abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
  donderdag 23 maart 2017 @ 18:49:50 #176
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169726690
registreer om deze reclame te verbergen
Een half uur opnames van mensen die staan te wachten op de opening.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_169862049
quote:
The Jane in Antwerpen zakt op de lijst van The World’s 50 Best Restaurants van 54 naar 74. Vorig jaar was het restaurant van Sergio Herman nog de hoogste nieuwe binnenkomer in de lijst. De andere twee chef’s in de lijst van vorig jaar, Jonnie Boer en Richard Ekkebus staan niet tussen de nummers 51 en 100, wat inhoudt dat zij zich de komende editie opnieuw in de mondiale top zullen nestelen. De vraagt is alleen nog op welke plek.

The World’s 50 Best Restaurants wordt woensdag 5 april onthuld in Melbourne, Australië. In de weken voorafgaand aan de bekendmaking, maakt de organisatie al diverse winnaars bekend die op 5 april gehuldigd worden. Zo is inmiddels al bekend dat Heston Blumentahl de oeuvre-award krijgt en restaurant Disfrutar in Barcelona de ‘One to Watch Award’, voor aanstormend talent. En nu maakt The World’s 50 Best Restaurants dus ook de onderkant van de lijst bekend, 51 t/m 100.

- lees verder bij Misse Horeca -

http://www.missethoreca.n(...)3834683B23B17AA65YI4

http://www.theworlds50best.com/list/51-100-winners
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 29 maart 2017 @ 17:36:54 #178
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169865392
The Jane in Antwerpen zakt op de lijst van The World’s 50 Best Restaurants van 54 naar 74.
:P
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 29 maart 2017 @ 17:42:33 #179
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_169865514
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 29 maart 2017 17:36 schreef Pietverdriet het volgende:
The Jane in Antwerpen zakt op de lijst van The World’s 50 Best Restaurants van 54 naar 74.
:P
Kijk eens naar de post boven jou?
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 29 maart 2017 @ 18:14:00 #180
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169866132
quote:
0s.gif Op woensdag 29 maart 2017 17:42 schreef golfer het volgende:

[..]

Kijk eens naar de post boven jou?
Lees mijn post nog een keer, wellicht begrijp je dan de smiley
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 29 maart 2017 @ 18:22:43 #181
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_169866319
Ah, Pietiaanse humor.
Hilarisch. _O-
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 5 april 2017 @ 15:47:07 #182
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_170020611
registreer om deze reclame te verbergen
Vandaag dus de officiële bekendmaking:

De Librije is vier plaatsen gestegen op de World’s 50 Best, de ranglijst met beste restaurants ter wereld. Ons Nederlands driesterrenrestaurant staat dit jaar op plaats 34.
In Melbourne kregen de Boertjes als een van de vele aanwezigen het goede nieuws te horen. Ze stijgen van plaats 38 naar 34.
Daarmee behoren ze tot de absolute top van Europa en laten gerenommeerde namen achter zich zoals Azurmendi Atxa uit Spanje, L’Astrance uit Parijs en Vendôme van de Duitse driesterrenchef Joachim Wissler.

De Nederlandse chef-kok in Aziatische dienst, Richard Ekkebus, zien we met zijn restaurant Amber in HongKong terug op plaats 24. Eerder werd al bekend gemaakt dat The Jane in Antwerpen, het restaurant van Sergio Herman, dit jaar op plaats 74 staat.

De top 5 ziet er als volgt uit:

Eleven Madison Park in New York, USA
Osteria Francescana in Modena, Italië
El Celler de Can Roca in Girona, Spanje
Mirazur in Menton, Frankrijk
Central in Lima, Peru.
Poef.....gone! ©golfer
pi_170021636
oooh, hoe tof is dat! Een Nederlandse chef op plaats 24 :o

Staat er eigenlijk ook een vrouwelijke chef in die top 50?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 5 april 2017 @ 16:48:12 #184
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_170021783
quote:
0s.gif Op woensdag 5 april 2017 16:39 schreef Isabeau het volgende:
oooh, hoe tof is dat! Een Nederlandse chef op plaats 24 :o

Staat er eigenlijk ook een vrouwelijke chef in die top 50?
Geen idee.

Volledige lijst:
Top 50 beste restaurants ter wereld 2017


1 Eleven Madison Park New York USA
2 Osteria Francescana Modena Italy
3 El Celler De Can Roca Girona Spain
4 Mirazur Menton France
5 Central Lima Peru
6 Asador Etxebarri Axpe Spain
7 Gaggan Bangkok Thailand
8 Maido Lima Peru
9 Mugaritz San Sebastian Spain
10 Steirereck Vienna Austria
11 Blue Hill at Stone Barns Pocantico Hills USA
12 Arpège Paris France
13 Alain Ducasse au Plaza Athénée Paris France Opnieuw binnen
14 Restaurant André Singapore
15 Piazza Duomo Alba Italy
16 D.O.M. São Paulo Brazil
17 Le Bernardin New York USA
18 Narisawa Tokyo Japan
19 Geranium Copenhagen Denmark
20 Pujol Mexico City Mexico
21 Alinea Chicago USA
22 Quintonil Mexico City Mexico
23 White Rabbit Moscow Russia
24 Amber Hong Kong China
25 Tickets Barcelona Spain
26 The Clove Club London England
27 The Ledbury London England
28 Nahm Bangkok Thailand
29 Le Calandre Rubano Italy
30 Arzak San Sebastian Spain
31 Alléno Paris France Nieuw
32 Attica Melbourne Australia
33 Astrid y Gastón Lima Peru
34 De Librije Zwolle Netherlands
35 Septime Paris France
36 Dinner by Heston Blumenthal London England
37 Saison San Francisco USA
38 Azurmendi Larrabetzu Spain
39 Relae Copenhagen Denmark
40 Cosme New York USA
41 Ultraviolet by Paul Pairet Shanghai China
42 Boragó Santiago Chile
43 Reale Castel Di Sangro Italy Nieuw
44 Brae Birregurra Australia Nieuw
45 Den Tokyo Japan Nieuw
46 L’Astrance Paris France Opnieuw binnen
47 Vendôme Bergisch Gladbach Germany
48 Restaurant Tim Raue Berlin Germany
49 Tegui Buenos Aires Argentina Nieuw
50 Hof Van Cleve Kruishoutem Belgium Opnieuw binnen
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 5 april 2017 @ 16:54:07 #185
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_170021928
quote:
0s.gif Op woensdag 5 april 2017 16:39 schreef Isabeau het volgende:

Staat er eigenlijk ook een vrouwelijke chef in die top 50?
Op plaats 30: Elena Arzak.
Op plaats 40: Daniela Soto-Innes
Poef.....gone! ©golfer
pi_170022002
quote:
0s.gif Op woensdag 5 april 2017 16:54 schreef golfer het volgende:

Op plaats 30: Elena Arzak.
Op plaats 40: Daniela Soto-Innes
O+ dank je wel voor het uitzoeken voor mij!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 23 april 2017 @ 14:38:31 #187
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_170426668
Uitgebreid interview met Therese Boer.

quote:
Thérèse Boer, de beste gastvrouw van Nederland, vertelt over de opmerkelijke relatie met Jonnie Boer, de man van haar leven. ‘Laatst sloeg ik hem bijna knock-out. Dat was leuk.’ Over hun eerste zoen, de alchemie van de derde ster en een leven na driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.
Volledige artikel: http://www.missethoreca.n(...)oor-elkaar-101268593
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 23 april 2017 @ 17:44:34 #188
207727 Smallish
Kleintje!
pi_170432579
quote:
14s.gif Op zondag 23 april 2017 14:38 schreef golfer het volgende:
Uitgebreid interview met Therese Boer.

[..]

Volledige artikel: http://www.missethoreca.n(...)oor-elkaar-101268593
Wat een leuk interview! Mooi stel samen, bijzonder. *;
Is dat zo?
  maandag 15 mei 2017 @ 12:37:34 #189
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_170957486
Tegenwoordig wordt bijna elke delicatesse nóg lekkerder gemaakt met allerhande toppings. Dat gebeurt met yoghurt, ijsjes en donuts, en vanaf nu hoort de good-old stroopwafel daar ook bij.

Zeer binnenkort opent er namelijk een gloednieuwe stroopwafelwinkel in Amsterdam: Van Wonderen Stroopwafels. Het leuke hieraan is dat de wafels in chocolade worden gedipt en vervolgens met allerlei lekkere toppings worden versierd. Denk aan M&M’s, Oreo koekjes of gezouten karamel.
Je vindt de zaak binnenkort – de precieze openingsdatum is nog niet bekend – aan de Kalverstraat 190 in Amsterdam.

stroopwafelwinkel.jpg
stroopwafelwinkel1.jpg
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 15 mei 2017 @ 12:42:00 #190
131800 Tarado
capô de fusca
pi_170957566
quote:
11s.gif Op maandag 15 mei 2017 12:37 schreef golfer het volgende:
Tegenwoordig wordt bijna elke delicatesse nóg lekkerder gemaakt met allerhande toppings. Dat gebeurt met yoghurt, ijsjes en donuts, en vanaf nu hoort de good-old stroopwafel daar ook bij.

Zeer binnenkort opent er namelijk een gloednieuwe stroopwafelwinkel in Amsterdam: Van Wonderen Stroopwafels. Het leuke hieraan is dat de wafels in chocolade worden gedipt en vervolgens met allerlei lekkere toppings worden versierd. Denk aan M&M’s, Oreo koekjes of gezouten karamel.
Je vindt de zaak binnenkort – de precieze openingsdatum is nog niet bekend – aan de Kalverstraat 190 in Amsterdam.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
wat voor witwasser zit hier achter?
pi_170961270
quote:
Ronnie Herman, de vader van Michel en Sergio Herman, is op 11 mei op 69-jarige leeftijd overleden. Ronnie Herman bouwde Oud Sluis samen met zijn vrouw Ans uit tot een van de beste mosselrestaurants in Zeeland.

Het afscheid vond in besloten kring plaats. Bekend was dat Ronnie Herman leed aan een ernstige vorm van dementie. Op zijn 44ste droeg hij het stokje in Oud Sluis over aan zijn zoon Sergio, maar bleef zelf nog jarenlang actief in de keuken. Sergio Herman bracht het restaurant naar de internationale top met drie Michelinsterren. In juni 2013 werd bekend dat hij stopte met het restaurant.

Familierestaurant
‘Ja, ik wilde eigenlijk eerder stoppen. Maar ik was er nog niet klaar voor, emotioneel niet en evenmin qua keuken’, zei hij destijds. ‘Oud Sluis is een familierestaurant, ik ben hier groot geworden. Mijn vader heeft me in deze keuken opgeleid, mijn moeder heeft ons altijd bijgestaan… Dan doe je niet zomaar de deur achter je dicht. Bovendien wilde ik knokken voor perfectie. Maar dieper kan ik niet meer gaan. In ieder geval niet bij Oud Sluis.’

Van Oud Sluis naar Eetboetiek
Michel Herman, de broer Sergio Herman en zijn partner Sarine Oosterbaan gingen verder met het familierestaurant. Zij doopten het om tot De Eetboetiek , een combinatie van horeca en lifestyle onder 1 dak.

Air Republic
In Sergio Hermans nieuwe restaurant Air Republic dat op 31 maart de deuren opende, staan als ode aan zijn vader gerechten van Ronnie Herman op de kaart. Dit omdat hij de basis vormde van de carrière van Sergio Herman.
http://www.missethoreca.n(...)FA4B92177C07ADC5DYI4
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_172645650
‘All you can eat’ kent geen grenzen meer
quote:
De grootste schrokop at op één avond 8,5 schnitzel. ‘Durft u het aan dit record te verbreken?’, daagt het Roermondse ‘Schnitzelparadies’ het publiek uit. Het bedrijf lokt klanten met onbeperkt schnitzels eten op dinsdagen voor ¤16,50.

Ondernemer Wim Cox kreeg kritiek op deze oproep om te komen schransen in zijn Tiroolse restaurant, maar wijst die af. ‘Het is de eigen verantwoordelijkheid van het individu. En het gaat zelden fout. De meeste gasten eten maximaal twee schnitzels. Daar verdienen wij ook nog aan.’
In wokrestaurant Park Plaza in Kerkrade kunnen gasten onbeperkt Chinees, Japans, Italiaans en Frans-Nederlands ( frites en biefstuk) eten.

In wokrestaurant Park Plaza in Kerkrade kunnen gasten onbeperkt Chinees, Japans, Italiaans en Frans-Nederlands ( frites en biefstuk) eten.Foto: Roger Dohmen / Hollandse Hoogte
Cox spreekt van een succes. Het zorgt voor extra bezoekers op een doorgaans rustige avond. Hij gebruikt de formule van onbeperkt eten ook in enkele andere restaurants van zijn horeca-imperium.

Wereldrestaurant is dé trend
Het ‘all you van eat’-concept is niet meer beperkt tot spareribs bunkeren of opscheppen aan Chinese buffetten. Tegenwoordig kun je je ook te buiten gaan aan sushi, tapas, pizza, barbecue en zelfs kreeft. Zoveel eten als je wilt, voor een vaste prijs. Vooraf te betalen. De grootste groei zit in de restaurants die verschillende keukens aanbieden, de zogeheten wereldrestaurants.
‘Wij zien nog steeds een stijging voor het all you can eat-concept’, zegt Niek Timmermans, senior adviseur bij Van Spronsen & Partners Horeca-advies. In de markt ziet hij grofweg twee varianten: restaurants die zich er helemaal toeleggen en restaurants die het erbij doen. ‘Die bieden op stille doordeweekse dagen af en toe onbeperkt spareribs eten.’

Het onbeperkt eten is ooit begonnen bij de Chinees met zijn buffetten, die in de jaren negentig overstapte naar wokken. ‘Nu Nederland een beetje uitgewokt is, werd het onbeperkt sushi eten’, zegt Timmermans. ‘En nu zie je de nieuwe generatie vaak ontwikkelen tot een wereldrestaurant.’
Oma en de kinderen kunnen mee
Het grote voordeel van zo'n wereldrestaurant is dat het voor ieder wat wils biedt. Oma kan mee, vaak tegen gereduceerd tarief. Zelfs de kinderen vinden altijd wel iets van hun gading. Bij Vandaag, een keten met vestigingen in Amsterdam en Utrecht, stapelen de kleintjes zonder blikken of blozen frikandel en sushi naast soesjes die rijkelijk zijn gedompeld in de chocoladefontein.

Het ABC-restaurant in Velp was veertien jaar geleden de eerste waar je vooraf betaalde om een bepaalde tijd binnen te zijn, zegt Maarten Meurs die samen met vader Eric Meurs ABC Restaurants leidt. Inmiddels tellen 265.000 bezoekers per jaar minder dan ¤30 neer om hun bord vullen in het visrestaurant, de Chinees, steak house of het pannenkoekenhuis. In totaal negen restaurants onder één dak.

Nog steeds heeft Meurs niets vergelijkbaars gezien. Wat er misschien nog het meest op lijkt, was Etenstijd in Tilburg, dat recent is afgebrand. Dat is neergezet door een ander deel van de familie Meurs. Jan en Anita Meurs, die eerder de supermarktformule Lekker & Laag hadden uitgedokterd en aan Jumbo verkocht, begonnen daar tien jaar geleden. Je kon er alles krijgen: saté of zalm, maar ook kangoeroe of krokodil.

Brabantse formule naar Irak tot VS
Het concept wordt uitgebreid in binnen- en buitenland. In 2018 moet er een ABC-vestiging open gaan in het Limburgse Sevenum. Plannen zijn er ook voor restaurants in Nieuwegein en Breda. En eind dit jaar start de bouw in Amsterdam. In Osdorp wordt een ABC van 1200 zitplaatsen en elf restaurants gecombineerd met een groot vrijetijdspark met lasergamen, een indoor speeltuin, bowlingbanen en beurslocatie, waar het gezin een hele dag kan verblijven.

De Meet Inn, zoals het hele project heet, vergt een investering van ¤30 mln tot ¤40 mln. Initiatiefnemer is de Syriër Sanharab Korkis, die het idee opdeed in het ABC-restaurant in Velp en met zijn familie de belangrijkste investeerder is. Een eerste buitenlandse vestiging is er ook al: een Irakese gast heeft als franchise-ondernemer een ABC geopend in Irak. En er zijn plannen voor uitbreiding naar Amerika.

1600 zitplaatsen
De all you can eat-restaurants ontsnappen niet aan de horecabrede trend van ketenvorming, zegt Timmermans. Behalve ABC en Vandaag komen er meer concepten op die al dan niet via franchisers proberen meer vestigingen te openen. Watertuin heeft inmiddels in vijf Nederlandse plaatsen een restaurant. Van de tapasketen La Cubanita – doordeweeks voor ¤17,50 en in het weekend voor ¤22,50 – zijn er al 47 vestigingen.
Nederlandse kipfrikandellen naar Irak

In Irakees Koerdistan, in Erbil, staat een ABC-restaurant, met 1350 zitplaatsen een slagje groter dan zijn oudere broertje in het Brabantse Velp. Maarten Meurs van ABC is er net geweest om personeel op te leiden. Het restaurant is in franchise opgericht door een Irakese christen uit Barneveld en zijn broer, een zakenman in Irak.

De twee broers kwamen in Velp eten en wezen de directeur erop dat zoiets als all you can eat helemaal niet bestaat in Irak. Ze zagen er wel brood in en startten er een franchise, die er net zo uitziet als in Brabant.

Vanuit Nederland gaan de kipfrikandellen en allerlei andere voedingsmiddelen naar Irak toe. ‘Er zijn halal frikandellen’, zegt Meurs, die maar minieme wijzigingen heeft moeten doorvoeren. Het loopt als een trein, aldus de ondernemer. ‘In juli denken we 35.000 bezoekers te ontvangen.’
Binnen de trend van all you can eat is er weer de trend naar megarestaurants. De afgelopen jaren zijn veel grootschalige concepten, oneerbiedig ook wel 'eetfabrieken' genoemd, bijgekomen. In Duiven staat er een restaurant met 800 zitplaatsen, in Roosendaal eentje met 600 plekken, in Emmen ook 600, Almere 700.

De Mallejan in Maarssen telt zelfs 1600 zitplaatsen en is daarmee naar eigen zeggen het grootste all you can eat wokrestaurant van Europa. De formule is simpel. Op een doordeweekse dag geldt een prijs van ¤27,95 per persoon voor onbeperkt eten en drinken (frisdrank), op vrijdag en in weekend ligt de prijs twee euro hoger.

De megarestaurants roepen onvermijdelijk ook verzet op. Omwonenden vrezen overlast; tweeduizend bezoekers of zelfs meer per dag kunnen een wijk verstoppen. De reguliere restaurants protesteren ook steeds vaker tegen de komst van de eetfabrieken, die in tegenstelling tot vroeger steeds vaker binnen de stadsring opduiken en klanten wegzuigen.
https://fd.nl/ondernemen/(...)nt-geen-grenzen-meer
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  maandag 24 juli 2017 @ 16:47:12 #193
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_172645711
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 16:42 schreef borisz het volgende:
‘All you can eat’ kent geen grenzen meer

[..]

https://fd.nl/ondernemen/(...)nt-geen-grenzen-meer
Waar vroeger men een gruwelijk slechte keuken had, de UK, is tegenwoordig een hoogstaande culinaire cultuur ontstaan. Prachtige Lokale producten, geweldige gerechten. Waar in de beste krant van NL aandacht voor? De vreetschuur..
-O-
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 12:00:16 #194
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_172992488
Francois-Geurds.jpg

François Geurds gaat pinchos verkopen. Zondag 27 augustus opent de Rotterdamse sterrenchef FG Outside en kun jij je op het terras van zijn met één Michelinster bekroonde restaurant FG Food Labs genieten van de lekkerste Spaanse hapjes voor een vanaf-prijs van 2,50 euro.

Je rekent je pinchos af met een strippenkaart. Een knipoog naar het verleden, aangezien de Hofbogen ooit het verzamelpunt was van de trein- en metrolijn tussen Rotterdam en Den Haag.

FG Outside is zondag 27 augustus vanaf 12.00 uur geopend.
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 16 augustus 2017 @ 09:13:37 #195
289177 Iwanius
Gedachten zijn net als Wolken
pi_173176530
:O

Food_Various2017_-_Hans_Worst.png

De winnaar krijgt: ¤ 525,-!
Hij die geld verliest, verliest veel. Hij die een vriend verliest, verliest veel meer. Hij die het vertrouwen verliest, verliest alles
pi_173387710
http://www.missethoreca.n(...)t-souschef-101279086
quote:
Samen met zijn souschef Thomas Groot zet Richard van Oostenbrugge een punt achter het hoofdstuk Bord’Eau in Hotel de l’Europe in Amsterdam. De twee gaan volgend jaar samen een klein restaurantje beginnen aan de Amstel.

Een woordvoerder van de l’Europe laat aan Misset Horeca weten dat er goede gesprekken gaande zijn met een opvolger. ‘We waren al enige tijd op de hoogte. Er zijn gesprekken met een aantal chefs.’ Wie dat zijn, kan de woordvoerster nog niet zeggen. ‘Uitgangspunt is dat de kernwaarden van Bord’Eau blijven behouden: topkwaliteit en topservice. Maar natuurlijk is dit een verlies voor ons.’

Eigen restaurant
In 2012 kreeg het restaurant van Hotel de l’Europe onder leiding van chef Richard van Oostenbrugge haar eerste ster. Een jaar later volgde al de tweede ster.

‘We hebben bij de l’Europe alles bereikt. Een ster, twee sterren, dat had ik nooit verwacht. Zeven jaar lang ben ik hier dag en nacht geweest. Als je foto’s van zeven jaar geleden van me ziet, zie je een stuk minder grijze haren’, meldt Van Oostenbrugge tegenover Het Parool. ‘Het was prachtig’, vervolgt hij. ‘Maar we gaan nu ons eigen restaurant beginnen, begin volgend jaar willen we opengaan. Een heel mooi, klein restaurantje wordt het, aan de Amstel.’ Waar precies wil hij nog niet vertellen, omdat er nog geen handtekening staat onder het contract. ‘Maar ik was meteen verliefd op de plek.’

24 zitplaatsen rondom de keuken
Over het concept zegt hij dat het iets totaal anders wordt dan wat ze nu doen. ‘Culinair willen we verder bouwen op wat we al hebben gedaan maar we gaan nog meer focussen op beleving. Het moet fun worden.’ Het restaurant wordt een grote chef’s table. Een bar om de keuken met 24 zitplaatsen. ‘Waardoor de gasten alles kunnen zien wat we doen. Intiem, met een klein keukenteam van tien man en hopelijk heel veel ­interactie met de gasten.’ Geen nieuw concept. In Hamburg en New York bestaat het al. ‘Maar voor ons betekent het ook dat we ons weer helemaal kunnen ­focussen op waar we dag en nacht mee bezig willen zijn: koken.’

Sterambitie
Of Van Oostenbrugge in zijn nieuwe restaurant ook droomt over een ster? ‘Die ambitie zit absoluut in mij. Als Michelin ons weer zou bekronen met een ster zou dat meer dan geweldig zijn.’
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 17:26:30 #197
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173389239
quote:
11s.gif Op maandag 15 mei 2017 12:37 schreef golfer het volgende:
Tegenwoordig wordt bijna elke delicatesse nóg lekkerder gemaakt met allerhande toppings. Dat gebeurt met yoghurt, ijsjes en donuts, en vanaf nu hoort de good-old stroopwafel daar ook bij.

Zeer binnenkort opent er namelijk een gloednieuwe stroopwafelwinkel in Amsterdam: Van Wonderen Stroopwafels. Het leuke hieraan is dat de wafels in chocolade worden gedipt en vervolgens met allerlei lekkere toppings worden versierd. Denk aan M&M’s, Oreo koekjes of gezouten karamel.
Je vindt de zaak binnenkort – de precieze openingsdatum is nog niet bekend – aan de Kalverstraat 190 in Amsterdam.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Fantasieloze toeristenshit
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_173390079
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 17:26 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Fantasieloze toeristenshit
Amerikaanse overdrevenheid. Komt echt daar vandaan. Ze flikkeren.daar overal kaas, bacon, gekleurde toppings over. The erg voor een echte liefhebber van mooi voedsel...

Een hamburger met 25 lagen vet en zout.
Whatever...
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 18:25:58 #199
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_173390264
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 17:26 schreef Pietverdriet het volgende:

Fantasieloze toeristenshit
Je reageert nu op een bericht van 15 mei. ;)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 19:35:14 #200
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173391616
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 18:16 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Amerikaanse overdrevenheid. Komt echt daar vandaan. Ze flikkeren.daar overal kaas, bacon, gekleurde toppings over. The erg voor een echte liefhebber van mooi voedsel...

Een hamburger met 25 lagen vet en zout.
Ya want cheese with that?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')