Wauw, dat ziet er lekker uit.quote:Op vrijdag 6 juni 2014 01:20 schreef Ramonia het volgende:
Zo, ik ben ook weer even wakker. Scriptie, essays etc. Deze taartjes van me gingen redelijk viral op Pinterest gisteren (oké, ik zat gewoon keihard te zweten voor m'n computer, zo excited was ik).
Gewoon simpel "rough puff" met wat appel erbovenop. Heb er wat vanille overheen gedaan (zo'n molentje uit 'n Duitse supermarkt) en geabricoteerd.
[ afbeelding ]
Hongerigmakende foto, ziet er verschikkelijk lekker uit!quote:Op vrijdag 6 juni 2014 01:20 schreef Ramonia het volgende:
Zo, ik ben ook weer even wakker. Scriptie, essays etc. Deze taartjes van me gingen redelijk viral op Pinterest gisteren (oké, ik zat gewoon keihard te zweten voor m'n computer, zo excited was ik).
Gewoon simpel "rough puff" met wat appel erbovenop. Heb er wat vanille overheen gedaan (zo'n molentje uit 'n Duitse supermarkt) en geabricoteerd.
[ afbeelding ]
Oh ik vind kleurstoffen ook geen probleem hoor. Zelf maak ik namelijk ook taarten met blauwe, paarse, gifgroene etc. marsepein.quote:Op vrijdag 6 juni 2014 13:42 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Het is zeker eetbaar en niet alleen dat het smaakt heerlijk. De gelei is gewoon van frambozen gemaakt, dus alleen natuurlijke kleurstof. Af en toe een klein beetje kleurstof lijkt me echt geen ramp. In fondant en marsepein voor cakedecoratie zitten toch ook kleurstoffen.
quote:
Met verwarmde abrikozenjam (wel zeven om de stukjes eruit te halen) besmeren @Minilot, je zou inderdaad denken dat het geen echt woord is! Ik heb het geleerd uit het boek van dhr. Holtkamp (De Banketbakker).quote:Op vrijdag 6 juni 2014 13:25 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Gewat?
Maar ziet er wel erg lekker en simpel uit zeg. Zou misschien ook wel kunnen met een restje bladerdeeg (mini tartetatinnetjes?).
Geen vaderdag hier, anders had die ook op het programma gestaan.quote:Op zondag 15 juni 2014 22:05 schreef Myraela het volgende:
Voor vaderdag vandaag schwarzwalder kirschtorte gemaakt.
[ afbeelding ]
Jullie nog gebakken?
wat een schoonheidquote:Op zondag 15 juni 2014 22:05 schreef Myraela het volgende:
Voor vaderdag vandaag schwarzwalder kirschtorte gemaakt.
[ afbeelding ]
Jullie nog gebakken?
Hij ziet er prachtig uit! En ik hang bijna tegen het scherm van trekquote:Op zondag 15 juni 2014 22:05 schreef Myraela het volgende:
Voor vaderdag vandaag schwarzwalder kirschtorte gemaakt.
[ afbeelding ]
Jullie nog gebakken?
gewoon oranje kleurstof gebruiken ipv rood. Moet lukkenquote:Op dinsdag 17 juni 2014 17:25 schreef j0k3 het volgende:
Heeft iemand hier al eens geprobeerd om een red velvet cake oranje te kleuren? Zo ja, is dat gelukt? Met welk recept?
Een vriendin van me gaat trouwen, alle dames gaan de avond van tevoren bij haar slapen en ik ben in charge of de versnaperingen. Nu dacht ik aan zo'n barbietaart van orange velvet cake, en dan met witte fondant of marsepein of wat dan ook bekleden. Dat verwacht ze nooit.
Ik denk eigenlijk dat je daar geen mooie oranje kleur mee krijgt. Waarom geen normale cake oranje kleuren als je graag oranje wilt?quote:Op dinsdag 17 juni 2014 17:25 schreef j0k3 het volgende:
Heeft iemand hier al eens geprobeerd om een red velvet cake oranje te kleuren? Zo ja, is dat gelukt? Met welk recept?
Een vriendin van me gaat trouwen, alle dames gaan de avond van tevoren bij haar slapen en ik ben in charge of de versnaperingen. Nu dacht ik aan zo'n barbietaart van orange velvet cake, en dan met witte fondant of marsepein of wat dan ook bekleden. Dat verwacht ze nooit.
omdat ik weet dat ze van red velvet houdtquote:Op dinsdag 17 juni 2014 18:01 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik denk eigenlijk dat je daar geen mooie oranje kleur mee krijgt. Waarom geen normale cake oranje kleuren als je graag oranje wilt?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |