook niet erg vinden om Utopia verder in de schulden te steken, hij vindt dat er nu te voorzichtig beslissingen worden gemaakt. Nicoline zegt dat hij het moet doen en een goede pitch moet houden waarin hij uitlegt wat hij wil.
Nicoline onderbreekt Rienk, hij staat bijna op het bonenkruid.

Marije heeft een mail van mensen uit België die naar de camping willen komen.
Joey vraagt hulp aan Ron voor Excel.

Charlotte zegt dat ze voor ze naar Utopia ging wel ¤1000 had uitgegeven aan kleding maar dat veel nog in haar kast ligt. Isabella heeft ook nog veel nieuwe kleding in haar kast thuis liggen. Vanessa zegt dat ze ook kleding gaat bestellen. Ze bemoedigt Charlotte dat het boodschappengeld er ook aan komt en dat Charlotte daar ook weer op kan besparen.

Aike en Ruud spreken elkaar in de keuken. Aike vindt dat ze tot nu toe heel tolerant zijn geweest naar Ruud, hij is nog nooit afgestraft. Hij is tot nu toe altijd vergeven en getolereerd. Ruud vindt niet dat er overdreven moet worden, hij heeft geen hele erge dingen gedaan. Aike zegt dat ze hem ook alleen maar een beetje aan het steken is en vraagt of hij dat snapt. Daarna valt het stil, Ruud gaat eten.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  zondag 1 juni 2014 @ 14:28:03 #178
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140597151
Nicoline en Rienk zijn op de akker, Billy en Ruud lopen weer van de wei richting de loods, Ruud stapt de loods in, Billy neemt weer plaats achter haar schilders ezel die buiten staat.

Ruud zegt dat als er toch op hem gestemd word dat hij dan los gaat, hij gaat dan alles doen waar tegen is gestemd in centraal. Ruud dreigt dat hij niets meer gaat doen
hij heeft een verzoek in gediend dat hij geen stemmen meer krijgt, voor mensen die op mij wilden stemmen is het misschien wel zuur zegt hij tegen Ron en Joey die op de bank zitten en loopt weer verder.
Ruud gaat nog eens de regels nalezen, (want in de regels van de gekozen President staat ook, dat wat de President goedkeurt, de volgende Presidenten die komen gaan niet kunnen afkeuren.)

Ron is teleurgesteld in de groep, de enigste die oefenen zijn Marije en Joey, de rest lacht er een beetje om en zijn er niet serieus mee bezig.

Aike in gesprek met Ruud Aike > vind je niet dat wij super coulant tegen jou zijn geweest, Ruud antwoord dat zeg ik niet.
Ruud > Maar ze willen Presidentje spelen, ik doe mee met jullie spelletje.
Ruud heeft gezegd dat hij nu een vrijbrief heeft om te gallen zegt Aike.
Aike > Tot nu hebben we je alles vergeten en getolereerd met wat je deed. Aike > Ik zit je ook een beetje te steken he, dat snap je natuurlijk wel.

Er komen 4 dames naar het hek gelopen. De bel is stuk, en ze openen het hek en willen het weer dicht doen maar dat gaat erg moeilijk, dan sluit het hek weer en lopen het terrein op.
De 4 dames hebben een afspraak met Ruud.
Ze komen koe knuffelen...............


De dames lopen braaf achter Ruud mee naar de wei., Daar aan gekomen lopen ze met zijn 4e op de zwangere koe af.
Het staartje gaat heen en weer zegt Ruud, ze is wel wat gewend.
2 dames nemen plaats op een strobaal, de andere 2 dames op hun hurken erbij, het is giechel, en ooohh en aahhh.
1 van de dames vraagt aan Ruud of je ziet dat de koe zwanger is, Ruud zegt van wel en vertelt dat als de koe gaat bevallen Boer Sjon erbij is.
Billy komt erbij, Hai ik ben Billy, Hallo ik ben Billy, Hoi ik ben Billy en Hai ik ben Billy. Billy heeft zich voorgesteld en gaat een lekker glaasje melk voor de dames halen.
De dames storten zich op de koe, wat een schaat he zegt een dame, en het wordt geaaid en geknuffeld.
Als je op de snelweg rijd kan je je niet voorstellen dat koeien zo groot zijn zeg t een dame.
Ook willen ze weten hoe het met T-Rex gaat, Ruud > Gaat top.....de dames in koor, Oh wat leuk.
Billy komt met een dienblad met 4 glaasje melk aan lopen, dit komt rechtstreeks uit de koe vertelt Ruud. Je moet er niet teveel van drinken anders zit je de hele dag op de wc.
Ook krijgen de dames kaas te eten, ze proeven en vinden de kaas heerlijk.


Aike en Vanessa buiten aan tafel, ze hebben een meneer op visite, die komt zingen Gewoon vooraf en in de rust. Hij moet sfeer maken op het WK evenement.
Meneer vind het helemaal super, speelt op de mensen in. Zingt Nederlandstalig en Engelse nummers.
Meneer heeft een cd bij zich met liedjes die hij zingt.
Joey zit erbij, en stopt een cd in de laptop, en haalt de cd er maar weer uit, kan niet afgedraaid worden op de laptop.
Vanessa zegt lachend > Dat was kort maar krachtig.
Hij mailt de bestanden door, dan kunnen ze het afluisteren. 4 juni treed Wolter Kroes op aanvang half 7,.............................. 6 uur hekken open voor publiek
De wedstrijd begint om half 9,......... Aike moet kijken hoelang Wolter gaat optreden, zanger denkt half uur A 3 kwartier dat Wolter optreed.
Aike > we spreken elkaar ieder geval morgen, bellen, en we zien elkaar zeker woensdag, eet je lekker een hamburgertje mee en drinkt een biertje.
Zanger heeft het nu over van Gaal, van Gaal heeft visie, zanger is natuurlijk ook 1 van de 15 miljoen mensen die aankomende WK de bondscoach uithangen.
Aike zegt tegen de zanger alles live te volgen via internet, veel exposure en ik weet niet hoeveel kijkers bij de tv uitzendingen.

Het koe knuffelen is afgelopen, de dames lopen met Billy en Ruud mee naar de loods.
Laura en Marije lopen op de dames af en stellen zich netjes voor.
De dames vinden de loods er gezellig uitzien, alles is leuk volgens de dames, en lopen naar het veranda buiten, daar stelt iedereen zich weer netjes voor aan Isabella en Nicoline die lekker liggen te zonnen.
Dan zijn de kuikens aan de beurt, Mevrouw Anja ( ze neemt steeds het initiatief ) graait in de bak met kuikens en heeft er eentje in haar handen.
Ook de dame met het zwart-witte truitje aan heeft een kuikentje tegen haar buik aan geklemd.
De dames bewonderen nu de slaapkamer, en er komt nog een dame het terrein opwandelen, ze komt het schilderij die Ron heeft gemaakt ophalen. Ron laat haar de kippen en de koeien zien.
Ron loopt met de dame die het schilderij heeft gekocht weer naar het hek, Tot ziens zegt Ron en misschien tot de volgende keer en probeert mevrouw over te halen naar zijn musical te komen, Nou zegt Mevrouw, ik wilde eens naar de Biomarkt komen, maar Ron blijft over zijn musical praten, kaartjes op de websjob etc. daarna noemt hij de datums op wanneer de Biomarkt weer gehouden wordt.

De 4 dames nemen afscheid en gaan weer richting huis, het was super volgens de dames


Cap Mirjam152

Er wordt druk gegraven voor Nicoline haar Eart Ship. er komen 150 autobanden voor Nicoline van de week. Nicoline, Rienk,Isabella, zelfs Ruud schept mee, lopen driftig te scheppen, Gio brengt de vol geschepte kruiwagen steeds weg, ook Dennis pakt de kruiwagen die vo geschept is en loopt er mee weg.

Emil is boos, ze hebben zijn gehakt op gegeten, Ruud dus.
Vanessa zegt er is nog half om half gehakt maar Emil eet geen varkensvlees.
Vanessa vraagt aan Laura of ze samen met Charlotte sla gaat plukken van het land, ze wil een lekkere salade maken ,wijntje erbij wat gezelligheid brengen he zegt Vanessa, die liggend aan een pijpje bier lurkt.
Vanessa loopt naar de keuken, Marije en Joey staan in de keuken samen te koken, of ze een beetje willen opruimen en ruimte willen maken, Vanessa moet er zo bij, ze moet stokken maken voor de BBQ zegt ze.
Dan krijgt Joey even les in het verschil tussen een vaatdoekje en een theedoek.
Een vaatdoekje is voor de aanrecht schoon te maken vertelt Vanessa, en een theedoek om de schone vaat mee af te drogen.
Joey haalde met de theedoek een paar druppels water van het aanrecht, dat kon dus volgens Vanessa niet en de theedoek moet maar in de was antwoord ze.

Om half 6 mag Ron de BBQ aan steken, de B&B gasten zijn er nog niet. 6 uur de BBQ roept Vanessa.

En daar zijn de B&B gasten, een stelletje, Meneer loopt met een koffertje richting de loods.
Het is nog geen Meneer, het is moeder en zoon, zoon is 19 en wacht op de uitslag van zijn examen.

[ Bericht 8% gewijzigd door Toverheks op 01-06-2014 19:26:32 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 1 juni 2014 @ 21:39:43 #179
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140610894
Half 10..........Het is druk in de My little pony slaapkamer, Charlotte kleed zich om, Aike heeft een idee, misschien is er iemand die hun kleding wil omruilen voor andere * nieuwe * kleding.
Aike tegen Charlotte, dat ze wel erg veel kleren heeft, ze zoekt kleren uit die ze wel weg wilt geven.
Laura heeft een lange jurk met hakken aan. en de witte zomerhoed en paradeert door de loods.

In het sport hok zijn Gio, Joey, Emil en Ruud in gesprek, Billy gaat erbij zitten.
Laura paradeert in haar jurk voor de jongens, Ruud vind Laura wel mooi, ja alleen haar tatoo`s zegt hij er achter aan. Billy staat gelijk op scherp.

Dennis heeft last van zijn been. Het wordt gelijk op internet opgezocht door Isabella en Laura, wat de symptomen zijn en wat het eventueel kan wezen. etc.etc. Dennis ligt op bed erbij, en kijkt gespannen toe.
Isabella vraagt of Dennis pijn in zijn lies heeft, Dennis zijn been voelt gevoelloos aan, en Dennis staat op zijn buik te drukken.
Er wordt voorgesteld aan Dennis of hij niet even naar de dokter toe zou gaan, maar Dennis ploft weer op bed.
Dan moet Dennis van Isabella mee en ze lopen de slaapkamer uit.
Dennis heeft ook een stukje sateprikker door geslikt.

Nicoline en Rienk liggen in hun eigen slaapkamer, Nicoline zit bovenop Rienk . Rienk heeft een biljet van 5 euro op zijn voorhoofd geplakt.


Dennis weer terug op stream, en loopt naar het werkhok op zoek naar zijn fles, hij zegt tegen Ron dat hij * FF zijn vinger in zijn strot gaat douwe * want het zit hem niet lekker ( sateprikker)

Dan loopt Dennis de bosjes in, veel gehoest en geproest en gespuug. Dennis staat voor over gebogen, en als ik het zo hoor is het hem gelukt om te staan kotsen. En er komt nog meer uit, de kots geluiden zijn in Amsterdam luid en duidelijk over gekomen.

Dennis weer binnen bij Isabella in de slaapkamer. Er zat iets geels in zijn kots, en hij heeft geen gelig iets gegeten vertelt hij aan Isabella.
Vanessa komt even vertellen wat er aan de BBQ zat, spek, ui, en nog meer........ Dennis vraagt of er ook gele paprika aan zat.
Isabella wilt weten of Dennis ook nog koffie had gedronken na het eten, Ja antwoord Dennis, 2 koppen koffie.
Zijn linkervoet voelt koud aan zegt hij, hij is niet koud maar het gevoel is er wel. ook is Dennis duizelig en zit met een fles water tussen zijn benen op het bed.
Isabella gaat google op graatje ingeslikt.
Isabella gaat de dokter bellen voor Dennis.
Dennis nu bij Joey in het sport hok, Dennis vertelt aan Joey dat zijn been al anderhalf uur gevoelloos is.
Ron erbij, en Dennis vertelt aan Ron dat er ook een stukje geel bij zijn overgeefsel zat.

Isabella met Dokter Speelman aan de telefoon.
Isabella vertelt dat Dennis al anderhalf uur aan het boeren en over zijn been, ze dacht eerst iets in zijn slokdarm.
Hij is niet misselijk en niet draaierig, alleen in het begin van de avond was Dennis duizelig.
Na het eten heeft Dennis er last van gekregen, meteen zegt Dennis die nu bij Isabella buiten staat.
Klachten been en iets in de keel kan Dokter Speelman niet rijmen.
Misschien zit er iets klem in zijn keel zegt Isabella, Dokter Speelman adviseert dat Dennis een korstje brood gaat eten. Isabella vertel ook dat Dennis al 4 dagen power wandelen doet, misschien dat het dat is i.v.m. zijn been.
Dokter Speelman vind het allemaal vaag, kijkt het even aan, half uurtje A een uurtje als het aan houd mag Isabella weer Speelman bellen.

De B&B gasten, moeder en zoon vermaken zich opperbest. staan nu weer te kletsen met Marije in de keuken.
Moeder B&B weet alles van Utopia, en a.s. woensdag komt ze weer als Wolter Kroes op treed.
Ze heeft een leuke vriendin ontmoet tijdens een Live in de Loods concert, die komt ook mee vertelde ze eerder op de avond aan Aike.

Kwart voor 11..................Dennis kruipt zijn bed in.
Emil staat de vaatwasser in te ruimen, en Billy is met kleren en al onder haar dekbed gaan liggen in de slaapkamer.

Sommige liggen al in bed, de B&B gasten op de bank, die zijn niet naar bed te branden, moeder B&B nipt nog maar een slokje wijn naar binnen.
Laura zit nu bij haar gasten.
Charlotte wil 300 euro uit de fooienpot om een feestje te gaan geven a.s. vrijdag.
Niemand mag het weten zegt Charlotte tegen, Laura, Vanessa, Aike en Isabella .

En zo komt er langzaam een einde aan dag 152, op naar dag 153 :W


Cap RobbieRonald.

[ Bericht 14% gewijzigd door Toverheks op 01-06-2014 23:07:47 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 1 juni 2014 @ 23:39:57 #180
94782 Nieuwschierig
Pro bikini-lijn
pi_140617522






sorry, verkeerde topic
naja, zie het maar als streamverslag :@

[ Bericht 20% gewijzigd door Nieuwschierig op 01-06-2014 23:45:57 ]
Wie dit leest is gek
pi_140620026
En we hadden weer een "Ruudje".

  maandag 2 juni 2014 @ 08:26:18 #182
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140621766
Maandag ..................dag 153.

Isabella heeft de koeien gedaan en is weer terug gekropen in haar bed.
Aike zit in het ochtend zonnetje al achter de laptop buiten.
Laura is eruit, er moet een ontbijtje klaar gemaakt worden voor de B&B gasten.
Maar eerst gaat Laura een sigaretje roken.
Vanessa is ook al wakker en staat de vaatwasser uit te ruimen, Laura ook in de keuken, alles gaat op fluistertoon omdat de meeste bewoners nog slapen.

Kwart voor 9, Laura maakt ontbijt voor haar B&B gasten klaar.
Er komt leven in de loods,Utopia ontwaakt....... ik zie Dennis lopen met zijn bakkie koffie in zijn handen. hij loopt weer * normaal *
Vanessa besteld voor 100 euro aan rode hang geraniums en petunia's wit voor het buiten terras.

[ Bericht 5% gewijzigd door Toverheks op 02-06-2014 09:38:45 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140626483
09:45
Ron klaagt bij Vanessa dat er spullen uit zijn kast verdwijnen, vandaag mist hij een blauwe fles. Als het nog eens gebeurd wil hij met het geld van de groep spullen bestellen.

Emil wil een nieuw beslissingssysteem invoeren waarin het recht van de sterkste geld. Wanneer mensen verschillende dingen willen gaan ze er bijvoorbeeld om touwtrekken.

Laura is op zoek naar sterretjes om af te steken omdat de bed and breakfast gaste jarig is. De sterretjes zijn al heel lang op zegt Joey. Laura gaat daarom met een paar mensen “lang zal ze leven” zingen. Als cadeautje krijgt ze Laura’s schilderijtje.

10:30
Billy is bang dat Ruud op haar uitgekeken raakt na Utopia. Ze hoopt dat haar familie binnenkort langskomt.

Billy (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
11:00
De gasten van de bed and breakfast vertrekken.

12:00
Ron zit aan het bureau met de laptop. Joey leest een krantje op de bank. Rienk, Isabella, Ruud, en Marije zitten er ook. Ze hebben het over echte vrienden, leugens en over Ruuds grappen. Nicoline heeft gedoucht en zit er ook even bij.
Nu Nicoline weer schoon is wil Rienk wel met haar knuffelen. Nicoline vraagt waar de groene beker is die ze vanmorgen had. Het was een rommeltje in de keuken vanmorgen, Nicoline had het willen opruimen na het ontbijt maar toen was Vanessa er al mee bezig.
Billy zit op bed te schrijven.
Vanessa en aike staan buiten rekoefeningen te doen. Giorgio zit erbij en levert commentaar.
Ruud en Billy staan te kussen en knuffelen in de keuken. Billy klaagt dat dit niet haar Utopia is. Ruud zegt dat een dipje heel normaal is, hij heeft ze ook weleens maar weet altijd dat het wel goed komt. Ruud zegt dat hij niet bij haar weg gaat.
Joey geeft de krant door aan Marije. Billy vraagt of zij hem mag, want Marije is toch nog met iets bezig.
Giorgio, Aike en Vanessa zitten buiten. Giorgio heeft spijt van wat hij met Marije heeft gedaan. Vanessa grapt dat ze Joey ook gepijpt zou hebben volgens de media. Giorgio vindt het klote voor zijn vriendin. Hij zit er zelf niet mee omdat hij zelf weet wat er gebeurd is. Om zich daar druk om te maken zou hij een kind van 12 of 13 jaar moeten zijn.

Ron met de laptop (GekkePoes):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vanessa vraagt iets aan Marije maar zegt Marijke?, Marije verbetert haar dat ze niet zo heet. Vanessa is weer op de kussens buiten gaan liggen. Ze heeft van alles voor de barbecue besteld. Nicoline vraagt of de groep dan ook mee eet, die mogen later mee eten zegt ze maar niet als Julius Jaspers er is.
Daarna valt het stil, Nicoline zingt een liedje.

Billy en Ruud zitten samen op de bank. Billy heeft een mailtje gelezen dat sommige DJs niet willen langskomen omdat ze niet met het programma geassocieerd willen worden. Ruud zegt dat het niet erg is, hij is door veel goede doelen afgewezen vanwege het programma.

Emil, Aike en Dennis gaan samen bouwen. Aike schuurt, Emil gaat schroeven en Dennis zagen. Emil zegt vrolijk dat hij al 5 maanden geen TV meer heeft gekeken. Ook Ron komt meehelpen.

Marije heeft het over de staplekken voor de caravans, ze wil de prijs van de plekken omhoog schroeven naar ¤25.
Marije heeft 6 aanmeldingen voor een week waarin Laura ook bed and breakfast gasten heeft. Ze moet achter vragen of Laura 2 gasten in de b&b mag die week en Marije haar campinggasten.
Marije vindt het niet leuk voor Laura dat ze wat gasten heeft moeten omboeken naar een ander weekend omdat er campinggasten komen.

[ Bericht 30% gewijzigd door PKM op 02-06-2014 12:21:39 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140632652
13:30
Er zijn twee dames op bezoek met kleding. Ze willen op de markt staan met hun spulletjes, ze verkopen ook armbandjes.
Charlotte heeft een rok besteld.

Isabella zegt dat er een probleem is, woensdag komen er twee vrachtwagens om de mest op te halen maar er staan hekkens, bomen en camera’s op de route naar de mesthoop. Per vrachtwagen kost het ¤145 zegt Isabella.

Emil heeft klanten voor personal training. Ze zijn vaker in Utopia geweest.

Bezoek (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De kleding (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Emil als coach (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
14:30
Isabella en Marije liggen samen te zonnen. Ruud eet wat. Isabella heeft het over het earthship, dat ze nu de kans hebben om zo’n ding te maken en dat dat buiten de poorten niet zomaar kan. Ruud denkt dat zo’n ding in de winter niet warm blijven kan. Marije weet niet of dat kan.
Isabella zegt dat ze straks verder gaat met de koeienstal, ze had er even geen zin meer in. Ruud doet het ’s avonds altijd met het melken.
Marije weet niet hoe zo’n earthship bij elkaar blijft. Ruud legt uit dat de banden aan de zijkant komen en een dak met zeil waar aarde op komt. Marije vraagt of het dak dan niet zwaar wordt als het regent. Ruud wil er niet zelf in slapen.
Billy komt bij Ruud zitten en vraagt of hij haar nog leuk vindt. Billy zegt dat Ruud nooit uit zijn mond stinkt, hij ruikt alleen soms niet zo lekker.
Als ze weg zijn grinnikt Marije “Wat een stel.” Isabella waarschuwt dat het zomaar kan gebeuren dat ze in slaap valt, Marije maakt het niet uit.

Nicoline vraagt of Rienk de akker water wil geven, ze is zelf druk aan het graven voor het earthship. Ze denkt dat als er niemand komt helpen dat ze het gat alsnog vrijdag wel gegraven heeft.

De boodschappen zijn binnengekomen. Vanessa ruimt ze op.

Dennis zegt dat hij straks door zijn rug heen ging.

Bouwtekening voor het earthship (Urb):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nicoline schept (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Boodschappen (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
15:00
Laura en Joey komen ook helpen het earthship graven. Nicoline vertelt dat het earthship gebruikt kan worden als bed and breakfast en wanneer hij leeg is kunnen bewoners er in slapen. Ze wil er een rooster voor opstellen omdat ze denkt dat er veel mensen in willen slapen als hij af is.
Joey zegt dat Ruud vannacht een nachtmerrie had omdat hij overdag hard gewerkt heeft. Ruud zegt dat het komt door zijn ADHD.
Nicoline vraagt aan Ruud of de tweede kruiwagen gebruikt word bij de stal. Ruud zegt dat Isabella even gestopt is en dat hij er vanavond pas aan het werk gaat.
Nicoline laat aan Dennis zien wat ze aan het maken is. De autobanden worden gevuld met aarde en opgestapeld legt ze uit. Met de verzamelde flessen gaat een muur gemaakt worden, die worden ingemetseld. Met gebruikte kozijnen wil ze ramen maken. Ze vraagt of Dennis de dakconstructie wil maken. Dennis vraagt of ze daar ook glas in wil hebben maar volgens Nicoline komt er dan te veel vocht in. Ze wil ventilatiegaten maken met blikjes. Dennis lacht dat hij niet snapt wat ze aan het doen is. Ze laat ook zien waar mensen kunnen slapen. Als kozijnen wil ze oude kozijnen gebruiken net als bij het atelier gedaan is.
Ruud vraagt aan Nicoline wat het probleem is als hij haar met Dennis bij de tekening ziet staan. Dennis zegt dat hij even duidelijk wil hebben wat de bedoeling is.
Nicoline zegt dat ze een sedumdak wil gebruiken, als Dennis onderin dan water opvangt is het water al volledig gezuiverd. Ze zou zelfs nog een moestuin op het dak kunnen aanleggen. Dennis zegt dat het plan er goed uit ziet. Hij gaat nadenken over hoe hij het dak gaat maken.
Joey is hem weer gepeerd moppert Laura.

Nicolines uitleg aan Dennis (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 10% gewijzigd door PKM op 02-06-2014 15:28:24 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  maandag 2 juni 2014 @ 17:00:50 #185
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140636572
Het is weer * Feest * tussen Billy en Ruud.
Ruud heeft geen zin in het negatieve gedoe van Billy, hij zit nu net weer lekker in zijn vel en wil weer aan sluiting bij de groep.
Ruud legt het op een kalme toon aan Billy uit, Billy > Dan kan je mij er niet naast hebben zeker antwoord ze Ruud. Ruud geeft haar een kus op haar hoofd en ze lopen naar de loods, Billy draait zich om en zegt > Laat me maar even, en gaat aan de zijkant zitten huilen.
3 minuten later staat ze op, Charlotte stapt op Billy af en vertelt dat ze behangplaksel besteld heeft, Billy > Is goed moppie en ondertussen schreeuwt Billy naar iemand of degene vuur voor haar heeft.
Er wordt gezegd door iemand, ik dacht dat je gestopt was met roken, Billy antwoord, Ben nu weer heel hard begonnen en loopt naar de wei, achter het hek bij de balen hooi gaat ze zitten roken.
Ze snift nog even na en loopt dan weer richting loods.
Daar gaat Billy verder met schilderen van het atelier.

Laura heeft een berekening gemaakt. A 468 euro die ze nodig heeft om haar mutsenlijn op te zetten.

Ruud, Rienk en Joey helpen Nicoline met het graven voor haar Earth Ship, wanneer de 150 autobanden voor Nicoline worden afgeleverd worden is nog niet bekend.

Gio belt met een meneer die shirts bedrukt, meneer maakt een berekening en stuurt het per mail naar Gio door.
Gio loopt naar Laura toe en vertelt over de voetballen die bedrukt worden.
Het wordt bedrukt in China vertelt Gio, levertijd 12 weken.
Laura helemaal blij.........


Aike en Dennis buiten bij het werkhok. Dennis wil bouwen, huizen met zonnepanelen, alles duurzaam, Dennis vind dat het duurzame ver te zoeken is in Utopia, Aike antwoord dat het duurzaam nog niet * echt uit de verf * is gekomen.
Aike staat met een stoffer de nieuwe staantafels te vegen.



Cap oma-Nijn

Nadat ze de kwasten heeft schoon gemaakt in de buiten wasbak, loopt Billy weer naar het atelier waar Ruud zit, Ruud staat gelijk op en loopt weg, Billy binnen in het atelier mompelt nog wat.
10 minuten later staat ze weer in Ruud zijn armen te huilen, Billy > Ik ben verdrietig en ik wil naar huis.
Charlotte komt bij Billy staan, Ruud heeft Billy weer alleen gelaten.
Ruud is erg druk met zich zelf, en wil geen negativiteit om zich heen vertelt Billy aan Charlotte
Billy> Ik begrijp dat wel, maar ja een relatie en alleen de lusten en niet de lasten kermt Billy, ze zit niet lekker in haar vel en Ruud maakt alleen maar lol met de andere, Billy ratelt door tegen Charlotte.
Charlotte geeft als raad ook maar iets afstand van Ruud te gaan nemen, Billy > Hij voelt zich goed, maar ik voel me niet goed.
Charlotte probeert Billy wat op te beuren, Charlotte > we gaan het hier lekker mooi maken, doelend op het atelier, en Billy loopt met een schilderij te sjouwen.

[ Bericht 9% gewijzigd door Toverheks op 02-06-2014 17:38:46 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140644457
Opening atelier
Het atelier van Billy en Charlotte is vanavond geopend, het lint is doorgeknipt.
Billy en Ruud hebben hun ruzie van eerder weer bijgelegd

Opening atelier (Urb):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
20:00 Centraal
Giorgio begint, hij is nu een week lang president geweest en het is hem goed bevallen. Hij wil graag van de groep de positieve en negatieve kanten horen. Positief vonden hij en Joey zelf dat er saamhorigheid en samenwerking is geweest. Hij noemt het earthship waar eindelijk mee begonnen is en het terras. Giorgio is blij dat daar ineens ook 12 man stonden te werken om het terras te bouwen.
Joey noemt dat een aantal dingen niet gehaald zijn zoals de grote schoonmaak en er is nog niet heel veel geld verdiend afgelopen week. Hij zegt dat hij als vice-president weinig hoefde te doen maar vindt dat het experiment wel geslaagd is. Ruud is blij dat hij niet weggestemd kan worden.
Woensdag is er de uitzwaaiwedstrijd van Oranje, donderdag zal Vanessa’s terras geopend worden.

Emil vraagt naar hoe de financiën er nu voor staan, het flip-over bord staat nog buiten. Er word ook gevraagd naar de uitgekeerde bonus.
Er is deze week ¤90 verdiend aan Billy’s kunst. Ze is het er nog steeds niet mee eens dat de prijzen naar beneden zijn gegaan. In een systeem waarin mensen een bepaald percentage zouden krijgen van hun verdiende geld vindt ze dat dit niet zou kunnen.
Er wordt nog eens gevraagd naar de flip-over waarop de bedragen staan. Joey zegt dat het bord er tot nu toe steeds heeft gestaan. Emil zegt dat ze moeten leren consequent te zijn.

Billy vraagt of het mogelijk is nieuwe Chably shirts te bestellen. Charlotte zegt dat ze dit al eens aan Giorgio gevraagd heeft en dat ze al goedkeuring heeft.
Joey negeert het en Giorgio zegt dat dit geen op/aanmerkingen zijn over het presidentschap.

Rienk vraagt waarom Giorgio de brief van Ruud ondertekend heeft. Giorgio vond het een leuk idee en heeft daarom getekend. Joey legt uit dat Ruud nu denkt dat hij onschendbaar is.
Rienk zegt dat als Ruud een stem krijgt dat hij dan op vrijdag niet meer gaat meehelpen aan de grote schoonmaak. Hij vindt dat de beslissingen van de president bindend moeten blijven.
Emil valt hem bij dat het presidentschap serieus genomen moet worden. Emil stelt voor dat de beslissing ontbonden word, Giorgio stemt in en daarmee is het gedaan met Ruuds onschendbaarheid.
Joey zegt dat ze geprobeerd hebben verantwoordelijk beslissingen te maken. Hij heeft zelf hard nagedacht over hoe er geld verdient kan worden en heeft 4 leuke ideeën bedacht. Emil noemt dat er wel veel gebeurd is in een week.
Rienk stelt voor om een weekje rust te nemen van het presidentschap en het volgende week te hervatten. Billy wil dat beslissingen worden genomen door middel van touwtrekken. Emil vult aan met kogelstoten, handje drukken en andere sporten. Joey zegt dat er dan net zo goed met de koeien besloten kan worden. Emil vindt van niet, met de koeien is het willekeurig en met recht van de sterkste niet. Vanessa noemt dat het ook gedaan kan worden met hardlopen of voetballen.
Een deel van de groep wil verder met een president en anderen willen het doen met het recht van de sterkste. Giorgio wil nog wel een week president zijn, dan moeten er nieuwe verkiezingen komen, eventueel vanavond nog.
Giorgio deelt minitompoezen uit om het presidentschap te vieren. Isabella vraagt om een applausje voor de jongens.
Giorgio noemt dat er een dictatuur geprobeerd kan worden of een systeem waarin de oudste of jongste beslist.
Giorgio wil dat er om 21:30 nieuwe verkiezingen gehouden worden. Hij heeft ook taart voor als ze opnieuw verkozen worden grapt hij. Ook deze taart is gewoon om uit te delen en dus niet bedoeld als omkoping voor de verkiezingen.
Billy zegt dat ze Giorgio soms verafschuwt heeft maar dat hij het wel goed gedaan heeft.
Nicoline zegt dat ze veel nieuwe inspiratie heeft gekregen om geld te verdienen, bijvoorbeeld met klassieke concerten.
Ruud vraagt nogmaals om de cijfers. Joey vertelt wat er allemaal verkocht is vandaag en zegt dat het wel goed gaat. Emil wil graag harde cijfers zien, hoeveel is er nog of hoeveel staan we in de min. Ze staan ¤100 in de min. Giorgio benadrukt dat ze veel inkomsten gaan hebben komende maand en dat er dus geen probleem is.
Aike zegt dat ze iets meer hebben uitgegeven. Normaal gesproken gebruiken ze dit geld om apart te zetten voor de belastingdienst, nu hebben ze het bij wijze van bij zichzelf geleend.
Nicoline vraagt of ze zichzelf opnieuw verkiesbaar zullen stellen. Ze doen mee aan de verkiezingen als Gi-Joe en Joe-Gi. Er mag niet op elkaar gestemd worden zegt de groep.

Giorgio zegt dat er nu wel lacherig om gedaan word maar dat hij graag wil weten waarom ze niet opnieuw president zouden moeten zijn. Laura antwoord dat er meer mensen graag president willen zijn.
Rienk vraagt of mensen ook mogen pitchen voor iemand anders zijn presidentschap.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140646679
20:30
Vanessa wil iedere dag een stukje lopen met zoveel mogelijk mensen. Iedereen die mee doet kan per dag ¤1 doneren wat in een potje gaat voor het KWF. Ze is er heel blij over, omdat het gezond is en geld genereert voor een goed doel.
Vanessa moppert tegen Marije dat het te lang duurt.
Isabella heeft ook een leuk idee voor de verkiezingen, het is alleen geen bestuursvorm waar ze aan denkt.
Marije, Vanessa en Isabella gaan powerwalken. Dennis mag niet meelopen roept Isabella omdat hij pijn aan zijn been heeft.

Ron en Billy roken samen. Ron denkt er soms over om naar huis te gaan. Billy drukt hem op het hart dat hij beter nog kan wachten tot na de nominaties. Hij vindt dat iedereen alleen zijn eigen dingen doet en verder weinig met elkaar doet. Billy vindt dat het zonde zou zijn van zijn borg. Billy raadt aan om morgen af te wachten om te kijken of mensen de musical dan beter oppakken. Ze noemt ook dat ze zich niet zo veel van Dennis aan moet trekken als hij een grote bek heeft. Ron zegt dat hij daar toch al weinig van aantrekt en van anderen ook niet.
Ron snapt niet wat hij in Utopia aan het doen is. Billy probeert hem te overtuigen om te blijven maar Ron zegt dat als hij wil gaan, dat hij dan gaat.
Billy word door Ruud geroepen om te eten, Billy staat direct op en loopt bij Ron weg. Ron peutert in zijn neus.
Ron gaat op de trampoline liggen met een kussen onder zijn hoofd.
Dennis komt er bij staan en spreekt Ron streng toe. Hij zegt dat wat Ron ooit tegen hem zei bij het hek na de kopstoot, dat dat ook voor hem geldt. Dennis wil dat Ron volhoudt. Hij maakt zich er ook schuldig aan dat er weinig aandacht voor de musical is. Dennis is er van overtuigd dat iedereen straks met volle inzet aan de musical gaat. Ron benoemt nog eens dat hij erover nadenkt om naar huis te gaan. Dennis zegt dat er weinig geoefend word maar dat iedereen ziet dat Ron aan het mopperen is. Ron zegt dat bijna niemand komt vragen aan hem wat er aan de hand is. Dennis zegt dat mensen om hem geven, Ron zegt dat hij dat niet zo ziet.
Dennis zegt dat dit misschien juist is waar ze voor in Utopia zijn, leren loslaten en doorbijten. “We houden allemaal van je, vreemde pik, en ik zeker” zegt Dennis. Dennis zegt dat Ron vrolijk is maar dat hij zich niet zo laat zien de laatste dagen. Ron wil niet nep doen. Dennis denkt dat er genoeg word gevraagd aan Ron of het goed gaat, Ron zegt van niet. Ron noemt dat Isabella het gisteren vroeg en hij antwoorde met “Nu even niet.” Dennis wil dat hij op dat moment er uit gooit wat hem dwars zit.
Dennis wijst naar de 5 mensen die aan het lopen zijn, als wij nu ook meedoen dan zijn we al met zijn zevenen. Dat is de groep die je zoekt, zegt Dennis.
Ron wil niet dat mensen pas bij elkaar zijn alleen als het iedereen uitkomt. Dennis zegt dat er met het earthship en het terras maken veel mensen samenwerkten maar dat Ron zich afzonderde in de hangmat.
Dennis denkt dat als Ron zelf vrolijker is over de musical dat mensen wel mee gaan doen en meer oefenen.
Ron zegt dat hij vroeger wel vrolijk was. Dennis wil dat hij weer probeert dat terug te vinden.
Ron moppert dat er een fles shampoo uit zijn kast is gepakt. Ook zijn curry is weg en stond ineens in de keuken. Dennis wil dat Ron dat aankaart in het centraal. Hij herhaalt dat hij tegen Vanessa heeft gezegd dat als er nog iets verdwijnt dat het dan met groepsgeld teruggekocht gaat worden.
Ron zegt dat vrienden niet van elkaar jatten. Dennis vraagt waarom Ron vannacht weer pas om 5:30 naar bed ging, Ron zegt dat hij niet kon slapen.
Dennis zegt dat Vanessa lekker gekookt had, dat vond hij tenminste en Ron was er niet want die lag in de hangmat. Ron zegt dat hij toch ook geen commentaar levert als andere mensen tot 12 uur op bed liggen. Dennis zegt dat ook als je niet slaapt, dat je dan wel uitrust op bed.
Dennis vertelt dat Ron Bromron genoemd word en dat hij dat helemaal niet is. Ron zegt dat hij slecht slaapt, hij kan niet in een warm bed slapen.
Dennis zegt dat Ron best weet waar hij het voor doet. Hij knikt naar boven en zegt dat als Ron voor zijn broer in Utopia is dat hij het dan ook moet afmaken. Zijn broer zit op zijn schouder zegt hij en is er voor hem en Dennis benadrukt dat hij er zelf ook voor Ron is.
Dennis loopt weg. Ron wiebelt met zijn voet en neuriet een beetje.
Dennis zegt dat Ron zijn zonnebril eens af moet zetten zodat mensen hem recht kunnen aankijken. Ron zegt dat hij dat wel doet als iemand interesse in hem toont. Ron zegt dat hij hem gisteren wel bewust af heeft gelaten.
Dennis vertelt dat hij met Emil zat te praten gisteren maar dat ook die met tranen in zijn ogen zat toen het over zijn vriendinnetje ging. Ook Emil laat gevoelens zijn zegt Dennis. Ron zegt dat hij mensen moet vertrouwen voordat hij emoties laat zien. Dennis zegt dat mensen binnen de hekken te vertrouwen zijn. Ron is het er niet mee eens omdat er van hem gestolen word. Ron zegt ook dat als hij vraagt iets niet door te vertellen dat mensen het 5 minuten later ook weten. Dennis zegt dat dat komt doordat ze in een klein wereldje leven.
Dennis wil dat Ron mensen vertelt over zijn zorgen zodat ze verminderen. Dennis wil dat mensen de echte Ron leren kennen, Ron vraagt zich af of hij die zelf wel kent.

