abonnement Unibet Coolblue
pi_139142170
Nicoline zit op de slaapkamer met Aike Robin Billy-Laura en ze hebben het over de brief die Nicoline van haar fam en vrienden kreeg ,Aike vroeg hoe ze reageerde op hun relatie en Nico zei ze staan er allemaal niet achter en vinden het allemaal geen goed idee en ze zeggen dat ik wel na moet denken over mijn cariëre en als ik hieruit kom , en dat begrijpt ze ook wel dat hun er zo over denken, ze zegt we hebben ook gezegd na Utopia denk ik niet dat we nog bij elkaar kunnen zijn, Robin heeft een hele flinke mening over Rienk en zegt ik vraag me vaak of of hij wel 100 % psychische in orde is ,, maar Nico zegt zo noem ik het niet bij hem maar op een andere manier, ze snappen niet dat iedereen buiten zegt dat Rienk zo`n geweldige jongen is, maar Nico zegt dat dit komt omdat zij natuurlijk ook bij hem in bed ligt dus dat is een ander verhaal voor haar ouders, Billy vind uitspraken die Robin net maakte over dat hij homoseksualiteit niet goed vond en nog mee extreme uitspraken niet kunnen , en Billy vind dat naïef, Nicoline zegt ik ben blij dat ik bij dat gesprek niet aanwezig was want dan zou ik heel boos zijn geworden
pi_139146128
Billy en Ruud, Billy wil 1 kusje van Ruud nadat ze uitvoerig in haar neus heeft gepeuterd.
Ruud wilde graag zien wat ze uit haar neus peuterde, maar ze liet het vallen op haar arm, ze pakt het en geeft het aan Ruud die het uitgebreid bestudeerd.
Ruud is bezig om een modderpoel te creëren voor het modderworstelen morgen met al de bewoners......Alleen Ron doet niet mee, die is scheids rechter en kan niet mee doen i.v.m. een zwakke rug.
Morgen wordt het 22 graden roept Ruud, * het komt goed * terwijl hij met zijn blote voeten de modder aan stampt.
Ruud roept Nicoline erbij, Ruud denkt dat iedereen toch zijn schoenen en kleren aan moet houden tijdens het worstelen, er zitten teveel steentjes in de modder en kan best wel zeer gaan doen zegt Ruud, of misschien dubbele sokken aan doen, dat helpt ook nog wel volgens Ruud.
Emil vind dat er meer modder en water bij moet.....Nicoline ook met haar blote voeten in de modder en stampt, ze zijn het er allet wee over eens......teveel steentjes, Nicoline zegt, denk dat we beter kunnen graven om die steentjes eruit te trekken.
Ruud staat weer driftig te harken in de modderpoel naar steentjes

Ron en Dennis zijn bezig bij de blokhut, Dennis wil wat maken dat het water 1 kant op loopt als het regent, een goot met een regenpijp.

Ruud belt met een meneer die aarde levert, Ruud wil 1 kub schone aarde, 60 euro bezorgkosten en 20 euro per kub aarde.
Ruud gaat overleggen en belt de meneer zo terug.
Er wordt druk overlegd, tussen neus en lippen komt de Koningsdag ook even aan de orde, Isabella heeft geïnformeerd en ze moeten de Koningsmarkt klein houden, ook de Rodeostier gaat niet door, 500 euro voor een dagje huur is wel erg veel vind Aike, Aike vraagt hoe het zit, Gio heeft hem niet besteld alleen een mailtje gestuurd en wilde het vanavond met de groep bespreken.
Alles kost geld zegt Aike, en er wordt niks verdient, Ruud vraagt over het geld van zijn paintball, er was 320 euro, daar kan toch wel 80 euro vanaf vraagt hij. Aike schud haar hoofd van nee en knikt richting Dennis, * Je vrolijke vriend kost ook geld *
Gio is het er niet mee eens, 80 euro voor een kub, dan kunnen ze beter veel meer bestellen, want ze willen de boel toch ophogen, het gaat heen en weer van wel of niet.
Er bemoeien zich meer bewoners met aarde bestellen, Aike vind dat Ruud ook een potje met geld moet krijgen, en dat Ruud 1 keer in de week iets leuks organiseert .........Billy is het er helemaal mee eens.
Ruud krijgt zijn 80 euro.................

Billy krijgt morgen 10 mensen met een beperking voor een art middag.............Net bekend gemaakt de bewoners wisten van niks maar ze hadden net een mailtje erover binnen gehad.

Dennis nu aan tafel en heeft het over zijn 500 euro voor zijn project, Waarom vraagt Dennis, het was toch goed, Ja zegt Aike maar we hebben niet gezegd wanneer die 500 euro er komt.
Aike wil met bewoners om tafel en eens kijken welke projecten er voorrang hebben.
Dennis heeft het weer over zijn project, en heeft geen zin om met 15 man het erover te hebben maar met een select groepje.
Aike > wil het voor Centraal dan doen, en dan in het Centraal bespreken, Dennis > ik ga niet drie keer in een Centraal het zelfde verhaal doen.
Isabela > Ja dat heeft Billy ook gedaan.Dennis > ja maar ik ben Billy niet.
Dennis wil een dakgoot aan schaffen, een regenpijp een waterton en een pompje............
En Dennis legt zijn plan weer uit aan Aike, Ruud en Isabella, over een nieuw toilet en zijn plannen.
Aike wil kijken concreet naar het plan en wil daarna prioriteren en met Gio het erover hebben qua investeren, en ze wil eens gaan kijken dat roept ze al van het moment dat ze binnen is zegt ze, dat ze eens moeten gaan kijken waar er geld mee te verdienen valt op lange termijn.
En zo babbelen ze verder over bouwen en verbouwen.

[ Bericht 25% gewijzigd door Toverheks op 22-04-2014 15:04:37 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_139155593
Ruud heeft de kist van Dennis verstopt in het bos , meerdere weten dit geheimpje maar Dennis uiteraard nog niet
pi_139156086
Eten afhalers bij vanessa.

Laura: lekker he
Vanessa : kijken of de pan niet aanbrand
klant 1: heerlijk
Klant 2: je moet eigelijk mostert
Vanessa: is het al 7 uur trouwens of uhh
Laura: oh oh
Klant 2: dat is goed in paneermeel
klant1: lekker balletje
Vanessa: Lekker balletje he
Klant 2: dat wel ja ( betrek zijn gezicht naar klant 1 )
Klant 1: kun je lekker knabbelen he
Klant 2: ja dat wel
Klant2: straks moeten we ok nog avond eten.
(beide lachen zich een deuk nu )
Laura: zoo
Klant 1: neem jij die bakjes mee?
Klant 2: ja
klanten: hardstikke bedankt
Vanessa: Ja jullie ok
Vanessa: leuk dat gullie er waren
Laura: nog meer of.... ( een balletje )
Beide gasten bedanken
Vanessa: grappig
Vanessa: eh hardstikke bedankt he
Vanessa: doeie
Laura: doei doei
Laura: vanes ik ga nog wat proeven schat
Vanessa: wat zéde gij?
Laura: ik ga nog wat proeven
Klant 1: wat zit er in nou?
Klant 2: balletje he
Klanten bedanken de rest buiten.
Klant 1: is dat het hek?
Klant 2: ja
Klant 2: ga je dat nog eten of uhhh? ( wat in het bakje zit )
Klant 1: nee
lachen
Klant 2: een zachte ( ging denk ik over de gehakt bal )
Klant 2: in en uit
Klant 2: goed balletje hoor
Klant 1: lekker
Klant 2: een goede vette
Lachen
Klant 1: na weer die poort een ruk
Klant 1: oh hij is open
Klant 2: nou moet ik hem ook even dicht doen
Klant 1: is toch niet lekker man dit?
Klant 2: nuuh whahaha
Klant 1 : en dat noemt ze een oven schotel
Klant 2: whahaha
Klant 1: met vetcheck
Beide lachen weer.
Stream terug op de keuken
pi_139157864
ter aanvulling:



heerlijke vegetarische ovenschotel MET vette balletjes (zie verslag boven)
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139168497
Billy en Ruud hadden weer een aangenaam gesprekje vanavond, Ruud vond dat Billy te snel verlieft wordt, en vertelde haar dat als ze zo snel verlieft werd dat ze dat ook op andere kon worden.
Billy wilde even alleen gelaten worden door Ruud, maar Ruud moest naar de *kapsalon * van Robin en vroeg of ze even met hem mee ging, Billy volgde Ruud als een puppy en zat in de hoek te kijken wat Robin allemaal uitvoerde, Ruud vroeg haar mening maar Billy liet weten dat ze over knippen geen mening had, doe gewoon wat je wilt antwoorde ze.Ze gaf als excuus dat ze niet zo spraakzaam was.......Vanavond is Ruud geknipt door Robin, een paar millimeter * bijpunten* ook zijn baard is onder handen genomen, Ruud heeft een vlasbaard volgens Robin en Aike, Ruud vind zijn baard bij zijn imago horen.............

In de keuken proberen ze Laura op te tillen, Laura haalt een trucje uit dat je haar niet kan optillen, Gio lukt het niet, Ruud doet het voor en tilt Laura een paar keer op...........Dan mag Gio het nog een keer proberen, helaas deze keer lukt het ook weer niet..... de stream wordt op Nicoline en Rienk gedraait.
Laura in de slaapkamer bij Isabella en Aike, ze vertelde dat als je op een bepaalde manier iemand vast houd bij de armen dan kan degene je niet optillen, ze liuggen dubbel met zijn drieen om dit Trucje, morgen gaan ze er een filmpje voor Gio van maken, dat Gio ziet dat iedereen het wel kan en hij niet.
Morgen is ook het modder worstelen, Isabella zou tegen Andrea worstelen maar die is er niet meer, nu mag Isabella tegen Anessa, ja zegt Isabella en wat moet ik dan doen, Laura zegt je pakt haar in de houdsreep en dan Hoppa...............
Dan hebben ze het over Koningsdag wat ze allemaal van plan zijn, Isabella heeft het over haar voetbaltoernooi dat er zeker komt, iedereen doet zijn eigen ding, ik ook antwoord Laura.
Isabella heeft het nu over Andrea, dat ze best boos de poort uit liep en wat er daarna gebeurde, er was een camera en zal wel goed opgevangen zijn.
Isabella, Aike en Laura hebben het nu over als ze buiten zijn, Laura denkt dat het eng is om voor het eerst weer buiten te zijn, stoplichten etc je moet weer aan alles wennen, Aike vind dat het wel mee zal vallen, een weekje en dan ben je weer helemaal gewent.
Dan vertelt Laura over de tijd op Bali, dat het erg druk is met fietsen en scooters, ze vond het helemaal niks en gilde i gona dead zo druk was het verkeer daar.........Het eten vond ze ook niks, ze is meer van carabische eilanden.........Laura vond het land Bali wel ontzettend mooi, op een eiland daar in de buurt is haar zusje getrouwd.

In de keuken wordt er weer van alles gekookt en gegeten..............

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 23-04-2014 00:03:35 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 23 april 2014 @ 01:46:46 #82
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_139170282
Ruud is iets voor 1 uur 's nachts begonnen met een grap. Hij maakte cement en stopte het in de kist van Dennis inclusief het gereedschap dat hij kwijt was. De kist plaatst hij in het werkhok buiten. Om 1:55 is hij zo goed als klaar en hij zal zo zijn bedje wel induiken.

[ Bericht 6% gewijzigd door UtopiaVolger op 23-04-2014 01:55:00 ]
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_139171657
Isa is de koeien aan het melken maar de witte koe doet vreselijk moeilijk en wil niet vastgemaakt worden ook krijgt ze het apparaat er niet aan, ze maakt niet snel Ruud wakker maar deze ochtend gaat ze hem er echt bij halen want het lukt niet en smorgens heeft ze niet zoveel geduld en de koe is erg onrustig, Ruud komt er bij knuffelt even en probeert het ook, maar het gaat inderdaad moeilijker, het lukt hem vrij snel en de koe wordt gemolken, Tja zegt Isabella en de zogenaamde vroege vogel ligt ook ineens na de stemming in zijn nest , ja precies zegt Ruud,
Isabella zegt heb je nog wat uitgehaald vannacht?? Jazeker zegt Ruud bij Dennis --- oh jee zegt Isa haha ( ruud heeft de kist van Dennis vol cement gedaan en daar de hamer in gezet en die staat nu bij het werkhok dicht getimmerd
pi_139171665
Woensdagochtend
Isabella en Ruud doen deze morgen samen de koeien, Het kippenhok zit dicht, Isabella vraagt aan Ruud of hij dat gedaan heeft, Ja antwoord Ruud.
Ruud praat weer tegen de koeien, he schatje lekker he, oh wat is dat lekker zegt hij terwijl hij nog een beetje voer richting koe schuift, dan sluit hij de melkmachine bij haar aan.
De koe loopt met de slangen van de melkmachine nog aan haar uiers weg, Ruud Ah Ah, het lijkt wel of ze weg loopt voor die zwarte en Ruud duikt onder het hek door om de slangen weer los te koppelen.
Ruud staat met een stuk touw in de stal om de koe vast te binden, de koe gaat achteruit en heeft totaal geen zin.
Dan heeft Ruud de koe te pakken , hup touw om haar nek en Ruud bind haar vast.
Isabella staat erbij, Ruud weer een poging wagen om de slangen om de uiers te doen, en gelukt.
Isabella > Ruud duik je bed in, ga maar slapen, dank je wel schat..............
Ruud loopt richting Werkhok, gaat naar binnen en bekijkt de kist van Dennis,die hij even onder handen heeft genomen vannacht, tilt de deksel op en rommelt wat erin, gniffelt en doet de deksel weer dicht.die hij even onder handen heeft genomen ( Lees Utopiavolger boven mij )
De koe is inmiddels ook gemolken en Isabella koppelt de melkmachine af.

Er wordt vandaag een modder worstel partij gehouden onder de bewoners, hoe laat was nog niet bekend.
Ook komen er 10 mensen met een beperking een art les volgen bij Billy.
Sommige worden langzaam wakker, Aike al onder de douche geweest, Dennis stond braaf te wachten bij de deur wanneer hij ook mocht, Ruud douwt Billy weer even onder het dekbed en zo begint er weer een nieuwe dag in Huize Utopia

[ Bericht 30% gewijzigd door Toverheks op 23-04-2014 08:54:41 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_139178158
Ron en Dennis ontdekten al vroeg de met cement volgegoten kist, met de 150 euro hamer erin gestoken. Voor beiden was het duidelijk dat Ruud dit gedaan had (gedroeg zich gisteren al verdacht).. Gelukkig konden ze de hamer er zo uit trekken en schoon maken. Dennis kon er om lachen, Ron niet. Beiden waren het er wel over eens dat Ruud van andermans spullen af moet blijven. Ze wilden ook dat hij het roerapparaat en speciekuip schoon zou maken. Dennis ontmantelde de kist en wilde een andere gaan maken. Ze bedachten dat ze niet meteen naar Ruud zouden reageren, en hem nog wel eens zouden terugpakken.

Andere bewoners hebben er niks van meegekregen.
I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_139178786
Half 2................De bezoekers met een beperking zijn aan gekomen, ze worden hartelijk verwelkomd door Isabella en Robin, ze lopen het terrein op, komen Emil onderweg tegen, eentje zegt Emil kijkt boos, Isabella antwoord, Ja Emil kijkt altijd boos.
Billy wordt gehaald en stelt zich ook netjes voor, ook Vanessa en Gio begroeten de bezoekers, hartelijk.............. Ze krijgen een rondleiding eerst, ze beginnen binnen.......en daar is Laura, alle bewoners begroeten ze en ze lopen naar binnen, Robin vraagt aan een paar bezoekers of het anders is nu ze het in het echt allemaal zien als op Tv, een meisje kijkt helemaal verbaasd om haar heen.
Robin vraagt of ze eerst de slaapkamers willen zien, Frank een klein mannetje glundert van oor tot oor, en zo laat Robin alles zien, Billy gilt boven alles uit, Robin vertelt en laat haar kappers hoekje zien, Ja hier wordt iedereen geknipt zegt Billy ...............
Billy vraagt aan een bezoekster of ze niet vinden dat de bewoners gekke mensen zijn, Nee hoor antwoord de bezoekster, jullie zijn ook maar gewone mensen.
Er zit een bezoeker bij die ook op het KnoopGala van Paul de Leeuw was, hij speelt gitaar en Billy gaf hem een vet compliment, Billy > Ja ik heb het filmpje gezien en ben diep onder de indruk van je gitaarspel, Bezoeker stapt op Billy af en ze krijgt drie zoenen van hem.
Charlotte neemt 2 dames onder haar hoede, ze gaan armbandjes maken.
Eerst wordt er limonade buiten gedronken met zijn allen, Billy legt uit waarom ze zich zelf Billy noemt, Marjet vind ze niet zo een mooie naam.
Robin vertelt wat ze allemaal kunnen gaan doen, er zijn stoelen waar ze nu op zitten, een tafel alles mogen ze beschilderen, ook is er een bezoeker die een soort van Herman Brood qua schilderen is, nou we gaan zo aan de slag maar drink eerst maar de limonade op zegt Robin.
Ze doen het leuk Robin en Billy.................
De begeleider vertelt nu aan Billy dat de gitarist van de groep ook Herman Brood schildert maar hem niet na schildert, Buienradar wordt even bekeken, omdat ze bang zijn dat er een klein buitje aan komt zetten.
Dit gaat door de bewoners verkocht worden wat er gemaakt gaat worden door de bezoekers,. De helft gaat naar een volgend project met geestelijk/lichamelijk gehandicapten de andere helft gaat naar een goed doel.
Laura zit er ook bij aan tafel, en helpt een bezoeker met het uit zoeken van de kleuren verf, en nog 2 dames die kralen rijgen, zo vermaken de bewoners de bezoekers en de bezoekers vermaken de bewoners Charlotte ook aan tafel met de 2 dames die armbandjes gaan rijgen.
Joey is samen met Frank van de groep bezoekers een vogelhuisje in de grondverf aan het zetten, andere bezoekers achter een schildersdoek,

Cap LS
De gitarist die qua schikderskunst naast Herman brood heeft * gelegen * is druk bezig met een tafel en sjablonen, sommige bewoners komen even kijken en staan vol verbazing en bewondering zijn werk te bekijken, Echt Vet roept Aike, Charlotte staat glunderend te kijken, Billy kende zijn * werk* al maar kan haar ogen maar niet van zijn werk houden. Billy vind het vet, echt vet en wilde dat ze net als Mathijs dit kon,
( De kunstenaar/gitarist heet dus Mathijs )





Het gaat een beetje spetteren, zullen we buiten blijven of moeten we naar binnen vraagt billy, ach het waait wel over en iedereen gaat druk door met wat ze aan het doen zijn, Bernard van de groep zet zijn naam op een vogelhuisje, trots staat hij er zelf naar te kijken als hij van sommige bewoners een compliment krijgt.
Het gaat toch harder regenen, Billy sjouwt met Mattijs zijn tafel de loods in, Laura loopt met een bezoekster aan haar arm ook gauw naar binnen, en dan gaat iedereen maar naar binnen met hun spullen.
Daar gaan ze gewoon weer verder, sommige bezoekers worden geholpen met hun werkje door bewoners, het is gezellig in de loods...........
Drie uur, er wordt hartelijk afscheid genomen van de bezoekers, zoenen en knuffelen en dit zullen we vaker zien in Utopia omdat er geen afspraken gemaakt zullen worden, de begeleider zei al tegen Robin ze komen weer een keertje terug.
Bewoners en bezoekers hebben een leuk uurtje gehad...........Robin>, ze hoopt dat ze de werken die gemaakt zijn goed kunnen verkopen, al het geld in een pot en daar iets leuks van te gaan doen met mensen zoals deze bezoekers.....Robin krijgt een dik compliment.

[ Bericht 21% gewijzigd door Toverheks op 23-04-2014 15:16:11 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_139181151
Ik val in op de stream.
Billy staat het werk van Matthijs te bekijken samen met Lot.
"Ik doe dat altijd te voorzichtig, zie ik. Ik wil dat ook kunnen!"
Lot: Ieder zijn eigen manier.

Ruud bekijkt het werk op het vogelhuisje. Dit is ook vet.
Bernar... er is geen plek meer voor de t, dus dan maar zo!
Ben je er zelf tevreden over?
Gio bekijkt het gezicht wat op de achterkant is geschilderd.

Laura vraagt: Wil jij dat doen of moet ik dat doen?
Ze is lekker aan de knutsel met een oudere dame.

Robin die staat een vogelhuisje te bewonderen van een glunderende man.

Kom hier schat je neus is aan de buitenkant helemaal nat. Ze veegt zijn neus af.
Wat mooi, wat vet dat zilver en .. erg mooi hoor.
Vanessa komt ook even kijken. Haai ik ben Vanessa, ik heb er ook twee. Allemaal kleurtjes erin! Erg mooi. het meisje vertelt dat ze er ook veertjes en kraaltjes bij heeft.
Vanessa vraagt of ze weet dat een boedah geluk zou moeten brengen. Robin vraagt naar de muziek keuzes.
"Ik houd van Straus!"

[ Bericht 4% gewijzigd door Dottey op 23-04-2014 15:01:29 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139181866
De bewoners nemen weer afscheid van de bezoekers.

Ze lachen en kletsen nog even na.
De tafel is top, er was een prachtige armband met 30+ bedeltjes gemaakt.
Ze gaan strakjes eten.

Rienk staat in de keuken te eten naast Nicolien die nog meer eten maakt.
Rienk vertelt tegen Dennis dat hij de pulp van de citrus en sinaasappels op zijn boterham smeert, pindakaas erop en peper. En dat is lekker!
Dennis: Oke.. en lacht
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139182324
Lot is geïrriteerd. Ze hebben haar verf en haar kralen allemaal gebruikt.
"ik ben zo klaar met dat gejank. Ze pakken ook allemaal mijn spullen!"

Ze gaat buiten een sigaretje roken.

Billy en Robin vinden het nergens op slaan. Ze ruimen Lot haar spulletjes op, zodat ze kan zien dat het niet allemaal op is gemaakt.

Er staat modderworstelen op het menu van de Utopianen.
Ruud had er al veel aan gedaan en nu lijken steeds minder mensen er aan mee te willen doen.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139182627
Ruud staat zich in de slaapkamer klaar te maken voor zijn grote worstel in de modder spektakel. Hij staat met blote bast en korte broek in de grote spiegel te kijken.
Hij trekt toch maar een grijs vest met rits erbij aan en bekijkt zichzelf nog eens. Capuchon op zijn hoofd. De zender gaat weer om en zegt : Ahhh joh!

Lot hangt met de telefoon op de bank.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139182712
Billy: maar iedereen weet toch tegen wie hij of zij moet?
Ruud zegt tegen Billy: Ik ben er klaar voor..
hij hupt op zijn benen. Als iedereen nou zo even gaat omkleden. Ron ga je even omkleden? We gaan zo beginnen.
Ron deed niet mee.
Ruud: ohw ja.. George! Kleed je effe om, we gaan zo beginnen.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139183133
Gio en Isabella bekijken de zakken aarde die Ruud geregeld had.
Om tuinen op te hogen. Niet te gebruiken in bakken. Isa lacht het lezend op.
Ze maken de zakken verder leeg en gaan weer naar binnen. Ruud toch!
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139183352
Dennis trekt zijn regenbroek aan om te worstelen. Die kan hij makkelijk afspoelen.
Laura vind dat hij er goed over na heeft gedacht. Ze trekt zelf een korte broek en een topje aan. Ze gaat lekker vies worden.
Lot gaat uit de slaapkamer.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139183526
Aike en Isa nu in de meiden slaapkamer. De armbandjes van Isa gaan niet echt meer af.
Aike gilt naar Lot! Hoe kan dit?
Lot: omdat jullie ermee douchen. Dan gaat het mis. Dat had ik in het begin ook.
Aike: Daar moet je wel even mee uitkijken voor chabli!
Lot: Die moet ik ook niet meer bestellen (wijst naar een slotje) want die gaan snel stuk.
Maar je moet er niet meer mee douchen.

Lot loopt naar buiten om te kijken bij Ruud. "Ik ben zo blij dat ik niet mee doe, maar helemaal top. Spinnen en dit soort dingen.. daar doe ik echt niet aan.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139203345
ik miste de verslagen een beetje, maar lees COS net even door..

Verrassende moddervechter is Vanessa, die fanatiek Isa probeert te verzuipen onder de blub.

Iedereen heeft een glimlach op zijn gezicht en doet fanatiek mee (muv Ron die scheids is en Lot die prinsesje speelt). Om een kleine impressie te geven mooie gifjes en foto's uit COS.




Er komt voornamelijk naar voren in de vele posts dat Lot niet mee doet, maar zich er wel mee bemoeid. Dat door teksten te gillen "Hij schopt!"en "Bijt dan, Bijt dan! "

Alle dames (muv Lot) gaan tegen Emil.

Na de pret in de bemeste tuinaardemodder is het de beurt aan douche scenes.
Laura gaat met Vanessa onder de douche en Ruud komt er vlot bij om het putje uit te baggeren.

Daarna is de beurt aan Billy.
quote:
Urb schreef het volgende:[/b]
Nico "Ik heb mn ogen dicht gedaan, heb niks gezien!"
Billy roept vanuit de douche "Jij mag dat wel!"
Nico "Maar dat wil ik toch niet!!" :(
Emil moet erg lachen :D :D :D
Robin wil wel onder de douche met Isa, maar Isa ketst het af. Robin wil dan wel in bad met Gio.

[ Bericht 1% gewijzigd door Dottey op 24-04-2014 13:16:08 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139203690
Joey en Lot hebben een tijdje buiten zitten kletsen. Het ging over duurzaamheid maar ook ging een groot deel van de mede-inwoners over de tong en met name negatief.
Joey heeft bv door dat Ron aardig wat geld uitgeeft bij firma kostgeendrol, maar wil dit nog een week of 3 stilhouden en hem er pas dan op aanpakken. Ook liet hij weten bepaalde dingen te verwijderen zodat anderne dingen niet te weten komen (of dat ook over Ron ging of hemzelf werd niet helemaal duidelijk)
Ook zei Joey dat ie met Ruud iets midden op de akkert wil doen om Nico te laten flippen en hij wil achter Billy's rug om haar kunst in de sale gooien.
Lot liet doorschemeren haar *eigen* geld te willen hebben (want wil niet het hele jaar op een houtje bijten) en zelfs 275 euro uit de kluis te wilen pakken (aanbetaling Chabli)
Joey raadde dit af want dat zou het argumenten tegenover Ron verzwakken.
Ze staken elkaar ook hele pauwen in de reet, en stoere praatjes over het leven buiten Utopia.
Lot leek nieuwsgierig naar iets bij de kas. (vaag/cryptisch) maar rond 0.15 gaan ze terug de loods in waar de meesten al op bed liggen.

Ruud & Billy zijn hun bek aant schrobben enzo, Gio en Robin liggen knus op de bank, Gio luistert muziek op de laptop terwijl Robin op zn buik ligt.
Lot kruipt in bed en begint zonder zender met Laura te smoezen, na korte tijd klinkt er keihard door de loods * CHARLOTTE ZENDERCHECK * :(
Er zijn vast wat inwoners wakkergeschrokken en Lot schrikt zich een ongeluk en pakt haar zender erbij waarna ze ove koetjes en kalfjes (haar kunst) met Lau begint, maar al snel gaat dit over in geroddel over anderen, onder andere Robin en Billy maar ook Joey gaan over de tong (staan wat videos van in filmpjes-topic ^O^ )
Ook hebben ze het over hoever ze zouden gaan qua seks in Utopia en of er nog wel smakelijke hapjes voor ze binnen zullen komen.


Kabouter Sjowie met op de voorgrond Barbie en Ken op de bank

Joey gaat pissen met tablet en typt erna zonder handenwassen vrolijk erop verder. :Y)
Nog even langs de koelkast en hup naar bed, alleen Giobin nog over op de bank. Gio streelt Robin zachtjes over haar hoofd, maar ze lijken nu toch te slapen.
De laptop is ondertussen uit(gegaan?) en hangt ergens bovenop hun dekens.

1:30. Ik hoor wat roepen ineens (Ruud weer? iets over een fot, ofzo 8)7 ) en Giobin ontwaakt en gaat na een knuffel (zonder omkleden?) ieder naar hun eigen mandje.


*;

Tot morgen :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Urb op 24-04-2014 01:37:29 ]
pi_139204722
DONDERDAG 24APRIL (SHADOW)
Isabella begint de dag weer netjes bij de koeien , doet de kippen de koeien het hooi , de melkmachine en de koelinstallatie ,
en weer is er geen Dennis bij de stal te bekennen wat hij de dagen voor de stemmingen zo beweerde elke dag om 7 uur bij de koeien te zijn (not dus)
pi_139215700
Gio is al uuuuuuuuuuuuuuuuuren bezig aan de administratie om het op tijd klaar te hebben.
De telefoon gaat. Als Gio opneemt blijkt het de boekhouder die ook graag streams kijkt.
Hij neemt eens polshoogte.
Hoe gaat het?
G: Top!
zo lijkt het niet over te komen namelijk.

maandag moet alles klaar zijn. Alle achterstallige facturen moeten gereed zijn en de administratie helemaal bij gewerkt. Anders komen er flinke boetes. Utopia is een voorbeeld voor andere mensen. Ze zouden moeten laten zien hoe het moet, niet hoe het niet moet.
G verzekert dat hij het vandaag al klaar gaat hebben.
De boekhouder vraagt of hij het wel waar kan maken.
G zegt van wel.
Aike moet aan de telefoon komen van de boekhouder. Hij vertelt haar dat G er volgens hem een potje van maakt en erg achterligt met zijn werk. Hij wil morgen langs komen laat in de middag, omdat ze graag uitslapen.
Aike: Wij slapen helemaal niet uit.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_139217092
Billy wilt een bordje NIET STOREN op de deur als het atelier klaar is, ook wil ze een slot op haar kast en vraagt aan Dennis of hij dat voor haar kan maken. Ze wil al haar art spullen achter slot en grendel
Billy legt Dennis uit dat iedereen maar verf en doeken van haar pakt, en dat als ze aan het schilderen is , ze bezig is met een * proces * en steeds maar gestoord wordt.
*Ga ik daar staan, komen ze daar heen en wijst naar een hoek, en sta ik daar en wijst naar een ander stukje in de loods, komen ze daar naar toe.
Dennis is 1 en al begrijp.
Ook Ruud adviseert aan Billy eens haar mond te gaan open doen......Billy > Ja dat doe ik elke keer in Centraal, maar dan ben ik hier weer de zeikerd.
Ook Charlotte die er aan komt lopen is het met Billy eens, Charlotte > ik begon met armbandjes maken, nu komen er steeds meer mensen bij..............We doen het hoor zegt Charlotte tegen Billy, een slot en een bordje NIET STOREN.


Rienk en Isabella zijn buiten, ze hebben het over Politiek, Rienk stemt niet, maar vind dat je wel een mening mag hebben ondanks dat je niet naar het stemburo gaat.

[ Bericht 4% gewijzigd door Toverheks op 24-04-2014 16:29:18 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_139236201
17.00

Gio belt de boekhouder en stelt hem een hoop vragen. Gio moet in ieder geval zorgen dat de verkoop-facturen erin staan vandaag. Hij belooft dat de facturen vanavond in orde komen.
Ondertussen worden de bewoners binnen geroepen ivm het onweer.
Aike vraagt aan Gio of het goed gaat komen. Gio zegt dat alles goed komt.

Lot is bezig met de organisatie van het feestje van 11 mei. Ze belt met de manager van Dj's

Emil hoort dat Ron veel heeft besteld bij Hornbach. Gio geeft aan geen overzicht te hebben op alle uitgaven.Joey zegt dat hij nooit akkoord is gegaan met de kasten. Emil vindt dat Gio zicht moet hebben op alle uitgaven. Joey vindt dat hij harder werkt dan Ron en dat Ron geen geld binnenhaalt.
Joey wordt weggeroepen naar de zenkerkamer. Vlak er voor schreef hij iets op een briefje en liet dat zien aan Emil en Gio. "vrienden van Dennis? En was dat bij Mike ook?"schijnt er gezegd te zijn door Emil en Gio.

Robin en Rienk hebben een discussie. Rienk denkt dat hypochondrie het zelfde is als smetvrees. Vervolgens zegt hij dat het niet angst voor iets betekent anders had er wel fobie achter gestaan.

Dennis ziet dat Emil aan het zoeken/dralen is.
Emil haalt Lydia aan, wil meer weten van haar. En ook gebeurd er weinig *hier* wacht ook op tshirts en fitness-set etc.
Dennis en Ron laten Emil weten dat mensen zich ergeren aan elkaar. Emil relativeert de boel en lijkt het niet erg te merken.De groep zou een sprong vooruit maken als het egoisme ophoud zegt Ron, Emil laat weten dat dat niet gaat lukken.

Joey begint ondertussen weer over Ron te klagen en dat Ron niets binnenhaalt

[ Bericht 27% gewijzigd door Voxs op 24-04-2014 23:40:35 ]
...from the labyrinth beyond time and space, seeks her way out to a clearing
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')