abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 10 december 2014 @ 23:37:51 #177
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_147471641


Ex-Utopianen Rienk Kroese en Isabella Smit hebben herinneringen opgehaald aan hun verblijf in Utopia. Rienk en Isabella waren deze week voor het eerst sinds 8 september weer samen en de hereniging was een groot succes. Rienk jubelt op Twitter "Isabella en ik. Het was beregezellig! "Love you, babe!"

http://www.telegraaf.nl/p(...)ella_herenigd__.html
pi_147474108
quote:
0s.gif Op zondag 7 december 2014 19:03 schreef Alocanda het volgende:
AARTSWOUD - Ruud en Billy, hoofdrolspelers in de reallifesoap Utopia, hebben vanmiddag de Utopia-koe overhandigd aan Meindert Nieuweboer van het Rundveemuseum in Aartswoud.

De koe, die voorheen op het terrein van het televisieprogramma Utopia stond, gaf geen melk meer en moest vertrekken. Boer John Klaver, die de koe ophaalde, had in eerste instantie het plan om het beest naar de slacht te brengen. Daar waren de Utopianen het niet mee eens.

Het Rundveemuseum in Aartswoud bood een oplossing. Hier staan verschillende soorten koeien rassen waar de Utopia-koe prima terecht kan.

Filmpje:
http://www.noordhollandsd(...)undveemuseum?lref=L1

Volgens Ruud en Billy moet Nicolien de Utopiaan van 2014 worden

[ Bericht 0% gewijzigd door Zeyina op 11-12-2014 04:06:42 ]
----------------------------
Indeling Slaapplaatsen (Wie slaapt waar in Utopia)
----------------------------
  donderdag 11 december 2014 @ 20:44:48 #179
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_147494591
Blog door Olivia, Utopia.


Utopia is een televisieprogramma op sbs6. Kijk jij ernaar? Stiekem? Ik durf ervoor uit te komen. Ik kijk naar Utopia. In het begin heb ik een paar weken gekeken. Ik vond er niets aan dus ik stopte. Toen ik in het revalidatiecentrum lag, dus ik ben weer begonnen met het kijken naar Utopia. En ik vind het fascinerend. Niemand in mijn omgeving durft toe te geven dat ze ernaar kijken maar ik ben vast niet de enige, anders zouden ze niet doorgaan in 2015.

Vijftien mensen, één loods, een stuk grond in de buurt van Laren. Iedereen krijgt de kans om zijn eigen Utopia te creëren. Is dat zo? Ik weet het niet, een groep mensen bij elkaar geeft een bepaalde groepsdynamiek. Het is die dynamiek die mij aanspreekt om toch steeds weer te kijken naar dit programma. Je ziet een groep mensen (diverse leeftijden) die met elkaar samenleven op een afgesloten terrein. 15 individuen die maandelijks moeten nomineren, een aantal mensen zitten op de schopstoel, er is weer rumoer, twee nieuwe inwoners waarvan er één na een paar dagen weer wordt weggestemd en de persoon die mag blijven stuurt één van de genomineerden naar huis.

Een groep mensen die met elkaar een ideale samenleving willen creëren.
Iedere deelnemer heeft zijn eigen doelen, zijn eigen Utopia, maar ze zijn in een groep en moeten het met elkaar doen. Ook moeten ze 'vechten' voor hun eigen plekje. Hun ideeën die ze willen uitvoeren die moeten ze in de groep gooien. De 'meeste stemmen gelden' wordt het meeste gehanteerd als er een groepsbespreking is. Zoals ik net schreef vind ik het programma fascinerend. Enerzijds hoe ze alles hebben opgebouwd in korte tijd, hoe iedereen zijn plekje vindt, strijdt om die plek, opkomt voor zijn of haar Utopie. Maar ook hoe iemand in het begin zijn vaste plek heeft maar die door zijn of haar acties in het dagelijkse Utopia leven verandert. Iedere keer als er een nieuwe deelnemer bijkomt en er een huidige deelnemer wegvalt dan verandert de sfeer in de groep, zijn er weer nieuwe strijden, wordt er veel geroddeld etc.

Of Utopia nou ultiem geluk of complete chaos is, dat weet ik niet. Ik denk dat sommige inwoners werkelijk doen wat ze leuk vinden. Niet altijd in ideale omstandigheden maar ze kunnen wel leven in Utopia op hun eigen idealistische wijze. Anderen doen het minder goed en moeten erg opkomen voor zichzelf om hun plannen uit te kunnen voeren, de een lukt het wel en de ander lukt het niet. Ik vind dat het de laatste tijd erg gefocust is op de B.V., het geld.... Logisch want er zijn inwoners geweest die dingen die zouden moeten worden overlegd met de groep, zonder overleg en op eigen houtje hebben gedaan/beslist. Hoe hier dan weer op wordt gereageerd, hoe de dingen worden opgelost (of niet), vind ik dan weer mooi om naar te kijken. Utopia gaat door in 2015, ik ben benieuwd welke bewoners er blijven en welke er besluiten om te vertrekken.


http://www.lifemustbefabulous.nl/news/utopia/
  donderdag 11 december 2014 @ 20:47:21 #180
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_147494685
Dit bericht is al wat ouder.



FOX had niet de ruimte om Utopia net zoals in Nederland vijf dagen achtereen te programmeren.
Dat Utopia in de Verenigde Staten geen lang leven beschoren was, vindt televisieproducent Talpa heel jammer.
'In de eerste plaats voor FOX.
Utopia ging in de VS op 7 september van start met 4,6 miljoen kijkers. Talpa betreurt dat FOX niet meer plek in de programmering had om de nieuwe realityshow dagelijks uit te kunnen zenden. 'Het aantal uren dat deze grote landelijke netwerken in Amerika hebben is maar beperkt, omdat de vooravond bestaat uit lokale programmering. FOX had niet de ruimte om Utopia net zoals in Nederland vijf dagen achtereen te programmeren. Ze begonnen met twee keer, op dinsdag en vrijdag, maar bij aanvang was al duidelijk dat het aantal uitzendingen zou worden teruggebracht tot eenmaal per week. De rest zou online te zien zijn.'

Het viel de programmamakers niet mee om alle gebeurtenissen in Utopia samen te vatten in een wekelijkse tv-uitzending van een uur, legt de zegsman uit. Daarbij komt dat het realityprogramma op de overgebleven vrijdagavond tweemaal moest plaatsmaken voor het belangrijke honkbaltoernooi World Series. Dat deed het programma geen goed. 'Afgelopen vrijdag was het programma terug op de buis en keken er 1,5 miljoen mensen. Dat is kennelijk niet genoeg', zegt de Talpawoordvoerder.

Talpa verwacht niet dat Utopia nog terugkeert op de Amerikaanse buis.

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)mte-niet-in-VS.dhtml
  woensdag 17 december 2014 @ 17:35:57 #181
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_147675117
Duurt wel heel lang bij tinypic en krijg steeds de melding :
Geen aanstootgevend materiaal a.u.b. !
Rienk is denk ik te sexy en te bloot voor tinypic!

Rienk in magazine Veronica, nummer 50 -20 t/m 26 december 2014


inverband met laden onder een spoiler, even op klikken.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator maandag 22 december 2014 @ 15:42:25 #182
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_147844730
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  maandag 22 december 2014 @ 15:49:13 #183
92279 N.icka
Windforce 11
pi_147845032
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 15:42 schreef Gert het volgende:
Huub en Robin getrouwd (Telegraaf)
ik zet 10 euro in op een scheiding net voor de zomervakantie
  maandag 22 december 2014 @ 16:30:27 #184
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_147846407
Gelukkig is Huub nog steeds niet van de overhaaste beslissingen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_147846624
Klinkt als een wijs besluit.

Kerst met z'n viertjes O+ Zo heeft Claire wat tijd over voor haar nieuwe vriend ^O^
pi_147880346
'' I am under no obligation to make sense to you.''
pi_147954998
Het is Kerstmis en ik schets u het volgende beeld: een verlaten stal. Niet in Bethlehem, maar gewoon op de Bussummerheide. Er mist iets in deze kerststal en dat is de koe. De koe heeft namelijk de benen genomen. Helaas strandt haar vluchtpoging bij het hek dat dit gebied omzoomt. Weldra zal zij worden gevangen door een minderbedeelde die samen met een handjevol lotgenoten op dit terrein woont en met wie wij in deze donkere dagen niets anders dan mededogen moeten hebben.

Want het is geen wonder dat de koe Utopia wilde ontvluchten. Wie zou er niet hoorndol worden, na bijna een jaar. Bovendien zit die koe niet eens vrijwillig vast. Eerder werd de stand van zaken in deze rubriek beschreven als een aangeharkt polderlandschap onder een stolp, waar het leven onder voortdurend gekibbel voortkabbelt. Vier maanden later is er niets veranderd, behalve aan de samenstelling van de groep. En omdat u niet kijkt – dat zegt u althans, terwijl toch 700.000 mensen dagelijks de soap volgen – wil ik u voorstellen aan:

Twee bouwers, die elkaar naar het leven staan. De een is een verschrikkelijke zeurpiet, de ander een onverbeterlijke intrigant. De zeurpiet heeft een knipperlichtrelatie met de waarzegster en ook dit stel bekvecht elkaar geregeld de tent uit, hetgeen de waarzegster natuurlijk had kunnen weten. Er is een labiele tuinman die stiekem drinkt en een steen door de voorruit van een auto mikte, welke werd bestuurd door een oerbewoner die met het voertuig de akker omploegde. De boekhouder ‘knuffelt’ soms met de oudere kokkin, terwijl de kokkin vermoedt dat de boekhouder homo is. Die roddel wordt gevoerd door twee harts- en bedvriendinnen die als spinnen in het web heel Utopia bij elkaar konkelen… Althans: dit alles is wat de tv-makers ons van de Utopianen laten zien.

Denkt u dus even aan ze? En vooral aan de koe! Het is tenslotte Kerstmis.
Bron:telegraaf.nl
  zaterdag 27 december 2014 @ 10:25:47 #189
141378 Pearlbitch
Team Ashley. Snap je?
pi_148000203


Bron: Nederlands Dagblad 27-12-2014
To be or not to be - Shakespeare
To be is to do - Sartre
To do is to be - Russell
Do be do be do - Sinatra
pi_148001115
En dat valt de laatste tijd nog meer op door de gespeelde ruzies tussen Patrick & Colinda :r
pi_148008219
Ik geloof niets van wat Rienk zegt. Hoe zouden die manipulaties moeten plaatsvinden? Er is geen contact tussen de bewoners en de redactie. Alleen in geval van een medische noodzaak kunnen de bewoners gebruik maken van een intercom die in de zenderkamer staat.
pi_148008784
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 december 2014 10:25 schreef Pearlbitch het volgende:
[ afbeelding ]

Bron: Nederlands Dagblad 27-12-2014
Dat hij zich nooit heeft laten overhalen is dan ook de reden dat hij het programma uit geflikkerd is.
  zaterdag 27 december 2014 @ 16:01:08 #193
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_148011494
Injetta je post uit de COS naar hier.

quote:
1s.gif Op zaterdag 27 december 2014 12:35 schreef Injetta het volgende:

Oh, ik heb het nu inmiddels gelezen. Vind het niet zo wereldschokkend. Dat de redactie mensen probeert een kant op te duwen, is toch algemeen bekend? Verder beweert hij dat hij zelf er niet aan mee heeft gedaan. Dus het is niet zozeer een verplichting of zo, maar ik denk meer een poging tot sturing. En de een is daar gevoeliger voor dan de ander. De redactie wil dat het niet inzakt en zet aan tot actie en verhaallijnen.

Op zich jammer, want ik denk als je de mensen gewoon helemaal hun gang laat gaan dat het tien keer interessanter zal zijn omdat het dan echter en onvoorspelbaarder wordt. Liefdes, ruzie en jaloezie ontstaat ook gewoon vanzelf. De redactie maakt meer kapot dan ze beseffen.
pi_148011785
'' I am under no obligation to make sense to you.''
  zaterdag 27 december 2014 @ 16:14:40 #195
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_148011850
Rienk schijnt iets over Utopia en manipulatie te hebben gezegd. Kan iemand dat misschien plaatsen?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_148014228
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 december 2014 16:14 schreef Copycat het volgende:
Rienk schijnt iets over Utopia en manipulatie te hebben gezegd. Kan iemand dat misschien plaatsen?
Het is wel fijn dat het een keer of 15 in de Cos wordt besproken en gepost. Voor de mensen die het gemist hebben. 15 keer.
pi_148016247
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 december 2014 16:14 schreef Copycat het volgende:
Rienk schijnt iets over Utopia en manipulatie te hebben gezegd. Kan iemand dat misschien plaatsen?
http://www.telegraaf.nl/p(...)_kijkcijfers___.html
pi_148034821
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 december 2014 16:01 schreef Tuinfluitert het volgende:
Injetta je post uit de COS naar hier.

[..]

[ afbeelding ]

Hij gelooft niet dat zijn mede-Utopianen acteurs waren.
Andrea, Billy en Emil zijn acteurs.
pi_148051757
quote:
0s.gif Op zondag 28 december 2014 01:06 schreef JanKorteachternaam het volgende:

[..]

Hij gelooft niet dat zijn mede-Utopianen acteurs waren.
Andrea, Billy en Emil zijn acteurs.
Zelfs zijn vriendinnetje is niet "onbekend" wat betreft "medialand" (is van 7 jaar geleden) ;) heb geen idee of ze nog meer heeft gedaan op dit gebied, kwam dat toen tegen.

https://www.youtube.com/user/niekoolien

quote:
0s.gif Op maandag 28 april 2014 23:10 schreef DaniqueV het volgende:
Bij de reacties van dit filmpje....

Nic O'Lean
haha, ik zit in deze reclame, op de voorste stoel!



[ Bericht 0% gewijzigd door DaniqueV op 28-12-2014 16:18:40 ]
Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')