abonnement Unibet Coolblue
pi_140185486
John, Isabella, Emil, Ruud, Giorgio en Anita gaan het voer uit de auto halen. Giorgio en John praten na over het vertrek van Robin. John vraagt of Giorgio wat met haar had maar Giorgio reageert niet echt.
Boer John benadrukt een paar keer dat ze hygiënisch moeten werken als ze zondag softijs met eigen melk willen maken.
Ruud doet de halster om bij Bief maar weet niet precies hoe die vastgemaakt moet worden. Ruud loopt in de wei met Bief maar het gaat niet soepel. John neemt over en laat zien hoe het moet, Bief mag niet voor de persoon lopen. Bief ontsnapt en maakt bokkensprongen door de wei.
John en Bief (Kaleddi):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Emil en Billy zijn in gesprek in de wei. Emil zegt dat Billy ook ingestemd heeft met de positieve stemronde. Billy beweert dat Ruud het niet verkeerd bedoelde naar Nicoline toe.

Charlotte wil wodka hebben. Joey vraagt of Charlotte bij hem komt. Ze vertrouwt het niet en vraagt aan Nicoline of ze dat moet doen of niet. Nicoline knuffelt daarna uitgebreid met Joey.
Aike zegt dat in een van haar brieven stond dat het allemaal erg klef is in de loods.

Emil en Ruud spreken elkaar binnen, Emil bedoelde het niet zo lullig als dat het er uit kwam.

Giorgio, Isabella en Ruud buiten in gesprek, Boer John en Anita staan op het punt om te vertrekken. Ruud heeft het nog eens over het plan met Emils belt. Giorgio drukt hem op het hart dat het niet geloofwaardig is dat mensen met een auto naar Utopia zijn gekomen om het ding te stelen.

Isabella moet nodig naar de wc, ze rent er naar toe en daarna gaan ze verder met centraal, de discussie over de positieve stemronde.
Nicoline snapte wel waarom Ruud een opmerking maakte over de nominatieronde. Haar antwoord is dat sinds vandaag de nominatieronde pas echt is afgesloten en daar wachtte ze op.
Billy vond het moeilijk dat ze met positieve stemmen niet kon leren van kritiek.
Nicoline vraagt of andere genomineerden daar ook last van hadden.
Ron vond dat hij nog niet klaar was in Utopia en dat was het grootste probleem dat hij ermee had.
Ruud zegt dat Ron zich hard achter zijn oren kan krabben waarom hij genomineerd is maar niet tot een antwoord zou komen met deze manier van stemmen.
Joey noemt zichzelf een middenmoter, hij zit niemand in de weg. Hij was blij met de kritiek van Marije dat hij zichtbaarder moet worden, daar kon hij wel wat mee.
Emil heeft het over de stemmen van Vanessa als omgekeerd voorstel, die er heel veel kreeg. Vanessa reageert dat er veel mensen genomineerd waren die dat niet moesten zijn. Vanessa snapt dat ze volgende maand niet nog eens 10 positieve stemmen zou krijgen. Laura wil niet nog eens op deze manier stemmen.
Charlotte vond het leuk om te proberen maar ze vindt te veel mensen lief en kon moeilijk kiezen. Ze koos op basis van wie de beste Utopiaan is en niet op wie ze het liefst vond op dat moment.
Vanessa noemt dat het ook mogelijk was dat er meer mensen genomineerd zouden worden maar het er geen 8 werden. Nu waren mensen alsnog heel zenuwachtig. Normaal gesproken waren er maar 3 mensen genomineerd en nu 4, dat ziet Vanessa als iets wat ook komt door de positieve stemming.
Giorgio heeft gewaarschuwd voor complotten en is trots op de groep dat deze niet gevormd zijn.
Isabella vindt dat Rienk mensen wakker heeft geschud met zijn kleine politieke partij. Ze is blij dat er geen zondebok is wanneer er positief gestemd word. Ze vindt dat iedereen heel eerlijk is geweest.
Ruud is het niet eens met Isabella,
Rienk zegt dat complotten altijd geheim gehouden worden en daarom niet te verdedigen zijn maar ook niet aan te vallen. Daarom heeft hij zijn politieke partij toen gemaakt. Rienk denkt dat er een stemafspraak is geweest om met zijn drieën in het verleden negatief op Isabella te stemmen. Charlotte ontkent stellig. Charlotte vraagt wie er stemafspraken gemaakt zouden hebben als Rienk niet zijn politieke partije had gestart Joey en Billy geven toe dat ze er over na hebben gedacht.
Nicoline vindt dat er eerlijk gestemd is. Laura roept er doorheen dat het bullshit is. Nicoline vindt positief en negatief stemmen allebei moeilijk.
Emil vond het niet terecht dat Ron op de schopstoel zat maar dat dit met negatief stemmen ook kan gebeuren en dat Jimmy op die manier ook is vertrokken. Hij zegt dat het weinig uitmaakt of er positief of negatief gestemd word, behalve dat er met negatief stemmen soms meer mensen genomineerd kunnen staan. Hij noemt positief stemmen als een hardere stemronde.
Billy legt uit dat ze zich heel slecht voelde toen ze genomineerd was, ze had het gevoel dat niemand daar haar in Utopia wou houden.
Isabella noemt dat zij zich ook zo voelde toen ze genomineerd was.
Emil noemt dat hij ook genomineerd is geweest en vond het onterecht. Billy beweert dat hij toen wel aan zijn punten heeft gewerkt.
Vanessa wil ook nog tussendoor praten. Emil hervat zijn verhaal en zegt dat hij niet nog eens een positieve stemronde wil doen.
Charlotte is boos en dreigt er uit te lopen omdat ze niet door Emil heen mocht praten.
Vanessa is van mening dat als je veel negatieve stemmen hebt dat je daar dan wat van moet leren.
Charlotte is het met Vanessa eens. Ze vond dat ze zelf ook weinig stemmen kreeg van de groep.
Er word nog opnieuw gestemd over positief of negatief stemmen, volgende keer is het weer een negatieve stemming.

[ Bericht 31% gewijzigd door PKM op 20-05-2014 23:09:35 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140194270
WOENSDAG 21 MEI 2015 (SHADOW)

Isabella en Nicoline zijn al weer lekker op tijd bezig, isa bij de koeien en nico op de akker , de dag is begonnen , a; ligt de rest zoals gewoonlijk nog in bed
pi_140195538
Dag 141

De meeste bewoners zijn al vroeg uit bed en waar sommige rustig opstarten, gaan anderen gelijk aan het werk.



Dennis is bezig met het schilderen van een stoel en Rienk heeft zich ingespannen in de gym voor zijn toekomstige strandgod lichaam. Erg lang duurde dit echter niet.



Een paar minuten later staan Dennis, Giorgio, Ron en Aike om het zelfgemaakte zwembad. Aike wil het zwembad leeg laten lopen en opruimen. Giorgio wil hem laten liggen, Dennis en Aike willen hem leeg laten lopen en Ron maakt het niet uit. Willen er een kuil naast graven zodat het water wegloopt. Maar ze komen tot de conclusie dat het toch wel veel energie gaat kosten en Aike haakt af. Dennis zegt dat het wel goed komt en dat hij een irrigatie systeem eromheen gaat maken, zodat het wegvloeit. Giorgio en Aike gaan zitten naast de loods en Dennis en Ron lopen naar het werkhok.


09:30 Vanessa gooit de handdoek in de ring?
Vannessa lijkt de handdoek in de ring te hebben gegooid na 3 dagen wortels eten, gedisciplineerd werken op de akker en sporten lijkt ze nu vooral lekker te willen zitten en een normaal ontbijt te willen nuttigen. Ze zit samen met Joey en Giorgio.


09:35 Ruud denkt met alles weg te kunnen komen
Ruud heeft een bananenschil in de douche laten liggen. Rienk heeft deze opgepakt en over de deur naar de kamer gegooid. Sommige bewoners ergeren zich aan de slordigheid van Ruud en dat hij overal mee denkt weg te kunnen komen.

[ Bericht 13% gewijzigd door Odaiba op 21-05-2014 09:42:33 ]
pi_140196728
Verder vanaf 09:40

Stoelengate
Billy is boos omdat Dennis is begonnen aan haar stoelen te schilderen, ze zegt dat Dennis amicaal aan het schilderen is. Ze zegt dat ze net zelf had willen beginnen. De stoelen worden om 11 uur opgehaald en Billy was er nog niet aan begonnen. Dennis mompelt in zichzelf dat ze het best mag afmaken en dat als ze niet komt ze haar bek moet houden.
Isabella geeft geen tegengas tegen Billy, ze vindt dat Dennis veel moppert.
Billy weet dat ze met Dennis moet praten maar ziet er tegenop. Billy vindt dat Dennis ook nog lang doet over het schilderen van de stoelen. Ze vindt dat ze nog tijd genoeg had om zelf de stoelen te schilderen.
Dennis zegt tegen Ron dat hij geen zin had om Billy te vertellen dat hij ging schilderen, Billy is toch maar een praatjesmaker. Hij zag haar langslopen en ze zei zelf ook niets. Gisteren ving Dennis op dat Billy een huisje wou maken van het atelier.

Dennis eetgroepje
Dennis gaat mee eten met Vanessa’s groepje, hij heeft er genoeg van dat zijn eigen eetgroepje (onder ander Giorgio en Joey) zoveel vlees eten.
Vanessa vertelt fluisterend aan Aike dat Giorgio teveel geld had uitgegeven aan boodschappen. Giorgio probeerde het toen te verdelen over zijn eetgroepje terwijl hij ook sterke drank bij zijn boodschappen had. Vanessa stemde er niet mee in omdat ze Dennis niet wilde laten betalen voor Giorgio’s drank.

Bief aan de lijn
Bief, Ruud en Isabella lopen een kwartiertje door het weiland.

Rienks haar
Nicoline, Marije en Billy hebben het met Rienk over het laten groeien van een snor. Nicoline vindt snorren gaaf en wil Rienk graag met snor zien. Ze noemt dat Rienk toch niet om uiterlijk geeft en dat het voor hem dus niet uit zal maken. Rienk wil geen snor. Marije zegt dat Rienk beter niet naar Nicoline kan luisteren.
Joey werkt buiten Rienks baard en bakkenbaarden bij. Nicoline denkt dat een gebruind gezicht Rienk ook goed zou staan.
Rienk (misssnapshot):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eerste stemmen
Ron en Dennis staan nog buiten. Dennis vindt dat Billy niets uitvoert, hij wil haar volgende stemronde stemmen geven. Ruud krijgt er waarschijnlijk ook een als waarschuwing voor de duw die hij uitdeelde.
Gisteravond hadden Ron en Dennis een vuurtje in de ton, Charlotte riep dat er weer een vuurtje was. Ruud kwam daarop ook er bij staan en maakte er weer een veel groter vuurtje van door er allemaal papier op te gooien. Dennis heeft liever kleinere, veiligere vuurtjes.

[ Bericht 31% gewijzigd door PKM op 21-05-2014 10:27:52 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140197400
Vanessa spreekt dennis aan dat ze buiten wil eten als ze eters heeft voor haar restaurant en een teras wil hebben , Dennis vind het prima en gaat meteen aan de slag voor een tekening zodat vanessa het in het centraal kan gooien, dit wilde ik in het begin al voor je maken zegt Dennis dus mijn stem heb je ik ga het op tekeken komt helemaal goed

heb het filmpje neergezet -->> UTO / Utopia Filmpjes #9
pi_140197833
Dennis monologen
Dennis zit met Giorgio aan tafel te eten. Giorgio zit zijn post terug te lezen, hij is dyslectisch. Dennis moet zijn eigen post ook nog teruglezen. Dennis denkt dat mensen steeds vaker dyslectisch zijn doordat de computer spelling controleert en mensen dan veel meer vertrouwen op de computer.

Ruud en Billy
Billy stapt eindelijk weer eens haar atelier in. Ze legt buiten 5 doeken neer en laat haar spuitbussen er op los.
Ruud zegt tegen Billy dat Buurman en Buurman eerst zeiden dat ze lekker allemaal buiten konden poepen. Nu zou een van de Buurmannen gisteren gezegd hebben dat er te veel gescheten wordt en het toilet al bijna vol zit.
Billy (Mokum20 en oma-Nijn):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De stoelen
Er zijn twee dames op bezoek om de stoelen op te halen, ze komen uit Nijmegen. Dennis vertelt trots dat hij vanmorgen vroeg is begonnen met schilderen. Een dame vraagt of de stoelen nog nat zijn, Dennis verzekert haar van niet.
Mevrouw is groot van Nicoline, Laura, Billy en Ruud. Mevrouw vraagt hoe het met T-Rex is, hij slaapt al 3 nachten buiten zegt Ruud. De dame had wel een taart willen meenemen. Vanessa zegt dat die toch niet binnen zou zijn gekomen, zulke dingen mogen alleen in overleg met achter. Billy wenst de dames veel plezier met de stoelen.
Bezoekster (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isabella en Nicoline
Isabella vertelt aan Nicoline dat Aike verdrietig is dat haar broer niet wil komen. Hij staat echt niet achter het programma en vindt het niet leuk hoe Aike neergezet word. Isabella zegt dat mensen soms slecht overkomen in de uitzendingen maar dat mensen die de live streams kijken Aike wel leuk vinden.

Schilderen
Joey ziet wat Billy gemaakt heeft en vindt het er een beetje simpel uitzien. Het moeten lowbudget schilderijen worden, ¤50 op de biomarkt. Ze gaat er nog eens 5 maken.

Vanessa staakt
Vanessa komt banenschillen tegen in de douche en onopgeruimde handdoeken. Vanessa ruimt het niet meer op en is veel rustiger zegt ze. Nicoline hoeft het schoonmaken van de loods er niet bij te pakken want die staat al uren op de akker. Vanmorgen wou Nicoline een wasje aanzetten maar er zat nog wat in. Vanessa zegt dat de my little pony kamer mensen allemaal wel netjes opruimen. Nadat Nicoline gekookt had moest ze ook zelf afwassen, Vanessa vond dat te gek voor woorden.
Vanessa wast soms voor mensen, gooit het schoon op bed en krijgt het dezelfde dag opnieuw in de was.
Isabella en Nicoline knuffelen. Ze vinden het allebei best om wasjes te draaien en op te hangen voor anderen. Isabella kreeg gisteren op haar kop van Vanessa dat ze een wasje voor Giorgio deed.
Vanessa wil dat iedere dag de keuken 6 keer schoongemaakt word en dan ook de wcs dweilen en schoonmaken. Nicoline vraagt of ze dus wel een keer per dag de keuken mag schoonmaken. Vanessa wil ook nog maar 1 keer per dag de keuken doen. Nicoline wil dan ook 1 keer per dag de wc doen en vegen. Volgens Vanessa was Nicoline de enige die de douche heeft uitgeschrobd, ze vindt het heerlijk om te doen. Vanessa vraagt aan Nicoline om niets meer te doen aan het huishouden deze week maar wel haar eigen dingetjes bij te houden.

[ Bericht 10% gewijzigd door PKM op 21-05-2014 12:03:24 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140200917
Team ERG
Team Emil, Ruud en Giorgio maken een eigen schilderij. Emil vindt het zonde van het materiaal wat ze aan het doen zijn. Giorgio wou graag een feeling krijgen bij het schilderen. Alle drie maken ze een bloem op het doek. Ze lachen wat af bij het maken van hun kunstwerk. Ruud moppert dat Emil het schilderij verneukt heeft en wil weglopen. Giorgio wil het ding helemaal zwart maken op een paar plekjes na.
Dennis heeft het idee dat zijn toilet gesaboteerd is. Als Dennis weg is zegt Ruud dat Dennis baalt dat zijn wc niet werkt. Giorgio zegt dat Dennis zelf de pot open heeft gezet om te kunnen klagen tegen anderen dat het stinkt.
Joey komt aanlopen en vindt ook dit schilderij niet zo best.
Het schilderwerk (Kaleddi, mazaru en Mokum20):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140208139
16:15

Nicolien , Aike en Dennis zitten buiten te overleggen over waar buiten een terrasje komt, voor bezoekers. Het idee is om een buitenrestaurantje te maken met barbecue
Nicolien wil dat liever niet aan de voorkant, omdat ze daar vaak in de avond aan het zonnen zijn.

Emil komt er aan gelopen
Emil: "Die buiten wc hé. die raakt vol"
Dennis: "Die is buiten gebruik"
Emil : " Jammer..." ( met een schuldige blik )


16:25

Meneer van de biomarkt is even op bezoek, met een kistje groente en fruit. Er zitten ook wat lekkere aardbeien in, die worden rondgedeeld, en opgesmikkeld .
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 8% gewijzigd door GekkePoes op 21-05-2014 16:35:33 ]
🐱
pi_140208755
14:00 Eetgroepje
Charlotte, Marije, Nicoline en Rienk eten samen vandaag. Ze eten pasta met kaas en pesto.
Het eetgroepje (GekkePoes):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met vliegjes op de sla (LekkerSimpel)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isabella’s conflict met Laura
Isabella wil haar problemen met Laura en Charlotte uitpraten, ze begint met Laura. Isabella vindt dat de sfeer omgeslagen is tussen hen maar snapt dat ze niet met iedereen vriendjes kan zijn. Isabella zou graag willen weten wat ze gedaan heeft waardoor Laura en Charlotte boos op haar zijn.
Isabelle en Laura (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
15:00 Nicolines hemdje
Nicoline is al weken een zwart hemdje kwijt. Ze vindt het ingeknipt terug in de kledingkast van Charlotte. Nicoline confronteert Charlotte maar die zegt dat ze er niets aan kan doen. Ze snapt ook niet waarom Nicoline is haas kast aan het neuzen was. Charlotte zegt dat ze dacht dat het hemdje van haar was. Nicoline begint te huilen maar zegt dat het haar niet uitmaakt. Charlotte droeg het hemdje onder haar shirtje tijdens haar optreden zaterdagavond en heeft het hemdje per ongeluk ingeknipt.
Charlotte bespot Nicoline en vraagt wat ze moeilijk doet, dat Nicoline gewoon weer een nieuwe kan kopen.
Nicoline en Charlotte (Snetje):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
16:00 Dennis monoloog
Dennis wil iets bouwen, hij heeft het erover met Marije. Vanessa wil dat mensen Dennis komen helpen met bouwen. Dennis wil dat niet, die is blij dat hij zelf wat te doen heeft. Marije zegt dat er weinig te doen is op het moment, Dennis wil dat ze dan maar zelf wat te doen zoeken. Dennis moppert nog eens dat er veel te veel word weggegeven aan onnodige dingen, als er geld zou zijn zouden mensen wel weer wat nuttigs kunnen doen.
Marije loopt weg.
Vanessa staat er weer bij, zij gaat het terrein een beetje opruimen en Dennis gaat het terrasje bouwen.
Nicoline zou liever geen terrasje hebben op die plek omdat ze er ’s avonds lekker in de zon kunnen liggen.

Charlotte
Charlotte, Marije en Laura zitten in de woonkamer. Ze zijn van mening dat mensen prikkelbaar zijn vandaag. Charlotte klaagt dat de Plus-poppetjes ineens overal liggen. Ze vraagt aan Laura om een massage vanavond.
Charlotte wil kleding bestellen. Vanessa zegt dat het niet kan omdat ze maar een paar euro te besteden heeft. Vanessa bestelt kleding, Ron kijkt mee en helpt met de online betaling.

Billy
Billy eet een tosti met ketchup om haar boodschappengeld te sparen voor andere dingen.
Billy (GekkePoes):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Buitentoilet
Het buitentoilet moet worden aangepast, er moet een pisgootje in gemaakt worden. Om dat te realiseren moeten ze een deel van de ontlasting die in de put ligt wegscheppen.
Volgens Dennis liggen er veel maandverbandjes in het gat. Isabella zegt dat het vol ligt met tampons.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140217693
17:30 Dennis en Billy
Ron en Dennis hebben een vuurtje gemaakt in hun vuurton. Billy heeft geen zin om bij die 2 te staan maar als Ruud er is dan komt ze alsnog. Ruud wil de ton verplaatsen maar Dennis en Ron houden hem graag bij hun zitbankje. Ruud probeert het maar krijgt hem niet van zijn plek af.
Billy vraagt of Dennis zich aan haar irriteert. Dennis zegt dat het wel goed zit, als hem echt iets dwars zit dan komt hij wel daar wel mee. Billy geeft aan dat ze eerder geïrriteerd was door Dennis. Zij vindt dat Dennis te recht voor zijn raap is en soms beter zijn woorden kan kiezen. Dennis raakt gefrustreerd door Billy, Billy vraagt waarom hij niet rustig blijft, dat driftige vindt ze een tekortkoming. Dennis zegt dat ze zelf ook niet rustig is. Billy vindt zichzelf wel rustig. Dennis antwoord dat ze 7000 woorden in een minuut gebruikt.
Dennis en Billy (cobain1994):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Billy is nog gefrustreerd van haar discussie met Dennis en gaat bij Emil klagen. Ze zegt dat Dennis niet tegen kritiek kan. Ze vindt dat ze Dennis klem had tijdens de discussie.

Nicolines gevoelens
Emil gaat met Nicoline praten. Emil zegt tegen Nicoline dat ze wel veel voor gaar kiezen krijgt de laatste tijd. Nicoline wil niet dat Emil lief voor haar is, dan zou ze kunnen huilen en ze heeft moeite om haar emoties te tonen aan mensen.
Nicoline (D-B)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
18:30 Giorgio en Dennis
Dennis zegt tegen Giorgio dat hij een boortje niet mag gebruiken omdat die van Rienks dremel is,
dat boortje wordt bot op ijzer. Giorgio negeert hem en gebruikt hem alsnog. Dennis spot “Wat maakt het ook uit, jullie maken toch alles kapot hier.”
Dennis vindt Giorgio een kleuter. Giorgio noemt Dennis een dwaas.

Ron, Dennis en Emil in de sportruimte
Ron zegt dat de stoelen die vanmorgen opgehaald zijn bij hem zijn aangevraagd en dat hij tot 3 keer toe aan Billy gevraagd heeft om ze te schilderen. Emil vertelt wat Billy hem straks vertelde. Dennis zegt dat ze dan niet goed geluisterd heeft.
Ron, Dennis en Emil (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Giorgio en Dennis gaan verder
Dennis besluit om met Giorgio te gaan praten. Dennis wil weten wat Giorgio voor probleem met hem heeft. Giorgio doet alsof zijn neus bloedt. De manier waarop je nu reageert, daar verdien je alleen al een duw en een kopstoot mee, zegt Dennis.
Giorgio baalt dat Dennis uit zijn eetgroepje is gestapt.
Dennis en Giorgio (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vanessa belt met iemand over een trampoline, voor ¤80 heeft ze hem daar staan. Zondag wordt hij gebracht. Ze vertelt erover aan de meiden in de my little pony kamer.

19:00 Dennis, Emil en Nicoline
Dennis, Emil en Nicoline zitten buiten. Dennis snapt niet wat hij met Billy moet. Emil geeft aanwijzingen over hoe Dennis overkomt. Mensen denken dat ze niet met Dennis kunnen discussiëren. Nicoline raadt aan dat Dennis zo duidelijk mogelijk moet zijn. Hij kan beter niet antwoorden met “Het boeit me niet.” Emil zegt dat het soms maar net is hoe iets geïnterpreteerd word.
Dennis zegt dat Billy altijd alles leuk vindt en op alles ja zegt maar dat er heel weinig van terecht komt. Volgens Emil kon Billy in haar eigen wereldje de stoelen nog wel op tijd afmaken vanochtend. Ron heeft om 1 uur ’s nachts nog aan Dennis vertelt dat de stoelen nog niet af waren.
Dennis noemt dat hij zich meestal gedeisd houd tijdens centraal. Hij verbaast zich met name over Charlotte die soms vanuit het niets iets zegt wat hij echt niet snapt. Emil zegt dat Charlotte meestal komt met dingen die ze zelf wil.
Dennis is van mening dat Charlotte tijdens de stemronde dingen goed heeft aangepakt. Nicoline is van plan om zo te gaan slapen. Ze wil tegelijk opstaan met Isabella en naar de stal of de akker gaan. Dennis wil ook rond half zeven opstaan.
Emil, Nicoline en Dennis (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Isabella en Ruud laten Bief uit (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140224725
Gio tegen Rienk: er is nog minder dan 150 euro p.p. op de bank. rienk: minder?..
Dus van 23000 naar een tiende ....

1956 euro zegt Gio. En nog wat in kas? vraagt Rienk. Ja zegt G. Maar toen we 23000 hadden zat daar de kaartverkoop van het evenement van Emil in en niemand snapte dat en toen gingen die wauzen bestellen.

Dan moet je dat niet meer benoemen zegt Rienk. Dan komt de utopiamarkt op tijd aldus Rienk.

Maar als je ziet wat we nog moeten betalen.....zegt Gio. Ach, als het op is, wordt het des te leuker vindt Rienk. Gio denkt dat hij het eetgeld naar 25 euro gaat doen.

Dan komen Emil en Ron erbij en Emil zegt dat er nog geld van vakantieveilingen komt en Ron weet dat er nog voor 1500 euro fakturen opgemaakt kunnen worden.

[ Bericht 3% gewijzigd door Maria44 op 21-05-2014 22:56:45 (aanvulling) ]
  Moderator donderdag 22 mei 2014 @ 07:52:47 #62
388664 crew  Dotteke
pi_140231453
Isabel en Nico zijn alweer op tijd op deze morgen, Isa voor de koeien en Nico voor het land
Isa vraagt aan Nico of ze yoga wil doen, Isa stemt hier mee in. Isa vraagt wanneer ze een keer gaan daten want ze heeft veel te vertellen. Nico stelt voor om dat na de yoga te doen.
Ook hebben de dames over het earth ship, Ze hebben het over een graver laten komen na de bio-markt omdat er nu geen geld is, Isa zegt dat iedereen denkt dat er na de bio-markt geld is maar dan is er nog steeds geen geld, omdat de bio-markt de vaste lasten dekt en er dan verder niets overblijft. Isa stelt voor om 15 scheppen te bestellen en met zijn alle een dag te gaan graven, dat is goedkoper dan zo graafmachine.
Ze willen de volgende bio-markt op 8 juni doen, maar er zijn standhouders die het te snel op elkaar vinden. Een heeft al gezegd dat hij niet komt.

De yoga is niet doorgegaan, hiervoor zijn de dames gaan hardlopen.
Vanessa is weer eens boos geworden, ze werd wakker van het gestamp door de loods.
Rienk gaat van een van de banken van het rookplekje straatnaam bordjes maken, de bank is stuk dus het hout wordt hergebruikt.

Dennis, Vanessa en Marije gaan wandelen en Nico bespreekt met Emil dat ze samen een sportschema gaan maken. Nico wil krachttraining gaan doen.
Isa, Aike en Nico gaan yoga oefeningen in de buitenlucht doen met uitzicht op de akker, alleen heb je daar niets aan zegt Isa als je je ogen dicht doet.

Isa vraagt zich af waarom iedereen zonnebrillen heeft en zij niet, zij heeft twee pakken Liptonice gekocht maar heeft geen bril.

[ Bericht 6% gewijzigd door Dotteke op 22-05-2014 09:42:07 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 22 mei 2014 @ 09:45:52 #63
388664 crew  Dotteke
pi_140233086


Nico hoopt dat de mensen thuis tijd hebben gehad om hun matje te pakken en mee te doen.
Isa zegt dat de mensen thuis voor hun matje moeten gaan staan.
En Nico verteld wat de ze moeten doen, dit voor Aike omdat ze de oefeningen nog niet kent.
Het is dus een sportieve ochtend in Utopia, hardlopen, snelwandelen en yoga.
"IK heb fucking inkijk", zegt Aike tijdens een oefening. Ze gaat even iets anders aan doen, want in een kort broekje met string is het voor Aike niet fijn om bepaalde oefeningen te doen.
Als Aike terug komt zegt ze dat het ook niet vreemd is dat ze inkijk had, ze had een broekje van Bil geleend. "Grapje", zegt ze lachend.


Het wandelen van Dennis en de twee dames is over gegaan in hardlopen.

"Groen, niet lullen maar doen", zegt Vanessa onder het hardlopen.
"Je zou maar trouwen over drie weken, nou nou nou", zegt Dennis
De dochter van Vanessa is volgende week jarig, ze gaat nog even kijken wat ze gaat doen.
"Als je kan praten dan loopt je ook niet hard genoeg", zegt Dennis lachend.
"Ik heb kortere benen dan jou pipo", zegt Vanessa
Marije zegt dat er binnenkort de nacht van de vluchtelingen is.
Dennis wil dat in Utopia ook doen, de hele nacht lopen en geld ophalen voor een goed doen.
"Niet lullen ouwe, maar lopen", zegt Vanessa tegen Dennis.
Vanessa geeft aan dat er iets in de pijpleiding zit met hardlopen, dat is haar droom toen ze Utopia inkwam. Ze wil er verder nog niets over zeggen, maar ze is er mee bezig.

Ondertussen is Gio in het kippenhok eieren aan het verzamelen.
En is Rienk in het klushok bezig de plankjes waar de straatnamen op komen te staan te schilderen.

[ Bericht 13% gewijzigd door Dotteke op 22-05-2014 10:02:57 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 22 mei 2014 @ 10:12:00 #64
388664 crew  Dotteke
pi_140233616
Er ligt nog een opdracht, deze is nog door Paul aangenomen
Dat is een tienerkamer van het steigerhout in de loods.
Het is al betaald, maar er is geen hout meer
Plan is nu om het hout waar de wandjes van gemaakt zijn weer af te breken.
Vanessa zegt het is niet de bedoeling om steeds alles wat binnen opgebouwd is weer te breken iedere keer.
Er is ook een statafel met 4 krukken besteld, Dennis en Ron bespreken wat ze voor zo set kunnen vragen en komen uit op 550 euro per setje, er zijn zo te horen 2 setjes besteld.


Bil, Ruud en Marije zitten op de bank, het stelletje verteld hoe het was toen ze net Utopia begonnen, Ruud vond het erg zwaar in het begin.Billy zegt dat ze niet wil sporten, omdat ze dan nog dunner wordt, Marije geeft aan dat ze hetzelfde heeft. Ruud gaat het sporten na Utopia weer oppakken.
Marije zegt dat Dennis een prachtig schilderij heeft gemaakt gisteren avond.
Ron loopt langs en Billy geeft aan dat Ron stinkt, volgens Marije is het geen zweet, volgens de andere twee wel.
Ruud kon het niet waarderen dat Ron een kinderstoel had gemaakt voor zijn verjaardag en dat Ron zich ook afzijdig hield toen zijn familie er was.

Billy gaat haarverf bestellen, haar matten hebben een ander kleur dan de rest van haar haar. "Ik bestel het gewoon, ik ga het ook niet overleggen." zegt ze. Ruud en Marije die er bij zitten zeggen hier niets van Het gaat wel 40 euro kosten want ze moet er twee bestellen, aan een heeft ze niet genoeg.
Als anderen zeggen dat je de haarmatten er ook uit kan halen wordt Billy een beetje boos, Ze wil de haarmatten er uit, opnieuw er in laten zetten met ander garen en een verfje er door. "Sommige dingen moeten hier", zegt ze.

Billy krijgt een tatoeage , Joey gaat dit doen, met Oost Indische inkt en een prik pen.

Lotje heeft een hoelahoep besteld, we krijgen nu een trampoline, besteld door Vanessa, een zwembad besteld door Ruud, en een hoelahoep.

Er wordt gezongen, de moeder van Rienk is jarig.

Lot zegt dat ze tegen een terras gaat stemmen, ze wil liever kleding, Bil gaat met haar mee.

Marije stelt voor om iets voor de dochter van Dennis te gaan maken, deze gaat trouwen.
Ze zegt dat Dennis het best moeilijk heeft dat hij er niet bij kan zijn.

Er gaat 10.000 liter water in het zwembad dat Ruud heeft besteld.

Billy heeft Ingeborg van Kishaarproducten gemaild, of ze wil komen voor haar haar. Ruud vraagt of ze Ingeborg moeten betalen.

[ Bericht 15% gewijzigd door Dotteke op 22-05-2014 10:38:06 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 22 mei 2014 @ 11:08:22 #65
388664 crew  Dotteke
pi_140235056
Als Ron aan het werk is roept Joey of Ron vuur heeft. "Ja, ik kom er aan", zegt Ron. Joey blijft gewoon lekker zitten en wacht tot Ron komt om hem vuur te brengen. Ron is nog zo gek om dat te doen ook.

Ruud en Isa zijn de koe aan uitlaten, maar dan heeft de zwangere dame geen zin meer en verzet geen poot meer.
Met een paar vrouwen proberen ze weer beweging in haar te krijgen, door aan de achterkant van de koe te gaan duwen. Helaas trekt ze zich daar weinig van aan en blijft ze lekker staan.
Als Ruud het touw overgeeft aan Aike en zelf achter de koe gaat staan en deze een lekkere pets op het achterwerk geeft gaat ze weer lopen.

Laura is intussen bezig om de B&B kamer schoon te maken, al fluitend gaat ze met een natte lap overal over heen.
In het werk hok zijn Ron, Paul, en Dennis bezig met het maken van de opdracht, 2 statafels en 8 krukken.
En Vanessa hoor ik weer mopperen in de keuken, waar ze het gasfornuis aan het schoonmaken is. Gio maakt de tafels in de keuken schoon. "Vanes, jij kan weer van de tafels likken", zegt Gio. "Kijk morgen maar eens weer dan". zegt Vanesa.

Miss Montreal kan de kast niet zelf ophalen, een koerier gaat de kast nu brengen, de kosten zijn voor Sanne.

Vanessa gaat weer eieren in de kast verstoppen, ze heeft ze nodig voor zondag, dan is er weer een bio-markt.

Vanessa vindt de koelkast deur goor, 'ja is hij zo vies", zegt Aike. "Nee goor", zegt Vanessa, "dat is nog erger dan vies".
Als iemand aan Vanessa om stoffer en blik vraagt geeft ze aan dat sinds zij niet meer opruimt alles verdwijnt.
Het is weer als van ouds, Vanessa in de keuken en maar mopperen en mopperen.
Er staat rotzooi van Nicolien, iedereen moet het laten staan van Vanessa, ze moet het zelf maar leren.
"Zou ik het opruimen, of gaan we eerst de akkur afgraven", zegt Gio op een Nico maniertje.

