abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 13 maart 2014 @ 16:59:16 #1
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137698021
De Paralympische Winterspelen in Sochi komen er aan. Van 8 tot en met 16 maart 2014 staan er in en rond Sochi zes verschillende sporten op het programma. Dit is twee weken na de Olympische Spelen. De sporten zijn: alpineskiën, biatlon, langlaufen, rolstoelcurling, sledgehockey en snowboarden. Laatstgenoemde sport is nieuw op het programma.

Alpineskiën
Skiërs worden in klassen ingedeeld op basis van hun type en mate van hun beperking. Dit classificatiesysteem maakt het mogelijk dat sporters met eenzelfde mate van functioneren, met elkaar kunnen strijden. Vanaf 2006 zijn de grote hoeveelheid verschillende klassen gereduceerd tot drie klassen. Zittend, Staand en Visueel Beperkt.

Er zijn vier disciplines: afdaling, reuzenslalom, slalom en Super-G.


Een voorbeeld hoe het alpineskiën eruit ziet: Talan Skeels-Piggins aan het slalommen (zittend) tijdens de Winterspelen van 2010.


Nederlandse deelname
Afdaling:
Kees-Jan van der Klooster (zittend)
Bart Verbruggen (staand)

Reuzenslalom:
Anna Jochemsen (staand)
Kees-Jan van der Klooster (zittend)

Slalom:
Anna Jochemsen (staand)

Super-G:
Kees-Jan van der Klooster (zittend)
Anna Jochemsen (staand)

Biatlon
Net zoals bij het alpineskiën zijn de deelnemers ingedeeld in drie klassen: Zittend, Staand en Visueel Beperkt.

Er zijn een drietal afstanden. De mannen en vrouwen skiën allebei de 2x3 km en 12.5km en de vrouwen skiën ook de 10km.

Nederlandse deelname
Geen / Nog niet bekend.

Langlaufen
Net zoals bij het alpineskiën en het biatlon zijn de deelnemers ingedeeld in drie klassen: Zittend, Staand en Visueel Beperkt.

Er zijn twee disciplines en meerdere afstanden. Vanaf 1994 wordt er ook geskied op een zitski.

Mannen: 1km (k), 10km (k), 20km (v) en 1x4km + 2x 5km.
Vrouwen: 1km (k), 5km (k), 15km (v) en 3x 2.5km.
k = klassieke stijl, v = vrije stijl

Mannen zitski: 1km, 10km en 15km.
Vrouwen zitski: 1km, 5km en 10km.

Nederlandse deelname
Geen / Nog niet bekend.

Rolstoelcurling
Rolstoelcurling is een variant op het gewone curling maar dan voor mensen met een lichamelijke handicap die gebruikmaken van een rolstoel. Het staat sinds Turijn 2006 op het programma van de Paralympische Winterspelen.
Zowel mannen als vrouwen mogen gezamenlijk in één team deelnemen aan dit onderdeel. Sinds 2010 is het verplicht dat er ten minste één vrouw of één man van het team deel uitmaakt.

Nederlandse deelname
Geen / Nog niet bekend.



Sledgehockey
Sledgehockey is een vorm van ijshockey maar dan op een prikslee. De kleding en het grootste deel van de spelregels komen overeen met die van ijshockey.

Nederlandse deelname
Geen.



Snowboarden
Snowboarden staat in Sochi voor het eerst op het programma. Para snowboarden is grotendeels hetzelfde als het snowboarden voor valide mensen.

Nederlandse deelname
Para Snowboardcross:
Bibian Mentel
Lisa Bunschoten
Merijn Koek
Chris Vos

Deelnemers:
Hierboven staat bij elke sport al of er Nederlandse deelnemers zijn. Hieronder geven we even kort informatie over elke sporter.

Lisa Bunschoten
Lisa Bunschoten is 18 jaar en maakt sinds medio 2012 deel uit van het Paralympisch team. Door Fibula Aplasie is haar linkerbeen korter dan haar rechterbeen. Na verschillende operaties is besloten dat haar linkervoet geamputeerd moest worden. Dit gebeurde op 16-jarige leeftijd. Een jaar eerder leerde ze snowboarden. In mei 2012 ontmoette ze op de wintersportFundag in Zoetermeer Bibian Mentel, waar ze gevraagd werd of ze mee wilde trainen met haar team Mentelity Foundation. In november 2012 snowboardde ze haar eerste wedstrijd en ondertussen is ze ook al in Amerika, Rusland en Slovenië geweest. Afgelopen november kwalificeerde ze zich voor de Spelen door derde te eindigen bij de eerste wedstrijd (Europacup) van het seizoen. Ze komt uit op het onderdeel para snowboardcross.



Anna Jochemsen
Anna Jochemsen is 28 jaar en is sinds 2008 echt actief bezig met wedstrijdsport. Ze is geboren met één been en skiet dus ook op één been. Om haar evenwicht te bewaren gebruikt ze skikrukken, krukken met kleine ski's aan de onderkant. Tot haar negentiende was ze nog maar vier keer op wintersport geweest. Na een keer te hebben geindoorskied wilde ze meer weten over technieken en via Google kwam ze in contact met een lid uit het team. Na een keer gekeken te hebben in Oostenrijk bij een training werd ze enthousiast. Anna komt uit op slalom, reuzenslalom en Super-G.



Kees-Jan van der Klooster
Kees-Jan van der Klooster is 36 jaar en komt uit bij het alpineskiën. Bij een snowboardongeluk in 2001 brak hij zijn rug en liep hij een complete dwarslaesie op. Tijdens zijn revalidatie kwam hij in contact met verschillende sporten. Na een voorlichting over aangepast skiën wist hij het zeker en wilde hij dat doen. "Als je skiën vergelijkt met zitskiën, dan is skiën autoracen en zitskiën meer karten. Je zit laag bij de grond en kunt die bak in de bochten plat tegen de sneeuw aan drukken. Dat geeft een waanzinnig gevoel van ‘carven’, een groot gevoel van snelheid en een enorme adrenalinebeleving."
Het worden de tweede Spelen voor Van der Klooster. Vier jaar geleden in Vancouver was hij de enige Nederlandse deelnemer, maar hij slaagde er niet in om een medaille te winnen.

Bekijk hieronder een reportage van Van der Klooster op weg naar Sochi:



Merijn Koek
Merijn Koek is 23 jaar en neemt deel aan het para snowboardcross. Koek mist sinds zijn geboorte beide onderarmen en zijn rechteronderbeen. Hij heeft ook aan andere sporten meegedaan, zoals voetbal. Vanwege de veiligheid mocht hij daar zijn prothese niet gebruiken tijdens wedstrijden. Na ook fietscross te hebben geprobeerd kreeg hij op zijn tiende een skateboard. Via de Stichting Gehandicapten op Ski’s heeft hij een paar jaar skiles gekregen, waarna hij ging snowboarden. Toen hij werk van zijn hobby wilde maken kwam hij via Kees-Jan van der Klooster in aanraking met Bibian Mentel. Al snel mocht Koek mee naar een wedstrijd in Amerika, waar hij bij het slalommen laatste werd. "Ik werd laatste, maar het was wel heel goed om daar aanwezig te zijn. Bibian heeft me geholpen om te komen waar ik nu ben: op de Road to Sochi." Grootste concurrent naast de Amerikanen is teamgenoot Chris Vos.



Bibian Mentel
Bibian Mentel is 31 jaar en komt voor Nederland uit op het onderdeel para snowboardcross. Tijdens haar kwalificatie op de Olympische Winterspelen van 2002 in Salt Lake City raakte ze geblesseerd. Waar eerst gedacht werd aan een enkelblessure bleek het een agressieve vorm van botkanker te zijn. Dit leidde tot amputatie van haar rechteronderbeen. Exact zeven maanden na de amputatie werd ze opnieuw Nederlands kampioen bij het valide snowboarden. Mentel is na een poosje een lobby gestart bij het NOC*NSF om snowboarden op het Paralympisch programma te krijgen. Ze hebben er acht jaar over gedaan, maar eindelijk is het zo ver.

Bekijk hieronder een reportage van Mentel op weg naar Sochi:



Bart Verbruggen
Bart Verbruggen is 25 jaar en komt uit op de afdaling bij het alpineskiën en neemt voor de eerste keer deel aan de Spelen. Vier jaar geleden miste Verbruggen de Spelen op een tiende van een seconde, maar dit jaar is hij er wel bij nadat hij op het WK vierde werd. Verbruggen is te vroeg geboren en had bij de geboorte een dubbele hersenbloeding. Daardoor is hij linkszijdig spastisch, waardoor hij zijn linkerarm en -been niet goed kan aansturen. Hij skiet gewoon op twee ski's, maar gebruikt één stok. "Bochten maak ik anders dan valide skiërs. Met een bocht naar rechts kan ik mijn heup er goed in draaien. Met een bocht naar links kan ik dat net niet. Om te voorkomen dat ik niet te ver doordraai met mijn bovenlijf, moet ik wat anders met mijn bovenlijf doen."



Chris Vos
Chris Vos is met zijn 15 jaar de jongste Nederlandse deelnemer. Door een ongeluk op z'n vijfde heeft hij een verlamming aan zijn rechterbeen, wat daardoor niet goed functioneert. Een jaar na de ziekenhuisopname leerde hij met behulp van zijn vader snowboarden. Na lang trainen en oefenen kan hij prima de piste af. Vos kwalificeerde zich voor het onderdeel para snowboardcross door vierde te worden tijdens een Europa Cup-wedstrijd in Landgraaf. Hij wordt getrained door Bibian Mentel, wat ook zijn inspiratiebron nummer één is. Geweldig wat ze allemaal doet. En de Amerikanen, die vind ik ook heel erg cool. Vorig jaar was het in het wereldje heel vriendschappelijk. Nu Sochi dichterbij komt, zijn we wat serieuzer tegen elkaar. Bij wedstrijden is niet meer zo gezellig, maar is iedereen echt aan het focussen om te kunnen presteren. Ik vind snowboarden heel mooi, maar wil vooral heel graag de beste zijn. Met alles. Ik kan er soms moeilijk mee omgaan als ik niet win, maakt niet uit met wat. Mijn doel is nog beter worden, liefst de beste van de wereld. Sochi lijkt me een superervaring, geweldig om daar te kunnen staan."

  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:00:14 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698061
Dat tweede deel van Alyabyev _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:00:40 #3
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698081
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:00 schreef heywoodu het volgende:
Dat tweede deel van Alyabyev _O-
Het is dat hij bleef staan :') :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 13 maart 2014 @ 17:01:09 #4
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137698093
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:00 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Het is dat hij bleef staan :') :D
Ging wel lekker toch?
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:01:56 #5
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698122
Gauthier-Manuel _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:02:41 #6
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698149
Tot zover de spanning _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:03:10 #7
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698175
_O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 13 maart 2014 @ 17:03:25 #8
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137698186
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:02 schreef heywoodu het volgende:
Tot zover de spanning _O-
Kon nog crashen :D

Maar deze lui gaan serieus wel lekker :D
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:03:41 #9
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698192
Vooral dat laatste stuk was echt een soort Hirscher, zo agressief _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:03:46 #10
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698196
Op naar het Ice Sledge Hockey _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:04:19 #11
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698216
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:03 schreef DeLuna het volgende:
Op naar het Ice Sledge Hockey _O_
Ik ga mee c_/
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 13 maart 2014 @ 17:04:28 #12
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137698224
Zijn er eigenlijk paratleten op de gewone OS? Buiten de blade runner dan?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:05:15 #13
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698253
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:04 schreef Immerdebestebob het volgende:
Zijn er eigenlijk paratleten op de gewone OS? Buiten de blade runner dan?
In 2010 bijna, langlaufer McKeever werd voor de 50km net niet geselecteerd (viel als laatste af).

Maar verder volgens mij niet :P
Of nou ja, op de Zomerspelen misschien?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:05:51 #14
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698269
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:04 schreef Immerdebestebob het volgende:
Zijn er eigenlijk paratleten op de gewone OS? Buiten de blade runner dan?
Natalie du Toit heeft in 2008 meegedaan aan de 10km open water zwemmen, zij mist een been
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:06:09 #15
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698276
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:05 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Natalie du Toit heeft in 2008 meegedaan aan de 10km open water zwemmen, zij mist een been
Oh ja, dat kan ik me nog wel voor de geest halen volgens mij :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:06:57 #16
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698297


Zij ook, Natalia Partyka.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 13 maart 2014 @ 17:06:58 #17
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137698299
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:05 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Natalie du Toit heeft in 2008 meegedaan aan de 10km open water zwemmen, zij mist een been
:D Bijzonder knap. Jij als zwemmer weet hoeveel je dan mist :D
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:09:49 #18
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698397
Partyka won overigens goud op de PS in 2004, 2008 en 2012, en deed in zowel 2008 als 2012 mee aan de OS.

In Londen won ze de eerste 2 sets tegen onze eigen Li Jie :D (en daarna ging ze er kansloos af)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:11:00 #19
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698430
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:09 schreef heywoodu het volgende:
Partyka won overigens goud op de PS in 2004, 2008 en 2012, en deed in zowel 2008 als 2012 mee aan de OS.

In Londen won ze de eerste 2 sets tegen onze eigen Li Jie :D (en daarna ging ze er kansloos af)
Dat is toch tof _O_ Kun je als enige sporter gewoon daar blijven :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:12:22 #20
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698469
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:11 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Dat is toch tof _O_ Kun je als enige sporter gewoon daar blijven :D
Ja, heb je een paar weken lekker het olympisch/paralympisch dorp voor jezelf, hoe relaxed is dat _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 13 maart 2014 @ 17:13:28 #21
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137698496
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, heb je een paar weken lekker het olympisch/paralympisch dorp voor jezelf, hoe relaxed is dat _O_
Hirscher kan ook gewoon mee doen. Gewoon stokken thuislaten.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:14:04 #22
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698513
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:13 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Hirscher kan ook gewoon mee doen. Gewoon stokken thuislaten.
Stokken thuislaten maakt je nog niet gehandicapt :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:15:39 #23
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698572
Ja ik zie het al, dit gaat naar Canada.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:15:47 #24
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698576
Canada wat doe je :(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:17:09 #25
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698612
Lambada _O_

Oh het is die gare verneukte nieuwe versie :') :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:18:24 #26
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698652
Wat een kans _O- :') :|W
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:18:52 #27
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698664
USA 1111 :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:18:53 #28
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698665
WTF
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:19:54 #29
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698704
OMG :( Bridges raap je team bijelkaar
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:21:51 #30
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698761
Als de VS wint dan hebben we de volgende kraker alweer in het verschiet _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:22:09 #31
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698769
En dan moet Canada net als 2010 weer tegen Noorwegen om de bronzen medaille :D :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:23:24 #32
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698809
Wat een kans :(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:26:33 #33
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698901
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:22 schreef DeLuna het volgende:
En dan moet Canada net als 2010 weer tegen Noorwegen om de bronzen medaille :D :'(
En dan kan Noorwegen voor de 6e keer in 6 Paralympics een medaille winnen _O_
Met als ik me niet vergis nog altijd de coach die in 1994 als 18-jarige al bondscoach was en er sindsdien altijd bij was :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:27:39 #34
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698933
USA 22222222 :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:27:41 #35
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698934
NEEEE WAT :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:28:14 #36
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698949
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:27 schreef DeLuna het volgende:
NEEEE WAT :'(
Dat dacht ik ook toen ik direct na de goal geroepen werd omdat we gaan eten -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 13 maart 2014 @ 17:28:19 #37
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137698955
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:27 schreef DeLuna het volgende:
NEEEE WAT :'(
wel lekker geschoten :D
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:28:29 #38
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137698961
Farmer :r
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 17:29:23 #39
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698990
Pauze, en ik ga eten. DeLuna neemt bij dezen de honneurs waar.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:30:29 #40
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137699023
quote:
10s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:29 schreef heywoodu het volgende:
Pauze, en ik ga eten. DeLuna neemt bij dezen de honneurs waar.
Farmer gaat me straks nog een groter trauma bezorgen dan Iniesta in 2010 :r
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 13 maart 2014 @ 17:31:08 #41
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137699045
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:30 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Farmer gaat me straks nog een groter trauma bezorgen dan Iniesta in 2010 :r
Doe normaal :') Dit is echt een soort godwin :r
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:31:30 #42
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137699055
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:31 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Doe normaal :') Dit is echt een soort godwin :r
Ja het is dat Farmer er al 2 gescoord heeft. :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 13 maart 2014 @ 17:32:13 #43
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137699085
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:31 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ja het is dat Farmer er al 2 gescoord heeft. :D
Die keeper is ook wel baas met zijn jaren 80 pornosnor _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:32:55 #44
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137699110
Maar als je weet hoe Canada gedomineerd heeft de laatste jaren dan is dit echt een drama :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 13 maart 2014 @ 17:35:53 #45
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137699189
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 17:32 schreef DeLuna het volgende:
Maar als je weet hoe Canada gedomineerd heeft de laatste jaren dan is dit echt een drama :')
Dat heb ik gemist :7
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 17:50:51 #46
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137699577
3 - 0 :'( :'( :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 18:01:29 #47
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137699865
PP voor USA :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 18:14:22 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137700216
3-0 :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 18:19:27 #49
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137700371
Nou Canada... kom op..
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 18:20:20 #50
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137700399
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 18:19 schreef DeLuna het volgende:
Nou Canada... kom op..
Zou wel een mooie stunt zijn.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 18:32:15 #51
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137700831
Cash lust ze rauw ;(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 18:42:43 #52
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137701350
"Too many players on the ice" :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 18:45:25 #53
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137701477
Zelfs geen 3-1 :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 18:51:57 #54
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137701783
RIP
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137710873
Resultaten Bibian
1
2
3
4
5
6
7
8
1e Landgraaf (EC)
1e Landgraaf (WC)
1e Copper (WC-1)
1e Copper (WC-2)
1e Big White (WC-1)
1e Big White (WC-2)
1e La Molina (WC-1)
1e La Molina (WC-2)

Resultaten Lisa
1
2
3
4
5
6
7
8
3e Landgraaf (EC)
3e Landgraaf (WC)
2e Copper (WC-1)
3e Copper (WC-2)
5e Big White (WC-1)
5e Big White (WC-2)
5e La Molina (WC-1)
3e La Molina (WC-2)

grootste concurenten voor Lisa
Heidi Jo DUCE
Nicole ROUNDY
Amy PURDY
Cecile HERNANDEZ EP CERVELLON

Resultaten Chris
1
2
3
4
5
6
7
8
4e  Landgraaf (EC)
8e  Landgraaf (WC)
8e  Copper (WC-1)
7e  Copper (WC-2)
12e Big White (WC-1)
14e Big White (WC-2)
13e La Molina (WC-1)
12e La Molina (WC-2)

Resultaten Merijn
1
2
3
4
5
6
7
8
8e  Landgraaf (EC)
5e  Landgraaf (WC)
10e Copper (WC-1)
10e Copper (WC-2)
13e Big White (WC-1)
10e Big White (WC-2)
11e La Molina (WC-1)
11e La Molina (WC-2)

podum kandidaten
Michael SHEA
Keith GABEL
Tomas VAVERKA
Evan STRONG
Matti SUUR-HAMARI
John LESLIE
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 21:46:24 #56
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137711465
We gaan morgen toch niet "gewoon" crossen, maar alleen na elkaar een tijd neerzetten en dat drie keer..?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137712502
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 21:46 schreef heywoodu het volgende:
We gaan morgen toch niet "gewoon" crossen, maar alleen na elkaar een tijd neerzetten en dat drie keer..?
klopt.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 22:09:39 #58
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137712904
Jammer :P

Hopelijk komt er over 4 of 8 jaar echt boardercross in het programma _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 06:26:41 #59
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721092
We gaan beginnen *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 06:28:01 #60
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721097
3 runs, langzaamste valt af.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 06:35:53 #61
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721128
Lijkt wel alsof ze nog geen enkele training hebben gehad op het parcours..
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 06:40:46 #62
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721145
Bunschoten is de eerste paralympische snowboarder ooit die valt :+

Mentel dik op kop.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721167
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 06:35 schreef heywoodu het volgende:
Lijkt wel alsof ze nog geen enkele training hebben gehad op het parcours..
dacht het wel http://nos.nl/ps2014/vide(...)lijk-aan-de-bak.html
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_137721184
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 06:40 schreef heywoodu het volgende:
Bunschoten is de eerste paralympische snowboarder ooit die valt :+

Mentel dik op kop.
maar wordt wel 5e in de 1e run.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 06:53:28 #65
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721209
Kijk, dit is het betere werk, de mannen _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 06:54:36 #66
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721215
Nog wel iets waar ze van kunnen leren voor de volgende keer, doe halverwege even een meetpunt..
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721226
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 06:54 schreef heywoodu het volgende:
Nog wel iets waar ze van kunnen leren voor de volgende keer, doe halverwege even een meetpunt..
Ik zat ook al te kijken.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 06:57:40 #68
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721234
14 jaar :D (de Aussie)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721238
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 06:57 schreef heywoodu het volgende:
14 jaar :D (de Aussie)
15 toch?
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 06:59:19 #70
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721241
quote:
2s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 06:58 schreef hole1988 het volgende:

[..]

15 toch?
Dat wordt hij in december :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 07:03:03 #71
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721253
Merijn :( :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721258
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 07:03 schreef heywoodu het volgende:
Merijn :( :'(
Jammer, maar niks overboord.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_137721402
alles wat langzamer is dan 1:10.00 heeft werkelijk waar niks te zoeken hier.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 07:36:47 #74
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721418
quote:
2s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 07:33 schreef hole1988 het volgende:
alles wat langzamer is dan 1:10.00 heeft werkelijk waar niks te zoeken hier.
Behalve de enkeling die dat is door een val :P

Maar je hebt gelijk ja. Ik ben wel erg benieuwd naar run 2 bij de vrouwen, want op Mentel na zag het er echt niet uit bij de rest, zo langzaam leek het.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721431
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 07:36 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Behalve de enkeling die dat is door een val :P

Maar je hebt gelijk ja. Ik ben wel erg benieuwd naar run 2 bij de vrouwen, want op Mentel na zag het er echt niet uit bij de rest, zo langzaam leek het.
Merijn viel idd op een ongelukkige plek.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 07:41:08 #76
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721436
Als DeLuna nou een beetje opschiet kan ze nog net de 2e run van Mentel zien :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721498
nu begint het echte werk.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 07:51:54 #78
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721522
:'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721524
?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 07:52:36 #80
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721527
En nog een keer onderuit, Lisa :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721547
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 07:52 schreef heywoodu het volgende:
En nog een keer onderuit, Lisa :'(
Die wegglijder was nog niet zo erg, maar die 2e damn.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 07:55:29 #82
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721557
quote:
2s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 07:54 schreef hole1988 het volgende:

[..]

Die wegglijder was nog niet zo erg, maar die 2e damn.
Daar kwam ze zo op het eerste gezicht goed vanaf ja.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721580
_O_
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 07:58:37 #84
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721581
Als dat geen goud is bak ik m'n sokken.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137721598
Lisa zou nog naar de 4e plek kunnen, maar het podium is verkeken.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 14 maart 2014 @ 08:12:44 #86
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_137721719
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 07:58 schreef heywoodu het volgende:
Als dat geen goud is bak ik m'n sokken.
Kwoot
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 08:22:10 #87
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721816
Colle ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 08:35:42 #88
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137721950
Ilinov :D _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137722001
Merijn doet het goed
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 08:52:04 #90
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137722153
1:44.17 tegen 1:44.18 op plek 1 en 2 :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 09:09:20 #91
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137722377
Aaaah Lisa :{ :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 09:09:37 #92
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137722379
Oh gelukkig, ik dacht even dat ze gestrekt bleef liggen :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 09:15:40 #93
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137722470
En daar is definitief het goud *O* *O* *O*

Tweede Nederlander (m/v) ooit die een paralympische wintermedaille wint _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 14 maart 2014 @ 09:39:50 #94
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_137722972
JAAAAAAA GOUD
pi_137723013
Toch fijn he die notificatie van de NOS..
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_137723023
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:39 schreef Pino112 het volgende:
JAAAAAAA GOUD
*O*
Helaas gemist -O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 14 maart 2014 @ 09:41:55 #97
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_137723034
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:40 schreef roos85 het volgende:
Toch fijn he die notificatie van de NOS..
Ja super.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 09:50:19 #98
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137723222
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:41 schreef roos85 het volgende:

[..]

*O*
Helaas gemist -O-
Troost je, het was nou niet echt bepaald een spannende wedstrijd ofzo.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 14 maart 2014 @ 11:13:11 #99
415555 Pandaplint
Bekend van 3FM.
pi_137725628
Mentel _O_
Omdat een pandapint te mainstream is 🐼
Wekelijks radioitem op 3FM. Elke woensdag rond 13:30
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 11:36:08 #100
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137726269
Frantceva goud op de supercombi VI, Etherington zilver, Umstead brons. Dat waren ook de enige 3 vrouwen aan de start, want de overige 3 werden op de slalom al gediskwalificeerd :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 11:37:04 #101
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137726293
Marie Bochet wint in de categorie staand haar derde goud, zilver voor Rothfuss, brons opnieuw voor Jallen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 11:40:39 #102
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137726372
Schaffelhuber wint goud op de zitski, voor Forster. Geen idee wie brons krijgt, want verder haalde niemand de finish :')

Conclusie: Supercombinatie als paralympisch onderdeel mag wel heroverwogen worden :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 11:41:40 #103
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137726394
Geen brons dus, voor niemand :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 11:42:46 #104
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137726430
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 11:40 schreef heywoodu het volgende:
Schaffelhuber wint goud op de zitski, voor Forster. Geen idee wie brons krijgt, want verder haalde niemand de finish :')

Conclusie: Supercombinatie als paralympisch onderdeel mag wel heroverwogen worden :{
Zitski als laatst mag wel heroverwogen worden allereerst.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 11:45:06 #105
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137726498
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 11:42 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Zitski als laatst mag wel heroverwogen worden allereerst.
Ja dat ook, maar 3 vrouwen die de finish halen bij VI (ok, er deden er 6 mee), 7 van de 15 die staand de finish halen en zittend maar 2 (!).

Het deelnemersveld is gewoon echt veel te klein voor de supercombi, want op de slalom vallen er altijd al veel uit, ook bij de valide skiërs. Daar heb je dan echter nog zat skiërs over, maar als er hier 6 meedoen en de helft valt uit is het wel een bijzonder gedevalueerde wedstrijd..
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 11:46:57 #106
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137726549
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 11:45 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja dat ook, maar 3 vrouwen die de finish halen bij VI (ok, er deden er 6 mee), 7 van de 15 die staand de finish halen en zittend maar 2 (!).

Het deelnemersveld is gewoon echt veel te klein voor de supercombi, want op de slalom vallen er altijd al veel uit, ook bij de valide skiërs. Daar heb je dan echter nog zat skiërs over, maar als er hier 6 meedoen en de helft valt uit is het wel een bijzonder gedevalueerde wedstrijd..
Oh ja ik wist niet dat er bij het valide skiën ook zoveel uitvielen
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137726676
Bibian Mentel. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 11:59:21 #108
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137726953
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 11:46 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Oh ja ik wist niet dat er bij het valide skiën ook zoveel uitvielen
Ja het is dus niet zozeer dat ik het een onnodige toevoeging ofzo vind, maar er zijn gewoon te weinig deelnemers :P

Bij de mannen is het probleem volgens mij al een heel stuk minder.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:00:06 #109
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137726976
Goud in de VI voor Redkozubov, de Amerikaan Mark Bathum pakt zilver.

Feitje: Bathum is 55 _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:03:13 #110
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727052
Bazen die zonder stokken skiën _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:06:07 #111
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727144
France :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:09:00 #112
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727218
Wat zou moeilijker zijn op één been? Een bocht nemen waarbij je been aan de buitenkant is of een bocht waarbij je been aan de binnenkant zit?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:11:55 #113
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727274
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:09 schreef DeLuna het volgende:
Wat zou moeilijker zijn op één been? Een bocht nemen waarbij je been aan de buitenkant is of een bocht waarbij je been aan de binnenkant zit?
Jij bent de skiër hier :+

Nee ik zou het niet weten, maar ik gok dat het makkelijker is met je been aan de binnenkant. Als ik het zo zie lijkt het erop dat je met je binnenski het meest stuurt :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:14:06 #114
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727335
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:11 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Jij bent de skiër hier :+

Nee ik zou het niet weten, maar ik gok dat het makkelijker is met je been aan de binnenkant. Als ik het zo zie lijkt het erop dat je met je binnenski het meest stuurt :P
Dat ene weekje skiën was niet zoveel dat ik dat nu weet hoor _O-

Riboud :') ;(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:14:15 #115
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727338
Riboud :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:15:04 #116
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727361
Oh ja, super-G, dus snelheid, en zo nog lekker zitskiën :9~
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:16:43 #117
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727398
quote:
9s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:15 schreef heywoodu het volgende:
Oh ja, super-G, dus snelheid, en zo nog lekker zitskiën :9~
Vraag me af wanneer de eerste zichzelf naar de maan kan lanceren
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:18:45 #118
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727445
Kane _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:20:01 #119
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727480
Net sneller dan Gourley :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:20:28 #120
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727491
Hall is wel mijn favoriet _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:20:33 #121
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727494
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:16 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Vraag me af wanneer de eerste zichzelf naar de maan kan lanceren
Gezien de snelheden die ze haalden op de afdaling en super-G gok ik op een Japanner.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:21:12 #122
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727514
Hall is flink aan het kreunen weer _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:21:49 #123
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727530
Hij is langzamer :o wat heeft hij veel verloren
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:22:56 #124
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727552
Lanzinger houdt niet van spanning
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:23:02 #125
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727556
Lanzinger toch nog iets sneller.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:23:47 #126
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727582
Luscombe :N
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:23:51 #127
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727584
Nee Luscombe :'( :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:24:41 #128
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727602
DNF op de afdaling, DNF op de super-G, DNF op de slalom, DNF op de supercombinatie :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:24:46 #129
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727606
Hall heeft zijn benen weer uitelkaar gehaald.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:26:31 #130
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727641
120 per uur _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:26:45 #131
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727645
Jezus :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:26:56 #132
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727647
Hall 4e :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:27:04 #133
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727651
Op de OS mochten ze nog knap doorskiën om 120 te halen hoor :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:28:33 #134
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727673
Zo, van de 17e naar de 12 plek :o
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:33:09 #135
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727775
Ik hoop op Josh Dueck _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:36:00 #136
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727841
Huh :o
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:37:14 #137
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727877
Oh Jacobsen knalde na de finish van zijn ski af _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:40:59 #138
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137727980
Konichiwa _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:41:40 #139
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137727999
Vanmorgen trouwens in de voorbeschouwing op ARD hun vaste Paralympics-expert Gerd Schönfelder, 16-voudig kampioen bij het skiën.
Ging over de Duitsers voor vandaag, waarbij hij zei "Ich drücke sie die...uh...Daumen." ("ik druk de duimen/ik duim voor ze"), terwijl hij ineens lachend naar zijn handen keek _O-

Dit is hem namelijk :D



En aan de andere arm heeft hij ook geen duim want hij heeft geen andere arm.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:43:01 #140
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137728027
:D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:46:26 #141
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137728127
ARD is trouwens live, volgens mij voor het eerst deze PS :Y
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:53:26 #142
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137728314
Thomas Nolte skiet op de ski waarmee Martin Braxenthaler in 2002 vier keer goud won :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:53:45 #143
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137728322
Morii :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:54:25 #144
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137728344
Morii :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:54:37 #145
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137728349
Ah net zo'n misselijk bultje precies voor de bocht.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 12:58:58 #146
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137728467
Dueck _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 12:59:59 #147
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137728498
Dueckheld
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 13:03:53 #148
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137728613
_O_ _O_ _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 maart 2014 @ 13:15:47 #149
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137728957
Petushkov wint goud, je verwacht het niet.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 15:29:05 #150
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137733545
Bibian _O_ Rita _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 maart 2014 @ 15:34:13 #151
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137733722


_O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137736358
Mooi hoor. ^O^
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 06:32:55 #153
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137757374
Reuzenslalom :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 08:14:50 #154
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137758049
Dueck ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 08:20:53 #155
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137758084
KayJay ook op zijn derde en laatste onderdeel niet aan de finish, die heeft helaas hard gefaald in Sochi.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 08:44:19 #156
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137758261
De 4x2.5km mixed relay :')
Zweden heeft, als ik het goed zie, met maar 1 man en 1 vrouw meegedaan en werd 2e, 8 seconden achter Rusland wat met 4 verschillende atleten startte _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 09:02:11 #157
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137758453
Open relay nu, met alles door elkaar, staand, blind, zittend *O*

Wel een beetje een showonderdeel, want eigenlijk slaat het nergens op natuurlijk _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 09:14:33 #158
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137758579
Curlingfinale gaat tussen Rusland en Canada.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 09:28:59 #159
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137758730
Nou, Rusland wint. Jammer dat Oekraïne een vrouw in het team had en Rusland niet ( :') ?), want die vrouw heeft voor alle achterstand gezorgd terwijl de 3 mannen sneller waren dan Rusland.

Ik vond het een beetje een aanfluiting. Volgens mij was er 4 jaar geleden ook een open estafette, maar dan met allemaal 1 zittend, 1 staand en 1 VI, in plaats van dit allegaartje van totaal niet vergelijkbare teams.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 10:05:22 #160
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137759237
IJssleehockey voor het brons ^O^

Hup Noorwegen :@
Kijken hoe lang het duurt voor ik een steen naar m'n hoofd krijg.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137759297
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 10:05 schreef heywoodu het volgende:
IJssleehockey voor het brons ^O^

Hup Noorwegen :@
Kijken hoe lang het duurt voor ik een steen naar m'n hoofd krijg.
*gooit steen..
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 10:45:51 #162
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137760126
Canada 1
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 10:49:13 #163
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137760216
En 2, afgelopen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 11:19:56 #164
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137760932
Gauthier-Manuel verliest onderweg z'n stok en wint :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 11:49:06 #165
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137761635
Even uitgelegd waarom het goud van Marcoux bijzonder is (niet vanwege zijn leeftijd) :)
[PS] Goud voor 16-jarige skiër Marcoux
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 13:28:04 #166
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137764139
Canada - Rusland in het curling staat 2-2, spannend
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 13:34:21 #167
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137764284
En na 3 ends staat het 3-2 voor China tegen GBR om het brons.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 14:18:21 #168
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137765563
Rusland geeft 3 stenen weg _O- wat een fout :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 17:02:15 #169
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137770117
IJshockeyfinale _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 17:03:11 #170
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137770148
Lisa en Merijn zitten in het publiek _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 17:06:58 #171
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137770271
Kans voor Amerika _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 17:15:53 #172
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137770510
Wat een wedstrijd tot nu toe :9~
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 17:18:19 #173
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137770569
Daar komen de Russen goed mee weg zeg :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 17:19:30 #174
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137770603
Hoi.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 17:53:27 #175
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137771539
NEEE :( 1 - 0 voor de VS
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 18:01:52 #176
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137771748
Zo, opnieuw hoi :)

Gelukkig is er nog niks beslist :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 18:04:50 #177
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137771824
Sweeney is echt ziek snel _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 18:23:11 #178
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137772394
Rossiya! Rossiya!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 18:40:05 #179
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137772984
Afgelopen ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 18:58:21 #180
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137773779
Kijk de Canadezen shinen met hun brons.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 21:08:36 #181
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137779544
Als Roman Petushkov morgen de 10km wint is hij gedeeld eerste in de lijst met meest succesvolle atleten op 1 Paralympische Winterspelen ooit _O_

Alleen Knut Lundstrøm haalde ook 7 keer (winter)goud in hetzelfde jaar.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137783346
Resultaten Anna
3e Pitzal (EC-1)
4e Pitzal (EC-2)
6e Kuhtai (EC-1)
DNF Panorama (WC)
8e Copper (WC-1)
DNF Copper (WC-2)
3e Tignes (WC)
DNF St. Moritz (WC-1)

favorieten
ROTHFUSS Andrea
BOCHET Marie

podium kandidaten en voornaamste tegenstanders voor Anna
MEDVEDEVA Inga
JONES Allison
SMARZOVA Petra
JAMBAQUE Solene
CORRADINI Melania
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 22:51:27 #183
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137783573
Beetje laat :+, maar waar haal je dat steeds vandaan? Of heb je het op de IPC-site handmatig opgezocht allemaal?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 22:52:54 #184
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137783630
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 22:51 schreef heywoodu het volgende:
Beetje laat :+, maar waar haal je dat steeds vandaan? Of heb je het op de IPC-site handmatig opgezocht allemaal?
Laat? Anna moet morgen nog
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 22:53:51 #185
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137783674
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 22:52 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Laat? Anna moet morgen nog
Ik vroeg het me op dag 1 al af maar vergat het steeds te vragen :7
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zaterdag 15 maart 2014 @ 22:54:47 #186
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137783717
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 22:53 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik vroeg het me op dag 1 al af maar vergat het steeds te vragen :7
Oooh zo :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137784186
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 22:51 schreef heywoodu het volgende:
Beetje laat :+, maar waar haal je dat steeds vandaan? Of heb je het op de IPC-site handmatig opgezocht allemaal?
Dat.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 15 maart 2014 @ 23:07:19 #188
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137784300
quote:
2s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 23:04 schreef hole1988 het volgende:

[..]

Dat.
Goed bezig geweest dan de afgelopen week _O_

Ik vond het steeds handig/leuk om de resultaten van het afgelopen seizoen te zien voor de wedstrijd begon, zodat een beetje duidelijk was wat je kon verwachten :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 06:31:38 #189
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137790332
De laatste alpinedag is begonnen ;( :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 06:33:20 #190
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137790336
Geen Etherington -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137790371
Die Melissa PERRINE is wel dik zeg
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_137790477
Jallen die weer loopt te schreeuwen :D
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_137790580
Anna
59.51
1:34.32
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 07:26:40 #194
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137790684
quote:
2s.gif Op zondag 16 maart 2014 07:05 schreef hole1988 het volgende:
Jallen die weer loopt te schreeuwen :D
Ik ben deze week fan geworden :Y
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 07:27:26 #195
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137790691
Bochet, je verwacht het niet :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137790821
Anna 12e. Ze zou nog naar de 8e plek kunnen stijgen.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 08:22:01 #197
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137791047
Schaffelhuber niet op kop na run 1 :o
Overigens denk ik dat ze dat nog wel recht gaat zetten straks :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 09:10:58 #198
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137791540
Een 1,2,3,4,5-je voor Rusland bij het langlaufen :P

Valt nog mee trouwens, want er deden er 8 mee ( :')! ) waarvan 1 gewoon zwaar tegenvalt want die heeft ook al een keer goud :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 09:12:54 #199
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137791564
Derde goud voor McKeever.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 09:14:14 #200
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137791581
Goud in de VI voor Lysova, die daarmee op 3 keer goud en 2 keer zilver komt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137791659
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 09:14 schreef heywoodu het volgende:
Goud in de VI voor Lysova, die daarmee op 3 keer goud en 2 keer zilver komt.
ik zie REMIZOVA bovenaan staan.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 09:21:28 #202
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137791662
quote:
2s.gif Op zondag 16 maart 2014 09:20 schreef hole1988 het volgende:

[..]

ik zie REMIZOVA bovenaan staan.
Dat komt omdat die het goud gewonnen heeft O~)

Foutje.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 09:39:29 #203
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137791885
Mooi stukje net over McKeever, die in Sochi met 2 guides gelopen heeft. Ging ook over het feit dat het extreem moeilijk is om een guide voor hem te vinden, want hij gaat zo hard dat hij bijna World Cup-niveau heeft en je dus ook echt een fantastische langlaufer nodig hebt als guide :P

1 van zijn guides in Sochi heeft hem zelfs een paar keer moeten laten gaan _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 10:15:22 #204
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137792371
Petushkov heeft het moeilijk :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 10:31:16 #205
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137792617
En geen goud voor Petushkov, wat is deze.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 10:43:20 #206
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137792840
VI 2e run helemaal gemist :(
Gelukkig totaal geen spanning, Farkasova wint met een dikke 6 seconden voorsprong :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 10:46:15 #207
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137792890
Jallen onderuit :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 10:55:05 #208
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137793049
Goud voor Bochet :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 11:26:37 #209
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137793671
Joines wat doe je :'( :'( :'(

Schaffelhuber wint goud nummer 5 _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 16:33:00 #210
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137803604
Sluitingsceremonie weer op ZDF?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137805467
Putingod
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 17:39:51 #212
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137806119
Tetris _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137806351
Mooie beelden
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 17:47:51 #214
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137806453
Salchergod O+
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 17:48:49 #215
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137806509
Anna w/
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137806650
Wie draagt de vlag namens nederland?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 17:52:49 #217
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137806694
quote:
1s.gif Op zondag 16 maart 2014 17:51 schreef superniger het volgende:
Wie draagt de vlag namens nederland?
Anna Jochemsen
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 17:53:03 #218
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137806707
Bibian Mentel krijgt de award :o :D _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137806729
Leuk voor Mentel
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_137806761
JUICHEN
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 18:03:20 #221
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137807039
the Whang Youn Dai Achievement Award dus :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137807204
Is die hartje ook voor de Oekraïne.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_137807377
Kijk hem shinen met de vlag.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 18:12:43 #224
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137807436
Alles gemist :'(

Wat is dat voor award voor Mentel?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 18:13:14 #225
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137807450
DE STEM
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 18:13:50 #226
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137807480
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 18:12 schreef heywoodu het volgende:
Alles gemist :'(

Wat is dat voor award voor Mentel?
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 18:03 schreef DeLuna het volgende:
the Whang Youn Dai Achievement Award dus :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137807539
Geen PSY :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_137807626
Voetverven w/
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_137807733
Ze lijken allemaal op elkaar.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_137808198
Goede speech.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 18:31:21 #231
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137808218
Putin vindt het mooi
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137808329
Gewoon ff tussendoor een politiek statement maken :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 18:35:08 #233
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137808355
quote:
10s.gif Op zondag 16 maart 2014 18:31 schreef DeLuna het volgende:
Putin vindt het mooi
Hij zit erbij alsof ie in een rolstoel zit :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 18:35:29 #234
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137808365
quote:
1s.gif Op zondag 16 maart 2014 18:34 schreef superniger het volgende:
Gewoon ff tussendoor een politiek statement maken :')
Wat dan? :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 18:37:36 #235
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137808439
Ik wil een beer
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137808441
Spasiba Oekraïne.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_137808474
Oude beelden gebruiken :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Sport zondag 16 maart 2014 @ 18:43:58 #238
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137808657
rip vlam
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 18:45:07 #239
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137808696
En daar is Markus Othmer weer, voor de laatste keer vanuit Sochi -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137808928
Wie is deze nobuddy?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_137809023
Afgelopen
Slotje.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 18:56:27 #242
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137809099
quote:
1s.gif Op zondag 16 maart 2014 18:51 schreef superniger het volgende:
Wie is deze nobuddy?
Welke?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137809125
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 18:56 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Welke?
die DJ
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 16 maart 2014 @ 18:57:29 #244
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137809139
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 18:57 schreef superniger het volgende:

[..]

die DJ
Niet Tiësto.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137995542
Morgen. Die slotceremonie was die vergelijkbaar met die van de reguliere spelen? (het kijken waard dus)

[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 21-03-2014 09:20:44 ]
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 21 maart 2014 @ 09:22:17 #246
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137995579
Ja.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')