abonnement Unibet Coolblue
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:09:04 #1
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137607880
De Paralympische Winterspelen in Sochi komen er aan. Van 8 tot en met 16 maart 2014 staan er in en rond Sochi zes verschillende sporten op het programma. Dit is twee weken na de Olympische Spelen. De sporten zijn: alpineskiën, biatlon, langlaufen, rolstoelcurling, sledgehockey en snowboarden. Laatstgenoemde sport is nieuw op het programma.

Alpineskiën
Skiërs worden in klassen ingedeeld op basis van hun type en mate van hun beperking. Dit classificatiesysteem maakt het mogelijk dat sporters met eenzelfde mate van functioneren, met elkaar kunnen strijden. Vanaf 2006 zijn de grote hoeveelheid verschillende klassen gereduceerd tot drie klassen. Zittend, Staand en Visueel Beperkt.

Er zijn vier disciplines: afdaling, reuzenslalom, slalom en Super-G.


Een voorbeeld hoe het alpineskiën eruit ziet: Talan Skeels-Piggins aan het slalommen (zittend) tijdens de Winterspelen van 2010.


Nederlandse deelname
Afdaling:
Kees-Jan van der Klooster (zittend)
Bart Verbruggen (staand)

Reuzenslalom:
Anna Jochemsen (staand)
Kees-Jan van der Klooster (zittend)

Slalom:
Anna Jochemsen (staand)

Super-G:
Kees-Jan van der Klooster (zittend)
Anna Jochemsen (staand)

Biatlon
Net zoals bij het alpineskiën zijn de deelnemers ingedeeld in drie klassen: Zittend, Staand en Visueel Beperkt.

Er zijn een drietal afstanden. De mannen en vrouwen skiën allebei de 2x3 km en 12.5km en de vrouwen skiën ook de 10km.

Nederlandse deelname
Geen / Nog niet bekend.

Langlaufen
Net zoals bij het alpineskiën en het biatlon zijn de deelnemers ingedeeld in drie klassen: Zittend, Staand en Visueel Beperkt.

Er zijn twee disciplines en meerdere afstanden. Vanaf 1994 wordt er ook geskied op een zitski.

Mannen: 1km (k), 10km (k), 20km (v) en 1x4km + 2x 5km.
Vrouwen: 1km (k), 5km (k), 15km (v) en 3x 2.5km.
k = klassieke stijl, v = vrije stijl

Mannen zitski: 1km, 10km en 15km.
Vrouwen zitski: 1km, 5km en 10km.

Nederlandse deelname
Geen / Nog niet bekend.

Rolstoelcurling
Rolstoelcurling is een variant op het gewone curling maar dan voor mensen met een lichamelijke handicap die gebruikmaken van een rolstoel. Het staat sinds Turijn 2006 op het programma van de Paralympische Winterspelen.
Zowel mannen als vrouwen mogen gezamenlijk in één team deelnemen aan dit onderdeel. Sinds 2010 is het verplicht dat er ten minste één vrouw of één man van het team deel uitmaakt.

Nederlandse deelname
Geen / Nog niet bekend.



Sledgehockey
Sledgehockey is een vorm van ijshockey maar dan op een prikslee. De kleding en het grootste deel van de spelregels komen overeen met die van ijshockey.

Nederlandse deelname
Geen.



Snowboarden
Snowboarden staat in Sochi voor het eerst op het programma. Para snowboarden is grotendeels hetzelfde als het snowboarden voor valide mensen.

Nederlandse deelname
Para Snowboardcross:
Bibian Mentel
Lisa Bunschoten
Merijn Koek
Chris Vos

Deelnemers:
Hierboven staat bij elke sport al of er Nederlandse deelnemers zijn. Hieronder geven we even kort informatie over elke sporter.

Lisa Bunschoten
Lisa Bunschoten is 18 jaar en maakt sinds medio 2012 deel uit van het Paralympisch team. Door Fibula Aplasie is haar linkerbeen korter dan haar rechterbeen. Na verschillende operaties is besloten dat haar linkervoet geamputeerd moest worden. Dit gebeurde op 16-jarige leeftijd. Een jaar eerder leerde ze snowboarden. In mei 2012 ontmoette ze op de wintersportFundag in Zoetermeer Bibian Mentel, waar ze gevraagd werd of ze mee wilde trainen met haar team Mentelity Foundation. In november 2012 snowboardde ze haar eerste wedstrijd en ondertussen is ze ook al in Amerika, Rusland en Slovenië geweest. Afgelopen november kwalificeerde ze zich voor de Spelen door derde te eindigen bij de eerste wedstrijd (Europacup) van het seizoen. Ze komt uit op het onderdeel para snowboardcross.



Anna Jochemsen
Anna Jochemsen is 28 jaar en is sinds 2008 echt actief bezig met wedstrijdsport. Ze is geboren met één been en skiet dus ook op één been. Om haar evenwicht te bewaren gebruikt ze skikrukken, krukken met kleine ski's aan de onderkant. Tot haar negentiende was ze nog maar vier keer op wintersport geweest. Na een keer te hebben geindoorskied wilde ze meer weten over technieken en via Google kwam ze in contact met een lid uit het team. Na een keer gekeken te hebben in Oostenrijk bij een training werd ze enthousiast. Anna komt uit op slalom, reuzenslalom en Super-G.



Kees-Jan van der Klooster
Kees-Jan van der Klooster is 36 jaar en komt uit bij het alpineskiën. Bij een snowboardongeluk in 2001 brak hij zijn rug en liep hij een complete dwarslaesie op. Tijdens zijn revalidatie kwam hij in contact met verschillende sporten. Na een voorlichting over aangepast skiën wist hij het zeker en wilde hij dat doen. "Als je skiën vergelijkt met zitskiën, dan is skiën autoracen en zitskiën meer karten. Je zit laag bij de grond en kunt die bak in de bochten plat tegen de sneeuw aan drukken. Dat geeft een waanzinnig gevoel van ‘carven’, een groot gevoel van snelheid en een enorme adrenalinebeleving."
Het worden de tweede Spelen voor Van der Klooster. Vier jaar geleden in Vancouver was hij de enige Nederlandse deelnemer, maar hij slaagde er niet in om een medaille te winnen.

Bekijk hieronder een reportage van Van der Klooster op weg naar Sochi:



Merijn Koek
Merijn Koek is 23 jaar en neemt deel aan het para snowboardcross. Koek mist sinds zijn geboorte beide onderarmen en zijn rechteronderbeen. Hij heeft ook aan andere sporten meegedaan, zoals voetbal. Vanwege de veiligheid mocht hij daar zijn prothese niet gebruiken tijdens wedstrijden. Na ook fietscross te hebben geprobeerd kreeg hij op zijn tiende een skateboard. Via de Stichting Gehandicapten op Ski’s heeft hij een paar jaar skiles gekregen, waarna hij ging snowboarden. Toen hij werk van zijn hobby wilde maken kwam hij via Kees-Jan van der Klooster in aanraking met Bibian Mentel. Al snel mocht Koek mee naar een wedstrijd in Amerika, waar hij bij het slalommen laatste werd. "Ik werd laatste, maar het was wel heel goed om daar aanwezig te zijn. Bibian heeft me geholpen om te komen waar ik nu ben: op de Road to Sochi." Grootste concurrent naast de Amerikanen is teamgenoot Chris Vos.



Bibian Mentel
Bibian Mentel is 31 jaar en komt voor Nederland uit op het onderdeel para snowboardcross. Tijdens haar kwalificatie op de Olympische Winterspelen van 2002 in Salt Lake City raakte ze geblesseerd. Waar eerst gedacht werd aan een enkelblessure bleek het een agressieve vorm van botkanker te zijn. Dit leidde tot amputatie van haar rechteronderbeen. Exact zeven maanden na de amputatie werd ze opnieuw Nederlands kampioen bij het valide snowboarden. Mentel is na een poosje een lobby gestart bij het NOC*NSF om snowboarden op het Paralympisch programma te krijgen. Ze hebben er acht jaar over gedaan, maar eindelijk is het zo ver.

Bekijk hieronder een reportage van Mentel op weg naar Sochi:



Bart Verbruggen
Bart Verbruggen is 25 jaar en komt uit op de afdaling bij het alpineskiën en neemt voor de eerste keer deel aan de Spelen. Vier jaar geleden miste Verbruggen de Spelen op een tiende van een seconde, maar dit jaar is hij er wel bij nadat hij op het WK vierde werd. Verbruggen is te vroeg geboren en had bij de geboorte een dubbele hersenbloeding. Daardoor is hij linkszijdig spastisch, waardoor hij zijn linkerarm en -been niet goed kan aansturen. Hij skiet gewoon op twee ski's, maar gebruikt één stok. "Bochten maak ik anders dan valide skiërs. Met een bocht naar rechts kan ik mijn heup er goed in draaien. Met een bocht naar links kan ik dat net niet. Om te voorkomen dat ik niet te ver doordraai met mijn bovenlijf, moet ik wat anders met mijn bovenlijf doen."



Chris Vos
Chris Vos is met zijn 15 jaar de jongste Nederlandse deelnemer. Door een ongeluk op z'n vijfde heeft hij een verlamming aan zijn rechterbeen, wat daardoor niet goed functioneert. Een jaar na de ziekenhuisopname leerde hij met behulp van zijn vader snowboarden. Na lang trainen en oefenen kan hij prima de piste af. Vos kwalificeerde zich voor het onderdeel para snowboardcross door vierde te worden tijdens een Europa Cup-wedstrijd in Landgraaf. Hij wordt getrained door Bibian Mentel, wat ook zijn inspiratiebron nummer één is. Geweldig wat ze allemaal doet. En de Amerikanen, die vind ik ook heel erg cool. Vorig jaar was het in het wereldje heel vriendschappelijk. Nu Sochi dichterbij komt, zijn we wat serieuzer tegen elkaar. Bij wedstrijden is niet meer zo gezellig, maar is iedereen echt aan het focussen om te kunnen presteren. Ik vind snowboarden heel mooi, maar wil vooral heel graag de beste zijn. Met alles. Ik kan er soms moeilijk mee omgaan als ik niet win, maakt niet uit met wat. Mijn doel is nog beter worden, liefst de beste van de wereld. Sochi lijkt me een superervaring, geweldig om daar te kunnen staan."

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:09:30 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137607884
Die stand in de World Cup :')
Rusland :')

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:10:55 #3
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137607904
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:09 schreef heywoodu het volgende:
Die stand in de World Cup :')
Rusland :')

[ afbeelding ]
Dat krijg je in een -lympisch jaar. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:11:38 #4
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137607917
Op één ski door de bocht _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:12:11 #5
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137607921
Als je naar de World Cup-klassementen van alle 6 klasses kijkt (dus M/V VI, staand, zittend) zijn er van de 30 mogelijke top-5 plaatsen 22 bezet door het superieure Russische volk ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:13:30 #6
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137607937
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:11 schreef DeLuna het volgende:
Op één ski door de bocht _O_
Dat leren ze in Brazilië zo _O_

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:14:47 #7
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137607946
quote:
11s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:12 schreef heywoodu het volgende:
Als je naar de World Cup-klassementen van alle 6 klasses kijkt (dus M/V VI, staand, zittend) zijn er van de 30 mogelijke top-5 plaatsen 22 bezet door het superieure Russische volk ;(
En dan zeuren dat Nederland iets domineert. Nou zeg.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:16:18 #8
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137607960
Loban is vast in de les geweest bij Domracheva _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:16:31 #9
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137607966
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:14 schreef DeLuna het volgende:

[..]

En dan zeuren dat Nederland iets domineert. Nou zeg.
Bij het langlaufen is het 20 vd 30.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:17:30 #10
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137607977
Ik voel een zwiep aankomen.

Overigens is de live timing voor dit echt belachelijk slecht :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:20:53 #11
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608005
Als Yarovyi nou niet zoveel fouten had gemaakt
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:22:06 #12
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608019
Het publiek juicht trouwens 10 keer harder dan tijdens de OS :')
Of het stadiongeluid staat gewoon veel harder op de stream :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:23:45 #13
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608036
Loban schiet ook echt precies hetzelfde als Domracheva :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:24:06 #14
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608041
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:23 schreef DeLuna het volgende:
Loban schiet ook echt precies hetzelfde als Domracheva :D
Vanaf het midden ja _O-

