abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_139709462
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 12:17 schreef Alentejana het volgende:

[..]

Ze willen honden en sondes gebruiken en voorlopig hebben ze aangeven niet te weten wanneer ze gaan beginnen. Lekker vaag. Het gaat trouwens om het braakliggende stuk grond naast de Ocean Club.

Ik herhaal trouwens alleen wat ik aan de portugese kant lees, daar ik in Portugal woon, ik heb verder bijna geen kennis van politiezaken/recht.
Ik heb het vermoeden dat de ouders de sleutel zijn naar de oplossing en daar past een onderzoek rond de Ocean Club naadloos in.
Welke ontvoerder begraaft iets in een straal van 100 meter van het PD
Voltaire: ik veracht u en uw mening, maar ik zal mijn leven geven om uw recht op die verachtelijke mening uit te mogen dragen.
pi_139711596
Het sluit niet zo naadloos aan met de bewijzen het vervoer in de auto. Zelf vermoed ik dat ze eerst in het kerkje heeft gelegen en an een tijd naar elders vervoerd is. De politie mocht toendertijd niet met de honden de kerk in, maar het spoor dat ze volgden liep er regelrecht heen.

Ontvoering is om wel meer redenen totaal niet logish.

quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 08:53 schreef Injetta het volgende:
Tja, maar het zal maar je bloedeigen kind zijn. Stel dat ze toch leeft? Je geeft het toch niet op? Het is toch niet zomaar een voorwerp dat je kwijt bent?
Ik heb een tijdje gedacht dat die ouders er iets mee te maken hadden. Maar als dat zo is, zouden ze het toch niet zelf steeds weer aanzwengelen ?
Dat doen ze wel op een specifieke manier, en wel met zogenaamde getuigen van onvoering, sightings, of zaken die in de buurt hebben plaatsgevonden of jonge kinderen betreffen in Portugal of Spanje er bij te betrekken en zo het rookgordijn blijven opwerpen en vooral de ontvoleringstheorie, die nergens op gestoeld is, levend te houden....
Als ze er niks mee te maken hebben, waarom zoeken ze dan en advokaat die ooit een zaak heeft gewonnen waarbij het bewijs van de lijkhond weerlegd kon worden?
En feitelijk voor elk bewijs een deskundige zoeken die het kan weerleggen?
Als je onschuldig bent hoef je daar je geld niet aan uit te geven. Dan blijkt dat vanzelf wel. Je hoeft onschuld niet te bewijzen...
pi_139711870
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 12:20 schreef Alentejana het volgende:

[..]

Daar zitten de McCanns zelf heel fanatiek achter. En is het je nooit opgevallen dat de meesten getuigen Brits zijn of een andere link met de McCanns zelf hebben? Of dat ze zelf dingen verzinnen of erbij halen? Ze hebben kennissen bij Sky nieuws en the Sun dus die slingeren het ook steeds weer aan en de andere media nemen het dan over.

Dat is wat me ook zo vreselijk tegenstaat van deze zaak.
De ongelooflijke energie en wil hun kind terug te krijgen "staat jou vreselijk tegen"??

Ik hoop (voor hen) dat jij geen kinderen hebt...
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_139732108
Er is een verschil in weten dat het dood is omdat je het lijk zelf gegewerkt hebt (daar wijzen immers alle sporen op) en werkelijke vermissing.

Dat ze eerst Skynews belde en veel later de politie, heeft ook wel te maken met mij antipathie bv.

Er zijn hier toevallig daarvoor twee andere zaken geweest waarbij ouders tranen met tuiten jankten en oproepen op TV aan de ontvoerders om un kind toch terug te brengen.
De ene was mishandeld met een heet strijkijzer (oa) omdat ze naar haar moeder terug wilde en aan de verwondingen overleden en in de rivier gedumpt terwijl de oma (waar het kind bij woonde) op de markt schoentjes voor haar kocht en een scène maakte alsof ze het kindje daar was kwijtgeraakt (dit was dus NA de dood van het kind), de ander had haar moeder en oom (dus broer en zus) die sex hadden op de bank betrapt en is tegen de muur geslingerd en aan hoofdletsel overleden. Deze moeder heeft op TV en in de kranten nog huilend een oproep gedaan aan haar ontvoerders om haar terug te brengen terwijl het lichaam al weggewerkt was (waarschijnlijk aan de varkens gevoerd).
Dit soort zaken doet me weten dat ouders rare dingen kunnen doen als hun kind door hun schuld is omgekomen, om straf te proberen ontlopen.
En als je de files over Maddie leest, zijn er meer dan genoeg aanwijzingen om aan te nemen dat het ook zo´n zaak is.
DERGELIJKE dingen staan me tegen.

De moeder van Rui Pedro die al meer dan tien jaar met en werkelijke ontvoering (en verkoop aan pedofielennetwerk) te maken heeft, wordt nauwelijks bijgestaan, kreeg geen enorme fondsen of media aandacht. Zij hoopt nog steeds haar zoon terug te vinden en voor haar heb ik wel empathie, bv. Het gaat dus wel om dit specifieke geval van Maddie (ik zeg ook "deze zaak") en niet in het algemeen.

Ik moet erbij vertellen dat ik een en ander in Portugal wel anders heb meegemaakt dan de berichtgeving van britse pers waar nederland van kopieert en dat maakt denk ik wel uit in hoe ik dingen zie. Maar als twee mensen weigeren de meest simpele vragen te beantwoorden, maar altijd met wedervragen komen of met kletspraatjes de andere kant op, en als de vrouw bijna door de man wordt verboden om te praten en als alle sporen wijzen op dood in het apartement, als een een heel mediacircus ontstaat dat geregiseerd wordt door de McCanns, als die alles doen om de portugese politie zwart te maken, en alles wordt gedaan om die tegen te zitten, dan moet je van goede huize komen om bij mij medelijden te wekken voor dit stel.
Het heeft waarschijnlijk heel veel te maken met hoe ik het hier heb meegemaakt (en dus niet via de britse pers waar nederland het van heeft, bv)

Maar hoe dan ook, ik heb niks tegen ouders die hun kind terug willen, ik heb iets tegen hoe deze ouders dit aangepakt hebben, en wel het extreme, het manipuleren, vernederen van de politie en andere onnodige toestanden die niets te maken hebben met verdriet, verlies of energie om haar te vinden!

Ik vind het heel erg voor ze dat ze met het enorme verlies te maken hebben, want het is natuurlijk wel verloren, en ik vind het erg dat ze hun leven lang met schuldgevoel moeten blijven lopen. Het is niet dus zo dat ik geen empathie voel. Dat heb je verkeerd begrepen.
  vrijdag 9 mei 2014 @ 10:15:36 #30
369251 Geralt
of Rivia
pi_139732485
Waarom staat dat stukje over DNA test in de OP?

In 2007 mei was ze bijna 4. In het stuk wordt gezegd dat ze nu 8 jaar zou zijn.

Tel even mee:
Mei 2007 - bijna 4
Mei 2008 - bijna 5
Mei 2009 - bijna 6
Mei 2010 - bijna 7
Mei 2011 - bijna 8
Mei 2012 - bijna 9
Mei 2013 - bijna 10
Mei 2014 - bijna 11

Ergo: die info komt ergens uit 2011 of is compleet verkeerd.
Ergo2: in een topic met de titel "nieuwe ontwikkelingen 2014" hoort die info niet thuis; dat kut kind zou nu rond de 11 jaar moeten zijn en niet 8 jaar. 8)7
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  vrijdag 9 mei 2014 @ 10:16:27 #31
369251 Geralt
of Rivia
pi_139732503
Ow; even geklikt op de link. Dat stuk is inderdaad uit 2011.

Wat doet dat in de OP? Het gaat toch om 2014 en nieuwe ontwikkelingen??? 8)7 8)7 8)7
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_139732689
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 12:20 schreef Leandra het volgende:

[..]
als de Britse politie niets wil zeggen en de Portugese pers nota bene verzoekt terughoudend te zijn qua berichtgeving.
Nu ik er weer met volle kracht ben ingedoken, blijkt dat het even anders zit, en zo staat het ook in het begin van dit topic. De Britse pers is verzocht terughoudend te zijn en wel omdat de Portugese politie heeft gezegd- nadat de Britse politie had aangekondigd de pers dagenlijks voor te lichten- niet mee te werken en dingen tegen te gaan als er weer een mediacircus ontstaat.

Het is dus niet zo dat er geen Portugese berichtgeving kan zijn.
Een journalist die gewoon zijn werk doet, zal daar niet in worden tegengehouden.
Daar hier in Portugal echt wel stappen zijn ondernomen die te volgen zijn (aanvragen etc) is er dus gewoon berichtgeving die daarop gestoeld is.
pi_139732847
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 10:16 schreef Geralt het volgende:
Ow; even geklikt op de link. Dat stuk is inderdaad uit 2011.

Wat doet dat in de OP? Het gaat toch om 2014 en nieuwe ontwikkelingen??? 8)7 8)7 8)7
De OP is onderdeel van een reeks. Er liepen ook andere topics die geen onderdeel van de reeks waren.
Blijkbaar is de reeks weer 'opgestart' met een nieuwe TT.
Americans think 100 years is a long time,
Europeans think 100 miles is a long way.
pi_139733285
Gistermiddag is er een Alouette III (helicopter) die normaal wordt ingezet voor "search and rescue" ingezet om foto´s van het gebied te nemen, met name om oneffenheden te ontdekken die hebben kunnen dien om het lijkje te begraven. Aan boord drie mensen van Scotland Yard en een van de PJ.
  donderdag 5 juni 2014 @ 00:36:42 #35
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_140731594
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_140732367
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 08:56 schreef Leandra het volgende:
Dat dus, en wat is er mis aan het feit dat het in de aandacht blijft?
Dat er door al die aandacht blijkbaar mensen zijn die menen een kind bij hun ouders weg te mogen nemen als ze denken dat het Maddie is.

Dat die ouders vervolgens middels een DNA test moeten bewijzen dat hun kind wel echt van hun is.
"Pools are perfect for holding water"
pi_140732389
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 11:01 schreef koffiegast het volgende:
Je zult maar op vakantie zijn met je blanke blonde dochter en paar toeristen belagen je en proberen je dochter af te nemen, omdat iemand het gezicht van maddie toen ze 3 was in jouw kind denkt te herkennen... En dan wordt de bewijslast ook nog bij jou neergelegd...

Zoveel kinderen verdwijnen per jaar in de wereld, maar slechts deze koe moet telkens weer uit de sloot gehaald worden.
Dit dus. Compleet van de zotte.
"Pools are perfect for holding water"
pi_140733693
Is ze al gevonden?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_140734557
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 mei 2014 23:56 schreef YazooW het volgende:
Zoveel vermiste kinderen, alleen gaat alle aandacht naar Maddie McCann. Blijft een wazig verhaal.
Zodat de hele wereld hetzelfde gaat doen, zoeken en opletten of iemand Maddie ziet? Want dat is wat er gebeurt als je jaar in jaar uit weer nieuws hoort over Maddie, of je gaat twijfelen aan het verhaal..
De verdwijning van MH370 lijkt hier ook op, nu bljiken er toch geen pings te zijn gehoord.
Onzekerheid en twijfel doet iets met mensen psychologisch. Of erachter komen dat het nep was gaat zorgen voor grote woede en ontwaking, van waarom men dat deed (altijd om macht, want collectieve dingen zorgen voor macht, samen uitkijken naar Maddie).
De media brengt alle inforrmatie zonder enige verificatie meteen naar de kijker, de miljardenmassa.
pi_161552656
quote:
Politiechef: Madeleine kan nog levend gevonden worden
Ondanks de drastische afbouw van het politieonderzoek, hebben rechercheurs nog steeds goede hoop dat de Britse Madeleine McCann na negen jaar levend gevonden kan worden.

Een jongetje kijkt naar de poster van de vermiste Madeleine in het Portugese Lagos. © ANP.

Kate en Gerry McCann, de ouders van de vermiste Madeleine McCann. © ANP.
Mick Duthie, de politiechef van het Londense Scotland Yard, zegt maandag in de Evening Standard dat de zoekactie nog steeds niet is gestaakt.

Team
Duthie gaf in het interview toe dat het rechercheteam nog steeds niet volledig weet wat er op de desbetreffende avond is gebeurd. Madeleine verbleef met haar ouders in Portugal toen ze spoorloos verdween. Ze was toen drie jaar oud, inmiddels zou ze 12 jaar zijn. Haar ouders zijn nooit gestopt met zoeken. ,,Haar verdwijning is nog altijd een mysterie en daarom gaat het werk door", aldus de politiechef. ,,Er is nog steeds een kans dat we haar gezond en levend vinden."

Hij weigerde om verdere details over het onderzoek geven, maar bevestigde dat de rechercheurs aan het kijken zijn naar een reeks inbraken die tijdens de verdwijning van Madeleine plaatsvonden.

Geld
Afgelopen maand heeft het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken ruim honderdduizend euro uitgetrokken om het politie onderzoek met zes maanden te rekken. Na verloop van die zes maanden zal de politiechef weer om geld vragen mocht het onderzoek nog niet afgerond zijn. ,,Er is altijd een mogelijkheid dat we Madeleine kunnen vinden. Naast het rechercheteam en de familie, wil het publiek ook dat ze gevonden wordt. Dat is ook de reden waarom het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken blijft financieren."
Scotland Yard
Sinds 2011 is Scotland Yard het onderzoek gestart met de codenaam 'Operation Grange'. Dit onderzoek werd geopend op verzoek van de familie en de minister van Binnenlandse Zaken, nadat de Portugese autoriteiten het onderzoek sloten.

Meer informatie over de verdwijning van Madeleine McCann is te vinden in ons dossier.
Verdwijning
Op de avond van haar verdwijning lag Maddie te slapen in het vakantie-appartement, terwijl haar ouders met vrienden naar de tapasbar van het resort gingen. Ze checkten regelmatig of de kinderen - naast Maddie de tweeling Sean en Amelie - nog veilig waren. Toen Kate de derde keer keek, was haar dochter verdwenen. Na de eerste dagen bleek de verdwijning vooral in Portugal en Engeland dagelijks voorpaginanieuws te zijn, pas daarna kreeg de zaak internationale media-aandacht. Sindsdien duiken allerlei complottheorieën op over waar Maddie zou zijn.
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)evonden-worden.dhtml
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
pi_161552695
Benieuwd waarom er nog steeds geld in het onderzoek wordt gestoken
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
  Moderator dinsdag 19 april 2016 @ 16:37:58 #42
403866 crew  richolio
#MacMasterrace
pi_161552862
Idd.. Ik zeg het niet vaak, maar geef het op. Het is alleen maar sneu
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_161554094
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 16:31 schreef ChevyCaprice het volgende:
Benieuwd waarom er nog steeds geld in het onderzoek wordt gestoken
Dit dus. Is de Britse overheid die ouders een vermogen verschuldigd? Ik bedoel er verdwijnen dagelijks kinderen en daar zoekt niemand 10 jaar naar. :'(
pi_161554180
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 17:41 schreef vaduz het volgende:

[..]

Dit dus. Is de Britse overheid die ouders een vermogen verschuldigd? Ik bedoel er verdwijnen dagelijks kinderen en daar zoekt niemand 10 jaar naar. :'(
Kans dat er bepaalde machthebbende figuren zwaar onder druk worden gezet door die ouders lijkt me
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
pi_161554201
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 17:46 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Kans dat er bepaalde machthebbende figuren zwaar onder druk worden gezet door die ouders lijkt me
Zijn daar trouwens bepaalde theorieen over? Ik heb van het begin af aan heel die zooi niet gevolgd, maar begin nu toch wel benieuwd te raken hoe de vork hier in de steel steekt?
pi_161554338
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 17:47 schreef vaduz het volgende:

[..]

Zijn daar trouwens bepaalde theorieen over? Ik heb van het begin af aan heel die zooi niet gevolgd, maar begin nu toch wel benieuwd te raken hoe de vork hier in de steel steekt?
Zullen inmiddels wel honderden theorieën over zijn :+ Het enige dat ik weet is dat die ouders op nogal wat poen zitten (daardoor konden ze de zaak internationaal onder de aandacht brengen), maar dat lijkt me algemeen bekend.

Ze hebben dan ook al voor de tweede keer een privaat onderzoek gestart een aantal maanden geleden. Maar dat voor dat politieonderzoek steeds maar weer poen wordt uitgetrokken, daar moeten die ouders bijna wel iets mee te maken hebben lijkt me
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
  maandag 25 april 2016 @ 16:11:05 #47
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_161703926
Zijn er nog goede documentaires over deze zaak die je gezien moet hebben?
pi_161704459
Trieste zaak, ik hoop dat het nu eindelijk eens opgelost wordt. Trouwens wel een erg wazig verhaal allemaal.
  maandag 25 april 2016 @ 17:59:51 #49
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_161706418
Die ouders hebben haar toch vermoord?
  maandag 25 april 2016 @ 18:24:07 #50
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_161706960
quote:
2s.gif Op maandag 25 april 2016 17:59 schreef Falco het volgende:
Die ouders hebben haar toch vermoord?
ja
Lying awake, wondering if there is a Dog...

FOK!kers op YouTube: Tijn - Sinterklaas
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')