quote:Op zaterdag 21 juni 2014 16:37 schreef Isegrim het volgende:
Wat een geweldige dag. Twee uur voor tijd al het brood weg.
Aan het uiteinde van je schouders zitten ook twee deegfunctiesquote:Op zaterdag 21 juni 2014 20:09 schreef morgane het volgende:
Tof Isegrim!
Sinds een tijdje bak ik brood met verschillende broodmixen in m'n broodbakmachine, maar ik loop tegen een paar dingen aan:
- Hoe kan ik voorkomen dat de sneetjes brood aan elkaar vriezen in de vriezer? Misschien nog verder af laten koelen voordat ik het brood invries?
- Hoe kom ik aan goede broodzakken?
- Ik ben het soms een beetje zat dat er zulke grote gaten in het brood zitten door de kneedarmen van de broodbakmachine. Ik zou dus ook graag eens brood willen bakken in de oven. Ik heb een broodvorm. Het lijkt me wel fijn om de deegfunctie van de broodbakmachine te gebruiken. Hoe pak ik dit aan?
-Ik zou ook graag eens (het liefst volkoren)brood helemaal zelf willen bakken. Hopelijk kan ik de ingrediënten goedkoop kopen bij de molen hier in de buurt. Iemand een goed recept voor deze broodbaknoob?
Was erg gaaf ja, aan de ene kant jammer dat je veel mensen nee moet verkopen, aan de andere kant mooi dat het zo rap gaat.quote:Op zaterdag 21 juni 2014 16:42 schreef Bleie het volgende:
Geweldig. Wat fijn dat het leuk was, en ook nog eens alles verkocht!
quote:Op zondag 22 juni 2014 00:39 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Aan het uiteinde van je schouders zitten ook twee deegfuncties
Ik begin altijd kort met de mixer, een minuut of drie tot alles gemengd is. Hand bloem er over, en dan met de hand verder kneden.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |