Ok, vanavond damper ipv stokbrood bij de salade en kip, ben benieuwd!quote:Op zondag 22 juni 2014 13:52 schreef minilot het volgende:
[..]
[..]
Moqueca: http://www.nrcnext.nl/koken/2010/02/25/moqueca/
Damper: http://www.manusmenu.com/damper
Dacht eerst aan damper maar kon niet want dat is (meestal een) brood (stick) wat op de barbecue wordt gebakken.quote:
Het is wachten op de bloaters en stiffiesquote:Op zondag 22 juni 2014 21:47 schreef RobinOok het volgende:
Eerst floaters, nu dampers. Nou, lekker hoor....
Heftig ontbijt!quote:Op zondag 22 juni 2014 21:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
Laat ik hier ook maar eens posten naar aanleiding van mijn day of international cuisine.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Een beetje te snel genomen (honger ) maar een Amerikaanse, Mexicaanse en Griekse burger
Ik kan het aanraden!quote:
Het was meer een brunch, flink vullend inderdaad maar zo lekker voor een keertje! Alleen de combo met 's avonds een paar flinke burgers was niet zo'n succes. Ik voelde me echt even flink beroerd na het eten.quote:Op maandag 23 juni 2014 10:27 schreef minilot het volgende:
[..]
Heftig ontbijt!
Enneh, wat waren de exacte verschillen tussen de burgers?
[..]
Ik kan het aanraden!
Hee, ook aan de pavlova!quote:Op maandag 23 juni 2014 11:35 schreef regnavetto het volgende:
Pavlova!
[ afbeelding ]
Empanadas!
[ afbeelding ]
Klinkt goed zeg! Ga ik ook eens maken. Maar dan mét tofu.quote:
Op maandag 23 juni 2014 12:28 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Ketoprak, maar dan zonder tofu. Een van mijn favoriete groentegerechten.
Toch vind ik dat het niet kan, ketoprak zonder tahoe...quote:Op maandag 23 juni 2014 12:28 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Ketoprak, maar dan zonder tofu. Een van mijn favoriete groentegerechten.
Die wat ik had was niet goed meer, anders zat het er wel in. Vorige keer wel met tofu gegeten, miste het nu niet echt.quote:Op maandag 23 juni 2014 20:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Toch vind ik dat het niet kan, ketoprak zonder tahoe...
Geloof wel dat het lekker was.
Wat een schattige eierkoekjesquote:Op maandag 23 juni 2014 20:36 schreef minilot het volgende:
Chileens gegeten tijdens de wedstrijd!
Pastel de Choclo - ovenschotel met gehakt, olijven, rozijnen, ei en maīspuree:
[ afbeelding ]
Hier een recept, maar ik gebruikte verse maīs in plaats van blikmaīs en koffiemelk in plaats van gewone melk en een tikkie meer specerijen (paprika en kaneel erbij).
Ernaast nog wat simpele Ensalada Chilena.
Toetje was empolvados, een soort eierkoekjes met dulce de leche ertussen. Ik maakte er een piepkleine versie van:
[ afbeelding ]
[..]
Hee, ook aan de pavlova!
[..]
Klinkt goed zeg! Ga ik ook eens maken. Maar dan mét tofu.
Krap drie centimeter in doorsnee! Ik vond ze ook wel snoezig zo.quote:
wat n leuke blog ik ben je gaan volgen op fb!quote:Op maandag 23 juni 2014 12:28 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Ketoprak, maar dan zonder tofu. Een van mijn favoriete groentegerechten.
Dank jequote:Op dinsdag 24 juni 2014 14:35 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
wat n leuke blog ik ben je gaan volgen op fb!
Nog een pavlova! En wat een bijzondere!quote:Op dinsdag 24 juni 2014 19:37 schreef _Loki het volgende:
Als we dan toch met pavlova bezig zijn
[ afbeelding ]
Chocolate, chocolate chip and balsamic pav!
Met slagroom en aardbeien, uiteraard.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |