abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 11 mei 2014 @ 17:01:57 #251
388664 crew  Dotteke
pi_139830782
24 mei om 13 uur komt het aanstaande bruidspaar langs in Utopia, ze willen graag dat Vanessa, Nico en Rienk er ook bij aanwezig zijn. De trouw ambtenaar komt ook mee.
De gasten willen voor ze naar huis gaan nog een pannenkoekje eten.

[ Bericht 3% gewijzigd door Dotteke op 11-05-2014 18:11:57 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator zondag 11 mei 2014 @ 17:13:34 #252
388664 crew  Dotteke
pi_139831392
Centraal

Gio heeft een bestandje op Extel gemaakt en vraagt of iemand hem onder een andere naam heeft opgeslagen. Hij kan hem niet vinden.

Gio moet hem nu uit het hoofd doen. Ron weet het uit zijn hoofd en ratelt het zo snel dat ik het niet helemaal kont volgen. Ik hoorde wel dat er tussen inkomsten en uitgaven 3 duizend euro zat, maar of het positief of negatief is weet ik niet.

Lotte wil weten of ze de bestelling van Chably kunnen doen, ze hebben er veel vraag naar zegt ze.
Wat de groep betreft kan het.

Billy wil samen met Robin metamorfosen gaan doen in Utopia. Ze gaan een plan uitwerken.
Bil stel voor dat ze een keer om 22.30 uur met zijn alle in het nest liggen en dat het om 23.00 uur een keer stil is, zal de groep ten goede komen. Vooral goed voor de mensen met ADHD, want die hebben echt hun rust nodig. Samen besluiten ze dit op maandag te doen.

Worstel gala, Emil moet nog een draaiboek opzetten
Lot en Isa gaan zingen., samen of apart, wat ze willen het moet wel bij het event passen.
Het is uit verkocht 400 man, nog toestemming gekregen voor een paar extra kaarten te koop via hun eigen website.

Verder zijn ze nog met sponsors bezig, zijn al wat mensen die hebben aangegeven er over na te denken. Morgen horen ze er meer over.
De supermarkt waar de utopianen altijd hun boodschappen doen, willen in ruil voor een schilderij hapje en drankjes voor de VIP verzorgen.

De bewoners gaan zelf helpen bouwen er mag absoluut geen alcohol gedronken. S'morgens komen de spullen en die worden zo tegen 22.00 uur weer ophalen, dus de bewoners moeten ook helpen met afbouwen, tot die tijd geen drank.
Met regen kan er een hele overkapping komen, kosten 1.500 euro, dat is nog een afweging die gemaakt moet worden.

Vanessa wil de hele dag in de keuken staan om te koken. En is ook beveiliging. Er moeten mensen achter de bar, er zijn standhouders die producten verkopen. Ruud en Gio staan Emil bij. Emil komt nog met een heel draaiboek en wordt alles aan de bewoners bekend gemaakt.
Emil krijgt een applaus dat het tot zo ver goed is geregeld.

Er kwam een engeltje bij Isa op der schouder die haar vertelde dat iedereen zelf zijn accu moet wisselen.

Ruud verteld dat hij en Billy vannacht goed hebben gegeten, Kaviaar, oesters en Champagne, Hij werd op het idee gebracht door Humberto Tan.
Hij heeft spullen besteld voor 1230 euro. Lot is boos en wil niet blijven als dit echt is.
Laura vraagt waarom hij dat doet, Emil speelt het spelletje mee, en is boos en vraagt hoe hij zoiets kan doen, Ruud overhandigd Gio de rekening,

De bewoners zijn boos en Isa vraagt waarom hij zichzelf in de vingers snijdt
Vanessa is boos omdat ze het hele weekend de tering heeft gewerkt.
Lotte is er helemaal klaar mee.

Lotte en Vanessa lopen boos naar buiten, "Hij verdient ondertussen een schop onder zijn kont", zegt Vanessa. Emil zit er een beetje lachend bij en daarom wordt het niet echt geloofd, de meerderheid kan niet geloven dat Ruud dit gedaan heeft.
Dan komen ze er achter dat het een grap is, ze praten allemaal een beetje door elkaar niet goed te verstaan helaas.

Lotte zit te huilen, die is zo geschrokken. Het zit haar gewoon dwars, ze probeert het goed te doen, en het goed aan te pakken. Ze denkt wat doe je de groep aan, ze is echt geschrokken.
Robin verteld dat ze een mail gekregen dat het bruidspaar 24 mei langskomen, Rienk, Nico en Vanessa met de ambtenaar aanwezig zijn. Er is die dag ook een vrijgezelle feest, dit maal voor mannen zegt Aike.

Lot en Bil hebben budget aangevraagd voor de chably lijn. Dus Gio heeft even gekeken hoe het met de kleding verkoop gesteld is.

In maand mei was er een omzet van 300 euro.
In april ongeveer 2600 euro, volgens Gio hebben ze een goede branche te pakken.

Ron deelt briefjes (over de musical) uit ze mogen niet praten wat er op staat want er kijken live streamers mee.

Ron is bezig om te kijken of iedereen apparaatje kan krijgen om de muziek te luisteren.
Ze mogen alleen dat stukje muziek luisteren wat ze nodig hebben voor hun stukje en geen andere muziek.
Ron laat stukjes muziek horen die bij de musical horen, en verteld er in het kort bij hoe het gaat.

Rienk heeft inmiddels de paal verlaten, hij heeft er 1.minuut 20 minuten op gezeten

Iedereen zit te lachen, Ron is gepikeerd en zegt als men niet serieus kan zijn er geen musical komt.

Dennis zegt als ze dit goed neer gaan zetten het een mooi stuk zal zijn.
Emil vindt het super vet zo met de muziek,
Iedereen zit door elkaar te lachen en te giebelen.

Er wordt gevraagd of er geoefend kan worden zonder dat wij het zien, dat kan niet maar Ron is wel met een paar dingen bezig!
Het is erg rommelig iedereen lacht en praat door elkaar, Ron blijft onverstoorbaar doorgaan met zijn verhaal.

Ron wil graag dat iedereen mee helpt om zoveel mogelijk dingen zelf te maken. Een naaimachine zou welkom zijn.

De musical is gepland op 4 juli.
Een dag van te voren wordt geluid en dergelijke gebruikt om voor de tijd te kunnen oefenen.
De eerste repetitie is volgende week. Ron gaat met iedereen even apart zitten om het een en ander door te nemen.

Einde centraal.

[ Bericht 9% gewijzigd door Dotteke op 11-05-2014 17:59:29 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_139838436
Nicoline heeft gekookt en er word gezamenlijk gegeten alleen Emil eet niet mee. Op het menu staat bloemkool, draadjesvlees en aardappelen met rozemarijn. Ook Nicoline’s aardappelen zijn niet helemaal gaar. Volgens Vanessa is er teveel peper gebruikt en te weinig zout.
Vanessa zegt dat ze niet genoeg wijn heeft om iedereen wijn in te schenken, terwijl er even later ineens toch veel flessen wijn op tafel staan.
Ruud wil weten wie er volgende week voor de groep gaat koken, Billy biedt aan dat zij en Ruud dat wel kunnen doen. De week erop wil Giorgio met Joey koken.
Laura klaagt dat Ron en Dennis nog nooit hebben afgewassen. Het zijn volgens haar altijd dezelfde mensen die opruimen en schoonmaken. Het maakt volgens Laura niet uit dat Dennis en Ron meestal druk zijn met het bouwen. Nicoline maakt ook wel schoon ondanks dat ze soms op de akker werkt.
De wijn die er volgens Vanessa niet genoeg is (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vanessa gaat proberen minder vaak oke te zeggen om een discussie mee af te sluiten. Vanessa zegt zelf nauwelijks door te hebben wanneer ze het zegt. Aike vindt het leuk dat Vanessa het lijkt te gebruiken als een soort bovenaardse manier, alsof ze met oke zegt zo is het en niet anders dan dit.
Nicoline wil Vanessa er wel op wijzen wanneer ze het doet maar zegt dat Vanessa dan waarschijnlijk het niet wil horen omdat het van de discussie afleidt. Ze vindt het wel mooi hoe ze er dan zelf geen speld tussen kan krijgen en het toch absoluut niet eens is met Vanessa.

Vanessa en Robin gaan een massage krijgen van Laura en Aike.
Nicoline begint te speculeren hoe het zou zijn als de mannen er stuk voor stuk uit gestemd zouden worden. Emil denkt dat er veel conflicten zouden komen over dingen als shampoo.
Giorgio zat rustig bij de koeien. Robin komt na een tijdje ook naar de stal waarna ze allebei snel weer terug gaan naar de loods.
Vanessa wordt door Giorgio en Aike gemasseerd en Robin door Laura en Joey (Mirjam152):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vanessa klaagt tegen Isabella over de hoeveelheid was die ze gedaan heeft. Isabella zegt dat ze er 1 heeft gedaan en opgehangen maar Vanessa was in de veronderstelling dat Isabella veel meer wassen zou draaien vandaag.
Billy heeft schoenen en een broek gekocht en onderbroeken voor Ruud. Ruuds oude onderbroeken heeft ze al weggegooid. Ruud en Billy moeten nu op rantsoen omdat ze in de min staan.
Emil vraagt aan Nicoline of ze denkt dat ze genomineerd word. Nicoline hoopt dat ze genomineerd word, samen met heel veel andere bewoners. Emil vindt achteraf dat sommige stemmen die zijn uitgedeeld in voorgaande stemrondes te weinig onderbouwing hadden.

Emil is niet blij dat Ruud en Billy naast hem seks hebben. Isabella hoort Billy soms geluiden maken. Eerst wist ze niet dat Ruud en Billy s nachts seks hadden tot mensen haar erop wezen tijdens de Utopiamarkt.
Isabella wil niet verliefd worden in Utopia. Nicoline is aan het grappen dat er deze maand een knappe man in het programma komt die gitaar speelt waar Isabella als een blok voor zal vallen. Isabella heeft groot respect voor Emil die iedere vrouw in Utopia op afstand houdt.

Ruud vond dat de grap met de hoge rekening mislukt is maar Charlotte vindt van niet. Het is nooit Ruuds bedoeling geweest om iemand aan het huilen te maken. Toen Ruud vertelde van de hoge rekening was Charlotte erg boos en ze zag al haar plannen voor Utopia in duigen vallen. Achteraf kan ze er wel om lachen.
Ruud, Emil, Aike en Isabella zijn in gesprek in de woonkamer. Emil ziet de leuke dingen zoals zijn worstelevenement en de komst van Lydia als eenmalige dingen. Hij weet niet goed wat er nog de moeite waard is in Utopia na 17 mei. Hij kan ook niet de voorbereidingen treffen voor de wedstrijd die hij normaal gesproken zou hebben. Nicoline biedt aan om vrijdag of zondag een bad voor hem klaar te maken. Emil beloont zichzelf niet omdat hij gevoelsmatig te weinig doet aan zijn trainingen.
Aan het begin van het jaar was er nog veel te klussen in de loods wat noodzakelijk was, Ruud had er uiteindelijk geen zin meer in omdat hij dat thuis ook kan doen. Ook Emil verloor zijn interesse.

Laura en Charlotte hebben zichzelf ervan overtuigd dat Dennis en Ron elkaar allebei 3 positieve stemmen gaan geven.
Charlotte en Laura hebben eten gepikt van Vanessa. Dit hebben ze in het bos verstopt. Wij zijn echte dieven zegt Laura nog. Laura laat zien hoe Charlotte eten uit de kast kan halen terwijl de kast op slot zit.

[ Bericht 13% gewijzigd door PKM op 11-05-2014 23:01:57 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_139857076
Aike vertelt aan Isabella en Rienk dat ze had verwacht dat er een soort managementteam met hoger opgeleiden in Utopia zou zitten. Joey schuift ook bij het gesprek aan.
Joey is het er niet mee eens dat Nicoline hem voor leugenaar heeft uitgemaakt en Aike hem lui heeft genoemd. Hij is bang dat hij negatief bekend is wanneer hij terugkeert in de buitenwereld. Joey is jaloers op Emil omdat Emil precies de goede momenten zou weten te kiezen om te huilen of om boos te worden. Joey is van mening dat Ruud een bewuste keuze heeft gemaakt om neergezet te worden als iemand die de hele dag niets doet. Volgens Rienk zet Ruud zichzelf juist goed neer.
Rienk wil weten waarom Nicoline zo’n plezier heeft om dingen te doen. Nicoline zegt dat het is omdat zij plezier heeft in het leven terwijl Rienk plezier heeft in het leven na dit leven.
Rienk zegt dat hij het heeft uitgemaakt omdat ze geen seks zullen hebben in Utopia terwijl ze er wel tegen aan begonnen te hikken. Nicoline wilde dit ook niet doen om 7 juli. Na die datum zou het ook niet meer gebeuren volgens Rienk, de enige keuze naast het uitmaken zou zijn geweest om het programma te verlaten.
Laura bakt een ei, even later bakken Billy en Ruud een ei voor op brood. Ruud zegt dat hij de grote tafel niet op hoeft te ruimen, dat doet iemand anders morgenvroeg wel.
Giorgio heeft een boodschappenbriefje gemaakt, volgens Joey is het te duur. Volgens Joey hebben ze 260 euro uitgegeven aan boodschappen maar morgen gaan de nieuwe budgetten in.
Joey is tussen Charlotte en Laura in bed gekropen.
Nicoline en Rienk in gepsrek (Zeyina):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het is ochtend en Isabella is wakker geworden, ze heeft een t-shirt aan waarop gedrukt staat “I hate mornings”. Ze heeft gedroomd dat ze zo hard op haar nagels had gebeten dat ze haar vingers erbij opat.
Ze veegt het voer even aan, gooit het afval op de kruiwagen en laat het staan om later op te ruimen. Tegen de koeien zegt ze dat ze buikpijn heeft, snel gaat ze terug naar de loods en duikt terug in bed.
Isabella’s ochtend (poezewoes):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het is een slome ochtend, om 09:45 is Aike de eerste die opstaat. Even later galmt er door de loods heen Vanessa zendercheck dus ook Vanessa is ontwaakt.
Laura en Dennis zijn buiten in gesprek, Dennis benoemt bovenstaande en zegt dat door de regen iedereen aan het hangen en luieren is binnen.
Ron heeft een man aan de telefoon over de kapotte kachel.
Dennis roept Aike bij de gootsteen, omdat iemand grote klodders met mayonaise door de gootsteen heeft gespoeld. Hij heeft het ook over pannenkoekenbeslag wat er in ligt. Dennis is alle hoop verloren dat ze het ooit netjes gaan houden met zn allen.
Dennis heeft van Giorgio te horen gekregen dat hij harder zijn best moet doen om werk binnen te halen. Hij is hierover gepikeerd omdat Giorgio de administratie nog steeds niet op orde heeft en welk steeds op de bank hangt met Robin. Dennis kan er zelf niet bij voor hoeveel geld er aan schade en onnodige kosten worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld de kachel, riolering en lang douchen.

De bewoners zitten aan het ontbijt, onder andere Dennis, Isabella, Aike, Ruud Billy en Charlotte.
Billy wil bellen met G-Star om te vragen of zij jeans voor ze willen maken en anders gaat ze andere bedrijven bellen.
Ruud raakte op zijn 22e overspannen en ging drugs gebruiken. Het gaat nu steeds beter met hem, hij heeft ook medicijnen om hem te helpen. Aike herkent het overspannen gevoel niet. Zijn arts heeft gezegd dat het best 3 jaar kan duren tot hij er weer helemaal bovenop is. Ruud gebruikte XTC en cocaïne, hij werkte alleen nog maar om zijn drugs te kunnen kopen.
Dennis zegt dat Ruud het moet loslaten, niet meer doen, hij is hier nog veel te jong voor.

[ Bericht 12% gewijzigd door PKM op 12-05-2014 11:37:14 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_139861890
Billy wil nieuwe make-up, haar spullen zijn bijna op. Ze weet dat het van het zakgeld moet maar vindt dat het te duur is. Volgens Billy gebruiken alle vrouwen make-up en moet het daarom misschien met ander geld gekocht worden. Billy wil niet het goedkope spul van de Hema.
Emil brengt er tegenin dat hij shampoos en gel ook met eigen zakgeld koopt. Isabella verduidelijkt ook dat de een foundation gebruikt en een ander helemaal niet. Nicoline biedt aan dat er wel wat met haar zakgeld gekocht mag worden omdat ze toch nog genoeg heeft.
Als de dames make-up eisen wil Joey ook weer sportvoeding van het groepsbudget kopen. Emil heeft liever dat de vrouwen make-up loos blijven, dat vindt hij mooier.
Emil wijst nog even naar de zanglessen van Charlotte, het feestje dat ze heeft gegeven en dat ze dus ruim voldoende gesteund word met andere dingen.
Aike vindt dat Billy maar moet stoppen met roken als ze make-up wil kopen.
Nicoline spreekt met een dame aan de telefoon, ze wil weten of het mogelijk is om op 31 mei een bluswagen daar te hebben. Er zal die dag een brandweerman op bezoek komen om ze meer te vertellen over brandveiligheid.

De ruiten voor het atelier kosten rond de 500 euro uit zegt Ron. Billy en Ron gaan samen de ruiten plaatsen.
Billy klaagt bij Ron over het make-up probleem, ze is op televisie en zou er mooi uit willen zien, ze heeft toch ook niet geklaagd over Emil en zijn fitness apparaat.
Isabella moppert tegenover Laura over de make-up dat er dan maar minder gerookt moet worden en minder aan kleding besteld, de haarverf voor Charlotte en Billy is ook al met groepsgeld gekocht. Meer slapen oppert ze ook om wat meer kleur in het gezicht te krijgen. Ze vindt dat Nicoline ook niet mee moet praten in de discussie omdat die zelf geen geld binnenbrengt.
Billy en Ron bouwen verder aan het atelier (PTLe):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
T-Rex mag buiten spelen (Chanel5):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
T-Rex als een baas (Chanel5):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zo vader zo zoon (mazaru):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dierenambulance Rotterdam aan de telefoon. Ruud zou naar ze mailen maar heeft dat nog niet gedaan.
Aike en Vanessa zijn de financiën aan het doorwerken, ze geven later vandaag door wat de stand is van iedereen zn zakgeld.
Robin gaat de wc schoonmaken en roept binnen 3 minuten dat het erg smerig is en of er schoonmaak handschoenen zijn. Ze doet het heel netjes, neemt ook de deuren van het toilet en de douche mee.
De boodschappen worden geleverd, Ruud rent er op af omdat hij de actiepoppetjes wil hebben. Ruud is nu met een doos vol met actiezakjes het bos in gerend gevolgd door Emil en Giorgio. De boodschappen worden online betaald.
Laura gaat na de levering proberen 2 uur lang op de paal te zitten.
De bewoners zijn mogelijk al hun stemmen bekend aan het maken bij de regie, een voor een worden ze naar de zenderkamer geroepen.
Emil en Aike beantwoorden de mail van een sponsor. Ze kunnen niet garanderen dat de borden op de livestreams te zien zullen zijn. 100% NL wil ook sponsoren bij het worstelevenement. Emil wil nog bellen met Boer Sjon en Willem en Drees over hun sponsoring.
Ruud is druk met Bief (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 9% gewijzigd door PKM op 12-05-2014 14:59:48 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_139868156
Aike krijgt vanavond om 7 uur als verassing een date met een onbekende persoon, dit hebben ze voor haar geregeld. Ruud belt de persoon er op om even wat dingetjes te overleggen voor vanavond

zie voor filmpje in het filmpjes topic UTO / Utopia Filmpjes #7
pi_139870774
Sjon Klaver heeft wel interesse in het worstelevenement, Emil moet een mail sturen met wat het kost en wat ze precies willen.
Willem en Drees sponsoren meestal niet. Ze zouden wel bereid zijn om wat voedsel te sponsoren zoals appeltjes voor de bezoekers, hij hoeft in principe geen bord daar te hebben.
Billy vindt het jammer dat Charlotte niet is komen helpen het atelier bouwen. Nicoline en Charlotte zijn armbandjes aan het maken. Nicoline vertelt trots aan Ron dat ze in Utopia dingen doet die ze thuis nooit zou doen, Ron zegt “gefeliciteerd” en loopt weg.

Robin en Laura doen een waarheid spelletje. Robin zou niet willen kussen of seksen in Utopia behalve als ze toekomst zou zien in de relatie. Robin heeft geen hekel aan mensen maar zou sommigen wel graag naar huis zien gaan. Laura heeft een geheim dat met haar ouders te maken heeft maar is verder altijd open. Laura speelt geen spelletje in Utopia, later gaat ze misschien wel tactische stemmen omdat andere mensen dat waarschijnlijk ook gaan doen.

Het vraaggesprekje gaat verder, Laura zou niet anders doen tegen iemand als die verliefd op haar zou zijn. Als Ron verliefd op haar zou zijn zou ze eerlijk vertellen dat het niet wederzijds is.
Robin denkt dat haar moeder niet blij is met bepaalde dingen die inwoners over haar zeggen of dingen die naar buiten gebracht worden over Robin. Robins moeder wou niet dat Robin in Utopia zou gaan vanwege dingen die ze misschien over haar moeder zou zeggen.
Dennis vindt het leuk dat Laura geschminkt is maar kan het niet doen vindt hij omdat zijn kleinzoon (2 jaar) zich rot zou schrikken.
Emil krijgt een cadeautje van Lydia, een hartjesballon omdat ze een jaar samen zijn. Emil veegt wat traantjes weg.
Emils cadeautje van het liefste vriendinnetje ter wereld (Chanel5):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 45% gewijzigd door PKM op 12-05-2014 17:22:10 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_139874922
Aike en Giorgio lopen langs het atelier en vinden het “fakking lelijk”. Zit 1200 euro in zegt Giorgio.
Ruud gaat stemmen op Billy, Emil en Rienk. Billy stemt op Ruud, Charlotte en nog iemand. Emil stelt voor om Rienk de derde stem te geven.
Robin is het uiterlijk van Aike aan het verfraaien, in de hoop dat haar date onder de indruk zal zijn. Charlotte zegt dat Aike iets leuks gaat krijgen, ze weet nog steeds niet van de date. Als Aike het niet leuk vindt mag ze het aan Charlotte of Isabella geven.
Laura zit nog steeds op haar paal (BoonDockSaint):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Robin en Aike (Pearlbitch):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_139878382
De boodschappen van vanmiddag hebben ¤486,36 gekost.
Aike’s date komt binnenstappen, Robert heet hij. Van Ruud mag hij plaats nemen bij de open haard. Aike is geblinddoekt en wanneer die afgaat roept ze “Ooh wat lekker!” maar ze had het over de hapjes en had de man niet opgemerkt.
Robert is 37. Hij heeft een autobedrijf met Mini’s en Cabrio’s en heeft onroerend goed. Hij is veel in Californië en Zweden op vakantie geweest. Hij vindt Aike leuk omdat ze klassiek is.
Hij praat zichzelf vast, hij vindt Robin het mooist maar Aike als persoon veel stabieler.
Charlotte wil na Aike ook dates in Utopia.
Er zijn twee gasten in de loods met een wel heel bijzonder verzoek.
Aike geblinddoekt (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Aike wijst Robert er op dat hij zeg maar gebruikt als stopwoordje. Hij is een beetje onzeker en nerveus. De keer daarop dat Robert zeg maar zegt buldert Aike weer van het lachen.
Aike zegt dat ze een probleem heeft, want ze is met sabbatical maar haar huidige werkgever wil haar mogelijk niet terug in dienst na Utopia. Ze is wel heel gek op haar auto, die enkele honderden euros per maand kost. Als ze van de auto af moet gaat ze een mailtje naar Robert sturen die dan gaat kijken of er mensen interesse hebben in de auto. Hij is er helemaal blij mee want dan hebben ze in ieder geval nog contact na vanavond.
Ondertussen hebben Isabella en Charlotte een gesprek. Isabella is nerveus voor de stemronde, ze wil eten, rellen, aan de wijn en keiharde s (ze maakt haar zin niet af).

Laura is van de paal af, ze heeft 3 uur en 7 minuten gezeten.
Ruud is een beetje beledigd als hij Aike hoort zeggen dat Isabella dagelijks de koeien melkt. Aike zegt buiten in het bijzijn van Robin, Charlotte, Laura en Vanessa dat ze Robert een beetje een sukkeltje vindt. Ze heeft moeite het gesprek gaande te houden en het kost haar veel energie. Ze noemt het een naaistreek van de groep en denkt dat de regie expres iemand heeft uitgezocht die niet haar type is. Robert zegt dat hij Joey en Ruud wel een lekker ding vindt.
Aike vraagt aan Robert op wie hij zijn positieve stemmen zou geven om in Utopia te houden. Hij kan zijn keuze nog niet maken en wil iedereen 5 seconden aankijken. Hij stemt Aike, Ruud en Charlotte.

Isabella is chagrijnig en snauwde wat naar Laura. Even later zit ze met Rienk in de slaapkamer, Rienk
heeft ook weinig interesse in de drukke gast. Isabella kan wel lachen om Aikes reactie.
Ruud wil weten of Robert een beetje Aikes type is. Aike vindt het helemaal niets. Ruud vertelt aan Roert dat er meer dates zijn deze week, de beste kandidaat krijgt eind van de week een telefoontje. De groep wil ook meebeslissen over welke man het beste was, zij vinden Robert wel leuk.
Robert wil wel iets kopen, als ze er een leuk prijsje van maken. Hij betaalt met geld uit zijn portemonnee, terwijl andere bezoekers portemonnees doorgaans moeten inleveren.
Aike kijkt verschrikt als ze hoort dat ze morgen weer een date krijgt. Vanessa vond dat Robert ballen had om langs te komen en dat hij humor had. Aike wil zich niet negatief uitlaten over iemand die net een paar stappen buiten de poort heeft gezet maar ze vond het wel gênant.
Vanessa heeft een mededeling, de wasmachine is overleden. Ze gaat meer wijn bestellen zodat Aike iedere avond in ieder geval wijn bij haar dates heeft.
Giorgio is ook tevreden, zijn gedeelde verzameling met Emil van superhelden is compleet.
Billy is van plan morgen op de paal te gaan zitten zoals Laura vandaag deed.
Aike is dronken volgens Charlotte. Charlotte probeert zelf een wijntje te krijgen omdat ze zenuwachtig is voor de stemronde.
Robert koopt een kaasje (LekkerSimpel):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 26% gewijzigd door PKM op 12-05-2014 22:33:26 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 07:21:52 #260
388664 crew  Dotteke
pi_139894710
Isa is weer vroeg bij de koeien en zoals gewoonlijk loopt ze te zuchten en te steunen.
Als Nico bij haar komt dan begint ze gelijk te klagen over Ruud, hij heeft wederom de halster niet omgedaan en de zwarte koe begint behoorlijk dominant te worden, wat het melken voor Isa moeilijker maakt.
Isa vertikt het om dit zelf te doen. Als Nico het wil doen zegt Isa dat dat niet gaat lukken.
Isa is weer boos op Ruud, het zeil is weer niet over het hooi/stro gedaan en is nat, het eten is bijna op, Ruud geeft ze veel te veel. Ruud had deze maand stemmen van Isa gekregen als ze nog negatief gingen stemmen.

Nico heeft een e-mail gekregen over hoe je het beste een earthship kan bouwen.
Terwijl Nico die wil vertellen aan Isa begint deze dat ze Nico en Rienk gisteren avond wel kon vermoorden. Nu ging iedereen op tijd naar bed, bleven deze twee praten.
Isa heeft haar onderbouwing voor het stemmen al klaar, ze is zo blij dat er positief gestemd gaat worden, ze wordt er zelf positief van.
NIco weet het nog niet, zij vindt moeilijk.

Isa heeft gekeken wie ze in december naast zich zou willen hebben.
"Met wie weet ik zeker dat ik het kan redden tot het eind".
Isa is er achter gekomen wat ze in Utopia aan het doen is.
Bas Haring heeft dit bevestigd
Volgens haar valt een ideale samenleving met 15 man niet na te leven
Voor haar is de ideale samenleving er al, samenleven met veel verschillende mensen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Dotteke op 13-05-2014 07:32:22 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 07:43:09 #261
388664 crew  Dotteke
pi_139894842
Nico en Isa hebben beide met Gio gesproken over het festival wat eigenlijk 12 juli zou moeten gaan plaats vinden. Nico heeft Gio gezegd dat dit niet meer gaat lukken, en daar is hij nu ook achter gekomen. Volgens Nico is het nu ergens in september.

Isa heeft gezegd dat hij alleen maar met Robin loopt te flikflooien. Hij moet de laatste 5 minuten voor centraal nog snel even de administratie doen. Isa heeft hem gezegd dat hij dat iedereen dag twee uurtjes aan moet besteden of zo.

Eenmaal weer binnen fluistert Isa tegen Nico dat de koelkast er niet uitziet, zo vies is deze.
De dames zetten thee en gaan buiten op de veranda zitten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 09:11:30 #262
388664 crew  Dotteke
pi_139895750
18 mei is er een moestuin les hoor ik op de stream van Nico, Isa schijnt er niets van te weten Aike wel, die zegt dat ze Emil die dag in een bolderkar gevuld met stro overal mee naar toe gereden wordt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Dotteke op 13-05-2014 09:20:19 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 09:18:47 #263
388664 crew  Dotteke
pi_139895865
AIke vond het wel leuk een beetje sarcastisch te doen toen haar date er gisteren was.
"Een beetje sarcastisch", zegt Isa, "het werd steeds erger".
Aike vond hem een krent omdat hij een kaasje van boer klaver kocht terwijl hij genoeg geld in zijn portemonnee had zitten.

Emil is niet blij, iemand heeft hout van zijn halter gemold,



foto misssnapshot
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 09:30:44 #264
388664 crew  Dotteke
pi_139896053
De wasmachine is kapoet, er moet een nieuwe komen. Vanessa zegt wel 6 keer per dag een was te draaien. Volgens Vanessa blijven mensen maar overal schone handdoeken voor pakken. Dennis zegt dat ze gewoon niet zo vaak moet wassen, als ze dat blijft doen zal er veel was blijven.
Men heeft het er over om een "professionele" wasmachine te gaan zoeken. Vanessa zegt niet te weten of er geld is voor een andere machine.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 10:25:21 #265
388664 crew  Dotteke
pi_139897269
Er is bezoek, iemand van de brandweer, deze meneer is al eens eerder geweest.
Hij komt voor de brandpreventie voor de grote evenementen.
Emil geeft aan dat voor zijn evenement alles goed geregeld is, hij heeft een schaaltekening en die geeft hij aan de brandweer man. De brandweer man heeft ook papieren meegenomen over de voorschriften van het plaatsen van stoelen, hoeveel er naast elkaar mogen staan, hoe groot de paden moeten zijn, de stoelen moeten geschakeld zijn.
Emil neemt de man nu meer naar buiten en legt hem het een en ander uit.
Emil heeft beveiliging een er van is Ron en twee externe beveiligers. Iemand van de EHBO komt uit eigenstal, hij noemt geen naam, maar ik neem aan dat het Isabel is.
De brandweer geeft aan dat alles er goed uit ziet, wat Emil zijn voorbereidingen betreft.
De man vraagt of Emil te tekening wil door scannen.
Voor betreft de 31ste verwijst Emil de man naar Joey.


Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 10:35:18 #266
388664 crew  Dotteke
pi_139897514
Joey legt uit dat er de 31ste twee evenementen in een zijn. Joey legt uit hoe de mensen over het terrein gaan lopen tijdens zijn obstakelrun. Bij ieder obstakel staat iemand die in de gaten houdt of alles goed verloopt.

Na de run is er ruimte voor 200 extra bezoekers voor het feest. Ook Joey heeft een plattegrond hoe alles die dag komt te staan. Alles is afgezet volgens Joey, de man van de brandweer vraagt of er rekening gehouden wordt met hulpdiensten die er bij moeten kunnen..
Op de vraag of er een brandweer auto kan staan die dag moet de man hem helaas teleurstellen.
Joey heeft contact gehad met de EHBO en er is een verpleegster aanwezig, Isabel
Er is een beveiliger per 100 man geregeld.

Joey heeft de tekening al doorgemaild aan de brandweer man.
"De overgang tussen de run en het feest wordt even hectisch", zegt Joey, en hij legt uit dat hier een hek en daar een hek komt, alle bakstenen worden weggehaal en er is beveiliging zat.
De brandweer man vraagt of de deur al gemaakt is, dat moet op de prioriteiten lijst komen te staan.
De brandweerman laat andere even het licht er over schijnen en de krijgen zo snel mogelijk bericht of er nog op of aanmerkingen zijn.

Hij zegt nog even dat het de tweede keer is dat hij daar is, een volgende keer zal er een rekening komen.
Verzoek van de man is om de volgende keer de plannen door te mailen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 11:16:37 #267
388664 crew  Dotteke
pi_139898581
Vanessa heeft iemand aan de telefoon voor een wasmachine

Vanessa wil een wasmachine met een 9 kilo trommel en die is niet op voorraad. Als de man kan garanderen dat de wasmachine er uiterlijk vrijdag is wil ze hem wel bestellen, de man kan haar dat niet garanderen en gaat het navragen voor haar. Dit is in principe een siemens, zegt de man. Hij mag dat eigenlijk niet vertellen :P
De machine kan vrijdag geleverd worden, er zit 5 jaar garantie op, 'we zitten hier nog maar 7,5 jaar, kun je niet iets aan de prijs doen", vraagt Vanessa. Maar pech voor de Utopianen, de man kan niets aan de prijs doen. Ze moeten via internet betalen.
Of dit besproken is met de Utopianen en of er geld voor is weet ik niet, dat heb ik niet meegekregen.

[ Bericht 25% gewijzigd door Dotteke op 13-05-2014 11:21:59 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 11:47:20 #268
388664 crew  Dotteke
pi_139899464
De bewoners zitten in spanning, Ruud zou het fucktop vinden als hij dit keer weer genomineerd zal staan, dat was hij de vorige keer al, maar hij had het op niemand af gereageerd. Hier is Billy het niet mee eens. Hij had het op haar afgereageerd. Billy stelt voor als ze beide genomineerd staan om hun heil bij elkaar te zoeken. Charlotte der hart klopt hard van de zenuwen en Joey mag het voelen, alleen weet Charlotte niet precies waar haar hart ook weer zat.
Vanessa en Gio hebben niet kunnen slapen en vinden het op deze manier stemmen veel moeilijker, ze zijn er veel meer mee bezig dan met negatief stemmen.
Joey interesseert het niet zoveel, hij is blij met wat hij gestemd heeft.
De bewoners zitten wat te hangen, er is nu een accuwissel, ik neem aan dat de stemming zo begint.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 12:14:12 #269
388664 crew  Dotteke
pi_139900447
En dan is het zover, de eerste positieve stemming gaat beginnen. Naar wat heen en weer geschuif staat iedereen in positie. Het is dit keer Nicoline die de uitslag van de elite uit de brievenbus mag halen. Het is alweer de 5de stemming van Utopia, Nnico legt nog een keer uit dat er drie positieve stemmen worden uitgebracht. Iedereen die de minste stemmen heeft wordt genomineerd, het zijn er minimaal 3. Nico gaat als laatste stemmen.


Als eerste is Billy:
Ze geeft haar stem aan drie criterias, liefde, ze heeft haar ware liefde gevonden, 2de is zakelijk, en derde is haar geestelijke ontwikkeling
1 stem naar Ruud, 2de naar Charlotte en de derde naar Rienk.
Aike
Belangrijkste dingen voor haar zijn work hard, play hard, aan het eerste hebben ze meer in dit project, ze kan ook goed genieten van een feestje als ze dat verdiend heeft.
1 stem naar Vanessa,
2de motivatie waarden is grenzen verleggen persoonlijke ontwikkeling
2de stem Nicoline
3de motivatie, we hebben powers nodig in Utopia, met de clown komen we niet ver
3de stem gaat naar Dennis, omdat Dennis in haar optiek meer waarde in de groep heeft is omdat mensen een spiegel voor houdt.
Isa:
Isa is er de laatste 4 weken achter gekomen dat ze haar Utopia al heeft, thuis
1ste stem Aike, omdat ze niet om kan gaan met geld en niet zakelijk is
2de stem gaat naar, Nicoline om haar eartship en luisterend oor
3de stem naar Dennis, omdat hij ook een boodschap heeft en zegt wat hij denkt.
Laura
1ste stem naar Vanessa, opvangen, hard werken
2de stem voor Robin, goed bezig, kapsalon, trouwerij en vriendschap
3de stem voor Charlotte, goed bezig en haar mattie
Vanessa Normaal kan ik hard schreeuwen maar nu is het zwaar
drie is te weinig, ze wil meer geven en dan krijgen we een SL
1ste stem is voor Aike
2de voor Gio, vertoruwen lief, streken, geinig heid en omdat hij ook niet heeft kunnen slapen vannacht.
3de voor Laura, zou eerst negatief zijn maar gaat ze omzetten naar positief
Charlotte Ze vind het moeilijk en is fucking zenuwachtig,ze moet haar briefje er bij pakken
1stem voor Aike omdat ze haar heel erg helpt die ze niet snapt en die ze moeilijk vindt en haar support.
2de voor Vanessa, hard werkt altijd voor de groep bezig en zichzelf weg cijfert.
3de voor Nicoline omdat ze iedereen inspireert en behulpzaam is. Ze heeft gekozen op groepsbelang en vindt het kut voor haar vriendinnen
Robin
Robin heeft niet gekeken naar vriendschap er hoeven geen perfecte mensen in te zitten, er mogen mensen in zitten die nog moeten leren
1ste stem gaat naar Laura, ze heeft soms een heftige mening maar staat ook open om te leren
2de stem gaat naar Rienk, iemand die een heel andere mening heeft en waar ze vaak loodrecht tegen over staat.
3de stem gaat naar Emil omdat zij hem als leider ziet.
Rienk Legt nog even uit waarom hij een politieke partij is begonnen nav de nieuwe stemming.
Zijn stemmen gaan naar de mensen zijn die zich het meeste hebben ontplooid
1ste stem Vanessa, goed ontplooid en dingen geleerd.
2de stem gaat naar Ruud, vanaf het begin af aan heeft Rienk hem zien groeien en ziet dat Ruud steeds meer dingen op hem neemt en groeit.
3de stem gaat naar Laura, ze kwam binnen als iemand die meteen in de verdediging schoot, je Ruud
Een persoon hier is grappig, geniaal en knap en dat ben ik zelf, dus geef drie stemmen aan mezelf, en hij loopt naar zijn foto, maar komt lachend terug, hij maakt een geintje
Hij geeft een stem op de liefde en dat is een stem voor Billy
tweede stem is o.a voor vriendschap, die gaat naar Emil
en de derde stem is Rienk, hij leert veel van hem.
Emil
Emil heeft gekozen om niet zo maar op vriendschap te stemmen, hij vindt dat egoistisch
1ste stem aan Gio, Hij heeft het meeste plezier en gedraagt zich daar ook naar, en hij doet zijn best om hard te werken
2de stem gaat Aike, hij ziet in haar iemand met wie hij intellectueel op een lijn zit
3de stem gaat naar Vanessa, je werkt hard, je bent er voor de groep, maar ik zie ook dat jij ze op persoonlijk niveau de mensen die het moeilijk hebben steunt. En ook het feit dat Vanessa haar eigen kinderen een andere dag laat komen op haar verjaardag om hem tegemoed komt voor zijn worstel gala
Gio
Geen makkelijke keus.
Hij heeft besloten om op drie punten te gaan kiezen, punt een is respect
1ste stem voor Vanessa
2\de stem voor Emil je bent niet alleen mijn maatje maar je doet ook alles, werken op het land heb ik respect voor
3de stem is voor Aike, van wie leer ik het meest, waar heb ik nog wat aan en dat is Aike, want op zakelijk aspect kan ik nog veel van je leren.
Joey stemming gebaseerd op drie punten
1ste stem Vanessa, hij vindt dat ze zich weg cijfert voor de groep
2de stem voor Gio
3de stem, Charlotte voor genegenheid
Dennis
1ste stem Nicoline, voor het voedsel
2de stem Isa, voor de dieren
3de stemVanessa voor de verzorging

Ron

1ste stem voor Vanessa
2de stem voor Aike
3de stem voor Dennis
Nico
1ste stem voor Vanessa
2de stem voor Aike, zakelijk genie van de groep.
3de stem Isabel, omdat ze veel respect heeft voor het vroege opstaan voor de dieren en is onder de indruk hoe ze begaan is met de dieren. Ruud is hierdoor een beetje gepikeerd, 'ik verzorg de dieren toch ook' moppert hij.
De elite heeft gestemd voor Emil, Aike en Isabel


Joey en Ron hebben geen stemmen
Robin 1 stem en Bil 1 stem, er zijn dus 4 genomineerde

[ Bericht 5% gewijzigd door Dotteke op 13-05-2014 12:58:39 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  dinsdag 13 mei 2014 @ 12:56:49 #270
2961 Capaja
Cappie voor intimie
pi_139902342
HeddeGijDaGezeetGehadJaMinDeDaWerklijkWaarHoeDoeDeGijDaHoeDoeDeGijDaHoeHeddeGijDaGedaan?
pi_139903189
Billy wil door Ruud met rust gelaten worden na de stemming. Even later staat ze met Rienk te knuffelen en zegt dat ze hem hard nodig gaat hebben de komende dagen. Billy’s verwachting is dat ze weleens naar huis gestuurd kan worden door de nieuweling. Billy heeft ondertussen ook geen zin meer om daar te blijven. Ruud vraagt of ze dan ook niet meer bij hem wil blijven. Charlotte zegt ook dat ze haar wel daar wil houden.
Vanessa heeft veel moeite met haar hoge aantal stemmen. Laura en Nicoline proberen haar op te beuren, dat ze het heel goed doet in Utopia en daarvoor ook waardering mag krijgen.
Nicoline baalt van het lage aantal nominaties, ze had gehoopt op meer genomineerde mensen.
Ruud is ontevreden omdat hij net als Isabella ook voor de dieren zorgt maar daar geen waardering voor heeft gekregen van de groep.
Ron heeft weinig woorden vuil gemaakt aan zijn nominatie maar ligt onder een deken op bed.
Aike heeft veel stemmen gekregen, dit had ze zelf niet verwacht.
Charlotte baalt dat ze niet op Joey heeft gestemd, omdat hij wel op haar stemde.
Ron ligt in bed (LekkerSimpel):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Billy huilend op het bankje (RVer):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 13:18:16 #272
388664 crew  Dotteke
pi_139903249
Billy is hevig verontwaardigd dat ze van niemand een stem heeft gekregen en loopt huilend door de loods. Ze is al getroost door Rienk, Lotte en Emil heeft haar ook het een en ander uitgelegd.
Ruud vindt het vreemd dat juist Billy, die zoveel geld binnen brengt genomineerd is, ook van Ron en Joey vindt hij het raar.
Emil zegt dat het wel eens kan komen omdat ze teveel met Ruud bezig is, Maar Billy zegt dat ze dat echt niet laat vallen, als ze verliefd is wil ze er bij zijn en als ze haar dat niet gunnen gaat ze liever weg.
"Hoi prinsesje van me", zegt Ruud en slaat een arm om haar heen
"Ik voel me niet oke, ik wil hier niet meer blijven. Als niemand mij hier wilt hebben, behalve jij, dan wil ik hier niet blijven", snikt Billy. "En dat kuiken kan ik niet meer horen, chagrijnig word ik er van". Ruud geeft aan dat hij ook maar twee stemmen heeft gekregen.

Vanessa loopt ook te huilen zij heeft de meeste stemmen gekregen.
Ze zegt dat alle spanning van haar afvalt nu, de bewoners denken dat Vanessa niet veel waardering in de buitenwereld krijgt en daardoor hier niet mee om kan gaan.
Billy is buiten op het bankie gaan zitten.
Ron heeft zich na de stemming terug getrokken in bed,(ik las op de COS dat hij huilt, dat heb ik zelf niet gezien) Inmiddels ligt hij in de hangmat.

[ Bericht 8% gewijzigd door Dotteke op 13-05-2014 13:24:17 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 13:29:14 #273
388664 crew  Dotteke
pi_139903636
Vanessa zoekt Billy op en baalt dat het zo is gegaan, ze zou graag punten van haar weggeven.
Vanessa had liever bij de 4 genomineerde wilde zitten. Ze heeft met niemand een speciale band, voor haar is iedereen gelijk. Ze kan er duidelijk niet mee omgaan.
Vanessa blijft bij haar standpunt dat ze liever een negatieve stem uitgeeft.
Het raakt Vanessa dat ze positieve stemmen heeft gekregen.

Dennis en Isa staan bij Ron,
Ron zegt dat hij net zo voor de groep werkt als Vanessa en toch geen stemmen heeft gekregen.Ron is boos en men hoeft niet meer bij hem te komen om dingen te doen.
Hij doet niets anders als dingen van de groep, hij is zelfs bezig met een musical voor de groep om de groep dichter bij elkaar te brengen.
Isa baalt dat ze Ron geen stem heeft gegeven.
Ron gaat niet lobbyen bij de nieuwe bewoner.

Billy en Ruud lopen gearmd buiten, Billy heeft het moeilijk. Ze wordt net als in de buitenwereld niet gewaardeerd. Ze kan beter naar huis is haar mening.
Volgens Ruud is het geen verrassing, dit hadden we toch kunnen verwachten.
Voor Billy is het wel een telleurstelling, "wat doe je hier dan"?
Als Billy op het gras gaat zitten ontdekt Ruud een konijnen hol. "Kijk een konijnen hol", zegt Ruud. "Daar heb ik echt me hoofd nu niet naar staan Ruud".
'Laat me naar huis gaan", zegt Ruud.
Ruud vraagt of de liefde van haar leven, die wel op haar gestemd heeft niet belangrijk is. "Waarschijnlijk niet", zegt Billy

Hij overlaad haar met kusjes maar dat kan Billy op dit moment niet bekoren.
"Er is echt een grote kans dat ik naar huis ga, hou daar aub rekening mee", zegt Billy tegen Ruud.
Ruud gaat echt zijn best doen om haar te houden.
AL snikkend zegt ze dat hij dan wel de enige wil zijn.
'Er is buiten jou niemand die mij hier wil hebben", snikt Billy.
"Ik voel me gewoon niet oke".
"Lekker hardwerken om hier te blijven, wat doe ik hier eigenlijk, dan ben ik liever in mijn eigen Utopia". Blijkbaar vindt de elite dit ook belangrijk, het is niet verrassend dat er zo gestemd wordt. Het gaat om hard werken, het gaat er niet om hoe je bent volgens Ruud.

Voor Bil voelt het als een dolksteek dat ze geen stem van Lot heeft gehad.
Nogmaals zegt Ruud dat hij ook geen stemmen van zijn vrienden heeft gehad, vorige week hebben zijn vrienden juist OP hem gestemd.
Joey heeft helemaal geen stem terwijl hij juist zo goed bezig is.
Ron doet alles voor de groep en ook geen stem
Robin onterecht genomineerd, Laura had er moeten zitten.

Billy geeft aan dat ze een slechte verliezer is en over het hek wil klimmen.
Ruud geeft aan dat misschien de liefde voor hem misschien wel belangrijker is dan Utopia


Foto van Hidiho

[ Bericht 14% gewijzigd door Dotteke op 13-05-2014 13:56:05 ]
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator dinsdag 13 mei 2014 @ 13:59:55 #274
388664 crew  Dotteke
pi_139904804
En dan komt de post, de pinautomaat is eindelijk bezorgd
Billy gaat maar een brief schrijven.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_139905353
Ruud wil voor Aikes laatste date (donderdag) een clown inhuren voor 115 euro per uur.
De tandarts is weer gearriveerd. Hij komt een stukje op Giorgio's kapotte tand plakken. :W
Gio bij de tandarts (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Charlotte, Emil en Ruud in gesprek met Billy, ze heeft gestemd op ratio. Emil vindt dat Billy belangrijk is in Utopia met haar schilderwerk en modemerk. Billy voelt zich een buitenbeentje door haar tekort aan stemmen en zo voelt ze zich in de buitenwereld ook vaak. Volgens Rienk zou Billy wel veel stemmen hebben gekregen als er gestemd was op vriendschap. Charlotte vraagt of Billy doet wat ze kan in de groep. Billy is van mening van wel, als iets gevraagd word doet ze het en ze heeft gisteren nog aan het atelier staan bouwen. Billy vindt persoonlijkheid belangrijk. Als Charlotte voor een bouwer had gestemd dan had ze voor Dennis gekozen omdat Ron teveel voor zich houdt.

Charlotte begon het gevoel te krijgen dat ze op Billy moest stemmen alleen maar om niet de drama's te krijgen die ze nu heeft. Volgens Billy is het net alsof Charlotte denkt dat ze Chably ook makkelijk zonder haar kan doen. Billy begint teleurgesteld maar wordt tijdens het gesprek steeds bozer.
Robin zegt tegen Charlotte dat ze eerst altijd hoorde dat Billy haar vriendinnetje hoorde. Charlotte stipt aan dat Billy weinig doet, af en toe een schilderijtje en gisteren ineens ijverig helpen het atelier te bouwen. Charlotte is teleurgesteld omdat Billy haar heeft laten vallen voor Ruud. Billy heeft op Charlotte gestemd omdat ze belangrijk voor haar is en snapt niet waarom ze die niet terug kreeg. Charlotte snapt het wel want bij iedereen die ging stemmen dacht ze die geeft mij geen stem en die ook al niet. De stemmen die ze heeft gekregen waren vriendinnen stemmen en gegenheid van Joey, dat zijn dus ook geen stemmen omdat ze veel doet in Utopia.
Billy krijgt al snel spijt dat ze boos werd op Charlotte en ze geven elkaar een knuffel.
Billy is nog steeds teleurgesteld in Charlotte (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Billy en Charlotte leggen het bij (PTLe):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Buiten is ook een discussie over de stemronde gaande. Volgens Emil zou Ron meer stemmen gekregen hebben als hij vrolijker zou zijn. Vanessa en Giorgio hebben gestemd op iemand die ze anders een negatieve stem gegeven zouden hebben, Dennis vindt dat raar. Volgens Dennis moeten ze harder nadenken over waarom mensen de elite stemmen hebben gekregen. Emil is trots omdat hij als enige een negatieve en positieve publieksstem heeft gekregen.
Emil en Dennis in discussie over de stemming (PTLe):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er is een man op bezoek voor de Utopiamarkt, Jos heet hij. Hij zou eigenlijk 's ochtends komen maar het verkeerd stond vast waardoor hij een nieuwe afspraak moest maken. Hij verkoopt pellets gemaakt van mest voor in de kachel. Dennis vindt het een interessant product en schuift ook aan.
Jos wil op de Utopia markt gaan staan met zijn product en gaat dit ook aankondigen op zijn website.
Utopiamarkt Jos (D-B):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Charlotte mompelt dat Ron maar naar huis moet. Robin zou op Dennis en Ron gestemd hebben
als ze negatief zouden stemmen. Laura denkt dat Joey naar huis moet.
Ron denkt dat jezelf voor de groep inzetten niet belangrijk is. Vanessa had liever negatief gestemd zodat de mensen die genomineerd zijn ook een reden hebben bij waarom ze genomineerd zijn. Robin noemt het demotiverend dat ze opnieuw genomineerd is. Ze vond het wel leuk om haar positieve stemmen uit te delen.

[ Bericht 34% gewijzigd door PKM op 13-05-2014 15:18:48 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')