abonnement Unibet Coolblue
pi_139376002
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 13:48 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Misschien is dat zijn manier van verwerken? Sommige mensen praten er makkelijk over, anderen juist niet.

Of een rebound werkt is denk ik heel persoonlijk. Als het alleen voor seks is en dat is duidelijk bij de ander, kan je het altijd proberen. Maar gelijk voor een nieuwe relatie gaan is niet eerlijk tov je ex en van je nieuwe, mijns inziens.
Ik hoef geeneens seks maar iemand die gewoon lief voor me is...... Heel veel knuffels geeft etc.....
pi_139376243
Ben nog steeds brak op gestaan ook over haar dromen, een korte vlaag ze was in zee tegen een golf aan het zwemmen en toen werd ik plots wakker.

Haar een email gestuurd gisternacht. Ik kon het niet weer staan om het goed af te sluiten ipv van met een ruzie. Het laffe is nog het was meer een online relatie aan het begin, aangezien ze uit een ander land komt, en een dochter heeft. en ook nog eens 8 jaar ouder dan mij is.

Ik voelde me zeer geliefd en we hadden het leuk samen op skype, ik dacht ok ik zie het door de vingers deze vrouw is lief en dat is wat ik nodig heb. Kunnen we elkaar maar eens in de maanden zien, so be it. Nieuw land voor mij word een uitdaging en speciaal....dacht ik...

Waar ben ik mee begonnen vraag ik me af, je kent elkaar niet als je niet om elkaar heen bent. Maar ze wou al mijn vriendin zijn voordat we uberhaupt hadden ontmoet.

Aan de andere kant vraag ik me toch af wat een vrouw van 40 met een jongen van 32 uit een ander land moet. Was het voor de sex dan? Dat was het niet ze heeft me zelfs een ticket betaald om over te laten vliegen. Ik nam de stap, vreemd land, nieuwe vrouw en een dochter van 13 die ik niet kende. Maar er kwam zeer weinig van, het rare is we doken binnen 15 minuten het bed in en daarna kwam er niks tot zeer weinig van haar kant in de afgelopen dagen, te raar.

Toen ik thuis kwam moest ik direct slapen ik was kapot. De volgende dagen sloeg de bom los.

Ze vond het een ramp en ik ook. Na inzien dat je elkaar niet echt kent bij een date, wat is is het eigenlijk geweest een 4 dagen date waar we weinig tot niks ondernomen hebben. Zelfs toen dacht
het te fixen en een paar maanden later te proberen. Ik sprak een paar vrienden van haar van hoe en wat en de bom sloeg los ik mocht niet met ze praten online maar moest haar alles vragen, terwijl ze zelf voor we gingen daten alles over hun relatie gang vertelde en besprak met ze.

Ik had eigenlijk meer verwacht van een vrouw deze leeftijd met een dochter, we sliepen zelfs samen in bed wat moet zij hebben gedacht vraag ik me af, dat is echt niet gezond. Heb voorheen ook gevraagd is dit ECHT wat je wilt maar alles was oke. Ik heb een email geschreven zelfs met een uitleg. Na de hand denk ik ook bij mijzelf waarom doe ik dat nog er is iets mis met deze vrouw dat je zo snel iets onderneemt en dan er vanaf ziet. Waar ben je dan uberhaupt mee bezig vraag ik me af?

Het is ook zeer dom van mij kant daar niet van, maar dit nooit meer, ik had meer verwacht van een vrouw van deze leeftijd, die er teminste een beetje over nadacht waar aan ze begon.

Klinkt allemaal erg dom maar ik heb er van geleerd, het blijft toch niet bepaald fijn om zoiets mee te maken , maar ja YOLO toch? Dit nooit meer. :')
pi_139376912
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 15:00 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik hoef geeneens seks maar iemand die gewoon lief voor me is...... Heel veel knuffels geeft etc.....
Ik betwijfel of mensen bestaan die alleen dat geven en niet meer willen...
  dinsdag 29 april 2014 @ 16:00:04 #29
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139377735
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 15:00 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik hoef geeneens seks maar iemand die gewoon lief voor me is...... Heel veel knuffels geeft etc.....
Dan zou ik een goede vriend opbellen. Een rebound is meer voor seks en zodra je dat nu niet wilt is het ook niet handig om dat opeens met iemand te gaan doen terwijl je het eigenlijk niet wilt. Dan voel je jezelf straks alleen maar gebruikt en dat wil je niet!
No matter what life brings me, find me with a smile.
pi_139378705
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 15:32 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Ik betwijfel of mensen bestaan die alleen dat geven en niet meer willen...
Dat lijkt me best raar, ik heb compleet het tegenovergestelde en ga juist weer jagen.
Burning bridges gives you so much more
pi_139378870
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 april 2014 16:28 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Dat lijkt me best raar, ik heb compleet het tegenovergestelde en ga juist weer jagen.
Het lijkt je raar dat iemand alleen dat wil en niet meer, bedoel je?
pi_139387345
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 16:32 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Het lijkt je raar dat iemand alleen dat wil en niet meer, bedoel je?
Nee dat iemand alleen knuffels wil. :+
Burning bridges gives you so much more
  dinsdag 29 april 2014 @ 21:21:29 #33
426122 olifantje14
life isn't about flowers
pi_139390733
Zelf nu 3 maanden uit een 5 jarige relatie, het begon als ware liefde, elkaars steun en toe verlaten op de zwaarste momenten in mijn leven. o.a een grote ruzie met mijn ouders waardoor het contact nu verbroken is met mijn hele familie. Maar eindigde in ware hel...
het laatste jaar werkte ik heel erg hard om te kunnen studeren, mijn kamer te kunnen betalen, genoeg aandacht aan hem te kunnen geven en tussendoor even mijn vriendinnen te spreken ( 2 á 3x per jaar).
maar kreeg hier geen enkele waardering voor, hij zei "je doet de hele dag niks, ga iets nuttigs doen"
daarmee bedoelde hij niet studeren of werken, nee, het huishouden, terwijl ik bij zijn ouders in huis woonde en hij zelf NIKS deed... ook vond hij om dat ik "niks" deed, geen leuke dingen mocht doen en verbood mij alles.
ik vroeg hem hoe hij dat in de toekomst voor zich ziet, een huis met ons 2e, allebei 40u werken, wie doet dan het huishouden..??
nou ja om het verhaal kort en bondig te houden, mijn ego en vertrouwen in anderen was zo klein als een zandkorrel.. raakte in een depressie en kreeg alleen steun van vriendin, niet van hem of zijn familie, die vonden dat ik maar moest doorbijten.. ja.. tuurlijk

langzamerhand begon ik te denken, is dit het? een "echte"relatie, om elkaar geven, houden van en niet meer in de roze wolk zitten...
we maakten elkaar niet gelukkig dat was duidelijk.. alleen voor hem niet
na een maand stilte tussen ons beide heb ik de knoop door gehakt door te zeggen,
dit kan niet langer, we moeten iets veranderen..
conclusie, we zijn beter af zonder elkaar.

het is raar om na 5 jaar zonder elkaar door te leven,
maar eerlijk, ik heb er geen spijt van, we zijn allebei gelukkiger zo.

de fases van liefdes verdriet zijn bij mij in een rap tempo gegaan..
maar het rare is, toen ik op mijn diepste punt was heb ik iemand ontmoet.
Die eigenlijk mijn droomprins had kunnen zijn..
hij heeft de zelfde situaties meegemaakt als ik, hij kwam ook net uit een zeer lange relatie én we hielden van de zelfde dingen behalve qua muziek, bij luisterde alléén maar naar drum and base.. nou als dat het enige is kan ik daar wel mee leven...

ik vond het zeer fijn om iemand te hebben die me door zo'n zware periode heen kon helpen!
ik heb niet het idee dat ik hem "gebruikt" heb want dat is ook niet, we hebben elkaar geholpen door een moeilijke tijd en we zijn altijd eerlijk tegen elkaar geweest, over ons verleden, maar ook wat we willen in een relatie, in de toekomst.

nu is mijn vertrouwen in de mensen dicht om me heen sterker geworden, maar alle andere mensen vertrouw ik zo goed als niet.

over de fases van liefdes verdriet..
1. 3 maanden na dat het uit is voel ik me soms nog eenzaam en alleen... maar dan denk ik weer, ben beter af zonder hem..
2. ben ik van het weekend weer uit geweest, voor het eerst in 4 jaar tijd!! maar mijn ego is vooral gegroeid door de jongen die ik ontmoet heb, ik een nieuwe baan heb én mijn studie bijna af heb! én voel me zo vrij als een vogeltje!
3. tot inkeer komen, het leven gaat door en stopt niet omdat je relatie voorbij is!
4. na je dieptepunt klim je langzaam weer omhoog, en ziet de wereld er weer beter uit.. nou tja,
dat verschilt per dag! vooral als je weer eens iets tegen komt van je ex, of hem zelf tegen komt..
5. acceptatie, het accepteren dat je zonder hem wakker wordt, zonder hem thuis komt, je ei niet meer bij hem kwijt kan...maar weetje, je vriendinnen vinden het ook leuk om te weten hoe het met je gaat! ja je ligt alleen in bed.. maar dan kun je ook zelf bepalen hoe je ligt, en het HELE bed in beslag nemen, je bepaalt zelf wanneer je opstaat of ontbijt in bed.. ;)
je vriendinnen hebben een eigen leven, maar jij ook, sommige avonden ben je alleen, heerlijk, en sommige ben je met je vriendinnen/vrienden, heerlijk!
Geniet van je leven en doe de dingen die JIJ wilt! want het is uiteindelijk jouw leven, niet van een ander!
pi_139391155
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 april 2014 20:19 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Nee dat iemand alleen knuffels wil. :+
Oh die periode heb ik ook gehad hoor ;) en ik ben niet eens een vrouw, moet je nagaan.
pi_139401397
Mensen wat moet ik hier in gods naam mee.

Ben uit elkaar maar hoor van een maatje van haar dat we afstand moeten houden nu tot ik gekalmeerd ben, ben te ver gegaan door met haar vrienden te praten..voorlopig zit er geen contact in maar misschien gaan we morgen een spelleke samen spelen, serieus.

Ben niet boos ben kalm en vrolijk, zo zie je maar weer nooit online wat beginnen want dat word never ever ever nooit niks.

Wat wil je nou van me vraag ik me dan af, afstand houden maar gamepje spelen dat kan nog.

Vrouwen echt waar...ze verwacht dat ik maanden gaat wachten zodat ik mij uber lief gedraag en dan kijken we wel weer verder...Wat een prinsesje is het toch. _O-
  woensdag 30 april 2014 @ 12:40:13 #36
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139408367
Begint bij mij steeds beter te gaan eigenlijk, vannacht zelfs ergens anders blijven slapen en m'n principes opzij gezet. Was zeker niet onaardig :)
No matter what life brings me, find me with a smile.
pi_139447035
Ik voel me alleen en verdrietig en ik snap hem niet en en en en :{ :{ :{
Ondanks al zijn gebreken houd ik zoveel van hem :'(

Mijn post in een topic of bindingsangst:

quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 15:51 schreef runaway het volgende:
Ik kom net uit een 4 jarige relatie (met een jongen met denk ik afwijzende/vermijdende hechtingsstijl, zie link onderaan). Na een dik jaar zijn we gaan samenwonen en vanaf dat moment is het bergafwaarts gegaan. Hij kan moeilijk dingen delen, is het liefst autonoom en vond het maar lastig te moeten geven/nemen en bruggen te bouwen.
Kropt alles op, en dan ineens komt -met bv wat drank- alles er 10 keer zo hard uit of neemt hij eoa rare beslissing omdat er kortsluiting was in zijn hoofd. Heel onvoorspelbaar en niet iemand waar ik op kon bouwen.
Ik merk nu wat zijn eeuwige getwijfel en het-is-nooit-goed-genoeg houding met me gedaan heeft, mijn zelfvertrouwen is nu veel lager :{.

Ik heb ooit een stukje van Roos Vonk gelezen over leven met een partner die bindingsangst heeft. Ze vergelijkt het met het trainen van een hond. Deze geef je nl. bij goed gedrag heel onregelmatig een beloning, dus bv om de 3 keer, dan om de 8 keer etc. Uiteindelijk wordt de hond gek omdat hij niet weet wanneer de beloning komt en doet hij alles voor je. Treffend herkenbaar voor mezelf :{

http://www.liefdelust.nl/binding-en-intimiteit/

  donderdag 1 mei 2014 @ 14:23:22 #38
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139451566
quote:
0s.gif Op donderdag 1 mei 2014 11:45 schreef runaway het volgende:
Ik voel me alleen en verdrietig en ik snap hem niet en en en en :{ :{ :{
Ondanks al zijn gebreken houd ik zoveel van hem :'(

Mijn post in een topic of bindingsangst:

[..]

Zooooo begrijpelijk... Ik voel me ook nog steeds alleen, hoewel dat steeds beter gaat. Ik mis haar nu ook al minder dan eerst, hoewel ze me net weer een zakelijk berichtje stuurde over nog wat spullen die ze van mij had en dan voel ik toch wel weer iets.... Stom....

Die liefde gaat niet zo snel over helaas, ook bij mij niet... :( Toch komt het allemaal ooit wel weer goed denk ik, geef het tijd en ruimte...

Lijkt me wel vreselijk zeg, om met iemand samen te wonen die zo niet toe is aan commitment eigenlijk, wilde hij wel samenwonen of deed hij dat voor jou?
pi_139458906
quote:
0s.gif Op donderdag 1 mei 2014 14:23 schreef lexvandoef het volgende:

Lijkt me wel vreselijk zeg, om met iemand samen te wonen die zo niet toe is aan commitment eigenlijk, wilde hij wel samenwonen of deed hij dat voor jou?
Was meer praktisch, we vonden beide in amsterdam een baan en dan is beide een kamer zoeken ook onzin..... Aan de ene kant had ik dat maar nooit gedaan maar aan de andere kant was er een ander wel goed moment geweest :s?
  donderdag 1 mei 2014 @ 20:02:44 #40
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139462360
quote:
0s.gif Op woensdag 30 april 2014 12:40 schreef Limez het volgende:
Begint bij mij steeds beter te gaan eigenlijk, vannacht zelfs ergens anders blijven slapen en m'n principes opzij gezet. Was zeker niet onaardig :)
Yooo,

Mag ik je een pm sturen ?
RED ONS HENNIEGOD
pi_139462696
quote:
0s.gif Op woensdag 30 april 2014 12:40 schreef Limez het volgende:
Begint bij mij steeds beter te gaan eigenlijk, vannacht zelfs ergens anders blijven slapen en m'n principes opzij gezet. Was zeker niet onaardig :)
Toevallig bij mij hetzelfde. Ik ben ook niet langer meer kwaad op mijn ex en vind het eigenlijk allemaal wel best zo. Lekker tijd voor mezelf. :)
Burning bridges gives you so much more
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:07:41 #42
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139471561
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 20:02 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Yooo,

Mag ik je een pm sturen ?
Tuurlijk Lounge! We pm'en al een tijdje dus voel je niet bezwaard :)
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:09:03 #43
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139471624
quote:
14s.gif Op donderdag 1 mei 2014 20:11 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Toevallig bij mij hetzelfde. Ik ben ook niet langer meer kwaad op mijn ex en vind het eigenlijk allemaal wel best zo. Lekker tijd voor mezelf. :)
Lekker gevoel hè? Moet eerlijk zeggen dat kriebels voor dat nieuwe meisje wel mee spelen in mijn snelle herstel! Haar positieve en negatieve kanten zijn veel fijner dan die van m'n ex. Plus de tijd voor jezelf is fijn!
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:14:26 #44
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139471897
Rollercoasterride goes on and on..
RED ONS HENNIEGOD
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:16:46 #45
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139472033
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:14 schreef PowerLoungen het volgende:
Rollercoasterride goes on and on..
De term emotional rollercoaster bestaat niet voor niets man :(
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:19:15 #46
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139472171
quote:
1s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:16 schreef Limez het volgende:

[..]

De term emotional rollercoaster bestaat niet voor niets man :(
pfft denk je eindelijk een beetje ervan af te zijn... Man dit is gewoon klote ofzo
RED ONS HENNIEGOD
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:26:09 #47
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139472543
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:19 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

pfft denk je eindelijk een beetje ervan af te zijn... Man dit is gewoon klote ofzo
Snap ik man, confrontaties zijn altijd klote. Zeker als je bijv oude foto's tegenkomt of je opeens iets herinnerd. Ze noemde mij altijd "boef". Daar zat ik op werk terwijl een collega mij opeens aansprak, "Hey boef!", dat steekt allemaal echt wel even. Aan de andere kant. Er is weer iemand die mij ooit een bij/koosnaampje geeft, en bij jou is dat ook ooit zo!
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:26:52 #48
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139472571
quote:
1s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:26 schreef Limez het volgende:

[..]

Snap ik man, confrontaties zijn altijd klote. Zeker als je bijv oude foto's tegenkomt of je opeens iets herinnerd. Ze noemde mij altijd "boef". Daar zat ik op werk terwijl een collega mij opeens aansprak, "Hey boef!", dat steekt allemaal echt wel even. Aan de andere kant. Er is weer iemand die mij ooit een bij/koosnaampje geeft, en bij jou is dat ook ooit zo!
Ooit.. soms heb ik het gevoel dat zij altijd de enige gaat zijn
RED ONS HENNIEGOD
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:34:21 #49
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139472964
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:26 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ooit.. soms heb ik het gevoel dat zij altijd de enige gaat zijn
Dat gevoel ken ik helaas ja... Tijd bewees mij het tegendeel al eerder!
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:35:35 #50
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139473023
quote:
1s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:34 schreef Limez het volgende:

[..]

Dat gevoel ken ik helaas ja... Tijd bewees mij het tegendeel al eerder!
Ik heb al genoeg tijd gehad .. waarom doen die dingen mij nog zoveel?
RED ONS HENNIEGOD
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')