abonnement Unibet Coolblue
pi_142355742
Nee, alles in z'n geheel zodat je makkelijk alle vellen in één keer eraf kan trekken. Daarna zaadlijsten eruit en puree ervan maken.
  woensdag 16 juli 2014 @ 11:49:11 #227
221912 minilot
Nancy boy
pi_142356102
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 21:07 schreef Aspergermeisje het volgende:

[..]

Ik hou van spätzle, maar ik weet nooit waar ik het mee moet eten. Wat heb jij er doorheen gedaan?
Gewoon simpel gehouden: flinke klont zoute boter & fijngehakte peterselie en dille. Volgens mij is spätzle in boter + verse kruiden al gauw erg lekker. :)
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 16 juli 2014 @ 11:55:34 #228
221912 minilot
Nancy boy
pi_142356288
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 juli 2014 21:11 schreef Myraela het volgende:
Na het geweldige idee van Piet had ik ajvar gemaakt. Ga ik echt nog heel vaak maken. :9

[ link | afbeelding ]
Geweldig spul is dat ja! :Y Ik maak het ook graag, maar dan met verse chilipepers in plaats van sambal. Verder hetzelfde recept als jij.
Tip voor nu je de smaak te pakken hebt: je kunt paprikas en aubergines heel snel gaar en aan de buitenkant zwartgeblakerd krijgen als je ze gewoon los op een gaspit van je fornuis roostert op hoog vuur. Is bovendien leuk om te doen! >:) Verder gewoon hetzelfde: laten afkoelen in een plastic zak en je trekt de vellen er zo vanaf.
Aubergines en paprika's in de gloeiende kolen leggen als er toch al een barbecue aanstaan gaat ook als een speer. :Y
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 16 juli 2014 @ 16:00:01 #229
221912 minilot
Nancy boy
pi_142364800
Soms gaat er niks boven de eenvoud van een 'quick pickle' O+

Rode ui en verse jalapeño, in afwachting van het avondeten:


(Schoon potje zoeken, voor de helft vullen met rijstazijn, lepel suiker, twee theelepels zout, deksel erop, schudden tot opgelost, deksel eraf, de te pickelen groenten erin proppen, afvullen met water, deksel erop, in de koelkast zetten, paar uur erin laten staan en dan opeten :9 )
Let me see you stripped down to the bone
pi_142366395
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:00 schreef minilot het volgende:
Soms gaat er niks boven de eenvoud van een 'quick pickle' O+

Rode ui en verse jalapeño, in afwachting van het avondeten:
[ afbeelding ]

(Schoon potje zoeken, voor de helft vullen met rijstazijn, lepel suiker, twee theelepels zout, deksel erop, schudden tot opgelost, deksel eraf, de te pickelen groenten erin proppen, afvullen met water, deksel erop, in de koelkast zetten, paar uur erin laten staan en dan opeten :9 )
Ha! Die kleuren zijn super!
pi_142370379
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 11:49 schreef minilot het volgende:

[..]

Gewoon simpel gehouden: flinke klont zoute boter & fijngehakte peterselie en dille. Volgens mij is spätzle in boter + verse kruiden al gauw erg lekker. :)
Ok, bedankt! :) Wat ik nu soms doe is zelf een champignonsausje maken. Ik had ook een keer een Duits recept gevonden met kaas, maar dat was niet te eten. Ik wilde namelijk de käsespätzle namaken die ik ooit in een restaurant had gegeten. Tot op heden niet gelukt...
  woensdag 16 juli 2014 @ 19:46:05 #233
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_142372635
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:44 schreef regnavetto het volgende:
Super simpele Bo Luc Lac

[ afbeelding ]
Oe dat vlees ziet er echt heerlijk uit :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  woensdag 16 juli 2014 @ 19:46:32 #234
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_142372656
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:00 schreef minilot het volgende:
Soms gaat er niks boven de eenvoud van een 'quick pickle' O+

Rode ui en verse jalapeño, in afwachting van het avondeten:
[ afbeelding ]

(Schoon potje zoeken, voor de helft vullen met rijstazijn, lepel suiker, twee theelepels zout, deksel erop, schudden tot opgelost, deksel eraf, de te pickelen groenten erin proppen, afvullen met water, deksel erop, in de koelkast zetten, paar uur erin laten staan en dan opeten :9 )
O+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  woensdag 16 juli 2014 @ 21:17:39 #235
221912 minilot
Nancy boy
pi_142376613
Hawaïesk avondeten: 'kālua pig' op zelfgemaakte stoombroodjes en erbij salade met ananas:



Gebruikte recepten:
http://thirstyfortea.com/2014/05/13/kalua-pork-buns/
http://www.seasaltwithfood.com/2014/07/chinese-steamed-buns.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/07/spicy-pineapple-pepper-slaw.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/05/pickled-jalapenos.html

quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:44 schreef regnavetto het volgende:
Super simpele Bo Luc Lac

[ afbeelding ]
Lekker hoor! Wat zit er linksboven als groenteprutje bij?
Let me see you stripped down to the bone
pi_142377824
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 21:17 schreef minilot het volgende:
Hawaïesk avondeten: 'kālua pig' op zelfgemaakte stoombroodjes en erbij salade met ananas:

[ afbeelding ]

Gebruikte recepten:
http://thirstyfortea.com/2014/05/13/kalua-pork-buns/
http://www.seasaltwithfood.com/2014/07/chinese-steamed-buns.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/07/spicy-pineapple-pepper-slaw.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/05/pickled-jalapenos.html

[..]

Lekker hoor! Wat zit er linksboven als groenteprutje bij?
Sla gesmoord met wat gember. Zacht maar niet zover dat et babyvoedig was. Zat nog wat beet aan.
pi_142377857
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 21:17 schreef minilot het volgende:
Hawaïesk avondeten: 'kālua pig' op zelfgemaakte stoombroodjes en erbij salade met ananas:

[ afbeelding ]

Gebruikte recepten:
http://thirstyfortea.com/2014/05/13/kalua-pork-buns/
http://www.seasaltwithfood.com/2014/07/chinese-steamed-buns.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/07/spicy-pineapple-pepper-slaw.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/05/pickled-jalapenos.html

[..]

Lekker hoor! Wat zit er linksboven als groenteprutje bij?
Die broodjes lijken me trouwens heel lekker. Zit er nog saus op?
  woensdag 16 juli 2014 @ 21:46:50 #238
221912 minilot
Nancy boy
pi_142378002
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juli 2014 21:43 schreef regnavetto het volgende:

[..]

Die broodjes lijken me trouwens heel lekker. Zit er nog saus op?
Nope, varken + gepicklede rode ui waren al sappig genoeg.
(Ik snap wat je bedoelt hoor, want als ik zo'n zacht stoombroodje zie denk ik automatisch aan een flinke klodder hoisinsaus :))
Let me see you stripped down to the bone
pi_142378840
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juli 2014 21:46 schreef minilot het volgende:

[..]

Nope, varken + gepicklede rode ui waren al sappig genoeg.
(Ik snap wat je bedoelt hoor, want als ik zo'n zacht stoombroodje zie denk ik automatisch aan een flinke klodder hoisinsaus :))
Ja eens! Die momofuku pork buns zijn echt te lekker,.
pi_142386015
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 22:05 schreef regnavetto het volgende:

[..]

Ja eens! Die momofuku pork buns zijn echt te lekker,.
Die had ik vorige week nog. :9
Sterkheidsbaas van alles.
pi_142437525
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:44 schreef regnavetto het volgende:
Super simpele Bo Luc Lac

[ afbeelding ]
Omnomnom
Ik overweeg om dit volgende week te maken.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
  zaterdag 19 juli 2014 @ 23:12:34 #242
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_142496284


Dakgangjeong naar een recept van Maangchi, ^_^
吴 曼 迪
pi_142499774
quote:
17s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 23:12 schreef megamandy het volgende:
[ afbeelding ]

Dakgangjeong naar een recept van Maangchi, ^_^
Die wil ik ook nog eens maken. Viel mee om te doen?
  zondag 20 juli 2014 @ 01:10:52 #244
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_142500666
quote:
1s.gif Op zondag 20 juli 2014 00:45 schreef n0a het volgende:

[..]

Die wil ik ook nog eens maken. Viel mee om te doen?
Ja via dit recept is het super makkelijk. Schijnbaar heeft ze nog een andere online staan wat meer werk is, misschien eens bekijken voor een volgende keer. Want dit is zeker voor herhaling vatbaar :9
吴 曼 迪
  zondag 20 juli 2014 @ 05:20:30 #245
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142504685
quote:
17s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 23:12 schreef megamandy het volgende:
[ afbeelding ]

Dakgangjeong naar een recept van Maangchi, ^_^
Cool!
  zondag 20 juli 2014 @ 18:00:44 #246
221912 minilot
Nancy boy
pi_142519983
Oooo, die kip! O+

Hierzo een zongedroogdetomatenbrood gemaakt, met vulling van boter, knoflook en venkelpluis. Voor bij de soep van straks. :)

Let me see you stripped down to the bone
  zondag 20 juli 2014 @ 18:05:38 #247
217702 Lonaa
Honger!
pi_142520173
Ziet er lekker uit mini! Receptje? En bij welke soep?
Sterkheidsbaas van alles.
  zondag 20 juli 2014 @ 18:37:36 #248
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142521405
Soms, als ik de foto's download en bekijk heb ik wel eens spijt dat ik nooit aan foodstyling doe. Ik denk wel een beetje na over hoe ik iets opschep, maar let niet op de details. En dan zie ik deze en denk "nah, het heeft ook wel iets onsmakelijks. Als ik nu gewoon de mooiste stukken bij elkaar had gezocht was dat voor de foto toch wel beter geweest.":-)
Maar ja, het kost allemaal al zoveel tijd. Dus uiteindelijk is het een geval van jammer dan.

Naan with Lamb shoulder

Overgebleven lamsvlees van een langzaam gegaarde lamsschouder van vrijdag. Op eigengemaakte naan met een yoghurtsausje van Turkse yoghurt, koriander, mint, groene chiliepeper, zwarte peper, zout, komijn en limoen. Was lekker!
  zondag 20 juli 2014 @ 18:44:00 #249
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142521639
Robin. Je foto's zijn prachtig omdat het zo natuurlijk is, je wilt het zo opeten. Foodstyling laat het er vaak zo kunstmatige uitzien, dat is eten om naar te kijken, niet om het op te eten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 20 juli 2014 @ 18:46:26 #250
217702 Lonaa
Honger!
pi_142521736
Ik vind het er lekker uitzien hoor Robin! Zou het zo opeten. :9
Sterkheidsbaas van alles.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')