Gewoon simpel gehouden: flinke klont zoute boter & fijngehakte peterselie en dille. Volgens mij is spätzle in boter + verse kruiden al gauw erg lekker.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 21:07 schreef Aspergermeisje het volgende:
[..]
Ik hou van spätzle, maar ik weet nooit waar ik het mee moet eten. Wat heb jij er doorheen gedaan?
Geweldig spul is dat ja! Ik maak het ook graag, maar dan met verse chilipepers in plaats van sambal. Verder hetzelfde recept als jij.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 21:11 schreef Myraela het volgende:
Na het geweldige idee van Piet had ik ajvar gemaakt. Ga ik echt nog heel vaak maken.
[ link | afbeelding ]
Ha! Die kleuren zijn super!quote:Op woensdag 16 juli 2014 16:00 schreef minilot het volgende:
Soms gaat er niks boven de eenvoud van een 'quick pickle'
Rode ui en verse jalapeño, in afwachting van het avondeten:
[ afbeelding ]
(Schoon potje zoeken, voor de helft vullen met rijstazijn, lepel suiker, twee theelepels zout, deksel erop, schudden tot opgelost, deksel eraf, de te pickelen groenten erin proppen, afvullen met water, deksel erop, in de koelkast zetten, paar uur erin laten staan en dan opeten )
Ok, bedankt! Wat ik nu soms doe is zelf een champignonsausje maken. Ik had ook een keer een Duits recept gevonden met kaas, maar dat was niet te eten. Ik wilde namelijk de käsespätzle namaken die ik ooit in een restaurant had gegeten. Tot op heden niet gelukt...quote:Op woensdag 16 juli 2014 11:49 schreef minilot het volgende:
[..]
Gewoon simpel gehouden: flinke klont zoute boter & fijngehakte peterselie en dille. Volgens mij is spätzle in boter + verse kruiden al gauw erg lekker.
Oe dat vlees ziet er echt heerlijk uitquote:Op woensdag 16 juli 2014 16:44 schreef regnavetto het volgende:
Super simpele Bo Luc Lac
[ afbeelding ]
quote:Op woensdag 16 juli 2014 16:00 schreef minilot het volgende:
Soms gaat er niks boven de eenvoud van een 'quick pickle'
Rode ui en verse jalapeño, in afwachting van het avondeten:
[ afbeelding ]
(Schoon potje zoeken, voor de helft vullen met rijstazijn, lepel suiker, twee theelepels zout, deksel erop, schudden tot opgelost, deksel eraf, de te pickelen groenten erin proppen, afvullen met water, deksel erop, in de koelkast zetten, paar uur erin laten staan en dan opeten )
Lekker hoor! Wat zit er linksboven als groenteprutje bij?quote:Op woensdag 16 juli 2014 16:44 schreef regnavetto het volgende:
Super simpele Bo Luc Lac
[ afbeelding ]
Sla gesmoord met wat gember. Zacht maar niet zover dat et babyvoedig was. Zat nog wat beet aan.quote:Op woensdag 16 juli 2014 21:17 schreef minilot het volgende:
Hawaïesk avondeten: 'kālua pig' op zelfgemaakte stoombroodjes en erbij salade met ananas:
[ afbeelding ]
Gebruikte recepten:
http://thirstyfortea.com/2014/05/13/kalua-pork-buns/
http://www.seasaltwithfood.com/2014/07/chinese-steamed-buns.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/07/spicy-pineapple-pepper-slaw.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/05/pickled-jalapenos.html
[..]
Lekker hoor! Wat zit er linksboven als groenteprutje bij?
Die broodjes lijken me trouwens heel lekker. Zit er nog saus op?quote:Op woensdag 16 juli 2014 21:17 schreef minilot het volgende:
Hawaïesk avondeten: 'kālua pig' op zelfgemaakte stoombroodjes en erbij salade met ananas:
[ afbeelding ]
Gebruikte recepten:
http://thirstyfortea.com/2014/05/13/kalua-pork-buns/
http://www.seasaltwithfood.com/2014/07/chinese-steamed-buns.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/07/spicy-pineapple-pepper-slaw.html
http://julesfood.blogspot.nl/2014/05/pickled-jalapenos.html
[..]
Lekker hoor! Wat zit er linksboven als groenteprutje bij?
Nope, varken + gepicklede rode ui waren al sappig genoeg.quote:Op woensdag 16 juli 2014 21:43 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Die broodjes lijken me trouwens heel lekker. Zit er nog saus op?
Ja eens! Die momofuku pork buns zijn echt te lekker,.quote:Op woensdag 16 juli 2014 21:46 schreef minilot het volgende:
[..]
Nope, varken + gepicklede rode ui waren al sappig genoeg.
(Ik snap wat je bedoelt hoor, want als ik zo'n zacht stoombroodje zie denk ik automatisch aan een flinke klodder hoisinsaus )
Die had ik vorige week nog.quote:Op woensdag 16 juli 2014 22:05 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ja eens! Die momofuku pork buns zijn echt te lekker,.
Omnomnomquote:Op woensdag 16 juli 2014 16:44 schreef regnavetto het volgende:
Super simpele Bo Luc Lac
[ afbeelding ]
Die wil ik ook nog eens maken. Viel mee om te doen?quote:Op zaterdag 19 juli 2014 23:12 schreef megamandy het volgende:
[ afbeelding ]
Dakgangjeong naar een recept van Maangchi, ^_^
Ja via dit recept is het super makkelijk. Schijnbaar heeft ze nog een andere online staan wat meer werk is, misschien eens bekijken voor een volgende keer. Want dit is zeker voor herhaling vatbaarquote:Op zondag 20 juli 2014 00:45 schreef n0a het volgende:
[..]
Die wil ik ook nog eens maken. Viel mee om te doen?
Cool!quote:Op zaterdag 19 juli 2014 23:12 schreef megamandy het volgende:
[ afbeelding ]
Dakgangjeong naar een recept van Maangchi, ^_^
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |