abonnement Unibet Coolblue
pi_144336875
om deze mooie tijd met rienk af te sluiten wil ik jullie even een stukje over rienk uit de roemense media tonen. laten we er nog een keer van genieten!


Din stradă, în societatea ideală: un tânăr fără adăpost îşi îndeplineşte visul în „Utopia"

În „Utopia“, participanţii vin doar cu hainele de pe ei, păstrarea lor în cele mai bune condiţii stând în puterea şi priceperea celor care le poartă. Rienk, un tânăr fără adăpost care participă la versiunea olandeză a show-ului, a venit desculţ, aşa cum s-a obişnuit după ani întregi petrecuţi în stradă.

Viaţa nu a fost blândă cu Rienk, însă el nu şi-a pierdut speranţa într-un viitor mai luminos. Fără a deţine bunuri materiale, tânărul vine în „Utopia“ doar cu dorinţa de a crea o lume mai bună şi cu o filosofia de viaţă pe care doreşte să o impărtăşească celorlalţi participanţi. Aceştia sunt impresionaţi de politeţea şi înţelepciunea celui căruia în lumea reală nu i-ar fi aruncat nici măcar o privire. Să fie „Utopia“ societatea ideală în care nu mai există prejudecăţi?

În „Utopia“, participanţii îşi creează singuri, pornind de la nimic sau aproape nimic, societatea ideală. Dacă şi tu visezi la o lume în care doar regulile şi legile tale sunt valabile, înscrie-te în „Utopia“. Intră pe www.utopiatv.ro şi poţi să fii unul dintre cei 15 aleşi s-o creeze, iar pe pagina de Facebook a emsiunii, https://www.facebook.com/UtopiaPrimaTV, fii la curent cu ultimele noutăţi.

Utopia“ este lumea pe care o pot construi cei înscrişi pe utopiatv.ro, dacă au abilităţi fizice sau idei vizionare, dar, mai ales, dacă se pot adapta într-un mediu de imprevizibil.

Prima TV aduce în România reality-show-ul „Utopia“, cel mai ambiţios şi neobişnuit experiment social, în care 15 oameni vor lua totul de la zero. Într-o lume fără legi şi fără reguli, ei vor încerca, timp de un an, să creeze societatea perfectă. Până acum, formatul a fost achiziţionat în cinci ţări, dar este în desfăşurare doar în Olanda şi este foarte aşteptat în SUA, unde va rula la postul Fox, din această toamnă.
Prima TV dă startul înscrierilor pentru show-ul Utopia


bron: https://ro.stiri.yahoo.co(...)C4%83-090047581.html

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_144337023
Halé fucking joela.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_144352743
De Utopia-bewoners zijn in de rouw. Voor Rienk, bewoner van het eerste uur, is het avontuur voorbij.

Nieuwe bewoner Mark mocht uiteindelijk beslissen wie van de genomineerden, te weten Rienk, Ruud, Isabella en Nicoline, Utopia maandag moet verlaten.

Met iedereen voerde hij de laatste dagen gesprekken om zo tot een goed geďnformeerde keuze te maken, registreert Utopiagekte.nl. Zenuwachtig hakt hij de knoop door: "Het doet pijn aan mijn hart, maar Rienk moet naar huis!'.

"Nee, nee, nee, nee! Hier klopt niks van!", roept Rienk in tranen, maar al snel herpakt hij zich, pakt zijn spullen bij elkaar en loopt richting poort. Rienks knipperlichtvriendin Nicoline is ontroostbaar, maar Rienk houdt zich goed. "Ik hou van je schat, tot snel,'' roept Rienk nog tegen haar, terwijl hij voor eens en altijd het Utopia-terrein verlaat.

Bron: de Telegraaf
http://m.telegraaf.nl/pri(...)rienk-verlaat-utopia
SOONY
  woensdag 10 september 2014 @ 08:34:49 #104
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_144380092
Vandaag in NRC Next een achtergrondartikel over Utopia.
Met grappige striptekeningetjes van typisch Utopiaanse momenten, zoals een boze Billy en het ei-incident. Daarvoor moet je toch echt even naar de kiosk, de tekst heb ik wel:

quote:
Realityshow Na acht maanden draait het in Utopia vooral om geld, gehuil en relatieproblemen. Voor wie het programma niet volgt: dit is het leven in een met camera’s behangen microsamenleving.

ROMY VAN DER POEL
Als de bewoners van Utopia leefden volgens een script, dan zouden de schrijvers ervan een beetje overdreven hebben. Te veel ruzie, te veel gehuil, te veel stukgelopen relaties.

Maar drama heeft geen script nodig. Zet vijftien vreemden bij elkaar in een loods en ze zullen elke dag een beetje meer controle over zichzelf verliezen.

Zo claimt de ‘paranormaal begaafde’ Colinda dat ze 9/11 en de Bijlmerramp heeft voorspeld. „Het is bewezen dat het zo is.”

Doet Ruud zijn best haar te „ontmaskeren” door haar te bespioneren als ze voor 75 euro readings geeft aan de picknicktafel op het Utopia-terrein. „Het is gewoon bloedgeld.”

Barst zijn verloofde Billy, die hij een paar weken geleden nog ten huwelijk vroeg in het weiland bij de koeien, dagelijks in huilen uit en eindigt ze de meeste gesprekken inmiddels schreeuwend met „Je begrijpt me toch niet” en „Laat maar”.

Werd Isabella tijdens haar verblijf in Utopia ‘ontdekt’ door Wolter Kroes en nam ze de single ‘Ik ben je prooi’ met hem op.

Probeert mede-Utopiaan Charlotte, die ook graag zangeres wil worden, ondertussen oprecht blij te zijn voor Isabella, al lukt het maar niet haar jaloezie te onderdrukken.

Ja, Utopia bestaat nog. Al 253 dagen wordt een voormalig militair terrein in Laren bewoond door vijftien ‘Utopianen’, die er bouwen aan de ideale samenleving. Goed voor zo’n zes- tot zevenhonderdduizend kijkers per dag; net iets minder dan het aantal mensen dat naar Nieuwsuur kijkt.

Het ‘experiment’ duurt nog tot eind dit jaar. Dit is wat je moet weten als je wilt inhaken.

Schulden in Utopia

Voordat Utopia begon, zei bedenker John de Mol dat het in eerste instantie zou gaan om overleven. Maar dat is niet echt het juiste woord. Ook in de ideale samenleving van Utopia draait het vooral om geld.

Om eten te kunnen kopen moeten de bewoners geld verdienen. Omdat ze niet van het terrein af mogen hebben ze een webshop gemaakt waar je hun zelfgemaakte producten kunt kopen. Ze maken schilderijen (een schilderij van Billy is te koop voor 175 euro) en timmeren tuinmeubels en vogelhuisjes.

Kijkers kunnen ook op het terrein langskomen. Op de website kun je kaartjes kopen voor een darttoernooi of een Hollandse Avond met De gebroeders Ko (toegang 25 euro). Een paar maanden geleden werd er een bed and breakfast op het terrein geopend – al zegden sommige klanten daarvoor weer af omdat ze Ruud en Billy op de livestreams seks zagen hebben in het bed.

Je zou dus kunnen zeggen dat het de goede kant opgaat met de kapitalistische samenleving. Maar de kas van Utopia BV stond tot een paar weken geleden op min 7.000 euro. Dat is het geld waar de bewoners eten van kopen en nieuwe projecten mee financieren. In betere tijden kreeg iedereen zakgeld, maar dat is ingetrokken.

Armoede in Utopia betekent vooralsnog oud brood zonder beleg en minder sigaretten – waar dan weer ruzie over wordt gemaakt. Het is overigens wel de vraag welke leverancier eten blijft brengen als er geen geld is.

Bovendien wordt de ideale samenleving flink gesponsord. De bewoners maken selfies met een telefoon van Sony (zelfs in het zwembad, want ja, hij is ook waterproof), lopen rond met de nieuwste tablet en werken achter een Vaio-laptop. Post wordt niet altijd in de brievenbus achtergelaten, maar gebracht door een vriendelijke postbode die rondrijdt in een glimmende PostNL-bus. Als er klusjes moeten worden gedaan komt er een glimlachende Hornbach-klusjesman langs met een lijstje. Zo makkelijk kan het dus zijn.

Een maand voordat je fuck zegt

Zes van de vijftien Utopianen doen sinds het begin van de serie mee, het andere deel van de inwoners wisselt. Ze verlieten de loods omdat ze dat zelf wilden of omdat ze werden weggestemd door medebewoners, het blijft een spel.

De meesten sporten een beetje, timmeren af en toe aan een project, volgen een sapkuur, melken de koeien of werken aan hun lichaam in de sportschool.

Voor iedereen die Utopia verlaat, komt een nieuwe bewoner in de plaats. Op de website kan iedereen zich aanmelden. De productie stuurt dan twee potentiële Utopianen het terrein op, de bewoners bepalen na een paar dagen wie er mag blijven.

Maar de nieuwkomers, die vol goede moed het terrein op lopen, herinneren zich al snel niet meer waarom ze kwamen. Na tijdje in de loods lijkt niemand zichzelf nog onder controle te hebben.

Zo woonde René, hij kwam binnen als een rustige man, nog maar een maand in Utopia toen hij voor het eerst nijdig de loods uitliep. „Fucking zwijnenstal. Rot op. Stomme varkens”, schreeuwde hij. Even daarvoor had hij voorgesteld om elke dag om 12.00 uur met alle inwoners het terrein schoon te maken. Die bleken niet enthousiast.

Een paar minuten later zat hij snikkend op een bankje voor de loods. Die avond ervoor werd hij ook al gekwetst door een opmerking die Rienk tegen hem had gemaakt. Bij het kampvuur zei hij: „Jij bent een fout. Je vader en moeder hadden een dom idee.”

René: „Dat was voor mij echt een wegtrekker van hier naar Utopia.”

Naakte bewoners spotten

Als je wilt, kun je zelfs 24 uur per dag meekijken via de livestreams. Zelfs als de bewoners slapen kun je hun gezichten op vier verschillende schermen zien.

Er is een Utopia-Facebookgroep en er staan fora vol over de bewoners. Op een pagina worden blootfoto’s van de bewoners verzameld.

En anders kun je altijd nog los in de chat op de website van Utopia, alleen voor de betalende kijkers. Veel kijkers nemen het op voor de bewoners en hebben een favoriet gekozen.

Sommigen reageren zich liever af. ‘Tering irakees moet gaan vechten in irak’, verschijnt er in de chat als Ivan in beeld is. Hij vluchtte op zijn elfde met zijn gezin naar Nederland.

En: ‘Billy heeft een zuigmond’, als Billy weer eens in huilen uitbarst.

Soms richten alle camera’s zich alleen op de koeienstal. Lock, wordt er dan in de chat gezegd.

Sommige kijkers worden boos. Dit is niet waarvoor ik betaal, zeggen ze. En dan ontstaan er geruchten. Wat zal er op dat moment in het huis gebeuren?

Er is nog meer onduidelijk.

Aan het eind van het jaar moet één deelnemer Utopia winnen. Alleen wil SBS6 niet zeggen hoe de winnaar gekozen gaat worden. En de prijs zou de kas zijn, maar wat als Utopia BV dan nog in de min staat?

„Het is in ieder geval niet zo dat we de winnaar achterlaten met schulden,” zegt de woordvoerder van SBS6.

EN DIT ZEGGEN DE TROUWE KIJKERS
Daniëlle Groenewald (22)
„Ik kijk eigenlijk al vanaf de eerste aflevering naar Utopia. Het ontstond als een grapje. Half 8 is een loos moment op de dag, Utopia vult dat gat op. Ik kijk het meestal samen met een vriendin. Dan app ik haar als het programma begint: ‘Geef Billy nog tien minuten dan is ze weer aan het janken.’ En ja hoor. Billy is nogal labiel, ik snap wel dat ze haar hebben gecast. Ze reageert meestal als een klein kind dat geen zakje snoep krijgt in de supermarkt.
Nu valt het nog relatief mee hoor. Omdat het zomer is, loopt iedereen buiten en hebben ze de ruimte. Maar het wordt daar straks echt heel erg koud in de winter. Op de slechte dagen zitten ze alleen maar binnen, hutje mutje. Met Ruud en al zijn stomme grappen. Utopia is een half uurtje waarin je je verstand op nul zet.”

Jessica Kalfsbeek (18)
„Zaterdag ben ik naar de biomarkt geweest die werd gehouden op het Utopia-terrein. Op tv lijkt het alsof er een bos rondom de loods ligt, maar het terrein was kleiner dan ik dacht. De akker is bijvoorbeeld niet veel groter dan de tuin van een eengezinswoning. Je kunt er niet zomaar naar binnen. Je telefoon moet je in de auto laten en voordat je door de poort stapt, word je gefouilleerd. Ik heb er serieus over nagedacht om me aan te melden als bewoner. Maar iets hield me tegen. Mensen onderschatten het leven binnen de poorten. Je leven verandert er drastisch. Isabella is opeens een bekende zangeres geworden, Laura een voorbeeld voor de lesbische vrouwen in Nederland. Dat moet je allemaal maar aankunnen. Als je meedoet, kom je er echt als een ander persoon weer uit.”
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Moderator woensdag 10 september 2014 @ 09:43:23 #105
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_144380943
Illustratie uit NRC.Next:

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_144381331
Er schijnt op de Utopia site ook een interview met Rienk te staan maar dat kan ik niet lezen. Zou iemand dat aub hier willen plaatsen voor me?
  woensdag 10 september 2014 @ 10:11:02 #107
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_144381440
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 10:04 schreef KnalPoenani het volgende:
Er schijnt op de Utopia site ook een interview met Rienk te staan maar dat kan ik niet lezen. Zou iemand dat aub hier willen plaatsen voor me?
Maar natuurlijk!
quote:
Hij had het zwaar. Heel zwaar. Hij wilde Nicoline niet loslaten. Maar hij moest wel. Rienk verliet Utopia met een zwaar hart. Hoe blikt hij terug op zijn tijd in de loods? En wat gaat hij nu doen?

Je kwam op 31 december met je kist het terrein op gelopen. Wat kun je je daar het beste van herinneren?
"Je staat te wachten met iedereen en je weet eigenlijk niet helemaal wat er gaat gebeuren. Je probeert iedereen op waarde te schatten en je ziet al die gezichtjes. En je ziet iedereen net zo verward en net zo min dat ze weten wat er gaat gebeuren. En dat schept meteen al een band, en dan ken je elkaar nog niet eens. Eigenlijk is dat iets heel moois. Het verbroedert direct."

Wat heb je in de afgelopen maanden geleerd? "Ik heb geleerd… dat ik zachter moet zijn. Dat heeft Nicoline me geleerd. Verder ook over vooroordelen. Soms kloppen ze wel, soms kloppen ze niet. Bij Marcel had ik een vooroordeel en dat bleek niet te kloppen, dus toen dacht ik daarna: ik laat mijn vooroordelen vallen. En dat deed ik dus ook bij Mark. Maar dat vooroordeel bleek waar te zijn en ik kreeg een slap in the face."

Een slap in the face?
"Ik had met Mark gepraat en alles wees erop dat hij Isabel naar huis zou sturen. En dat de financiële redenen lang niet zo zwaar waren als de groepsredenen. Omdat hij zei van: een groep hoort bij elkaar te zijn en als die groep niet goed functioneert kun je ook geen geld verdienen. Hij gaf mij het gevoel dat hij mij niet naar huis zou sturen. Maar voor dat gesprek had ik altijd al het gevoel dat hij mij naar huis zou sturen. Want raad eens… Hij is een accountant, accountants doen geld. Ik niet, ik haat geld. Het is heel logisch wat hij heeft gedaan vanuit ZIJN perspectief. Maar het is oh zo dom, zo dom… Het is onbeschrijfelijk... Het moment dat hij mij aanwees... Ik kon het gewoon niet geloven! Maakt hij nou een grapje? Echt? Maar toen begon Nicoline te huilen en toen heb ik me gewoon daarop gefocust. Als hij paars was geworden had ik het niet gezien zeg maar. Ik doe mijn stinkende best om niet voor het geld te kiezen. Ik wil voor het goede kiezen. Dat wil ik. Deze man, echt werkelijk, hij weet niet wat hij gedaan heeft. Hij snapt er gewoon geen reet van. Maar hij heeft geen vrienden meer over in Utopia. En ik kan nu ook niets meer voor hem doen. Hij moet het nu zelf zien te rooien. De stemming was in ieder geval wel een van mijn dieptepunten in Utopia."

Wat waren de andere dieptepunten?
"De momenten dat mensen tegen mij logen. Want ik houd van eerlijkheid. Maar het grootste dieptepunt was voor mij wel mijn gedrag. Waarom ik de stemmen heb gekregen. Ik stelde mezelf teleur. En ik weet het: mijn relatie was niet echt makkelijk en mijn emoties waren heel heftig. Maar ik heb Colinda beledigd, ik heb René beledigd, ik heb onaardig gedaan tegen iedereen. Dat had ik niet moeten doen. Maarja, daarom kreeg ik ook stemmen. En daarom sta ik hier nu. Ik had nooit gedacht dat het zulke consequenties zou hebben, maar dat ik hier sta is wel terecht."

Wat was je absolute hoogtepunt? "Mijn mooiste moment is Nicoline. Alles is Nicoline. Gewoon, op de akker. Stiekem kussen in het donker, de gesprekken die we voerden, het knuffelen… Het is sowieso alles en alles. Ik heb haar aangeraden om sterk te zijn en dat waar ze voor staat, om dat vast te houden. Want ze is een hele sterke vrouw. Ze mist haar maatje en dat wordt heel moeilijk voor haar, maar ik zie haar een beetje als de intellectuele eindverantwoordelijke nou. Zij is degene waarop alle dingen die ik waardig vind, waarop dat drijft. Zij ís nu Utopia."

Hebben jullie iets afgesproken over jullie relatie?
"Ik heb geen idee hoe het verder gaat. Ik hou van haar, dus als ze eruit komt zal ik hier staan. Sowieso. We ontmoetten tijdens de Canto Ostinato mensen en die kwamen uit Portugal. En Nicoline wil naar Portugal. Daar wil ze heen om zelfvoorzienend te leven. Ze spreekt ook Portugees. Wij zeiden alletwee: oh, daar gaan we heen. Dus wellicht dat als ze hieruit komt dat dat kan. Ik heb niet het idee dat dit het einde van Utopia is voor mij, er zitten nog wat haken en ogen aan zeg maar!"

Wat ben je nu van plan?
"Ik heb geen idee wat ik nu ga doen. Soms wist ik niet wat ik deed in Utopia, nu ben ik uit Utopia en nu weet ik het helemaal niet meer. Ik leef van dag tot dag. Ik ga nu eerst mijn familie opzoeken en kijken wat zij ervan vinden."

Ga je je bed in de loods en de warmte niet missen?
"Gewenning is dit niet voor mij. Ik zal de loods en de warmte niet missen, ik ben een zwerver. Maar qua vrienden... Dat krijg ik nooit meer zo."
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  † In Memoriam † woensdag 10 september 2014 @ 14:52:47 #108
137949 Disana
pi_144389272
Bedankt voor het leuke leesvoer, Cc.
pi_144390261
quote:
2s.gif Op woensdag 10 september 2014 10:11 schreef Copycat het volgende:

[..]

Maar natuurlijk!

[..]

Copycat,bedankt voor plaatsen van bovenstaande artikelen
pi_144392738
Thanks Copycat!
  † In Memoriam † woensdag 10 september 2014 @ 19:15:56 #111
316829 Miek37
Joezi is een baas!
pi_144397141
Dankjewel CC! ^O^
  donderdag 11 september 2014 @ 01:04:44 #112
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_144410868
Ik las het artikel net op Blendle, hier één van de andere stripjes.



De anderen kan ik helaas niet zien, die komen niet bij het gekochte artikel. In het gekochte artikel zie je alleen bovenstaande plaatjes.

pi_144410959
quote:
7s.gif Op donderdag 11 september 2014 01:04 schreef Grunge. het volgende:
Ik las het artikel net op Blendle, hier één van de andere stripjes.

[ afbeelding ]

De anderen kan ik helaas niet zien, die komen niet bij het gekochte artikel. In het gekochte artikel zie je alleen bovenstaande plaatjes.

[ afbeelding ]
Daarna wel sneaky je geld terug gevraagd?
  donderdag 11 september 2014 @ 01:15:24 #114
326442 Grunge.
Corvus corax.
pi_144411053
quote:
0s.gif Op donderdag 11 september 2014 01:09 schreef Kazenbazen het volgende:

[..]

Daarna wel sneaky je geld terug gevraagd?
Ja, erg hč :@. Doe ik anders nooit hoor. Maar het moest even gezegd worden dat de plaatjes ook bij het artikel hoorden.
  vrijdag 12 september 2014 @ 08:19:07 #115
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_144445807
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rienk in de Telegraaf
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
  Moderator vrijdag 12 september 2014 @ 14:38:21 #116
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_144455202
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 september 2014 08:19 schreef Poezewoes het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Rienk in de Telegraaf
^O^
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  dinsdag 16 september 2014 @ 08:00:06 #117
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_144576723
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De Mol: ’Open einde Utopia’
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
  dinsdag 16 september 2014 @ 08:23:06 #118
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_144576937
Dank!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Moderator dinsdag 16 september 2014 @ 15:44:47 #119
388664 crew  Dotteke
pi_144588551
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_144597364
quote:
Kan iemand die gozer tegen zichzelf beschermen? :')
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
  woensdag 17 september 2014 @ 09:15:10 #121
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_144614771
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Keert Rienk terug naar Utopia?
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
  Moderator woensdag 17 september 2014 @ 09:15:15 #122
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_144614774
'Geen behoefte aan vervolg Utopia' (telegraaf)

Overigens een merkwaardige conclusue op basis van dit onderzoekje.

En Peter N. Tja, types als hij, maar ook een Johan Vlemmix, Peter Jan Rens en andere sneue mediageile aandachtshoeren, ze zullen geen kans onbenut laten om weer in de spotlights te kunnen staan. Ook al is het met een malle pruik op en een voorbinddildo om: aandacht is aandacht.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  woensdag 17 september 2014 @ 09:58:21 #123
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_144615676
Interview met JdM over Utopia in Metro:

Klik
pi_144623748
quote:
0s.gif Op woensdag 10 september 2014 09:43 schreef Gert het volgende:
Illustratie uit NRC.Next:


Dat ze ze nog van kleur voorzien is m.i. nog teveel eer...
pi_144693938
quote:
‘John de Mol weet dat Utopia niet sterk genoeg is’

Het is geen toeval dat John de Mol juist nu zijn tv-bedrijf Talpa te koop zet. Utopia lijkt te gaan floppen in de VS en als dat ook in andere landen gebeurt, daalt de waarde van het bedrijf. Dat zegt een ‘bron uit Hilversum’ vandaag in het AD. Utopia doet het slecht op FOX. “FOX kennende gaat het over 3 weken van de buis als de cijfers verder kelderen. John wil Talpa verkopen voor het debacle te zichtbaar wordt“, zegt de bron. “De Mol zal het nooit toegeven, maar hij weet dat de formule niet sterk genoeg is.”

Binnenkort begint Utopia ook in Duitsland en Turkije. “Het lijkt te veel op Big Brother en is bovendien peperduur om te maken. Na elke teleurstelling zakt de waarde van Talpa opnieuw. Dit moment is zeker geen toeval.”

Volgens Ivo Niehe, die met Niehe Media ook een tv-bedrijf heeft, is De Mol de omvang van Talpa zat. “Het is hem te doen om het plezier. Daar kwam toevallig geld bij kijken, omdat John de allerbeste bleek.”

Tv-bons Fons van Westerloo denkt dat De Mol na een verkoop in elk geval niet stil gaat zitten. “Het zou zomaar kunnen dat hij met het geld van de verzilvering SBS helemaal koopt. Hij deed al eens een bod.”
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')