[ Bericht 8% gewijzigd door Dotteke op 22-05-2014 11:23:37 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 22 mei 2014 @ 11:36:13 #66
388664 crew  Dotteke
pi_140235859
Gio is er maar druk mee, na het poetsen van de tafels heeft hij zich op het vegen gestort.
http://i.gyazo.com/baac90(...)54af4.gif]afbeelding
gifje van PB

Joey is samen met Gio op de akker aan het werk, Marije staat er bij en kijkt er naar.


Ruud belt met Sanne, haar vriend neemt op en zegt dat Sanne nog half ziek in bed ligt.
Ruud verteld dat morgen de kast bezorgd wordt, 200 euro en de kosten van de koerier hoeft ze niet te betalen. Begreep eerder deze ochtend dat Sanne deze kosten zou moeten betalen!
Aike weet al zeker dat er 4 standhouders zondag niet komen.
Ook de buffelijs stand schijnt niet te komen, wat inhoud dat ze dus eventueel zelf hun ijs kunnen gaan maken, dit hoorde ik Marije vanmorgen zeggen

[ Bericht 16% gewijzigd door Dotteke op 22-05-2014 11:50:42 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 22 mei 2014 @ 11:59:01 #67
388664 crew  Dotteke
pi_140236565
Lotte belt met een vrouw of deze een beeldje met logo voor haar kan maken voor aan de armbandjes.
De vrouw geeft aan dat het beter is dat ze langs kan komen, Lot legt uit dat dit niet kant omdat ze een soort van vast zit. De vrouw moet hier om lachen. Lot wil ongeveer weten wat het gaat kosten, zegt de vrouw dat ze dat niet een twee drie kan zeggen er zijn zoveel maten en soorten, goud, zilver, koper etc. Lot geeft aan dat ze een kleinrond bedeltje van koper wil met haar logo er in.
De vrouw vraagt Lotte om een schetsje met de maten op te sturen via de e-mail
Lot zegt dat ze ongeveer per keer 100 bedeltjes wil.
Dat is geen probleem zegt Barbara. Lot krijgt het e-mail adres en ze houden contact.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 22 mei 2014 @ 12:04:54 #68
388664 crew  Dotteke
pi_140236731

Billy neemt de telefoon over en ze belt met iemand die ze een week geleden gemaild heeft om een samenwerking aan te gaan en ze heeft daar nog niets over gehoord. Heb helaas niet kunnen verstaan wie ze belt.
Ze wil graag een eigen spijkerbroek lijn 'Billy Jean'.Telefonisch kan de vrouw kan daar niet op ingaan en Billy moet het toch weer per e-mail doen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 22 mei 2014 @ 12:47:29 #69
388664 crew  Dotteke
pi_140237935
Ruud begint weer over de grap met de Belt van Emil. (Hij heeft het hier al met Boer John over gehad van de week of die iemand wist die hier mee zou willen helpen. De bedoeling is dat iemand de belt van Emil komt 'stelen'.)


Maar Gio en Aike zeggen dat het helemaal niet grappig is en ook niet erg geloofwaardig. Ruud vindt van we maar heeft hun medewerking nodig. Hij blijft wel van de belt af, maar geef aan dat hij de belt dan op Emil zijn bed, onder de dekens wil leggen.

Gio geeft aan dat het sowieso niet kan omdat je een paspoort moet hebben om binnen te komen.dat Maar Ruud zegt dat er wel meer mensen zonder paspoort binnen zijn geweest. Gio geeft aan dat iedereen zich moet legitimeren Gio zegt het hier geen supermarkt.

Ruud wil dat der mensen die zijn grap moeten uitvoeren met een smoes naar binnen moeten komen De smoes zou zijn dat ze een schilderij van Billy komen kopen. Een koffertje heeft hij al, en als Aike vraagt waarvan zegt hij dat hij dat van zijn zakgeld doet. Hierop zegt ze dat hij niet eens zakgeld meer heeft en wat hier nu de grap van moet zijn. Ze zegt het saai wordt als je steeds iemand loopt te jennen. Ruud vindt het niet saai, dan gebeurt er tenminste iets

[ Bericht 1% gewijzigd door Dotteke op 22-05-2014 13:04:35 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator donderdag 22 mei 2014 @ 13:14:16 #70
388664 crew  Dotteke
pi_140238737
Ruud loopt met een spiegel in de wei en houdt deze een voor een voor de koeien.

Bij de zwangere gaat hij op een afstandje zitten met de spiegel en doet het geluid van de koeien na.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_140241159
13:30
Het is een rustige middag in Utopia.
Ruud hangt Billy op aan haar broekje (GekkePoes):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De tandarts is er weer om Giorgio’s afgebroken tand te herstellen (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rienk ruimt beschimmelde spullen op uit de koelkast.
Marije en Emil helpen buurman en buurman met bouwen.

14:00 Standhouders biomarkt
Aike en Isabella zijn aan het bellen met biomarkt klanten die nog niet hebben laten weten of ze er zijn zondag. Er is een standhouder die afhaakt, hij staat op andere markten die veel goedkoper zijn en veel meer bezoekers trekken.
Aike en Isabella bespreken het niet na, Aike typt wat op de computer zodat Isabella het kan horen. Aike is wel gepikeerd dat deze standhouder niet zelf heeft laten weten dat hij niet komt zondag. Ze willen voor de biomarkt in juni nog eens naar hun eigen kraamprijzen kijken.

Charlotte wil alle dingen die Ron en Dennis maken centraal gaan bespreken omdat ze heeft gehoord dat een zelfgemaakte prullenbak ¤100 aan hout heeft gekost.

De ijskraam komt zondag niet naar de biomarkt, die hebben andere plannen. Dit komt goed uit zodat ze zelf ijs kunnen maken.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140245552
14:30 Charlottes nieuwe idee
Charlotte is van plan een ibiza markt te organiseren. Ze wil dat er zelfgemaakte sieraden, kleding en sjaaltjes verkocht worden.
Ze wil ook iemand langs laten komen die voor weinig geld slippers kan regelen.

Dennis en Rienk
Rienk is bij Dennis op het bankje komen zitten en vraagt wat er is voorgevallen tussen hem en Giorgio. Dennis zegt dat hij het niet weet. Rienk neemt het voorval van gisteren als voorbeeld. Volgens Rienk klinkt veel van wat Dennis zegt als een persoonlijke aanval op mensen. Dennis deelt die mening niet.
Rienk noemt de aanvaringen tussen Dennis en Vanessa, van toen Dennis pas net in de loods was en noemt ook dat een persoonlijke aanval. Rienk zegt dat het op TV slecht overkomt.
Dennis verdedigt zichzelf en noemt dat Giorgio flink op hem heeft gescholden en Ruud hem een kopstoot gaf. Hij weet niet wat hij daar mee moet.

15:00 Rienk en de aanbetalingen
Er zijn nog openstaande aanbetalingen, van bestellingen die al bij Paul gedaan waren. Dennis reageert nauwelijks zelf op mailtjes, Aike zou die voor hem beantwoorden. Rienk vraagt of Dennis het goed vindt als hij de openstaande bestellingen met Aike gaat bespreken.
Volgens Aike liggen de openstaande bestellingen nu bij Ron en beantwoord hij ook zelf de mailtjes daarover. Rienk maakt zich zorgen omdat ze tot nu toe in gebreke zijn en daarvoor kunnen worden aangeklaagd.
Aike zegt dat een aantal bestellingen zijn afgezegd, ze gaat het met Dennis en Ron bespreken.

Duurzaam
Nicoline heeft een trui van Vanessa vermaakt tot een rok voor zichzelf. Ze heeft ook allerlei ideeën voor Charlottes Utopia markt maar zij heeft geen interesse. Charly vindt ze te duur en Humana wil ze er niet hebben.
Nicolines rok (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
16:00 Stembespreking
Billy, Ruud en Giorgio hebben het met elkaar over de voorgaande (positieve) stemronde. Als ze vooraf hadden geweten hoe het zou lopen hadden ze anders gestemd. Giorgio had dan wel een stem aan Robin gegeven. Ruud zou Emil geen stem meer geven. Billy zou Ruud 3 stemmen hebben gegeven.
Ze balen dat het zo stil en rustig wordt in de loods en dat er vooral hardwerkende mensen overblijven. Ruud vindt dat Charlotte hard werkt en ook van plezier houdt. Billy vraagt verontwaardigd of zijzelf soms niet hard werkt.
Billy is er van overtuigd dat ze komende tijd nog niet genomineerd word.

Een date voor Vanessa
Ruud gaat bellen met DJ Margaret zodat zij Fabian, een terugkerende bezoeker met wie Vanessa het goed kan vinden, kan uitnodigen voor een date met Vanessa. Fabian is een kennis van DJ Margaret.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140246054
Nog even een aanvulling op het gesprek van gisteren tussen Ron en Dennis over de "achtertuin". Toen hadden ze het erover om het samen te doen en stiekem achter iedereens rug om. Ron of Dennis opperde toen om Emil erbij te betrekken, maar ze zagen wel in dat dat niet ging lukken zonder toestemming voor het geld. Nu Emil er toch bij betrokken zodat ze kunnen nadenken over een plan om geld vrij te maken en dan alle mannen erbij betrekken als verrassing voor de vrouwen. Het is toch te hopen voor ze dat de vrouwen en met name Charlotte en Billy dan al weer kleding hebben besteld want vanmorgen vonden vooral die 2 het belangrijker om kleding te hebben dan een terras te bouwen dus een leuke "achtertuin" lijkt me dan ook niet hun eerste belang. Plus Dennis wil de tuin voor hunzelf houden, maar de LI(D)L gasten komen ook via de achterdeur en de veranda is eigenlijk voor de B&B.
Dit naar aanleiding van een gesprek tussen Emil en Dennis net naast de werkplaats. Om te voorkomen dat de dames er toch achter komen omdat Ruud Billy alles verteld gaan ze Billy wijsmaken dat Ruud Emil moet helpen met een grap of andersom.
pi_140246696
Rienk druk bezig met de straatnaambordjes voor het terrein.
Met dank aan 5thencounter

Binnen hebben Ruud, Billy en Charlotte weer een discussie over geld verdienen, investeren en kleding. Ruud zegt op deze manier blijven we telkens investeren als we geld hebben verdiend en lopen we aan het eind van het jaar nog in dezelfde kleding. Charlotte geeft aan dat ze kleding wel belangrijk vindt. Ruud zegt buiten ben ik wel zo maar hier niet, maar voor jullie is het anders jullie zijn vrouwen.
pi_140246872
Ruud en Billy op de bank, Charlotte op de andere bank.Gio achter de laptop. Ruud vraagt zich af hoe het komt dat ze zoveel hoge lasten hebben, nu de kachel uit staat.......Ruud> We hebben zo weer de Biomarkt en Live in de Loods, hoe komen wij eigenlijk aan zulke hoge vaste lasten
Gio noemt de bedragen op wat alles kost, muntjes die ook ingekocht zijn voor evenementen.
Gio: 15 x 55,- eten, moet al verdiend
750 gas water licht
telefoon 40, koe 750 100 kip en akker
riool 258
muntjes 400 +
merchandise 1800
Ruud verveelt zich, hij is er niet helemaal met zijn hoofd bij zegt hij tegen Billy, hij had Billy best uit eten willen nemen of lekker op een terrasje met haar willen zitten.
Vanavond na Centraal gaat Ron zijn musicalplannen bekend maken.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')