abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 24 mei 2014 @ 19:41:37 #101
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140320718
Ruud heeft aan gegeven niet meer met de koe te willen wandelen.
Isabella en Gio pakken 20 liter melk uit de melkmachine, er moet morgen softijs verkocht worden op de BioMarkt. Gio stelde voor om een scheut rum er bij te gooien, Isabella > Ben je gek, het is ook voor kinderen.
Met de grote pan met melk staat ze nu bij Joey op de veranda, met een spatel haalt ze alle viezigheid uit de melk.
Binnen zitten Charlotte, Emil en Laura op de bank te kletsen.
Emil suggereert dat er wel meer gebeurd is gisteren avond
Charlotte >Vingertje erin?
Emil verteld dat het toen hij er nog was al half aan de gang was op die stoel, toen is hij weggegaan.
Emil antwoord dat Gio helemaal nog niet sliep toen het gebeurde.
Laura wilt dat Marije uit hun slaapkamer vertrekt, Laura > Ik heb niets met liegende mensen.
Emil tegen Charlotte. dat ze zegt dat het haar allemaal niet boeit, maar ondertussen boeit het haar wel, Charlotte geeft het toe.
Charlotte wilt niet meer zoenen met Joey geeft ze aan.
Charlotte > Leuk hoor voor Marije haar ouders, nou gisteren heeft Marije vertelt dat haar vader overleden is, maar dat is Charlotte schijnbaar alweer vergeten omdat ze ouders zegt.


Ondertussen Marije en Joey in gesprek.
Post Urb/Cos.
Marije "Maar waarom heb je het gezegd?
Joey "Omdat... we morgen biomarkt hebben."
Marije "Owhja..
Joey "En... ik denk dat het wel gezien is, en zij kwam toen met Laura ook achteraf naar mij toe en zei *doe ermee wat je wil* "

Isa komt erbij en laat weten dat ze de rellerts wel leuk vind.
Marije "Ja alleen jammer dat het zo na suddert"
Isa en Joey weten zeker dat het nog wel ff na suddert"


Cap Paxcon


De nieuwe groep krijgt nog eerst rondleiding van Ron voordat ze aan tafel schuiven
Vanessa druk in de keuken, er komen nog meer gasten eten.

De gasten zijn in de loods, er worden armbandjes verkocht en shirtjes, de bedragen vliegen je om de oren, Vanessa krijgt honderd euro, en 40 euro dan kan ik 2 shirtjes kopen, Vanessa krijgt nog 5 euro fooi ook, zegt de mevrouw met de hese stem en van het zand in de sla.
De shirts worden gekeurd en voor gehouden, er wordt goed verkocht.
Ook de armbandjes van Charlotte worden verkocht.

De gasten van Vanessa nemen afscheid, veel gezoen en Vanessa hoopt dat ze nog een keertje komen.



Groep 1 vertrekt

[ Bericht 33% gewijzigd door Toverheks op 24-05-2014 20:44:36 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 24 mei 2014 @ 20:15:31 #102
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140321677


En daar is de volgende groep met eters al.
Groep twee komt binnen in de loods, Leuk dat jullie er zijn en ik heb er zin in zegt Vanessa, wordt weer veel gezoend, en Vanessa krijgt een dikke kus en knufffel van Marcel ( die eruit gestemd is ) Vanessa kijkt blij en de dame moet een dikke knuffel terug geven aan Marcel van haar.

Ze krijgen een rondleiding van Ron, nu verder naar de wei naar de stal de koeien en kippen.
De gasten aan tafel komen uit Huizen en Papendrecht,

Voor Ruud wordt er een pakketje afgeleverd bij de poort. Ron blèrt zijn longen uit zijn lijf naar Ruud, Ruud Hier komen, Ruud Ruud een pakketje bij de poort.
En ron gaat weer verder met zijn rondleiding, over de kippenren, Ja we hebben hem helemaal vernieuwt he de ren, Dennis en ik vertelt Ron.
Een dame roept T-Rex, T-rex....
Isabella staat nog steeds in de pan met kokende melk te roeren voor het softijs die morgen verkocht gaat worden op de BioMarkt.

Ruud verstopt zijn pakketje in de bosjes
Het is KUT geregeld volgens Ruud, niet alles zit schijnbaar in het pakket wat Ruud besteld had.
Volgens Billy viel het op dat Ruud ergens op stond te wachten.

In de doos zit een koffertje, Ruud wilt 2 mensen ritselen via Boer Sjon om Emil zijn Belt * te laten stelen*.............alleen de belt van Emil ligt onder het bed van Rienk, de Belt die Ron heeft gemaakt en waar elke bewoner wat op geschreven heeft ligt onder Emil zijn bed met een briefje erbij met * Nu ga je te ver *
Ron is aangekomen in de loods met groep 2, weer zoenen en voorstellen.
Ron laat alles zien wat hij gemaakt heeft, o.a. de voorraad kast etc. De spullen voor de nieuwe wc`s mag de groep ook even bewonderen, Ron vertelt dat hij er maandag aan gaat beginnen.
En de gasten schuiven in de keuken aan tafel, Vanessa noemt op wijn of een biertje en Vanessa gaat het halen, er zijn geen bierglazen dus de gasten moeten uit een flesje lurken.
Een dame aan tafel wilt even zeggen dat ze slanker zijn dan dat ze overkomen op tv. Aike > Dat is leuk om te horen.
Aike vertelt aan de gasten dat al de sociale media geblokt is, ze weten niets wat er over hun in de buitenwereld gezegd en geschreven wordt zegt Aike.
Dan als het onweert ze allemaal binnen moeten blijven i.v.m. al de kabels en camera`s in en om de loods.

Ondertussen gooit Ruud Billy het pierenbadje in, ook Ruud is zeiknat en ze lopen gezamenlijk weer naar de loods.
Billy schreeuwt, Superleuk echt superleuk Ruud heeft me erin gegooid, nee zonder zender roept ze erachter aan, en Billy heeft Ruud het water in gegooid zegt ze er achter aan.


Aike nu tegen de gasten dat ze blij is dat ze er achter kwamen dat de kachel verkeerd was aan gesloten, in plaats van dat de Koolmonoxide naar buiten ging, kwam het de loods in.
Die blies de warmte lucht de schoorsteen uit en de rookgassen de loods in.
Een dunne gas pijp de bekisting was levensgevaarlijk i.v.m koolmonoxide
Zondagnacht wil Ruud zijn plannetje uitvoeren, Billy heeft de factuur, Ruud antwoord dat het al betaald is.

[ Bericht 30% gewijzigd door Toverheks op 24-05-2014 21:42:33 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140324914
21:30 De mee-eters
Een van de eetgasten komt morgen langs met haar kleinzoon, die wil graag een pannenkoek van Vanessa. Vanessa mag niet met de prijs omhoog zegt ze. Vanessa ging niet in Utopia om te koken.
Gisteravond deed Vanessa het restaurantje in haar eentje, als ze alleen de kleine tafel nodig heeft dan doet ze het liever allemaal zelf. Laura is een beetje haar kindje vertelt ze.
Vanessa vindt het achteraf toch wel leuk om zoveel positieve stemmen gehad te hebben. Ze noemt nog eens dat het positieve stemmen mislukt is.
Een van de eetgasten vraagt of Vanessa president wordt, als ze me verkiezen zegt Vanessa.
Vanessa schenkt de gasten nog een drankje in.
Laura is er bij komen staan, ze vertelt dat ze sla en worteltjes eten op het moment. Vanessa legt uit dat Laura dat alleen maar doet om geld te sparen. Laura heeft leuke spulletjes nodig zegt ze want ze heeft ook al geen kapper meer.

21:45 Op de bank
Isabella en Marije zitten op de bank, ze hebben morgen 12 standhouders en een aantal eigen stands. In totaal zijn er meer stands dan de groep mensen telt en roulatie is daarom wat moeilijk. Laura vraagt of er vorige keer niet meer stands waren, Isabella bevestigt dat.

De sportruimte
Emil, Ruud en Joey zijn aan het sporten. Ruud zou er vrede mee hebben als hij naar huis gestemd word maar liever niet zegt hij.
De sporters (Flow3r):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
21:55 De eetgasten
Aike vraagt wat de mensen het leukst vindt aan Utopia. Een dame noemt Ruud met de koeien en de kuikens. Aike vraagt of het niet gaat vervelen na verloop van tijd. De dame ziet nu voor het eerst in haar leven iemand met een koe vrijen zegt ze.
Aike vertelt over de begintijd dat er weinig eten was en ze elkaar op de vingers keken als het om eten ging. Nu iedereen eigen eten heeft is dat probleem er niet meer. Ze zegt dat iemand zien eten ook doet eten.

De sportruimte
Emil vraagt aan Giorigio wat hij van Marije vindt. Giorgio vindt haar wel aardig, hij is gematigd positief. Emil zegt dat het gisteren leuk was maar dat het hem is tegengevallen wat er is gebeurd en dat ze erover gelogen heeft.
Ze zijn blij dat ze bijna op de helft zijn met Utopia, Giorgio vindt dat het snel is gegaan.

De bank
Marije, Isabella en Joey gaan verder met het roulatiesysteem. Nicoline moet bij de aardbeien staan zegt Isabella. Isabella probeert om de juiste mensen bij een kraampje te plaatsen.
Isabella, Joey en Marije (Pearlbitch):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
22:10 De akker
Rienk en Nicoline lopen een rondje over de akker. Nicoline wil wat plantjes laten zien aan Rienk. De aardbeien zijn bijna rijp zegt Rienk. Isabella en Nicoline hebben vanmorgen een eerste aardbei op vertelt Nicoline.
Nicoline zegt dat het atelier mist op de straatbordjes. Rienk vindt het niet de moeite waard om die er op te zetten zegt hij.

De eetgasten
Dennis en Ron hangen aan de bar en praten met de eetgasten. Ze hebben het over hun bouwprojectjes. Bouwen met steigerhout is binnenkort klaar omdat het hout opraakt. Ze maken de oude projecten nog wel af.

De bank
Joey vertelt dat hij vorige biomarkt tasjes aan het verkopen was en het geld steeds in zijn broekzak stak. De verkoper haalde steeds het geld op bij hem. De laatste keer had hij heel weinig verkocht en hij had het idee dat de verkoper hem niet helemaal vertrouwde met het geld.
Joey gaat buiten slapen en vraagt of Isabella mee gaat. Ze zegt dat ze al twee keer bijna bij hem in bed is gestapt. Ze heeft al eens een blauwtje bij hem gelopen zegt ze, Marije lacht erom.
Joey heeft het over gisteravond dat Charlotte steeds probeerde uit te zoeken of Marije en Joey interesse in elkaar hadden.
Ruud erbij, Bief is uitgerekend op 10 juli. Isabella hoopt dat iedereen er dan nog is. Ruud zou het vervelend vinden als hij weg moet voordat het kalfje geboren word. Isabella zou ook helemaal gek worden. Joey zou niet graag zijn webshopje achterlaten. Marije stelt voor dat hij die vanaf thuis ook kan runnen.

[ Bericht 28% gewijzigd door PKM op 24-05-2014 22:28:28 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  zaterdag 24 mei 2014 @ 22:31:36 #104
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140327196
Ron op zijn praatstoel bij ge gasten, Ron vertelt onder andere dat hij een chalet gaat bouwen, de somma 80.000 euro, maar dan heb je ook wat, van zonnepanelen tot water dat je kan hergebruiken, alles duurzaam. Ze gaan het bouwen op het terrein, dan weer afbreken en dan opsturen in pakketten naar degene die het besteld heeft.
Vanessa en Aike met een glaasje wijn aan tafel bij de gasten.
Isabella staat te hoelahoepen in de huiskamer, Je kan het ook Rienk zegt Isabella. Nicoline doet ook even mee.
Ze trekt een pruillipje en doet de hoelahoep over Rienk heen, maar die blijft gewoon zitten tegen de leuning van de bank.
Joey hangt verveelt op de bank, Nicoline poetst haar tanden achter de laptop met Rienk hijgend in haar nek.

Ron tegen 1 van de gasten, Hij maakt zich nergens druk om, Ik ben een nuchtere zeeuw he zegt Ron.
De gasten moeten hun handtekening zetten van Ron.
Ron > En vergeet vooral niet de musical he.
Vanessa kreeg een vette fooi, ze vroeg of degene het wel zeker wist, ook zijn er weer armbandjes gekocht A 15 euro.
De gasten blijven hangen, zoenen en zoenen en weer afscheid nemen.
En daar gaan ze, zingend van We gaan nog niet naar huis............richting het hek.
Een gast zegt dat ze het erg gezellig vond en gewoon * Thuis * is gekomen en straks met haar I-Pad naar bed gaat.
En de gasten zijn het terrein niet af te schoppen, ze staan nu nog bij het hek.
En weer wordt er flink gezoend en afscheid genomen , Laura Ron en Dennis deden de gasten uitgeleide.


Er is 885 euro verdient door Vanessa en Charlotte. Eten en armbandjes en shirtjes.
70 euro fooi, volgende week maar weer chinees bestellen zegt Vanessa.
Vanessa gaat naar Dennis, Vanessa > He Dennis, mag ik wat vragen, liep jij met een zak snoep rond, Dennis ontkent. Vanessa antwoord, ja want dat bewaar ik altijd voor de kindjes op de BioMarkt. en ze loopt weer terug.
Ruud is bezig hout aan het hakken, Dennis roept > Denk aan je schoonmoeder, Ruud hakt door en de bijl blijft in het hout zitten.
Rienk zit in zijn uppie met de laptop op de bank, buiten heerst een vrolijke stemming, Vanessa vond dat ze vanavond 2 leuke groepen eters had.
Aike fluistert zachtjes tegen Vanessa**Ik moet zo nog naar de zenderkamer,, checkie checkie doen**

En sommige bewoners staan bij de vuurton en praten over koetjes en kalfjes, Charlotte en Laura zingen weer een eigen gemaakt liedje.


Ik zeg toedeledoki op mijn bezemsteel :W

[ Bericht 35% gewijzigd door Toverheks op 24-05-2014 23:15:37 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140331861
_O_ _O_
  Moderator zondag 25 mei 2014 @ 07:04:19 #106
388664 crew  Dotteke
pi_140336340
Isa is zoals gewoonlijk al mopperend bij de koeien bezig, maar tussen het mopperen door loopt ze te fluiten.
Het dagelijks gemopper gaat natuurlijk over de rommel die ze aantreft, ze haalt ook iets weg tussen het voer. Verder doet ze zoals iedere morgen mopperend, fluitend of zuchtend haar werk
Ik zie nog geen standhouders en verder ook geen bewoners die op zijn.
Op de meidenkamer hoor je iemand kreunen, het geluid van de douche.

Rienk en Nico liggen of zoenen of te praten, hoor ze niet en zie alleen het achterhoofd van Rienk, ondersteund door zijn hand. Ondertussen is de cam beter op die twee en ze liggen heel heel zachtjes te fluisteren, zelfs met koptelefoon op weinig tot niets te verstaan. Het lijkt er op dat Nico door het weer verkering nemen met Rienk niet meer vroeg opstaat zoals we de afgelopen dagen van haar gewend waren.

Aike is inmiddels gedoucht, de koeien gemolken en naar buiten.
We hebben twee streams op Isa, 1 op bloemen en 1 op Rienk en Nico, zowaar drie verschillende.
In de loods zijn geluiden te horen maar we krijgen er geen beelden bij, die blijven op een fluisterende/kussende Nico en Rienk

Er is van alles te horen in de loods, maar we hebben alleen streams van Rienk, die nog alleen in bed ligt, Nico is ondertussen opgestaan. En een stream van, dan bloemen, dan de lucht. Of er al standhouders zijn geen idee, ze zijn nog niet in beeld geweest in ieder geval.

[ Bericht 28% gewijzigd door Dotteke op 25-05-2014 07:57:25 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 25 mei 2014 @ 08:07:09 #107
388664 crew  Dotteke
pi_140336540
Het is 8 uur en de marktkramen worden gebracht, terwijl nog niet iedereen uit bed is. Gio en Joey worden door Vanessa geroepen en gezegd dat de kramen man er is en of ze mee willen helpen. Aike vraagt of ze op willen staan, er moeten nog veel dingen gebeuren.
Nico en Rienk zijn inmiddels op de akker aan het werk.
Dennis is op en wordt gevraagd door de man van de kramen of hij wil helpen.
De man vraagt waar de kramen moeten staan dus Dennis haar Aike er bij, hij weet het niet want het is pas de eerste keer dat hij het mee maakt.
Aike komt er aangesneld en legt de man uit waar de kramen moeten komen te staan.

[ Bericht 33% gewijzigd door Dotteke op 25-05-2014 08:46:52 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  zondag 25 mei 2014 @ 08:38:48 #108
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140336737
Dag 145................Zondag BioMarktdag.

Op het terrein zijn Isabella, Ron en Joey druk bezig aan het opbouwen, de kramen worden opgebouwd, de boel wordt verdeeld wie waar moet staan. Alle kramen staan nu waar ze staan moeten.
Isabella vertelt aan Ron dat ze de tekeningen van waar de kramen moeten gaan staan uit handen heeft gegeven. ( achter heeft de kramen verdeeld i.v.m. camera positie)
Om half 9 zullen de standhouders met hun busjes het terrein op komen rijden.

Er komt een lint om de wei heen, geen bezoekers bij de koeien, Isabella waarschuwt ook Ruud er niet met bezoek heen te gaan.Isabella schrijft op een groot wit papier ** Geen toegang vanwegen een drachtige koe !!** ze maakt een spelfoutje, Vanwegen.
Isabella en Aike tuigen een kraam op, Isabella begint te lachen de kraam stort in, Aike lacht niet, die kreeg hem in haar nek, Emil komt aan gesneld en helpt Aike onder het zeil vandaan.

Dennis klaagt tegen Isabella over de meiden die niets doen en zich staan op te maken. Isabella zegt tegen Dennis dat hij er zich niet druk over moet gaan maken, want het verandert toch niet.

Er wordt met muntjes gewerkt vandaag, Aike en Isabella zijn druk bezig alles te tellen en in de houder te zetten.
Ook Isabella en Aike hebben het nu over de meiden die weinig uitvoeren, Aike beaamt dat op fluistertoon.

Ron opperde een idee aan Charlotte i.v.m. haar kraam en opstelling, Charlotte was er niet van gediend en snauwde Ron af, ach kan mij dat nou boeien antwoorden Ron en loopt weer weg.



Cap Mirjam152
Prijslijst van de Biomarkt.

Aike, het enige verschil met de vorige keren is dat er met muntjes wordt gewerkt, een kistje kost 40 euro, de waarde van de muntjes is 30 euro, de bezoekers kunnen met muntjes de koopwaar betalen, er zit 1 oranje muntje bij en die is alleen voor de stand van Willem&Drees. een muntje is 5 euro.
Bij de bewoners moet er cash afgerekend worden, de muntjes zijn dus alleen voor de standhouders van buitenaf.
Ook hebben de bewoners een pinautomaat.
Isabella vraagt of iedereen zich aan het schema wilt houden.
Isabella > Als er meer babykaasjes verkocht worden dan we hebben, noteer de naam ( bestelling)
De pinpas is kwijt.
En daar komt de eerste standhouder het terrein op rijden.

De eerste shift begint om 11 uur

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 25-05-2014 09:59:09 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140341961
Verslag uit de COS vanaf 10:30
Ron is nog beledigd door eerder genoemde snauwen en ligt in een hangmatje. Isabella komt hem halen maar eigenlijk wil hij niet. Isabella overtuigt hem met de argumenten dat hij de technische man is en mensen naar hem vragen. Zijzelf en Aike hebben hem nodig vandaag. Ron voelt zich ook niet helemaal goed, Isabella vraagt of hij het aangeeft als hij de dokter nodig heeft. Ron zegt dat hij geen zin heeft in de arrogante smoelen van een aantal bewoners. Ron moet bij de BBQ staan zegt hij, maar Ruud heeft die aangestoken.
Giorgio vraagt aan Ruud of het wel slim is om de BBQ aan te steken omdat er nog glaswol in ligt. Ruud antwoord dat het wel kan omdat er kolen op komen te liggen.
Aike en Emil spreken Ron aan op zijn gemopper.
Ron vraagt of er nog servetten zijn, die zijn op. Ook wisselgeld is er nog nauwelijks. Vanessa wil de gasten WC-papier geven als servet.
Ron en Isabella (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verslag uit de COS vanaf 11:00
De kistjes worden bij de ingang verkocht en dat loopt goed. Een man bij de ingang mocht zijn portemonnee niet meenemen van de regie en heeft daarom al zijn geld los op zak. Aike grapt dat hij het wel binnen de poorten mag achterlaten.
Ruud is van plan om vannacht een grap uit te halen, waarschijnlijk de grap met Emils belt. Hij zegt dat hij zich de afgelopen tijd rustig heeft gehouden maar dat hij nu weer de boel wil opstoken.
Anita smeert Rons hoofd in met zonnebrandcrème. Ron verkoopt hamburgers bij de BBQ.
Ruud verkoopt kaasjes (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Joey bij de ijsmachine (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ron bij de BBQ (Paxcon):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verslag vanaf 12:45
Beau komt binnenlopen met 4 kinderen.
Beau staat bij Rienk, ze zijn enorm tevreden met het weer. Beau vraagt wat Rienk hem aanraadt om te doen op de markt. Beau gaat op zoek naar Emil en mag even in de loods kijken met zijn kinderen. Emil vertelt aan de kinderen dat Rienk en Nicoline weer samen zijn. Tegen Beau zegt hij dat het nooit echt uit is geweest.
De kinderen hebben het over Paul en de conflicten die hij en Emil hadden. Emil zegt dat Paul eigenlijk een heel zachte man is. Beau vertelt dat ze veel drama zien in de uitzendingen, Emil snapt niet waar ze dat materiaal vandaan halen. Hij ervaart het helemaal niet als drama.
Emil laat de slaapkamers zien, hij grapt bij het bed van Billy en Ruud dat ze daar beter af blijven.
Beau vraagt of Emil is afgevallen sinds de start van Utopia. Emil vertelt over hoe dat allemaal zo gekomen is.
Emil laat het buitentoilet zien aan Beau en de kinderen.
Een van de gasten vraagt of gasten ook het toilet mogen gebruiken. Emil zegt dat Dennis dan wel boos wordt maar hij vindt dat het wel mag. De bezoekster noemt Dennis een blaaskaak.
De kinderen vragen weer naar Paul. Emil zegt dat hij heel even terug kwam en daarna weer weg ging.
Nu staan ze in het klushok, een van de jongens heeft het over Ruuds grappen. Emil zegt dat Ruud zijn spullen slecht opruimt waardoor grappen vaak snel ontdekt worden.
Nicoline gaat zo een rondleiding geven maar die heeft familie Beau nu al gehad. Nicoline is een lief mens zegt Emil.
Beau moet ook handtekeningen uitdelen op het terrein. Emil vertelt Beau dat hij op de cover wil van het Men’s Health magazine.
Beau, Emil en de kinderen lopen in de wei. Beau vraagt naar de koe die bijna moet bevallen. Emil vertelt over de kuikentjes. Zonder de koeien en kippen hadden ze het niet gered in het begin zegt Emil. Hij vertelt dat hij door de zuivel hard begon te snurken.
Ruud word naar de zenderkamer geroepen, Emil lacht dat hij weer op zijn kloten gaat krijgen.
Beau en kinderen komen binnenlopen (Capaja):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Beau bij de dieren (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140343169
Vanaf 13:15
Nicoline staat bij de kas om mensen een rondleiding te geven. Beau staat ook in de buurt. Een bezoekster vraagt aan Emil of het worstelen nep was en hoe de wedstrijd besloten word en of dat van te voren bepaald was.
Beau’s kinderen krijgen uitleg over de akker. Ze mogen plantjes proeven als ze willen. Ze vertelt enthousiast over alle plantjes. Een van de jongens zou 600 koeien willen en iedere dag een koe slachten. Nicoline vertelt dat je van een koe meer dan een maand kunt eten. Beau verduidelijkt dat als je dagelijks een koe slacht de koeien ook opraken.
Beau vraagt of iedereen van het land eet, Nicoline vertelt dat ze zelf wel vaak van het land eet.
Nicoline vertelt dat ze wel konijnen hebben op de akker maar dat het volgens Ton Vreeke (de zadenexpert) geen groot probleem is, daarvoor was er te weinig aan geknabbeld. Nicoline zegt dat er mensen op wat plantjes zijn gaan staan, zonde vindt ze het.
Nicoline zegt dat ze een dagtaak heeft aan de akker goed bijhouden. Ze vindt het zelf een van de leukste werkzaamheden daar.
Nicoline keek altijd op de zadenzakjes voor informatie. Nadat Ton Vreeke is geweest maakt ze zachte zaaibedjes en plantjes die opkomen plant ze dan uit.
Nicoline wil wat worteltjes uit de kas trekken voor de jongens om te proeven.
Een van de jongens heeft een cadeautje bij zich voor Ruud. Beau wil een kratje kopen. Isabella raadt aan om het oranje muntje bij Willem en Drees te besteden aan aardbeien, die zijn erg lekker. De andere muntjes kunnen ze zelf besteden bij de andere standhouders. Beau vraagt of het goed gaat, Isabella vindt dat het geweldig gaat, ze wordt er helemaal wild van.
Beau gaat de kraampjes langs. Hij staat bij de oliekraam, neemt een klein flesje mee en een omelet. Beau heeft Vanessa pannenkoeken zien bakken en heeft daar ook wel zin in. Hij neemt ook een potje honing mee bij de volgende kraam.
Een van de jongens vraagt hoe die lange jongen ook alweer heet, Joey zegt Beau. Hij gaat een handtekening vragen. Giorgio komt bij Beau staan, hij plaagt de jongens dat ze het worstelen gemist hebben en dat ze echt wat gemist hebben.
Beau wil een Utopia kaasje kopen, Anita raadt aan om een van haar eigen kazen te kopen. Ze voeren de koeien met lijnzaad waardoor de kaas lekker smeuïg is. Boer John vertelt een klant enthousiast over zijn kazen. De smaak van de kazen wordt heel erg bepaald door de voeding die de koeien eten. Beau noemt het kwalijk dat koeien in Amerika veel maïs te eten krijgen. John proeft daarom iedere ochtend van het voer van zijn koeien.
Beau komt bij Dennis tap staan en wil ook wat te drinken.

Bij de kas (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op de akker (Urb en Voxs):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De kistjes van Willem & Drees worden ook gesigneerd (D-B)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ron en wat dames (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Beau bij de oliekraam (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vanessa bakt binnen pannenkoeken met kaas erop (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dennis bij de tap (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  zondag 25 mei 2014 @ 14:06:38 #111
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140343621
Beau met zonen bij Ron, hij geeft Ron een hand en vraagt hoe het met Ron gaat, Ron > niet zo best en Ron vertelt wat hij mankeert en dat hij steeds duizelig is, er heerst een virusje he antwoord Beau en bestelt er gelijk achteraan 3 hamburgers.
Zoon van Beau had de kist mee te sjouwen, hij zet hem ergens neer, volgens Beau kan dat wel, want in Utopia wordt er niet gestolen.
Zoon doet jasje uit, Beau legt het in de kist die onder een kraam staat.
Ron vertelt dat hij maandag weer verder gaat met klussen, ook vertelt Ron dat hij nog een paar verrassingen in petto heeft, ook over zijn musical vertelt Ron aan Beau.
Ron nodigt Beau uit voor de Musical, Beau noemt zijn email adres beauvanervendorens@beauvanervendorens.nl en komt er achter dat dit toch niet zo verstandig van hem is
Dan komt er een meisje van een jaar of 11 met haar kist aansjouwen, of Beau daar ook zijn handtekening op wilt zetten, dat wilt Beau wel en pakt een stift en zet zijn handtekening op haar kist.
Beau zit met zijn jongens op een bankje te genieten van de Hamburger, Marije staat erbij, ze vermaakt zich wel in Utopia vertelt ze, en is bezig met een kinderboek te schrijven en ze vertelt dat ze ook voor de klas staat.
Dan over een luchtballon die de naam Utopia draagt en waar je niet uit kan, de bewoners ook de bewoners die er al uit zijn komen voor in het kinderboek.
Marije vertelt > Het is ook fijn om je even terug te kunnen trekken met een kladblok. En dat ze in Utopia zit voor de voeding etc.

[ Bericht 14% gewijzigd door Toverheks op 25-05-2014 14:36:45 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140345353
14:15
Charlotte en Billy staan bij hun Chably kraampje, ze hebben niet veel meer liggen aan kleding.

Vanessa vertelt binnen over het trouwen in Utopia, dat ze binnenkort een kostenberekening gaan maken. Er zijn wat gasten die naar huis gaan, misschien komen ze nog eens terug.
Vanessa bakt aan een stuk door pannenkoeken.
Vanessa wil volgende maand wel een styliste in Utopia.
Vanessa bespreekt met een gaste dat het misschien wel leuk is om ballonvaarten te laten starten vanuit Utopia.

Emil spreekt met Beau over het presidentschap. Beau heeft wat boeken aangeraden aan Emil om te lezen.

Billy weer in beeld, ze is heel vrolijk en komt overal bovenuit met haar stem. Charlotte probeert een XL shirt aan een man te verkopen die eigenlijk een XXL nodig heeft. Andrea probeerde een XXL voor hem te regelen maar die is weg zegt hij.
Een jongen met een wit petje zegt tegen Charlotte dat hij Aike de vorige keer beledigd had, hij had haar leeftijd te hoog geschat.
Charlotte wil een armbandje verkopen en vraagt of de klant wil pinnen, ze heeft geen wisselgeld. Ze ziet nieuwe bezoekers binnenlopen door de poort.
Er staat een man bij Charlotte die vraagt of zij het haarstukje van zijn vrouw opnieuw erin wil maken, die moest er uit toen er permanent gezet werd. Billy kan het veertje niet inzetten zegt ze.
Billy deelt een handtekening uit en verkoopt Chably tasjes. Willem en Drees verkopen tasjes voor ¤10 en de Chably tasjes kosten ¤15. Ze zet ook direct haar handtekening op de gekochte tasjes.

Isabella staat de kratjes te verkopen, ze bespreekt het presidentschap met een bezoekster. Ze wil zichzelf ook beschikbaar stellen en zou graag zien dat iedereen een eigen schilderij maakt om te verkopen. De mevrouw zegt dat mensen niet te hard moeten nadenken over wat ze gaan maken maar dat ze gewoon iets moeten maken.
Isabella vraagt aan Hanneke of ze nog sjaaltjes heeft, ze wou vorige keer ook een sjaaltje kopen maar toen waren ze al op. Ze mag het sjaaltje hebben in ruil voor een ijsje.

Billy staat ook te praten met een bezoekster, ze wenst Billy veel succes. Een meisje vraagt aan Billy of ze haar post ontvangen heeft. Billy zegt dat ze nog post moet krijgen en dat ze slechts heel af en toe post van fans ontvangen.
Billy gaat een drankje halen bij de tap en knuffelt en kust met Ruud. Ze vraagt hoe het gaat met Ruud, hij antwoord met goed.
Billy huppelt weer terug naar haar Chably kraampje.
Billy klaagt tegen Charlotte dat ze pijn in haar voeten heeft gekregen.
Charlotte mag niet meer ruilen zegt ze, er zou ook al een gast buiten de poort gezet zijn vanwege het ruilen.
Charlotte zegt tegen Laura dat er mensen op bezoek waren die haar ouders kennen. Ze hadden wat dingen te vertellen zegt ze. Laura vraagt of dat over haar ging maar dat boeit haar ouders niet zegt ze. Marije dan vraagt Laura, ook niet zegt Charlotte. Dan zegt ze dat het wat algemene dingen zijn en ook dingen over Marije. Veel mensen zijn begonnen over Joey en Marije fluistert ze. Veel mensen zouden Marije een heks vinden en Joey een sukkel.

Billy (Flow3r):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het terrein (Flow3r):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140346544
15:00
Ruud staat ijsjes te verkopen, ijsjes kosten ¤1,50. Een bezoekster vraagt hoe het met T-Rex is, top zegt Ruud.
Billy fluistert dat het heel goed gaat bij haar kraampje.
Ruud loopt met een dame en twee kindjes naar de koeien toe, die staan vlakbij het hek. Hij aait Bief even over de rug. Bief geeft geen aandacht aan Ruud en blijft met haar kont naar Ruud staan. Ruud klimt even over het hek en knuffelt met de koe. Er zijn meer mensen nu bij het hek. De moeder van de twee kindjes vraagt zich af of de kippen geadopteerd kunnen worden na Utopia en of Ruud T-Rex mee naar huis neemt. De bezoekers mogen niet in de wei tijdens de Utopiamarkt. Ruud vertelt dat de zwarte koe tegenwoordig de baas is en dat het eerder andersom lag.

Billy vraagt of Charlotte het erg vindt als ze even een sigaretje gaat roken.
Charlotte heeft vooral nog grote maten shirts liggen, ze roept Joey erbij. Binnen moeten nog shirtjes liggen, Joey gaat ze voor haar zoeken.
Er staat een man bij Charlotte die met Ron heeft geregeld dat hijzelf, Ron en Charlotte samen op de foto gaan.

Ruud rijdt een jongen in een rolstoel de loods in. Hij rijdt er zelf ook een stukje mee en kiept er mee om.
Binnen roept Boer John “geen gemekker” en een bezoekster maakt het af met “zelfs boer John is lekker.”

Marije staat te praten met wat bezoeksters en vertelt over de camping. Ze doet het omdat er geld nodig is. Gasten gebruiken de buitenvoorzieningen en moeten een teiltje meenemen waarin ze de vaat kunnen doen.
Ze vertelt ook dat ze een kinderboek wil schrijven omdat ze toch uit het onderwijs komt. Marije vindt dat de tijd snel gaat in Utopia. De gaste vraagt of Marije het ziet zitten om tot het einde te blijven, zij antwoordt van wel. Ze is blij dat ze voor alle seizoenen kleding meegenomen heeft.

Ruuds publiek (5thencounter):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ruud valt om (Pearlbitch):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator zondag 25 mei 2014 @ 15:54:49 #114
388664 crew  Dotteke
pi_140347245
Ruud krijg advies om blokjes in het zwembad te doen, anders kunnen ze het water wegdoen als het heeft geregend.

Ben wel heel benieuwd hoe ze dat water gaan afvoeren, das nog al een slomp wat er in zit
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_140347656
15:30
Marije vertelt een gast dat het lang lopen is met een kistje vanaf de poort naar binnen.
De man met wie ze spreekt vindt het jammer dat er niet meer gezamenlijk gegeten word. Marije vindt het ook jammer maar zegt dat het niet te doen is omdat de voedingsbehoefte te veel verschilt in de groep. Het is niet milieubewust om apart te eten zegt hij en apart wassen is dat ook niet. Marije zegt dat iedere slaapkamer nu samen wast. Marije vindt dat Utopia geslaagd is als ze haar stempel erop heeft kunnen drukken.
De gasten zijn onlangs bij toeval Paul tegengekomen. Dit mogen we niet horen, het geluid word weggedraaid. Marije loopt weg bij het groepje.

Giorgio staat hamburgers te verkopen.

Marije staat nog binnen, er is een man die graag wil weten hoe hij zich kan opgeven voor eten in Utopia. Ze vraagt aan Giorgio wat hun eigen site precies is.
Marije vertelt een bezoekster dat ze last hebben van het kunstlicht, ze weten soms niet meer hoe laat het ongeveer is.
Marije vertelt twee meisjes dat ze een armbandje heeft gekregen van een bezoekster. Marije vond het spannend aan het begin maar wil nu haar eigen dingetjes oppakken. Na twee dagen was ze vergeten wat ze op TV had gezien.

Marije in gesprek (RVer en Pearlbitch):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140349475
16:00
Er komt een laatste shift met mensen binnenlopen. Marije staat nog steeds met bezoekers te praten in de loods.
Marije heeft twee mensen die wel interesse hebben in de camping, ze laten hun gegevens bij haar achter.

Boer John staat een kistje te veilen. Hij staat op een bankje en brult het pleintje over. ¤100 is het hoogste bod. Afrekenen mag bij Aike.

Ron staat uitleg te geven over de WK-wedstrijden.

Isabella staat bij de pelletstand. Hij heeft tegen zijn eigen verwachting in een BBQ verkocht voor ¤1000. Isabella is ontzettend blij voor ze.
Isabella krijgt complimenten van een bezoeker, hij vindt dat ze heel mooi kan zingen.

Emil vertelt aan Anita dat veel shirts uitverkocht zijn. Ze hebben op de streams gekeken toen Emil ging worstelen, ze keken mee vanaf het hoogtepunt.
Boer John en Emil hebben het over het lopen met Bief. Emil zegt dat Ruud slecht gedrag beloont door te aaien als ze stopt met lopen. Boer John benadrukt nog eens dat ze met de koe moeten lopen.
Charlotte komt naar Emil en zegt dat ze veel te vertellen heeft. Veel mensen zouden haar gezegd hebben dat ze Marije niet moeten vertrouwen. Ze vinden dat Charlotte hard werkt en zo door moet gaan. Het geluid word weggedraaid.

Boer John zegt tegen Ruud dat hij vanavond met het gezin gaat eten, hij is de hele week al druk. Ruud grapt dat z’n vrouw anders bij hem wegloopt. Samen lopen ze naar de koeien.
John vindt de kippen prachtig en vertelt nog eens dat die bij hem van de boerderij af komen. Ruud vraagt of hij zelf ook kippen houdt, een paar losse voor de eieren zegt hij.
John zegt dat de koe er goed uit ziet.
Ruud moet de koe pakken, voor John loopt ze toch weg. Er ligt een stuk hout in de wei, boer John vraagt waar het van is, van het schijt gooien zegt hij. John lacht erom en zet het weg.
Allebei hebben ze geen horloge om dus ze weten niet hoelang ze gaan lopen.
Bief rent een stukje met Ruud. Stuk loopt een eindje met haar mee. Bief wil niet meer en stopt. John geeft een zacht schopje tegen de hoef. Stuk komt ook weer aangehobbeld.
Als Bief voorbij Ruud wil moet hij haar kop naar de zijkant trekken. Bief probeert weer een sprintje te trekken om weg te komen en daarna blijft ze weer stilstaan. Na wat bemoedigende tikjes tegen te hoef van John loopt ze wel weer.
John moedigt Ruud aan dat Bief het bijna geleerd heeft. Emil vindt het een goede training voor Ruud. Ruud word even tussen het hek en de koe geklemd, Ruud laat het touw los. Volgens Ruud is Bief moe aan het worden. Stuk heeft wat wondjes aan de achterkant van het vechten met Bief, volgens Ruud.
Emil vraagt wat Stuk nou wil, die wil bij haar maatje blijven zegt Ruud. Ruud denkt dat Bief water wil drinken, lopen moet ze van John. Aan het eind liep Bief rustig mee, John is er tevreden over. Ruud moet dominant zijn tegen de koe en geen loopje met zich laten nemen. Ruud moet het ook doen met horloge zegt John. Af en toe een tikje tegen de hoef als ze niet wil lopen zegt hij tegen Emil.

Marije en gasten (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De loterijprijs (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bief, Stuk en Ruud (sjampoeh):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door PKM op 25-05-2014 17:27:30 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140350443
17:00
Het is tijd voor de laatste bezoekers om het terrein te verlaten, de biomarkt is afgelopen. Aike zegt lachend dat ze de supermarktpoppetjes van de mannen verkocht heeft aan een bezoeker. Ze denkt dat er straks wel wat mensen boos op haar zijn.
Er word een foto gemaakt met de Utopianen en standhouders. Ron maakt de foto en staat er dus zelf niet op. Hij gaat zichzelf en de rookboer die ook niet op de foto staat erin photoshoppen.
Giorgio wil nog snel wat vis kopen bij de visboer. Hij haalt ook voor iemand anders, waarschijnlijk Emil, zoveel mogelijk vis voor zo min mogelijk geld.

Emil en Dennis bespreken de oude ruzie met Giorgio. Emil legt uit dat als Dennis een meisje zijn vriendinnetje noemt, dat hij daar voorzichtig mee moet zijn, omdat de echte vriendinnetjes thuis meekijken en die kunnen zoiets verkeerd opvatten.
Dennis feliciteert de pelletstand met het verkopen van een van de BBQ’s.

Emil vraagt aan de kaasmeisjes of ze het leuk hebben gehad. Ze worden al de kaasmeisjes genoemd door bezoekers.
Giorgio knuffelt nog even met Giorgio voordat ze vertrekken.

Groepsfoto (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De kaasmeisjes (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 52% gewijzigd door PKM op 25-05-2014 18:02:47 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  zondag 25 mei 2014 @ 17:50:23 #118
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140350934
Aike telt de muntjes, Billy en Charlotte zijn de winnaar zegt Aike
Chaby heeft 3800 euro verdient. Das niet allen Chably !maar ook merchandise
Billy moet het in de kluis van Aike leggen, het is om en nabij 4000 zegt Billy.
Charlotte roddelt met Dennis dat Billy belachelijke prijzen voor haar art vraagt.
Charlotte spreekt Billy er op aan, dat die doeken belachelijk duur zijn en dat Billy er 100 euro voor vraagt, Billy antwoord >, maar ik heb er wel drie verkocht.
Charlotte heeft een armbandje geruild voor een sjaal, Charlotte wilt weten hoe Isabella aan haar sjaal komt.
Aike wilt graag een biertje, Isabella gaat er eentje voor haar halen. Het is een wijntje geworden
Ook is er een kistje geveild, opbrengst 100 euro
Ron heeft over de 300 euro aan hamburgers verdient.

Charlotte loopt naar binnen en pakt haar uitgeprinte foto`s die ze bij de laatste post had gekregen van thuis en laat ze zien aan een standhouder.

Emil vertelt Gio dat er kritiek is gekomen op het gerommel van Marije, Joey en Gio.
We moeten opletten dat we geen domme dingen gaan doen met zijn alle
De kramen worden afgebroken door de meeste bewoners.
Vanavond wordt er weer in het weiland gezeten volgens Laura.

Nicoline en Joey breken samen een kraam af, Nicoline vind Joey erg lief, hij is gevleid en geeft haar een kus op de wang.
Als Grapje zegt Nicoline * Wat heb je met mijn Lotje gedaan * volgens Charlotte kwam een bezoekster langs en heeft dat gezegd.
Joey dat er een andere bezoeker kwam en hem vertelde dat Charlotte liegt.

Isabella gaat aan de bel trekken in de zenderkamer over Ron; hij is al 3 dagen licht in zijn hoofd en niet lekker

Vanessa in tranen, Gio troost haar, waarom Vanessa huilde is niet duidelijk, wel duidelijk is dat Vanessa nadat de tranen opgedroogd waren zei * Ik ga lekker in de wei zitten en ga me bezatten* Vanessa loopt richting de wei, en daar komen de tranen weer.
Vanessa huilt.


386 euro opbrengst fris.
348 opbrengst pannenkoeken.
Er zijn heel veel bestellingen voor T - Shirts, ook voor Emil zijn shirts.
Isabella heeft 70 euro zakgeld opgemaakt.
58 kistjes verkocht A 40 per stuk, er waren 100 kistjes totaal
Hamburgers kwamen van Boer Sjon, die had Aike op het laatst bij hem besteld.
389 euro verdient aan ijs.
Er ligt nog meer geld maar daar weet Aike niet waarvan het is.


Aike beetje boos op Gio, hij had muntjes aan genomen die voor de standhouders eigenlijk bedoelt waren.
De afspraak was, wat de bewoners verkochten er gewoon cash moest worden afgerekend.
Ron gaat morgen met de musical aan de slag.
Aike , is de merchandise bijgehouden? Want nu weet ik niet wat omzet is of winst
Joey>Nee dat was teveel werk
Merchandising was 3800 euro.
Nu moeten ze raden wat er aan omzet is gedraaid,
standhuur, ijsjes , hamburgers merchandising etc 9800 en 50 euro is de opbrengst
Er waren 400 bezoekers vandaag.
Entree en verkoop kistjes was in totaal 2780.
Volgens Ron is er 5300 verdient waar de BTW al vanaf is.

Van de kistjes, ze verdienen aan elk kistje 10 euro, de andere 30 euro is voor de standhouders.


Ondertussen..........
Vanessa vertelt trots aan Charlotte, Billy, Laura en Marije die aan de borrel zijn in de wei dat ze Dennis heeft betrapt met het achterover drukken van een fles wijn.

Ruud vertelt aan de meiden buiten dat er ongeveer 1000 euro over is na aftrek vaste lasten, Charlotte gaat er voor knokken dat ieder 100 euro krijgt om kleding te bestellen, want ze werkt zich de tyfus en de kanker ervoor ( Charlotte haar woorden ) ook het turven wat de afspraak was, is niks van terecht gekomen, Turven daar deden Billy en Charlotte niet aan, want aan de kraam was het beredruk.
altijd dat gezeik erover was het antwoord van Charlotte.

Aike en Gio hebben een plannetje, de poppetjes van Gio heeft Aike verkocht aan een kindje A 5 euro. Ze wil het zeggen in het aan komende Centraal, en dan doet Gio net of hij daar heel pissig om is, het is even een geintje tussen die twee en hebben nu al voorpret.

Van Vanessa mogen ze allemaal een fles wijn pakken, ze zitten met zijn alle in de wei, veel door elkaar getetter, niet te volgen af en toe. Isabella heeft het hoogste woord. en die hoor je boven iedereen uit.
En ze lopen weer met zijn alle naar binnen de loods in.
Gio achter de lap top, Ron staat bij Gio. Ron neemt de lap top mee naar bed. stekker in het stopcontact, pakt een stuk brood uit zijn kast, loopt naar zijn bed, sokken en shirt uit en gaat comfortabel op bed de lap top van dichtbij bestuderen.

Billy kleeft weer aan Ruud en Nicoline en Rienk zijn bezig in de kas.

[ Bericht 12% gewijzigd door Toverheks op 25-05-2014 20:16:31 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 25 mei 2014 @ 21:49:48 #119
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140361571
Emil blijft doorzeuren over Marije, in de keuken vertelt hij dat hij haar water weggooide om te kijken hoe ze reageerde Emil .> Maar hier is niks te beleven

Ron is boos, hij was wakker geworden van het geschreeuw, hij vind ze maar een stelletje mongolen zegt hij en loopt boos naar buiten .Ron> stelletje egoïstische teringbende is het hier
Ron moest vroeg gaan slapen, want morgen moet hij bloedprikken, Ron zit al een paar dagen niet lekker in zijn vel en is steeds duizelig.
Emil nu verder over Ron, dat iedereen moest lachen toen Ron met die musical kwam aanzetten, Emil beloofd aan Dennis , Isabella en Ruud dat hij heus wel zijn best gaat doen met de musical.
Dennis, misschien is hij hier niet op zijn plek, Hij hoort hier gewoon niet volgens Emil.
Het gesprek gaat over dat Ron maar steeds roept wat hij allemaal doet en maakt.
Emil herhaalt weer dat hij best Ron wilt helpen met zijn musical.
Ron staat erbij, hij moet van Dennis even naar achteren een bloeddrukmeter vragen, Hij ziet er niet goed uit volgens Dennis en Ron loopt weer weg.
Dennis tegen de andere bewoners buiten, hij is zwaar over vermoeit, zijn kop hangt.

Ron weer binnen, komt net terug van * Achter * Isabella is bij hem, ze moeten de huisartsenpost bellen omdat het zondag is.
Ron weer naar buiten, Binnen staat Isabella met de telefoon op internet het nummer van de huis artsenpost te zoeken.
Isabella kan het telefoonnummer niet vinden en de stream wordt weg gedraaid we krijgen de koeien te zien.


Ron nu bij Dennis buiten, Ron vertelt dat Isabella de dokter belt, Maar goed ook antwoord Dennis, want je ziet eruit als een zombie, of zijn het spanningen zegt Dennis er achter aan.
Ron staat met zijn handen in zijn zakken sip te kijken.
Dennis noemt nu van alles op, het kan een vitamientje zijn, het kan ook een virusje zijn, of het zit in je kop, ook vind Dennis dat Ron veel te weinig slaapt s`nachts * Je moet slapen vriend, slapen * zegt Dennis
.
Vanessa wil zich verkiesbaar stellen voor het Presidentschap
.
Ruud en Isabella bij de vuurkorf, Isabella vertelt aan Ruud dat hij het zo leuk met de koeien doet, Ruud > als ik win adopteer ik de koeien, Isabella gilt Oke dan, Ik heb een buurman met een weiland.
De drankflessen staan op tafel, er wordt aardig gepimpeld, bijna iedereen met elkaar in gesprek, Nicoline gaat naar bed, slaap lekker allemaal zegt ze. Nicoline gaat morgenvroeg opstaan om de akker water te geven.
Ron is ook weer in de slaapkamer, Nicoline vraagt aan hem of hij liever in zijn eentje wilt slapen, nee hoor zegt Ron en gaat zich verder uit kleden, de dokter komt morgenmiddag voor Ron.

Emil nu met Isabella en Joey op de bank, Emil over Vanessa Emil > ze drinkt zich een stuk in der kraag en komt met de belachelijkste ideeën.
Joey klaagt tegen iemand dat ze al 4 dagen lang vieze steekjes onder water geeft, en de stream gaat naar Gio in de keuken. ( tegen wie Joey het zei weet ik niet. maar denk dat hij Charlotte bedoelt )
Emil vind het gerommel tussen Joey,Gio en Marije ook belachelijk.
Gio komt aan lopen, Emil vraagt aan Gio hoe hij zich voelt, ach ja gewoon weer lelijk dat er dit soort shit .............. en er volgt een SL.
Joey zit met Vanessa buiten op het bankje te roken. Joey beklaagd zich over Charlotte en maakt haar voor hypocriete kut uit.
Charlotte ligt al in bed, ook Laura is er naast gekropen. Laura weer uit bed, ze gaat een lekker eitje met een sausje maken voor haar en Charlotte.
Laura , Jongens aan de kant, ik ga lekker eten maken, aan de kant roept ze nog een keertje. Billy ook in de slaapkamer en vraagt of ze een beetje zachtjes kunnen doen omdat Ron al in bed ligt, Charlotte en Laura blijven gewoon Isabella gillen., Charlotte hijst zich ook uit haar bed, Charlotte roept Isabella, Hey Isabella, Isabella, we gaan optreden, heb je je zonnen bril bij je, Isabella we gaan optreden buiten wordt er weer gezegd.
Isabella nu ook in de slaapkamer met in haar handen een paar lege flessen wijn, ze boert als een kerel en staat een beetje te giechelen tussendoor.
Ze verplaatsen zich naar de huiskamer waar Billy tegen Gio aan hangt op de bank.

Nicoline leest Rienk uit een boek voor in bed.
Isabella heeft hem flink zitten, ze lopen naar buiten Isabella, Laura en Charlotte, ze willen straks een optreden weg geven, Laura heeft de bezem bij zich, die ze als * gitaar* wilt gebruiken.
Charlotte en Laura steken een peuk op, de hamburgers zijn ook klaar roept Isabella die heen en weer rent.
Ruud maakt hamburgers en Aike heeft de keuken opgeruimd.

Ik zeg hips hips hips, we nemen nog een slok. :W

[ Bericht 10% gewijzigd door Toverheks op 25-05-2014 22:52:35 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140373429
Ruud heeft vannacht zijn plannetje uitgevoerd,
De loods onder de confetti en het werkhok volgespoten met spuitconfetti.







  maandag 26 mei 2014 @ 07:00:30 #121
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140374353
Maandagochtend 7 uur
Nicoline is al op en aangekleed, ze loopt buiten eerst naar de kas, waar ze de deur dicht doet, dan loopt ze door naar de koeien, zij doet vanmorgen de koeien en de kippen.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  Moderator maandag 26 mei 2014 @ 07:01:15 #122
388664 crew  Dotteke
pi_140374360
Ruud is weer lekker bezig geweest vannacht, zie filmpjes hierboven.

Het is Nico die vanmorgen vroeg opstaat en de koeien gaat doen. Ze loopt eerst naar de kas en dan naar de stal.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  maandag 26 mei 2014 @ 07:30:00 #123
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140374564
De camera laat op stream 2 zien wat een bende Ruud er vannacht van gemaakt heeft, het Werkhok.......al het gereedschap, tafel ,grond en muren, letterlijk alles zit onder de spuit confetti.
Ruud heeft zich flink uit geleefd.
Ook de loods keuken etc moet helemaal onder zitten, beelden volgen straks wel. Nicoline is nog steeds druk bezig met de koeien, de rest slaapt nog.

Cap anjajaha


Cap Kaleddi

[ Bericht 12% gewijzigd door Toverheks op 26-05-2014 08:14:04 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 26 mei 2014 @ 08:14:09 #124
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140375016
Dennis is wakker, en bekijkt het zooitje zwijgzaam wat hij in de keuken aan treft, overal ligt er losse confetti, op de grond, op de aanrecht overal heeft Ruud niet zuinig aan gedaan, alles ligt bezaaid met de losse confetti
Dennis pakt de waterkoker en een schaal, de schaal zet hij op het aanrecht en pakt dan een handje confetti en gooit het in de lucht en zegt Merry Christmas
Nicoline bij Dennis.......Goedemorgen, Goedemorgen wordt er gezegd, Heb je de loods gezien vraagt Nicoline aan Dennis........Dennis > Ja leuk he. ( Dennis is nog niet in het werkhok geweest )
Dennis is benieuwt wie er straks als eerste gaat brullen als degene de bende ziet.

Cap anjajaha
Dennis buiten en lacht binnensmonds, mompelt, degene die dit gedaan heeft moet het ook opruimen.
En loopt richting het werkhok, kijkt er een beetje rond zegt Koekebakker en loopt lachend weer naar buiten.
Loopt weer buiten op het terrein voor de loods, en kijkt om zich heen.
Gaat aan de picknick tafel zitten en praat met zich zelf.............Dennis >Je zal maar in de file zitten op de A1, dan zit je hier niet verkeerd.
Dennis staat weer op, en loopt richting loods en gaat naar de keuken, en zegt hardop, IK wil die kop van Vanessa wel zien als ze wakker wordt, ik ga ervoor zitten
Maakt voor zich zelf zijn 2e bakkie oploskoffie klaar.
Vanessa is ook wakker en wandelt naar de keuken, bekijkt het zo en zegt * Dat ziet er leuk uit *

Nicoline heeft zich teruggetrokken in de hangmat. Ze heeft door Ruud vanaf 2 uur niet meer geslapen. Ze leest De donkere kamer van Damocles
Dennis zit buiten op de veranda in afwachting van wat er komen gaat.

Vanessa zit aan de zijkant buiten de loods op het bankje, ze kijkt naar de telefoon en rookt een sigaret. Dennis komt de hoek om en zwaait naar haar....Goedemorgen, heb je al koffie, Vanessa knikt van ja en loert weer naar de telefoon.
Dennis weer in de keuken, maakt zijn 3e bakkie oploskoffie klaar.
Dennis weer in het werkhok, en pakt het schilderij van Buurman en Buurman die hij gemaakt heeft van de muur, alles, alles zit onder zegt hij tegen Vanessa, pakt een plamuurmes en gaat met het schilderij buiten aan de slag om de kleverige confetti eraf te krijgen.
Dennis en Vanessa zijn het beide eens, Ruud mag het zelf allemaal weer opruimen.
Dennis is bezig in het werkhok met een nieuw schilderij.


Ondertussen worden de gehuurde kramen weer ingeladen en opgehaald.
Er moet afgerekend worden, Vanessa loopt met de meneer naar binnen naar de kluis, Meneer kijkt zo om zich heen *Kolere* zegt hij bij het zien van al die bende.
Vanessa betaald 380 euro aan hem en loopt met hem mee naar zijn auto buiten, ze krijgt een potlood van hem , zit een puntenslijper op de achterkant, ze krijgt er ook eentje voor haar zelf, de andere geeft ze aan Dennis vertelt ze.de potloden zijn zeer gewild in Amsterdam volgens Meneer Kramenverhuur.
Vanessa loopt naar Dennis in het werkhok, Hey Dennis, heb een kadotje voor je en ze geeft hem het potlood, Leuk he zegt ze erachter aan.
Billy stapt haar bed uit. Ook Ruud is wakker, Billy haalt een mok met water voor Ruud en wandelt weer terug naar het bed, Ruud vraagt, en hoe is het en ze grijnst, doelend op al die confetti die Billy nu ook heeft gezien.
Ron is ook wakker, ligt nog in bed, vanmiddag komt de Huisdokter voor Ron.

Marije ook wakker en loopt naar Vanessa buiten, Hey wat is er gebeurd vraagt Marije aan Vanessa, Vanessa > Ja leuk he..........
Vanessa is bezig met de trouwpartij die op stapel staat, prieeltje, lopend buffet, er komen 45 mensen etc vertelt ze aan Marije. ( de mensen die er van de week waren en graag willen * Trouwen* in Utopia.
Ron is ook buiten, hij wil dat Vanessa alleen sigaretten voor hem besteld.
Gio en Joey ook wakker, Gio gooit een hand met confetti op Joey. Joey grijnst een beetje en loopt weer naar de slaapkamer.

Ron, Gio en Dennis in het werkhok, Ron schud zijn hoofd bij het * bewonderen* van al die bende, Dennis vind het wel grappig allemaal zegt hij, want in feite maakt Ruud niets stuk zegt hij tegen Gio.
Ron loopt weer weg...... Dennis vraagt zich af hoe die * Koekenbakker * het binnen krijgt in Utopia zegt hij, het lag toch niet al die maanden onder zijn bed.
Vanessa zegt, denk dat dit 75 euro kost, zijn eigen geld, zijn eigen grapje en hij mag het ook zelf opruimen.

Bijna iedereen is het bed uit, bekijkt de bende overal maar reageren niet, kijken om zich heen of het de normaalste zaak van de wereld is dat er overal Confetti ligt.
Aike en Isabella tegen elkaar, ze snappen niet wat hier zo * grappig * aan is, Isabella raapt een handje confetti van de grond en gooit het in de lucht, daarna moet ze gelijk 3 keer niezen, ze loopt naar de slaapkamer en zingt zachtjes Het is feest het is feest, de confettiman is geweest, pakt wat en loopt weer terug naar de keuken waar Aike aan het aanrecht staat.

Joey komt de keuken in, en hoppa Isabella en Joey gooien elkaar een paar keer onder met confetti.
Emil ook in de keuken, het gezicht van Emil spreekt boekdelen, hij vind het maar niks, Emil doet net of hij niet weet wie dit gedaan heeft, terwijl iedereen zegt Ruud, Emil > Hij ruimt het maar zelf op, anders dweil ik de vloer met hem aan.
Marije komt ook de keuken in en vertelt dat het werkhok onder de plakkerige confetti zit, echt alles zit onder zegt ze. Emil schud zijn hoofd.
Rienk > Dit hoort dan positief te zijn.
Emill > Dit is gewoon onzin
Iedereen is het er over eens dat Ruud het zelf moet opruimen, Isabella begint te lachen, * Dacht je nu echt dat Ruud dit gaat opruimen, hij ruimt nooit zijn eigen grappen op * zegt ze.
Emil bij Vanessa, Vanessa vertelt dat ze het ook niet op gaat ruimen, Nee hoor dat heb ik losgelaten antwoord ze Emil.

Billy en Ruud liggen nog in bed. ze moeten erom lachen. Ruud heeft weer een nieuw plannetje bedacht
Ruud:> Als ik naar huis ga, koop in een kluis, dan stop ik al het geld er in en dan zeg ik:, ik ga naar huis, hier is de kluis. Ze kunnen die kluis niet opmaken want dan gaat al het geld naar de kloten.
Billy denkt dat Ruud niet op de schopstoel komt te zitten

Ruud zijn bed uit, loopt een beetje door de loods heen en weer, niemand reageert op Ruud, wat een puinhoop zegt Ruud en pakt weer een handje confetti en gooit het over zich zelf heen.
Daar komt Laura aan, en Laura krijgt een lading confetti over zich heen van Ruud, ze vind het leuk en draait een paar rondjes voor Ruud.

Emil bij Ruud in de keuken, Emil > Er komt een moment dat mensen je niet meer grappig vinden, wat is dit, een statement, kunst vraagt Emil aan Ruud.
Emil > Er komen mensen hun bed uit en denken, oh Ruud is weer bezig geweest, maar het is niet grappig.
Laura kan er om lachen, ze vind het fucking humor. Ruud,> je moet je er ook niet druk over maken.
Ruud en Billy hebben geen geld meer voor boodschappen.

Emil zit op de bank met zijn ontbijt, Emil is pissig, en spuugt een stukje confetti uit zijn mond. Tegen Joey zegt Emil dat dit is iets waar hij eigenlijk Ruud een slag voor zijn bek wilt geven.
Emil begint aan zijn ontbijt, het gezicht van Emil staat op onweer, die is echt niet blij.

[ Bericht 19% gewijzigd door Toverheks op 26-05-2014 10:21:17 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 26 mei 2014 @ 10:44:08 #125
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140378088
Emil heeft een plan, en vertelt het aan Ron, Vanessa. Aike en Joey, eerst moet Ruud de troep opruimen dan gaan ze hem pakken en aan een paal vastbinden de hele dag, met veel tape en touw, maar de kans dat Billy hem dan weer los maakt is groot, Vanessa > Dan plakken we die er naast.
Of de vuilcontainer wordt er geopperd, Ruud eerst met duck tape omwikkelen en dan in de vuilcontainer gooien. Aike > dan de container ook dicht tapen.
Alle jongens zijn al op de hoogte van het plan zegt Emil.

Vanmiddag gaat het gebeuren, of morgen is niet helemaal duidelijk, Emil vertelt dat hij aan het eten was, zijn mes liet vallen en het mes onder de confetti zat, het is gewoon niet leuk meer zegt Emil.
Emil loopt met Ron achter zich aan weer het werkhok uit. Ron > Ik zou er niet te lang mee wachten, ik zou hem morgen de hele dag daar laten staan.

Half 12.
Ruud staat bij de tafel waar Ron,Joey,Gio en Emil zitten, Ron, dit wordt een dagtaak om alles op te ruimen Ruud, Ruud grijnst een beetje, Emil draait zijn hoofd richting Ruud, wat denk je, dat wij het opruimen, je moet alles zelf opruimen, de hele zooi.
Ruud staat met beide handen in zijn broek en staat wat te grijnzen.
De sfeer is om te snijden, Emil kijkt nog steeds boos.
Billy ook aan tafel achter de tablet, er wordt een beetje heen en weer gelult, over brillen en shirts. Emil zegt geen woord.
Volgens Ron is er gisteren op de BioMarkt genoeg naar T Shirts gevraagd.
Emil staat zonder een woord te zeggen van Tafel en loopt weg, Ruud maakt een huilend wolfgehuil.

[ Bericht 3% gewijzigd door Toverheks op 26-05-2014 11:46:49 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')