quote:Op woensdag 23 april 2014 21:05 schreef Molo het volgende:
[..]
ja ik zag dat er een hele fucking pot doorheen zat
instant diabaidsquote:
wat bedoel je dan precies met smaakvoller, naast de suggesties die ik je al gegeven heb?quote:Op donderdag 24 april 2014 16:19 schreef Tinuviel het volgende:
Puckzzz ziet er erg lekker uit. Goed ook dat je ook na de taart nog Nutella lust.
Iemand nog tips om de botercreme smaakvoller te maken?
Mijn favoriet, roomboter, roomkaas en poedersuiker, heerlijk fris.quote:Op vrijdag 25 april 2014 10:08 schreef Tinuviel het volgende:
Molo ik had je suggesties nog niet gezien. Misschien is het gewoon zo dat ik de boter niet zo lekker vind. Ik zal de tip met vanilla weleens proberen. Kan ik eenzelfde soort creme als botercreme ook met iets anders maken dan boter? Bijvoorbeeld met mascarpone ofzo?
als je boter niet lekker vindt (kan het me niet voorstellen, maar ok) kun je inderdaad ook andere meuk gebruiken.quote:Op vrijdag 25 april 2014 10:08 schreef Tinuviel het volgende:
Molo ik had je suggesties nog niet gezien. Misschien is het gewoon zo dat ik de boter niet zo lekker vind. Ik zal de tip met vanilla weleens proberen. Kan ik eenzelfde soort creme als botercreme ook met iets anders maken dan boter? Bijvoorbeeld met mascarpone ofzo?
wrong topicquote:
Heb je dit al gemaakt Tinuviel? Want volgens mij heb ik me vergist in de hoeveelheid slagroom.quote:Op woensdag 23 april 2014 07:11 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
De creme zal ik dan wel aanpassen. Amaretto voor een kinderverjaardagstaart lijkt me niet handig. Ik denk wel dat de creme door de mascarpone lekker fris was toch?
Biscuit is biscuit. Bastogne is veel te zoet en veel te bros.quote:Op zondag 27 april 2014 16:00 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Ah. Bastogne is dan wel biscuit.
Zelf bakken zou ook kunnen. Maarja daar heb ik zo mijn twijfels over.
Ja, cheescake is geen kwarktaart a la Jeroen Krabbequote:Op zondag 27 april 2014 16:24 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Ja dunno...
Haha oja dat is toch wel en beetj basis. Moet wel lukken.
Zit er bij cheesecake een zijkant bij? Nee toch?
Geef je recept eensquote:Op zondag 27 april 2014 15:01 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Oh ok. En de bodem dan?
800gr biscuit. Is dat dan voor met of zonder de zijkanten?
Lange vingers zullen wel voldoen denk ik?
Ok ik had alleen magere uit duitsland. (Die hele dikke). Goed dqt je het zegt.
quote:Op zondag 27 april 2014 17:00 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Zal wel meer op banketbakkers zijn gericht haha.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |