abonnement Unibet Coolblue
pi_140247574
Rienk en Emil hebben het erover dat Rienk denkt en vind dat Giorgio niet goed in zijn vel zit. Ze zeggen dat dat zo is sinds Robin weg is en ook de aanvaringen met Dennis gaan niet in zijn koude kleren zitten. Rienk heeft geprobeerd te praten met hem maar hij laat niets los. Emil gaat straks wel even met hem praten. Zij geplande feesten gaan ook niet door op dit moment. Hij wil alles zelf doen en slaat aangeboden hulp vaak af. Emil vind dat hij te veel versloft en maar denkt dat het wel goed komt. Zo ook Joey met zijn run. Ze willen zich teveel bewijzen zijn Rienk en Emil het over eens en ze denken er te makkelijk over.
pi_140254297
Ron over de musical, iedereen krijgt zijn eigen stukje op de laptop, dat je niet steeds de hele musical hoeft af te draaien maar dat je gelijk je eigen stukje tekst eruit kan plukken.
Ruud over de musical, acteren vind hij niet zo zijn ding, Isabella antwoord dat hij juist de grootste acteur is, Dennis en Aike zijn het met Isabella eens.
Ondertussen, schminkt Charlotte Billy als een vlinder.
Ook Billy neemt Charlotte onder handen en schminkt Charlotte om als Muis, Ook Laura laat zich zelf schminken door Charlotte, ze willen als het Centraal begint gewoon op de bank gaan zitten met hun beschilderde gezichten.


Cap GkkePoes

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 22-05-2014 20:37:59 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140255337
20:30 Centraal
Giorgio over de financiën. Er zijn hoge rekeningen en het geld is dus op. Daarna de mededeling dat zijn opa jarig is en de groep zingt een liedje. Emil zegt dat er net zo veel geld in kas is als dat ze aan openstaande rekeningen hebben.
Er zijn wat ideeën om spullen in te kopen en te verkopen, niet iedereen reageert daar enthousiast op.
Charlotte vraagt of het de bedoeling is dat mensen zo veel mogelijk gaan werken. Vanessa noemt dat ze komende maand nog veel eters heeft. Ron noemt dat hij ook met meubeltjes zo'n ¤850 kan opleveren.
Ron heeft het over de oude bestellingen, hij gaat die afmaken met het hout dat nu gebruikt is voor de tussenwandjes.
Billy heeft nog een aanvraag voor een groot schilderij.
Marije heeft volgend weekend plek voor 2 x 2 personen om naar de camping te komen, voor ¤15 per persoon. Ze mogen van alle buitenvoorzieningen gebruik maken. Ze kunnen ook met Vanessa mee eten voor ¤25.

Joey heeft het over de obstacle run. De mannen van de "Rotjochies" waren net op bezoek daarvoor. De bouwmarkt is wel bereidt om materialen te sponsoren, deze kunnen ze al vooraf gebruiken en kunnen daarom ook met bootcamps gebruikt worden.
Kaartjes gaan via de webshop.

Nicoline heeft ook een puntje, ze heeft het over de haantjes. Boer John neemt 15 haantjes mee die gered worden uit de bio-industrie. Daarvoor moeten ze een kist van 1 x 1 meter bouwen en er moet een warmtelamp boven. Als de haantjes groot genoeg zijn dan gaan de haantjes naar een buitenren. Er is ook al een aanvraag voor een zelf te bouwen kippenhok.
Emil vindt het gek dat de haantjes niet weggegeven worden. Ieder levend haantje is volgens hem een gered haantje. Sommige mensen in de groep overwegen ook om de haantjes weg te geven.

Nicoline heeft op de moestuinles bedacht dat het leuk is om zadenpakketjes te verkopen, vanaf de biomarkt in juni, met zaadjes die je op dit moment kunt zaaien. Ze gaat samenwerken met de zadenboer en kan voor een mooi prijsje verkopen.
Over de earthship, ze heeft vanochtend gekeken naar de afmetingen van het earthship. Ze vraagt of mensen tijd en zin hebben om een dag te graven. Emil wil het wel doen maar alleen als er een goed plan voor is. Laura noemt dat er dan wel meerdere scheppen nodig zijn.

Charlotte noemt dat het geld op is en dat Nicoline het earthship wil en er nog meer uitgaven zijn, maar Charlotte wil graag meer geld voor kleding. Ze vindt dat als ze een paar armbandjes verkoopt dat ze genoeg geld heeft maar ze heeft ondergoed, sokken en een korte broek nodig. Ze vindt het ook vervelend als ze hoort over het terrasje dat misschien gebouwd gaat worden.

Dennis vraagt zich af of dat de maandlasten misschien naar beneden kunnen in plaats van meer geld verdienen. Ruud vindt dat ¤55 per week niet veel is in een week. Nicoline wil wel geld dat overblijft in de groepspot stoppen. Isabella heeft eindelijk genoeg geld gespaard om zelf kleding te kunnen kopen. Charlotte is aan het lijnen zegt ze, of gezond eten. Ze probeert te sparen met haar boodschappengeld. De eerstvolgende investering moet zijn in kleding zegt ze.

Vanessa zegt dat de investering voor het terras bijna nihil is. Het hout heeft ook geld gekost maar dat word op dit moment niet gebruikt. Rienk noemt dat iedereen een lijstje moet maken van welke basiskleding ze nodig hebben, zodat ze kunnen kijken naar wat het kost.

Charlotte noemt dat ze een nieuwe markt wil, de Ibizamarkt. Ze wil geld verdienen met kleding die verkocht wordt en kraamhouders en dan met het verdiende geld zelf kleding kopen.

Isabella vraagt waarom er wel hout gebruikt kan worden om een terras te bouwen maar niet om hun eigen marktkramen mee te bouwen. Als ze zelf die kramen zouden bouwen dan kan de prijs voor standhouders omlaag en dan komen er meer standhouders.
Ruuds kraampje voor de dierenambulance gaat komende biomarkt niet door.

Vanessa haakt in op het hout voor terras of marktkramen verhaal. Ze zegt dat het terras eerder af is dan dat er een nieuwe biomarkt is. Ze legt het idee uit voor de biomarkt, de loods wordt te warm en de hygiene word steeds moeilijker te waarborgen met het oog op insecten. Ze wil bij het terras gaan BBQ-en met gasten en het terras kan ook door henzelf gebruikt worden. Dennis heeft er een tekening voor gemaakt.
Dennis zegt dat Vanessa waarschijnlijk komend weekend genoeg verdient met haar eters waarmee dan weer geld vrijkomt om de marktkramen mee te bouwen.
Aike zegt dat ze eens moeten kijken of het hout niet bij iets anders dan de bouwmarkt gehaald kan worden zoals afvalhout, dat is veel goedkoper.

Giorgio (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 11% gewijzigd door PKM op 22-05-2014 21:16:46 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140256314
Centraal.
Gio opent.
Gio is ergens achter gekomen, en is ergens achter gekomen via Google, iets met het WK.
Gio heeft op een bepaalde website iets gevonden, een groot scherm en dat het dan uit gezonden wordt op Schiphol als de voetballers het vliegtuig instappen, een uitzwaaiapp.,
5945 euro...........,5400 euro facturen tegenover, 500 euro over, geen vaste lasten zijn er nog niet vanaf, 5000 zijn de vaste lasten, ze krijgen nog 1800 euro van het worstelgala.
Gio zijn Opa is 80 jaar geworden vandaag, en ze gaan zingen voor Opa. Gio vind het jammer dat hij niet nu bij zijn opa kan wezen, 80 is niet niks en Gio heeft veel respect voor zijn Opa, en ze zingen Lang zal hij leven voor Opa.
Aike, kijken hoeveel standhouders ze hebben, Aike denkt 11 standhouders, de waterbuffelstand komt niet deze keer. heeft andere verplichtingen,ze willen ijs verkopen. ze verwacht 400 man.
Billy heeft voor de Biomarkt 13 schilderijen gemaakt, Charlotte veel oorbellen en armbandjes.
Emil, dat het belangrijk is dat de facturen die ze nog krijgen, eerder tijd voor hard werken dan eerder geld uit geven.
Laura wil voor het WK voetballen gaan verkopen, met het Utopialogo erop. Ze heeft vandaag contact gehad met degene die ook de shirts voor hun bedrukt.
Vanessa krijgt een groep motorrijders te eten en een vrouwen voetbalelftal.
Emil heeft een ander plannetje maar wat zegt hij nog niet om geld binnen te slepen.
Aike > 4 juni Wolter Kroes komt optreden, Aike wil er een klein event van maken, buiten Live in de Loods
Ron > had mail gehad of de Buurman en Buurman stoelen verkocht konden worden, die worden dus verkocht.
Marije > volgende week vrijdag kunnen er 2 keer 2 mensen slapen in een tent of caravan, 15 euro per persoon.
Ze kunnen zelf hun eten mee nemen of ze kunnen gaan eten bij Vanessa wat ook weer 25 euro p.p. oplevert. Ze kunnen ook eten kopen bij de bewoners.
20 euro voor de staan plaats, 30 euro grote tent en 37.50 voor je caravan.
Zelf je gasstel mee nemen, ze kunnen koken in het weiland.
Je kan je vanaf nu inschrijven als je wilt logeren op het terrein.
De gasten kunnen gebruik maken van het buiten toilet en de douche.
Vanessa vergist zich, ze denkt dat het WK volgende week vrijdag begint, nee joh wordt er gezegd, 13 juni eerste wedstrijd antwoord Aike.
Joey> Heeft de run even in de ijskast gezet, inschattingsfout gemaakt, wil alles uit handen geven, over 2 maanden de run te houden, nog geen datum maar wordt op een zaterdag.
Bouwmarkt wil sponseren had Ron aan Joey vertelt.
De kaartjes worden via de websjop en de veiling.
De rotjochies die vanavond geweest zijn maken digitale flyers. Joey heeft nu nog 2 maanden de tijd om de run voor te bereiden.
Nicoline > over de haantjes, Sjon neemt waarschijnlijk een doos met 15 haantjes mee die gered zijn van de industrie, er moet een kist getimmerd worden met een warmtelamp erin.
Er was al iemand die gemaild had graag zo een kippenhok te willen kopen. De kans is groot dat ze zondag als Boer Sjon komt voor de Biomarkt dat hij de haantjes mee neemt.
Ruud> of er baasjes gezocht kunnen worden op de biomarkt,........ Nicoline > je kan een haantje adopteren, dan red je zijn leven.
Emil vind dat je de haantjes gewoon weg moet geven, nu getetter door elkaar, Charlotte > Boer Sjon had gezegd een kip kost 6 euro, Ja bij de poelier wordt er geroepen.
Nicoline gaat de haantjes verzorgen, maar wie haar wilt helpen kan haar helpen ermee.
Dan heeft ze nog een dingetje, over de Moestuinmeester, die gaat zaden pakketten samen stellen, die ze met de Biomarkt kunnen verkopen, Niet al deze aankomende Biomarkt maar die erop volgt.
Dan kan je zadenpakket kopen die je gelijk kan zaaien.
Dan over haar Earth Ship. Ze heeft naar de berg gekeken, of ze na de biomarkt willen beginnen met het graven, Emil wil alleen scheppen als er een goed plan op tafel ligt. Er zijn ook niet genoeg scheppen wordt er geroepen.
Charlotte > er zijn niet genoeg knaken, maar iedere keer kunnen we geen kleding kopen, wil graag onderbroeken, wil graag dat er een budget vrij komt, wil gewoon onderbroeken en sokken etc.
Dennis > over geld verdienen, 5000 euro vaste lasten, maar ik hoor niemand die oppert van hoe krijgen we de maandlasten naar beneden.
Nicoline> als je geld overhoud van je boodschappen dat je dat dan terug geeft, Nicoline houd altijd geld over van haar boodschappengeld, Emil niet, Charlotte doet juist zuinig omdat ze een shirt wilt kopen.
Vanessa > investering voor het terras, is bijna nihil, hout ligt er al. volgens Joey is het hout dat er ligt al voor drie dingen gebruikt.
Rienk > iedereen een lijstje maken wat hij nodig heeft qua onderbroeken en sokken, alleen het noodzakelijke.
Charlotte > Ze wil een soort Hippiemarkt opzetten, kleding etc.Emil, je doet een markt, en de opbrengst van die markt kan je kleding kopen, een heel goed plan zegt Emil.
Isabella > over de marktkramen, terras brengt geld op maar ook marktkramen, dan hoeven ze geen kraamhuur meer te betalen.
Vanessa . over de marktkraam actie, ze neemt aan dat ze niet voor a.s. zondag af zijn.
Of het terras eerder klaar kan wezen, ze kan als het zo warm blijft niet een restaurant binnen draaien, te warm en beestjes, ze had het idee het restaurant als BBQ nu te gaan runnen buiten, en er meer geld voor vragen.
Het terras komt waar de schommel staat, i.v.m. camera positie``s. Vanessa heeft het bijna rond en binnen 1 dag kan het gerealiseerd worden zegt Dennis.
Aike > over hout te bestellen bij de bouwmarkt, ze wil afvalhout bestellen, past meer in het plaatje van duurzaam zegt ze. en we krijgen een SL.
En weer terug.

Het gaat nu over een wandje, Emil heeft liever een wandje dan kleding.
Dan weer getetter door elkaar, Charlotte en Vanessa nu tegen elkaar, Vanessa wil eerst weten wat het kostenplaatje is, Charlotte wil alleen weten wie wat investeert.
Ruud moet even naar de koeien, ze kunnen even roken, binnen 5 minuten weer terug zegt Ron.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140257172
Centraal deel twee
Ze gaan verder met centraal nadat Ruud de koeien naar binnen heeft gehaald.
Isabella heeft een mededeling, de melk in de koeling is zuur. De machine stond op handmatig koelen, dit is waarschijnlijk met het schoonmaken van de koeling gebeurd.

Ron wil het drie kwartier over zijn musical hebben. Ze gaan drie keer in de week het stuk met de hele groep doornemen.
Er zijn negen kaarten verkocht, hij koopt een setje luidsprekertjes zodat ze ook geluid hebben.
Morgen komt een koerier Sannes kast ophalen, misschien kan die ook de luidsprekertjes meenemen.

Ron gaat in sneltreintempo door de karakters van de musical heen. Marije heeft de hoofdrol. Hij laat ook de kleding en make-up lijsten doornemen door de bewoners. Er is geen spraak en geen zang in het hele stuk. Ron zet het eerste nummer op.
Dennis komt als eerste op en per pop (persoon) duurt het een minuut of 2. Vanessa vraagt of dat betekent dat de laatste een half uur staat te wachten tot die het podium op gaat.
Veel mensen lachen tijdens de uitleg. Ron moppert dat dit niet 100% inzet is.
De bewoners krijgen zelf vrijheid om hun stukken met bewegingen uit te beelden.

Vanessa luistert enthousiast (Parlay):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Aike snapt het niet (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ook Joey heeft er zin in (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 36% gewijzigd door PKM op 22-05-2014 22:06:22 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140260239
Ron heeft de bedoeling van *Zijn* musical aan de rest van de bewoners uit gelegd.
De meeste waren ongeïnteresseerd en deden er lacherig over.

In Utopia organiseren wij 4 juli de pantomimische musical 'carrousel of dreams'. Deze musical gaat over een oude poppenspeler die een poppenwinkel heeft. Het zijn slechte tijden en hij is daardoor genoodzaakt om zijn winkel te sluiten. Hij gaat nog één laatste keer zijn winkel bezoeken en dan gebeuren er magische dingen.

kom ook naar Utopia en geniet van deze eenmalige unieke ervaring. De hoofdrolspelers in de musical zijn de bewoners van Utopia zelf. Deze musical is opgezet, geregiseerd en technisch ondersteund door onze Ron.

De poorten zijn geopend vanaf 22:00 en om ca. 22:45 zal de voorstelling beginnen.
Na de voorstelling is er nog tijd voor een drankje en een onderonsje met de inwoners.

Bij dit VIP pakket zijn hapjes en drankjes inbegrepen.

Utopia Musical - VIP plaatsen ¤65,00
Utopia Musical - zitplaatsen ¤22,50
Utopia Musical - staan plaatsen ¤15,00

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 23-05-2014 07:26:04 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  vrijdag 23 mei 2014 @ 07:11:20 #82
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140269723
Dag 143 .........Vrijdagochtend vroeg
Nicoline stapt haar bed uit, en loopt naar de koeien, zij doet deze ochtend de koeien.
De rest van de bewoners liggen nog te slapen.
Nicoline doet de zuigers van de melkmachine om de uiers, gaat een beetje moeizaam, daarna pakt ze de drietand en gaat poep scheppen in de stal.
Sommige bewoners hebben gestemd gisteren, via een machtiging. Wie op welke partij heeft gestemd is niet bekend.

[ Bericht 22% gewijzigd door Toverheks op 23-05-2014 07:20:20 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140270515
23:30
De meeste bewoners liggen in bed, sommige fluisteren nog wat na. Giorgio werkt de administratie bij, Dennis en Ron zitten buiten.
Ron is de aansteker kwijt die hij eerder aan Joey uitleende, die heeft hem aan Billy uitgeleend en Billy zegt dat ze hem niet heeft.
Ze hebben het nog over Robin, dat ze een sterke vrouw was en mensen gemakkelijk onder de tafel praatte. Ze spreken tot de camera, Ron mag ze een keer scheren als hij uit Utopia is.
Ron vertelt dat hij in 2007 bijna vader was geworden. Zijn vriendin was zwanger maar er ontstond een scheurtje in de baarmoeder waardoor het embryo weggehaald moest worden. Het embryo was 5,6 mm. Zijn relatie is hierdoor uiteindelijk stukgelopen.
Giorgio stopt rond 02:00 met de administratie en maakt wat mensen wakker wanneer hij naar bed gaat.

Giorgio aan het werk (spapaars):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140270673
8:30 Dennis en Nicoline op de akker
Nicoline vertelt enthousiast aan Dennis over de plantjes en zaadjes. Dennis vindt het leuk hoe enthousiast ze er altijd over is. Nicoline vindt het jammer dat de rest van de bewoners haar enthousiasme vaak niet delen. Het liefst zou ze een hele kast hebben vol met wekpotten.
Dennis zou het leuk vinden om eigen vis te kweken om te eten. Dennis zegt dat hij na Utopia heel goed een feest kan plannen, omdat iedereen daar maar feesten houdt. Nicoline overweegt een van de haantjes zelf op te eten. Ze eet liever van een dier die bij hen een goed leven heeft gehad dan van een dier die in slechte omstandigheden heeft geleefd.
Nicoline vertelt dat sommige dames jaloers zijn op haar gebruinde huid. Nicoline krijgt het van op de akker werken en de andere dames gaan er uren voor op de akker werken.
Nicoline heeft heimwee en zou graag post krijgen. Ze is chagrijniger en emotioneler dan anders.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator vrijdag 23 mei 2014 @ 09:20:41 #85
388664 crew  Dotteke
pi_140270941
Boer Klaver aan de telefoon, die denkt dat hij Lot aan de lijn heeft maar het is AIke
Sjon vraagt om Isa en komt er later achter dat het Aike was.
Dus de telefoon gaat van Isa weer naar Aike
Sjon belt over de hamburgers, ze hadden hem gemaild of de hamburgers niet goedkoper konden
Hij heeft met heel veel moeite 20 cent er van af gekregen. Hoeveel wil je er",
"Zit even te denken, ze moeten natuurlijk wel op want ze zijn vers he", vraagt ze .
"Ja, zegt Sjon ze zijn vers en rauw ze zijn niet voorgebakken".
"Doe er maar 150", zegt AIke
"Doe je het wel met uitjes"' vraagt Sjon.
"Kan je die nog meenemen". vraagt Aike,
"Is wel te regelen, neem wel een zak mee", zegt Sjon
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_140271253
09:25 - 09:40


Dennis is alweer aan het werk.


De krantenbezorger komt lang en Vanessa komt aangerend om de krant te pakken, ze is benieuwd naar het weer, maar dat gaat niet zo mooi worden zegt de jongen.


Rienk zoekt Nicoline op bij de akker. Hij heeft een droom gehad en wil deze graag vertellen aan haar. Nicoline schijnt niet echt te luisteren, een punt waar Rienk zich vaker aan heeft geërgerd, maar verteld gewoon door. Ondertussen geeft Nicoline Rienk ook wat commando's en andere informatie gerelateerd aan de akker. Ze vraagt aan Rienk of hij het water af wil sluiten van de slang, op het moment dat hij er naartoe loopt spuit Nicoline hem een beetje nat. Vervolgens lopen ze weer terug naar de loods, samen met Marije.


Marije besluit om te gaan lopen samen met Vanessa, maar trekt eerst een andere broek aan.

09:40 - 09:55

Joey staat in de keuken en laat zijn brood lekker verbranden.


Aike wil graag een grote digitale klok laten aftellen wanneer Utopia op zijn einde loopt en zij het terein mogen verlaten. Aike, Emil, Isabella en Joey hebben alleen een discussie over wanneer en hoe het einde zal verlopen. Sommige zeggen 31 december, terwijl andere denken dat het ook wel eens 1 januari kan zijn.


Marije, Vanessa en Dennis zijn aan het (hard)lopen. Ze hebben het over feestdagen die zij wel of niet vieren. Dennis vertelt dat hij niet zoveel dagen viert, Geen vader/moederdag, geen halloween etc. Vanessa zegt dat zij dat wel doet. Dennis houdt die van dat Amerikaanse gedoe. Hij is Nederlander en Amsterdammer, geen Amerikaan.
Ouwe vraagt aan Stugge of hij iemand kan regelen om te schuren, maar dat schijnt niet zo makkelijk te zijn, iedereen is druk bezig met hun eigen ding, nuttig of niet.

Vanessa merkt op dat de NOS er ook is, waarom die er zijn wordt niet gezegd.


Het is rustig in de keuken. Nicoline maakt haar ontbijt, Rienk eet zijn ontbijt, Emil heeft het net op, Isabella leest de krant en Aike werkt achter de laptop.

Emil is benieuwd of ze akkoord krijgen voor aanstaande donderdag (live in de loods). Aike en Emil vinden het erg kort dag, maar Emil heeft er wel weer zin in.

09:55 - 10:05

Billy is nog maar net wakker en is alweer aan het zeiken samen met Charlotte en Laura. Gespreksonderwerp is weer duurzaamheid. Ze zijn er helemaal klaar mee en vinden dat er kampen ontstaan. Ook Nicoline komt weer aan bod en de meiden beginnen zich erg aan haar te ergeren. Billy die in het begin helemaal van het duurzaam was, zit nu dus weer een ander verhaal op te houden.


Emil meld zich bij het werkhok. Samen met Ron gaan ze weer verder met de orders. Ook Dennis zal na zijn sport halfuurtje weer aan het werk. Emil zegt tegen Ron: "Als ik iets beloof doe ik het ook" en Ron geeft hem daarin gelijk.


De ambtenaren zijn ook aan het "werk". Iedereen lijkt uit bed, maar Giorgio is nog nergens te bekennen.

[ Bericht 4% gewijzigd door Odaiba op 23-05-2014 10:05:39 ]
pi_140272106
10:05 - 10:20


Ruud begint zijn ochtend even achter de tablet, waar hij mee bezig is is niet duidelijk.
`

Buiten hebben Aike, Joey en Isabella het over het vetverbranding met hardlopen. Joey verteld dat je pas na een half uur vet verbrand, Isabella schudt stellig nee en zegt dat het onzin is. Ze zegt dat je al verbrand op het moment dat je beweegt.


Giorgio is wakker. Hij verteld de exitpoll van de Europese verkiezingen. Hij begint dat de PVV verlies heeft geleden en D66 winst. Vervolgens vraagt Joey aan Giorgio of hij op de PVV heeft gestemd. Giorgio zegt dat hij niet gestemd heeft, waarop Joey hem vraagt of hij er op zou hebben gestemd als hij zou stemmen. Kon niet duidelijk verstaan wat Giorgio hierop zei.
Vervolgens vraagt Giorgio op welke partij Aike heeft gestemd, D66. Joey zegt op de PvdA (Wederom kon ik dit niet zo goed verstaan).
Dennis heeft Giorgio vannacht laten schrikken, waarop Giorgio een elleboog beweging maakte. Hij zegt dat dit waarschijnlijk wel gaat worden uitgezonden.
pi_140277276
10:15 De koerier
De koerier is er weer met zijn busje, hij gaat de kast aan Miss Montreal leveren. Vanessa zoekt alle sleuteltjes van de kast op om mee te geven. De kast past net in het busje. Achteraf blijkt dat Giorgio de sleuteltjes nog in zijn zak heeft zitten.
De koerier en kast (D-B en GekkePoes)):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
10:30 Joey en een beller
Joey heeft een klant aan de telefoon die een stoel gaat afhalen. Deze meneer wil liever niet met zijn gezicht op TV. Joey verzekert de klant ervan dat klanten meestal niet in de uitzendingen komen.

10:45 Laura’s was
Laura wil een was aanzetten maar weet niet hoe het moet. Ze vraagt Isabella om hulp. Als de wasmachine aanstaat slaat Laura een kruisje en loopt verder.
Laura (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
11:00 Dennis ei
Dennis heeft een ei gepakt, hij vindt het onzin dat niemand meer eieren mag pakken omdat Vanessa die nodig heeft. Vanessa moppert dat ze niet houdt van zulke acties.

10:15 Isabella, Ruud en de beestjes
Isabella en Ruud zijn bij de kippen. T-Rex loopt achter Isabella aan in plaats van Ruud. Ruud probeert daarna om T-Rex te vangen maar T-Rex blijft wegrennen. Ruud vindt het niet leuk. T-rex mag daarna terug in de ren.
Ruud en Isabella gaan met de koe lopen. De koe heeft er nog weinig zin in. Ruud zou een varkensprikker (stroomstoorapparaat) willen gebruiken om de koe in beweging te krijgen, Isabella vindt dat zielig. Boer John heeft aangeraden een tik op de neus te geven als ze niet wil lopen maar dit hebben ze nog niet gedaan.
Isabella, Ruud en Bief (GekkePoes en D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
12:15 Bikini’s
Billy vraagt of ze de random reader en pinpas mag, ze wil een bikini bestellen van ¤20. Nicoline had het eerder vanochtend erover dat ze met oud leer een bikini voor zichzelf wil gaan maken. Billy kan de rest van de week weinig eten meer kopen omdat ze de bikini gekocht heeft.

De kratjes voor de biomarkt worden afgeleverd.

12:30 De verwarming
Dennis wil de kachel verkopen via marktplaats. Hij vindt dat ze helemaal geen verwarming nodig hebben daar en hij vindt het een rotding. Ze willen de ruimte gaan verwarmen met oude radiatoren.

13:00 Samen viezerikken in de bed and breakfast
Billy wil de bed and breakfast een keer afhuren zodat ze ongestoord kan seksen met Ruud. Ruud vindt het een goed idee maar wil niet voor de bed and breakfast betalen.

13:15 Vanessa’s terras
Vanessa’s terrasje gaat ¤1100 kosten, dat is inclusief een BBQ tafel. Billy vindt het een top idee omdat ze er ook zelf gebruik van kunnen maken.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140283911
13:30 Charlotte
De eerste lading met shirts is binnen. Charlotte legt er wat apart om naar Patty en Billy’s zus te sturen. Zondag worden er shirts verkocht op de markt. Ze gaat ook een Chably tas, t-shirt en armbandje naar huis sturen.
Charlottes hoepel is ook geleverd. Nicoline doet even voor hoe het moet. Ook Isaballa kan het goed.

13:30 Dennis
Dennis heeft een tekening gemaakt van de nieuwe buurman en buurman.
Dennis en zijn tekening (LekkerSimpel):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
13:45 Billy’s poppetjes
Billy wil poppetjes laten produceren van de Utopia inwoners en deze verkopen.

14:00 Chably
Emil, Joey en Giorgio vragen hunzelf af of de Chably kledinglijn geld op gaat leveren. Emil heeft gezegd dat ze voor een kledinglijn zelf ontwerpen moeten maken. Het bedrukken van shirts zoals ze nu doen is merchandise, geen kledinglijn. Tot nu toe heeft Chably alleen maar geld gekost.

14:00 Nicoline
Nicoline vertelt aan Marije over een biologische boer. Marije zegt dat het haar niet interesseert. Nicoline praat toch verder.

14:15 Isabella
Isabella wil niet dat armbandjes, t-shirts en schilderijen aankomende markt opnieuw gebruikt worden om te ruilen voor kleding van gasten. Ze probeert Aike ervan te overtuigen dat dit niet meer moet kunnen. Aike is het er wel mee eens maar zegt er weinig over. Isabella geeft aan dat als ze het nog eens ziet dat ze ontploft, ze heeft geen vertrouwen in een aantal inwoners.

14:30 Laura
Laura heeft iets gezien wat ze wil kopen, het kost ¤80. Ze gaat geld sparen totdat ze het kan kopen.

14:45 Charlotte, Vanessa en Laura
Charlotte is ontevreden over wat ze te eten krijgt sinds ze van eetgroepje is veranderd. Volgens Laura zijn er tegenwoordig twee kampen, kamp duurzaam met gezond eten en kamp gezelligheid. Marije vinden ze een saaie trut zonder inhoud. Vanessa zegt nog even dat ze nooit roddelt, om daarna weer verder te gaan met roddelen. Ze noemt dat Nicoline vorige week geen yoga oefeningen gedaan heeft en ook lekker op de bank hing. Charlotte vindt het niet meer leuk op deze manier, Laura vindt dat er meer humor moet zijn. Charlotte is jaloers dat Nicoline wel zo gemakkelijk kon hoepelen en het haar nog niet lukte. Laura weet niet hoe ze met Nicoline moet praten. Charlotte spot met Nicoline, dat ze doet alsof ze Miss Perfect is en ze noemt haar weer de aardwortel. Charlotte denkt dat Nicoline misschien een ingehuurde actrice is. De dames giechelen nog even.
Vanessa vindt dat als iemand anders gekookt heeft mensen dat ook gewoon moeten eten. Ze noemt ook nog dat Nicoline kleding uit de kliko pakte, Nicoline heeft daar weer andere kledingstukken mee gemaakt.
Volgens Charlotte heeft Nicoline een tijd verzaakt met haar werk op de akker. Nu probeert ze dat weer goed te maken en is ze volgens Charlotte op de aardpeer-tour.
Charlotte dreigt dat als Marije aan Joey komt ze Marije gaan terugpakken.
Kamp gezelligheid (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Joey en Marije lopen ondertussen in de wei en inspecteren de plek waar campingkasten kunnen staan.
Joey en Marije (Zeyina, oma-Nijn en D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Charlotte is van plan om zonder medeweten van de groep kaviaar en champagne te bestellen. Ruud vindt het een geweldig plan. Ruud denkt dat Marije geen leuke televisie maakt.
Laura klaagt dat nog niet alles klaar is voor de gasten van de bed and breakfast vanavond. Joey zegt dat ze dan zelf ook even moet meewerken. Er moet nog opgeruimd en schoongemaakt worden voordat de gasten komen.

15:30 Stroomstoring
De loods heeft geen stroom meer, Giorgio heeft een belangrijk draadje doorgeknipt. Giorgio belt met Liander, binnen twee uur komt er een monteur langs.
Giorgio vertelt het slechte nieuws aan Vanessa, die heeft om half 6 eters en moet de oven kunnen gebruiken. De vaatwasser kan nu ook niet aangezet worden.
Giorgio en Vanessa (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
16:00 Charlotte wil meer kleding
Charlotte wil een jurkje bestellen. Ze mag het geld lenen van Giorgio’s zakgeld.

16:15 Vanessa
Vanessa’s eetgasten blijken vegetarisch te zijn, Vanessa heeft daar geen rekening mee gehouden. Ze hadden speciaal gevraagd om gebakken kaas en niet om vegetarische soep. Ze moeten de gehaktballen dan maar uit de soep vissen, zegt Vanessa.
Vanessa likt haar vingers af terwijl ze eten aan het bereiden is en gaat zonder haar handen te wassen verder.
Vanessa heeft de soep alvast klaargemaakt voor later en zet deze in een kast.

16:30 Marije
Giorgio vraagt aan Marije waarom zij Billy niet naar huis heeft gestuurd. Marije reageert boos.
Emil probeert Marije beter te leren kennen. Haar favoriete kleur is grijs, dat had Emil kunnen bedenken zegt hij. Ze valt niet op Chinezen. Emil vraagt wanneer Marije kan huilen, ze antwoord dat dat is wanneer ze iemand naar huis moet sturen. Haar favoriete films zijn I Am Sam, What Dreams May Come en Boy in the Striped Pyamas. Een favoriete band heeft ze niet en naar concerten gaat ze niet.
Emil vraagt hoe ze haar ex heeft leren kennen. Hij kwam stage lopen zegt ze. Ze vond hem eerst maar een lul. Emil vraagt hoe de klik dan is ontstaan, ze vond hem uiteindelijk toch wel aandoenlijk zegt ze.
Marije geeft aan dat ze is vreemdgegaan. Tot vandaag had ze het nog niet opgebiecht. Emil lacht en kijkt haar vol ongeloof aan.

17:00 Stroomstoring
De monteur is er. Hij vraagt of er technische werkzaamheden zijn verricht, Giorgio zegt van niet. Vanessa noemt nog maar eens tegen de techneuten dat ze om half 6 haar restaurantje moet openen.
De monteur (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator vrijdag 23 mei 2014 @ 20:15:50 #90
388664 crew  Dotteke
pi_140289846
Groot nieuws, het is weer aan tussen Rienk en Nico
Er zijn gelijk al strubbelingen want Rienk wil seks en Nico wil dat niet voor de tv.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  vrijdag 23 mei 2014 @ 20:16:08 #91
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140289862
Er zijn gasten voor Vanessa haar restaurant.
Ruud heeft zijn zwembad binnen gekregen, een dagkaartje kost 2.50 om ook gebruik te maken van het zwembad.
Ruud wil graag Centraal gaan straks, hij wil regels opstellen i.v.m. het gebruik van het zwembad.
Rienk en Nicoline liggen verstrengelt in elkaar op bed. Nicoline huilt/snift. Ook bij Rienk zitten de tranen hoog.
Nicoline krijgt een laatste kans zegt Rienk, en meer wijsheden gooit hij eruit.
Rienk wil wel wat *kroelen* bij Nicoline, alleen Nicoline wil niet op tv al die dingen doen die Rienk in gedachte heeft.
Nicoline tegen Rienk dat hij een dramaqueen is, ook voor Profeet wordt Rienk uit gemaakt, maar daar is Rienk het niet mee eens.
Rienk noemt Nicoline ongelooflijke Nico en er wordt gezoend.
Rienk is stug, eigenwijs, houd zich altijd bij zijn standpunt zegt hij, Nicoline noemt Rienk inconsequent.
Ruud gaat alle bewoners af, roept en laat zijn papiertje zien waar opstaat dagkaart 2.50 per dag.
Hij loopt de wei in waar Aike, Isabella en Gio zitten/liggen.
Aike vind het een super goed idee van Ruud en beloofd Ruud dat ze gaat sparen om eens gebruikt te maken van * hun * zwembad.
Ruud legt uit wat hij en Billy te besteden hebben per week en waar het zwembad van gekocht is. Isabella > Ruud Wat heb je besteld dan? Billy had toch ook al een bikini besteld van 20 euro dat kan toch nooit
Ruud loopt weer weg en roept naar Billy, Billy geeft 2 dames een rondleiding, Billy wil dat Ruud even een handje komt geven.
Ruud stelt zich netjes voor en zegt er gelijk achter aan, Hoi ik ben Ruud en heb een eigen zwembad.
Ruud loopt weer naar binnen ..........

Nicoline en Rienk vragen wie er drank heeft gedronken aan Joey, met zijn 8e en Joey noemt namen op.
Er zijn 2 flessen sterke drank besteld, Marije houd bij hoog en laag vol dat zei geen sterke drank heeft gedronken, ** Me reet ** zegt Joey tegen haar, en Marije staat schaapachtig te giegelen.

Nicoline rent ineens de wei over, de koe staat een zak chips te verorberen, ze trekt de zak uit zijn bek en vertelt het even later aan Isabella, ook dat de koeien uit het zwembad aan het drinken zijn.
Isabella gaat op zoek naar Ruud in de loods.
Isabella wil even lopen met Ruud, ze vertelt wat er gebeurd is en wil dat Ruud met haar mee gaat en ook de koeien moeten op stal.
Ruud wilt eerst soep, maar Isabella roept *Kom Ruud* en ze lopen richting het weiland weer.
Emil en Ruud lopen nu met een touw tussen hun in gespannen achter de koe, zo drijven ze doe koe naar alle hoeken van de wei, ze zijn nu al 10 minuten bezig met de zwangere koe aan de wandel, de koe stopt, daar gaat haar staart omhoog en ze pist zo tegen Ruud op.
Emil en Isabella lachen.
De zwangere moet een kwartier heen en weer lopen zegt Isabella, en ze trekt aan de kop om er beweging in te krijgen.
Emil vraagt omdat er geen beweging in de koe zit, of hij de koe een stomp op zijn neus mag verkopen, Nee roepen Ruud en Isabella.......Emil > Sjon doet dat wel. Ja antwoord Isabella, Sjon is een boer.
En zo proberen ze de koe weer in beweging te krijgen.

Vanessa had zich vergist betreft de eters, er kamen er meer opdagen dan ze genoteerd had.
half 11......Bijna alle bewoners zitten in de wei vlakbij het pierenbadje van Ruud en Billy
Ook de dames die blijven logeren in de B&B zitten gezellig bij de bewoners in de wei.
Vanessa zit aan het alcohol vrije bier, en ze vind het best wel lekker zegt ze.
Vanessa roept nu tegen iedereen, Hebben jullie het nieuws al gehoord Nicoline en Rienk hebben weer verkering, Nicoline antwoord dat wisten ze al.
Oh zegt Vanessa, was ik de laatste die het wist, nee antwoord Rienk, de 1 na laatste.
Rienk vertelt aan de gast die blijft logeren in de B&B dat hij en Nicoline nog geen seks hebben gehad, Nicoline zegt adrem er bovenop......Hadden we maar seks gehad.
en er wordt weer verder geknabbeld en gedronken, de zakken chips worden leeg geraaid of ze nog nooit een chippie hebben gezien.
Het is een kalme avond, iedereen lacht en praat over van alles en nog wat.

[ Bericht 7% gewijzigd door Toverheks op 23-05-2014 22:41:52 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140299355
22:00 In het weiland
Charlotte heeft drank gejat uit Vanessa’s voorraadkast en een van de kazen voor de biomarkt. Vanmiddag heeft Charlotte alvast nootjes, chips en kaas apart gelegd. Ze zit een tijdlang alleen in het weiland te wachten of er nog meer mensen komen. Laura komt als eerste erbij met de bed and breakfast dames. Charlotte zegt dat ze alles gestolen heeft van wat er staat.
Vanessa vraagt aan Charlotte of ze zelf voor alles betaald heeft. Isabella wil zelf voor een fles wijn betalen en brengt een eigen zak chips mee. Er staat ook drank van Giorgio en crackers van Nicoline.
Vanessa moppert tegenover Giorgio dat mensen te vroeg de keuken inliepen en nauwelijks kunnen wachten tot ze de restjes mogen opeten. Ze heeft zich aan wetten en regels te houden met haar restaurant.
Emil vraagt hoe Billy en Ruud het zwembad en de bikini gekocht hebben. Vanessa bijt hem toe dat hij voor ¤60 aan boodschappen besteed in een week en daarom niets overhoudt. Vanessa zegt dat ze met haar fooien de paaseieren en de Chinees heeft betaald. Emil vindt het maar gek dat er een potje is van het restaurant en Ruud heeft ook een potje. Emil vraagt ook naar Charlottes hoepel, volgens Vanessa is die in centraal besproken.
Emil maakt zich zorgen over het geld omdat er veel uitgegeven word en ze weinig geld meer hebben. Charlotte wil dat het zakgeld contant uitgedeeld gaat worden zodat ze meer inzicht hebben in hoeveel ze nog hebben.
Isabella vindt het ook maar gek dat mensen weinig zakgeld hebben en er toch nog steeds bestellingen uitgaan. Op dit moment zijn ze failliet zegt ze. Isabella zegt dat ze aan het einde van de maand altijd op een houtje beet als het geld op was.
Charlotte verwijt Isabella dat er nog meer manieren zijn om geld te verdienen, die ze niet benut. Charlotte noemt allerlei manieren waarop ze zelf geld verdient heeft.
Vanessa vindt dat ze niets van de akker kan eten behalve sla en wortels. Emil zegt dat ze nou moet ophouden. Isabella vindt het jammer dat er nog steeds groente besteld word terwijl er groente van de akker gehaald kan worden. Emil baalt dat hij zelf eieren besteld en dat ze dan ’s ochtends op zijn.
Charlotte wil de kosten van vanavond verdelen over de mensen die buiten zitten. Isabella zegt dat ze zich geen zorgen maakt om die 30 cent.
Vanessa zegt dat ze gek wordt van de mensen buiten en staat op.
Marije wil haar eigen sokken en ondergoed wassen. Er zijn bewoners die schimmelkwaaltjes hebben en ze wil er niet mee besmet worden.
De groep (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Charlotte wisselt een lege fles met een volle (Pearlbitch):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
23:00 Joey en Charlotte
Joey en Charlotte hebben weer gekust vanavond. Ze liggen later samen op bed. Vanessa schreeuwt dat ze liggen te vrijen.
Charlotte en Joey (Baconbus):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
23:30 Marije en Emil
Emil heeft ook gedronken, bij hoge uitzondering. Marije roddelt met Emil over Billy. Ze heeft gehoord dat Billy nog steeds van slag is door opmerkingen die Marije eerder heeft gemaakt. Ze is bang dat Marije Ruud van haar afpakt. Emil zegt dat Charlotte en Billy allebei geïntimideerd zijn door Marije. Hij snapt niet waar die meiden zich druk om maken.
Marije heeft gezegd tegen Charlotte dat ze geen afgelikte boterham wil, waarmee ze Joey bedoelt.
Emil was teleurgesteld in Ruud omdat Ruud ontbijtjes maakte voor de meiden toen Emil genomineerd was. Ruuds antwoord was daarop toen dat hij toch ook gewoon verder moet.
Marije is half op schoot gekropen bij Giorgio. Ze fluisteren wat, Emil licht haar in dat ook gefluister in de uitzending gebruikt kan worden.
Emil en Marije (Voxs):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
23:45 Charlotte
Charlotte is een paar keer naar de zenderkamer geroepen en er werd een aantal keer zendercheck omgeroepen. Ze is pissig, gooit met haar zender en ze mokt in bed. Charlotte heeft waarschijnlijk met Laura en de bed and breakfast gasten geblowd in het bos.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140303075
Marije heeft Joey veroverd.

pi_140304164
Zoals in het filmpje hierboven van LS te zien liggen Marije en Joey *knus* in de vijver te vozen met een voor pampus liggende Gio vlak naast ze! :D 8)7
Zal proberen enige lijn te brengen in hoe dit tot stand kwam deze chaotische nacht. :D

0.20: Emil, Joey, Marije en Gio gaan bij de vijver zitten praten, ze zijn behoorlijk losbandig. Het lijkt erop of Emil Gio wil behoeden voor Marije die bij G op schoot zit.

0.50: Ruud wilde weer een een hilarische grap uithalen, dit keer wilde hij het werkhok *zijn* huisje maken. Hiervoor heeft hij met Billy op het bankje buiten zitten praten maar leek een moeizaam/depri gesprek.
Hij was druk donde al het gereedschap buiten neer de leggen toen Ron aankwam die niet op Ruud's geklooi inging behalve iets van "Je legt dat straks zelf allemaal weer binnen" (Billy leek het er niet echt mee eens)
Toen Ruud de matrasssen aan het halen was werd hij naar de ZK geroepen. Hij mocht daar niet slapen want licht mocht niet uit, geen infra-rood.
Hij ging toen braaf met Billy al het gereedschap terughangen terwijl Ron onverstoorbaar met zn laptop bezig bleef.


Cap Zeyina

1.30: De feestneuzen buiten lopen nog effe de kas in, even later gaat Emil naar bed (hij zei nog iets van doe voorzichtig tegen Gio), Marije, Joey en Gio achterlatend bij de kas.
Joey is niet mals over Lot, "toen hij haar in dat tuinpak van Andrea zag lopen vandaag kon hij er wel overheen kotsen" en hij heeft het weer over dat briefje van haar waarop stond dat ze hem geen verantwoording hoeft af te leggen, nou hij haar dus ook niet. >:)
Marije heeft het verhaal van Gio's fles die al dan niet door haar of Emil kapot is wel 10 keer vertelde onderhand. Ook het verhaal van hou ze Billy vorige week voor de gein fucked door te vertellen dat ze van haar vriendinnen Billy eruit moest doen zodat ze voor Ruud kon gaan heeft ze meermaals rondverteld 8)7

Rond 1.45 klonk er luid geschreeuw. de 3 buiten dachten dat het Ruud moest zijn maar op de andere streams leken Ruud, BIlly en Emil er ook wakker van te worden en kwam het dus wss van buiten de hekken. Ze gaven elkaar de schuld zich niet beseffend dat her buiten de hekken ook nog mensen leven? :W


Cap Zeyina

2.00: Joey en Gio zijn later in de vijver gaan liggen en Joey vroeg Marije erbij maar ze hield eerst af omdat het zo koud was enzo.
Wat later kroop ze er toch tussen, Gio binnen no-time K.O. en ineens kluif-geluiden te horen, de COS ontplofte en we zijn allemaal benieuwd hoe Lot dit zal opvatten. })
Om een uur of 4 werd Marije wakker van Joey's gesnurk en ze begonnen meteen weer verder te kluiven, er leek onder de tent nog veel meer te gebeuren maar was lastig te zien omdat slechte camera-shot, Gio ligt er zo'n beetje tegenaan. :X
Het is nu een uur of 5 en ze lijken weer te pitten.


Cap Joezi (ca 5.30)

Andrea heeft eindelijk visjes in haar vijver en ik denk dat ik ook maar een kip met steenwol ga BBQ-en want dat lijkt toch wel verrekte sterk spul! 8)7 8)7

6.00: De 3 visjes worden wakker, Marije (had broek op half 7 toen ze opstond o|O ) smeert hem meteen na bezoek kakhuisje haar eigen bed in, Joey kijkt moeilijk moeilijk en overdenkt zn zonden. O-)
Joey en Gio lachen en geven elkaar een boks, strompelen overeind en begeven zich zichtbaar geamuseerd ook terug naar de loods.

[ Bericht 5% gewijzigd door Urb op 24-05-2014 06:18:16 ]
  zaterdag 24 mei 2014 @ 07:13:26 #95
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140304563
Zaterdag dag 144...................

Isabella en Dennis zijn al wakker en zijn bij de stal bezig, Dennis met een bakkie koffie in zijn hand in het kippenhok. Isabella is aan het stro harken.
Nicoline komt er ook bij staan, het gaat over de gasten in de B&B, Isabella.........> de douche en badkamer zijn ook nog niet gedaan, reken maar dat wij daar de schuld van krijgen.
Ze hebben het ook over gisteren avond, lees boven mij.
Isabella en Nicoline hebben het er over dat het toch wel vreemd is dat sommige maar van alles kunnen bestellen, terwijl ze zeker weet dat ze weinig tot geen geld meer hebben, een pinpas met de reader ziet ze TE vaak.
Isabella ergert zich ook aan Vanessa, dat Vanessa maar steeds roept dat ze zo hard werkt, en over de fooienpot van Vanessa, Isabella tegen Nicoline, * Heb je ooit de fooienpot gezien *.
Isabella over de 15 euro zakgeld per week die iedereen krijgt, en dat ze daar ook nog van roken.
Ruud en Billy moeten ook van de week een babykaasje zo gepakt hebben en opgegeten.
Isabella heeft de kazen gisteren verstopt omdat ze voor de markt zijn, en ze verdwijnen anders door de bewoners.
Dan over Charlotte, Dennis>, die Charlotte pakt ook maar, gisteren had ze 2 flessen wijn in haar handen.
Isabella bestelt chips etc., van haar zakgeld, maar krijgt er nooit wat van terug als een ander iets heeft.
Isabella vind Billy de grootste Bedelkoningin van Utopia, ze vraagt altijd, mag ik een stukje kaas, mag ik een chippie etc. Let maar eens op zegt Isabella, Billy bedelt wat af.
Isabella merkt dat ze steeds meer gieriger wordt.
Isabella erert zich ook aan sommige die maar lopen te roepen dat ze zo hard werken.
Isabella > ben een voorstander om na de Biomarkt iedereen een enveloppe te geven met geld en daar moet je het mee doen.

Dan over Billy al noemt Isabella haar naam niet.
Dat ze maar blijven roepen dat ze zo hard werken en schilderijen verkopen, maar eigenlijk de hele dag op de bank hangt en bikini`s besteld.
Waarvan, zegt Isabella, Ruud heeft 1 keer geld verdient.
Dan over Ruud, die wilde de pinpas en reader en wat bestellen, Gio antwoorden dat hij geen geld meer had, Ruud vond dat vreemd, hoezo vreemd zegt Isabella, hij heeft net een zwembad van 100 euro gekocht.
Dan gaan ze hun eigen ding weer doen, Isabella bij de stal, Dennis met zijn bakkie koffie leunend tegen het stalhek.
Isabella trekt aan de melkmachine, ze gaat de koeien melken, en ze praten met zijn 2e verder over het geld en uitgave`s.

Dan over Vanessa, Isabella vergelijkt Vanessa met moeder overste, Vanessa doet net als zij weg valt in Utopia dat alles stil valt, Vanessa heeft het over HAAR pannen, HAAR restaurant, wat van HAAR, toen was er nog helemaal geen sprake van een restaurant zegt Isabella.
Isabella > ik kan ook wel een wasje draaien hoor.

De B&B gasten zitten aan tafel buiten te ontbijten.

