en kruidenkaas en een uitje en dan in de pan en dippen met een stokbroodjequote:Op vrijdag 18 april 2014 15:57 schreef perro. het volgende:
[..]
nee, champignons met knoflook dan liever.
Champignonsquote:Op vrijdag 18 april 2014 15:57 schreef perro. het volgende:
[..]
nee, champignons met knoflook dan liever.
Ik vaak beidenquote:Op vrijdag 18 april 2014 15:58 schreef perro. het volgende:
[..]
dat gebruik ik dan weer wel. nooit boter oid, altijd olijfolie.
Ik ook beiden. Vlees maak ik nog altijd klaar in boterquote:
je vergeet de blokjes ham. of ben jij ook al vega?quote:Op vrijdag 18 april 2014 15:58 schreef Good.vs.Evil het volgende:
[..]
en kruidenkaas en een uitje en dan in de pan en dippen met een stokbroodje
ik zonder. grillpan.quote:Op vrijdag 18 april 2014 15:59 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
[..]
Ik ook beiden. Vlees maak ik nog altijd klaar in boter
Grillpan is niet handig voor dingen als spaghettisausquote:
oh dat is ook lekkerquote:Op vrijdag 18 april 2014 15:57 schreef perro. het volgende:
[..]
nee, champignons met knoflook dan liever.
nee, maar ik vind blokjes ham minder lekker daarin.. Ik bad laatst een preitaart gemaakt met blokjes ham erin, en die heb ik op de grond laten vallenquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:00 schreef perro. het volgende:
[..]
je vergeet de blokjes ham. of ben jij ook al vega?
sowieso knoflookquote:
bij mn biefstuk moet ik echt wel jus voor mn brood hebben hoor. Die hele biefstuk mag van mij dan naar de kattenquote:
Zondequote:Op vrijdag 18 april 2014 16:02 schreef Good.vs.Evil het volgende:
[..]
bij mn biefstuk moet ik echt wel jus voor mn brood hebben hoor. Die hele biefstuk mag van mij dan naar de katten
Ik gebruik dat echt te veel.. Alhoewel.. Op het moment iets minderquote:
ja, maar is niet handig inderdaad. ik maak pastasaus (ja maak, geen potje of pakje ) meestal in zo'n hapjespan. dus dat gehakt dan ook.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:00 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
[..]
Grillpan is niet handig voor dingen als spaghettisaus
Of kun je het gehakt dan ook zo klaarmaken?
het gaat om de jus en het broodquote:
Ja, ik maak dus eigenlijk alleen vlees klaar voor pastasausquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:03 schreef perro. het volgende:
[..]
ja, maar is niet handig inderdaad. ik maak pastasaus (ja maak, geen potje of pakje ) meestal in zo'n hapjespan. dus dat gehakt dan ook.
gehaktballen in braadpan, de rest toch meestal wel grillpan.
quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:01 schreef Good.vs.Evil het volgende:
[..]
nee, maar ik vind blokjes ham minder lekker daarin.. Ik bad laatst een preitaart gemaakt met blokjes ham erin, en die heb ik op de grond laten vallen
ik maak pasta op zoveel manieren.. En vaak ook zelf de saus.. Maar ik wil binnenkort zelf eens pesto gaan maken voor in mn penne gerechtquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:03 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
[..]
Ja, ik maak dus eigenlijk alleen vlees klaar voor pastasaus
Nee dank je.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:03 schreef Good.vs.Evil het volgende:
[..]
het gaat om de jus en het brood
biefstuk is eigenlijk het lekkerst gebakken in roomboter. maar ook heel ongezond.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:02 schreef Good.vs.Evil het volgende:
[..]
bij mn biefstuk moet ik echt wel jus voor mn brood hebben hoor. Die hele biefstuk mag van mij dan naar de katten
verder nooit vlees?quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:03 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
[..]
Ja, ik maak dus eigenlijk alleen vlees klaar voor pastasaus
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |