abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 16 mei 2014 @ 14:32:45 #1
388664 crew  Dotteke
pi_140019339
In dit topic kunnen verslagen geplaatst worden die een live weergave zijn van wat er op de streams gebeurt. Dit is handig omdat mensen die het één en ander gemist hebben zo in een oogopslag kunnen lezen wat er allemaal gebeurd is. Daarom willen we dit topic schoon houden van andere commentaren. Reacties op de verslagen kun hier kwijt.

Streamverslagen deel 10
UTO / Streamverslagen





[ Bericht 10% gewijzigd door Dotteke op 16-05-2014 19:41:32 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_140021009
Verder vanaf 14:30
Bonnie word nog eens Bonnie genoemd door haar gasten, flikker op is haar reactie daarop.
Vanessa vindt dat Jari meer moet eten, hij is mager. Even vraagt ze hoe het gaat met zijn trainingen maar al snel gaat ze verder met over zichzelf praten.
Veel van Vanessa’s interesse gaat uit naar wie er allemaal de tv uitzendingen en live streams volgen. Emily vertelt dat er familie in het ziekenhuis heeft gelegen, ook daar vraagt Vanessa of die persoon live streams kijkt.
Emily waarschuwt Vanessa dat ze niet meer terug in de sociale dienst kan wanneer ze naar huis komt. Vanessa snapte dat wel, dat was ook een reden waarom ze meedeed aan het programma.
Volgens Vanessa staat er regelmatig paparazzi bij de poort, soms zwaaien ze ernaar.
Vanessa vertelt veel over de dingen die ze meegemaakt heeft in Utopia. Ze is van mening dat ze de enige is die niet dagelijks drinkt in Utopia.
Emily adviseert om twee keer na te denken voordat Vanessa iets zegt. Laura springt er op in en zegt dat ze onder een vergrootglas liggen daar.
Vanessa probeert haar drinkgedrag af te schuiven op Aike door te beweren dat Aike deze week 3 keer zoveel heeft gedronken als zijzelf. Haar bezoek is het er niet mee eens, want ze laten steeds Vanessa ermee zien.
Vanessa krijgt als advies van haar vriendin dat ze moet dimmen. Vanessa noemt zichzelf de verstandigste. Ze ziet regelmatig dingen op de streams waarvan ze vindt dat dat niet kan. Dorodeweeks drinkt Vanessa nooit zegt ze. Ze is wel altijd degene die de flessen opruimt en denkt daarom dat het anders gezien word. Vanessa wil ook leuke feestjes hebben omdat ze het er een jaar moet volhouden. Ze vindt dat ze zelf altijd degene is die het netjes houdt. Ze probeert er rekening mee te houden dat haar kinderen naar de streams kijken.
Emily kijkt niet veel naar de streams en soms naar de serie. Emily weet het meteen als Vanessa dronken is. Met Jari gaat het heel goed, zijn cijfers zijn goed en hij komt nooit meer te laat. Jari vindt het heel vervelend als mensen een mening over zijn moeder hebben, soms word hij er ook mee gepest. Emily heeft onverwacht wel heel veel moeite met dingen die Vanessa in Utopia doet.
Vanessa zegt dat ze heel erg hard werkt en dat ze niet wil dat de kinderen onder het programma lijden.
Jari en Emily (anjajaha):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De zus (anjajaha):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jari hobbelt achter Vanessa en Emily aan (Zeyina):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140022667
Verslag vanaf 15:15
Buiten word er al gegeten terwijl nog niet iedereen er is. Ron begrijpt het niet omdat hij in de veronderstelling was dat ze vandaag allemaal samen zouden BBQ-en.

Emily zegt dat Vanessa moet gaan sporten. Vanessa zegt dat ze voetbal en slagbal spelen daar.
Emily had Andrea geen hand gegeven als ze die ontmoet had.
Vanessa beklaagt zich over Ruud. Hij kan geen vork vasthouden, gooit van alles over de grond en ruimt niets op. Ze vindt hem wel een van de liefsten die daar is. Als Ruud geen medicijnen op heeft stuitert hij rond zegt ze.
Jari wil de koeien en kuikens graag zien. Vanessa vertelt dat ze aan het begin wel gemolken heeft maar dat ze het vies vindt. Ook de vliegen vindt ze smerig en de eieren durft ze er ook niet uit te halen. Laura laat de kuikentjes wel zien aan Jari.
Pa vindt het stom dat er ’s avonds veel herrie word gemaakt, terwijl er ’s ochtends wel gefluisterd word als er nog mensen slapen. Volgens Vanessa staat iedereen wel vroeg op als er wat gedaan moet worden. Zelf vindt ze het lekker rustig als mensen langer doorslapen.
Volgens Vanessa moet Emil morgen heel veel geld gaan verdienen om uit de kosten te komen, hij heeft veel gekost. Ze heeft wel een vermoeden dat ze weet wie er gaat. De vriendin denkt dat ze ook al wel weet wie er blijft. Vanessa denkt dat Giorgio’s pittenspel nog geld gaat opleveren.
Vanessa probeert nog eens Aike zwart te maken en zegt dat Aike naar de AA kan wanneer ze uit Utopia komt.
Vanessa bespot Andrea, dat ze alles goed kon. Wassen en koken noemt Vanessa als voorbeelden.
Op weg naar de koeien (Zeyina):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140025950
Verslag vanaf 16:00
Charlotte en Joey gaan vanavond zingen, Isabella gaat dan proberen of ze de mening van Charlotte kan veranderen zodat ook zij voor Marije wil kiezen.
Vanessa is 1 op 1 in gesprek met haar dochter. Vanessa denk dat ze na Utopia makkelijk werk kan vinden. Ze kan niet uitsluiten dat ze tijdens Utopia zou kunnen kussen met een bezoeker.

Vanessa’s familie neemt afscheid, ze maken een groepsfoto voor ze vertrekken. Giorgio schreewt na aan Jari “Succes met je ontmaagding”. Daarna excuseert hij zich. Emil herinnert hem nog even aan het moment dat hij met Lydia aan de poort stond en Giorgio grapte dat ze nog een half uur extra hadden. Giorgio troost Vanessa als ze staat te huilen.
Als Robin’s dochtertje op bezoek komt dan wil Robin zichzelf niet groot houden.
De groepsfoto (Baconbus):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nicoline wil misschien op Marcel stemmen omdat Rienk veel van hem kan leren.

Dennis en Charlotte bespreken de kandidaten. Charlotte verdedigt Robin’s buddy-project, Dennis ziet het haar niet oppakken. De bruiloften noemt ze er ook bij. Charlotte wil Marcel houden omdat hij lekker met de meiden bezig is. Dennis gaat daar niet in mee, hij denkt dat Marije de kat uit de boom aan het kijken is.

Isabella bespreekt met Laura dat ze het liefst Marije houdt, omdat ze het niet zo nodig vindt, al het getut. Ze hebben Robin daar al voor zegt ze. Isabella zit niet lekker in haar vel. Ineens beseft ze dat Andrea al een maand weg is.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator vrijdag 16 mei 2014 @ 18:48:35 #5
388664 crew  Dotteke
pi_140028476
Centraal

Emil begint over het worstel gala, om 8.30 verwacht hij al mensen.
Om 9 uur wordt er begonnen met bouwen en de bewoners moeten meehelpen

Om 18.30 uur gaan de deuren voor het publiek open
Om 19.00 uur wil Emil beginnen met het event, Lot en Isa zullen de opening doen.
Ze hebben weinig tijd gehad om te oefenen, gaan dat vanavond doen.
Belangrijk is dat er geen alcohol gedronken wordt
Voorwaarde van het bedrijf is dat ze 100% nuchter zijn.

Emil heeft twee kleedkamers nodig, een achter in de sportzaal.
De meiden slaapkamer wordt de tweede kleedkamer.

De postmix bar is geleverd en klaar, Emil hoop zo meer drank te verkopen.
Nico, Isa en Joey gaan morgen achter de bar

Vanessa, Billy, Robin en Rienk doen de vip dek en de verkoop van shirts.
Er komen 50 VIP gasten, daar komt een verhoging voor. Vanessa zorgt voor de hapjes.

Ron is beveiliger en twee beveiligers van buiten af
Aike is het aanspreek punt.

De worstelaars en Beau komen tegen 17.30 uur, de kinderen van Beau komen niet mee.
Vanessa wil een loopjongen die hapjes van de keuken naar de VIP brengen.

Voor de mensen die komen bouwen en sporters krijgen verse sapjes.
Vanessa moet morgen voor 50 man lasangna maken en wil niet te veel mensen in de keuken.
Marcel gaat Vanessa helpen in de keuken met het maken hiervan.

De tegenstander van Emil vindt Ruud vies, en wil hem niet tegen komen met een kuiken op zijn schouder. Ruud wil hem helemaal in midden breken :P

Er is voor 1500 tot 2000 euro aan sponsering.

Emil stelt voor om zo met zijn alle het terrein schoon te maken en dingen klaar zetten.
Isa en Lot gaan oefenen met zingen.

Er wordt niet gepitcht door de nieuwe bewoners, die wordt uitgesteld tot zondag. Omdat er nu nog veel te doen is. Zondag is ook Robin jarig.

Laura wil de spelregels weten, morgen wordt een korte uitleg gegeven over de regels
Tegenstanders moet 3 sec met schouders op de grond liggen of hij moet aftikken.

Applaus voor Rienk die op zijn knieen aan het schilderenen is
Iemand roept, "en vanavond weer op de knieen voor Marcel".

Robin

Robin heeft een voorstel van de Kishaar producten gekregen voor haar kapsalon Inclusief klanten werven.
Complete inboedel, en alles wat nodig is voor een kapsalon salon 250 euro.
Ze hebben ook al een naam in gedachten voor de salon Heartopia

Gisteren zijn er spullen voor binnen gekomen voor de webshop, Joey heeft ze op de webshop gezet en er zijn er al een paar verkocht.
De kaartverkoop van de obstucal run gaat goed, en Nico heeft geregeld dat er een brandweerauto met personeel komt, er komt ook een 30 meter lange buikschuifglijbaan

Nico zegt lachend dat er morgen een worstel wedstrijd is in de Gooi en vecht streek

Billy stuurt Robin naar buiten, ze wil nog iets bespreken.
Lot wil een prinsessen kasteel huren voor de verjaardag van Robin, kosten zo ongeveer 175 euro

Koffie kraam is afgebeld, voordeel hiervan is dat alle drank verkoop nu in onze handen is zegt Emil.
Einde centraal.

[ Bericht 9% gewijzigd door Dotteke op 16-05-2014 19:24:40 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator vrijdag 16 mei 2014 @ 19:31:27 #6
388664 crew  Dotteke
pi_140029976
Terwijl er buiten druk gewerkt wordt komt er iemand van Willem en Drees het terrein oprijden.
2 sap makers en heel wat kratten groenten en fruit wordt er naar binnen gebracht voor morgen.
"De rekening, aan wie zal ik die geven", zegt de brenger lachend
Maar Emil trapt er niet in en begint te lachen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator vrijdag 16 mei 2014 @ 20:20:37 #7
388664 crew  Dotteke
pi_140031859
Buiten worden de hekken opgezet en stoelen neergezet.
Lot en Isa zitten in de kas te oefenen en in de keuken zijn Marcel en Vanessa druk bezig.
Lot kent zoals gewoonlijk haar tekst niet, maar zoals altijd zal dat morgen helemaal goed komen.

Foto D-B
Gio helpt met het in en uit pakken van de koelkast die door Vanessa onder handen wordt genomen
Het gaat natuurlijk weer met het nodige gemopper gepaard. "Sta ik fucking de koelkast schoon te maken op een dag dat ik helemaal geen flikker zou doen!"
Aike heeft samen met Emil het terrein schoongeveegd en onder het vegen kwamen ze een drol tegen van de hond van Vanessa. Zowaar Ruud is aan het werk, hij is bezig met bestraten.


Foto poezewoes

[ Bericht 12% gewijzigd door Dotteke op 16-05-2014 20:31:26 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator vrijdag 16 mei 2014 @ 20:29:35 #8
388664 crew  Dotteke
pi_140032138
Ook de koelkast wordt verplaatst en verhuisd naar het werkhok. Op de zelfgemaakte bolderkar brengen Gio en Aike hem naar de plaats van bestemming


[ Bericht 66% gewijzigd door Dotteke op 16-05-2014 20:51:54 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator vrijdag 16 mei 2014 @ 21:08:10 #9
388664 crew  Dotteke
pi_140033637
Lotte heeft wijn geknoeid op een shirt van Marcel, ze gooit er wat zout op en zet het in een emmertje met water.
In de MLP slaapkamer begint ze met Robin over de taart die Robin vanmorgen gekregen heeft. Lot wil hem gebruiken als verjaardagstaart maar Robin ziet dat niet zo zitten. Volgens Lot is die van de groep omdat de dingen van Kishaarproducten ook door de groep betaald worden. Isa zit nog steeds in de kas. En buiten wordt hard gewerkt.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator vrijdag 16 mei 2014 @ 21:22:46 #10
388664 crew  Dotteke
pi_140034228
Ruud heeft T-Rex weer uit de ren gehaald, hij zat niet onder zijn moeder.
Als Billy even op het kuiken op moet passen zegt ze dat ze het kuiken zat is, "ik ben er echt helemaal klaar mee, als je gaat kakken dan kak ik op jou". En even later poept het kuiken dan toch op haar. "Schijtkuiken, ik ben helemaal klaar met je". Gelukkig voor haar komt Ruud er weer aan en neemt het kuiken van haar over.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_140037470
Verslag vanaf 22:30
Dennis en Ron zitten gezellig met een biertje bij het kampvuur. Dennis zegt dat hij Marcel best erin wil houden maar dat dat dan vooral bedoelt is om te tutten met de vrouwen, hij heeft weinig zin om samen te klussen. Dennis grapt dat hij niets heeft aan 2 kappers in Utopia, hij heeft zelf niet eens haar!

Ze toasten op een avondje borrelen met Mike. Dennis hoopt dat hij vanuit de kroeg meekijkt en denkt wat zitten die gekken daar nou te doen.

Ron is opgehaald met een grote witte limousine voordat hij in Utopia ging.

Rons vorige vriendin was niet blij met de reistijd, het was 1 uur en 20 minuten rijden. Toen had Ron er na een tijdje wel genoeg van, als ze de reistijd al zo'n probleem vond.

Ron had altijd vriendinnetjes ver weg, Dennis ook. Ron zou het liefst een serieus persoon tegenkomen, met kinderen of zonder, maakt hem niet uit. Dennis vindt dat als je van een vrouw houdt je de kinderen er ook bij accepteert. Ron kan goed overweg met kinderen. Dennis heeft vaak kinderen om zich heen, die vinden het leuk om bij Dennis in de buurt te spelen.
Ron heeft honderden brieven liggen van tevreden hotelgasten.
Ron was het na een aantal jaar wel zat dat dames steeds contact met hem zochten, hij begon ze daarom naar zijn 10 jaar jongere collega te sturen.

Het gesprek neemt een andere wending, Dennis en Ron wisselen verhalen uit over vervelende dingen die ze hebben meegemaakt. Dennis heeft met een vriend ooit eens een vrouw met kinderen uit het water gered. Ron heeft ook kinderen uit het zwembad moeten trekken. Hij heeft ook een aantal keer gezien dat mensen van hun eigen balkon sprongen en vond het dan erg moeilijk om de gasten kalm te houden. Dennis zag een kraanwerker een val maken van 8 verdiepingen hoog.
Ron kende iemand die van een keukentrapje af viel en daaraan overleed.

Ron heeft een sigaretje opgestoken, Dennis zegt dat hij wel even stil kan zijn. Ron begint ineens toch zelf weer te praten en word naar de zenderkamer geroepen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140039459
Verder vanaf 22:45
Ron zegt dat veel bewoners binnen aan tafel zitten, Charlotte en Isabella zijn op de andere stream nog aan het zingen in de kas. Charlotte wil niet dat Isabella hard zingt.

Dennis houdt er niet van om zijn hand op te moeten houden. Ron had de eerste 2 maanden toen hij terug in Nederland was wel een uitkering gehad totdat hij het zelf kon redden.
Dennis en Ron beginnen weer buurman & buurman na te doen en praten met accent.
Ron wil plankje voor plankje de loods in de ton verbranden. Ron wil flink zat worden vannacht.
Dennis vindt het een interessant idee, hij denkt er ineens over na om de planken van de buitenkant af te trekken, om meubeltjes met het hout te maken.

Dennis wil niet meedoen aan aan rariteitenkabinet. Hij heeft weinig uitzendingen gekeken voordat hij in het programma kwam. Ron wist vooraf al een beetje hoe het zou zijn. Dennis had verwacht dat mensen serieuzer zouden zijn. Hij vond het stukje nieuwe samenleving opbouwen juist heel interessant.

Ron vraagt aan Emil naar een gesprek van vanmiddag tussen Emil en Marije. Emil wil niet dat mensen gaan lobbyen dat als ze iemand in het spel houdt zij stemmen krijgt van die persoon. Ruud lobbyt om Billy er in te houden, volgens Marije zou hij de enige zijn die aan het lobbyen is.
Marije heeft gezegd dat er 2 bouwers zijn en er misschien wel 1 uit zou kunnen. Ron wil dat Emil er bij komt zitten en pakt er een stoel bij.
Dennis had het moeilijk vandaag. Giorgio stond met een dennenappel bij Billy's billen, Ruud die een poppetje in zijn gat stopte, hij vindt het te plat.
Emil denkt dat het komt doordat ze in heel verschillende levensfases zitten. Dennis vindt Emil heel serieus in de dingen die hij doet. Ron vindt dat niet, hij vindt dat Emil een klein hartje heeft.

Ron vindt het een poppenkast in Utopia, met de dingen die ze doen en geintjes die ze uithalen. Dat heeft niets te maken met een samenleving opbouwen.
Ron vraagt of Marije er ook bij wil komen zitten maar ze gaat zo naar bed.
Dennis zou een groot terras voor Vanessa willen bouwen met kampvuur, bankjes, een eiland in de oceaan. Hij heeft het idee dat ieder plan tegengewerkt word.
Ron vindt het hele duurzame van Utopia heel erg nep. Iedereen praat er over maar het gaat er niet gebeuren.
Emil vindt het frustrerend dat mensen A zeggen en B doen. Hij beoordeelt mensen op wat ze doen. Emil zou de studentjes binnen graag aanpakken met Ron en Dennis.
Ron heeft live streams gekeken en kende de groep dus al een beetje. Hij wil graag dat de groep hun dingen kan doen. Emil zegt dat als Ron iets bouwt er altijd weer iets anders bedacht gaat worden om te bouwen.
Emil vindt dat Ron hard werkt en altijd klaar staat voor mensen. Ron voelt zich nog steeds niet gewaardeerd, Emil probeert hem te kalmeren door te zeggen dat hij zich nu niet boos moet maken.

Emil vindt Giorgio een jonge hond, hij ziet nog niet de consequenties in van wat hij doet. Ron zag gisteravond in Emil's slaapkamer een hoofd op en neer gaan onder de dekens. Emil zegt dat als hij er van wakker wordt 's nachts dat hij Ruud en Billy een schop geeft.
Emil vindt dat als klussers en tutters allemaal samen meewerken aan het worstelevenement dat dat mooi is.
Dennis zou het heel vervelend vinden als Ron naar huis zou moeten, in zijn eentje zou het heel moeilijk zijn om te bouwen. Met Ron loopt de samenwerking heel goed.
Dennis baalt nog steeds van zijn hamer die in gips was gestoken, van persoonlijke spullen blijf je af moppert hij.
Dennis is nog boos dat er 's nachts witte verf in het toilet is gekliederd, sinds die tijd zoekt hij naar manieren om dat groepje terug te pakken.
Laura heeft grote delen van dit gesprek mee kunnen luisteren.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator zaterdag 17 mei 2014 @ 09:22:10 #13
388664 crew  Dotteke
pi_140047519
Een stel, waaronder Dennis, Laura, Ron, Marije, Joey, Nico, Robin, Marcel. Lotte en Isabel stonden vannacht/gisterenavond laat nog buiten, Ron en Isa stonden dus buiten te zingen. Op een gegeven moment zingen ze met zijn alle, 'dat kleine cafe bij de haven', "Kom van dat dak af', slapers zijn hier wakker van geworden. Gio, loopt naar buiten en zegt dat iedereen te schreeuwen en Emil morgen zijn gala heeft, Tegen Isa zegt hij dat zij altijd loopt te schreeuwen dat iedereen rustig moet zijn en nu zelf staat te schreeuwen. Isabel zegt dat buiten wel mag, als ze buiten staan heb ik er nog nooit iets van gezegd, aldus Isa. Lotte zegt, 'sorry hebben we niet aan gedacht". Ook Nico zegt dat ze er niet over hebben nagedacht. Men zegt dat ze ook wel eens wakker zijn geworden, hebben gelegen als Gio buiten bezig was. Lot zegt dat het fijn zou zijn als Gio het releaxt vraagt. Isabel zegt dat ze nog nooit iemand persoonlijk heeft aangevallen. "Nee, en nu val je mensen persoonlijk aan', zegt Dennis tegen Gio.
"Degene ik altijd overal bovenuit hoor en met zijn grote bek hoor jullie hebben geen disicpline", zegt Gio, Isabel zegt dat ze morgen vroeg gewoon op tijd opstaat. "Dennis zegt dit altijd", zegt Gio". Dennis zegt dat je hem nooit hoort zeiken als ze tot diep in de nacht doorgaan. "Never nooit niet. Je hoort mij nooit als jullie tot drie uur lopen te douchen en lopen te zingen te herrie maken te schreeuwen, je hoort mij nooit". Isa zegt dat Gio gelijk heeft en ze stil moeten zijn klaar. Dennis zegt tegen Gio als hij normaal vraagt of hij ergens rekening wil houden hij gelijk ja vriend je hebt gelijk, maar niet mij persoonlijk aanvallen. Gio zegt dat hij morgen wel verder praat als Dennis weer nuchter is! Isa probeert Dennis stil te krijgen "Dennis, het is oké hij heeft een punt". "We zijn niet alleen he, we zijn met 10 he, je wijst nu mij aan maar we zijn met 10", zegt Dennis. (Isa schreeuwt steeds de naam van Dennis er tussen door) Gio zegt, "omdat jij altijd een grote bek hebt". Je hoort mij nooit jongen als ik in bed lig te slapen om 22.00 uur"

Dennis schijnt gezegd te hebben" kopstoot recht in mijn bek", andere zeggen dat er gewoon geduwd is. Zoals te verwachten als er iets gebeurd was er gelijk een SL. "Ik heb altijd een grote bek over lawaai", vraagt Dennis. (Isa""Dennis ssstttt, laat nu Dennis) Dennis word steeds bozer en gaat daardoor ook steeds harder praten. "Je hoort mij nooit jongen als ik in bed lig en lig te slapen tegen 22.00 uur". Lot zegt dat hij het beter kan laten zo en Isa blijft maar proberen Dennis stil te krijgen, maar Dennis trekt zich hier niets van aan en gaat gewoon door. "Nee, jongen je valt mij persoonlijk aan en ik heb nog nooit iets gezegd over lawaai.
Laura komt haar nest uit over lawaai, Zij komt haar nest uit over lawaai ( hij wijst naar ISa) je hebt mij nog nooit gehoord. Nog nooit heb je mij gehoord neef, nog nooit in die 30 dagen nog nooit," zegt hij tegen Gio. Dennis en Gio blijven door gaan, Lot zegt tegen Gio dat hij gewoon weg moet lopen maar dat doet hij niet en blijft net als Dennis doorgaan.
Dan komt Ruud er bij, "Je bent vaak zo hypocriet als de neten vriend". "Ik ben hypocriet", vraagt Dennis waarop Ruud antwoord, "zeker weten, je bent zwaar hypocriet". "Oke, oke", zegt Dennis. Dan komt Gio weer, hij zegt dat Dennis altijd een grote bek heeft, als Dennis om een voorbeeld vraagt zegt Gio dat hij net aankwam lopen en Dennis gelijk begon a daar is tie. Isa neemt het hier voor Dennis op en zegt dat Gio gelijk haar en Dennis de schuld gaf. Gio zegt dat hij dat deed om dat hun er boven uit klonken. Volgens Dennis waren er meer volop aan het zingen. Het gaat door en door en zowel Dennis als Gio houden niet op. "Je hebt een punt als je zegt dat het wat rustiger moet, maar val mij niet aan. Mij hoor je nooit als ik me nest lig om 22.00 uur, ". Dennis zegt nu dat hij er ooit iets van zegt als Ruud om 2 uur nog aan het zingen is onder de douche. "Maar ik hoor je wel als ik om 7 uur in me kist ligt, dan hoor ik je wel om 7 uur, licht aan, iedereen moet wakker worden". Dennis: "Licht aan, dat heb je mij nog nooit horen zeggen jongen". Ruud: "de kaars moet aan". Dennis: "Heb je nog nooit van mij gehoord". "Heb ik zeker wel van je gehoord vriend", zegt Gio. En dan volgt een SL.

[youtube]Pearlbitch heeft een audio opnamen van wat er gebeurde tijdens de SL. Ruud wordt boos als zegt, "Sukkel? je zuster". Hierop wordt Ruud boos, en even later is duidelijk te horen dat er iets gebeurd, en Dennis even later zegt dat hij zich door niemand laat slaan.
" Dit is fysiek geweld, ik pak mijn spullen en ga naar huis, dit is één grote farce".


http://www.youtube.com/watch?v=LIx5ccIvcnk[/youtube]


[ Bericht 7% gewijzigd door Dotteke op 17-05-2014 10:41:39 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 17 mei 2014 @ 10:21:43 #14
388664 crew  Dotteke
pi_140048290
Vanmorgen werd er gezongen voor Emil en Vanessa, beide kregen een zelf gemaakt cadeau, Vanessa de zelfgemaakte keuken en Emil een mooie zelfgemaakte gordel, ingetekend door Rienk en met een persoonlijke boodschap van alle bewoners.
Vanessa zegt dat iedereen van de frituurpan af moet blijven, ze heeft geen zin om dat ding iedere keer schoon te maken.

Er komt een busje met aanhanger het terrein op rijden, helaas, de stoelen staan in de weg en een paar moeten er verzet worden.
Er staat bij de poort ook nog een vrachtwagen te wachten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zaterdag 17 mei 2014 @ 10:35:34 #15
388664 crew  Dotteke
pi_140048468
Iedereen is bezig, buiten wordt alles in gereedheid gebracht voor het worstel event, en binnen wordt er druk gekookt door Vanessa met hulp van Marcel.

Dennis en Isa staan bij de stal, Dennis geeft aan dat hij geen tegenwoord had moeten geven dan was Ruud ook niet fysiek geworden. Hij neemt de verantwoordelijkheid over de manier waarop hij de dingen zegt.

Dan gaat het over het wegsturen van Andrea, ik heb het idee dat Dennis iets duidelijk wil maken aan Isa, maar ze snapt niet.wat Dennis wil zeggen blijkbaar. "Het is mijn keus is zoals die is", zegt hij. Isa hoopt dat het waar is
Dennis zegt nogmaals, "mijn keus is goed geweest". Hij blijft herhaaldelijk zeggen dat het zijn keus is, en vraagt aan Isa een paar keer of dat duidelijk is.
Dennis had het idee dat Isa boos op hem is, maar Isa geeft aan dat ze helemaal niet boos op hem is, dat ze het juist goed vindt dat hij gisteren niet reageerde op Ruud zijn gedrag. Dennis zegt dat hij 40 is geweest en Ruud pas in de 20 is.
Hij probeert iets uit te leggen en baalt van de camera's, Isa vindt dat hij vannacht overtuigend klonk en het nu afzwakt.
Isa zegt dat Dennis even met Ruud moet gaan praten, met zijn tweeën, niet met andere erbij adviseert ze hem.
Als Dennis wegloopt komt Ruud er aan lopen. Hij biedt zijn excuus aan en zegt dat hij nooit fysiek had mogen worden, maar hij was heel boos. Ze geven elkaar een knuffel en Ruud zegt,"" ik heb er onwijs veel spijt van". Dennis zegt, "Ik weet het jongen ik zag het aan je. Vandaag is het Emil's feestje, morgen gaan we samen de koeien knuffelen, stinkerd ik hou van je". Ruud," ik hou van je". en lopen gearmd verder. En zo hebben Dennis en Ruud het weer goed gemaakt.

[ Bericht 66% gewijzigd door Dotteke op 17-05-2014 11:51:36 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_140058907
Verslag vanaf 12:00
Ze gaan lasagne eten, Marije zegt dat je wel goede tanden moet hebben om het te kunnen eten. Billy vraagt of het weer niet gaar is. Ruud klaagt ook dat de lasagne keihard is maar Vanessa doet net alsof ze het niet hoort.

Rienk probeert Ron er voorzichtig op te wijzen dat hij te veel frisdrank drinkt en dat dat kan leiden tot slapeloosheid en gezondheidsklachten. Laura zegt dat ze in haar eentje een fles heeft leeggedronken.

Ruud probeert om zijn verhaal te doen over wat er vannacht gebeurd is tussen hem en Dennis en zegt steeds “ik ben net zo fout geweest als Dennis”. Billy zegt tegen Ruud dat ze hem vaak hoort zeggen dat mensen blij moeten zijn dat hij er is en dat dat geen handige uitspraak is. Ruud is zich er niet van bewust hoe hij overkomt.
Ruud zegt dat het nooit zijn intentie was om Dennis een harde duw te geven maar hij was erg boos. In het eerstvolgende centraal gaat Ruud openlijk zijn excuses maken.

Vanessa klaagt over Laura en Robin die liggen te zonnen terwijl zij zelf voor 50 mensen moet koken.

De lasagne (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het terrein is opgebouwd (Chanel5):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Opbouwen van de ring (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verslag vanaf 18:00

Een van de worstelaars vindt Emil klein en vraagt of hij is afgevallen.

Nicoline vraagt of ze de koeien alleen moet melken of ook uitmesten, ze neemt de koeien vanavond van Isabella over.

Ron zegt dat een van de worstelaars is gekomen om Ruud klappen te geven en om met Emil te worstelen.

Als het evenement te snel verloopt zal er een wat langere pauze worden gehouden. Als er lange rijen zijn bij de horeca word er ook even gewacht met het hervatten van de wedstrijden. Het mainevent gaat om 22:00 gehouden worden. De verwachting is dat ze gaan uitlopen in de planning.
De regels gaan uitgelegd worden voor de wedstrijd omdat Nederland niet heel bekend is met worstelen.

Charlotte en Isabella doen buiten de soundcheck.

De worstelaars komen binnen (mazaru):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De soundcheck (HidiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 2% gewijzigd door PKM op 17-05-2014 18:37:17 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140060651
Verder vanaf 18:15
Isabella en Charlotte gaan zingen aan het begin van de avond, voordat het worstelen begint. Charlotte vraagt of ze ook moet meezingen bij Isabella’s solo nummer. Isabella wil liever geen stukken zingen omdat het uitloopt op geblèr.

Charlotte spreekt met een van de worstelaars, ze vond een van hen een beetje eng. De worstelaar zegt dat alle worstelaars een karakter spelen. Charlotte vraagt of Emil goede kansen heeft om te winnen. De worstelaar is van mening dat Emil een sterke tegenstander heeft. Hij hoopt dat het een goede avond wordt waar de spanning goed in zit en dat het na afloop ook nog leuk is.

Verder vanaf 18:30
De eerste gasten komen binnenlopen. Het binnen laten van de gasten verloopt chaotisch, alle namen staan op papier. Aike, Dennis en Marcel staan aan de poort om de gasten binnen te laten. Er is ook nog wat onduidelijkheid over VIP plekken en eersterangs zitplekken, Dennis controleert het bij Emil. Marcel vertelt dat hij een papier mist waarop mensen van wie de achternaam met de “R” begint staan. Sommige mensen staan met hun voornaam genoteerd. Dennis moppert dat ze dit anders hadden moeten aanpakken. Ook Ron komt bij de drukte aan de ingang helpen en wijst de gasten op waar ze hun plekken kunnen vinden.

Nicoline en Charlotte praten met Emil, ze bieden aan om Emil op te maken met zwart oogpotlood. Charlotte verontschuldigt zich tegenover een van de worstelaars als ze de slaapkamer inloopt om de make-up op te halen.
Emil vindt dat zijn schoen een beetje gek zit, je klinkt zorgelijk zegt een van de worstelaars. Emil maakt zich niet zo’n zorgen zegt hij.

De eerste gasten druppelen binnen (PTLe):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De worstelaars wachten en maken zich klaar (Joezi):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ook de Utopiakat kijkt mee (Boca_Raton):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De VIP gasten (Kaleddi):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140061913
Verder vanaf 19:00
Beau is via een andere ingang binnengekomen. De manager geeft suggesties aan Beau over hoe hij dingen kan aankondigen. Beau verzekert zich van de worstelnamen van Emil en zijn tegenstander. Emil’s tegenstander is ook Nederlands kampioen geweest.
Het zou uit de hand kunnen lopen zegt Emil omdat zijn tegenstander problemen heeft met Ruud.

De scheidsrechter wil zelf geen microfoon dragen.

Joey en Isabella staan aan de bar, er staan lange rijen met mensen te wachten. Ron’s verwachting is dat de rij aan de bar om 19:30 wel van drinken voorzien is. Giorgio klaagt dat er te weinig plastic bekertjes zijn. Ook Marcel komt er om vragen.

Beau heeft het idee dat het programma vooral zwaar is voor mensen die nieuw in het programma komen. Tot nu toe is Jimmy de enige nieuweling die vertrokken is zegt Emil. Ron komt er ook bij staan, hij heeft een zendertje in zijn oor gekregen.

Beau en Emil hebben het over de training en dat Emil al 5 maanden niet heeft kunnen oefenen. Vanavond gaat hij het puur op ervaring doen.

Beau (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Beau komt binnen (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Emil en Beau (Kaleddi):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rijen aan de bar (Stranger):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Veel gasten zitten al klaar (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ron met oortje (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  zaterdag 17 mei 2014 @ 19:47:09 #19
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_140062761
Wrestling Gala-Emil
Half 8 en het gaat beginnen, Charlotte en Isabella willen eerst het Lang zal ze leven voor Emil en Vanessa, en Charlotte zet in, beetje vals maar ach dat kan de pret niet drukken...............
Dan doen Isabella en Charlotte samen het nummer Nobody`s wife van ANOUK, Charlotte niet zo tekst vast en de toonhoogte gaat ook wel eens mis, maar ze blerren er alle2 op los.
Achter is Baeu van Erven D ook al gearriveerd en wordt door Ron even Geïnstrueerd en verdwijnt weer door de loodsdeur naar buiten.
De meiden swingen in de ring, het weer is nog heerlijk en het is volle bak.............
Dan kwelen de dames nog even een nummertje van de Pointer Sisters.........
Zo, dat was onze inprovisatie roept Isabella door de microfoon, Charlotte gilt nog een nummertje, maar de speacker van vanavond neemt het gelijk over.
De scheids rechter is Richard van Eiselwijk.............. Richard legt de spelregels uit, schouders afknellen 3 tellen, 4 sec tellen en iets van diskwalificatie , niet in het kruis en geen nek afklemmen, niet in de ballen bijten in het kort de spelregels.
Daar is de eerste, een Belg ik een broekje met laarzen, veel sjow, klimt in de touwen en brult wat.
En daar is Johny, ook veel kabaal en uiterlijk vertoon, veel brullen van iiiieeee en aaahhhh
En de eerste partij gaat beginnen....................Er zitten schijnbaar fans van Bernard, want er wordt geklapt en geroepen Lets go Bernard.....het is een beetje elkaar door elkaar schudden, beetje duwen trekken en tegen elkaar opstoten. ( denk aan Hulk Hogan)
Het publiek roept af en toe poessie, klapt een beetje roept boe maar echt los gaan ze nog niet
Verbaal roepen ze termen naar elkaar, veel heen en weer gegooi en eentje roept.........
on your knees!
just like the dutch women.......en zo gaan de heren een tijdje door, ze tillen elkaar op, doen net of ze keihard met hun rug weer neer vallen, klinkt heftig maar wees gerust, het is allemaal sjow
Johny klimt in het bovenste touw en neemt een snoekduik, zo op zijn snuffer...........en Bernard heeft deze partij gewonnen, Johny ligt op de grond, de Belg klapt in zijn handen en er wordt rook de ring in geblazen, muziek klinkt
en buiten bij de deur van de loods loopt Johny wankelend in het rond, grijpt naar zijn hoofd, wordt opgevangen door een soort van beveiliging en verdwijnt naar binnen.


Bernard van Damme vs Johny Boss

En daar is Beau.........stapt de ring in met microfoon, vertelt over zijn eerdere prog, de wereld van Beau en houd een praatje dat hij ook een uitzending had met wrestling.
Dan ovr Kenzo Richards...die een contract moet ondertekenen van Beau, er ligt een koffertje op de tafel in de ring, staan 2 stoelen en daar is Kenzo, veel gebrul en stapt de ring in........En daar wordt Emil geroepen die als een sjowman komt aan rennen, Emil heeft 2 helpers mee genomen roept Beau door de microfoon, Ja vriendschap is het belangrijkste roept Emil en stelt Ruud en Gio voor aan het publiek.
Beau tegen Emil dat hij wel een risico neemt om te vechten tegen Kenzo, ja zegt Emil, het probleem is met Kenzo, je blijft hem maar schoppen maar hij blijft steeds terug komen.
Kenzo nu aan het woord...............weet je waar ik waarde aan hecht, aan echte fans, en niet aan de bezoekers van vakantie veilingen en die goedkoop dit mee willen maken.
Kenzo beloofd Emil een ontiegelijk pak slaag, en als hij Emil ziet bij sjows die ze gezamenlijk doen sart hij Emil af en toe, of hij is afgevallen en of hij niet meer traint, maar nu in Utopia kan hij echt tegen Emil zeggen * he Emil * ben je echt afgevallen, en Kenzo sart een beetje verder het publiek roept sjoop sjoop sjoop en nog meer termen, Kenzo zweept het publiek lekker op en vind dat hij echt is en overal maling aan heeft.
Beau weer aan het woord, Emil mag het zilveren koffertje op tafel openen en haalt daar zijn eigen Riem uit van zijn wereld kampioenschap en houd het triomfantelijk boven zijn hoofd .
Kenzo is als eerste aan de beurt om zijn handtekening te zetten onder het contract, daarna Emil, en nu staat het zwart op wit dat als Emil verliest zijn Belt ( riem ) moet afstaan.
Kenzo tegen Ruud Kenzo vraagt of Ruud de zwerver van Utopia is omdat hij Ruud altijd in dezelfde kleren ziet lopen.......dat hij niets naar binnen mocht mee nemen want hij had een vlooienband voor Ruud zijn vriendin bij zich ( Voor Billy ) Ruud erop af, beetje achter elkaar aan rennen Emil erbij en hoppa scheids rechters en beveiliging spelen het spel allemaal mee....ondertussen zie ik Billy staan met een vertrokken gezicht die Ruud goed in de gaten houd.
Dit was wel leuk in elkaar gedraaid.........Al is Ruud wel geraakt zie Cap D-B
Ruud zegt tegen Emil dat hij wel opgefokt is, Gio ook antwoord Emil. Ruud gaat weer naar buiten.........
Ondertussen.........te weinig fanta, en bekers maar we lossen het wel op, zegt Joey
daar hoeft Emil niet mee lastig gevallen te worden Beau staat gezellig een biertje te tappen


En daar zijn de heren voor de volgende partij Max de heer in de lange broek heeft deze partij gewonnen.



En de heren van de 3e partij worden voor gesteld, The Troubelmaker vs Daniel van Cuijk
Het stoeit met elkaar, aan de kant staat Max van de vorige partij 1 van de worstelaars aan te moedigen, Breek zijn nek, ruk zijn tong eraf.
Het publiek werkt niet erg mee, en 400 man lijkt me er echt niet om die ring heen zitten.
De winnaar van deze wedstrijd is The Troubelmaker.......en de bel klinkt maar daar komen ook 3 andere aan, en er wordt een beetje heen en weer geduwd, dan wordt de Troubelmaker even omhoog getild en wordt met een knal op zijn rug de ring in gegooid.

En daar komt een andere man aanhollen, Lijkt op Danny van FOK :D en roept door de microfoon "Wat sta je nou te kijken met je puddingsmoel" en er is een korte pauze tot kwart over 9.
De kraam met shirts en armbandjes etc wordt druk bezocht, Aike en Billy verkopen, de drank loopt ook aardig en bij de broodjes hamburger kraam ( volgens mij frituur) is het ook aardig druk achter de tap staan Nicoline, Robin, Joey en Marcel.

Pannenkoekenmix neemt het na de pauze over ^O^

[ Bericht 5% gewijzigd door Toverheks op 17-05-2014 21:12:32 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_140068679
Verder vanaf 21:00
Het is pauze Joey, Nicoline en Robin staan nog bij de tap. Een van de bezoekers merkt op dat ze bekertjes staan om te spoelen in smerig water. De sinas is nu echt op.

Beau vraagt aan Emil of hij ergens zijn tong in zou willen steken. Emils antwoord is dat hij een man is maar wel trouw aan zijn liefje.

Charlotte was heel boos op Kenzo, ze wilde hem in zijn gezicht spugen en heeft haar stem stuk geschreeuwd zegt ze. Charlotte drinkt rode wijn. Isabella wil ook een slok hebben. Marije vertelt Charlotte dat ze beter uit beeld kan gaan staan.
Charlotte en Laura laten hun slaapkamer zien aan Beau.

Om 21:15 gaan ze verder met worstelen.Het is Cannonball Grizzly tegen Kodiak.
Grizzlly roept tegen het publiek dat ze niet in het Nederlands moeten praten en hun bek moeten houden. Kodiak zegt dat het publiek Grizzly een olifant noemt.
Ze beginnen, Grizzly duwt Kodiak in de touwen en dreigt om te slaan. Kodiak ligt als eerste op de grond en dan nog eens en nog eens. Cannonball staat er trots bij en word even door de scheidsrechter tegengehouden. Dan ligt Kodiak opnieuw op de grond. Kodiak komt even kort bij naast de ring, Cannonball erachteraan en vecht buiten verder wat niet mag van de scheidsrechter. Nu haalt ook Kodiak uit naar Cannonball. Ze moeten terug de ring in. Cannonball gooit met veel kracht Kodiak omver. Even later ligt Cannonball zelf op de grond.

Cannonball Grizzly (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kodiak (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het publiek (Zeyina):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Utopianen (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cannonball word ondertussen kwaad op het publiek en andere worstelaars. Cannonball Grizzly en Kodiak willen gaan worstelen tegen twee worstelaars die al eerder hebben geworsteld vanavond. Grizzly vraagt of de bezoekers een tag-match willen zien. Verschillende worstelaars wisselen elkaar daarna af in de ring. Het gaat er zo af en toe hard aan toe, er vallen rake klappen.
De winnaars zijn Cannonball Grizzly en Kodiak. Cannonball Grizzly vindt het leuk om in Utopia te zijn. Grizzly bedankt het publiek uitbundig.

Tag-Match (Zeyina):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Emil bereidt zich voor (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 8% gewijzigd door PKM op 17-05-2014 21:50:38 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140069872
Verder vanaf 22:00
Isabella deelt ijs uit aan een van de worstelaars. Emil staat zich binnen voor te bereiden, Giorgio staat ernaar te kijken. Giorgio is heel zenuwachtig en kan wel kotsen.

Charlotte en Isabella gaan nog een liedje zingen, ze doen van Rudimental –Waiting All Night. Het lukt Charlotte nog niet heel zuiver te zingen. Charlotte zegt tussendoor dat ze haar microfoon harder wil hebben omdat ze hard heeft geschreeuw voor Emil.
Isabella zingt wel zuiver en soms nog steeds overdreven. In de zachtere stukken zingt Isabella wel zuiver.
Charlotte grapt na het liedje dat ze eerst altijd ruzie had met Isabella. Charlotte vraagt of ze nog een nummertje zullen doen, Isabella antwoord dat ze dat niet doen.

Isabella zingt (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Charlotte zingt ook (Persefonia):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De gasten (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140071952
Kenzo en Emil worden aangekondigd door Beau. Beau vraagt wie er een chop van hem willen horen. Hij vraagt ook wie er een chop willen uitdelen. Een van de bezoekers wil wel maar die is te groot grapt Beau. Hij vraagt of ze klaar zijn voor the main event en om te joelen voor Kenzo of Emil.
Kenzo word aangekondigd als the Dutch Fighting Machine. Emil word aangekondigd als

De bel is gegaan, ze beginnen rondjes om elkaar heen te draaien en kijken elkaar dreigend aan. Dan rennen ze weer rondjes om elkaar heen. Emil grijpt Kenzo stevig vast en werpt hem voorover op de grond. Dan pakt Kenzo Emils arm en werpt hem over waarna Emil Kenzo weer op de grond duwt. Er vallen enkele rake klappen aan beide kanten. Emil grijpt Kenzo om zijn nek en ze worstelen. Kenzo deelt klappen uit en schreeuwt “LOS”. Kenzo gooit Emil op de grond, daarna gooit Emil Kenzo op de grond en houdt hem daar in een greep. Emil wordt door Kenzo in de touwen gebeukt. Emil hangt even in de hoek en word door Kenzo naar de andere hoek geslingerd. Hij komt er opnieuw aan maar Emil deelt een schop in het gezicht uit. Emil klimt in de touwen en springt nog eens op Kenzo.
Hij werpt hem nog een paar keer op de grond.
Kenzo grijpt Emil en laat hem vallen, Emil laat zich even uit de ring rollen. Ruud en Giorgio komen aangesneld om hem bij te staan. Emil klaagt dat zijn nek pijn doet, hij leek op zijn hoofd te landen.
Emil krijgt in de ring klappen uitgedeeld, Kenzo stampt hard op zijn hand. Emil halt nog eens uit maar krijgt een schop in zijn rug. Emil blijft steeds vaker liggen en krijgt harde klappen van Kenzo. Kenzo werpt hem de ring uit. Ook buiten de ring stompt Kenzo nog eens op Emil. Kenzo mag van de scheidsrechter niet de kabel gebruiken om Emils nek. Emil word tegen de dranghekken gesmeten, de scheidsrechter wil dat ze terug de ring in gaan. Hij krijgt nog een schop van Kenzo en schreeuwt het uit van de pijn.
Emil rold terug de ring in en probeert op te staan. Kenzo stampt hard op zijn been. Emil hangt in de touwen in de hoek. Kenzo deelt nu tikken uit aan Emil maar slaat niet hard meer. Emil ligt weer op de grond en krijgt een schop tegen zijn borst. Kenzo doet een worp, Emil landt op zijn rug.
Het publiek word helemaal gek nu Emil veel klappen krijgt. Emil krabbelt op en gooit Kenzo door de ring heen. Dan pakt hij hem op zijn schouders en draait er mee rond. Emil klimt in de touwen en springt bovenop Kenzo. Kenzo deelt nog wat klappen uit aan Emil. Emil werpt Kenzo op de grond en Kenzo blijft even liggen. Emil werpt Kenzo nog eens op de grond wanneer ze beiden weer staan. Emil gooit Kenzo de ring uit en maakt zelf een duikvlucht op Kenzo. Emil gooit Kenzo terug de ring in. Hij zegt nog tegen Giorgio dat een vinger uit de kom is. Kenzo grijpt Emil en gooit hem op de grond.
Emil gooit Kenzo in de touwen maar word daarna weer zelf op de grond gegooid. Emil komt niet uit Kenzo’s houdgreep los. Emil komt los en houdt Kenzo in een verticale greep vast. Emil klimt in de touwen en werpt zich weer op Kenzo.
Emil heeft gewonnen en mag zijn titel behouden.