[ Bericht 10% gewijzigd door Toverheks op 24-05-2014 08:13:46 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140311685
8:30 Afterparty
Nicoline en Isabella zien de picknicktafel waar gisteren gefeest is. Ze ruimen op en zijn er niet blij mee. Daarna lopen ze naar de akker. Terug binnen merkt Isabella dat er babykaasjes weg zijn. Laura doet alsof ze van niets weet. Isabella vraagt het aan Marije, die geeft toe dat ze de kazen hebben opgegeten. Volgens haar hebben de jongens ze gepakt.
Isabella wil tijdens centraal vragen hoe het zit met de spullen die gisteravond allemaal gepakt zijn en wie daarvoor betaald heeft.
Isabella vraagt aan Giorgio wat ze vannacht gedaan hebben buiten. Giorgio zegt dat ze er geslapen en gedronken hebben. Marije verduidelijkt snel voor Giorgio dat het over de kazen gaat.
Isabella en de kazen (D-B)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isabella, Marije en Vanessa (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
10:00 Centraal
Aike wil centraal voordat Vanessa weer eetgasten heeft vanavond. Isabella en Emil hebben ook puntjes aan te dragen in centraal. Volgens Emil wordt het een lang centraal, hij heeft veel plannen. Om 15:00 gaan ze centraal.

Charlotte en Marije
Charlotte vraagt aan Marije waar ze was vannacht. Ze zegt dat ze met Giorgio en Joey was. Ze zegt dat de kuil niet lekker ligt en dat Charlotte ook erbij had moeten komen.

10:30 Laura
Laura had de douche en het toilet moeten schoonmaken voordat haar bed and breakfast gasten kwamen. Vanessa gaat het er met Laura over hebben als de gasten weg zijn.

10:45 In de kas
Emil wil dat alle fooien die binnenkomen ook in de groepskas gaan, tot nu toe worden die apart gehouden. Hij is het er niet mee eens dat Vanessa haar fooienpot gebruikt om dingen voor zichzelf te kopen. De hoepel van Charlotte vindt hij ook onzin. Emil zou wel een gekozen president willen hebben voor een week en een Minister van Financiën.
Emil zegt dat mensen vaker ruzie maken als hij zelf niet in de buurt is. Dennis zei dat laatst ook tegen hem.
Emil en Nicoline (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
11:30 Joey, Charlotte en Marije
Joey vertelt aan Charlotte dat hij met Marije gerommeld heeft vannacht. Charlotte had het al verwacht zegt ze en ze vindt het niet zo erg. Wel had ze liever gehad dat hij dan wat met Robin had gedaan in plaats van Marije. Nu staan ze quitte zegt ze. Laura komt er bij staan en even later weet ook Billy ervan. Billy vindt dat nieuwelingen respect moeten hebben. Charlotte wil wraak nemen als er een nieuwe man binnenkomt in de groep. Charlotte fluistert tegen wie het maar horen wil over Joey en Marije en dat het haar niets uitmaakt.
Charlotte zegt tegen Marije dat ze niet boos is maar dat ze het fijn had gevonden als ze het verhaal van Marije zelf had gehoord. Joey neemt het op voor Marije. Charlotte wil vanaf nu niet meer kussen met Joey.
Emil probeert om Joey uit te horen maar Joey laat niets los. Hij vindt het niet slim van Marije om dit te doen voor alle camera’s. Joey zegt dat er niets gebeurd is tussen Giorgio en Marije.
Joey en Charlotte (Voxs):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isabella hoort het nieuws (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Joey, Charlotte en Marije (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
12:15 Chably
Billy denkt dat ze met Charlotte samen morgen een hoge omzet zal hebben. Ze verkopen tasjes voor ¤15 die ze voor ¤5 ingekocht hebben.

13:00 Wie is de baas
Ruud zou het leuk vinden als de mensen thuis mochten kiezen wie de baas word in Utopia. Aike zou wel Minister van Financiën willen worden.
Vanessa vindt het geen leuk idee en als zij er geen zin in heeft dan doet ze het ook niet zegt ze weer eens.
Nicoline kan geen president zijn zegt Rienk, omat ze naïef is.
Rienk vraagt aan Marije waarom ze niet vertelde dat ze met Joey gekust had. Volgens Marije stelde het niets voor.
Vanessa (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
14:00 President
Vanessa snapt weinig van de plannen voor een Utopia-president. Ze snapt niet waar mensen over het hebben en zegt dat die mensen het zelf ook niet snappen. Laura vindt dat er doeners en denkers zijn, Giorgio noemt ze een denker en zelf is ze een doener. Laura is niet enthousiast over het president idee, ze gaat zich niet laten commanderen. Vanessa vraagt zich af of ze ook iemand onder zich kan hebben als president, een superieur noemt ze het. Laura wil haar superieur wel worden.
Vanessa en Laura (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ruud zou als president alle spullen voor de helft van de prijs gaan verkopen, 2 dagen lang. Hij wil dat mensen die minder te besteden hebben ook spulletjes van ze kunnen kopen.

14:15 Gasten
Er zijn gasten, ze moesten wel een uur lang wachten totdat ze de poort door mochten. Dit zijn de mensen die hun bruiloft in Utopia houden. Het wordt een symbolische bruiloft en ze willen er graag Nicoline en Rienk in betrekken.
Alle bruiloft gasten moeten een paspoort aanmaken, de bruiloft is gepland in september. De huwelijksnacht willen ze vieren in de bed and breakfast.
Bill vindt het heel erg leuk dat ze hun bruiloft daar gaan houden. De dame is een opleiding aan het volgen tot doktersassistente.
De dame hoopt dat ze Rienk en Nicoline niet in verlegenheid brengt met de bruiloft. Nicoline vertelt vrolijk dat ze sinds gisteren weer een stelletje zijn. De dame vindt dat ze elkaar goed kunnen aanvullen.
De meneer hoopt dat Ruud de deur vast laat zitten op zijn trouwdag.
De gasten (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
14:30 Wassen
Charlotte wil een was aanzetten, Laura had haar was er nog inzitten. Laura zegt dat Isabella na haar aan de beur is maar Charlotte gaat verder met haar eigen wasje aanzetten.

[ Bericht 19% gewijzigd door PKM op 24-05-2014 15:03:47 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  zaterdag 24 mei 2014 @ 15:02:25 #97
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140312902
Het is een rustige middag in Huize Utopia, Charlotte is druk bezig armbandjes te maken, want morgen is er weer een BioMarkt.
Laura achter de laptop, Joey languit op de bank, want ja drukke nacht dan moet je even bijslapen.
Er zijn ook weer gasten.
Isabella en Emil zijn druk in het sporthok, ze versjouwen dingen en ruimen op.
Het wachten is op Centraal.
Laura wil iets vet organiseren voor de mensen die een aanvraag hebben in gediend om hun huwelijksnacht in de B&B te gaan door brengen.
Laura heeft al een berichtje terug gestuurd, met wat ze graag willen en of ze even hun telefoonnummer willen door geven. Rozenblaadjes en een groot hart zegt Laura.
Ze heeft er zin in.

Voorlopig dus nog geen Centraal, er zitten gasten buiten aan tafel bij o.a. Nicoline en Rienk.
Ron vertelt tegen Joey dat de eerste 2 kaarten voor de musical al verkocht zijn. 2 VIP kaartjes A 65 euro per stuk.
Vanessa vertelt aan de gasten dat ze zo Centraal hebben, ook i.v.m. de BioMarkt.
Met andere woorden de gasten moeten er een einde aan breien.
De gasten krijgen nog een rondleiding van Vanessa. Vanessa krijgt om half 5 eters voor haar Restaurant.

Ongeveer 10 Juli moet de koe bevallen.

[ Bericht 11% gewijzigd door Toverheks op 24-05-2014 15:42:57 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 24 mei 2014 @ 16:26:05 #98
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140315068
Centraal..............Emil roept het hele zooitje bij elkaar.
Iedereen zit op de bank.
Vanessa opent Centraal, ze hebben net 2 mensen gehad, meneer heeft een kunstbeen en ze willen trouwen in Utopia. Er komt geen officiële trouwambtenaar te pas, mensen nemen zelf iemand mee voor een soort ceremonie.
Mensen willen Nicoline Rienk en Vanessa erbij, ze willen een receptie houden, ergens in Septemper ............Robin wordt bedankt voor het idee er wordt geklapt voor Robin haar idee.
Emil heeft 2 puntjes, vind het best belangrijk, stukje financieel, het is een grote bende een chaos, en er zijn meer mensen het met Emil eens.
Ruud heeft een potje voor een goed doel, Vanessa heeft ook een potje maar dat is voor een trampilone en de chinees, er wordt een hoela hoep gekocht van 40 euro en waar ligt het, in de bosjes.
Flipover standaard in de kamer, daar de bedragen op zetten.........Rienk,, pak dat ding er nu bij, Emil gaat zorgen na het Centraal dat de flip over er komt te staan.
Ze krijgen allemaal cache geld , en bestellen bij GIO.
Vanessa, zij is degene die altijd met Aike het boodschappen doet, er is maar 1 iemand die in de min staat.
Vanessa wilt benadrukken dat het in haar ogen wel zo goed ging. Vanessa heeft geen zin om overal in de loods geld te vinden, het gaat om een stukje vertrouwen, beter het geld in de kluis en Gio het pasje bij zich houden.
Emil snapt haar verhaal, we hebben het al 5 maanden geprobeerd, ik wil af van het onzichtbare geld.
Isabella..> dat ze snachts niet kan slapen en per telefoon lekker ga sjoppen bij de H&M, staat nergens een naam bij, kleren worden afgeleverd. Isabella wil duidelijk maken dat er dus ook stiekum dan besteld kan worden zonder andere op de hoogte ervan te stellen.
Rienk > er komen problemen van, er staat geen naam op dat geld. Emil > Who care, ik wil gewoon mijn eigen geld.
Flip over daar alles noteren, en het zakgeld blijft Vanessa doen.
Aike vind cash geld erg onhandig, overzichten bijhouden.
Iedereen kan zien zegt Aike wie wat heeft, volgens Emil is het niet echt duidelijk.
Lijst wordt uitgeprint wie wat heeft en wordt opgehangen. Emil wil ook af van alle potjes die er zijn. Vanessa wil haar eigen fooienpot houden, dat is voor verjaardagen en de chinees en bezweert er nooit iets uit te halen voor haar eigen gebruik.
Alleen het fooiengeld van het restaurant doet ze in het potje en gebruikt het voor de groep.

