abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_137674431

* Het Verhaal:

The Big Bang Theory is een Amerikaanse sit-com die draait om de gebeurtenissen in de levens van de vier vrienden Leonard, Sheldon, Howard en Raj en de nieuwe flatgenote Penny. De belevingswereld van de vier rocket scientists is totaal anders dan die van de vrijgevochten actrice in wording (maar tijdelijk serveerster zijnde) Penny. Toch ontstaat er een vriendschap, die van Leonard wel tot iets anders mag uitbloeien. Dit alles levert, samen met een grote groep toffe bijrollen, een hoop komische situaties op in één van de leukere comedies van de afgelopen jaren!

* De Cast:

Dr. Leonard Leakey Hofstadter, Experimental Physicist
Leonard woont samen met Sheldon Cooper in een appartement, waar hij vaak hangt met zijn vrienden Raj en Howard als hij niet bezig is met zijn werk aan natuurkundige experimenten bij Caltech. Leonard is de meest sociaal aangelegde van het stel. Aan het begin van het 3e seizoen ontstaat er een relatie met Penny. Nadat Leonard aan het eind van het seizoen tegen haar zegt dat hij van haar houdt zonder tegenreactie is de relatie over. Hij krijgt een klein jaar later een relatie met Rajs zus Priya die tijdelijk bij haar broer inwoont.

Dr. Sheldon Lee Cooper, Theoretical Physicist
Sheldon woont samen met Leonard en heeft totaal geen besef van hoe mensen met elkaar omgaan. Hij denkt dat alle interactie terug te voeren valt op theorieën, net als in zijn vakgebied. Zijn pogingen om sociaal wenselijk gedrag te vertonen zorgen vaak voor ergernis en onbegrip bij zijn vrienden. Vanwege zijn hoge IQ voelt hij zich superieur over vrijwel iedereen en heeft ook geen moeite om zijn verheven gevoelens te uiten. Via on-line dating - opgegeven door Howard en Raj zonder zijn medeweten - komt hij in contact met Amy.

Penny, Waitress @ Cheesecake Factory
Penny kwam als nieuweling in de flat bij Leonard en Sheldon wonen, maar is inmiddels geaccepteerd door de groep. Ze droomt ervan actrice te worden, maar werkt voorlopig nog als serveerster bij de lokale Cheesecake Factory tot die droom in vervulling gaat. Door haar uiterlijk valt ze zeer in de smaak van grote, stoere mannen, tot frustratie van Leonard. Haar extraverte levensstijl botst vaak met de nerdy jongens, maar uiteindelijk kan ze het prima vinden in hun gezelschap.

Howard Joel Wolowitz, Engineer
Howard woont als enige nog thuis bij zijn moeder, die hem nog steeds als een twaalfjarige behandelt. Hij denkt dat hij een 'ladies man' is, maar het tegendeel is waar. Met zijn coltruien en gedateerde kapsel is hij al niet bepaald een seksgod, zijn foute vrouwonvriendelijke opmerkingen dragen ook niet bij aan zijn succes bij de vrouwen. Hij blijft het proberen bij Penny, die al meerdere malen heeft aangegeven ziek van hem te worden. Tijdens de periode dat Leonard en Penny daten koppelt Penny hem aan Bernadette die ze kent van haar werk.

Dr. Rajesh 'Raj' Koothrappali, Particle Astrophysicist
Raj is een genie van Indiase afkomst, gespecialiseerd in astronomische onderwerpen. Hij woont op zichzelf en trekt vaak met Howard op, als ze niet met z'n vieren bij Leonard en Sheldon zitten. Raj heeft net als de rest problemen met vrouwen, alleen zijn die van hem net even wat vreemder. Hij is niet in staat om te spreken als er vrouwen in de buurt zijn, behalve als hij flink wat drank op heeft. Zijn ouders vallen hem vaak lastig via de webcam, ze zijn namelijk erg geïnteresseerd in zijn leven (tot grote ergernis van hemzelf).

Dr. Bernadette Rostenkowski, Microbiologist
Bernadette was een collega van Penny bij de Cheesecake Factory. Ze werkte daar parttime om zo haar studie microbiologie te betalen. Als onderdeel van een afspraak tussen Leonard en Howard, koppelt Penny Bernadette tijdens haar relatie met Leonard aan Howard. De eerste ontmoeting verloopt echter zeer stroef en ze lijken geen enkele interesse te delen. Uiteindelijk blijken ze de afkeer van de bemoeizucht van hun moeders te delen en ontstaat een relatie. Aan het eind van seizoen 4 besluiten ze zich te verloven.

Dr. Amy Farrah Fowler, Neuroscientist
Nadat Howard en Raj als grap Sheldon op een on-line datingsite hadden opgegeven - zonder zijn medeweten - koos de computer Amy als match uit. Ze hadden hier direct spijt van want Amy leek in vrijwel alles op Sheldon. De twee hebben voornamelijk contact via hun computer of SMS. Desondanks noemt Sheldon haar zijn vriendin maar niet zijn vriendin. Hun zelfde karakter zorgt vaak voor conflicten. Amy heeft Penny benoemd als haar beste vriendin. Iedereen moet wel wennen aan haar directe benadering van onderwerpen.

* Terugkerende karakters:

Priya Koothrappali - Rajs zus die tijdelijk bij hem inwoont. Tijdens deze periode krijgen zij en Leonard een relatie.
Stuart - De eigenaar van de stripboekwinkel waar de vier vrienden regelmatig komen.
Wil Wheaton - Als voormalig Star Trek-acteur was Wil niet aanwezig bij een Star Trek-bijeenkomst waar Sheldon als tiener naartoe was gereisd. Na deze teleurstelling ziet Sheldon Wil als zijn vijand.
Barry Kripke - Een collega van Caltech die Sheldon niet kan uitstaan.
Zack Johnson - Een (domme) ex van Penny. Zijn vader maakt de menukaarten van de Cheesecake Factory.

* Handige Links:

The Big Bang Theory op IMDb
The Big Bang Theory op TV.com
The Big Bang Theory op Wikipedia
Lijst van karakters in The Big Bang Theory
Lijst van episodes van The Big Bang Theory

* Media:



ook zo'n teller?

*** Deze OP is gemaakt door InTrePidIvity en is hier te vinden ***
  woensdag 12 maart 2014 @ 21:55:55 #2
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_137675027
Ja, 3 is teveel.

Heb liever dat ze de goede ideeën die ze nog hebben in 1 seizoen stoppen.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_137675527
Is het iemand opgevallen dat Amy lang niet meer zo irritant is?
pi_137676862
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 21:19 schreef Operc het volgende:

[..]

Op zich vind ik de afleveringen zelf nog wel prima. Het niveau is wat laag soms, maar ik weet dat dat nu de norm is bij deze serie. Waar ik me wel aan erger is dat het nog steeds allemaal losse afleveringen zijn. Het beste voorbeeld komt van een aflevering van begin dit seizoen (of eind vorig seizoen) waarin de nerds allemaal strijden voor een tenure track bij de universiteit. Aan het einde van de aflevering zijn ze allemaal door naar de volgende ronde, maar daar wordt nooit meer iets mee gedaan in de afleveringen die erop volgen. Een sitcom kan juist goed worden doordat elke aflevering te kijken is zelfs als je de vorige gemist hebt, maar dat het loont om wel alles te zien omdat er nog een overkoepelend verhaal wordt verteld. Dat mist (tot nu toe) bij BBT en daarom hoop ik dat er iets verandert als ze dit echt nog 3 seizoenen interessant willen houden.
Even opgezocht, aflevering 20 seizoen 6 :P Maar inderdaad, het eindigt met dat ze alle drie genomineerd zijn maar je weet niet wie het uiteindelijk geworden is. Gemiste kans inderdaad. Maar om heel eerlijk te zijn, ik was dat alweer vergeten. Verhaallijnen in sitcoms neem ik sowieso nooit echt serieus, gaat me meer om de grappen die erbij gemaakt worden. Zoals Sheldon die wederom 1 van de juryleden onbewust beledigt door die manier van hand schudden te doen enzo.
pi_137676876
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 22:04 schreef DappereDodo77 het volgende:
Is het iemand opgevallen dat Amy lang niet meer zo irritant is?
Nee, alleen de slechte dingen vallen op hier ^^
  woensdag 12 maart 2014 @ 23:11:30 #6
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_137678976
tl;dw dreigt. ;(
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_137681256
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 22:04 schreef DappereDodo77 het volgende:
Is het iemand opgevallen dat Amy lang niet meer zo irritant is?
In een matige serie valt een matige character minder op.... Maar inderdaad is het minder irritant. Komt ook omdat ze ervoor gekozen hebben haar menselijker te maken. In het begin moest ze gewoon een vrouwelijke Sheldon zijn.

Trouwens, misschien heb ik het gemist, maar ik dacht dat Raj een opening had bij die dierenarts. Was daar nog iets mee gedaan, dat het onmogelijk werd gemaakt, of is dat gewoon gelaten voor wat het was? Indien het laatste, snap ik niet waarom ze dat briefje nog nog hadden gedaan. Had toch geen meerwaarde?
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
pi_137683388
Ik vond het even leuk maar ben er al een tijdje klaar mee
I will do what i must !!
  Redactie Frontpage donderdag 13 maart 2014 @ 07:58:18 #9
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_137683615
De serie vind ik nog steeds altijd sterk
  donderdag 13 maart 2014 @ 13:29:57 #10
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_137691619
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 07:58 schreef SunChaser het volgende:
De serie vind ik nog steeds altijd sterk
Ik ook, ik kijk er nog altijd graag naar maar in mijn beleving hebben ze wel wat fouten gemaakt.

Howard: Howard die getrouwd is... Hij was veel leuker als single perverse nerd.
Raj: Ik word nogal moe van zijn geklaag altijd dat hij alleen is dit gaat al een paar seizoenen zo door...kappen ermee.

Verder vind ik het jammer dat de extreme kanten van de personages steeds meer afgeslepen worden, Amy die menselijker is, Sheldon die nu echt een relatie heeft, Howard die uit huis is en getrouwd is, Raj die nu wel kan spreken met vrouwen.

Tevens gaat het teveel naar relaties toe trekken en wordt het meer een standaard sitcom dan dat het vroeger was.


Verder zijn er ook een aantal dingen waar niemand iets aan kan doen.
Sheldon zijn we gewend aan geraakt, zijn reacties verrassen ons niet meer zo.
De botsingen tussen Penny en Sheldon waren vroeger altijd erg leuk maar het is logisch dat Penny Sheldon nu ook beter kent en dus minder vaak botsen.

Dat zijn mijn gedachten erover in ieder geval.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
pi_137692665
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 22:28 schreef Cornelis83 het volgende:

[..]

Even opgezocht, aflevering 20 seizoen 6 :P Maar inderdaad, het eindigt met dat ze alle drie genomineerd zijn maar je weet niet wie het uiteindelijk geworden is. Gemiste kans inderdaad. Maar om heel eerlijk te zijn, ik was dat alweer vergeten. Verhaallijnen in sitcoms neem ik sowieso nooit echt serieus, gaat me meer om de grappen die erbij gemaakt worden. Zoals Sheldon die wederom 1 van de juryleden onbewust beledigt door die manier van hand schudden te doen enzo.
Ik denk dat veel mensen 'op jouw manier' naar sitcoms kijken. :) Tenminste, als ik naar het HIMYM topic kijk, dan zijn er daar juist weer veel mensen die balen als er een verhaallijnaflevering in zit, terwijl ik dat juist hele leuke afleveringen vind. Het is maar net hoe je naar sitcoms kijkt inderdaad. :)

Ik ben vooral benieuwd hoe ze Sheldon 3 seizoenen lang interessant houden. Aan de ene kant lijkt het alsof de schrijvers hem zo autistisch mogelijk willen houden wegens de prijzen die Jim Parsons al heeft ontvangen voor zijn rol, zoals ook wel opvalt dat het publiek altijd echt hard om hem moet lachen terwijl zijn maniertjes eigenlijk redelijk voorspelbaar worden. Aan de andere kant ligt het in de lijn der verwachting dat hij meer en meer ontdooit en een normale relatie met Amy zal krijgen. Ik vraag me af hoe ze die overgang geloofwaardig vorm willen geven.
  donderdag 13 maart 2014 @ 15:03:16 #12
300718 Kenju
Say It!!??
pi_137694335
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 13:29 schreef ZodiaX het volgende:

Ik ook, ik kijk er nog altijd graag naar maar in mijn beleving hebben ze wel wat fouten gemaakt.

Howard: Howard die getrouwd is... Hij was veel leuker als single perverse nerd.
Raj: Ik word nogal moe van zijn geklaag altijd dat hij alleen is dit gaat al een paar seizoenen zo door...kappen ermee.

Verder vind ik het jammer dat de extreme kanten van de personages steeds meer afgeslepen worden, Amy die menselijker is, Sheldon die nu echt een relatie heeft, Howard die uit huis is en getrouwd is, Raj die nu wel kan spreken met vrouwen.

Tevens gaat het teveel naar relaties toe trekken en wordt het meer een standaard sitcom dan dat het vroeger was.

Verder zijn er ook een aantal dingen waar niemand iets aan kan doen.
Sheldon zijn we gewend aan geraakt, zijn reacties verrassen ons niet meer zo.
De botsingen tussen Penny en Sheldon waren vroeger altijd erg leuk maar het is logisch dat Penny Sheldon nu ook beter kent en dus minder vaak botsen.

Dat zijn mijn gedachten erover in ieder geval.
De vraag is of het een fout is. Immers kun je natuurlijk de gewoontes niet eeuwig volhouden. De fout die ze m.i. gemaakt hebben is dat ze het naar een hele gewone sitcom-setting hebben geschreven, in plaats van het gewoon een eigenzinnige sitcom te houden, maar dan op een andere manier dan het begin. Maar ja, dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Feit is dat TBBT gewoon een cashcow is, die ze aan het uitmelken zijn. Mensen blijven kijken, dus de inkomsten blijven komen.... En dat laatste is wat omroepbazen natuurlijk willen.
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
  donderdag 13 maart 2014 @ 21:54:58 #13
203457 De_Dorstige
Chairface Chippendale
pi_137712015
Ze mogen van mij nog jaren doorgaan, ik blijf toch wel kijken.
'De Japanners juichen, het net beweegt, maar de vis is niet gevangen.' http://www.youtube.com/watch?v=hzHKKo1oKD0
  donderdag 13 maart 2014 @ 23:32:58 #14
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_137717504
Is voor mij een van de twee komedies van dit moment waar ik echt wekelijks om moet lachen dus het mag van mij nog wel een paar jaar doorgaan. Ik vind de kwaliteit niet echt minder eigenlijk. De serie is anders geworden...maar dat is logisch in 7 jaar tijd. Je kunt niet 7 jaar lang de zelfde grappen maken, dan wordt er daar weer over gezeurd. Ik ben wel tevreden in ieder geval, maar er zal altijd een groep zijn die wel iets te klagen heeft naar mijn mening.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  vrijdag 14 maart 2014 @ 00:33:12 #15
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_137719419
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 21:54 schreef De_Dorstige het volgende:
Ze mogen van mij nog jaren doorgaan, ik blijf toch wel kijken.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  vrijdag 14 maart 2014 @ 01:25:39 #16
300718 Kenju
Say It!!??
pi_137720299
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 23:32 schreef AlwaysHappy het volgende:
Is voor mij een van de twee komedies van dit moment waar ik echt wekelijks om moet lachen dus het mag van mij nog wel een paar jaar doorgaan. Ik vind de kwaliteit niet echt minder eigenlijk. De serie is anders geworden...maar dat is logisch in 7 jaar tijd. Je kunt niet 7 jaar lang de zelfde grappen maken, dan wordt er daar weer over gezeurd. Ik ben wel tevreden in ieder geval, maar er zal altijd een groep zijn die wel iets te klagen heeft naar mijn mening.
Ik vind het geklaag wel gegrond. Maat die discussie hebben we al eens gevoerd. Kort gezegd: De serie was in het verleden erg sterk met allerlei verwijzingen en het betrekken van oude populaire cultuur en overige zaken, terwijl dat nu gewoon niet is. Ik heb de oudere afleveringen hier nog staan en kijk ze nog wel eens onder het eten en moet er nog erg om lachen. Heb dat totaal niet meer met de simpele sitcom die TBBT nu geworden is. Maar het us alleen een groep mannen van een selecte leeftijd die specifieke interesses hebben die die afleveringen extra kunnen waarderen. Hoe meer je daaraan voldoet, hoe leuker je het vond.

Voor de mensen die het interesseert, heb ik destijds hier proberen uit te leggen hoe het zit: TV / [USA] The Big Bang Theory #27: Big Boob Theory?
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
  vrijdag 14 maart 2014 @ 12:01:40 #17
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_137727014
Feit is wel dat een serie af en toe moet veranderen in de loop der jaren om interessant te blijven. Howard die creepy was als single, Raj die niet kon praten met dames...etc is leuk om even naar te kijken, maar ben toch blij dat ze dat wat ontwikkeld hebben. Je kan niet altijd dezelfde grappen blijven maken. Dat was meer mijn punt. Kwaliteit daargelaten.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  vrijdag 14 maart 2014 @ 12:14:02 #18
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_137727330
Moet zeggen dat ik deze aflevering weer erg leuk vond! :D
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  vrijdag 14 maart 2014 @ 12:43:27 #19
148823 znarch
ondertitel
pi_137728040
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:01 schreef AlwaysHappy het volgende:
Feit is wel dat een serie af en toe moet veranderen in de loop der jaren om interessant te blijven. Howard die creepy was als single, Raj die niet kon praten met dames...etc is leuk om even naar te kijken, maar ben toch blij dat ze dat wat ontwikkeld hebben. Je kan niet altijd dezelfde grappen blijven maken. Dat was meer mijn punt. Kwaliteit daargelaten.
Kan wel hoor. Zijn andere series die ook jaar in jaar uit hetzelfde deden en dat toch goed deden.
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
pi_137728095
Kijkcijfers zijn nog elk seizoen hoger (en dat is toch vrij uniek voor een serie), dus lijkt het mij gegrond dat ze nog een paar seizoenen doorgaan. Ik bedoel zelfs als ze nu kijkers gaan verliezen dan zal het nog een paar jaar duren voor ze niet meer de no. 1 comedy zijn in kijkcijfers. En ja kijkcijfers zijn nou eenmaal leidend.
  Moderator vrijdag 14 maart 2014 @ 12:49:47 #21
42184 crew  DaMart
pi_137728216
Ik vond dit weer een vermakelijke aflevering, vooral de verhaallijn met Sheldon :Y.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  vrijdag 14 maart 2014 @ 13:33:05 #22
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_137729542
Mja, nog geen How I met your mother-level. Maar begrijp niet dat ze er nóg drie seizoenen aan plakken. Haalt het imho niet bij Community, Parks & Rec en Workaholics (airen allen +/- op hetzelfde moment, dus ook net gekeken).
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  vrijdag 14 maart 2014 @ 15:34:12 #23
300718 Kenju
Say It!!??
pi_137733721
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 12:01 schreef AlwaysHappy het volgende:
Feit is wel dat een serie af en toe moet veranderen in de loop der jaren om interessant te blijven. Howard die creepy was als single, Raj die niet kon praten met dames...etc is leuk om even naar te kijken, maar ben toch blij dat ze dat wat ontwikkeld hebben. Je kan niet altijd dezelfde grappen blijven maken. Dat was meer mijn punt. Kwaliteit daargelaten.
Dat zei ik eerder ook. Ben ik dus met je eens. Maar de kwaliteit staat voor mij gelijk aan de 'smartness' die het van origine had, en die is volledig weg. Dat wat ze veranderen moet voor iets gelijkwaardigs ingewisseld worden, en dat hebben ze niet gedaan. Derhalve vind ik niet dat je kan zeggen dat de serie niet slechter is geworden, of volgens sommigen zelfs beter.
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 13:33 schreef shiznuts het volgende:
Mja, nog geen How I met your mother-level.
Ik moet zeggen dat ik dat ook maar een overschatte sitcom vind. Vanaf het begin al. Het was in het begin nieuw, maar ik ben vorig jaar pas begonnen en heb dus alle afleveringen doorgekeken. Het niveau is redelijk constant, alleen de nieuwigheid blijft langer van kracht wanneer je iedere week moet wachten ipv zoals ik alles er doorheen jaagt. De serie heeft me zelden laten lachen, en is qua niveau niets minder dan wat het eerst was, afgezien van het feit dat de nieuwigheden er af zijn (maar dat was voor mij dus al vrij snel).
Je zou echter wel kunnen stellen dat het voor mijn kijkgedrag gewoon minder goed werkte, omdat de schrijvers er natuurlijk ook niet vanuit gaan dat je alles in één keer ziet.
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
  vrijdag 14 maart 2014 @ 22:58:03 #24
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_137750644
Sommige stukken vond ik leuk deze keer, maar andere totaal niet.
Voornamelijk het einde met Stuart en dat Penny verklapt dat zij het gedaan heeft vond ik grappig. De rest was beetje saai.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_137752351
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 22:58 schreef Komakie het volgende:
Sommige stukken vond ik leuk deze keer, maar andere totaal niet.
Voornamelijk het einde met Stuart en dat Penny verklapt dat zij het gedaan heeft vond ik grappig. De rest was beetje saai.
Ik vond dat met Sheldon en zijn moeder nog wel grappig.
Tails tell tales
  zaterdag 15 maart 2014 @ 00:38:02 #26
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_137754520
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 23:38 schreef Forbry het volgende:

[..]

Ik vond dat met Sheldon en zijn moeder nog wel grappig.
Ik vond het begin met Sheldon wel leuk, maar aan het einde reageerde hij mij iets "te menselijk".
Daardoor vond ik het een beetje saai. Het gaf geen leuke punchline.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_137755740
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 00:38 schreef Komakie het volgende:

[..]

Ik vond het begin met Sheldon wel leuk, maar aan het einde reageerde hij mij iets "te menselijk".
Daardoor vond ik het een beetje saai. Het gaf geen leuke punchline.
Sheldon begint grijs te zien ipv alleen zwart/wit, als ze op deze voet verder gaan dan wordt zijn karakter minder leuk en kun je de serie gelijk opdoeken.
pi_138369556
Be curious, not judgmental
  maandag 31 maart 2014 @ 20:19:45 #29
15746 daNpy
Marathon Coupé
pi_138374738
Duurt lang! :(
You can sleep in a racecar, but you can't race a house!
Op zaterdag 12 november 2022 13:41 schreef knoopie het volgende:
Daar kan je wel om lachen, maar de motorolie vervangen is een stuk handiger in de badkuip dan op je vloerkleed in de woonkamer.
pi_138374914
Ja }:|
Tails tell tales
pi_138499986
Leuke aflevering wel :)
  vrijdag 4 april 2014 @ 12:08:53 #32
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_138500631
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 11:46 schreef Breekfast het volgende:
Leuke aflevering wel :)
Dit!

Erg leuke aflevering.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
pi_138501736
Yes, was dikke prima. Moest een aantal keer hard lachen. :D
  vrijdag 4 april 2014 @ 15:12:58 #34
37202 3rdRock
Don't keep it all inside
pi_138506576
prima vermaakt bij deze aflevering :)

+ Penny in bikini!

en die date van Raj is ook leuk O+
And if you think that I've been loosing my way
That's because I'm slightly blinded
And if you think that I don't make too much sense
That's because I'm broken minded
  vrijdag 4 april 2014 @ 15:58:21 #35
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_138507838
I'd hit it.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_138508446
Prima aflevering. Eindelijk weer eens goed gelachen :)
  vrijdag 4 april 2014 @ 18:32:45 #37
50442 DaMook
Lonely together ( Miss u Caro)
pi_138512202
Penny en sheldon story, meh :{ .

Raj story, yay :D .
The only easy day, was yesterday. (USMC)

Live for today, cause yesterday is gone and tomorrow may never come. (Ducky, NCIS)
I'll grow old with her, just from a far. (Harold, POI)
  vrijdag 4 april 2014 @ 18:57:27 #38
148823 znarch
ondertitel
pi_138513027
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 15:58 schreef vinnypassy het volgende:
I'd hit it.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Plaatje kapot?
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
  vrijdag 4 april 2014 @ 19:03:30 #39
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_138513223
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 18:57 schreef znarch het volgende:

[..]

Plaatje kapot?
Als iedereen nou eens gewoon imgur gebruikt. 8)7
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
pi_138513657
Net gekeken, maar niet zo enthousiast als anderen hier. Ik vond 'm gewoon wel o.k.
Tails tell tales
  vrijdag 4 april 2014 @ 19:24:26 #41
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_138513953
Erg goed was die weer. Maar weer eens bewijs dat het de beste comedy op tv is dit moment. Elke verhaallijn was gewoon geweldig.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  vrijdag 4 april 2014 @ 19:26:23 #42
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_138514036
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 18:57 schreef znarch het volgende:

[..]

Plaatje kapot?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 4 april 2014 @ 19:27:15 #43
148823 znarch
ondertitel
pi_138514076
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 april 2014 19:26 schreef vinnypassy het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nu wel. Geen lelijke vrouw hoor. Maar ZO bijzonder vind ik haar ook niet.
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
  vrijdag 4 april 2014 @ 19:30:00 #44
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_138514204
Klopt, ze heeft haar voors en tegens maar ze heeft vooral toch wel een leuke uitstraling. En een lekker lijffie. ;)
  vrijdag 4 april 2014 @ 20:40:37 #45
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_138517170
Ik vond Amy wel leuk, al een paar weken op rij trouwens.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_138517239
Amy aan tafel _O_
  vrijdag 4 april 2014 @ 20:42:37 #47
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_138517260
Leuke ep.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_138517798
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 april 2014 20:42 schreef FL_Freak het volgende:
Amy aan tafel _O_
Daar moest ik wel hard om lachen :Y
Tails tell tales
  vrijdag 4 april 2014 @ 23:07:03 #49
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_138524547
You're a good sport, bitch! xD

Verder wel een ok aflevering ja. :)
Herken het ook nogal dat ik veel uiteenzet en dan altijd nog geen keuze kan maken. ;(
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  vrijdag 4 april 2014 @ 23:41:15 #50
203457 De_Dorstige
Chairface Chippendale
pi_138526238
Niets mis mee.
'De Japanners juichen, het net beweegt, maar de vis is niet gevangen.' http://www.youtube.com/watch?v=hzHKKo1oKD0
pi_138530914
Niet 1x moeten lachen :
pi_138532382
quote:
13s.gif Op zaterdag 5 april 2014 02:05 schreef Geo4kant het volgende:
Niet 1x moeten lachen :
Dan kan je beter stoppen, was absoluut een van de betere en grappige afleveringen van dit seizoen. Paar keer hardop moeten lachen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 05-04-2014 09:05:40 ]
pi_138556074
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 09:05 schreef dz5b604 het volgende:

[..]

Dan kan je beter stoppen, was absoluut een van de betere en grappige afleveringen van dit seizoen. Paar keer hardop moeten lachen.
Eens.
pi_138571557
Microsofts reactie
Be curious, not judgmental
pi_138573197
quote:
13s.gif Op zaterdag 5 april 2014 02:05 schreef Geo4kant het volgende:
Niet 1x moeten lachen :
ik wel
  zondag 6 april 2014 @ 18:07:19 #56
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_138578049
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 april 2014 09:05 schreef dz5b604 het volgende:

[..]

Dan kan je beter stoppen, was absoluut een van de betere en grappige afleveringen van dit seizoen. Paar keer hardop moeten lachen.
Eens.
Monza 2021: RIC #1 - and for anyone who thought i left, i never left. i just moved aside for a bit.
pi_138595809
quote:
7s.gif Op zondag 6 april 2014 15:18 schreef Aether het volgende:
Microsofts reactie
[ afbeelding ]
Haha, geniaal ook die scene dat ze aan het eten waren :')
  vrijdag 11 april 2014 @ 17:25:31 #59
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_138769437
Ik hoop toch dat die Lucy niet terugkeert, zit ik niet meteen op te wachten.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_138769922
Ik hoop juist stiekem van wel, maar verwacht van niet. Aangezien hij nu met dat andere meisje aan het daten is en Lucy wel duidelijk was geweest geloof ik. :P
  vrijdag 11 april 2014 @ 18:00:47 #61
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_138770388
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 april 2014 17:42 schreef Operc het volgende:
Ik hoop juist stiekem van wel, maar verwacht van niet. Aangezien hij nu met dat andere meisje aan het daten is en Lucy wel duidelijk was geweest geloof ik. :P
Toch zie ik die nieuwe niet echt als een vaste character, meer een tijdelijk iets.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
pi_138770696
Emily is veel leuker dan Lucy, imo. Ook zeker leuker om te zien :9
pi_138795650
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 april 2014 18:14 schreef MAHL het volgende:
Emily is veel leuker dan Lucy, imo. Ook zeker leuker om te zien :9
Ja, mag van mij wel blijven in de serie :)
  zaterdag 12 april 2014 @ 19:39:21 #64
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_138802254
Nu we Alex nooit meer te zien krijgen ( :'( ) is zij een welkome verschijning. O+
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  maandag 14 april 2014 @ 12:43:29 #65
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_138862968
Ik vond dat beschamende verhaal van Howard wat minder beschamend als ik gehoopt had. Daar had ik iets meer van verwacht.

Verder wel gelachen :)
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_139005812
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 april 2014 19:39 schreef shiznuts het volgende:
Nu we Alex nooit meer te zien krijgen ( :'( ) is zij een welkome verschijning. O+
Wij willen Alex terug!

en een paar van die andere bitches eruit, svp. Iedereen behalve Penny *Ahum* *Ahum*
pi_139261675
"aaand.....play!"

:D
beter een knipoog dan een blauw oog
  vrijdag 25 april 2014 @ 22:52:19 #69
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_139265649
"OH!! That's a lot of incense......Or someone set a hippy on fire."

[ Bericht 1% gewijzigd door ZodiaX op 25-04-2014 23:23:34 ]
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
pi_139267057
Paar keer moeten lachen :) , die nieuwe chick van Raj mag blijven :9
pi_139356041
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 23:35 schreef Geo4kant het volgende:
Paar keer moeten lachen :) , die nieuwe chick van Raj mag blijven :9
Ook wel een paar keer moeten lachen. :) Nieuwe chick vind ik (vooralsnog) maar weinig aan :')
Tails tell tales
pi_139360645
quote:
Toevallig was vandaag de episode met Professor Proton op Veronica :P
  vrijdag 2 mei 2014 @ 14:45:19 #74
67174 Dos37
Come on Twente
pi_139488365
WTF was dit. Dit was een seizoen met een paar lekkere afleveringen en wat mindere maar dit was echt slecht.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  vrijdag 2 mei 2014 @ 15:16:46 #75
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_139489554
Die Newhart wordt ondertussen zo oud dat hij stamelt bij het stamelen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_139490855
Is de uitsmijter een aankondiging voor een verandering in het leven van Sheldon?
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_139496480
Machete order _O_ _O_ _O_
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  vrijdag 2 mei 2014 @ 21:07:52 #78
228086 DappereDodo77
Always ahead
pi_139501934
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 14:45 schreef Dos37 het volgende:
WTF was dit. Dit was een seizoen met een paar lekkere afleveringen en wat mindere maar dit was echt slecht.
Dit idd. Maar Penny zag er weer lekker uit :)
pi_139502095
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 14:45 schreef Dos37 het volgende:
WTF was dit. Dit was een seizoen met een paar lekkere afleveringen en wat mindere maar dit was echt slecht.
pi_139502137
Penny met haar just-out-of-bed gezicht was woest aantrekkelijk :9 verder echt slap en slecht
  vrijdag 2 mei 2014 @ 21:39:26 #81
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_139503218
Ik vond een paar momentjes hier en daar wel grappig eigenlijk. :P Verder niet bijster interessant nee.

Die vanity cards telkens though. _O- http://www.chucklorre.com/index-bbt.php?p=456
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  vrijdag 2 mei 2014 @ 22:47:15 #82
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_139506111
Ik moest in het eerste gedeelte een beetje lachen om Penny en Star Wars, maar verder niet echt grappig. Gelukkig zag Penny er nog een beetje lekker uit... :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_139506143
Ik vond het juist wel een leuke aflevering. Met die Star Wars dingen etc deed het me juist weer denken aan de begintijden van TBBT, vooral omdat ze er zo diep op ingingen met die Machete order enzo :)
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  zondag 4 mei 2014 @ 00:03:49 #84
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_139539364
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  zondag 4 mei 2014 @ 10:32:20 #85
400532 Forbry
Tja ...
pi_139544370
Ik heb niet hard gelachen ofzo (snapte deze keer ook niet alle grappen :') ), maar vond het verder toch best een aardige aflevering.
Tails tell tales
  zondag 4 mei 2014 @ 10:55:18 #86
95123 Operc
Nr. 40
pi_139544657
De Amerikanen kennende had ik verwacht dat er wel ergens een clubje was opgestaan die woedend is om Sheldon's joden/holocaust grap. Zeker nadat er mensen enorm boos waren na een HIMYM aflevering met wat Aziaten.
  zondag 4 mei 2014 @ 12:31:12 #88
300718 Kenju
Say It!!??
pi_139546387
quote:
Ben het met het meeste wel eens. De 'smartness' van de humor heeft voor een groot deel plaatsgemaakt voor een zeer makkelijke type humor die eigenlijk totaal niet grappig is. Dat gedoe van Penny met Star Wars vond ik ronduit lame, en zeker wanneer ze er zo overdreven op reageert, en dan ook nog eens meerdere keren achter elkaar.
Daarnaast herhalen ze echt te veel van bepaalde verhaalmotieven en dan ook nog eens in feitelijk dezelfde vorm, en zijn ze niet consistent als het om de karakterschetsen gaat.
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
  zondag 4 mei 2014 @ 15:13:06 #89
313940 Timmy_Turner
Le Capitaine
pi_139550060
quote:
Mooi man, gewoon alles weg willen uit de serie :') Voortaan 20 minuten naar een zwart scherm kijken dan maar
Dit is de leven en ik weet dat dit de leven is. En ik weet niet of het nog lang duurt. Maar zolang het er nog even is, geniet ik ervan.
Elke dag
  zondag 4 mei 2014 @ 15:20:40 #90
300718 Kenju
Say It!!??
pi_139550302
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 15:13 schreef Timmy_Turner het volgende:

[..]

Mooi man, gewoon alles weg willen uit de serie :') Voortaan 20 minuten naar een zwart scherm kijken dan maar
Of vervangen door wat anders ;)
Zoiets als 'penny, penny, penny' is leuk, maar ze proberen er meer van te maken dan het is. Denk bijv. aan het kloppen op het raam bij het restaurant. Dat moet dan een leuke grap zijn, terwijl het gewoon lame is. Veel te makkelijk. Daar moeten ze andere dingen voor verzinnen. Raj was in het begin iemand met leuke, ietswat gemene cynische humor. Maar dat gejank en die 'foreigner-jokes' zijn gewoon afgezaagd, en vaak zelfs irritant. Ze zijn er nu wat van teruggekomen, maar vorig seizoen had ik gewoon liever dat ze hem uit de serie schreven. Die suggestieve homo-grappen zijn ook afgezaagd. Volgens mij is er geen sitcom die dat niet op precies dezelfde manier een paar keer gedaan heeft. Maar bij TBBT doen ze het ook, en dat meerdere malen.
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
pi_139550581
De enige goede variant van Penny, Penny, Penny is als Sheldon is verkleed als the flash :Y
  zondag 4 mei 2014 @ 15:33:06 #92
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_139550599
Er zijn er 2 waarmee ik het wel eens ben, namelijk de Raj een inconsistent personage is geworden dat ze compleet aan het verneuken zijn (al gaat het misschien nu een betere richting uit met zijn vriendinnetje). Het andere punt is dat steeds meer en meer blijkt dat Leonard en Penny totaal niet bij elkaar horen en een zwaar ongeloofwaardig koppel aan het worden zijn.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  dinsdag 6 mei 2014 @ 19:33:25 #94
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_139629181
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 15:13 schreef Timmy_Turner het volgende:

[..]

Mooi man, gewoon alles weg willen uit de serie :') Voortaan 20 minuten naar een zwart scherm kijken dan maar
Inderdaad , slaat nergens op.
Monza 2021: RIC #1 - and for anyone who thought i left, i never left. i just moved aside for a bit.
  Redactie Frontpage dinsdag 6 mei 2014 @ 20:17:20 #95
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_139631474
quote:
99s.gif Op zondag 4 mei 2014 15:33 schreef SaintOfKillers het volgende:
Er zijn er 2 waarmee ik het wel eens ben, namelijk de Raj een inconsistent personage is geworden dat ze compleet aan het verneuken zijn (al gaat het misschien nu een betere richting uit met zijn vriendinnetje). Het andere punt is dat steeds meer en meer blijkt dat Leonard en Penny totaal niet bij elkaar horen en een zwaar ongeloofwaardig koppel aan het worden zijn.
Vond ze altijd al ongeloofwaardig als koppel
pi_139660996
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 12:31 schreef Kenju het volgende:

[..]

Ben het met het meeste wel eens. De 'smartness' van de humor heeft voor een groot deel plaatsgemaakt voor een zeer makkelijke type humor die eigenlijk totaal niet grappig is. Dat gedoe van Penny met Star Wars vond ik ronduit lame, en zeker wanneer ze er zo overdreven op reageert, en dan ook nog eens meerdere keren achter elkaar.
Daarnaast herhalen ze echt te veel van bepaalde verhaalmotieven en dan ook nog eens in feitelijk dezelfde vorm, en zijn ze niet consistent als het om de karakterschetsen gaat.
Dit is gewoon een serie die je max 2 a 3 seizoenen had moeten doen imo. Dan bleef het leuk en werd het niet repetitief. Toch blijf ik kijken (en zeiken :@ )
  woensdag 7 mei 2014 @ 15:05:31 #97
300718 Kenju
Say It!!??
pi_139661497
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 14:47 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Dit is gewoon een serie die je max 2 a 3 seizoenen had moeten doen imo. Dan bleef het leuk en werd het niet repetitief. Toch blijf ik kijken (en zeiken :@ )
Blijf inderdaad ook kijken. Maar ik denk dat ze met de meer generale insteek juist meer mensen weten te bereiken. Sowieso was dat concept van de eerste 2 seizoenen niet vol te houden. Dat nerd gedoe werkt op een bepaald moment niet meer, en er zijn maar zoveel nostalgische zaken waar ze mee kunnen komen. Alleen vind ik de grappen nu wel van een erg laag niveau worden. Dat kan niet anders betekenen dan dat ze wat schrijvers kwijt zijn geraakt en wat minder talent hebben moeten aannemen. Dit zijn van die grappen waar ik ook mee kan komen, en vervolgens ze als te lame afdoe en niet zou gebruiken. Ik denk dat verschillende Nederlandse sitcoms door de jaren heen sitcoms beter geschreven zijn dan wat TBBT nu in bepaalde gevallen doet.
WHOEOEOEOEHAAAAAAHAHAHA
pi_139662150
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 15:13 schreef Timmy_Turner het volgende:

[..]

Mooi man, gewoon alles weg willen uit de serie :') Voortaan 20 minuten naar een zwart scherm kijken dan maar
Dit.

Oh, en of hun relatie voor altijd is, geen idee/vast niet... maar ik vind Penny en Leonard juist een leuk en ook wel geloofwaardig koppel. :Y
Tails tell tales
  woensdag 7 mei 2014 @ 15:32:06 #99
148823 znarch
ondertitel
pi_139662272
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 15:26 schreef Forbry het volgende:

[..]

Dit.

Oh, en of hun relatie voor altijd is, geen idee/vast niet... maar ik vind Penny en Leonard juist een leuk en ook wel geloofwaardig koppel. :Y
Geloofwaardig? :'(
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
  woensdag 7 mei 2014 @ 15:33:29 #100
400532 Forbry
Tja ...
pi_139662310
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 15:32 schreef znarch het volgende:

[..]

Geloofwaardig? :'(
Geloofwaardig genoeg iig :Y
Tails tell tales
  woensdag 7 mei 2014 @ 15:35:11 #101
148823 znarch
ondertitel
pi_139662356
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 15:33 schreef Forbry het volgende:

[..]

Geloofwaardig genoeg iig :Y
2 mensen die qua intresses niets gemeenschappelijk hebben waarvan er 1 haar middelbare school niet afgemaakt heeft en zo dom is als een zak stenen maar er bovengemiddeld uitziet. De andere is een Phd met een gemiddeld uiterlijk met niets dan nerdhobbies.

Weet niet hoeveel koppels jij kent waarbij dit daadwerkelijk goed uitpakt hoor maar _O-

In de serie kun je het grappig vinden hoor maar om die relatie nou echt geloofwaardig te vinden. :?
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
  woensdag 7 mei 2014 @ 15:36:32 #102
400532 Forbry
Tja ...
pi_139662401
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 15:35 schreef znarch het volgende:

[..]

2 mensen die qua intresses niets gemeenschappelijk hebben waarvan er 1 haar middelbare school niet afgemaakt heeft en zo dom is als een zak stenen maar er bovengemiddeld uitziet. De andere is een Phd met een gemiddeld uiterlijk met niets dan nerdhobbies.

Weet niet hoeveel koppels jij kent waarbij dit daadwerkelijk goed uitpakt hoor maar _O-
Des te knapper is het dat ik kan zien wat ze leuk aan elkaar vinden en ze vullen elkaar aan :)
Tails tell tales
  woensdag 7 mei 2014 @ 15:39:56 #103
400532 Forbry
Tja ...
pi_139662519
Ik vind Penny overigens én niet zo knap én niet zo dom (dat ze over weinig kennis beschikt is wat anders), maar dat terzijde _O-
Tails tell tales
  woensdag 7 mei 2014 @ 16:35:11 #104
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_139664052
Het is niet geloofwaardig, maar dat zijn wel meer van die relaties niet en dat maakt dat er juist grappen uit voort komen. Een stelletje die het altijd met elkaar eens is en nooit ruzie heeft heb je ook niets aan.

Als je naar Two and a half men kijkt is de relatie tussen Alan en Lyndsey ook niet geloofwaardig, maar het levert wel grappig situaties op.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  woensdag 7 mei 2014 @ 16:35:45 #105
213335 Breekfast
Ondertitel
pi_139664073
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 15:39 schreef Forbry het volgende:
Ik vind Penny overigens én niet zo knap én niet zo dom (dat ze over weinig kennis beschikt is wat anders), maar dat terzijde _O-
Wel opvallend dat het meestal vrouwen zijn die dit altijd zeggen :P
  woensdag 7 mei 2014 @ 16:43:11 #106
400532 Forbry
Tja ...
pi_139664330
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 16:35 schreef Breekfast het volgende:

[..]

Wel opvallend dat het meestal vrouwen zijn die dit altijd zeggen :P
Zal vast. Genoeg (bekende) vrouwen/meiden die ik wél mooi vind, dus... Ik vind het figuur van Penny wel mooi, haar gezicht gewoon écht niet. Mijn vriend vindt haar ook niet mooi qua gezicht :N
Tails tell tales
  woensdag 7 mei 2014 @ 16:45:50 #107
400532 Forbry
Tja ...
pi_139664418
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 16:35 schreef Komakie het volgende:
Het is niet geloofwaardig, maar dat zijn wel meer van die relaties niet en dat maakt dat er juist grappen uit voort komen. Een stelletje die het altijd met elkaar eens is en nooit ruzie heeft heb je ook niets aan.

Als je naar Two and a half men kijkt is de relatie tussen Alan en Lyndsey ook niet geloofwaardig, maar het levert wel grappig situaties op.
Ik vind het geloofwaardig genóeg voor in de série en daar gaat het om (of het IRL zou werken doet er niet toe), maar daarnaast gaat het er in de serie idd júist om dat het ergens natuurlijk wel een (in ieder geval op het eerste gezicht) "onwaarschijnlijk" koppel is. Daar vloeien de grappen ook uit voort idd...
Tails tell tales
  woensdag 7 mei 2014 @ 16:59:10 #108
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_139664871
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 16:45 schreef Forbry het volgende:

[..]

Ik vind het geloofwaardig genóeg voor in de série en daar gaat het om (of het IRL zou werken doet er niet toe), maar daarnaast gaat het er in de serie idd júist om dat het ergens natuurlijk wel een (in ieder geval op het eerste gezicht) "onwaarschijnlijk" koppel is. Daar vloeien de grappen ook uit voort idd...
Hoewel het laatste jaar Leonard wel heel erg overduidelijk het "vrouwtje" wordt in de relatie met te veel gelul over praten en er voor elkaar zijn, blablabla.
We hebben al een uber watje in de vorm van Rai dus nog 1 hoeft er niet bij.

Enne, Penny is gewoon lekker :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  woensdag 7 mei 2014 @ 17:09:34 #109
400532 Forbry
Tja ...
pi_139665255
Ook ik vind de serie overigens (in het algemeen bezien) wel stukken minder grappig dan in het begin hoor, maar dat ligt voor mij vooral aan het feit dat het "nieuwe" er gewoon wel af is nu...
Tails tell tales
pi_139665402
Penny als hoertje en Leannard als een nerd met weinig zelfvertrouwen (zichzelf dus).. dan is het geloofwaardig :D
pi_139732304
En dat was het einde van de serie :r

Penny en Leonard die gaan trouwen. Nu hebben ze al 4 een vrouw en twee daarvan zijn zometeen getrouwd. Howard en Bernadette die laten blijken dat er misschien in de toekomst een baby komt. De serie is 9 van de 10 keer niet grappig meer en de vrouwen spelen een veelste grote rol in de serie.

Penny zag er niet echt "hot" uit deze aflevering...en dan heb ik het niet over haar als halve aap
  vrijdag 9 mei 2014 @ 11:05:28 #112
213335 Breekfast
Ondertitel
pi_139733603
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 10:05 schreef Syntix het volgende:
En dat was het einde van de serie :r

Penny en Leonard die gaan trouwen. Nu hebben ze al 4 een vrouw en twee daarvan zijn zometeen getrouwd. Howard en Bernadette die laten blijken dat er misschien in de toekomst een baby komt. De serie is 9 van de 10 keer niet grappig meer en de vrouwen spelen een veelste grote rol in de serie.

Penny zag er niet echt "hot" uit deze aflevering...en dan heb ik het niet over haar als halve aap
Nah dat ze nu gaan trouwen maakt weinig uit voor de serie, ze zijn toch al een hele tijd bij elkaar.

En dat meisje met het rode haar waar Raj mee aan het daten is mag van mij ook wel een poosje blijven. De verhaalllijn dat Raj de hele tijd hopeloos op zoek is naar een vriendin hebben we tenslotte ook wel een keer gezien.
pi_139742369
Als je het zat bent dan volg je gewoon TBBT op FB dan blijf je ook netjes op de hoogte van alle gebeurtenissen, zonder te kijken. ^O^
  vrijdag 9 mei 2014 @ 22:12:46 #114
67174 Dos37
Come on Twente
pi_139757999
Deze vond ik weer prima Raj storyline uitgezonderd wordt tijd dat die zich voor de trein gooit.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  vrijdag 9 mei 2014 @ 22:17:20 #115
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_139758244
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 16:43 schreef Forbry het volgende:

[..]

Zal vast. Genoeg (bekende) vrouwen/meiden die ik wél mooi vind, dus... Ik vind het figuur van Penny wel mooi, haar gezicht gewoon écht niet. Mijn vriend vindt haar ook niet mooi qua gezicht :N
Tja wat moet hij anders zeggen als jij zoiets aan hem vraagt...
Monza 2021: RIC #1 - and for anyone who thought i left, i never left. i just moved aside for a bit.
  vrijdag 9 mei 2014 @ 22:23:11 #116
400532 Forbry
Tja ...
pi_139758544
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 22:17 schreef RubenSosa het volgende:

[..]

Tja wat moet hij anders zeggen als jij zoiets aan hem vraagt...
:')
Wie zegt dat ik dat aan hem heb gevraagd en denk je nou echt dat ik erg zou vinden als hij haar wel mooi zou vinden? Alsof hij überhaupt nooit andere vrouwen mooi vindt (en soms vind ik die dan ook mooi, soms ook niet)...

Smaken verschillen, maar dat is nogal moeilijk te bevatten voor sommigen blijkbaar :') Vriend en ik vinden Penny gewoon niet mooi (en dan drukken wij ons nog mild uit eigenlijk ook), klaar. :)
Tails tell tales
pi_139758674
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 22:23 schreef Forbry het volgende:

[..]

:')
Wie zegt dat ik dat aan hem heb gevraagd en denk je nou echt dat ik erg zou vinden als hij haar wel mooi zou vinden? Alsof hij überhaupt nooit andere vrouwen mooi vindt (en soms vind ik die dan ook mooi, soms ook niet)...

Smaken verschillen, maar dat is nogal moeilijk te bevatten voor sommigen blijkbaar :') Vriend en ik vinden Penny gewoon niet mooi (en dan drukken wij ons nog mild uit eigenlijk ook), klaar. :)
Kan best, ik vind Kate Upton ook helemaal niks en totaal overrated. Geloven mensen ook niet.
  vrijdag 9 mei 2014 @ 23:24:18 #118
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_139761868
Nerds die trouwen; tbbt is officieel dood.
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 22:25 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Kan best, ik vind Kate Upton ook helemaal niks en totaal overrated. Geloven mensen ook niet.
I'm with you.
pi_139769889
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 23:24 schreef xzaz het volgende:
Nerds die trouwen; tbbt is officieel dood.

En dat terwijl de eerste nerd al bijna 2 seizoenen geleden trouwde, is tbbt nu pas voor je dood?

/confused...
  zaterdag 10 mei 2014 @ 09:38:25 #120
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_139769974
Dat was nerd die trouwt. Nu is het nerds die trouwen.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_139770802
Beetje deprimerend dat het beeld van nerds is dat ze maar vooral niet moeten trouwen.
  zaterdag 10 mei 2014 @ 10:49:20 #122
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_139770829
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 22:23 schreef Forbry het volgende:

[..]

:')
Wie zegt dat ik dat aan hem heb gevraagd en denk je nou echt dat ik erg zou vinden als hij haar wel mooi zou vinden? Alsof hij überhaupt nooit andere vrouwen mooi vindt (en soms vind ik die dan ook mooi, soms ook niet)...

Smaken verschillen, maar dat is nogal moeilijk te bevatten voor sommigen blijkbaar :') Vriend en ik vinden Penny gewoon niet mooi (en dan drukken wij ons nog mild uit eigenlijk ook), klaar. :)
haha jaloers :')
  Redactie Games zaterdag 10 mei 2014 @ 11:11:28 #123
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_139771164
Penny is weer dikkerdje, omdat ze waarschijnlijk zwanger is van die Sweet thang
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
  zaterdag 10 mei 2014 @ 11:21:04 #124
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_139771340
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 09:27 schreef Cornelis83 het volgende:

[..]

En dat terwijl de eerste nerd al bijna 2 seizoenen geleden trouwde, is tbbt nu pas voor je dood?

/confused...
Ja nu echt.
pi_139772112
Fuck it, deze was gewoon goed. Een paar keer goed gelachen om Howard z'n opmerkingen. Ok, ze waren flauw, maar tenminste niet voorspelbaar (op sommige na dan).
pi_139775350
De serie is gewoon kut geworden, je zag het al aan het aantal vrouwen die deze serie opeens ging volgen toen er meer vrouwen (bernadette, amy) in kwamen :r Het is veel meer naar een sitcom gegaan zoals Friends om het commerciëler en toegankelijker te maken voor het grote publiek.

Toegegeven, zeer af en toe zijn er nog wel leuke afleveringen, maar veel vaker niet
pi_139778986
Niet geweldig, maar nog wel aardig (zoals alle afleveringen van de laatste tijd... begin van dit seizoen vond ik leuker). Zie het probleem van dat trouwen overigens niet, maakt toch niet zo veel verschil uit met huidige situatie?
Tails tell tales
  zaterdag 10 mei 2014 @ 16:33:56 #128
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_139779887
Ik vraag me af wat er gebeurt als ze Leonard en Sheldon uit elkaar halen (als roommates), dat is toch zowat de essentie van de serie.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_139780097
quote:
99s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 16:33 schreef SaintOfKillers het volgende:
Ik vraag me af wat er gebeurt als ze Leonard en Sheldon uit elkaar halen (als roommates), dat is toch zowat de essentie van de serie.
Ah, daar had ik nog helemaal niet aan gedacht en ja, het zou wel vreemd zijn als Penny en Leonard gaan trouwen maar het qua wonen gewoon hetzelfde blijft :')
Tails tell tales
  zaterdag 10 mei 2014 @ 17:10:58 #130
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_139781115
Zou een goede start zijn voor het laatste seizoen. Of was er nu onlangs bevestigd dat er nog een paar seizoenen bij gingen komen?

Oh never mind, ik lees de titel van het topic net even goed.
pi_139783101
Ik denk dat de bruiloft niet door gaat. Zoals gezegd, big bang theory draait om het samenwonen van Leonard en Sheldon.
  zaterdag 10 mei 2014 @ 18:27:57 #132
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_139783229
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 18:22 schreef MrGuma het volgende:
Ik denk dat de bruiloft niet door gaat. Zoals gezegd, big bang theory draait om het samenwonen van Leonard en Sheldon.
Of om de onbereikbare overbuurvrouw? Ow wacht.. -O-
pi_139783276
quote:
9s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 18:27 schreef pfaf het volgende:

[..]

Of om de onbereikbare overbuurvrouw? Ow wacht.. -O-
Daar zijn we allang voorbij. Leonard en Sheldon niet.
  zaterdag 10 mei 2014 @ 18:35:02 #134
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_139783407
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 18:30 schreef MrGuma het volgende:

[..]

Daar zijn we allang voorbij. Leonard en Sheldon niet.
Is die interactie eigenlijk niet al geminimaliseerd? Ik heb het idee dat de 1-2 tjes van Sheldon de laatste tijd vooral met anderen was..
pi_139783572
quote:
5s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 18:35 schreef pfaf het volgende:

[..]

Is die interactie eigenlijk niet al geminimaliseerd? Ik heb het idee dat de 1-2 tjes van Sheldon de laatste tijd vooral met anderen was..
Is het ook. Betekent niet dat het bastion nog steeds hun appartement is. En het appartement zijn die twee. Als Leonard weg is, is het niet helemaal hetzelfde meer.
pi_139784047
Het kan wel, zonder hun samen te laten wonen maar ideaal is het niet.. dan komt Leannard steeds op bezoek of het is op het werk/sociaal iets.. bios etc..

Maar het is sowieso moeilijk te geloven dat Leannard bij Sheldon blijft wonen maar als ze uit elkaar kan is het helemaal ongeloofwaardig dat ze vrienden blijven.

Misschien schrijven ze Penny wel uit de serie omdat ze terug naar Nebraska gaat omdat der zus het moeilijk heeft en der carriere niks is. Want als het trouwen niet doorgaat moeten ze daarna nog wel soort van kennis/vrienden blijven dus dat is ook lastig.. vreemd gaan zal dan niet werken.
pi_139784166
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 16:03 schreef Forbry het volgende:
Niet geweldig, maar nog wel aardig (zoals alle afleveringen van de laatste tijd... begin van dit seizoen vond ik leuker). Zie het probleem van dat trouwen overigens niet, maakt toch niet zo veel verschil uit met huidige situatie?
Daarmee zeg je impliciet dat de huidige situatie al oké is? Dat is dus niet zo. De personages zijn niet meer a-sociaal, ze hebben een vriendin, Rasj die opeens kan praten met vrouwen etc. De serie was in de oude stijl gewoon beter, maar minder toegankelijk voor een breder publiek. Met al die vrouwen erbij en wat socialere karakters hebben ze meer kijkers en gaan ze meer de Friends kant op. Leuk voor al die vrouwen die de laatste paar seizoenen zijn aangehaakt, maar volkomen kut voor diegene die de serie volgen vanaf seizoen :r
pi_139785075
Ze trouwen aan het eind van het volgende seizoen en het daarop volgende seizoen trekt Amy bij Sheldon in: "opgelost".
Be curious, not judgmental
pi_139785830
Nee, het hele laatste seizoen zal over de bruiloft gaan en speelt zich af in een periode van een paar dagen.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_139787223
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 19:49 schreef Tim86 het volgende:
Nee, het hele laatste seizoen zal over de bruiloft gaan en speelt zich af in een periode van een paar dagen.
Haha, nice one.

Penny trekt gewoon in bij Leonard en Sheldon?
  zaterdag 10 mei 2014 @ 22:24:38 #141
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_139796461
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 18:55 schreef Geo4kant het volgende:
Het kan wel, zonder hun samen te laten wonen maar ideaal is het niet.. dan komt Leannard steeds op bezoek of het is op het werk/sociaal iets.. bios etc..
Bij Friends maakte dat anders ook geen enkel verschil. Ook niet of Ross en Rachel al dan niet 'on a break' ( ;) ) waren.
KuikenGuppy
  Redactie Games zaterdag 10 mei 2014 @ 22:47:46 #142
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_139798666
Ik zie het probleem ook niet, Leonard trekt gewoon in bij Penny. Dat is gewoon de overkant van de gang.. :')
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_139917278
Behalve dat Sheldon een socially awkward dude is.
pi_139917284
Ik ben heel benieuwd
  dinsdag 13 mei 2014 @ 19:56:44 #145
104871 remlof
Europees federalist
pi_139917557
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 22:47 schreef Mr.Noodle het volgende:
Ik zie het probleem ook niet, Leonard trekt gewoon in bij Penny. Dat is gewoon de overkant van de gang.. :')
Dat denk ik ook en dan trekt Raj bij Sheldon in.
pi_139917597
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 19:56 schreef remlof het volgende:

[..]

Dat denk ik ook en dan trekt Raj bij Sheldon in.
Of Stuart _O_
  dinsdag 13 mei 2014 @ 20:08:49 #147
104871 remlof
Europees federalist
pi_139918142
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 mei 2014 19:57 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:

[..]

Of Stuart _O_
Of Amy :{
  dinsdag 13 mei 2014 @ 20:32:18 #148
400532 Forbry
Tja ...
pi_139919139
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 22:47 schreef Mr.Noodle het volgende:
Ik zie het probleem ook niet, Leonard trekt gewoon in bij Penny. Dat is gewoon de overkant van de gang.. :')
Dat denk ik ook en dan Raj, Stuart of Amy bij Sheldon idd.
Tails tell tales
  woensdag 14 mei 2014 @ 00:23:36 #149
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_139933402
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 18:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Daarmee zeg je impliciet dat de huidige situatie al oké is? Dat is dus niet zo. De personages zijn niet meer a-sociaal, ze hebben een vriendin, Rasj die opeens kan praten met vrouwen etc. De serie was in de oude stijl gewoon beter, maar minder toegankelijk voor een breder publiek. Met al die vrouwen erbij en wat socialere karakters hebben ze meer kijkers en gaan ze meer de Friends kant op. Leuk voor al die vrouwen die de laatste paar seizoenen zijn aangehaakt, maar volkomen kut voor diegene die de serie volgen vanaf seizoen :r
Hij zegt niet dat de huidige situatie ok is, maar dat hij deze ok vindt. Dat is nogal een verschil. Net als dat jij vindt dat het in het verleden beter is geweest.

Het grote "probleem" met het trouwen vind ik dat het allemaal al een keer gedaan is door Bernadette en Howard.

Het hele issue met de plek waar alles zich afspeelt zie ik niet zo. Leonard trekt bij Penny in, ze nemen samen het appartement en Sheldon verhuist naar het appartement van Penny, of weet ik veel wat. Komt wel goed.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  vrijdag 16 mei 2014 @ 07:32:37 #150
13250 Lod
Sapere aude!
pi_140009040
quote:
0s.gif Op woensdag 14 mei 2014 00:23 schreef Komakie het volgende:
Hij zegt niet dat de huidige situatie ok is, maar dat hij deze ok vindt. Dat is nogal een verschil. Net als dat jij vindt dat het in het verleden beter is geweest.
Je merkt het op FOK! ook dat de kwaliteit tegenwoordig minder is.
Voorheen werd op vrijdag, na een nieuwe aflevering, actief gepost en gediscussieerd over de aflevering. En nu... De aflevering van 28 april, 3 comments. De aflevering van 9 mei, 10 comments.
Zelfs deze topicreeks begint dood te bloeden.

En ik merk het ook aan mijzelf. In de beginjaren kon ik nog geen 0,01 seconden wachten na het uitkomen om de aflevering te bekijken. De laatste 2 jaar, kijk ik wel wanneer het mij uitkomt. Die van vorige week heb ik gisteravond eens bekeken.
GNU Terry Pratchett
pi_140013110
Euhm. Dafuq happened precies bij de nieuwe aflevering?
pi_140013961
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 11:13 schreef MrGuma het volgende:
Euhm. Dafuq happened precies bij de nieuwe aflevering?
Ze voelen bij BBT de laatste seizoenen vaak de noodzaak om aan het einde van het seizoen iets te doen waardoor een personage gedurende de zomer een paar maanden iets raars doet geloof ik. :P (Leonard's expeditie, Howard's ruimtereis.)
pi_140014014
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 11:42 schreef Operc het volgende:

[..]

Ze voelen bij BBT de laatste seizoenen vaak de noodzaak om aan het einde van het seizoen iets te doen waardoor een personage gedurende de zomer een paar maanden iets raars doet geloof ik. :P (Leonard's expeditie, Howard's ruimtereis.)
Hmm had ik nog niet bij stil gestaan. Was even helemaal wtf gebeurt hier.
  vrijdag 16 mei 2014 @ 11:49:20 #154
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_140014170
quote:
13s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 07:32 schreef Lod het volgende:

[..]

Je merkt het op FOK! ook dat de kwaliteit tegenwoordig minder is.
Voorheen werd op vrijdag, na een nieuwe aflevering, actief gepost en gediscussieerd over de aflevering. En nu... De aflevering van 28 april, 3 comments. De aflevering van 9 mei, 10 comments.
Zelfs deze topicreeks begint dood te bloeden.

En ik merk het ook aan mijzelf. In de beginjaren kon ik nog geen 0,01 seconden wachten na het uitkomen om de aflevering te bekijken. De laatste 2 jaar, kijk ik wel wanneer het mij uitkomt. Die van vorige week heb ik gisteravond eens bekeken.
Tussen iets vinden en een feit zit een aardig verschil.
Wat ik begrijp is dat de kijkcijfers nog prima zijn, dus er zijn een heleboel mensen het niet met je eens.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  vrijdag 16 mei 2014 @ 12:05:55 #155
13250 Lod
Sapere aude!
pi_140014647
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 11:49 schreef Komakie het volgende:

[..]

Tussen iets vinden en een feit zit een aardig verschil.
Wat ik begrijp is dat de kijkcijfers nog prima zijn, dus er zijn een heleboel mensen het niet met je eens.
Kwaliteit en kwantiteit zijn twee verschillende dingen. Ook in dit geval.
GNU Terry Pratchett
  vrijdag 16 mei 2014 @ 12:14:18 #156
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_140014917
Ik heb zo'n gevoel dat als Sheldon terugkeert volgend seizoen dat hij wat veranderd zal zijn.

[ Bericht 1% gewijzigd door ZodiaX op 16-05-2014 12:21:27 ]
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
  vrijdag 16 mei 2014 @ 12:35:23 #157
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_140015499
quote:
2s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 12:05 schreef Lod het volgende:

[..]

Kwaliteit en kwantiteit zijn twee verschillende dingen. Ook in dit geval.
En nog steeds zijn een heleboel mensen het niet met je eens.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  vrijdag 16 mei 2014 @ 12:43:48 #158
213335 Breekfast
Ondertitel
pi_140015771
Maar als ik het goed begrijp gaat Sheldon nu dus iets radicaal anders doen dan zijn normale leven (alleen op reis naar een onbekende bestemming), omdat de veranderingen in zijn leven hem juist te veel werden.... logisch :')
pi_140016205
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 12:43 schreef Breekfast het volgende:
Maar als ik het goed begrijp gaat Sheldon nu dus iets radicaal anders doen dan zijn normale leven (alleen op reis naar een onbekende bestemming), omdat de veranderingen in zijn leven hem juist te veel werden.... logisch :')
Hij gaat voor de Big Bang verandering ipv een geleidelijke verandering. :P
pi_140017284
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 11:49 schreef Komakie het volgende:

[..]

Tussen iets vinden en een feit zit een aardig verschil.
Wat ik begrijp is dat de kijkcijfers nog prima zijn, dus er zijn een heleboel mensen het niet met je eens.
Ah hier maak je dus een grote fout! Je stelt nu dat kijkcijfers de kwaliteit van de serie bepalen? Daarnaast is de serie natuurlijk veel commerciëler, sitcome like en vrouw-vriendelijker geworden, waardoor er een groter publiek wordt aangetrokken...
pi_140017332
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 12:14 schreef ZodiaX het volgende:
Ik heb zo'n gevoel dat als Sheldon terugkeert volgend seizoen dat hij wat veranderd zal zijn.
Hij zal waarschijnlijk "normaler" en "minder a-sociaal" zijn, want dan kunnen ze nog meer de "friends" serie overnemen en dus een groter publiek bereiken :r
pi_140017927
Moeder van Leannard :') totaal niet grappig
Penny die haar moeder belt _O- _O-
Did you take a marijuana .. _O_ :D
Amazon, not the good amazon _O-
Keychain, who does he think he is, a warden _O- _O-
Einde met Amy :)
  vrijdag 16 mei 2014 @ 14:03:09 #163
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_140018261
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 13:33 schreef Syntix het volgende:

[..]

Ah hier maak je dus een grote fout! Je stelt nu dat kijkcijfers de kwaliteit van de serie bepalen? Daarnaast is de serie natuurlijk veel commerciëler, sitcome like en vrouw-vriendelijker geworden, waardoor er een groter publiek wordt aangetrokken...
Hoe je het ook bekijkt, kwaliteit is ook maar een inzicht. Hoge kijkcijfers halen is ook een kwaliteit. Feit dat jij het minder leuk vind geworden wil niet zeggen dat het kwalitatief minder is. Ligt er maar aan wat jij als kwaliteit defineert.
Kwantiteit is het in ieder geval niet.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  vrijdag 16 mei 2014 @ 14:29:12 #164
148823 znarch
ondertitel
pi_140019225
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 14:03 schreef Komakie het volgende:

[..]

Hoe je het ook bekijkt, kwaliteit is ook maar een inzicht. Hoge kijkcijfers halen is ook een kwaliteit.
Mwah. Als je kijkcijfers/commerciële opbrengst kwaliteit gaat noemen kun je ieder jaar bij de oscars de beeldjes uitdelen bij films als The Fast And The Furious en The Expandables. Of de zoveelste Liam Neelson knokfilm.

Nee, mij lijkt me dat je kijkcijfers/succes prima los kan zien van kwaliteit.
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
  vrijdag 16 mei 2014 @ 14:59:18 #165
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_140020219
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 14:29 schreef znarch het volgende:

[..]

Mwah. Als je kijkcijfers/commerciële opbrengst kwaliteit gaat noemen kun je ieder jaar bij de oscars de beeldjes uitdelen bij films als The Fast And The Furious en The Expandables. Of de zoveelste Liam Neelson knokfilm.

Nee, mij lijkt me dat je kijkcijfers/succes prima los kan zien van kwaliteit.
Dat is dus ook een kwaliteit.
Dat het niet de kwaliteit is die de oscars vereisen is heel wat anders.

Iets wordt niet automatisch een hit en krijgt dus ook niet automatisch hele hoge kijkcijfers. Als dat op commando kan zouden er geen series/films floppen en dus is het ook een kwaliteit.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 16 mei 2014 @ 15:16:34 #166
176766 crew  zoem
zoemt
pi_140020819
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 13:54 schreef Geo4kant het volgende:
Moeder van Leannard :') totaal niet grappig
Penny die haar moeder belt _O- _O-
Did you take a marijuana .. _O_ :D
Amazon, not the good amazon _O-
Keychain, who does he think he is, a warden _O- _O-
Einde met Amy :)
Dit :)

Nog steeds een leuke serie, al wordt het na 7 seizoenen wel veel van hetzelfde en wat oppervlakkiger.
pi_140021122
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 13:35 schreef Syntix het volgende:

[..]

Hij zal waarschijnlijk "normaler" en "minder a-sociaal" zijn, want dan kunnen ze nog meer de "friends" serie overnemen en dus een groter publiek bereiken :r
Net als Sheldon hou ik niet van veranderingen dus ik vrees er ook voor.. maar.. ik vond zijn a-sociaal/autistisch gedrag deze aflevering (of eigenlijk dit seizoen) niet meer 'echt', heel geforceerd.. Misschien door de schrijvers of omdat Jim Parsons minder zijn best doet..
  vrijdag 16 mei 2014 @ 16:34:35 #168
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_140024225
Vond hem erg goed..net als het hele seizoen eigenlijk. Kwaliteit is nog steeds voor iedereen anders gelukkig.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  Moderator / Redactie Sport / Devops vrijdag 16 mei 2014 @ 16:44:35 #169
176766 crew  zoem
zoemt
pi_140024619
Valt me nu pas op dat iedereen een achternaam heeft, behalve Penny.
pi_140025229
quote:
11s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:44 schreef zoem het volgende:
Valt me nu pas op dat iedereen een achternaam heeft, behalve Penny.
Je bedoelt dat ze niet Penny Penny Penny heet? Dan heeft Sheldon me verkeerd ingelicht :(.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
  vrijdag 16 mei 2014 @ 17:44:16 #171
137593 Zeus1981
Homines quod volunt credunt
pi_140026670
quote:
11s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 16:44 schreef zoem het volgende:
Valt me nu pas op dat iedereen een achternaam heeft, behalve Penny.
In contrast to all other characters, Penny and her father have not been imbued with a surname, thus far. Co-creator Bill Prady stated that Penny's last name will be revealed eventually.[21] Despite this, executive producer Steve Molaro has since stated her surname will remain a secret
http://en.wikipedia.org/wiki/Penny_(The_Big_Bang_Theory)
Put your hand on a hot stove for a minute, and it seems like an hour. Sit with a pretty girl for an hour, and it seems like a minute. That's relativity.
- Albert Einstein -
  vrijdag 16 mei 2014 @ 19:11:58 #172
148823 znarch
ondertitel
pi_140029246
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 14:59 schreef Komakie het volgende:

[..]

Dat is dus ook een kwaliteit.
Dat het niet de kwaliteit is die de oscars vereisen is heel wat anders.

Iets wordt niet automatisch een hit en krijgt dus ook niet automatisch hele hoge kijkcijfers. Als dat op commando kan zouden er geen series/films floppen en dus is het ook een kwaliteit.
Als je zo gaat redeneren zijn de toppers ook kwalitatief hoogstaande artiesten? En HvNL een kwalitatief hoogstaand nieuwsprogramma?

Nee hoor, je haalt nog steeds kwaliteit en kwantiteit door elkaar.
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
  vrijdag 16 mei 2014 @ 20:36:17 #173
228086 DappereDodo77
Always ahead
pi_140032374
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 19:11 schreef znarch het volgende:

[..]

Als je zo gaat redeneren zijn de toppers ook kwalitatief hoogstaande artiesten? En HvNL een kwalitatief hoogstaand nieuwsprogramma?

Nee hoor, je haalt nog steeds kwaliteit en kwantiteit door elkaar.
Dat ben ik toch ook niet met je eens. HvNL is zeker geen kwaliteit qua productie waarden, presentatie of nieuwswaarde, toch wordt het zeer goed bekeken. Dus een bepaalde kwaliteit moet het toch hebben. Het doet z'n best om heikneuterig 'nieuws' te brengen en dat lukt ze aardig. Dat jij en ik die kwaliteit niet waarderen, das wat anders.
pi_140032494
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 19:11 schreef znarch het volgende:

[..]

Als je zo gaat redeneren zijn de toppers ook kwalitatief hoogstaande artiesten? En HvNL een kwalitatief hoogstaand nieuwsprogramma?

Nee hoor, je haalt nog steeds kwaliteit en kwantiteit door elkaar.
Eens. Komakie moet gewoon zijn bek houden.
  vrijdag 16 mei 2014 @ 22:04:53 #175
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_140035899


Nou ja, ik ben niet bepaald van m'n stoel gevallen vanwege al het lachen, gieren en brullen. :') Dat gaat ook moeilijk als de laatste afleveringen eigenlijk voornamelijk over relatieontwikkelingen gaan e.d. .
De enige glimlach toverde de Amazon-grap; die was wel ok. :P
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
  vrijdag 16 mei 2014 @ 23:09:09 #176
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_140038809
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 20:36 schreef DappereDodo77 het volgende:

[..]

Dat ben ik toch ook niet met je eens. HvNL is zeker geen kwaliteit qua productie waarden, presentatie of nieuwswaarde, toch wordt het zeer goed bekeken. Dus een bepaalde kwaliteit moet het toch hebben. Het doet z'n best om heikneuterig 'nieuws' te brengen en dat lukt ze aardig. Dat jij en ik die kwaliteit niet waarderen, das wat anders.
Dat is wat ik bedoel.
Dank :)
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  vrijdag 16 mei 2014 @ 23:09:28 #177
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_140038825
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 20:39 schreef Syntix het volgende:

[..]

Eens. Komakie moet gewoon zijn bek houden.
:')
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_140040458
Maar eh .... , hebben Sheldon en Amy eigenlijk al seks gehad? :o
ROBODEMONS..................|:(
  zaterdag 17 mei 2014 @ 00:19:13 #179
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_140041904
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 23:45 schreef Morrigan het volgende:
Maar eh .... , hebben Sheldon en Amy eigenlijk al seks gehad? :o
:') Whehe. Nope. En Sheldon ontdekt op z'n reis dat 'ie op jongens valt.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_140042256
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 23:09 schreef Komakie het volgende:

[..]

Dat is wat ik bedoel.
Dank :)
Maar wat is je punt?
Veel originele kijkers, waaronder ik, zijn afgemaakt en in plaats daarvan kijkt nu heel mentally retarded Amerika.
Sommige mensen hun mening mag je best belangrijker vinden dan die van anderen. :)
En daarvan zal de meerderheid zeggen dat de kwaliteit zeer is gedaald.
Natuurlijk hoeft TBBT zich daar niks van aan te trekken want die moeten gewoon geld verdienen.
  zaterdag 17 mei 2014 @ 00:32:19 #181
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_140042445
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 00:27 schreef Anoonumos het volgende:

[..]

Maar wat is je punt?
Veel originele kijkers, waaronder ik, zijn afgemaakt en in plaats daarvan kijkt nu heel mentally retarded Amerika.
Sommige mensen hun mening mag je best belangrijker vinden dan die van anderen. :)
En daarvan zal de meerderheid zeggen dat de kwaliteit zeer is gedaald.
Natuurlijk hoeft TBBT zich daar niks van aan te trekken want die moeten gewoon geld verdienen.
Beetje condescending wel zoals jij het zegt. Elk persoon is anders en mag nog altijd een andere mening hebben...de mening van jou of van iemand anders is niet meteen meer waard. Ik kijk de serie ook nog met plezier...ben ik dan mentally retarded? Lekker is dat :P Puur omdat ik kwaliteit anders beoordeel?
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  zaterdag 17 mei 2014 @ 01:31:12 #182
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_140044504
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 00:27 schreef Anoonumos het volgende:

[..]

Maar wat is je punt?
Veel originele kijkers, waaronder ik, zijn afgemaakt en in plaats daarvan kijkt nu heel mentally retarded Amerika.
Sommige mensen hun mening mag je best belangrijker vinden dan die van anderen. :)
En daarvan zal de meerderheid zeggen dat de kwaliteit zeer is gedaald.
Natuurlijk hoeft TBBT zich daar niks van aan te trekken want die moeten gewoon geld verdienen.
Waarom zijn er zo veel van de orginele kijkers afgehaakt?
Ze vinden de hoeveelheid nerdgrappen achteruit gaan, de heren zijn minder a-sociaal dan ze waren en de dames vergallen vaak de sfeer.
Dat is tenminste wat ik na bijna iedereen aflevering hier lees.

Mijn punt is dat het feit dat je minder nerdgrappen voor geschoteld krijgt en iedereen wat minder a-sociaal is geworden door een heleboel mensen als minder leuk wordt ervaren en dus de kwaliteit minder is en dat is niet zo. Alleen de kwaliteit is op een ander vlak komen te liggen. Namelijk, een kijkcijfer kanon maken.

En laten we eerlijk zijn, we zitten naar een sitcom te kijken. Het is geen rocket sience.
Ik vond het vroeger ook leuker, maar ik geniet nog steeds wel elke week.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_140044740
De serie is vooral veel vlakker geworden. Van een niche product met veel inside jokes voor een kleiner publiek naar een meer cliché sitcom die de massa moet aanspreken en waarbij de specifieke nerdgrappen vaak niet verder komen dan dingen die ook niet-nerds zo begrijpen.

Opzich snap ik nu wel meer dan aan het begin, maar de serie levert zo wel veel aan specifieke kwaliteiten in.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_140044947
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 01:31 schreef Komakie het volgende:

[..]

Waarom zijn er zo veel van de orginele kijkers afgehaakt?
Ze vinden de hoeveelheid nerdgrappen achteruit gaan, de heren zijn minder a-sociaal dan ze waren en de dames vergallen vaak de sfeer.
Dat is tenminste wat ik na bijna iedereen aflevering hier lees.

Mijn punt is dat het feit dat je minder nerdgrappen voor geschoteld krijgt en iedereen wat minder a-sociaal is geworden door een heleboel mensen als minder leuk wordt ervaren en dus de kwaliteit minder is en dat is niet zo. Alleen de kwaliteit is op een ander vlak komen te liggen. Namelijk, een kijkcijfer kanon maken.

En laten we eerlijk zijn, we zitten naar een sitcom te kijken. Het is geen rocket sience.
Ik vond het vroeger ook leuker, maar ik geniet nog steeds wel elke week.
Je ziet het niet, wat hij ziet. Dat gaat ook niet meer veranderen, als je het nu nog niet snapt dan komt het ook nooit meer.

Tim legt het prima uit overigens.

Vergelijk het met apple fan boys die spugen op de hipsters die rond gingen lopen met iphone's etc ;)
  zaterdag 17 mei 2014 @ 07:51:22 #185
186587 Byzantynixschii
... .. an odd duck .. ...
pi_140046771
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 00:27 schreef Anoonumos het volgende:

[..]

Veel originele kijkers, waaronder ik, zijn afgemaakt en in plaats daarvan kijkt nu heel mentally retarded Amerika.
:')
Op maandag 20 augustus 2018 16:30 schreef de_boswachter het volgende:
Je verwijt de ouders overmacht
  zaterdag 17 mei 2014 @ 10:03:46 #186
267336 Splackavellie02
Ma gavte la nata
pi_140048044
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 01:47 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Je ziet het niet, wat hij ziet. Dat gaat ook niet meer veranderen, als je het nu nog niet snapt dan komt het ook nooit meer.

Tim legt het prima uit overigens.

Vergelijk het met apple fan boys die spugen op de hipsters die rond gingen lopen met iphone's etc ;)
Goede vergelijking inderdaad! Ik gebruik al sinds de iPhone 3G een iPhone als primaire toestel, met af en toe uitstapjes naar de concurrentie, maar doe dit omdat iOS nog steeds voor mijn behoeften het beste werkt.

Zo kijk ik ook nog steeds met plezier naar TBBT. En wat die "afgehaakte" puristen zo bejubelen over de eerste seizoenen, de insiders jokes voor nerds, is nooit zo prominent aanwezig geweest in deze serie als bijvoorbeeld Arrested Development of Community. Dat zijn dan ook de sitcoms die niet de massa aanspreken. TBBT is altijd al commercieel geweest. En dat is prima.
pi_140049140
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 01:39 schreef Tim86 het volgende:
De serie is vooral veel vlakker geworden. Van een niche product met veel inside jokes voor een kleiner publiek naar een meer cliché sitcom die de massa moet aanspreken en waarbij de specifieke nerdgrappen vaak niet verder komen dan dingen die ook niet-nerds zo begrijpen.

Opzich snap ik nu wel meer dan aan het begin, maar de serie levert zo wel veel aan specifieke kwaliteiten in.
Dit dus.
  zaterdag 17 mei 2014 @ 15:12:33 #188
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_140054093
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 mei 2014 15:24 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Net als Sheldon hou ik niet van veranderingen dus ik vrees er ook voor.. maar.. ik vond zijn a-sociaal/autistisch gedrag deze aflevering (of eigenlijk dit seizoen) niet meer 'echt', heel geforceerd.. Misschien door de schrijvers of omdat Jim Parsons minder zijn best doet..
Eigenlijk vond ik dit seizoen dat ze erg Sheldon's mentale gedachtengang goed lieten zien.

Aflevering 2 geloof ik: Penny en Sheldon delen geheimen, Sheldon deelt dat hij zegt dat de nieuwe youtube interface hem niet deert maar dat doet het wel.
Penny denkt dat hij weer klooit en wilt weg gaan, Sheldon zegt dat hij een verontschuldiging van haar wilt hebben, omdat het voor hem wel een belangrijk geheim is wat hij deelde.

Nog een andere aflevering, Sheldon laar Leonard een kriebelige trui dragen zonder iets eronder zodat Leonard kan voelen hoe hij zich voelt als er een dvd niet teruggebracht is.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
  zaterdag 17 mei 2014 @ 15:47:36 #189
213335 Breekfast
Ondertitel
pi_140054847
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 01:39 schreef Tim86 het volgende:
De serie is vooral veel vlakker geworden. Van een niche product met veel inside jokes voor een kleiner publiek naar een meer cliché sitcom die de massa moet aanspreken en waarbij de specifieke nerdgrappen vaak niet verder komen dan dingen die ook niet-nerds zo begrijpen.

Opzich snap ik nu wel meer dan aan het begin, maar de serie levert zo wel veel aan specifieke kwaliteiten in.
Dit inderdaad. Het is veel oppervlakkiger geworden; een standaard serie over de liefdesperikelen van een groep vrienden.
  zaterdag 17 mei 2014 @ 23:59:47 #190
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_140075588
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 01:39 schreef Tim86 het volgende:
De serie is vooral veel vlakker geworden. Van een niche product met veel inside jokes voor een kleiner publiek naar een meer cliché sitcom die de massa moet aanspreken en waarbij de specifieke nerdgrappen vaak niet verder komen dan dingen die ook niet-nerds zo begrijpen.

Opzich snap ik nu wel meer dan aan het begin, maar de serie levert zo wel veel aan specifieke kwaliteiten in.
Sorry hoor, maar een niche product is tbbt nooit geweest. Of het is voor de makers in ieder geval nooit de bedoeling geweest.
Ze zijn er na 3 seizoenen achter gekomen dat ze nog meer kijkers konden trekken door de heren net ff iets socialer te maken.

Ik vond het wel leuker toen het alleen de heren en Penny waren. Bernadette en Amy zijn simpel inwisselbare karakters die niemand zou missen als ze er niet meer waren.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  zondag 18 mei 2014 @ 00:03:54 #191
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_140075793
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 mei 2014 01:47 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Je ziet het niet, wat hij ziet. Dat gaat ook niet meer veranderen, als je het nu nog niet snapt dan komt het ook nooit meer.

Tim legt het prima uit overigens.

Vergelijk het met apple fan boys die spugen op de hipsters die rond gingen lopen met iphone's etc ;)
Ik snap prima wat hij bedoelt. Het enige wat ik zeg is dat een kijkcijferkanon maken ook een kwaliteit is en er dus een vorm van kwaliteit hoger is geworden na de eerste 3 seizoenen.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  zondag 18 mei 2014 @ 06:33:05 #192
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_140080920
Slap ouwehoeren is ook een kwaliteit ja, damn gurl.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_140477340


Heeft nu een eigen programma :P

“The Wil Wheaton Project” is a 12-episode summer series hosted by actor, blogger and geek culture expert Wil Wheaton. The 30-minute weekly comedy show, Wheaton will dissect the week’s most popular and trending topics across science fiction film, television and pop culture, video games, viral videos and news.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_140483528
quote:
0s.gif Op woensdag 28 mei 2014 18:44 schreef Tim86 het volgende:
[ afbeelding ]

Heeft nu een eigen programma :P

“The Wil Wheaton Project” is a 12-episode summer series hosted by actor, blogger and geek culture expert Wil Wheaton. The 30-minute weekly comedy show, Wheaton will dissect the week’s most popular and trending topics across science fiction film, television and pop culture, video games, viral videos and news.
Ah gossie
  donderdag 29 mei 2014 @ 16:09:11 #195
148823 znarch
ondertitel
pi_140509364
Als ze in het nieuwe seizoen Sheldon bij Stuart zouden zetten zou het best leuk kunnen worden.
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
  Moderator donderdag 17 juli 2014 @ 08:24:40 #198
42184 crew  DaMart
pi_142388850
quote:
The Big Bang Theory-cast niet eens over salaris

De hoofdrolspelers van de sitcom The Big Bang Theory zijn het nog altijd niet eens over hun salaris, vier maanden nadat de hitserie voor nog drie seizoenen werd verlengd.
The Big Bang Theory-cast niet eens over salaris

Toch worden ze eind deze maand op de set van seizoen acht verwacht, meldt The Hollywood Reporter.Jim Parsons, die meerdere Emmy's voor zijn rol als Sheldon Cooper won, Johnny Galecki (Lennard) en Kaley Cuoco (Penny) zouden elk voortaan 1 miljoen dollar (740.000 euro) per aflevering willen. Eerder kregen ze 325.000 dollar (240.000 euro) per aflevering betaald.
De onderhandelingen liggen echter vrijwel stil sinds deze begonnen in september. Wel wordt een deal verwacht voordat seizoen acht van start gaat.

Simon Helberg (Howard) en Kunal Nayyar (Raj) zijn ook nog in onderhandeling voor een salarisverhoging. Ze streven samen een onbekend bedrag na. Mayim Bialik (Amy) en Melissa Rauch (Bernadette) hebben al wel een nieuw contract ondertekend.
Als ze er met de rest niet uitkomen, kunnen ze dus altijd nog verdergaan met alleen Amy en Bernadette :X :').
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_142389168
quote:
11s.gif Op donderdag 17 juli 2014 08:24 schreef DaMart het volgende:

[..]

Als ze er met de rest niet uitkomen, kunnen ze dus altijd nog verdergaan met alleen Amy en Bernadette :X :').
Blossom 2 _O-
Be curious, not judgmental
  donderdag 17 juli 2014 @ 08:54:25 #200
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_142389221
quote:
11s.gif Op donderdag 17 juli 2014 08:24 schreef DaMart het volgende:
Jim Parsons, die meerdere Emmy's voor zijn rol als Sheldon Cooper won, Johnny Galecki (Lennard) en Kaley Cuoco (Penny) zouden elk voortaan 1 miljoen dollar (740.000 euro) per aflevering willen.
Weet je ook weer waarom er zoveel reclame op TV is...
censuur :O
  donderdag 17 juli 2014 @ 12:48:55 #201
148823 znarch
ondertitel
pi_142394104
En zo maken ze de serie miss zelf kapot voor het echt klote is. Miss maar beter ook :P
"AAAAAHH ZENNE MOAT, WOARST VLEISCH"
pi_142394955
quote:
0s.gif Op donderdag 17 juli 2014 08:54 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Weet je ook weer waarom er zoveel reclame op TV is...
Valt me nog mee. Voor Friends kregen ze dat ook 12 jaar geleden.
Be curious, not judgmental
pi_142509001


[ Bericht 8% gewijzigd door Aether op 21-07-2014 20:01:30 ]
Be curious, not judgmental
  zaterdag 26 juli 2014 @ 21:18:07 #206
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_142760027
Gister in Los Angeles de Warner Brothers tour gedaan. Ook veel dingen van Big Bang Theory tegengekomen. Props ( paar dingen uit het huis van Bernadette en paar van Amy oa ), parkeerplaatsen van de cast, een studio, etc. Erg vet. Wouden eigenlijk ook in augustus bij een opname zijn, maar dan zijn we niet meer in LA..plus de tickets waren ook al weg. Wel wat souvenirs van Big Bang oa meegenomen :) shirt en sleutelhanger. Ook nog wat dingetjes van andere series.

Wel de set van Friends helemaal gezien. Zelfs foto's mogen nemen op de bank in dat café wat ze altijd gebruiken :)
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
pi_142760189
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 21:18 schreef AlwaysHappy het volgende:
Gister in Los Angeles de Warner Brothers tour gedaan. Ook veel dingen van Big Bang Theory tegengekomen. Props ( paar dingen uit het huis van Bernadette en paar van Amy oa ), parkeerplaatsen van de cast, een studio, etc. Erg vet. Wouden eigenlijk ook in augustus bij een opname zijn, maar dan zijn we niet meer in LA..plus de tickets waren ook al weg. Wel wat souvenirs van Big Bang oa meegenomen :) shirt en sleutelhanger. Ook nog wat dingetjes van andere series.

Wel de set van Friends helemaal gezien. Zelfs foto's mogen nemen op de bank in dat café wat ze altijd gebruiken :)
Leuk ^O^
Tails tell tales
pi_142870401


[ Bericht 11% gewijzigd door Aether op 30-07-2014 23:27:12 ]
Be curious, not judgmental
pi_143061486
Report: Big Bang Stars Jim Parsons, Johnny Galecki and Kaley Cuoco Ink New $90 Million Deals

Warner Bros. has shown Big Bang Theory stars Jim Parsons, Johnny Galecki and Kaley Cuoco the money.

After protracted negotiations that pushed back the show’s Season 8 start date until Wednesday, the trio have agreed to new three-year contracts worth $1 million an episode, per Deadline. When all the perks are factored in — including signing bonuses and back-end fees — the actors will likely pocket north of $90 million over the three years.
  maandag 4 augustus 2014 @ 22:37:41 #211
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_143069587
Aardige deal....
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_143069694
1 miljoen per aflevering :')

Daar sta ik niet voor op
  maandag 4 augustus 2014 @ 22:40:06 #213
67174 Dos37
Come on Twente
pi_143069705
Pff godsamme wat een geld
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_143074257
quote:
0s.gif Op maandag 4 augustus 2014 22:40 schreef Dos37 het volgende:
Pff godsamme wat een geld
Valt wel mee toch? 1 miljoen dollar is ongeveer 500 euro of zo? ;)

Maar zonder gekheid, 90 miljoen dollar in 3 jaar tijd. Idioot veel inderdaad. Maar dat is Amerika.

Nu is het waarschijnlijk wel zo dat ze na de BBT zeer waarschijnlijk moeilijk een andere rol zullen kunnen krijgen, zonder dat ze gezien worden als de Penny/Lenard/Sheldon karakter. Dus op zich is die 90 miljoen ook voor een groot deel hun vervroegd pensioen in 1x uitbetaald.

Maar zelfs dan nog blijft het belachelijk veel.
pi_143077223
Als het nou een goede serie was gebleven.. maar nee :')
pi_143077233
Waarom belachelijk? Als Warner en CBS verlies zouden maken hierop, dan zouden ze ermee stoppen.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 08:02:50 #217
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_143078327
Plaatje van 100 miljoen dollar, voor de salarisvergelijking:

Het bedrag per aflevering kunnen ze amper optillen...

Het echte probleem hiermee is de "inequality". Niet het feit dat ze zoveel verdienen, maar het feit dat de toeneemt: de rijken worden rijker, de "gewone man" moet in de VS ondertussen 2 banen hebben om te kunnen doen wat "de gewone man" 30 jaar geleden met 1 baan kon. In Nederland zie je dat bijvoorbeeld op de huizenmarkt ook al.

Resultaat: de gewone man kijkt TV, en krijgt enorm veel reclame te zien. Dat leidt ertoe dat-ie geld uitgeeft aan een product, de fabrikant geeft geld uit aan reclame, Penny krijgt haar pallet vol cash, en koopt aandelen van die fabrikant omdat ze van gekheid niet meer weet wat ze nog meer zou moeten shoppen. Doordat miljoenen kijkers dat product kopen, neemt de waarde van Penny's aandelen toe, en wordt ze nog rijker. Maar een groot deel van het geld komt nooit meer terug bij "de gewone man". Vandaar dat "rijk zijn" meer rendement oplevert dan "werken". Ik ben heel benieuwd of dat ooit gaat veranderen, of dat het blijft toenemen totdat het kapitalisme (ook) aan z'n einde komt.
censuur :O
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 08:31:58 #218
118011 BrainOverfloW
Fok! around the Clock!
pi_143078597
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 00:31 schreef Cornelis83 het volgende:
Nu is het waarschijnlijk wel zo dat ze na de BBT zeer waarschijnlijk moeilijk een andere rol zullen kunnen krijgen, zonder dat ze gezien worden als de Penny/Lenard/Sheldon karakter. Dus op zich is die 90 miljoen ook voor een groot deel hun vervroegd pensioen in 1x uitbetaald.
Dat zou nog best wel eens mee kunnen vallen. Als je kijkt naar het succes wat bijvoorbeeld de acteurs van Friends hebben gehad na hun serie is er zeker wel een toekomst voor ze. Ze spelen nu tussen de opnames van TBBT door ook al in films. Jim Parsons heeft daarnaast ook nog een aantal theater producties tussendoor gedaan. Ik zie ze nog niet zo snel van het scherm verdwijnen als TBBT straks is afgelopen.

Ik zag Parsons laastst in The normal heart spelen en na een eerste moment van herkenning geen seconde meer gedacht aan Sheldon. Zo lang ze zich niet gelijk in soortgelijke rollen storten hoeft de herkenbaarheid niet persé een obstakel te zijn.

Overigens is hun pensioen eerder het grotere percentage wat ze mee krijgen van de verkoop dan het salaris per aflevering. Deze serie zal nog lang verkocht en herhaald worden.
Whether or not you can become great at something, you can always become better.
And one day you'll wake up and find out how good you actually became, having transcended whatever limits you might have thought you couldn't pass.
Neil Degrasse Tyson
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 09:40:59 #219
67174 Dos37
Come on Twente
pi_143079536
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 00:31 schreef Cornelis83 het volgende:

[..]

Valt wel mee toch? 1 miljoen dollar is ongeveer 500 euro of zo? ;)

Maar zonder gekheid, 90 miljoen dollar in 3 jaar tijd. Idioot veel inderdaad. Maar dat is Amerika.

Nu is het waarschijnlijk wel zo dat ze na de BBT zeer waarschijnlijk moeilijk een andere rol zullen kunnen krijgen, zonder dat ze gezien worden als de Penny/Lenard/Sheldon karakter. Dus op zich is die 90 miljoen ook voor een groot deel hun vervroegd pensioen in 1x uitbetaald.

Maar zelfs dan nog blijft het belachelijk veel.
Deels klopt dat zag je bij Friends ook. Matthew Perry heeft voglens mij sindsdien als 30 komedies versleten maar het wil maar niet meer lukken.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_143079642
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 09:40 schreef Dos37 het volgende:

[..]

Deels klopt dat zag je bij Friends ook. Matthew Perry heeft voglens mij sindsdien als 30 komedies versleten maar het wil maar niet meer lukken.
"Go on" is nu wel aardig succesvol geloof ik. En typecasting hoeft geen nadeel te zijn, Jennifer Aniston heeft in een enorm aantal romcoms gespeeld in ongeveer dezelfde rol als Rachel.
pi_143079668
Laat maar, go on is al gestopt zie ik... wel jammer, was leuk en origineel.
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 11:41:05 #222
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_143082434
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 08:02 schreef RemcoDelft het volgende:
Plaatje van 100 miljoen dollar, voor de salarisvergelijking:
[ afbeelding ]
Het bedrag per aflevering kunnen ze amper optillen...

Het echte probleem hiermee is de "inequality". Niet het feit dat ze zoveel verdienen, maar het feit dat de toeneemt: de rijken worden rijker, de "gewone man" moet in de VS ondertussen 2 banen hebben om te kunnen doen wat "de gewone man" 30 jaar geleden met 1 baan kon. In Nederland zie je dat bijvoorbeeld op de huizenmarkt ook al.

Resultaat: de gewone man kijkt TV, en krijgt enorm veel reclame te zien. Dat leidt ertoe dat-ie geld uitgeeft aan een product, de fabrikant geeft geld uit aan reclame, Penny krijgt haar pallet vol cash, en koopt aandelen van die fabrikant omdat ze van gekheid niet meer weet wat ze nog meer zou moeten shoppen. Doordat miljoenen kijkers dat product kopen, neemt de waarde van Penny's aandelen toe, en wordt ze nog rijker. Maar een groot deel van het geld komt nooit meer terug bij "de gewone man". Vandaar dat "rijk zijn" meer rendement oplevert dan "werken". Ik ben heel benieuwd of dat ooit gaat veranderen, of dat het blijft toenemen totdat het kapitalisme (ook) aan z'n einde komt.
En dat allemaal door TBBT....
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 11:42:52 #223
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_143082480
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 08:31 schreef BrainOverfloW het volgende:

[..]

Dat zou nog best wel eens mee kunnen vallen. Als je kijkt naar het succes wat bijvoorbeeld de acteurs van Friends hebben gehad na hun serie is er zeker wel een toekomst voor ze. Ze spelen nu tussen de opnames van TBBT door ook al in films. Jim Parsons heeft daarnaast ook nog een aantal theater producties tussendoor gedaan. Ik zie ze nog niet zo snel van het scherm verdwijnen als TBBT straks is afgelopen.

Ik zag Parsons laastst in The normal heart spelen en na een eerste moment van herkenning geen seconde meer gedacht aan Sheldon. Zo lang ze zich niet gelijk in soortgelijke rollen storten hoeft de herkenbaarheid niet persé een obstakel te zijn.

Overigens is hun pensioen eerder het grotere percentage wat ze mee krijgen van de verkoop dan het salaris per aflevering. Deze serie zal nog lang verkocht en herhaald worden.
Ligt er gewoon een beetje aan wat voor rollen ze gaan spelen.
Johnny Galecki heb ik ook een paar keer in een andere film gezien en dan heeft hij totaal een ander uiterlijk en ziet hij er helemaal niet zo uit als Leonard.
Het geldt eigenlijk voor allemaal buiten Kaley Quoco die volgens mij altijd hetzelfde soort typetje speelt.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 12:35:29 #224
118011 BrainOverfloW
Fok! around the Clock!
pi_143084046
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 09:40 schreef Dos37 het volgende:

[..]

Deels klopt dat zag je bij Friends ook. Matthew Perry heeft voglens mij sindsdien als 30 komedies versleten maar het wil maar niet meer lukken.
Dat ligt er maar net aan waar je de grens van trekt van wat succesvol is en niet. Hij heeft meerdere films gemaakt die misschien geen gigantisch kassucces waren maar toch wel goed verdiend hebben. Mr. Sunshine was vrij snel weer van de buis maar Studio 60 en Go on hebben een seizoen mogen draaien en hij heeft een mooie rol in The good wife neer kunnen zetten.
Dus hij weet misschien niet door te stijgen naar groter succes, wat sowieso erg lastig is als Friends de lat is waar je overheen moet, maar hij blijft leuke dingen maken en nieuw werk vinden.

Als je wil kijken naar iemand bij wie het lange tijd echt niet wou lukken kun je beter naar Matt LeBlanc kijken. Die is er echt jaren helemaal uit geweest. Al was dat deels ook een keuze geloof ik. Hij is lekker van zijn bak geld gaan genieten. Tot hij een paar jaar terug weer bij Episodes betrokken raakte.
Whether or not you can become great at something, you can always become better.
And one day you'll wake up and find out how good you actually became, having transcended whatever limits you might have thought you couldn't pass.
Neil Degrasse Tyson
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 13:26:31 #225
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_143085888
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 08:02 schreef RemcoDelft het volgende:
Plaatje van 100 miljoen dollar, voor de salarisvergelijking:
[ afbeelding ]
Het bedrag per aflevering kunnen ze amper optillen...

Het echte probleem hiermee is de "inequality". Niet het feit dat ze zoveel verdienen, maar het feit dat de toeneemt: de rijken worden rijker, de "gewone man" moet in de VS ondertussen 2 banen hebben om te kunnen doen wat "de gewone man" 30 jaar geleden met 1 baan kon. In Nederland zie je dat bijvoorbeeld op de huizenmarkt ook al.

Resultaat: de gewone man kijkt TV, en krijgt enorm veel reclame te zien. Dat leidt ertoe dat-ie geld uitgeeft aan een product, de fabrikant geeft geld uit aan reclame, Penny krijgt haar pallet vol cash, en koopt aandelen van die fabrikant omdat ze van gekheid niet meer weet wat ze nog meer zou moeten shoppen. Doordat miljoenen kijkers dat product kopen, neemt de waarde van Penny's aandelen toe, en wordt ze nog rijker. Maar een groot deel van het geld komt nooit meer terug bij "de gewone man". Vandaar dat "rijk zijn" meer rendement oplevert dan "werken". Ik ben heel benieuwd of dat ooit gaat veranderen, of dat het blijft toenemen totdat het kapitalisme (ook) aan z'n einde komt.
Vergeet je niet dat die arme mensen zelf die producten kopen die ze niet nodig hebben? Hoewel arme mensen vaak wel meer beïnvloedbaar zijn door reclames e.d., vergeet ik nooit meer wat ik ooit heb geleerd bij Marketing: de consument wil bedonderd worden. Voorbeeld: leg een chocoladereep van ¤0,15 neer en niemand koopt het. Maak er 3 voor ¤0,75 voor, en het loopt als een tierelier. Daarbij geldt het recht van vraag een aanbod: als je iets vraagt en je krijgt het, waarom zou je het dan niet vragen? Tenzij er overal salarisplafonds ingericht gaan worden, zoals bij de publieke omroep in NL, en de marktwerking blijft bestaan, zie ik dit kapitalisme niet verdwijnen.

Ik zie het zelf ook niet als een slecht iets. Ik verdien nu naar mijn mening net wat te weinig, maar dat komt omdat ik niet hard genoeg voor mezelf ben opgekomen. Eigen schuld. Geluk dwing je af en je creëert je eigen kansen. Uitzonderingen als natuurrampen en grote persoonlijke ongelukken daargelaten.

Goh, en dit in een topic van TBBT.
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 15:53:42 #226
312477 tostitomaatkaas
Op pain de madeleine.
pi_143090586
Natuurlijk is 1 miljoen per aflevering veel, maar waarschijnlijk verdient CBS per aflevering zo'n groot bedrag dat het gewoon gerechtvaardigd en volkomen logisch is dat ze het vragen.

quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 21:18 schreef AlwaysHappy het volgende:
Gister in Los Angeles de Warner Brothers tour gedaan. Ook veel dingen van Big Bang Theory tegengekomen. Props ( paar dingen uit het huis van Bernadette en paar van Amy oa ), parkeerplaatsen van de cast, een studio, etc. Erg vet. Wouden eigenlijk ook in augustus bij een opname zijn, maar dan zijn we niet meer in LA..plus de tickets waren ook al weg. Wel wat souvenirs van Big Bang oa meegenomen :) shirt en sleutelhanger. Ook nog wat dingetjes van andere series.

Wel de set van Friends helemaal gezien. Zelfs foto's mogen nemen op de bank in dat café wat ze altijd gebruiken :)
Wouden zijn bossen.

:')

Maar zonder gekheid, leuk! De Friends set wil ik ook nog wel een keer zien :)
Op zondag 28 april 2013 22:57 schreef Schaamlipposaurus het volgende:
Dit is een serieuze vraag.
Graag serieuze reacties graag, waar ik op kan masturberen.
  woensdag 6 augustus 2014 @ 07:00:07 #227
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_143113967
En ook Howard en Raj zijn akkoord. Dus er kan gedraaid worden!
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  woensdag 6 augustus 2014 @ 10:13:08 #228
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_143116395
quote:
1s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 07:00 schreef Toekito het volgende:
En ook Howard en Raj zijn akkoord. Dus er kan gedraaid worden!
Hoeveel krijgen die?
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  woensdag 6 augustus 2014 @ 10:39:36 #229
118011 BrainOverfloW
Fok! around the Clock!
pi_143117043
quote:
0s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 10:13 schreef Komakie het volgende:

[..]

Hoeveel krijgen die?
Dat is nog niet bekend. Er is alleen een mededeling dat de onderhandelingen afgerond zijn en dat productie weer gestart is. Aangezien zij als laatste twee over waren is de conclusie dat ze er dus wel uitgekomen zijn.
Whether or not you can become great at something, you can always become better.
And one day you'll wake up and find out how good you actually became, having transcended whatever limits you might have thought you couldn't pass.
Neil Degrasse Tyson
  woensdag 6 augustus 2014 @ 10:51:59 #230
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_143117380
http://www.nu.nl/film/384(...)tstel-van-start.html

quote:
De opnames van The Big Bang Theory beginnen woensdag, nadat alle acteurs het eens zijn geworden over hun salaris.
Opnames The Big Bang Theory na week uitstel van start

Productiestudio Warner Bros maakte dit dinsdag bekend, een week nadat de opnames van het achtste seizoen werden uitgesteld.
Simon Helberg and Kunal Nayyar tekenden volgens The Hollywood Reporter als laatste twee acteurs een contract voor de komende drie seizoenen. De twee, die de rollen van Howard en Raj vertolken, zouden hun salaris van 100.000 dollar (75.000 euro) per aflevering flink hebben weten te verhogen.
Helberg en Nayyar wilden het gat verkleinen tussen hun vergoeding en die van Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) en Kaley Cuoco-Sweeting (Penny), die eerder 325.000 dollar (240.000 euro) per aflevering kregen betaald.
Het drietal tekende na hun onderhandelingen maandag al voor een bedrag in de buurt van 1 miljoen dollar (740.000 euro) per half uur. Ook krijgen zij naar verluidt bonussen en ruim een procent van de opbrengsten van de show, vergeleken met 0,25 procent tot nu toe.
Mayim Bialik (Amy) en Melissa Rauch (Bernadette) hebben hun vergoeding verdubbeld van 30.000 dollar tot 60.000 dollar (45.000 euro) per aflevering. Dit bedrag zal verder worden verhoogd tot 100.000 dollar wanneer de populaire sitcom seizoen tien bereikt. Het achtste seizoen gaat in september van start.
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  woensdag 6 augustus 2014 @ 10:56:54 #231
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_143117491
Tijd om Penny voortaan Pound te noemen dus!
censuur :O
  Redactie Frontpage woensdag 6 augustus 2014 @ 11:10:01 #232
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_143117858
quote:
0s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 10:13 schreef Komakie het volgende:

[..]

Hoeveel krijgen die?
Howard 125, Ray 75.000
pi_143117986
US$72 miljoen voor de komende drie jaar...

Wat zou Stuart krijgen? ;)

[ Bericht 2% gewijzigd door Aether op 06-08-2014 11:43:35 ]
Be curious, not judgmental
  Redactie Frontpage woensdag 6 augustus 2014 @ 11:35:28 #234
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_143118496
quote:
7s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 11:15 schreef Aether het volgende:
US$72 voor de komende drie jaar...


72.000x72, nou, ik zou ook tekenen
pi_143118930
quote:
7s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 11:15 schreef Aether het volgende:
US$72 miljoen voor de komende drie jaar...

Wat zou Stuart krijgen? ;)
3 stuivers, een oude knoop en hij mag de restjes van de catering mee naar huis nemen...
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  woensdag 6 augustus 2014 @ 11:52:25 #236
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_143118933
Belachelijke bedragen :') En ja dat was bij de Friends acteurs en Charlie Sheen ook al zo.
En dan ook nog belachelijke verschillen onderling terwijl Neyyar en Helberg ook al sinds het begin meedraaien 8)7
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
pi_143119675
quote:
0s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 11:52 schreef Sinister-D- het volgende:
Belachelijke bedragen :') En ja dat was bij de Friends acteurs en Charlie Sheen ook al zo.
En dan ook nog belachelijke verschillen onderling terwijl Neyyar en Helberg ook al sinds het begin meedraaien 8)7
Dat laatste vooral. Jammer ook eigenlijk dat de cast zelf niet voor een even hoog salaris gaat. Bij Friends kreeg David Schwimmer (Ross) als eerste een hoger salaris aangeboden, maar hij heeft toen aangegeven alle onderhandelingen met z'n zessen te willen voeren. Zij hebben dus 10 seizoenen lang hetzelfde salaris gehad, omdat ze vonden dat de show om hen alle zes draaide. :)
  Redactie Frontpage woensdag 6 augustus 2014 @ 12:24:29 #238
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_143119870
Ik vind Leonard Hofstadter ook nog eens de minst leuke personage
pi_143123892
quote:
0s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 11:10 schreef SunChaser het volgende:

[..]

Howard 125, Ray 75.000
Raj kreeg al 100k volgens het bericht hierboven dus die is gezakt? :')

Of 125k en 75k extra?
Bringing them big boy toys, I do big boy things, I make big boy noise
pi_143123934
Best dom om een serie voor 3 jaar te renewen en dan niet de salarissen eerst af te spreken.

Mah niggaz
pi_143125181
quote:
0s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 11:52 schreef Sinister-D- het volgende:
Belachelijke bedragen :') En ja dat was bij de Friends acteurs en Charlie Sheen ook al zo.
En dan ook nog belachelijke verschillen onderling terwijl Neyyar en Helberg ook al sinds het begin meedraaien 8)7
Maar Leonard en Sheldon zijn dan ook veel belangrijker voor de serie dan Harold en Kumar he.
  woensdag 6 augustus 2014 @ 16:50:02 #242
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_143128619
quote:
1s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 15:19 schreef MAHL het volgende:

[..]

Maar Leonard en Sheldon zijn dan ook veel belangrijker voor de serie dan Harold en Kumar he.
Ja, maar het verschil is wel heel erg groot....
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  woensdag 6 augustus 2014 @ 17:35:20 #243
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_143130060
quote:
0s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 12:18 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
Bij Friends kreeg David Schwimmer (Ross) als eerste een hoger salaris aangeboden, maar hij heeft toen aangegeven alle onderhandelingen met z'n zessen te willen voeren. Zij hebben dus 10 seizoenen lang hetzelfde salaris gehad, omdat ze vonden dat de show om hen alle zes draaide. :)
Ross was het meest irritante karakter van Friends. Wellicht sleepte-ie de rest mee om te voorkomen dat-ie er uitgegooid zou worden met z'n hoge salaris?

Hetzelfde bij BBT: wat mij betreft had Sheldon Penny mogen vermoorden, Lennard vervolgens Sheldon, waarna Lennard wordt opgepakt en de show met een paar andere acteurs verdergaat.
Als je dergelijke "grappige" acteurs in een talkshow ziet, realiseer je je dat er helemaal niks grappigs aan die mensen is. Het tekstje dat ze opdreunen is grappig, maar dat kan een ander net zo goed.
Bij Friends had Joey nog grappige gezichtsuitdrukkingen, dat kunnen die lui bij BBT niet eens! Erger nog: Penny kan vaak d'r lach niet eens inhouden, hoe slecht is dat als actrice?
censuur :O
pi_143130337
Ross was juist hilarisch, vooral in de latere seizoenen. Phoebe was over de hele lijn het meest irritant. Nooit om kunnen glimlachen. Maar dat (geheel offtopic) terzijde.

Ik snap die acteurs trouwens wel, waarom zou je met minder genoegen nemen als je toch weet dat de studio bereid is de hoofdprijs te betalen. Vooral met die voorbeelden uit het verleden.
Amen.
  Redactie Frontpage woensdag 6 augustus 2014 @ 17:50:30 #245
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_143130502
quote:
0s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 14:41 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Best dom om een serie voor 3 jaar te renewen en dan niet de salarissen eerst af te spreken.

Mah niggaz
Nee ze hebben pas getekend toen ze akkoord gingen. Was stikken of slikken
  woensdag 6 augustus 2014 @ 18:17:15 #246
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_143131389
quote:
1s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 15:19 schreef MAHL het volgende:

[..]

Maar Leonard en Sheldon zijn dan ook veel belangrijker voor de serie dan Harold en Kumar he.
Zoveel belangrijker dat ze zelfs 90% meer krijgen per aflevering 8)7 Vind ik niet te rechtvaardigen eerlijk gezegd. De serie mag dan wel gedragen worden door Parson, Galecki en Cuoco maar dan nog vind ik het belachelijk dat die andere 2 máár 10% krijgen van wat zij krijgen :X
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
pi_143132489
Alleen al om de eerste 2 seizoenen waar Howard geweldig was verdient hij meer _O_

Maar kom op, als dat waar is van 125 en 75 is dat echt schraal.. tevens slecht onderhandeld van de heren zelf. Staat niet in evenwicht met wat de rest krijgt, ook al zijn ze misschien makkelijker uit de serie te schrijven.
pi_144118753
quote:
Ergens klinkt dat als een zwaktebod, donderdag is toch een veel betere dag dan maandag?
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_144178478
Ask David Saltzberg About Being The Big Bang Theory's Science Advisor
For seven seasons Dr. David Saltzberg has made sure the science on the CBS sitcom The Big Bang Theory is correct. As technical director for the show he reviews scripts for technical errors, fixing any problems he finds. He also adds complex formulae to whiteboards on set. Before his life as a science advisor, Saltzberg received his Ph.D. in physics from the University of Chicago, performed post-graduate work at CERN, and currently is a Professor of Physics and Astronomy at UCLA. He writes The Big Blog Theory, where he explains the science behind each episode of the show. Dr. Saltzberg has agreed to answer any questions you have about the show or his previous scientific work. As usual, ask as many as you'd like, but please, one per post.
Be curious, not judgmental
pi_144218878
Foto's 801: http://the-big-bang-theor(...)motion-Interruption/

Penny?!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Be curious, not judgmental
pi_144219108
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 september 2014 21:42 schreef Aether het volgende:
Foto's 801: http://the-big-bang-theor(...)motion-Interruption/

Penny?!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_144221064
Nooooo waarom dat potten kapsel
pi_144229240
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 22:26 schreef Geo4kant het volgende:
Nooooo waarom dat potten kapsel


JIj vond haar toch #viesdik

?
pi_144230256
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 september 2014 01:49 schreef Helpmefok het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

JIj vond haar toch #viesdik

?
Zij kan niet viesdik zijn, ik noemde haar wel enigzins dik maar dat was sarcasme, een running gag in dit topic :P
pi_144230289
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 september 2014 21:42 schreef Aether het volgende:
Foto's 801: http://the-big-bang-theor(...)motion-Interruption/

Penny?!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
tering vies
pi_144270553
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 september 2014 22:26 schreef Geo4kant het volgende:
Nooooo waarom dat potten kapsel
Ik herkende haar niet eens, dacht trouwens ook eerst dat het die ellen was, die talkshow host die net zo'n kapsel heeft.
  vrijdag 12 september 2014 @ 00:20:48 #260
118011 BrainOverfloW
Fok! around the Clock!
pi_144442893
Bij Hulu hebben ze het hele interview waar die clips uit komen. Heb je wel iets als Hola of Mediahint nodig om om de landen restrictie heen te komen maar daarna is het gewoon te kijken.
Whether or not you can become great at something, you can always become better.
And one day you'll wake up and find out how good you actually became, having transcended whatever limits you might have thought you couldn't pass.
Neil Degrasse Tyson
pi_144558877
Be curious, not judgmental
pi_144561584
quote:
Nope, die kapsel had ze niet moeten doen.
pi_144568153
Dat kapsel... ouch... :D
Tails tell tales
pi_144573394
Dat kapsel :')
pi_144604546


[ Bericht 38% gewijzigd door Aether op 17-09-2014 20:34:24 ]
Be curious, not judgmental
  woensdag 17 september 2014 @ 01:31:53 #266
54884 Yi-Long
Snorloze Zeiksnor
pi_144612753
Ik vind het wel leuk, dat korte kapsel. Maar goed, ik hou sowieso wel van kort haar bij vrouwen. Dan heb ik het niet over die vierkante 'vlotte' pottenkapsels enzo bij dikke snollen, maar bij knappe meiden brengt het vaak het gezicht nog wat meer naar voren, waardoor het allemaal wat 'frisser' oogt.
pi_144612992
Nieuwe story arch, Penny wordt lesbo, want zo ziet ze er gewoon uit.
pi_144612996
En het blijft zo apart om Jim over sport te horen praten, hij is een enorme sport fan.. zou ik totaal niet zeggen gebaseerd op zijn uiterlijk, het feit dat hij homo is en dan ook nog het sheldon-typecasting.
pi_144613502
quote:
0s.gif Op maandag 15 september 2014 20:06 schreef Cornelis83 het volgende:

[..]

Nope, die kapsel had ze niet moeten doen.
Eens.
sig verwijderd door FA
pi_144636112
Be curious, not judgmental
  vrijdag 19 september 2014 @ 16:37:05 #272
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_144697213
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 00:31 schreef Cornelis83 het volgende:

[..]

Valt wel mee toch? 1 miljoen dollar is ongeveer 500 euro of zo? ;)

Maar zonder gekheid, 90 miljoen dollar in 3 jaar tijd. Idioot veel inderdaad. Maar dat is Amerika.

Nu is het waarschijnlijk wel zo dat ze na de BBT zeer waarschijnlijk moeilijk een andere rol zullen kunnen krijgen, zonder dat ze gezien worden als de Penny/Lenard/Sheldon karakter. Dus op zich is die 90 miljoen ook voor een groot deel hun vervroegd pensioen in 1x uitbetaald.

Maar zelfs dan nog blijft het belachelijk veel.
Ach mijn vriendin noemt Penny Billy :P

Dus weet niet inhoeverre bij iedereen Penny blijft hangen ;)
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
  vrijdag 19 september 2014 @ 16:38:43 #273
15746 daNpy
Marathon Coupé
pi_144697276
(Maandag) Eindelijk weer een nieuwe!! *O* *O*
You can sleep in a racecar, but you can't race a house!
Op zaterdag 12 november 2022 13:41 schreef knoopie het volgende:
Daar kan je wel om lachen, maar de motorolie vervangen is een stuk handiger in de badkuip dan op je vloerkleed in de woonkamer.
pi_144700753
quote:
Het is maar goed dat er een lachband onder zit :{

Shows die grappig zijn zonder lachband _O_ _O_
pi_144700945
quote:
Sommige grappen zijn nog steeds grappig maar inderdaad niet alle. Wat me wel ineens opvalt dat ze wachten op de lachband waar in het echt de conversatie door zou gaan, dat maakt dit ook raar om naar te kijken.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_144701205
quote:
2s.gif Op vrijdag 19 september 2014 18:44 schreef Karstman het volgende:

[..]

Sommige grappen zijn nog steeds grappig maar inderdaad niet alle. Wat me wel ineens opvalt dat ze wachten op de lachband waar in het echt de conversatie door zou gaan, dat maakt dit ook raar om naar te kijken.
Ja, inderdaad. Alsof ze even moeten nadenken: "wat is mijn tekst ook alweer?" :P
  zondag 21 september 2014 @ 11:02:20 #278
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_144746682
quote:
2s.gif Op vrijdag 19 september 2014 18:44 schreef Karstman het volgende:
Wat me wel ineens opvalt dat ze wachten op de lachband waar in het echt de conversatie door zou gaan, dat maakt dit ook raar om naar te kijken.
Werkelijk iedereen heeft een hekel aan die lachband, en ze gebruiken hem alleen om minder te hoevel acteren... Gewoon i.p.v. daadwerkelijk grappig zijn de helft van de tijd stil zijn en naar dom gegeit zitten luisteren...
censuur :O
  dinsdag 23 september 2014 @ 03:35:58 #279
77508 Loserkid
Met dank aan Houniet.
pi_144812607
Echt een eerste aflevering.. moet er nog ff inkomen denk ik.
Ik geef een 6je
pi_144824754
Ik vond ze allebei leuk :Y
pi_144827368
Penny :r

Deze serie is in 1 klap met 80% kwaliteit gedaald.
  dinsdag 23 september 2014 @ 19:12:22 #282
312477 tostitomaatkaas
Op pain de madeleine.
pi_144831070
De backup van de cloud _O-
Op zondag 28 april 2013 22:57 schreef Schaamlipposaurus het volgende:
Dit is een serieuze vraag.
Graag serieuze reacties graag, waar ik op kan masturberen.
  Moderator dinsdag 23 september 2014 @ 19:18:03 #283
42184 crew  DaMart
pi_144831290
Prima afleveringen, alleen jammer van Penny's haar... terecht dat Sheldon hard wegrende toen hij het zag :').
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_144831551
Damn jullie, nu ben ik op de lachband gaan letten :'(
  dinsdag 23 september 2014 @ 19:51:41 #285
67174 Dos37
Come on Twente
pi_144832572
Haar is niet tof
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  dinsdag 23 september 2014 @ 19:52:46 #286
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_144832614
Wat is dat met die enorme lippenstift van Sheldon en Howard? Het valt me steeds meer op dat TV-series een soort travestieten neerzetten...
censuur :O
pi_144833242
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
  dinsdag 23 september 2014 @ 20:49:53 #288
67174 Dos37
Come on Twente
pi_144834570
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 19:52 schreef RemcoDelft het volgende:
Wat is dat met die enorme lippenstift van Sheldon en Howard? Het valt me steeds meer op dat TV-series een soort travestieten neerzetten...
4k ultra hd jeweettoch
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_144836556
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 20:11 schreef JDx het volgende:
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Las ik nou dat Penny kort haar heeft? :')
Van

Naar

:')

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 23-09-2014 22:00:34 ]
  dinsdag 23 september 2014 @ 22:03:22 #290
29444 RemcoDelft
4 8 15 16 23 42
pi_144836723
Even ter herinnering hoe Penny was voordat ze getrouwd was en een miljoen per aflevering kreeg, een paar foto's! 't Zou me niets verbazen als ze over 2 jaar aangeeft dat ze pot is.









censuur :O
  Redactie Games dinsdag 23 september 2014 @ 22:12:42 #291
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_144837161
Had er iemand al vermeld dat Penny met kort pittig kapsel er niet uit ziet? Mooi, dan zijn we het daar over eens.

Zeker te vaak met Ellen Degeneres saampjes op de bank gezeten met de Shake 'em Weight..

[ Bericht 16% gewijzigd door Mr.Noodle op 23-09-2014 23:56:49 ]
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
  dinsdag 23 september 2014 @ 22:17:35 #292
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_144837359
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 22:03 schreef RemcoDelft het volgende:
Even ter herinnering hoe Penny was voordat ze getrouwd was en een miljoen per aflevering kreeg, een paar foto's! 't Zou me niets verbazen als ze over 2 jaar aangeeft dat ze pot is.

[ afbeelding ]
das "Penny" helemaal niet :') das dat nymphomane schoolvriendinnetje van d'r uit seizoen 1....
Als je wat te zagen hebt zorg dan op zijn minst dat je op het juiste klaagt.
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
pi_144837780
quote:
15s.gif Op dinsdag 23 september 2014 22:17 schreef Sinister-D- het volgende:

[..]

das "Penny" helemaal niet :') das dat nymphomane schoolvriendinnetje van d'r uit seizoen 1....
Als je wat te zagen hebt zorg dan op zijn minst dat je op het juiste klaagt.
Niet nymfomaan, doet alleen zeer veel voor geld en kadootjes.
pi_144838103
Zeg ze zouden toch uitleggen waarom Penny kort haar heeft maar ik heb net de eerste twee gezien (wel aardig overigens, hippe Amy steelt de show) maar heb er niks over gehoord.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_144845555
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 22:03 schreef RemcoDelft het volgende:
Even ter herinnering hoe Penny was voordat ze getrouwd was en een miljoen per aflevering kreeg, een paar foto's! 't Zou me niets verbazen als ze over 2 jaar aangeeft dat ze pot is.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Toch jammer alleen dat die griet op het eerste plaatje niet penny is maar één van de sletterige vriendinen van Penny. :P
pi_144845577
quote:
2s.gif Op dinsdag 23 september 2014 22:32 schreef Karstman het volgende:
Zeg ze zouden toch uitleggen waarom Penny kort haar heeft maar ik heb net de eerste twee gezien (wel aardig overigens, hippe Amy steelt de show) maar heb er niks over gehoord.
Volgens mij werd het uitgelegd in een filmpje naar aanleiding van de eerste show, die in deze topic te vinden is.

Kort samengevat heeft ze het gedaan voor een film waarin ze afgelopen zomer meespeelde (opnames voor heeft gedaan). Helaas vonden de schrijvers van BBT het kapsel leuk en vonden dat dit ook wel in BBT pastte, helaas....
pi_144845681
quote:
0s.gif Op woensdag 24 september 2014 09:14 schreef Cornelis83 het volgende:

[..]

Volgens mij werd het uitgelegd in een filmpje naar aanleiding van de eerste show, die in deze topic te vinden is.

Kort samengevat heeft ze het gedaan voor een film waarin ze afgelopen zomer meespeelde (opnames voor heeft gedaan). Helaas vonden de schrijvers van BBT het kapsel leuk en vonden dat dit ook wel in BBT pastte, helaas....
Inderdaad maar ik dacht dat ik uit dat filmpje had begrepen dat ze het in de show ook nog gingen uitleggen.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_144845899
Ik was al een tijd gestopt, maar m'n vriendin volgde het nog altijd, was toch wel benieuwd, zij vond ook dat ze maar beter konden stoppen. Zag er niet uit, was erg blij met haar medeleven.

Laatste leuke uit de serie verkracht. Waarschijnlijk door een vrouw :')
  woensdag 24 september 2014 @ 10:17:30 #299
273461 AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_144846683
Leuke afleveringen weer. Ik kijk niet naar de serie voor leuke kapsels, maar voor de humor en leuke personages en dat is in de afgelopen jaren altijd leuk gebleven. Blijft de leukste comedy van het moment. Vooral Amy was leuk!
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox Series X: Alwayshappyz | Photographer: D750, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, His Dark Materials, Veronica Mars, Fringe, The Good Wife, The Crown & More.
  Moderator woensdag 24 september 2014 @ 10:25:49 #300
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_144846908
Ze hebben TBBT dit jaar tegenover 2 kijkcijfertoppers gezet, Dancing with the Stars en The Voice. Beide programma's werden maandag compleet vermorzeld door TBBT, dat nu verreweg het populairste is op tv in de VS (op American Football na).
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
pi_144848185
quote:
0s.gif Op woensdag 24 september 2014 10:25 schreef Mike het volgende:
Ze hebben TBBT dit jaar tegenover 2 kijkcijfertoppers gezet, Dancing with the Stars en The Voice. Beide programma's werden maandag compleet vermorzeld door TBBT, dat nu verreweg het populairste is op tv in de VS (op American Football na).
Nog meer kijkers dan NCIS? Lijkt me bijzonder of bedoel je populairste maandag programma?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')