Kenzo (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Emil (misssnapshot):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Laura (Vompie1):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marije (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Marcel (misssnapshot):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Robin (misssnapshot):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bezoekers op het dak (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Emil heeft pijn (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ruud en Giorgio (Chanel5):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Beau vraagt hoe het is met Emils vinger. Emil antwoord dat hij zich als Giorgio voelt, er vloog van alles uit de kom.
Beau bedankt Kenzo. Emil heeft een bloedneus en zit vol met schrammen zegt Beau. Emil mag ook wat zeggen van Beau. Emil is meestal niet sentimenteel maar is heel blij dat hij aan Nederland pro-wrestling kon laten zien. Hij is zeer dankbaar aan de worstelaars die zijn gekomen vandaag.
Emil wil dat alle Utopianen in de ring komen omdat het ook hun feestje is, Miss Montreals Heaven Or Hell word afgespeeld. Bij Emil vloeien er wat tranen.

Emil en zijn belt (Chanel5):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Emil huilt (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Alle Utopianen (Zeyina):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Emil en Rienk (misssnapshot):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 6% gewijzigd door PKM op 17-05-2014 22:44:47 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140075303
Verder vanaf 22:45
Beau heeft zich weer bij de barmedewerkers gevoegd, Nicoline, Robin, Ron, Joey en Marcel stonden er nog. Isabella kondigt aan dat de tap gesloten is.

Laura heeft weer een telefoonnummer verzameld van een dame.

Een gast heeft 100 euro aan Ruud gegeven, die mag Ruud aan een goed doel doorgeven. Hij wil Ruud nog even zien maar Ruud is binnen. In totaal heeft de gast 300 euro uitgegeven aan deze avond. De gast wil bij voorkeur dat het naar de hartstichting of het kankerfonds gaat.

Ron sommeert de gasten dat ze zich naar de uitgang moeten begeven. Emil mag naar binnen van Ron, hij gaat zelf proberen het terrein leeg te maken. Hij vraagt aan Marcel om mensen te verzamelen die kunnen helpen om de stoelen te verzamelen. Hij wil graag 5 man om daarmee te helpen. Het moet een beetje snel want de stoelen worden vanavond nog opgehaald.
Ron begint zelf vast met het opruimen van de hekkens, hij moppert dat het te gek is dat hij bijna in zijn eentje aan het slepen is buiten en vraagt opnieuw om hulp. Hij moppert specifiek dat Ruud met zijn handen in de zakken staat. Dennis helpt het terrein op te ruimen, al is hij soms nog met de gasten in gesprek. Joey komt meehelpen op verzoek van Ron.
Billy, Laura, Vanessa en Robin helpen soms met opruimen maar zijn vaker rokend en pratend te zien. Aike is zelf al een tijd bezig om de eigen merchandise stand op te ruimen.

Even later zitten Billy, Ruud, Emil en Beau op het rokersbankje. Beau komt volgende biomarkt langs met zijn kinderen. Ruud zegt tegen Emil dat hij alle worstelaars voor hem niet zo goed vond. Billy zegt tegen Beau dat ze houdt van hard werken.

Dennis is zijn hamer kwijt en zoekt op allerlei plekken waar die zou kunnen liggen.
Charlotte werd op haar mond gekust door een van de worstelaars. Hij wil dat ze naar zijn land komt samen drinken, hij heeft ook zoiets tegen Laura gezegd.

De meeste bewoners zijn moe en willen na het opruimen naar bed. Emil is van plan een douche te nemen en ook naar bed te gaan.

Emil en zijn twee belts (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Beau, Emil en twee mensen die niet helpen opruimen (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140081826
Verslag vanaf 00:00
Het is 12 uur ’s nachts, Robin is jarig. De groep zingt een liedje voor haar. Robin is haar make-up tasje kwijt waarmee ze Emil heeft opgemaakt.
Joey zong niet mee voor Robin, hij was nog buiten aan het werk.
Ron berekent de inkomsten van vanavond en probeert het aan Giorgio uit te leggen.

Sterretjes voor Robin (HiDiHo):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Joey en Robin (Zeyina):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Opruimen van het worstelgala (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Robin en Laura (LaCatastophe):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ron berekent de financiën (Zeyina):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verslag vanaf 09:00
Het was laat voor Isabella maar ze doet vanochtend zonder mokken de koeien.

Nicoline en Rienk zijn op de akker aan het werk, Nicoline geeft de plantjes water.
Nicoline heeft een aantal mensen wakker gemaakt, om half 10 komt Tom Vreeke om meer te vertellen over de akker. Rienk gaat ook een paar mensen wakker maken.

Vanessa, Marcel en Aike zijn uit bed. Rienk vraagt of ze allemaal komen met de tuinles, Vanessa doet nite mee. Robin is ook ontwaakt maar Charlotte heeft gezegd dat ze beter binnen kan blijven. Robin klinkt schor, ze heeft hard geschreeuwd gisteravond.
Ron is tot half 4 aan het opruimen geweest. Rienk bedankt hem ervoor, volgens Ron is het wel in orde want hij had het aan Emil beloofd.
Rienk gaat Charlotten en Billy wakker maken, beiden gaan ze niet naar de moestuinles.

Isabella en de koeien (Pearlbitch):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En De Isa-Swing (Pearlbitch):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_140082721
Verslag vanaf 10:00
Ton Vreeke is aangekomen, hij komt de Utopianen die er zin in hebben les geven over tuinieren. Nicoline laat de kas zien en daarna de akker. Sommige dingen op de akker zijn door anderen gedaan lacht Nicoline als het om Andrea’s boomcirkel op de akker gaat. Vanessa is ook meegekomen en wil dat Nicoline minder praat want ze wil wat van Ton leren.
Nicoline laat zien wat er tot nu toe gezaaid en geplant is. Ton zegt dat het jammer is dat er sommige planten staan die pas volgend jaar groot genoeg zijn om van te kunnen eten.
Laura, Robin, Giorgio en Emil voegen zich ook bij de groep op de akker.
Sommige plantjes staan te dicht op elkaar. Het water geven in de zomer kan het beste voor zonsopgang of na zonsondergang. 5 uur ’s morgens stelt Vanessa voor en zegt dat ze dat zelf in de zomer ook zou kunnen doen.
Vanessa wil dat mensen goed het onkruid tussen de groenten vandaan trekken. Ton adviseert om op velden waar weinig zon op schijnt spinazie in te zaaien.

Ton Vreeke loopt binnen (misssnapshot):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kascontrole (Gert):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op de akker (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Robin en Giorgio knuffelen (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')