abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 11:22:54 #1
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_138149963

Het topic voor algemeen schaatsnieuws, transfernieuws, kleinere wedstrijden en mag het iets meer zijn.

Kalender: 2014-2015 NNB


In een na-Olympisch jaar, gedoe over schaatsen op OS2018, afhakende sponsors en bestuurders, gepensioneerden die van alles uitkramen en 400meter banen. Ik heb er zin in! 8-)
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 11:26:49 #2
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_138150058
http://www.volkskrant.nl/(...)ange-afstanden.dhtml

Aldus een oude Italiaan.
quote:
De olympische dominantie van de Nederlandse schaatsers lijkt de opmaat voor een revolutionaire aanpassing van de schaatskalender. Bij de Winterspelen van 2018 zouden de 1.000 meter, de 5 kilometer (vrouwen) en 10 kilometer moeten verdwijnen. Ook de WK allround, WK sprint en EK allround zouden moeten worden afgeschaft.


Als de 10.000 voor mannen en de 5.000 voor vrouwen zijn afgeschaft hoeft de ISU de allround kampioenschappen niet langer in stand te houden
ISU-voorzitter Ottavio Cinquanta

De radicale voorstellen zijn afkomstig van ISU-voorzitter Ottavio Cinquanta, tevens IOC-lid. In een interne brief aan de topbestuurders van de internationale schaatsfederatie stelt hij de Nederlanders moeten worden gefeliciteerd voor hun olympische succes, maar tegelijkertijd noemt hij de dominantie een 'teken van grote zorg'.

De 76-jarige Italiaan stelt dat radicale ingrepen nodig zijn om geld te besparen en de interesse van sponsors en publiek te behouden. Hij spreekt in zijn brief over de 'niet bemoedigende toekomst' van schaatsen, 'met name in financieel opzicht'.

'Het lijkt vanzelfsprekend dat de 10.000 meter mannen en 5.000 meter vrouwen geen aantrekkelijke afstanden zijn voor schaatsers, tv-kijkers, et cetera', schrijft Cinquanta. Hij vindt dat die afstanden, en de 1.000 meter voor mannen en vrouwen, bij de komende Winterspelen plaats moeten maken voor twee nieuwe onderdelen: de minimarathon of mass start voor mannen en vrouwen (zestien ronden) en de gemengde aflossing voor landenteams (twee mannen en twee vrouwen die elk een rondje schaatsen).

Afschaffen WK allround
Het schrappen van de olympische 5 en 10 kilometer opent volgens Cinquanta de weg om de WK allround af te schaffen. Dat toernooi bestaat sinds 1893. 'Als de 10.000 voor mannen en de 5.000 voor vrouwen zijn afgeschaft hoeft de ISU de allround kampioenschappen niet langer in stand te houden.'

De WK afstanden zouden het belangrijkste toernooi moeten worden, met vrijwel hetzelfde programma als op de Winterspelen, afgezien van de langste afstand bij de vrouwen en mannen. De 1.000 meter zou wel gehandhaafd kunnen worden, zodat er bij de WK afstanden een wereldkampioen sprint aangewezen kan worden (de beste over 500 en 1.000 meter).

Cinquanta wil dat de EK allround plaats maken voor een EK afstanden, dat mogelijk wordt opengesteld voor niet-Europeanen. Hij stelt zich een 'vier continenten afstandskampioenschap' voor: de ISU Four Continents Single Distance Championships.

Cinquanta motiveert zijn voorstel aldus: 'Hierbij is in aanmerking genomen dat er veel geld bespaard kan worden en dat de formules van de Winterspelen en de ISU kampioenschappen aantrekkelijker zouden worden voor iedereen. Maar laat mij ook duidelijk maken dat geldbesparing niet het eerste doel is. Het is vooral bedoeld om programma's meer in lijn te brengen met de huidige verwachtingen, en om te voorkomen dat we programma's in stand houden die al te veel jaren worden gebruikt!'

De ISU-voorzitter noemt deze voorstellen 'Optie 2'. Zijn eerste optie is nog radicaler en zal veel meer tijd in beslag nemen dan de herziening van het huidige wedstrijdprogramma. Hij denkt dat langebaan en shorttrack meer toekomst hebben als beide disciplines samengaan en wedstrijden zouden organiseren op een baan van 250 meter.

Cinquanta: 'Als de meerderheid voor een baan van 250 meter is ... dan is het niet moeilijk om te voorzien dat alle schaatsers (langebaan en shorttrack) stap voor stap alleen op de baan van 250 meter willen strijden. Dit zou resulteren in het eind van de shorttrack, ook bij de Winterspelen, en het pakket van competities en relevante titels zou vanaf nul worden opgezet.'

De plannen voor een baan van 250 meter lijken afgekeken van Icederby, dat de ISU twee jaar geleden al inlichtte over een initiatief om schaatsers en shorttrackers op zo'n baan tegen elkaar te laten rijden. De ISU verzet zich tegen die plannen en heeft gedreigd schaatsers die deelnemen aan een test-event in Dubai, in oktober, te schorsen .

Hoge kosten
Cinquanta beseft dat er een lange testperiode voorafgaat aan zo'n radicale wijziging, vooral vanwege de hoge kosten van de bouw van ijsbanen. Maar hij wijst erop dat een 250 meterbaan goedkoper te bouwen en onderhouden is. Op beide banen zijn mass start of pack style races te houden, wedstrijden waarin meerdere schaatsers niet tegen de klok rijden maar tegen elkaar.

Het zal niet eenvoudig zijn draagvlak voor 'Optie 1' te verwerven, weet de 76-jarige Cinquanta, die in 2016 naar verwachting afscheid neemt als voorzitter van de ISU en zijn voorstellen lijkt te beschouwen als zijn nalatenschap. Uit de brief: 'Als de 400 meterbaan wordt beschouwd als de beste, omdat die schaatsers in staat stelt hoge snelheden te halen ... dan moet de 400 meterbaan misschien behouden worden en moeten we de nieuwe baan van 250 meter vergeten.'

Oud-wereldkampioen allround Harm Kuipers, lid van de medische commissie van de ISU en een van de geadresseerden, ziet Cinquanta's brief als een 'steen in de vijver'. De voorstellen sluiten aan bij een al langer levende discussie, ook in Nederland, over de levensvatbaarheid van het schaatsen, en met name de lange afstanden. Kuipers: 'Er moet iets gebeuren. Het is een poging de discussie aan te zwengelen. Hij heeft ergens wel een punt.'

Cinquanta kan zijn ideeën, die omschrijft als 'persoonlijke opinies' niet opleggen aan de ISU. De circa zeventig aangesloten nationale bonden beslissen op een congres via een stemming over voorstellen van het technische comité. Deze zomer wordt het tweejaarlijkse congres gehouden in Dublin.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_138150245
Tsjah persoonlijk zou ik het klote vinden als allrounden wordt afgeschaft maar aan de andere kant kan je het ook combineren met een wk afstanden , tel je de 4 afstanden bij elkaar op voor een punten klassement. Maar dan moeten ze wel de 10km laten leven .
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 25 maart 2014 @ 11:41:02 #4
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_138150433
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 11:34 schreef Joene het volgende:
maar aan de andere kant kan je het ook combineren met een wk afstanden , tel je de 4 afstanden bij elkaar op voor een punten klassement. Maar dan moeten ze wel de 10km laten leven .
Mensen die denken dat allrounden niet anders is dan tijden van de afstanden bij elkaar optelllen :')
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 25 maart 2014 @ 11:49:10 #5
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138150668
Was er maar een gruwelijk rijke schaatsliefhebber om de sport te helpen ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_138151723
Is Cinquanta op zijn achterhoofd gevallen?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 12:27:42 #7
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_138151794
NOS
quote:
Jan Dijkema, de vice-voorzitter van de ISU, is het niet eens met de radicale veranderingen van de schaatskalender die zijn baas Ottavio Cinquanta in een interne brief heeft voorgesteld.

"Met het afschaffen van de WK allround ben ik het volstrekt oneens. Dat heb ik hem laten weten ook", stelt Dijkema, die benadrukt dat het in de brief om de strikt persoonlijke opvattingen van Cinquanta gaat. Volgens Dijkema waren de WK allround in Heerenveen en de NK in Amsterdam succesvolle evenementen met veel publiek. "Het afschaffen daarvan is niet in het belang van de internationale schaatsunie."

Dijkema maakt zich, net als Cinquanta, wel zorgen over de Nederlandse dominantie bij het schaatsen. "Dat kun je Nederland niet kwalijk nemen, maar het betekent wel dat andere landen zich extra moeten inzetten."

Op de WK in Heerenveen zag Dijkema ook buitenlands talent rondschaatsen, onder meer uit China: "China is voor de toekomst, ook financieel-economisch, een ontzettend belangrijk land. Daar moeten we onze prioriteiten bij leggen, in plaats van het afschaffen van het evenement."

Domino-effect
Volgens Dijkema wordt er al veel nagedacht over veranderingen binnen het schaatsen. "We hebben al een voorstel ingediend bij het ISU-congres om de WK sprint en de WK afstanden samen te voegen, maar daar was het ISU-congres geen voorstander van."

"Zelfs de KNSB heeft een voorstel ingediend om de 5 kilometer bij de vrouwen en de 10 kilometer bij de mannen op de EK allround af te schaffen. Ik heb toen al gezegd: het is niet denkbeeldig dat hierdoor een domino-effect zal ontstaan. Wellicht dat dat nu zichtbaar is."

Plannen Cinquanta niet op tafel
Komende zomer is het tweejaarlijkse ISU-congres in Dublin. De plannen van Cinquanta zullen daar niet op tafel komen, omdat alle voorstellen van de technische commissie al bij de nationale schaatsbonden liggen.

"Er zijn allerlei veranderingen denkbaar, die zijn we nu intern aan het bespreken. Zodra we conclusies hebben getrokken, komen we met voorstellingen voor het ISU-congres. Dan komen ze ook naar buiten", aldus Dijkema.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  dinsdag 25 maart 2014 @ 12:28:37 #8
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_138151822
quote:
Oud-wereldkampioen allround Harm Kuipers, lid van de medische commissie van de ISU en een van de geadresseerden, ziet Cinquanta's brief als een 'steen in de vijver'. De voorstellen sluiten aan bij een al langer levende discussie, ook in Nederland, over de levensvatbaarheid van het schaatsen, en met name de lange afstanden. Kuipers: 'Er moet iets gebeuren. Het is een poging de discussie aan te zwengelen. Hij heeft ergens wel een punt'
_O-
pi_138153876
Bizarre ideeën. Geen WK Sprint meer en geen 1000 meter meer zou ik echt heel erg vinden. Die baan van 250 meter doe ik maar af als een misplaatste grap (zou ook gigantische kapitaalvernietiging zijn met alle 400 meter banen die er nu zijn). ;)

Overigens, EK (wat voor type dan ook) kan naar mijn idee wel geschrapt worden. De sport is te klein om binnen Europa voldoende concurrentie hebben. Wat betreft WK Allround en WK Sprint, die zou je samen kunnen voegen net als met het NK.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 25 maart 2014 @ 14:09:17 #10
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138154794
WK allround en sprint samenvoegen lijkt me ook wel mooi ja, dan krijg je een soort superweekend.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 14:19:09 #11
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138155093
WK sprint en allround samenvoegen is wel een leuke, beetje zoals hier in Nederland gebeurde op de koelste ijsbaan, Nadeel is dat bij de vrouwen het allround toernooi verder devalueert.

Verder zou een massastart 15/7.5 km ipv een 10/5 km individueel op de WK afstanden wel interessant zijn. En een EK afstanden ipv een EK allround klinkt ook wel goed.

Aflossing voor landenteams vind ik dan weer niets. maak het nog makkelijker voor die 3 landen die nog een beetje schaatsers hebben (Nederland, Rusland en Polen)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_138155335
quote:
'Het lijkt vanzelfsprekend dat de 10.000 meter mannen en 5.000 meter vrouwen geen aantrekkelijke afstanden zijn voor schaatsers, tv-kijkers, et cetera', schrijft Cinquanta.
Vooral dat et cetera doet 't 'm. :')

Maar hoe komt hij er dan bij om de 1000 meter eruit te willen gooien?

Sowieso snap ik niets van dat idee om het WK Sprint af te schaffen, want als er een schaatstoernooi is waar veel nationaliteiten aan de start staan en presteren, dan is 't daar volgens mij wel.

Een EK Afstanden vind ik juist een raar verhaal. De EK en WK Allround en WK Sprint moeten weg, maar wél een EK Afstanden invoeren? Dat lijkt me dan in combinatie met een WK Afstanden een beetje veel van het goede.
pi_138155395
Aan de ene kant zijn de ideeën van Cinquanta natuurlijk grote kul. Maar aan de andere kant heeft het schaatsen wel een probleem. Maar dit probleem is niet te ondervangen door de sport op z'n kop te gooien. Het probleem is dat het schaatsen in Nederland enorm geprofessionaliseerd is en in het buitenland helemaal niet. De professionalisering is natuurlijk al veel langer geleden ingezet, maar het lijkt erop dat Nederland nu ook heeft uitgevonden hoe rijders te selecteren om zo goed mogelijk te presteren op de spelen. Het gat wat door de professionalisering de afgelopen jaren is gecreëerd dicht je niet door de sport op z'n kop te gooien.

Ik denk dat het bijvoorbeeld een goede zaak is als er buitenlandse schaatsers worden opgenomen in Nederlandse teams. Dat zorgt ervoor dat deze schaatsers input krijgen hoe Nederlandse ploegen het doen. Deze kennis kunnen ze dan weer meenemen naar hun eigen land. Daarnaast kunnen deze schaatsers hun sport op dezelfde professionele wijze beoefenen als de Nederlanders.

Het probleem is gewoon geld. Je ziet het in iedere sport : geld geeft uiteindelijk altijd de doorslag.

Overigens ben ik wel voorstander van het veranderen van de kalender, maar dat heb ik hier al eens gezegd.
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 14:33:42 #14
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138155557
Dat gebeurt toch ook? Niedzwiedzki bij TVM, Contin bij BAM... maar ook dan komen ze tekort
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_138156118
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 14:33 schreef Mexicanobakker het volgende:
Dat gebeurt toch ook? Niedzwiedzki bij TVM, Contin bij BAM... maar ook dan komen ze tekort
Idd, gelukkig, maar het zal denk ik nog meer moeten gebeuren. Contin rijdt volgens mij pas sinds zomer 2013 voor de BAM en is dit seizoen gewoon niet fit doorgekomen.
Niedzwiedzki traint idd bij TVM, maar is volgens mij geen volwaardig lid van de ploeg. En ik vraag me af of hij wel het volledige programma mee kan draaien.
En daar zit, denk ik, wel de clou. Nederlandse schaatsers kunnen full-time met hun sport bezig zijn. De meeste worden er niet rijk van, maar worden wel in de gelegenheid gesteld om zich op niets anders dan het schaatsen te richten.
pi_138156416
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 14:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
WK sprint en allround samenvoegen is wel een leuke, beetje zoals hier in Nederland gebeurde op de koelste ijsbaan, Nadeel is dat bij de vrouwen het allround toernooi verder devalueert.
Hoezo eigenlijk? Sprint en allround lijken mij juist weinig overlap te hebben aangezien de sprinters tekort zullen komen op de langere allroundafstanden en de allrounders tekort komen op de sprintafstanden.
  dinsdag 25 maart 2014 @ 15:08:02 #17
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_138156546
Oneven jaar: WK sprint
Even jaar: WK allround
Oneven jaar: WK afstanden

EK allround, oprotten ermee.

Overigens lult die Dijkema ook maar een end weg over succesvolle evenementen met veel publiek. Ja, in Nederland wel ja. In de rest van de wereld zit er geen hond op de tribune bij een WB-wedstrijd en zelfs bij het EK in Hamar en in Sotsji was het armoe troef.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 15:34:01 #18
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138157334
quote:
7s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 15:02 schreef Kowloon het volgende:

[..]

Hoezo eigenlijk? Sprint en allround lijken mij juist weinig overlap te hebben aangezien de sprinters tekort zullen komen op de langere allroundafstanden en de allrounders tekort komen op de sprintafstanden.
Er zijn in het verleden genoeg vrouwen geweest die op allebei kampioen konden worden.. (Friesinger als voornaamste, ook Klassen en Rodriguez hadden goede podiumkansen) Op een laaglandbaan zijn er ook een paar 1000 meter specialisten die ver zouden kunnen komen die ook kunnen allrounden; voornamelijk van Beek, Wust en (als ze haar vorm van 2013 terug kan vinden) Christ.

Bij de mannen is dat verschil te groot. Daar is dat niet aan de orde. Iemand die wereldtop is op de 1000 kan geen allroundkampioenschap winnen. (Verweij acht ik geen wereldtop op de 1000, en Brodka/Niedzwiedzki zie ik nooit een allroundkampioenschap winnen.)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 15:34:19 #19
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138157344
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 15:08 schreef Szura het volgende:
Oneven jaar: WK sprint
Even jaar: WK allround
Oneven jaar: WK afstanden

EK allround, oprotten ermee.

Overigens lult die Dijkema ook maar een end weg over succesvolle evenementen met veel publiek. Ja, in Nederland wel ja. In de rest van de wereld zit er geen hond op de tribune bij een WB-wedstrijd en zelfs bij het EK in Hamar en in Sotsji was het armoe troef.
Dat was wel genant ja.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_138157346
Heb even zitten brainstormen:
• Bij de heren de afstanden 500, 1000, 1500, 5000 en 10000 behouden. Bij de vrouwen 500, 1000, 1500, 3000 en 5000 behouden. En op een 400 meter baan. Dat vormt de basis van het langebaanschaatsen en dat moet naar mijn idee als een vast kader beschouwd worden.

• WK Allround en WK Sprint samenvoegen en WK Afstanden behouden. Dan heb je een weekend voor de toernooirijders en een weekend voor de echte afstandsspecialisten. Geen EK's want WK's hebben door het sterkere deelnemersveld meer prestige. In een Olympisch jaar de WK Afstanden schrappen. Ook deze wedstrijden moeten een vast kader vormen.

• Wat betreft de Wereldbeker. Als ik puur naar mij zelf kijkt vind ik die wedstrijden het minst interessant. Door met een competitieklassement te werken maak je de individuele wedstrijden in die competitie minder belangrijk. Dat maakt het ook voor de incidentele kijker minder interessant want die volgt het competitieklassement niet, met een toernooi heb je dat niet. Als je de huidige Wereldbeker schrapt heb je in één klap 6 weekenden vrij. Wil je de kalender minder vol maken, dan laat je bijvoorbeeld 1-2 weekenden daar van vrij. Dan hou je dus 4-5 weekenden over.

Als er nou eens geprobeerd gaat worden in die 4-5 weekenden een heel interessant programma neer te zetten. Dat kan met nieuwe wedstrijdonderdelen zijn, dat kan met een mooie locatie zijn zoals een buitenbaan onder de Eiffeltoren, dat kan zijn met marathonwedstrijden, dat kan zijn met een koppelkoers, noem maar op zeg maar. Een beetje zoals de klassiekers in het (baan)wielrennen zeg maar. Ook zou je een kwalificatietoernooi voor de WK Allround en WK Sprint kunnen houden.
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 15:37:06 #21
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138157446
WB vind ik wel prima. Maar mag wel misschien wat meer uitgetest worden. Ze hebben 4 testonderdelen gehad daar toch? Waarvan er 1 olympisch is geworden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_138157463
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 15:08 schreef Szura het volgende:
Oneven jaar: WK sprint
Even jaar: WK allround
Oneven jaar: WK afstanden
Ja, dat is ook nog een mogelijkheid, dan kleeft er nog meer prestige aan de wedstrijden. Enerzijds omdat ze minder vaak gehouden worden en anderzijds omdat het meer voor een piekmoment zorgt waar iedereen superscherp wil zijn.
pi_138158231
EK allround mag eventueel wel verdwijnen, de rest zou ik een stuk erger vinden :)
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 25 maart 2014 @ 16:06:21 #24
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138158465
World Cup moet wat mij betreft gewoon blijven, net als in elke andere wintersport. Het is alleen jammer dat schaatsen de enige wintersport is waar het winnen van de WC weinig prestige heeft. Wel kan er, eveneens net als in veel andere wintersporten, meer uitgeprobeerd worden.

Bij het alpineskiën heeft men bijvoorbeeld af en toe een landenwedstrijd, of een parallelslalom. Bij het biatlon zijn ze aan de slag gegaan met een mixed relay en ook bij rodelen is er een landenwedstrijd gekomen. Schansspringen kent ook eens per jaar een gemengde landenwedstrijd.

Bij het schaatsen zijn er zo ook echt wel dingen te proberen, maar dan moet je niet (zoals hierboven gezegd is) de basis/het vaste kader van het schaatsen aan gaan tasten. Probeer een nieuw onderdeel eerst eens meerdere jaren uit in de World Cup, voordat je er überhaupt over gaat denken of het wel een succes is. Zo zul je zien dat de massastart nog totaal niet boeiend is en dat daar misschien gewoon niet veel potentie in zit.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_138158537
goed idee om de 5 en 10 km af te schaffen.

_O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138158589
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 11:41 schreef Zelva het volgende:

[..]

Mensen die denken dat allrounden niet anders is dan tijden van de afstanden bij elkaar optelllen :')
Dat denk ik allerminst , maar je kan zo een sort of allround maken als het dan toch moet verdwijnen.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 25 maart 2014 @ 16:09:23 #27
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138158599
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 15:37 schreef Kowloon het volgende:

[..]

Ja, dat is ook nog een mogelijkheid, dan kleeft er nog meer prestige aan de wedstrijden. Enerzijds omdat ze minder vaak gehouden worden en anderzijds omdat het meer voor een piekmoment zorgt waar iedereen superscherp wil zijn.
WK sprint
WK allround
WK afstanden
WK allround
WK sprint
WK allround
WK afstanden

Zo dus, verder uitgewerkt? Mwah, dan heb je het WK allround elke 2 jaar en sprint/afstanden maar elke 4 jaar?
Dan zou ik eerder gaan voor WK allround en sprint in hetzelfde weekend, en (desnoods tweejaarlijks) aan het eind van het seizoen de WK afstanden. En EK allround gewoon weg. EK afstanden slaat helemaal nergens op :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 25 maart 2014 @ 16:09:57 #28
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_138158620
quote:
8s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 16:09 schreef Joene het volgende:

[..]

Dat denk ik allerminst , maar je kan zo een sort of allround maken als het dan toch moet verdwijnen.
Nee, dank u. Dat is niets meer waard als papieren tijger.
pi_138158637
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 16:09 schreef Zelva het volgende:

[..]

Nee, dank u. Dat is niets meer waard als papieren tijger.
Dat is idd het nadeel , het zware van de 4kamp verdwijnt.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 16:12:27 #30
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138158734
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 16:09 schreef heywoodu het volgende:

[..]

WK sprint
WK allround
WK afstanden
WK allround
WK sprint
WK allround
WK afstanden

Zo dus, verder uitgewerkt? Mwah, dan heb je het WK allround elke 2 jaar en sprint/afstanden maar elke 4 jaar?
Dan zou ik eerder gaan voor WK allround en sprint in hetzelfde weekend, en (desnoods tweejaarlijks) aan het eind van het seizoen de WK afstanden. En EK allround gewoon weg. EK afstanden slaat helemaal nergens op :')
Draagvlak voor continentale kampioenschappen is gewoon te klein. In Europa zijn er 8 landen waar enigszins geschaatst wordt, en dat is nog het grootst..
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Trouwste user 2022 dinsdag 25 maart 2014 @ 16:39:43 #31
7889 tong80
Spleenheup
pi_138159838
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 16:12 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Draagvlak voor continentale kampioenschappen is gewoon te klein. In Europa zijn er 8 landen waar enigszins geschaatst wordt, en dat is nog het grootst..
Er waren op het WK-Sprint 20 landen actief en op de Spelen ook. Van Canada tot Zuid-Korea.

Nederland wordt nu gestraft voor het goede beleid. Schaf dan ook het langlaufen af wegens de sucsessen van de Noren. Of het rodelen wegens de Duitsers.

Die vent is compleet gestoord. Nog erger dan Blatter.

:P

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 16:56:22 #32
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138160525
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 16:39 schreef tong80 het volgende:

[..]

Er waren op het WK-Sprint 20 landen actief en op de Spelen ook. Van Canada tot Zuid-Korea.

Nederland wordt nu gestraft voor het goede beleid. Schaf dan ook het langlaufen af wegens de sucsessen van de Noren. Of het rodelen wegens de Duitsers.

Die vent is compleet gestoord. Nog erger dan Blatter.

:P

:P
Ja, maar continentale kampioenschappen is dus geen draagvlak voor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 25 maart 2014 @ 17:04:01 #33
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138160815
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 16:56 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja, maar continentale kampioenschappen is dus geen draagvlak voor.
Mee eens. Biatlon is toch wel een grotere sport, maar het open EK daar stelt ook niet veel voor.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 25 maart 2014 @ 17:05:56 #34
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_138160879
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 16:39 schreef tong80 het volgende:

[..]

Er waren op het WK-Sprint 20 landen actief en op de Spelen ook. Van Canada tot Zuid-Korea.

Nederland wordt nu gestraft voor het goede beleid. Schaf dan ook het langlaufen af wegens de sucsessen van de Noren. Of het rodelen wegens de Duitsers.

Die vent is compleet gestoord. Nog erger dan Blatter.

:P

:P
Jij slaat weer eens door
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 17:14:16 #35
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138161114
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 17:04 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Mee eens. Biatlon is toch wel een grotere sport, maar het open EK daar stelt ook niet veel voor.
Maar Biatlon is vooral Europees groot. Er doet een verdwaalde Canadees en Amerikaan bij mee maar dat is het wel.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_138161592
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 16:12 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Draagvlak voor continentale kampioenschappen is gewoon te klein. In Europa zijn er 8 landen waar enigszins geschaatst wordt, en dat is nog het grootst..
Het EK allround is in feite niets meer dan een selectiewedstrijd voor het WK, net als de continentale kampioenschappen in Noord-Amerika+Oceanië en in Azië.
  Trouwste user 2022 dinsdag 25 maart 2014 @ 17:29:06 #37
7889 tong80
Spleenheup
pi_138161652
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 17:05 schreef Szura het volgende:

[..]

Jij slaat weer eens door
Wie er hier doorslaat is de debiele Italiaan.

Het WK-langebaan-en sprint afschaffen. :D

Shorttrack en langebaan samenevoegen op een 250-meter-baan. Mag ik dan spottend posten. Die vent ik krankjorum.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 17:30:27 #38
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138161703
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 17:27 schreef wimderon het volgende:

[..]

Het EK allround is in feite niets meer dan een selectiewedstrijd voor het WK, net als de continentale kampioenschappen in Noord-Amerika+Oceanië en in Azië.
Klopt.

Maar is dat nodig?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 17:30:56 #39
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138161720
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 17:29 schreef tong80 het volgende:

[..]

Wie er hier doorslaat is de debiele Italiaan.

Het WK-langebaan-en sprint afschaffen. :D

Shorttrack en langebaan samenevoegen op een 250-meter-baan. Mag ik dan spottend posten. Die vent ik krankjorum.

:P
erger dan Blatter kan niet, maar erger dan Ecclestone wel
Altijd onderweg naar het avontuur
  Trouwste user 2022 dinsdag 25 maart 2014 @ 17:35:29 #40
7889 tong80
Spleenheup
pi_138161847
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 17:30 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

erger dan Blatter kan niet, maar erger dan Ecclestone wel
Dan zit ie er tussenin. Hoe komen dat soort mensen aan de macht :?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 17:36:41 #41
274204 crew  Mexicanobakker
pi_138161880
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 17:35 schreef tong80 het volgende:

[..]

Dan zit ie er tussenin. Hoe komen dat soort mensen aan de macht :?

:P
Vlotte babbel. En Ecclestone heeft ook veel goede dingen gedaan.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 25 maart 2014 @ 18:17:25 #42
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_138163063
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 17:14 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Maar Biatlon is vooral Europees groot. Er doet een verdwaalde Canadees en Amerikaan bij mee maar dat is het wel.
Tegenwoordig geldt dat ook voor het all-rounden.

EK-Allround heeft volstrekt geen toegevoegde waarde.
pi_138163281
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 14:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
WK sprint en allround samenvoegen is wel een leuke, beetje zoals hier in Nederland gebeurde op de koelste ijsbaan, Nadeel is dat bij de vrouwen het allround toernooi verder devalueert.
En het ontneemt ook de rijders de mogelijkheid om zowel op het WK sprint als allround op het podium te staan. Daarom vind ik het (internationaal) niet zo'n goed idee.
in a crowd you lose humanity
pi_138163407
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 17:30 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Klopt.

Maar is dat nodig?
Nee, in het verleden gold het WK van het voorgaande jaar als selectiewedstrijd voor het jaar erop. Dat kan nu ook.
Of je maakt een wereldranglijst.
in a crowd you lose humanity
  dinsdag 25 maart 2014 @ 18:41:48 #45
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_138163809
Het afschaffen van het EK Allround lost niets op. Het is niet dat er mensen nu niet naar schaatsen kijken omdat dat EK er is...

Volslagen onzin natuurlijk die voorstellen van die ISU-baas. Je historie weggooien voor een aantal wegwerponderdelen die zich eerst moeten bewijzen.

De discussie is ook wel vreemd eigenlijk: aan de ene kant willen ze de wereldbekerwedstrijden belangrijker maken, maar aan de andere kant zijn er teveel belangrijke (wereld)kampioenschappen. En de Nederlandse dominantie los je niet op door nieuwe onderdelen toe te voegen, terwijl je afstanden kwijt wilt waar ook buitenlandse successen op behaald zijn.
Géén kloon van tvlxd!
pi_138165732
SvenKramer86 twitterde op dinsdag 25-03-2014 om 13:57:02 Eindelijk die 10km van het Olympische programma! 😉#Cinquanta reageer retweet
pi_138174646
Ik ben voor 1 WK. Kijk bijvoorbeeld naar Shorttrack daar wordt niet alleen gestreden om de losse afstanden, maar de resultaten tellen ook meteen mee voor het algemeen klassement. Ik denk dat je op die wijze ook kan werken bij de langebaan. En daarnaast is er ook een idee om zogeheten schaats games te houden waarbij de WK's van alle ISU disciplines in 1 stad/dorp tegelijkertijd worden georganiseerd. Dit zorgt er dan voor dat bijv. shorttrack publiek een kijkje gaat nemen bij de langebaan en kunstrijden en vice versa. De reden dat de 10K zo oninteressant is voor schaatsers heeft ook te maken dat hij amper wordt verreden. Dit seizoen (internationaal): 1 WB, 1 OS en 2 All.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_138175370
NOSsport twitterde op dinsdag 25-03-2014 om 22:30:53 De Noorse schaatsbond heeft Gerard Kemkers benaderd voor de functie van bondscoach. nos.nl/l/628099 reageer retweet
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  dinsdag 25 maart 2014 @ 22:40:20 #49
40566 Ericr
Livewrong
pi_138175953
Goed voor Bokko, zit dan altijd een halve seconde boven schema i.p.v. de tegenwoordige tien seconden of meer.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 25 maart 2014 @ 23:11:38 #50
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138177708
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 22:31 schreef hole1988 het volgende:
NOSsport twitterde op dinsdag 25-03-2014 om 22:30:53 De Noorse schaatsbond heeft Gerard Kemkers benaderd voor de functie van bondscoach. nos.nl/l/628099 [ link | afbeelding ] reageer retweet
Geen verrassing, al denk ik dat je er met het aanstellen van een nieuwe bondscoach niet bent. Het hele systeem daar moet op de kop
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_138179208
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 22:20 schreef hole1988 het volgende:
Ik ben voor 1 WK. Kijk bijvoorbeeld naar Shorttrack daar wordt niet alleen gestreden om de losse afstanden, maar de resultaten tellen ook meteen mee voor het algemeen klassement. Ik denk dat je op die wijze ook kan werken bij de langebaan. En daarnaast is er ook een idee om zogeheten schaats games te houden waarbij de WK's van alle ISU disciplines in 1 stad/dorp tegelijkertijd worden georganiseerd. Dit zorgt er dan voor dat bijv. shorttrack publiek een kijkje gaat nemen bij de langebaan en kunstrijden en vice versa. De reden dat de 10K zo oninteressant is voor schaatsers heeft ook te maken dat hij amper wordt verreden. Dit seizoen (internationaal): 1 WB, 1 OS en 2 All.
Dan kun je het allrounden helemaal opdoeken. Welke specialist op de 1500 meter die geen kans heeft op een allroundmedaille gaat er dan nog een 500 en 5000 rijden voorafgaand aan de 1500 meter? Of iemand zoals Wust die 2x 500, 2x 1000, 1500, 3000, 5000, team pursuit, gemengde estafette en mass start achter elkaar af zou moeten werken?

Groot verschil met shorttrack is ook dat daar de beste allrounders ook op alle afstanden voor de prijzen meedoen, aangevuld met enkelen die alleen op de kortere of langere afstanden mee kunnen, terwijl het bij het langebaanschaatsen bijna omgekeerd is. Dan krijg je dus bijvoorbeeld 50 deelnemers op een 500 meter: 24 allrounders, 16 die naast de individuele 500 ook rijden voor het sprintklassement en 10 die alleen de 500 rijden. Dat is ook niet wat je moet willen en tevens amper te volgen voor het grote publiek.

Zo'n schaatsgames zien er op papier allemaal mooi uit, maar in de praktijk vinden de drie takken van de ISU allemaal op totaal andere locaties plaats.
pi_138181410
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 maart 2014 23:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dan kun je het allrounden helemaal opdoeken. Welke specialist op de 1500 meter die geen kans heeft op een allroundmedaille gaat er dan nog een 500 en 5000 rijden voorafgaand aan de 1500 meter? Of iemand zoals Wust die 2x 500, 2x 1000, 1500, 3000, 5000, team pursuit, gemengde estafette en mass start achter elkaar af zou moeten werken?

Groot verschil met shorttrack is ook dat daar de beste allrounders ook op alle afstanden voor de prijzen meedoen, aangevuld met enkelen die alleen op de kortere of langere afstanden mee kunnen, terwijl het bij het langebaanschaatsen bijna omgekeerd is. Dan krijg je dus bijvoorbeeld 50 deelnemers op een 500 meter: 24 allrounders, 16 die naast de individuele 500 ook rijden voor het sprintklassement en 10 die alleen de 500 rijden. Dat is ook niet wat je moet willen en tevens amper te volgen voor het grote publiek.

Zo'n schaatsgames zien er op papier allemaal mooi uit, maar in de praktijk vinden de drie takken van de ISU allemaal op totaal andere locaties plaats.
naar mijn mening moet 2 onderdelen op een dag kunnen.
je kan een heel mooi programma samenstellen.
Dag 1: 500+1000
Dag 2: 500+1000
Dag 3 3K/5K+TP+mass
Dag 4 1500+5K/10K
Ireen gaat echt geen mass start doen en dat gemengde gedoe zie ik nog niet komen.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_138182510
NOSschaatsen twitterde op woensdag 26-03-2014 om 07:33:52 Renate Groenewold stopt als schaatscoach. Oud-schaatsster, laatste jaren actief bij Corendon, geeft voorkeur aan maatschappelijke carrière. reageer retweet
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  woensdag 26 maart 2014 @ 10:18:34 #54
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_138184824
Tsja voor 'Hollanders' is dit natuurlijk zuur.
Maar kan enige punten toch wel snappen.
10km is nu eenmaal niet de meest spectaculaire afstand.
Eigenlijk is alleen NL daar nog specialist in.
Dat hij die evt wil opdoeken kan ik wel inkomen.
Net efkes anges
  Moderator / Redactie Sport woensdag 26 maart 2014 @ 10:23:41 #55
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_138184945
Onze grote vriend uit Italië riep trouwens ook wat over het Kunstrijden kreeg in NL geen aandacht, maar toch goed om even genoemd te worden.

Complete brief
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_138184967
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 10:18 schreef Sjoerd102 het volgende:
Tsja voor 'Hollanders' is dit natuurlijk zuur.
Maar kan enige punten toch wel snappen.
10km is nu eenmaal niet de meest spectaculaire afstand.
Eigenlijk is alleen NL daar nog specialist in.
Dat hij die evt wil opdoeken kan ik wel inkomen.
Datzelfde kun je zeggen voor de ploegachtervolging. NL is één keer niet kampioen geworden bij de heren.
Bij de vrouwen is Canada nog een paar keer kampioen geworden, maar daar domineren de vrouwen de laatste jaren ook.
Dus als dominantie het argument is, kun je de ploegachtervolging ook wel afschaffen en is ongeveer het domste wat je kunt doen een mixed relay invoeren.
in a crowd you lose humanity
pi_138185022
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 10:24 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Datzelfde kun je zeggen voor de ploegachtervolging. NL is de één keer niet kampioen geworden bij de heren.
Bij de vrouwen is Canada nog een paar keer kampioen geworden, maar daar domineren de vrouwen de laatste jaren ook.
Dus als dominantie het argument is, kun je de ploegachtervolging ook wel afschaffen en is ongeveer het domste wat je kunt doen een mixed relay invoeren.
Ireen wust dacht trouwens dat het een mixed ploegenachtervolging moest voorstellen :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_138185689
Ja maar mixed relay is net zo dom... Gaan ze dan met een stok in de hand rijden? Of lekker elkaar 'aantikken' met 60 km/h? Mogen ze wel een wisselvak van 100 meter maken...

Dat geeft al aan hoe debiel die plannen zijn, niks is echt goed uitgedacht. Met als hoogtepunt het WK-afstanden en open EK-afstanden. _O- Oftewel, twee dezelfde toernooien...
Jack does it in real time...
  woensdag 26 maart 2014 @ 11:16:45 #59
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_138186213
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 10:24 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Datzelfde kun je zeggen voor de ploegachtervolging. NL is één keer niet kampioen geworden bij de heren.
Bij de vrouwen is Canada nog een paar keer kampioen geworden, maar daar domineren de vrouwen de laatste jaren ook.
Dus als dominantie het argument is, kun je de ploegachtervolging ook wel afschaffen en is ongeveer het domste wat je kunt doen een mixed relay invoeren.
Maar voor de niet Nederlanders een stuk leuker om naar te kijken.
Net efkes anges
pi_138186298
Lijkt mij sowieso beter om te kijken hoe het langebaanschaatsen nog leuker gemaakt kan worden dan om specifiek de Nederlanders dwars te gaan zitten. Wat voor onderdeel er ook bedacht wordt, de Nederlanders zullen er goed in zijn want er wordt hier nu eenmaal veel geschaatst.
pi_138197909
quote:
1s.gif Op woensdag 26 maart 2014 10:55 schreef DeeBee het volgende:
Ja maar mixed relay is net zo dom... Gaan ze dan met een stok in de hand rijden? Of lekker elkaar 'aantikken' met 60 km/h? Mogen ze wel een wisselvak van 100 meter maken...

Dat geeft al aan hoe debiel die plannen zijn, niks is echt goed uitgedacht. Met als hoogtepunt het WK-afstanden en open EK-afstanden. _O- Oftewel, twee dezelfde toernooien...
Kijk eens naar de relay van het shorttracken.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_138198190
quote:
2s.gif Op woensdag 26 maart 2014 17:44 schreef hole1988 het volgende:

[..]

Kijk eens naar de relay van het shorttracken.
Ja, dat kan in potentie, maar dat lijkt mij werkelijk waar hilarisch als ze dat met schaatsen ook gaan doen. Iedereen dan ook maar gelijk een helmpje op? En voor het spektakel zeker ook nog iedereen naast elkaar starten?

Krijg je langebaanshorttrack, nee, gaaf. ^O^ Daarnaast zijn mixed-relays gedrochten in het voordeel van sterke landen, met biathlon ofzo is het ook een razend faalonderdeel wat niets nieuws of spannends toevoegt.
Jack does it in real time...
pi_138198954
quote:
1s.gif Op woensdag 26 maart 2014 17:52 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Ja, dat kan in potentie, maar dat lijkt mij werkelijk waar hilarisch als ze dat met schaatsen ook gaan doen. Iedereen dan ook maar gelijk een helmpje op? En voor het spektakel zeker ook nog iedereen naast elkaar starten?

Krijg je langebaanshorttrack, nee, gaaf. ^O^ Daarnaast zijn mixed-relays gedrochten in het voordeel van sterke landen, met biathlon ofzo is het ook een razend faalonderdeel wat niets nieuws of spannends toevoegt.
Er zijn beelden uit 1989
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_138201001
quote:
Sven Kramer weer naar ziekenhuis

Sven Kramer heeft zich vandaag opnieuw bij het ziekenhuis gemeld met problemen aan de luchtwegen. De schaatser is de afgelopen weken al twee keer aan zijn luchtwegen geopereerd, maar de klachten zijn nog steeds niet weg. Kramer meldde zich daarom vandaag voor controle.

"Het herstelt maar niet", zei zijn coach Gerard Kemkers tegen Leidsch Dagblad. "Sven heeft ook veel pijn. Het gaat niet goed met hem."

Afgelopen donderdag moest Kramer voor de tweede keer onder het mes om zijn luchtwegen schoon te maken. De schaatser van TVM werd begin deze maand ook al aan zijn luchtwegen geopereerd, maar moest toen een paar dagen later weer terug naar het ziekenhuis vanwege een bacteriële infectie.

Kramer liet vrijdag nog in zijn column in De Telegraaf weten: "Ik voel me nu wel redelijk, maar het zal nog wel enige tijd in beslag nemen alvorens ik weer topfit ben en dat is in alle oprechtheid een tegenvaller. Normaal gesproken zit je namelijk niet een maand met de naweeën van een relatief eenvoudige ingreep te klungelen, maar het is niet anders."

(NOS.NL)
leven zoals het leven is
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 26 maart 2014 @ 19:24:45 #65
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138201277
quote:
1s.gif Op woensdag 26 maart 2014 17:52 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Ja, dat kan in potentie, maar dat lijkt mij werkelijk waar hilarisch als ze dat met schaatsen ook gaan doen. Iedereen dan ook maar gelijk een helmpje op? En voor het spektakel zeker ook nog iedereen naast elkaar starten?

Krijg je langebaanshorttrack, nee, gaaf. ^O^ Daarnaast zijn mixed-relays gedrochten in het voordeel van sterke landen, met biathlon ofzo is het ook een razend faalonderdeel wat niets nieuws of spannends toevoegt.
:D

Longtrackshorttracken _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 26 maart 2014 @ 22:56:35 #66
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_138211579
Die pizzavreter vergeet voor het gemak dat schaatsen een individuele sport is. Dat gedoe met massastarts, team persuits en relays moet je helemaal niet willen.
pi_138214173
Puntje wat ik altijd raar gevonden heb is dat je bij schaatsen in paren start maar dat het onderlinge resultaat niet van belang is. Geen tijden meer maar onderlinge resultaten tellen. Nadeel is wel dat je meerdere ronden moeten houden (dat maakt het voor een 10k haast ondoenlijk natuurlijk). Voordeel is dat je er denk ik interessantere ritten voor terug krijgt, zeker in de latere ritten.
pi_138214237
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 19:18 schreef Jason22 het volgende:

[..]

Hmmm, klinkt niet best allemaal. Ook de berichten over zijn rug vind ik niet zo goed (heb die laatste eens op een rijtje gezet). Zou hij misschien last hebben van een ziekte?
  donderdag 27 maart 2014 @ 00:17:28 #69
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_138214445
quote:
7s.gif Op donderdag 27 maart 2014 00:09 schreef Kowloon het volgende:
Puntje wat ik altijd raar gevonden heb is dat je bij schaatsen in paren start maar dat het onderlinge resultaat niet van belang is. Geen tijden meer maar onderlinge resultaten tellen. Nadeel is wel dat je meerdere ronden moeten houden (dat maakt het voor een 10k haast ondoenlijk natuurlijk). Voordeel is dat je er denk ik interessantere ritten voor terug krijgt, zeker in de latere ritten.
De laatste binnenbocht is een te groot voordeel om wedstrijden op basis van onderling resultaat te laten beslissen.
pi_138214727
quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 00:11 schreef Kowloon het volgende:

[..]

Hmmm, klinkt niet best allemaal. Ook de berichten over zijn rug vind ik niet zo goed (heb die laatste eens op een rijtje gezet). Zou hij misschien last hebben van een ziekte?
Een onderliggende, nog niet ontdekte ziekte... heb daar ook wel eens over nagedacht. Vooral toen ik las dat hij was flauwgevallen door een reactie in het zenuwstelsel. Dat vind ik toch wel extreem. Hoewel ik verder geen medicus ben :) Die zenuwpijnen in z'n been en het slikken van heel veel pijnstillers, deden me er ook aan denken.
I believe i can fly!
I believe i can touch the sky!
pi_138215186
quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 00:28 schreef pietkanarie het volgende:

[..]

Een onderliggende, nog niet ontdekte ziekte... heb daar ook wel eens over nagedacht. Vooral toen ik las dat hij was flauwgevallen door een reactie in het zenuwstelsel. Dat vind ik toch wel extreem. Hoewel ik verder geen medicus ben :) Die zenuwpijnen in z'n been en het slikken van heel veel pijnstillers, deden me er ook aan denken.
Ja precies. Dat van dat flauwvallen vond ik ook wel extreem.

quote:
0s.gif Op donderdag 27 maart 2014 00:17 schreef Van_Poppel het volgende:
De laatste binnenbocht is een te groot voordeel om wedstrijden op basis van onderling resultaat te laten beslissen.
Maar dat is dan met tijden toch ook oneerlijk? Dan zou je weer af moeten van het in paren rijden. Misschien dat dat wel mogelijk is. Bij de meeste wedstrijden die ik zelf heb geschaatst werd er in kwartetten gestart (waren soms wedstrijden van 130 ritten :D ), dus twee paren die dan bijvoorbeeld 15 seconden na elkaar werden afgeschoten. Als je een paar nou tot een individu reduceert, hou je weer twee schaatsers over maar die dan ook echt hun eigen race moeten rijden.

[ Bericht 6% gewijzigd door Kowloon op 27-03-2014 00:57:08 ]
pi_138216950
Dat zou het wel eerlijker maken, maar ook minder spannend, dan gaat het alleen nog maar om de rondetijden en de eindtijd, nu heb je (regelmatig) ook nog strijd in een rit.
in a crowd you lose humanity
pi_138219636
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 19:18 schreef Jason22 het volgende:

[..]

Zijn gewoon bijwerkingen van doping.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138253143
F_Wieringa twitterde op vrijdag 28-03-2014 om 07:45:55 Om 12:30 geeft @SvenKramer86 openheid over zijn sportieve toekomst. #schaatsen reageer retweet
robbertderijk twitterde op vrijdag 28-03-2014 om 07:53:09 Om 12.30 uur geeft Sven Kramer openheid over zijn sportieve toekomst. reageer retweet
Ik weet nou niet of ik dit positief of negatief moet interpreteren
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 08:05:50 #75
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138253161
Hij stopt ermee?
pi_138253182
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 08:05 schreef Pino112 het volgende:
Hij stopt ermee?
je zou het bijna denken. Zelfs Martin weet blijkbaar niets.
HersmanM twitterde op vrijdag 28-03-2014 om 08:04:48 @robbertderijk @F_Wieringa meer info? reageer retweet
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_138253509
quote:
11s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 08:04 schreef hole1988 het volgende:
F_Wieringa twitterde op vrijdag 28-03-2014 om 07:45:55 Om 12:30 geeft @SvenKramer86 openheid over zijn sportieve toekomst. #schaatsen reageer retweet
robbertderijk twitterde op vrijdag 28-03-2014 om 07:53:09 Om 12.30 uur geeft Sven Kramer openheid over zijn sportieve toekomst. reageer retweet
Ik weet nou niet of ik dit positief of negatief moet interpreteren
Kan zijn dat ie gaat stoppen idd of wellicht naar een andere ploeg (Anema)gaat.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  † In Memoriam † vrijdag 28 maart 2014 @ 08:42:10 #78
43556 miss_dynastie
pi_138253562
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 08:37 schreef roos85 het volgende:

[..]

Kan zijn dat ie gaat stoppen idd of wellicht naar een andere ploeg (Anema)gaat.
Anema? Denk dat 'ie eerder stopt....
pi_138253586
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 08:42 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Anema? Denk dat 'ie eerder stopt....
Anema kan prima, Kramer en Anema hebben een prima band :Y
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  † In Memoriam † vrijdag 28 maart 2014 @ 08:52:28 #80
43556 miss_dynastie
pi_138253712
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 08:43 schreef franklop het volgende:

[..]

Anema kan prima, Kramer en Anema hebben een prima band :Y
Al vraag ik me af of daar geen deukjes in gekomen zijn tijdens en na Sochi...
pi_138253939
Ik denk dat hij stopt. Of in ieder geval een jaar ertussen uit gaat.
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
  vrijdag 28 maart 2014 @ 09:37:19 #82
123170 alors
zlata1234
pi_138254549
:o jeetje
know'm sayin?
×
word? word.
pi_138254569
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 09:06 schreef Muto het volgende:
Ik denk dat hij stopt. Of in ieder geval een jaar ertussen uit gaat.
Eigen ploeg kan ook, met harvard bokko en bart swings ofzo
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 28 maart 2014 @ 09:44:25 #84
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_138254686
En waar kunnen we dat zien dan?
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 09:48:48 #85
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138254786
Een nieuwe sponsor is het waarschijnlijk niet. Aldus Maijer.
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)s-de-persconferentie

:')

Marcel Maijer :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 09:54:16 #86
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138254948
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 08:43 schreef franklop het volgende:

[..]

Anema kan prima, Kramer en Anema hebben een prima band :Y
Ik denk ook naar de ploeg van Anema
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_138255065
Lijkt mij niet dat hij stopt, een jaartje eruit zou wel kunnen. Of idd naar de ploeg van Anema.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_138255089
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 09:54 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Ik denk ook naar de ploeg van Anema
Bergsma en Kramer samen?
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 10:01:16 #89
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138255153
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 09:58 schreef FaroHaviva het volgende:

[..]

Bergsma en Kramer samen?
ja, waarom niet? Zou een prima combi zijn
Altijd onderweg naar het avontuur
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 10:01:21 #90
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138255158
quote:
9s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 09:48 schreef heywoodu het volgende:
Een nieuwe sponsor is het waarschijnlijk niet. Aldus Maijer.
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)s-de-persconferentie

:')

Marcel Maijer :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:D
pi_138255202
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 09:54 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Ik denk ook naar de ploeg van Anema
maar zou die ploeg wel genoeg geld hebben om en kramer en de 10-15 man die anema in totaal wou hebben te betalen?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 28 maart 2014 @ 10:04:16 #92
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_138255226
Stoppen lijkt me stug. Week geleden zet hij nog door te willen tot Korea, dat veranderd niet na een luchtweg infectie lijkt me zo.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_138255340
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 10:01 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

ja, waarom niet? Zou een prima combi zijn
Ik zie het nog niet zo voor me. De ploegenachtervolging was al een dingetje. En Bergsma was toch tot kopman aangesteld? Dan krijg je of Kramer op tweede plaats, of twee kopmannen. Maar ik betwijfel (gezien de ploegenachtervolginggeschiedenis) of dat werkt. Maar we zullen het wel zien, mocht dat hem worden.
pi_138255382
Ik denk dat hij aankondigt in ieder geval niet met Kemkers door te gaan.

Al is alleen dat feit misschien een beetje vreemd om een persco voor te geven
pi_138255386
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 09:44 schreef Vlindur het volgende:
En waar kunnen we dat zien dan?
http://omroplive.nl/sven-kramer

En hier:
De persbijeenkomst met Sven Kramer is vanaf 12.30 uur rechtstreeks te zien via NOS.nl.
pi_138255647
Ik denk dat hij aankondigt dat ie wielrenner wordt.
pi_138255685
Aan de hand van de interviews de laatste dagen denk ik dat hij een eigen weg gaat kiezen, misschien nieuwe uitdaging bij een andere coach of hij neemt een timeout voor een jaar.
pi_138255875
Hopelijk gaat Kramer stoppen. _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator vrijdag 28 maart 2014 @ 10:32:17 #99
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_138255931
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 10:21 schreef TheArt het volgende:
Ik denk dat hij aankondigt dat ie wielrenner wordt.
Dat bedacht ik me ook al.
pi_138255952
quote:
9s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 09:48 schreef heywoodu het volgende:
Een nieuwe sponsor is het waarschijnlijk niet. Aldus Maijer.
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)s-de-persconferentie

:')

Marcel Maijer :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138256021
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 10:21 schreef TheArt het volgende:
Ik denk dat hij aankondigt dat ie wielrenner wordt.
Dittem.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_138256026
Ik vond de optie "eigen ploeg met Swings, Bokko" wel interessant. En dan onder leiding van Haagse Bart. Er staat mij bij dat Kramer wel goed door 1 deur kon met Bart. Maar goed, we gaan het horen. Het zou mij ook niet helemaal verbazen als hij aankondigt een jaar te stoppen.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 11:32:36 #103
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_138257691
Zat ik dus even een uur te vroeg klaar :')
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
pi_138258274
annelieufkes twitterde op vrijdag 28-03-2014 om 11:20:04 @NOSsport wat een poppekast..leer eerst eens tevreden te zijn met je boembarrie persbijeenkomst...god??? @SvenKramer86 reageer retweet
Boembarrie _O-
  vrijdag 28 maart 2014 @ 11:55:11 #105
279824 Mansjester
City>United
pi_138258371
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 11:51 schreef LeTourdeFrance het volgende:
annelieufkes twitterde op vrijdag 28-03-2014 om 11:20:04 @NOSsport wat een poppekast..leer eerst eens tevreden te zijn met je boembarrie persbijeenkomst...god??? @SvenKramer86 reageer retweet
Boembarrie _O-
Sooowwww boem,barrie koekoek

[ Bericht 0% gewijzigd door Mansjester op 28-03-2014 12:18:39 ]
pi_138259104
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 11:51 schreef LeTourdeFrance het volgende:
annelieufkes twitterde op vrijdag 28-03-2014 om 11:20:04 @NOSsport wat een poppekast..leer eerst eens tevreden te zijn met je boembarrie persbijeenkomst...god??? @SvenKramer86 reageer retweet
Boembarrie _O-
_O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138259153
Hij stopt 100% zeker.

Bron: een leverancier van de TVM ploeg.
*verwijderd door Admin*
pi_138259176
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:27:51 #109
279824 Mansjester
City>United
pi_138259190
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:26 schreef JanJanJan het volgende:
Hij stopt 100% zeker.

Bron: een leverancier van de TVM ploeg.
Die heb jij gesproken?
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:28:09 #110
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_138259198
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:26 schreef JanJanJan het volgende:
Hij stopt 100% zeker.

Bron: een leverancier van de TVM ploeg.
Zonde, maar gezien zijn gezondheidsproblemen valt het te begrijpen. Vier jaar lijkt me sowieso een brug te ver.
pi_138259199
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:27 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Die heb jij gesproken?
Yep
*verwijderd door Admin*
pi_138259213
Wat zijn de betting odds dat hij stopt? :D
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:29:30 #113
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259232
Hij maakt bekend dat hij voor de 4de keer op doping is betrapt en 20 jaar is geschorst.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_138259233
Lekker deuntje van NPO Nieuws.
leven zoals het leven is
pi_138259237
Of hij heeft me vorig jaar al voorgelogen, niets is onmogelijk.

Ik hou het ipv 100% op 90%, OK?
*verwijderd door Admin*
pi_138259243
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:29 schreef JanJanJan het volgende:
Of hij heeft me vorig jaar al voorgelogen, niets is onmogelijk.

Ik hou het ipv 100% op 90%, OK?
ok
:')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:30:35 #117
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259254
Misschien gaat hij wel lekker een andere sport doen.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:30:41 #118
862 Arcee
Look closer
pi_138259258
Ik gok dat hij een nieuwe ploeg heeft.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:30:54 #119
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259264
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:29 schreef JanJanJan het volgende:
Of hij heeft me vorig jaar al voorgelogen, niets is onmogelijk.

Ik hou het ipv 100% op 90%, OK?
We krabbelen al terug :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_138259265
Goede locatie :')
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:31:22 #121
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259278
Ik neem nog altijd aan dat het iets te maken heeft met een nieuwe ploeg of anders een jaar er tussenuit.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_138259286
Nee ik krabbel niet terug maar dit is mij in oktober verteld.

Iedereen kan van gedachten verandeeren toch?
Maar ok als jullie willen dat ik 100% zeg dan zeg ik dat
*verwijderd door Admin*
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:31:40 #123
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259288
Bert Maalderink in beeld. ;(
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_138259297
Die beelden bij NOS nu _O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138259300
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:30 schreef poiuytr het volgende:
Goede locatie :')
Ranzige vloerbedekking :7
*verwijderd door Admin*
pi_138259304
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:31 schreef heywoodu het volgende:
Ik neem nog altijd aan dat het iets te maken heeft met een nieuwe ploeg of anders een jaar er tussenuit.
Ik vind het niet echt locatie om aan te kondigen dat je een nieuwe ploeg hebt gevonden :')
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:32:31 #127
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259310
Ik ben gewoon een beetje zenuwachtig voor een persconferentie _O- :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_138259312
quote:
9s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:32 schreef heywoodu het volgende:
Ik ben gewoon een beetje zenuwachtig voor een persconferentie _O- :')
Ik ook _O- :')
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138259315
Waar is Herbert?
leven zoals het leven is
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:33:00 #130
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259322
Is het doping? Kan natuurlijk ook nog.
pi_138259323
Bertje gaat vast weer zuigen
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:33:04 #132
279824 Mansjester
City>United
pi_138259325
Hoe zit het met de luchtcirculatie in die kamer?
pi_138259337
Lekker veel belangstelling _O- _O- _O-
*verwijderd door Admin*
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:33:32 #134
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259339
Journaal 24 nu ook, dat is "liver".
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_138259344
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:33 schreef Mansjester het volgende:
Hoe zit het met de luchtcirculatie in die kamer?
De geluidsmensen bewegen redelijk veel.
leven zoals het leven is
pi_138259359
Welke zender op ziggo woodu?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:34:22 #137
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259366
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:33 schreef Mansjester het volgende:
Hoe zit het met de luchtcirculatie in die kamer?
:D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:34:50 #138
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259381
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:34 schreef poiuytr het volgende:
Welke zender op ziggo woodu?
Geen flauw idee want ik heb UPC :+

Daar is het op 404 trouwens.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:34:56 #139
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259383
12.30u is 12.30u verdomme!111
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:35:07 #140
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259389
Jaaa daar is Marcel
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_138259390
duurt lang
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 12:35:15 #142
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_138259393
501 bij Ziggo
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:35:17 #143
279824 Mansjester
City>United
pi_138259394
quote:
9s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:34 schreef Pino112 het volgende:
12.30u is 12.30u verdomme!111
NOS is nooit live hé, moet jij toch weten :D
pi_138259403
Daar komt ie
leven zoals het leven is
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:35:35 #145
862 Arcee
Look closer
pi_138259404
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:33 schreef heywoodu het volgende:
Journaal 24 nu ook, dat is "liver".
Andersom juist.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:35:47 #146
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259407
quote:
9s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:35 schreef heywoodu het volgende:
Jaaa daar is Marcel
_O_ _O_
pi_138259408
quote:
9s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:35 schreef heywoodu het volgende:
Jaaa daar is Marcel
Hij mag gewoon vooraan zitten :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:35:48 #148
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259410
Daar is ie, dacht het al te horen aan de flitsers ineens _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_138259413
UPC 404 inderdaad
*verwijderd door Admin*
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:36:05 #150
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259420
TOETERTJES!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_138259422
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:35 schreef borisz het volgende:
501 bij Ziggo
Dank
pi_138259428
doorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:36:30 #153
862 Arcee
Look closer
pi_138259440
Kemkers zit ernaast dus nieuwe ploeg is uitgesloten lijkt mij
*verwijderd door Admin*
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:36:56 #155
862 Arcee
Look closer
pi_138259448
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:36 schreef JanJanJan het volgende:
Kemkers zit ernaast dus nieuwe ploeg is uitgesloten lijkt mij
Of die gaat mee.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:36:58 #156
14505 OProg
A Life in Music
pi_138259449
Even nog de foto's.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:36:58 #157
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259451
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:36 schreef JanJanJan het volgende:
Kemkers zit ernaast dus nieuwe ploeg is uitgesloten lijkt mij
Kan toch ook incl Kemkers?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:37:30 #158
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259465
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:36 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Kan toch ook incl Kemkers?
Inderdaad, samen naar Noorwegen :Y
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 28 maart 2014 @ 12:37:40 #159
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138259470
Ah, wel vragen voor Kemkers, niet voor Kramer :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_138259472
Nou Sven ..
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:37:55 #161
862 Arcee
Look closer
pi_138259481
wie is deze nobuddy?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:38:27 #163
14505 OProg
A Life in Music
pi_138259493
Het waren dus negen fantastische jaren...

Maar dag doei nu? :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_138259495
hij gaat stoppen
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:38:41 #165
862 Arcee
Look closer
pi_138259514
doei Kramer
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138259515
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:38 schreef Arcee het volgende:
Breken met Kemkers.
Hij doet een Kromootje
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138259521
Nou nou.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_138259524
Goede beslissing denk ik ^O^
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138259525
o, hij breekt met Kemkers :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:39:26 #171
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259527
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:38 schreef OProg het volgende:
Het waren dus negen fantastische jaren...

Maar dag doei nu? :')
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:39:28 #172
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259528
Oh dat was het grote nieuws? Hij wil iets nieuws? Oké.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_138259532
haahahahahaahahahaha
pi_138259537
Daarvoor een persconferentie houden :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138259539
Echt :') x 100000
pi_138259543
vaag verhaal, als hij dat voor Sochi al besloten had
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:39:58 #177
862 Arcee
Look closer
pi_138259548
Geen focus meer op 10km dus.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:39:59 #178
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259549
Hij wil zich gaan focussen op de 500 meter om bovenaan de Adelskalender te komen natuurlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_138259554
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:39 schreef superniger het volgende:
Daarvoor een persconferentie houden :')
Inderdaad ja. Had ook wel via een persbericht gekund.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:40:20 #180
194695 franklop
Fran knock
pi_138259556
Nou dit is dus 100% non-nieuws :') Zeg dan gelijk wat je wel gaat doen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_138259557
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:39 schreef Arcee het volgende:
Geen focus meer op 10km dus.
Zal wel vanwege zijn rugklachten zijn.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138259562
_O- En daarvoor is de pers helemaal naar Friesland gereden. :D
pi_138259568
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:40 schreef Kowloon het volgende:
_O- En daarvoor is de pers helemaal naar Friesland gereden. :D
Ik vind het wel een mooie trollactie _O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138259576
Zo neem je iig wel de pers eens goed bij neus.....
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:41:25 #185
862 Arcee
Look closer
pi_138259589
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:40 schreef Kowloon het volgende:
_O- En daarvoor is de pers helemaal naar Friesland gereden. :D
Ja, als-ie nou nog vertelde wat-ie wél gaat doen.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:41:29 #186
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259590
Misschien is het een 1 aprilgrap.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:41:35 #187
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259594
Bert staat bovenaan de pikorde.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_138259600
Anema kom er maar in :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:41:51 #189
14505 OProg
A Life in Music
pi_138259601
Ik ga wat anders doen.

Weet niet wat maar heel wat anders.
Weet trouwens ook niet met wie.
Maar iets heel nieuws.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_138259608
Bert :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138259615
Bert :')
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:42:28 #192
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259619
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:41 schreef roos85 het volgende:
Anema kom er maar in :D
Lijkt me niet de juiste als je je wil focussen op kortere afstanden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_138259623
Godver die leverancier van de TVM ploeg sla ik morgen op zijn vette bovenlip
*verwijderd door Admin*
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:42:40 #194
14505 OProg
A Life in Music
pi_138259629
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:41 schreef roos85 het volgende:
Anema kom er maar in :D
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_138259638
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:42 schreef JanJanJan het volgende:
Godver die leverancier van de TVM ploeg sla ik morgen op zijn vette bovenlip
tokkie :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:43:13 #196
862 Arcee
Look closer
pi_138259647
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:42 schreef JanJanJan het volgende:
Godver die leverancier van de TVM ploeg sla ik morgen op zijn vette bovenlip
Toch goed dat je nog even van 100% naar 90% was gezakt. :+
pi_138259648
Echt Bert :|W
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138259655
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:43 schreef Arcee het volgende:

[..]

Toch goed dat je nog even van 100% naar 90% was gezakt. :+
Ja haha.
*verwijderd door Admin*
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:43:43 #199
14505 OProg
A Life in Music
pi_138259665
Iedereen is stil als Bert spreekt.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:44:03 #200
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259672
Het komt allemaal door De Wissel.
pi_138259687
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:41 schreef roos85 het volgende:
Anema kom er maar in :D
#kenner :')
  † In Memoriam † vrijdag 28 maart 2014 @ 12:44:58 #202
43556 miss_dynastie
pi_138259696
Had 'ie vier jaar geleden al moeten doen.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:45:02 #203
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259698
Bert in beeld _O_
pi_138259701
Marcel Maijer zit klaar. _O_
If you love supersof & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
If you love Ezell & are 100% proud of it copy this and make it your signature!
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:45:14 #205
14505 OProg
A Life in Music
pi_138259703
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:44 schreef Pino112 het volgende:
Het komt allemaal door De Wissel.
Tien jaar later dreunt het in verschillende takken van sport nog steeds na.

"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_138259713
quote:
9s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:45 schreef OProg het volgende:

[..]

Tien jaar later dreunt het in verschillende takken van sport nog steeds na.

[ afbeelding ]
_O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 12:45:51 #207
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138259719
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:40 schreef Kowloon het volgende:
_O- En daarvoor is de pers helemaal naar Friesland gereden. :D
Goed he _O_
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_138259733
wie is deze kutje?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 12:46:39 #209
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138259739
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:39 schreef Mani89 het volgende:
Hij wil zich gaan focussen op de 500 meter om bovenaan de Adelskalender te komen natuurlijk.
Volgend jaar in Calgary moet dat wel lukken :P
Altijd onderweg naar het avontuur
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:46:49 #210
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259748
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:45 schreef roos85 het volgende:

[..]

_O-
Welkom in de top 500 van FOK! _O_
pi_138259756
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:46 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Welkom in de top 500 van FOK! _O_
Serieus? :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:47:24 #212
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259763
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:46 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Volgend jaar in Calgary moet dat wel lukken :P
Allround toernooitje daar?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 12:47:32 #213
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138259768
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:47 schreef roos85 het volgende:

[..]

Serieus? :D
Mail al verstuurd?
Altijd onderweg naar het avontuur
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:47:33 #214
194695 franklop
Fran knock
pi_138259769
Vind dit betere vragen dan die van Bert :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:47:36 #215
862 Arcee
Look closer
pi_138259770
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:46 schreef Pino112 het volgende:
Welkom in de top 500 van FOK! _O_
pi_138259781
De grote 'Ik-zoek-een-sponsorshow' _O-
Klasse Sven _O_
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 12:47:52 #217
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138259783
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:47 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Allround toernooitje daar?
jup. Het WK allround als het goed is
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_138259797
quote:
6s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:47 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Mail al verstuurd?
Mag niet van de baas -O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:48:30 #219
279824 Mansjester
City>United
pi_138259800
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 10:10 schreef Mansjester het volgende:
Ik denk dat hij aankondigt in ieder geval niet met Kemkers door te gaan.

Al is alleen dat feit misschien een beetje vreemd om een persco voor te geven
pi_138259803
Wat zullen die van Boulevard balen, die hadden natuurlijk gehoopt dat Sven ging vertellen dat hij een scheve schaats had gereden en de relatie met Naomi kapot was.
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:48:43 #221
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259807
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:47 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

jup. Het WK allround als het goed is
Dat is dan wel de kans ja. Anders moet je waarschijnlijk weer een paar jaar wachten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:48:54 #222
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259814
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:47 schreef roos85 het volgende:

[..]

Serieus? :D
pi_138259819
Fries :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:49:08 #224
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_138259823
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:48 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Klasse ventje!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:49:10 #225
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259825
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:48 schreef roos85 het volgende:

[..]

Mag niet van de baas -O-
:')!!!!
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:49:20 #226
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259829
Most ris sjeeeen
pi_138259830
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:48 schreef Pino112 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:49:25 #228
862 Arcee
Look closer
pi_138259834
Wat is dat Fries toch lelijk.:')
pi_138259836
In het Fries, waarom ook niet :')
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 12:49:38 #230
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138259842
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:48 schreef roos85 het volgende:

[..]

Mag niet van de baas -O-
en daar luister je naar?
Altijd onderweg naar het avontuur
  vrijdag 28 maart 2014 @ 12:49:59 #231
279824 Mansjester
City>United
pi_138259860
Ik vind Fries maar apart, maar Limburgs is nog erger :')
pi_138259861
In het Fries, wat een treurnis :')
*verwijderd door Admin*
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:50:07 #233
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259865
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:49 schreef Arcee het volgende:
Wat is dat Fries toch lelijk.:')
:')
pi_138259866
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:49 schreef Mansjester het volgende:
Ik vind Fries maar apart, maar Limburgs is nog erger :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138259881
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:46 schreef superniger het volgende:
wie is deze kutje?
Dit ^O^
*verwijderd door Admin*
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:51:06 #236
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259902
Tot zover tot morgen
pi_138259907
Sven ziet er trouwens wel lekker ontspannen uit ^O^
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 12:51:35 #238
862 Arcee
Look closer
pi_138259920
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:51 schreef Pino112 het volgende:
Tot zover tot morgen
DWDD zal er vast nog een item aan wagen
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138259933
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:51 schreef roos85 het volgende:
Sven ziet er trouwens wel lekker ontspannen uit ^O^
Is allemaal een act.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138259943
FLOPSHOW
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138259954
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:49 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

en daar luister je naar?
Ik mag niet onder hem werken
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:53:02 #243
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138259963
quote:
8s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:52 schreef roos85 het volgende:

[..]

Ik mag niet onder hem werken
Man man man.
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 12:53:20 #244
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138259974
quote:
8s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:52 schreef roos85 het volgende:

[..]

Ik mag niet onder hem werken
Er is nog een positie boven hem vrij ;)
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_138259992
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:47 schreef FaroHaviva het volgende:
De grote 'Ik-zoek-een-sponsorshow' _O-
Klasse Sven _O_
Ja dat lijkt mij ook, verder had het wel met een mailtje richting de pers afgekund
*verwijderd door Admin*
pi_138259993
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:53 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Er is nog een positie boven hem vrij ;)
Die van JJ?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_138260015
MAAR WIE WAS NOU DIE CHICK DIE NA BERTJE WAT VRAGEN STELDE :9~ :9~ :9~ :9~ :9~
*verwijderd door Admin*
pi_138260029
Volgens mij had Sven er best veel lol in dat er zoveel pers naar Friesland was afgereisd _O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 12:55:11 #249
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138260037
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:53 schreef roos85 het volgende:

[..]

Die van JJ?
die ook, maar ook manager sport zou nog kunnen :P
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_138260044
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:55 schreef roos85 het volgende:
Volgens mij had Sven er best veel lol in dat er zoveel pers naar Friesland was afgereisd _O-
Zien ze nog eens wat van de wereld. :P
pi_138260058
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:53 schreef JanJanJan het volgende:

[..]

Ja dat lijkt mij ook, verder had het wel met een mailtje richting de pers afgekund
Je bent wel echt een baas als je al die pers naar Friesland krijgt, en dan met zo'n mededeling afhandelen _O-
pi_138260109
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:55 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

die ook, maar ook manager sport zou nog kunnen :P
Zal er over denken ;)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 28 maart 2014 @ 12:58:34 #253
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138260129
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:54 schreef JanJanJan het volgende:
MAAR WIE WAS NOU DIE CHICK DIE NA BERTJE WAT VRAGEN STELDE :9~ :9~ :9~ :9~ :9~
Omrop Fryslân denk ik he.
pi_138260166
Nee die daarvoor natuurlijk
*verwijderd door Admin*
  vrijdag 28 maart 2014 @ 13:01:12 #255
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_138260212
Zij is idd een vaste reporter voor Omrop Fryslan.
En ik vond het tof dat het ook in het Fries ging :D
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
pi_138260262
Het gaat natuurlijk om dat lieve meisje dat gewoon in het Nederlands vragen stelde
*verwijderd door Admin*
  vrijdag 28 maart 2014 @ 13:04:23 #257
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_138260310
Oh. Geen idee. Weet ook niet wie al die andere waren eigenlijk :@
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 13:48:39 #258
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138261426
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:58 schreef roos85 het volgende:

[..]

Zal er over denken ;)
niet denken maar doen ;)
Altijd onderweg naar het avontuur
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 28 maart 2014 @ 13:49:27 #259
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138261457
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 12:58 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Omrop Fryslân denk ik he.
Nee, het ging niet over Simone, maar over die ervoor
Altijd onderweg naar het avontuur
  vrijdag 28 maart 2014 @ 15:36:45 #260
194695 franklop
Fran knock
pi_138264716
quote:
Pien Keulstra verruilt de schaatsbaan voor de schoolbanken. De schaatsster van Team Activia begint na de zomer met een studie fysiotherapie en heeft daarom haar ambities op de langebaan op een laag pitje gezet.

Zodoende heeft de inwoonster van Boekelo besloten de ploeg van coach Jac Orie te verlaten. "Ik blijf komend seizoen zeker schaatsen, maar niet meer bij een commerciële ploeg", legt de 20-jarige Keulstra uit.

"De afgelopen tijd ben ik erachter gekomen dat ik meer wil dan alleen maar schaatsen. Het bestaan als profschaatsster vind ik te eenzijdig. Ik ben nog jong en ik wil mij ook op maatschappelijk gebied ontwikkelen. En het lijkt me daarom goed dat ik in elk geval aan."
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 28 maart 2014 @ 17:44:39 #261
862 Arcee
Look closer
pi_138268909
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 maart 2014 15:36 schreef franklop het volgende:
Zodoende heeft de inwoonster van Boekelo besloten de ploeg van coach Jac Orie te verlaten.
Ah, dan is er een plekje vrij voor Sven. :Y)
pi_138423758
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 2 april 2014 @ 10:17:16 #263
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138427613
De KNSB zal vandaag duidelijkheid gaan geven
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_138428405
Nog een interessante analyse over de financiering:

http://www.ftm.nl/exclusi(...)3-miljoen-flauwekul/

In grote lijnen wat ook al gezegd werd rond de 'gunning' van het project. Almere werd toen vooral gekozen vanwege de begroting en het geld dat het o.a. voor de KNSB en topsport zou opleveren, maar hoe ze die cijfers gingen realiseren stond nergens in het rapport (en was blijkbaar ook niet belangrijk).

Ik heb geen voorkeur voor Zoetermeer / Almere / Heerenveen, maar wel voor een gedegen plan met realistische begroting, want er gaat vrij weinig verdiend worden aan zo'n baan, gemeentes zullen altijd een deel van de lasten in hun begroting op moeten gaan nemen...
Jack does it in real time...
  woensdag 2 april 2014 @ 11:20:45 #265
40566 Ericr
Livewrong
pi_138429279
quote:
Thialf Heerenveen en TranSportium Zoetermeer zijn van plan om de handen ineen te slaan als blijkt dat Icedôme Almere de financiering voor de bouw van de schaatshal niet rond krijgt.

Vorig jaar won Icedôme na een lange strijd de gunning om vanaf het seizoen 2016-2017 de nieuwe topsportaccommodatie van het Nederlandse schaatsen te worden.

De financiering van het project in Almere-Poort, dat 183 miljoen euro moet kosten, is echter nog steeds niet definitief rond.

Icedôme moet volledig door particulieren worden bekostigd – de gemeente wil er geen belastinggeld in steken – en er zijn nog steeds geen handtekeningen van mogelijke financiers.

Schaatsbond KNSB en sportkoepel NOC*NSF willen uiterlijk dinsdag van de initiatiefnemers van Icedôme onder leiding van Folkert Buiter horen of er partijen zijn die bereid zijn de 183 miljoen euro op tafel te leggen. Tot die tijd willen deze drie partijen niet inhoudelijk reageren.
Meer op:

http://www.nusport.nl/sch(...)an-samen-werken.html

Transportium gaat zo goed als zeker door overigens, onafhankelijk of ze grote schaatswedstrijden krijgen of niet.
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 2 april 2014 @ 14:46:55 #266
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138435651
De KNSB heeft meer tijd nodig: KNSB: meer tijd nodig voor Icedôme
Altijd onderweg naar het avontuur
  woensdag 2 april 2014 @ 19:26:33 #267
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_138445146
quote:
11s.gif Op woensdag 2 april 2014 14:46 schreef Peterselieman het volgende:
De KNSB heeft meer tijd nodig: KNSB: meer tijd nodig voor Icedôme
Waar heeft de KNSB tijd voor nodig? Het is toch Almere dat de financiering rond moet breien en z'n beloftes na moet komen?

Het idiote is ook weer dat je dit kon zien aankomen: de 2e betaalbare en goed onderbouwde bids worden overgeslagen en het meest dure en meest vaag onderbouwde bid wordt gegund. Was de kritiek van het bid van Almere al niet dat de financiering zo schimmig gehouden werd? Nou, de reden daarvan is wel duidelijk inmiddels. :{
pi_138456056
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 19:26 schreef beantherio het volgende:

[..]

Waar heeft de KNSB tijd voor nodig? Het is toch Almere dat de financiering rond moet breien en z'n beloftes na moet komen?

Het idiote is ook weer dat je dit kon zien aankomen: de 2e betaalbare en goed onderbouwde bids worden overgeslagen en het meest dure en meest vaag onderbouwde bid wordt gegund. Was de kritiek van het bid van Almere al niet dat de financiering zo schimmig gehouden werd? Nou, de reden daarvan is wel duidelijk inmiddels. :{
Transportium heeft een grotere begroting, maar daar is het inderdaad wel beter onderbouwd.

Bij het aanstellen van Almere is er in mijn opinie veel dingen mis gegaan. Zo hebben ze de financiële doorlichting niet laten uitvoeren, omdat het op het oog er goed uit zag. :') Ook de prijsstelling scoort Almere gigantisch, omdat zij de faciliteiten gratis ter beschikking stellen, terwijl transportium en thialf 300.000 euro per jaar vragen. Ook de bereikbaarheid van Almere snap ik niet zo goed. Alle drie de hallen liggen naast een snelweg, maar het spoor ligt op een aardige afstand (3km) terwijl thialf en transportium er naast liggen. Thialf heeft zelfs zijn eigen station. Uiteraard kun je pendelbussen inzetten en ligt Almere centraler in het land, maar moet dat zo hoog gewaardeerd worden?

Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 2 april 2014 @ 23:12:40 #269
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138456462
quote:
0s.gif Op woensdag 2 april 2014 19:26 schreef beantherio het volgende:

[..]

Waar heeft de KNSB tijd voor nodig? Het is toch Almere dat de financiering rond moet breien en z'n beloftes na moet komen?
Waarschijnlijk de juridische onderbouwing van het besluit. Dat luistert tegenwoordig erg nauw.
quote:
Het idiote is ook weer dat je dit kon zien aankomen: de 2e betaalbare en goed onderbouwde bids worden overgeslagen en het meest dure en meest vaag onderbouwde bid wordt gegund. Was de kritiek van het bid van Almere al niet dat de financiering zo schimmig gehouden werd? Nou, de reden daarvan is wel duidelijk inmiddels. :{
Ze hadden de naam Folkert Buiter natuurlijk ook even kunnen googelen en dan hadden ze zijn bedenkelijke reputatie kunnen zien. Halverwege Heerenveen en Leeuwarden weten ze erover mee te praten. Mede dankzij Buiter was een gemeente anderhalf miljoen euro verder en toen lag er nog geen plan voor een brede school ...
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_138456923
Station Almere-Poort is toch geen drie kilometer van de beoogde locatie?
pi_138458247
quote:
5s.gif Op woensdag 2 april 2014 23:21 schreef WammesWaggel het volgende:
Station Almere-Poort is toch geen drie kilometer van de beoogde locatie?
Verkeerde station gepakt :'). het ligt op een ruim kilometer.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_138463992
quote:
In Nederland vieren de schaatsers al enige tijd vakantie, maar in Rusland zijn de allroundkampioenschappen nog verreden. Bij de heren pakte Denis Joekov de titel, Joelia Skokova trok bij de vrouwen aan het langste eind.

Joeskov, die anderhalve week geleden op de WK allround in Heerenveen brons veroverde, wist op de ijsbaan van Tsjeljabinsk alle afstanden te winnen. De 500 meter werd een prooi in 36,77. Op de 1.500 meter, zijn favoriete afstand, snelde hij naar een eindtijd van 1.47,50.

Ook op de 5.000 (6.33,02) en de 10.000 meter (13.51,82) had Joeskov geen concurrentie. Sergej Grjaztsov pakte na vier afstanden zilver en Danil Sinicin eindigde als derde in het eindklassement.

Ook Skokova domineerde op alle afstanden. Met 39,39 won ze de 500 meter. De 1.500 meter voltooide de nummer vier van de WK allround in 1.58,19. Op de 3.000 meter snelde ze naar 4.12,10, terwijl de 5.000 meter werd gewonnen in 7.31,17. Ze hield uiteindelijk Jevgenja Dmitrieva (tweede) en Viktorija Filjoesjina achter zich.

In Rusland is het seizoen nog niet ten einde. De nationale kampioenschappen sprint staan ook nog op het programma.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_138535479
quote:
Koen Verweij geniet van Sterren springen
BEWAAR
Door: redactie
5-4-14 - 10:41 bron: BuzzE
Koen Verweij © anp.
Koen Verweij is erg blij met zijn deelname aan het SBS-programma Sterren springen. 'Ik had dit nooit willen missen', zegt de olympisch medaillewinnaar.
De zwemmer is erg te spreken over de sfeer tussen de deelnemers van het programma. 'Het is wel heel snel een hechte groep geworden, deze week zijn we met elkaar in Amsterdam gaan lunchen. Toen dacht ik: ik ga hier echt wel wat vrienden aan overhouden.'

Verweij vertelt in De Telegraaf dat hij het programma vorig jaar al een aantal keer had bekeken en het meteen leuk vond om mee te doen: 'Dit is wel leuk, hoor, dat entertainmentwereldje. We hebben heel veel plezier, met Gerard Joling natuurlijk en Dave Roelvink. Er zitten ook een paar echt goede topsporters bij, zoals Lucia Rijker. Het zijn allemaal heel verschillende mensen, de één dus atletischer dan de ander, maar de sfeer is echt geweldig.'

Bekende Nederlander
Het leven van de zwemmer is flink veranderd sinds zijn prestaties in Sotsji. 'Ik kwam ineens terug als een bekend persoon natuurlijk. Ik kan niet meer over straat, zo veel aandacht is er. En waardering ook. Ik heb voor de Spelen alles opzijgezet, me heel erg goed voorbereid. En ik presteerde op het moment dat ik dat moest doen. Daarna heb ik het succes wel een beetje gevierd. Net nu ik in mijn zwembroek moet, ben ik wel wat aangekomen. Het is niet meer zo strak als de topvorm waar ik voor Sotsji naartoe leefde.'
Heeft Koen stiekem een heel andere carrière?
bron
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 5 april 2014 @ 13:29:38 #274
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_138536721
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 april 2014 12:29 schreef roos85 het volgende:

[..]

Heeft Koen stiekem een heel andere carrière?
bron
Global warming.
Géén kloon van tvlxd!
pi_138603816
Claudia Pechstein gaat - als ze gezond blijft - door tot 2018. En wie zich daaraan stoort, moet gewoon sneller schaatsen dan zij. Zo.
pi_138610495
Kyou-Hyuk Lee ( _O_ ) stopt er mee.
quote:
Meervoudig wereldkampioen sprint Lee stopt met schaatsen
De Zuid-Koreaanse schaatser Kyou-Hyuk Lee heeft maandag bekendgemaakt dat hij een punt achter zijn loopbaan zet.

De 36-jarige Lee boekte zijn grootste successen op het WK sprint dat hij viermaal wist te winnen, voor het laatst in 2011. In dat jaar won hij ook zijn enige wereldtitel op de 500 meter. Lee wist tijdens zes Olympische Spelen geen eremetaal te winnen. Zijn beste klassering op de Winterspelen was een vierde plaats op de 1000 meter op de Spelen van 2006 in Turijn.

De sprinter verklaarde maandag bij zijn afscheidsceremonie in Seoul dat hij achteraf misschien wel blij is dat hij nooit een olympische medaille heeft gepakt. "Ik dacht altijd dat een olympische titel alles zou betekenen voor mij, maar nu denk ik dat ik geluk heb dat ik er nooit een gewonnen heb. Al had ik tien of twintig jaar geleden een gouden medaille veroverd, dan was ik niet zo dankbaar geweest als dat ik nu ben", aldus een emotionele Lee volgens het Koreaanse persbureau Yonhap.

Coach
De Winterspelen van Sotsji waren de laatste wedstrijden op het hoogste niveau voor Lee. Hij speelde geen rol van betekenis met een achttiende plek op de 500 meter en de 21ste plaats op de kilometer. "In de toekomst zou ik graag coach worden van het nationale team", zei de Koreaanse vlaggendrager in Sotsji over zijn toekomst. "Ik ben pas net gestopt en ik denk dat ik nog veel gevoel voor de sport heb. Zelfs als ik geen trainer zou worden, wil ik graag jonge schaatsers helpen richting de Winterspelen in Pyeongchang in 2018."
pi_138617621
quote:
11s.gif Op maandag 7 april 2014 11:02 schreef takkfyrir het volgende:
Claudia Pechstein gaat - als ze gezond blijft - door tot 2018. En wie zich daaraan stoort, moet gewoon sneller schaatsen dan zij. Zo.
Pechstein _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 7 april 2014 @ 17:29:54 #278
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_138617827
quote:
11s.gif Op maandag 7 april 2014 11:02 schreef takkfyrir het volgende:
Claudia Pechstein gaat - als ze gezond blijft - door tot 2018. En wie zich daaraan stoort, moet gewoon sneller schaatsen dan zij. Zo.
:')
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Redactie Frontpage / Sport maandag 7 april 2014 @ 17:30:59 #279
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_138617862
De Longo van de schaatssport :')
Altijd onderweg naar het avontuur
  maandag 7 april 2014 @ 22:56:21 #280
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_138633924
Tsja, het is wel een goede benchmark of de rest van het duitse schaatsen nog ergens op lijkt.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 april 2014 @ 22:58:50 #281
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_138634033
Pechstein _O_

Lee ;( :'( _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel maandag 7 april 2014 @ 23:03:30 #282
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_138634208
Pakstein :')
pi_138634526
Haten op Pechstein :').
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_138635795
dragonkeem twitterde op maandag 07-04-2014 om 07:35:18 이규혁 선수는 오늘 은퇴식에서 '어린 나이에 금메달을 땄다면 지금 이 자리의 이규혁은 없었을 것'이라고 말했습니다. 하지만 아쉬움이 없다면 거짓말이겠죠. 이젠 인생의 금메달을 위해 뛰는 당신을 응원하겠습니다. (Pensioen ceremonie vandaag kant yigyuhyeok spelers 'won gouden medailles op jonge leeftijd is nu de plaats zou een yigyuhyeok zijn geweest ", zei hij. Maar er is geen spijt yigetjyo leugen. Spring nu naar de gouden medaille van het leven zal je opvrolijken) reageer retweet
Jaewoo94 twitterde op maandag 07-04-2014 om 05:21:29 규혁이형 은퇴식.수고하셨습니다 reageer retweet
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_138636735
quote:
2s.gif Op maandag 7 april 2014 23:42 schreef hole1988 het volgende:
dragonkeem twitterde op maandag 07-04-2014 om 07:35:18 이규혁 선수는 오늘 은퇴식에서 '어린 나이에 금메달을 땄다면 지금 이 자리의 이규혁은 없었을 것'이라고 말했습니다. 하지만 아쉬움이 없다면 거짓말이겠죠. 이젠 인생의 금메달을 위해 뛰는 당신을 응원하겠습니다. (Pensioen ceremonie vandaag kant yigyuhyeok spelers 'won gouden medailles op jonge leeftijd is nu de plaats zou een yigyuhyeok zijn geweest ", zei hij. Maar er is geen spijt yigetjyo leugen. Spring nu naar de gouden medaille van het leven zal je opvrolijken)[ link | afbeelding ] reageer retweet
Jaewoo94 twitterde op maandag 07-04-2014 om 05:21:29 규혁이형 은퇴식.수고하셨습니다 [ link | afbeelding ] reageer retweet
Slim van hem om gelijk een boek uit te brengen.
pi_138968966
quote:
Gewesten: geen vertrouwen in KNSB

De voorzitters van de schaatsgewesten hebben woensdag in een informele vergadering het vertrouwen in de directie en bestuur van de KNSB opgezegd. Dat meldt De Telegraaf. Op de bijeenkomst hebben de gewesten de ledenraad, het hoogste betuursorgaan binnen de schaatsbond, geïnformeerd over hun verwijten richting het dagelijkse bestuur.

Vooral het beleid van technisch directeur Arie Koops wordt door de voorzitters op de korrel genomen. Onder meer de heisa rond het Icedome in Almere, de gekrompen budgetten voor de gewestelijke selecties en bezuinigingen op shorttrack en inlineskaten zijn hen een door in het oog.

De ontevreden gewesten willen nog niet ingaan op de details van hun verwijten. "We moeten eerst onze bezwaren netjes binnen de KNSB-familie kenbaar maken", zegt Herman Nijhof in De Telegraaf. Nijhof, voorzitter van het gewest Gelderland, is door de gewesten naar voren geschoven als woordvoerder.

Op een informele vergadering van de KNSB kunnen geen besluiten worden genomen. Volgens de KNSB kan dat pas bij de ledenraad in juni. Dan wordt het beleid van bestuur en directie beoordeeld. Bij monde van een woordvoerder is de KNSB geen vertrouwensbreuk tussen de gewesten en het bestuur/directie bekend.
http://nos.nl/l/636906
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_138972260
Het blijft ook maar rommelen in de KNSB. :')
pi_139130655
Ireenw twitterde op maandag 21-04-2014 om 19:59:37 Met dat merk 'klaverblad' kun je zoveel meer doen.... een schaatsploeg sponseren bijvoorveeld ;-)! #reclame reageer retweet
verweijkoen twitterde op maandag 21-04-2014 om 20:27:13 Gewoon de roomies #klaverblad @Ireenw ik zeg doen reageer retweet
Ze sponsoren al een skeelerploeg
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_139220822
Lotte van Beek mist waarschijnlijk het complete volgende seizoen: http://nos.nl/artikel/639786-zware-knieblessure-van-beek.html

Arme Lotte :X
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 24 april 2014 @ 17:52:13 #290
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_139220885
quote:
0s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:49 schreef Max23 het volgende:
Lotte van Beek mist waarschijnlijk het complete volgende seizoen: http://nos.nl/artikel/639786-zware-knieblessure-van-beek.html

Arme Lotte :X
-O-

Toch beter nu dan een maand of 3 geleden :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_139221081
Gescheurde kniebanden kunnen toch nooit weer helemaal goed terug groeien?
  Redactie Sport donderdag 24 april 2014 @ 18:01:01 #292
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_139221117
Het is maar "goed" dat het nu gebeurd en niet een jaar geleden :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 24 april 2014 @ 18:47:28 #293
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_139222224
Hartstikke zuur voor haar, maar toch snap ik niet dat je als topsporter gaat skiën.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 24 april 2014 @ 18:48:20 #294
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_139222248
quote:
0s.gif Op donderdag 24 april 2014 18:47 schreef Van_Poppel het volgende:
Hartstikke zuur voor haar, maar toch snap ik niet dat je als topsporter gaat skiën.
dat doen er echt heel veel, ik vind dat ook nooit zo handig. Is toch wel een sport met een hoger risico op dit soort dingen.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 24 april 2014 @ 18:50:29 #295
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_139222310
Inderdaad...en je verdient hier wel je brood mee. Als het een beetje tegenzit (zeker in een na olympisch seizoen), dan zit je zonder sponsor...
pi_139222393
Er zijn ploegen geweest waarbij de schaatsers niet op wintersport mochten opzich niet zo raar. Heel vervelend dit zeker omdat Van Beek echt doorbrak dit jaar en als volgend jaar dan al weg valt vraag ik me af of ze het seizoen daarop nog terug kan komen.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 24 april 2014 @ 19:47:50 #297
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_139224636
Ik hoop het wel, want Van Beek kan dat laatste stapje naar de echte wereldtop nog wel maken
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_139225742
robbertderijk twitterde op donderdag 24-04-2014 om 20:14:00 Canadees Justin Warsylewicz (@jmwarsy) stopt met schaatsen. Zijn grootste succes was het zilver op de TP in Turijn. speedskating.ca/news-and-info/… reageer retweet
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  maandag 28 april 2014 @ 20:07:52 #299
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_139351216
Ronald Mulder heeft zijn pols gebroken tijdens het skeeleren:
http://schaatsen.nl/nieuw(...)r-loopt-polsbreuk-op

Hozumi stopt:
http://schaatsen.nl/nieuw(...)-stopt-met-schaatsen

Sjoerd de Vries naar Corendon:
http://schaatsen.nl/nieuw(...)r-naar-team-corendon
Géén kloon van tvlxd!
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 28 april 2014 @ 20:36:53 #300
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_139352426
quote:
2s.gif Op donderdag 24 april 2014 20:14 schreef hole1988 het volgende:
robbertderijk twitterde op donderdag 24-04-2014 om 20:14:00 Canadees Justin Warsylewicz (@jmwarsy) stopt met schaatsen. Zijn grootste succes was het zilver op de TP in Turijn. speedskating.ca/news-and-info/… reageer retweet
De man met de bazennaam -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport donderdag 1 mei 2014 @ 16:57:02 #301
92686 crew  borisz
Keurmeester
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')