Ron (Kaleddi):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ron en Dennis (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140647920
21:10
Isabella komt er bij staan en vraagt of Ron zichzelf tegen is gekomen. Ron geeft aan dat hij sinds vanmorgen erover nadenkt om op de knop te drukken en naar huis te gaan.
Ron zegt dat hij niet het idee dat hij daar zijn eigen dingen kan doen. Isabella vraagt “We gaan die musical toch doen, dan is dat toch de toegevoegde waarde?”
Ron zegt dat er maar 2 of 3 mensen geoefend hebben voor de musical of de muziek beluisterd hebben. Hij krijgt maar 5% inzet terwijl hij vroeg om 100%.
Dennis zegt dat de reden waarom Ron het graag wil is omdat hij het zelf graag doet. Ron protesteert daar hard op.
Dennis zegt dat de groep Ron niet gaat teleurstellen met zijn musical. Hij denkt wel dat als Ron zich blijft afzonderen dat mensen dat wel onthouden.
Isabella zegt dat Ron laat naar bed gaat en dan lang doorslaapt. Ze zegt dat hij er niet is als ze het earthship gaat bouwen of met de schoonmaak en dan op bed ligt. Ook zij zegt dat hij zich afzondert.
Isabella vraagt of Ron ook niet veel taken naar zichzelf toetrekt, Ron ontkent dat dat zo is. Zij denkt dat mensen de musical wel echt leuk vinden. Ron noemt dat hij ook andere shows gedaan heeft en weet hoeveel er voor nodig is.
Laura komt er ook bij zitten. Isabella zegt dat er deze week voorbereidingen zijn voor het WK, het terras en het earthship. Isabella stelt voor dat Ron ook de groep bij elkaar kan roepen om te vragen of mensen het wel leuk vinden of dat ze het idee hebben dat de musical er doorheen is gedrukt. Als mensen het wel leuk vinden zegt ze dat er gezocht kan worden naar een manier om samen te oefenen.
Laura vraagt of Ron denkt dat mensen geen zin hebben in de musical. Zij heeft er zelf wel heel veel zin in. Laura zegt dat Ron zich veel afzondert en wil dat hij de groep soms tegemoet komt.
Laura legt uit dat als je je afzondert dat de aansluiting bij de groep moeilijk te vinden is, zij had daar aan het begin ook veel last van.
Isabella stelt voor dat Ron voor centraal benoemd wat hem dwars zit.
Laura zegt dat de musical oefenen soms voelt als een verplichting. Ze zegt dat als het anders gebracht word dat mensen er heus wel enthousiast over zijn. Ook Laura wil dat Ron komt meehelpen bij de dingen die de groep aan het doen is.
Dennis, Isabella en Laura zeggen dat Ron zich al meer dan een week afzondert, Ron zegt dat het minder lang is. Na de nominatieronde bloeide hij helemaal op zei hij.
Ron vertelt dat zijn shampoo weg is, Isabella reageert geshockeerd. Van Isabella is ook tandpasta uit de kast verdwenen. Laura heeft het idee dat Ron veel geeft maar dat hij te weinig zelf naar mensen toe komt. Zij moest zelf ook een knop omzetten daar om met mensen te praten. Ron zegt dat hij meer is van het denken en doen en dat hij niet is van de lange gesprekken, behalve met vrienden.
Laura noemt ook dat Ron steeds zijn zonnebril op heeft en dat dat een afstand creëert. Ze zegt dat er mensen zijn die meer van Ron willen weten maar de toenadering niet kunnen vinden. Ron zegt dat als hij niet weet of hij mensen kan vertrouwen dat hij dan weinig over zichzelf vertelt.
Laura kan het aan Isabella’s loopje al zien als er iets dwarszit, zo goed kent ze haar ondertussen zegt ze. Laura biedt aan dat als Ron dat wil dat ze er voor hem is.
Ron zegt dat hij met serieuze bedoelingen is gekomen en dan ziet hij het geklooi en snapt hij niet wat hij daar doet. Laura zegt dat ze wel houdt van een grapje en een lolletje. Ron zegt snel dat hij daar ook wel van houdt en genoeg gekkigheid kan uithalen.
Ron zegt dat toen hij vertelde waarom hij naar Utopia is gekomen dat hij dat deed als bedankje voor het feit dat hij in Utopia mag zijn. Hij heeft genoeg te vertellen maar vertrouwt mensen nog niet genoeg.
Ron ruimt ondertussen de schuur ook niet meer helemaal op voor hij naar bed gaat, het heeft geen zin zegt hij. Er missen regelmatig spullen en hij heeft geen zin meer om die op het hele terrein te verzamelen. Vanessa heeft het ook met de keuken en Isabella met de stal. Ron vindt het zonde als er gereedschap in de regen blijft liggen. Isabella stelt voor dat hij dan nadat er geklust is mensen bij elkaar moet roepen om het hokje op te ruimen. Ron doet het dan net zo lief zelf, Laura vindt dat wel heel negatief.

Isabella en Laura bij Ron (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140648757
21:30 Wachten op verkiezingen
Het is tijd voor de verkiezingen maar Ruud en Billy lopen nog met de koe.
Emils zwarte schilderij is verkocht.
Isabella zegt dat ze niet meer met Charlotte wil zingen. Charlotte vraagt of ze nou bedoelt dat het minder klinkt als ze samen zingen. Isabella vindt dat je samen een duet moet zingen. Joey zegt dat los van elkaar veel mooier is. Charlotte vindt samen zingen wel mooi en zegt dat veel bezoeksters dat ook leuk vinden. Isabella zegt dat er daar dan heel veel voor geoefend moet worden. Charlotte zegt dat er nu in ieder geval wel speakertjes zijn. Isabella noemt een liedje om samen te zingen maar Charlotte vindt dat dat nummer niet haar toon is. Charlotte baalt dat er zo snel beslist moet worden over welk liedje ze dan kiezen. Aike zegt dat de tapes nu aangevraagd moeten worden om ze op tijd te hebben. Aike vraagt of Charlotte niet eens contact moet opnemen met de zangcoach.

Isabella heeft een rooster gemaakt om met de koeien te lopen. ’s Morgens om 11 uur en ’s avonds om 20:00.

Bief, Billy en Ruud (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
21:50 Verkiezingen
Emil begint, hij wil geen president worden maar hij wil wel het recht van de sterkste voorstellen in de groep. Vroeger werd het ook zo gedaan zegt hij.
Op het moment dat er een conflict is, bijvoorbeeld om een kopje thee, dan kan daarover besloten worden met handje drukken. Ook in centraal kan het zegt hij, hij wil de conflicterende groepen dan opsplitsen en tegen elkaar laten touwtrekken. Ook bij de koeien hanteren ze dit systeem zegt Emil.
Iemand kan ook besluiten om er van af te zien als ze het conflict niet belangrijk genoeg vinden of de uitdaging niet aan willen gaan, dan wint de ander.
Giorgio vraagt hoe Emil het zou willen opnemen tegenover Billy die de helft van Emils gewicht is. Emil zegt dat deze manier slechts de uiterste besluitvorm is, er kan eerst geprobeerd worden het conflict op een andere manier op te lossen. Charlotte vraagt of er ook een wedstrijd gehouden kan worden wie er als eerste een fles wijn leeg heeft.
Er worden meerdere manieren genoemd waarop beslist kan worden. Billy kan ook een medestander zoeken en iemand anders haar gevecht laten uitvechten.
Laura zegt dat Emil andere schoenen moet hebben en dat hij wel een presentator zou kunnen worden.

Ruud komt met een plan waarmee geen geweld nodig is. Emil benadrukt dat er geen geweld in zijn plan zit. Ruud stelt opnieuw een plan voor met gokken welke koe als eerste poept. Emil zegt dat het niet praktisch is omdat er dan lang gewacht moet worden totdat de koe poept.

Vanessa komt met een voorstel, ze wil al vanaf het begin iets organiseren. Ze wil met iedereen gaan lopen, per gelopen rondje kan degene die loopt ¤0,10 doneren. Ze heeft hierover gemaild met een goed doel.
Vanessa wil de te nemen beslissingen laten nemen door Aike en Giorgio en ze wil een half uur per week aan de administratie gaan zitten. Emil vraagt waarom ze alle beslissingen wil leggen bij Aike en Giorgio. Omdat die alles weten van de financiën en verder wil ze alles besluiten zoals ze dat altijd doen.
Ruud vraagt waarom hij zou lopen en geld doneren en niet gewoon ¤5 zou doneren en niet lopen.
Emil vraagt of het niet gewoon een idee is en niet een presidentsbijdrage. Vanessa denkt dat als zij president wordt dat de groep zich hier dan voor gaat inzetten.
Vanessa loopt op het moment 15 rondjes en levert dan per dag ¤1,50 in. Giorgio vraagt waarom Vanessa het niet bij hem heeft ingediend.

Rienk stelt voor dat hij een week lang dictator wil zijn. Wat hij zegt moeten mensen doen. Giorgio vraagt of hij als dictator het geld ook zou mogen verbranden. Het mag wel maar Rienk zegt het niet te doen.

Giorgio stelt zichzelf opnieuw verkiesbaar. Hij bedankt de groep voor de afgelopen week en complimenteert de groep op hun goede speeches. Giorgio zou Vanessas idee willen meenemen als hij verkozen wordt. Vanessa vindt dat niet oké, mensen moeten met eigen ideeën komen zegt ze.
Ruud zegt dat Giorgio doet alsof hij voor een topweek heeft gezorgd en hij vindt dat dat niet zo is. Rienk zegt dat Ruud jaloers is op Giorgio. Giorgio wil eigenlijk verder zoals de afgelopen week geweest is.

Joey wil van de achtergrond naar de voorgrond. Hij wil minder gelul dan als Giorgio president is. Joey denkt dat er onder zijn leiding een betere sfeer zal zijn.

Billy wil het flip-over bord pakken maar Aike wil anoniem stemmen met papiertjes.

Giorgio deelt meer taart uit.

Aike controleert of mensen niet hun eigen namen op de briefjes schrijven. Dan telt ze de briefjes.
De stemmen gaan naar:
4 x Joey
4 x Vanessa
3 x Ruud
2 x Emil
2 x Rienk

Aike lacht bij stemmen voor Ruud en zegt dat ze objectief moet proberen te blijven. Joey en Vanessa hebben een gelijk aantal stemmen en besluiten om samen president te zijn deze week. Vanessa stoot Joey aan dat hij dan maar praten moet.
De groep praat vrolijk door elkaar heen. Emil is beledigd dat hij geen stem kreeg van Nicoline en dreigt lachend haar earthship vannacht vol te scheppen.

Vanessa zegt dat de rondjes lopen geen verplichting is. Dennis vraagt wat ze doen als iemand 24 uur rondjes zou lopen. Een vriendin van Vanessa is vorig jaar haar dochter verloren en daarom wil Vanessa geld inzamelen. Er kan dan 24 uur achter elkaar gelopen worden door een groepje. Geen 24 uur door 1 persoon maar door verschillende groepjes enkele uren. Ze laat er later meer over weten.
Dat is Vanessas plan en Joey doet de rest. Joey zegt blij verrast te zijn dat hij nog een weekje mag proberen en wil verder zoals de afgelopen week.

Ron wil ook een puntje aandragen en vraagt daarvoor toestemming aan Joey. Hij zou graag morgenavond de musical oefenen, na het eten, rond 19:00. Hij vraagt of mensen het zelf willen aangeven als ze geen zin hebben of een schop onder hun kont nodig hebben. Billy zegt dat ze denkt dat mensen het leuk gaan vinden om te oefenen. Charlotte zegt dat wat ze gezien heeft van de lichten er gaaf uit zag.
Ron heeft de costuums binnen en heeft ook wat kleding mee bestelt die de mensen mogen houden. Aike lacht dat ze niet zit te wachten op gekke kleding. Ron zegt dat ze sneakers krijgt. Iedereen houdt een extra kledingstuk over na de musical.
Ron vraagt om een beetje rekening te houden met de eettijden. Hij zegt ook dat hij een beetje met zichzelf in de knoop zit en dat hij mensen moet vertrouwen voordat hij vertelt wat er mis is. Hij zegt dat als mensen meer van hem willen weten dat ze die toenadering moeten zoeken. Hij vertelt dit alles met veel handgebaren.
Isabella en Laura vinden dat het goed gezegd is.

Vanessa (Vompie1):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Joey en Vanessa (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 34% gewijzigd door PKM op 02-06-2014 22:23:50 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140652981
22:30
Joey en Vanessa overleggen aan tafel. Laura loopt langs en zegt terloops dat ze graag ¤500 zou willen.

Emil moppert buiten dat mensen op hem zouden stemmen en dat niet gedaan hebben. Dan denkt hij echt dat het niet gek is dat ze niet verder komen met de groep. Van Charlotte en Ruud kreeg hij stemmen maar hij zou ook stemmen krijgen van Laura, Nicoline en Billy, van wie het plan oorspronkelijk was. Isabella en Aike hadden achteraf ook wel op hem willen stemmen. Dennis heeft zich gehouden aan wat hij de hele week gezegd had, dat als Joey en Giorgio zich opnieuw verkiesbaar zouden stellen dat hij er op zou stemmen.
Vanessa’s plan vindt Emil ook niets voor een presidentschap. Hij vindt dat de groep een veilige keuze gemaakt hebben. Ron zegt dat er toch 3 mensen waren die wel een dictatuur gewild hadden.
In het donker staan ze nog wat te scheppen. Ruud komt er bij staan en zegt dat hij Billy’s stem moet steunen, want die ging naar hem.

Rienk, Aike, Billy en Giorgio zitten op de bank. Giorgio zegt dat hij vice-president is. Hij is achteraf aangesteld door Joey zegt hij. Joey zegt dat hij 0% inbreng heeft gehad toen Giorgio president was, dit gaat hij nu ook andersom doen. Joey vindt vooral dat hij betrokken had moeten worden bij de keuze om Ruud onschendbaar te maken.

Nicoline voelt zich nog steeds schuldig en ook Aike vond dat Emil een goed plan had. Nicoline werd bevangen door Ruuds enthousiasme toen ze zijn voorstel weer zag.
Ruud zegt dat met zijn plan veel dromen goedgekeurd konden worden.

Joey en Giorgio vragen aan Rienk hoe het nu zit omdat Vanessa in haar pitch zei dat ze raad zou vragen aan Giorgio en Aike. Vanessa en Joey hebben nu allebei 50% zegt Rienk en Giorgio helemaal niets.

Nicoline zegt dat ze wel een dictator zou willen, volgende week wil Rienk het opnieuw proberen. Nicoline vraagt of Joey wil zorgen dat het earthship morgen afgegraven word. Joey wil dat wel doen en mee graven maar wil ook medestanders om het zakgeld weer terug in de kas te doen. Vanessa moet nu iedere keer iedereen langs om het boodschappengeld contant op te halen.
Rienk zou wel het recht van de slimste willen inzetten. Nicoline zegt dat Emil het hoogste IQ heeft van iedereen. Joey zegt dat Emil een autistisch hoog IQ heeft en dat de meeste mensen met zo’n IQ gek worden.
Nicoline herhaalt nog eens dat ze op Emil had moeten stemmen en dat Emil nu teleurgesteld is.
Joey denkt dat dankzij Vanessa’s plan met loopvoorhoop de doorslag heeft gegeven en dat Emil anders misschien wel had gewonnen met zijn recht van de sterkste.

Giorgio staat buiten en vertelt dat Joey vindt dat hij niet mee mocht beslissen. Hij zegt dat Vanessa wel heeft gezegd dat ze Aike en Giorgio de beslissingen zou laten maken. Dennis wil dat Giorgio zich aansluit bij zijn groep. Ze gaan dan slapen op het terras in slaapzakken, met een kanon en ze nemen een papegaai op de schouder en een nepzwaard. Dit wil hij doen totdat hun eisen worden ingewilligd. Dennis, Giorgio, Emil en Ron willen dit woensdagnacht gaan doen. Dennis wil Fabian vragen om 4 hangmatten.
Ze gaan bedenken wat iets is waar ze zich al een tijd aan ergeren. Emil stelt voor dat Joey zijn plek als president moet inleveren en dat Giorgio de plek inneemt. Dennis wil overal waar hij iets ziet sieraden en telefoons stelen. Ron wil al Charlottes armbandjes stelen. Emil zegt dat niet te doen omdat Charlotte nog wel aan hun kant te krijgen is. Giorgio zegt dat Charlotte niet altijd evengoed nadenkt over dingen. Emil vraagt of ze Ruud er ook bij gaan betrekken. Het is wel een risico dat Ruud dan overdrijft zeggen ze.

Nicoline hangt op Rienk op de bank. Nicoline valt bijna in slaap.

Billy en Ruud zitten samen onder de douche.

Nicoline bij Rienk (Nieuwschierig):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De muiters (Gert):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  dinsdag 3 juni 2014 @ 01:00:36 #191
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140657192
Half 1 s`nachts.................
Ruud is weer bezig met 1 van zijn grappen.
Hij heeft het pierenbadje van hem en Billy naar de kuil gesleept, waar o.a. Nicoline haar Earth Ship aan het graven is.
Dan kijkt hij spiedend om zich heen, rent naar de gele tuinslang en sjouwt hem mee naar de loods, daar aan gekomen kruipt hij zachtjes door de schuifdeur, en legt een stuk tuinslang in de B&B loopt weer zachtjes naar buiten en haalt de rest van de tuinslang uit de knoop.
Dan sluit Ruud weer naar binnen, en ja de slang is lang genoeg, Ruud sluit hem aan op de kraan en loopt weer zachtjes naar buiten.
Dan trekt hij de andere kant van de slang richting zwembad en legt de slang erin, en hoppa, weer terug naar de loods, waar hij weer zachtjes naar binnen sluipt.
Hij doet de kraan open en gaat weer naar buiten, bij het zwembadje aan gekomen ziet hij dat er al een laagje water in het zwembadje stroomt.


Cap RVer

Dan sluipt hij naar de wei, waar de dikke slang en de pomp nog liggen om het badje op te blazen.
hij rommelt wat en loopt weer weg, de bosjes in, daar laat hij even stromend water uit zijn leuter lopen.
Dan weer terug naar de loods, toch even kijken of de slang wel goed op het water is aangesloten, dan maar weer naar buiten door de schuifdeuren.
En weer naar buiten, Ruud kijkt steeds schichtig om zich heen, bang dat iemand hem betrapt.

Cap RVer
Dan loopt hij weer naar het atelier, halt daar zachtjes een bus verf en een kwast weg, loopt naar het werk hok en pakt daar een lange plank.
Hij gaat beginnen met letters op de plank te schrijven met de kwast...........ZWEMPARADIJS.
en de plank eronder staat wat het kost om te mogen zwemmen in het badje van Billy & Ruud.


Cap LS.
Daarna loopt hij het werk hok in en pakt de accuboor met de schroeven, buiten schroeft hij 2 planken op 2 andere palen die rechtop liggen............de palen gaan straks de grond in voor de stevigheid.
Zodat hij het straks neer kan zetten als een soort reclame uithangbord.


Het *Reclamebord* heeft hij naar het badje gesleept, zet hem rechtop en doet zand aan de onderkant van de palen voor meer stevigheid.

Ruud loopt maar te sjorren en te trekken aan het badje, om hem goed plat te krijgen, we kregen even een blik in het badje te zien, maar dit duurt nog wel een paar uurtjes voordat het badje gevuld is.
Ruud heeft ook maar even het opblaasbare luchtbedje uit de wei gepakt en loopt weer richting het zwembadje.
En weer naar binnen in de loods , daar pakt hij de haspel en neet hem mee naar buiten.
de haspel gebruikt Ruud op de pomp om het badje op te blazen, de pomp gaat op stroom.
En maar weer eens aan het badje trekken en sjorren, het ligt er triest bij, Ruud wil het strak en recht hebben liggen.
En weer loopt Ruud naar de loods, pakt de tablet om bij te schijnen en verdwijnt naar de keuken.

Hij pakt een banaan, en kruipt naast Billy in bed, tablet op zijn schoot. zal hij wakker blijven om straks nog naar het zwembadje te gaan kijken, of valt hij in slaap en loopt de hele boel onder water.
( badje vol laten lopen duurt nog wel even, morgen zie ik wel het eindresultaat van deze weergaloze, fantastische , Hilarische ....... veeg me op, ik heb pijn in mijn buik van het lachen Grap.),
Ruud moet een boek uit brengen ** 100 Kansloze grappen die gedoemd zijn te mislukken ** misschien mag hij het boekje schrijven in de Boekenweek, waar je dan zo een gratis boekje er bij krijgt.Wordt een bestseller, en vertaald in 25 verschillende talen. en als klap op het pijltje mag hij dan samen met Beau naar het Boekenbal

Kwart voor 2, Ik laat Ruud alleen, en zwaai af :W

[ Bericht 9% gewijzigd door Toverheks op 03-06-2014 01:44:33 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140658313
En voor de verandering weer een "Ruudje"

  Moderator dinsdag 3 juni 2014 @ 07:21:57 #193
388664 crew  Dotteke
pi_140658843
Isa is weer vroeg op, kijkt al lopend even naar links en moet lachen. Ze heeft waarschijnlijk de grap van Ruud gezien. Ze neemt niet de moeite om even te gaan kijken maar loopt gewoon door.
Bij de koeien gekomen zegt ze dat ze vieze thee heeft en gaat aan het we
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_140659387
ruud is vanacht[/video] weer bezig gewest

  Moderator dinsdag 3 juni 2014 @ 08:43:10 #195
388664 crew  Dotteke
pi_140659594
Nico heeft het zwemparadijs en ontdekt en vindt het niet leuk. Ze vindt het lullig om het water eruit te laten lopen. Ze kan er ook wel om lachen, maar ze vindt het a-relaxed. Aike die er ook bij staat vindt dat ze Ruud wakker moet maken. "Hij pakt mij hiermee, want hij weet dat ik het water niet wil verspillen." Nico zegt dat ze nergens meer van op kijkt. Maar geeft wel aan dat ze nu de banden nergens meer kunnen neerleggen."Hij weet dat ik het vervelend vindt om het water weg te laten lopen, daarom heeft hij het gedaan. En als ik het water weg laat lopen, dan stort de kuil in", zegt Nico.

Vanessa heeft een goed plan Nico moet een referendum indienen zodat Ruud met een emmer, het water naar de vijver moet brengen. Nico heeft het idee de autobanden op Ruud zijn bed te storten, maar later besluit ze maar om het niet te doen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  dinsdag 3 juni 2014 @ 08:44:39 #196
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140659610
Dinsdag dag 154..............
Isabella heeft de koeien vanmorgen gedaan, er zijn meer bewoners wakker, o.a. Nicoline en Aike die bij het zwembadje staan.
Nicoline > *Hij weet dat ik het vervelend vindt om het water zomaar weg te laten lopen, daarom heeft hij het gedaan.
Maar de kuil stort in als ik het water er zo maar weg laat lopen*
Nicoline gaat een referendum indienen dat Ruud al het water met een emmer naar de vijver moet brengen. Vanessa brengt haar op het idee. Vanessa is immers president. Verder wil Nico de autobanden op Ruud z'n bed storten , en dat zijn er 150 stuks.
Ze hebben beslist en het op een papiertje geschreven dat Ruud het water eruit moet halen met een emmertje en dat het over de akker gegooid wordt.
Nicoline geeft hem het briefje waar iedereen zijn handtekening onder gezet heeft. iedereen lachen, Nicoline beloofd Ruud ermee te gaan helpen.
Ruud zijn excuus waarom hij het zwembadje in de kuil heeft gezet is, dat hij het zwembadje die ze nu hebben onder de aandacht wilde brengen omdat niemand er naar om keek.


Ruud heeft inmiddels een stoel gepakt en is bij het zwambadje gaan zitten.

Cap Mirjam152

a.s. vrijdag komen de autobanden voor Nicoline

[ Bericht 10% gewijzigd door Toverheks op 03-06-2014 08:57:35 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140659624
nicoline gaat een referendum aan vragen zodat ruud het zelf moet op ruimen aike en rienk vinden het een top idee , dat hij er zelf maar voor op draait zeggen ze.nico gaat iedereen af zodat ze er vanaf weten

zie filmpje
pi_140664179
Vanaf 09:00
Ruud vindt Joey een wijsneus omdat hij Nicolines petitie ondertekent heeft, zegt hij in bed tegen Billy. Ze denken dat Joey vriendjes probeert te maken met mensen door petities te tekenen.
Joey komt kijken bij Ruuds zwembadje. Ruud vraagt of Joey een kaartje wil kopen. Joey zegt dat het badje er maar zielig uitziet zo. Joey loopt weer weg.
Ruud mompelt dat iedereen altijd alles meteen wil afbreken, het is toch zijn eigen zwembad.

Billy wil haar schilderijen gaan aanbieden in de webshop zonder prijsje erbij zodat mensen zelf kunnen bepalen wat ze er voor willen betalen.

Nicoline wil een Boeddhistische monnik uitnodigen in Utopia. Dit kost dan alleen maar een treinkaartje vanuit Frankrijk. De monnik mag twee dagen blijven. Met de monnik kunnen ze mediteren en hij kan meehelpen op de akker.
De monnik komt waarschijnlijk op woensdag, tegelijkertijd met de 2 nieuwe bewoners.

Billy klaagt bij Joey dat ze nieuwe spuitbussen nodig heeft en dat die besteld kunnen worden van haar ¤500 kunstbudget. Als Billy buiten gehoorafstand is fluistert Joey dat hij dat budget ook naar beneden toe wil bijstellen.

Dennis en Ron zijn rondjes aan het lopen. Ruud roept als ze langslopen of ze straks nog een duik in het zwembad nemen voor ¤2,50. Ron en Dennis zeggen dat ze eerst een rekening voor hem hebben met ¤50 voor zijn water en ¤40 voor het gebruikte hout.

Isabella, Marije en Dennis hebben het over Ron naast het werkhok. Dennis zegt dat Ron voor alles wel een smoesje heeft. Isabella wil niet meer horen dat hij een stugge Zeeuw is. Volgens Dennis zegt Ron dat hij de musical wil doen voor de groep maar is het juist voor Ron zelf. Dan komt Ron aanlopen en valt het stil. Als Ron weg is gaan ze weer verder.
Marije vraagt wat Ron altijd met de telefoon doet. Dennis zegt dat hij in alles een vinger in de pap wil hebben. Marije zegt dat hij zich nog niet met de camping heeft bemoeid. Volgens Dennis gaat dat nog wel gebeuren.
Isabella geeft aan dat ze 1 stem aan Ruud gaat geven en ook 1 aan Ron. Marije weet ook al op wie ze wil stemmen maar wil dat nog niet delen. Dennis gaat stemmen tegen laksheid, verspilling en geweld maar ook hij gaat zijn stemmen verdelen.

Joey en Ruud (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Giorgio knuffelt met de koeien (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Charlotte scheert Giorgio’s rug (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Denis en Isabella (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140664720
12:30
Ron wil het sjoemelen met geld aankaarten bij Emil, Aike en Dennis. Emil vraagt waar hij op doelt. Ron wil het over de financiën en mensen die geld achterhouden. Hij wil met de “oudere en volwassene” mensen in de groep zitten. Ron heeft een briefje gezien dat iemand liet vallen dat hier ook over ging, hij wil daar geen namen bij noemen. Ron zegt dat dit begint te steken. Hij noemt ook dat er uit zijn kast word gejat, tompoezen en douchegel. Emil vraagt of die echt gejat is, hij vindt het asociaal.
Ron wil ook andere dingen gaan doen dan alleen maar het bouwen. Hij wil eventueel ook wel de administratie gaan doen in plaats van de bouw. Ron wil wat anders doen omdat hij nu precies doet wat hij buiten de poorten ook deed. Ron zegt dat er veel geld binnenkomt maar dat er weinig overblijft en denkt daarom dat er mee gesjoemeld word.
Joey heeft tegen Ron gezegd dat sinds hij er is dat er veel bestellingen in de webshop zijn door mensen uit Zeeland.
Ron zou willen kijken naar het geld dat uitgegeven word en waar er in de uitgaven gesneden kan worden. Emil zegt dat mensen zelf ook het goede voorbeeld moeten geven.
Ron wil het bespreken met de mensen die zelf ook nog serieuze plannen hebben en daarom niet met Rienk, Giorgio, Joey of Ruud.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140667159
13:00
Billy fluistert tegen Joey dat ze 6 opdrachten heeft staan nu.

Emil en Ron hebben het over de musical. Ron wil kleding bestellen voor hun muiterij plan, hij wil dat doen met musical budget. Emil is er tegen omdat hij dan geld uit de kas haalt voor de grap. Ron wil alleen spullen bestellen die hij kan hergebruiken met de musical.

Aike en Ron maken ruzie om de laptop. Aike zegt dat ze aan het wachten is tot ze die kan gebruiken en dat Ron gewoon aan het ouwehoeren is. Ron zegt dat hij wacht op Giorgio.
Nicoline lacht met Emil dat Ron altijd met de laptop rondloopt.

Billy en Giorgio ruziën op de achtergrond. Billy irriteert zich dood aan hem roept ze. Emil zegt dat mensen zich nauwelijks meer inhouden wanneer ze hun frustraties uiten.

Nicoline en Emil kijken naar Billy en Giorgio. Nicoline zegt dat mensen veel mopperen op het moment. Volgens Emil komt het doordat mensen geen doelen meer hebben. Nicoline wil dat er aan het eind van het jaar een aantal succesvolle academies en symposiums zijn gehouden. Ook zij weet soms niet wat ze aan het doen is in Utopia.
Nicoline noemt dat Ron de musical heeft en het chalet. Giorgio komt aanlopen, Nicoline vraagt wat zijn doel is. Giorgio wil het festival organiseren, hij heeft contact met DJ’s gezocht en gaat vanmiddag ook weer mailen. Als Giorgio weg is gelopen dan zegt Emil dat dit doel er al langer is en vraagt zich af of het echt zijn droom is. Ruuds doel is beroemd worden volgens Nicoline. Isabella en Charlotte willen zingen zegt Nicoline. Emil vraagt zich af waarom ze dan niet meer oefenen met zingen.
Emil heeft het nog eens over het stemmen van gisteren. Het recht van de sterkste was een idee van Billy maar ze heeft er zelf niet eens voor gestemd. Naar aanleiding van de stemronde vindt hij dat iedereen het maar moet uitzoeken.

Aike, Giorgio en Joey zijn met de laptop bezig, Ruud zit er ook bij. Ruud zegt dat Nicoline goed mensen kan negeren. Giorgio zegt dat als hij wat eet dat Nicoline altijd vraagt of ze ook mag mee eten en dat als zij dan iets klaargemaakt heeft de volgende dag dat hij dan niet mag mee eten.

Marije en Vanessa besproeien zwijgzaam de akker.

Billy komt bij Emil en Nicoline staan en zegt dat Giorgio vervelend is. Ze klaagt dat ze toestemming had om iets te bestellen maar niet alles tegelijk.
Ruud zegt dat Billy opvliegerig is. Emil vraagt of hij even met Giorgio moet praten. Emil vraagt hoeveel budget Billy heeft met Charlotte, ¤540 zegt ze. Ze heeft ¤169 gevraagd om aan spuitbussen uit te geven.
Billy vindt dat ze verkeerd wordt neergezet en baalt dat ze van iedereen op haar flikker krijgt.
Emil vraagt aan Giorgio hoe het zit met Billy. Giorgio heeft gisteren gevraagd bij de bestelling of Billy nog meer nodig had deze maand. Vandaag komt ze dan ineens alsnog met de spuitbussen voor ¤169. Giorgio zegt dat het beter is als ze die kosten spreidt over de maand.
Giorgio zegt dat het vaste budget is vastgesteld bij een bepaalde omzet en dat ze die niet meer haalt. Emil en Joey willen dan het budget bijstellen. Het atelier is ook duurder uitgevallen dan de bedoeling was. Hij noemt ook dat als re een probleem is met Billy dat ze helemaal flipt en niet meer voor rede vatbaar is.
Emil stelt voor aan de president dat het budget bijgesteld gaat worden. Joey wil dat doen.
Aike vraagt om een uitdraai van de cijfers zodat iedereen kan zien wat de omzet op het moment is.
Billy komt er ook bij. Ze zegt dat ze 6 opdrachten heeft voor ¤950.
Rienk neemt het op voor Billy, haar budget staat nu vast en zij heeft dan recht op dat geld.
Aike stelt voor om budget te koppelen aan omzet die Billy heeft zodat het bedrag halverwege de maand eventueel bijgesteld kan worden. Emil zegt dat Billy recht heeft op materialen en een beetje winst moet maken.
Billy zegt dat ze er problemen mee heeft dat ze alle bestellingen netjes heeft aangevraagd en hij toch een probleem maakt ervan. Giorgio wil even niet met Billy praten omdat hij haar achter zijn rug om hoorde praten. Billy vraagt sarcastisch of Giorgio nooit over haar praat, Giorgio zegt dat hij dat niet doet.
Charlotte legt uit dat ¤540 kunstbudget van de hele groep is. Nadat Andrea wegviel is dat zo besloten.
Giorgio probeerde om aan Billy duidelijk te maken dat het voor hem makkelijker zou zijn als ze niet al het geld in een keer uit zou geven. Charlotte zegt dat Billy geen tijd en plek had om te schilderen en dat nu het atelier af is ze weer meer kan schilderen en verkopen. Emil zegt dat er ook wel veel kunst is blijven staan.
Giorgio is er klaar mee zegt hij. Emil zegt dat hij met Billy dingen moet bespreken op een manier die ze wel begrijpt. Giorgio zegt dat zij hem helemaal niet liet uitpraten ondanks dat hij heel rustig was.

Billy’s drama (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')