Ruud > Het potje waar we eerst voor gestemd hadden, potje goede doelen van Ruud, blijft gewoon zegt Ruud. Goede doelen en iets voor de groep dat houd Ruud zijn potje in.
Emil, wil dat ze op een andere manier met geld leren omgaan, cash geld gaat niet werken zegt Ruud.
Emil wil alleen cash geld voor de boodschappen.
Gio moet de pas in zijn zak houden en leren nee zeggen zegt Emil.
Er komt te staan wat de boodschappen gekost hebben en wat je dan nog overhoud, en totaal wat er nog in de kas zit.

Emil zijn 2e punt.
Bestuur, na 5 maanden. voor een week iets anders proberen hier, er wordt 1 iemand gekozen die dan President wordt.
de ene persoon moet dan kritisch na denken en kan dan beslissen. Ruud denkt dat er niet gekozen moet worden, Ruud denkt dat hij dan nooit een kans krijgt, Ruud wil campagne voeren dan. Aike > kom dan met een goed voorstel.
Als er iemand met een goed verhaal komt en die is die week President moet wel doen wat hij heeft beloofd, een soort bestuursvorm, geen dictatorschap, ook moet de President beslissingen nemen, o.a. ook over het geld.
Emil wil geen President worden, nu wordt er gevraagd wie het wil.
Handjes gaan in de lucht, Maandagavond moet je met een mooi verhaal komen en dan wordt er een President gekozen.
Joey, > als je dan een beslissing moet nemen als President, en je moet nee of ja verkopen, wat gebeurt er dan de week erop.
Elke beslissing die er genomen worden daar kan niet op terug gekomen worden.
Billy > Het wordt een machtsverhouding.
Ruud als ik President ben en ik maak een beslissing over geld dan moet er niet op terug gekomen worden.
Er wordt nu uitgelegd aan Ruud dat het niet de bedoeling is dat hij alles op eigen houtje mag doen, er komt een bestuur die het aan de President voor legt.
Ruud > Mag een president ook dingen op tafel gooien, dat mag maar eerst wordt het dan een referendum gehouden.
Twee keer per dag komt er een lijst waar je voor of tegen kan gaan stemmen, ook anoniem kan je stemmen.
Ruud > Ik denk dat je er weinig van merkt wie er President wordt.
Ruud > Hoe kan je je presenteren als de goeie president, Billy en Dennis leggen nu weer uit hoe het idee eruit ziet.
Je moet met een goed plan komen, dan wordt er een President gekozen.
Dennis > ik wil wel dat de President een hoge hoed op moet, Billy > of een jasje aan.
Vanessa > ze heeft regels, als het zo door gaat dan is ze volgende week uitgewerkt. gaat over de keuringsdienst en warenwet, niet in mijn keuken als ik bezig ben met het Restaurant.
Als de mensen klaar zijn met eten mogen de gasten naar de andere bewoners, Tijd voor een 2e keuken zegt Dennis.
Isabella > over de kaas, de kazen zijn niet voor ons, ook de babykaasjes niet die zijn ook voor de Biomarkt, wil je een kaas, vraag het mij, ze heeft nog maar 10 kazen voor de verkoop. er zijn 19 kazen weg
Gio > actie over het scherm op schiphol, wil filmpje nu maken, Oranje uitzwaaien, of er veel oranje kleding is, hij heeft een oranje spuitbus, wil letters op buiken spuiten.
Ze gaan nu beginnen want er is haast, Vanessa haar gasten komen zo.
Centraal is afgelopen

Cap Chanel
Het filmpje mag maar 6 sec duren, ze staan allemaal buiten alle mannelijke bewoners met een letter op hun buik, Laura als enigste vrouw er tussen met de letter A op haar buik.
de rest op hun hurken ervoor.
Nicoline mag het woord doen, Succes uit Utopia roept ze en daarna wordt er door iedereen gejuicht
En nog een keertje, Nu Billy * Vanuit Utopia wensen we jullie heel veel succes * en er wordt weer gejuicht.
Dan moet het binnen nog een keertje over gedaan worden.
Vanessa hoeft niet op het filmpje roept ze, dus Vanessa neemt de tablet over van Gio.
Alles op en bij de bank en weer gejoel en gejuich.
En dan nog maar een keertje, nu iedereen tegelijk *Succes uit Utopia* en weer gejoel. Het staat er allemaal op en klaar is ook deze opdracht weer.
Vanessa duikt de keuken in.




[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 24-05-2014 16:42:42 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 24 mei 2014 @ 17:57:50 #99
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140318001
Dennis en Laura hebben ruzie, het gaat over het eten, Laura wilde samen koken, ze wilde aardappels schillen en dacht dat Dennis wel de rest zou doen, Laura is niet zo een ster in het koken, Laura ging even op bed liggen maar werd geroepen, de aardappels waren nog te hard, Laura had voorgesteld de aardappels nog even laten doorbakken.
Dennis gaf een sneer dat ze alleen maar op haar nest lag.
Laura gaat haar beklag doen tegen Charlotte, Billy en Isabella, eerst over Dennis die ze naroept dat hij in het eten kan stikken.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140319907
18:00 Nieuwe eetgasten
Vanessa heeft weer eters vanavond, ze weet nog niet precies hoeveel. Ze zet wat mensen aan het werk en gaat zelf de gasten rondleiden. Het zijn 15 gasten, sommige zijn jong, sommige zijn oud. Er is een oma bij die de streams volgt, zij viert vandaag haar verjaardag en heeft haar familie meegenomen.
Vanessa zegt dat de regie soms verkeerde aantallen bezoekers doorgeeft om het koken moeilijker te maken.
Vanessa vertelt trots aan de eters dat ze de eersten zijn die buiten mogen eten.
Een van de eters waarschuwt Vanessa dat ze op tijd op moet blijven staan om te voorkomen dat ze haar werkritme kwijtraakt.
Vanessa vraagt aan Isabella om mee te helpen. Aike vraagt of zij de afwas wil ophalen en dan gaat zij het afwassen.
Een man vraagt wat de wijn kost, Vanessa zegt dat die bij de prijs in zit. Ze heeft liever dat mensen allemaal een wijntje kunnen drinken. Ze vertelt over haar plannen voor de BBQ en de veranda. Ze wil op pellethout gaan bakken.
Een dame vraagt of het nog wat is geworden met Aikes dates, Aike lacht het weg.
Een dame komt naar binnen lopen dat er zand in het eten zit. Ze geeft Vanessa tips hoe zij de sla beter kan wassen.
Vanessa wil de achternamen weten van de eetgasten zodat ze een idee heeft van het aantal eters dat ze de tweede ronde kan verwachten.

Er zijn eters (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het diner (D-B, 5thencounter en Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bewoners die nog niet gegeten hebben moeten nu een ander plekje zoeken om te eten omdat Vanessa’s restaurant open is.
Rienk praat nadat hij uitgegeten is even met een van Vanessa's eters. Hij vertelt wat hij allemaal gegeten heeft en zegt even later tegen Nicoline "Even de ogen uitsteken."
Joey en Giorgio eten samen hamburgers (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Volgende ronde komen er nog 12 mensen eten bij Vanessa.

[ Bericht 1% gewijzigd door PKM op 24-05-2014 19:17:20 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')