Echte helden doen dat, Chardine Sloof _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:25:06 #15
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608050
Die Rus is veel sneller dan Loban ;(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:25:42 #16
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608057
Ik heb ook nog geen Noor gezien, wat is deze.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:25:47 #17
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608058
Toch snap ik niet dat ze niet iemand van de IBU ofzo inhuren om voor een degelijke live timing te zorgen. Afstanden met individuele start zijn altijd al lastig te volgen, maar zo is het vrijwel onmogelijk.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:26:23 #18
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608065
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:25 schreef DeLuna het volgende:
Ik heb ook nog geen Noor gezien, wat is deze.
De enige Noor ligt een dikke 5 minuten achter :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:26:24 #19
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608066
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:25 schreef heywoodu het volgende:
Toch snap ik niet dat ze niet iemand van de IBU ofzo inhuren om voor een degelijke live timing te zorgen. Afstanden met individuele start zijn altijd al lastig te volgen, maar zo is het vrijwel onmogelijk.
Er kan nog heel veel beter in de PS, maar ze zijn goed op weg vind ik
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:27:09 #20
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608075
Wat een zeikweer ook.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:27:43 #21
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608082
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:26 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Er kan nog heel veel beter in de PS, maar ze zijn goed op weg vind ik
Dit ligt niet aan de PS, want bij de OS was het echt net zo brak. Alleen daar kon je de live timing ook volgen op de site van de IBU, waar het wel overzichtelijk was :P

Net als met het langlaufen, de Sochi-site werkt totaal niet fijn, die van de FIS wel, maar die doen het paralympische gebeuren niet :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:28:46 #22
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608089
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:27 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dit ligt niet aan de PS, want bij de OS was het echt net zo brak. Alleen daar kon je de live timing ook volgen op de site van de IBU, waar het wel overzichtelijk was :P

Net als met het langlaufen, de Sochi-site werkt totaal niet fijn, die van de FIS wel, maar die doen het paralympische gebeuren niet :(
Oh ja lekker dan. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:30:07 #23
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608097
Kubo is ook leuk _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:31:08 #24
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608105
Ook hier liggen ze na de finish totaal kapot in de sneeuw _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:31:37 #25
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608109
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:31 schreef heywoodu het volgende:
Ook hier liggen ze na de finish totaal kapot in de sneeuw _O_
Duurt even iets langer voor ze vallen maar dan liggen ze ook goed _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:31:50 #26
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608111
Loban _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:32:19 #27
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608116
Loban :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:33:07 #28
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608126
Petushkov dus
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:33:32 #29
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608132
Wagner heeft ook nog wat verloren zeg
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:33:40 #30
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608133
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:33 schreef DeLuna het volgende:
Petushkov dus
Daar is je Noor.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:34:13 #31
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608140
Cnossen gewoon in korte mouwen _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:36:55 #32
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608170
Toch denk ik dat ze de amputaties beter kunnen splitsen van de deelnemers met een verlamming
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:42:29 #33
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608224
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:36 schreef DeLuna het volgende:
Toch denk ik dat ze de amputaties beter kunnen splitsen van de deelnemers met een verlamming
Klinkt wel logisch ja.

Het nadeel is alleen dat je dan weer van die deelnemersvelden hebt als bij de VI vrouwen bij het skiën, waar je door aan de finish te komen al 70% kans hebt op een medaille..
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:43:11 #34
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608231
1, 2, 3, 4 zelfs _O_

Putin is tevreden.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 08:47:21 #35
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137608279
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 08:42 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Klinkt wel logisch ja.

Het nadeel is alleen dat je dan weer van die deelnemersvelden hebt als bij de VI vrouwen bij het skiën, waar je door aan de finish te komen al 70% kans hebt op een medaille..
Dat is ook weer zo ja..
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:48:32 #36
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608298
Wat gaan we nu doen?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 08:50:02 #37
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608324
Skiën staat niet meer op het schema :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 09:04:19 #38
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137608551
LaurieHanna twitterde op dinsdag 11-03-2014 om 08:46:03 Breaking news delivered on new high-tech system from #Sochi2014 by a weary looking volunteer. http://t.co/0vUij1oVNJ reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 09:30:24 #39
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137609010
IPCAlpine twitterde op dinsdag 11-03-2014 om 09:20:31 FAN-tastic! Grrr... Just waiting for fog to clear so Dutch fans can let their tigers loose at #Sochi2014 #Paralympics http://t.co/OBd9Y1ehtr reageer retweet
_O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 09:33:26 #40
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137609068
:D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 10:10:17 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137609787
We zijn weer onderweg bij het biatlon ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 10:18:39 #42
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137609963
Deze mist _O- :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 10:19:04 #43
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137609971
Nog iets erger en de wedstrijd wordt gestaakt lijkt me.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 10:38:26 #44
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137610375
Kaufman met haar 2e goud.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 11:03:22 #45
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137610959
Geen zilver en brons voor Rusland _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 11:04:17 #46
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137610978
Skiën is begonnen.

PS: Jullie mogen ook posten.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 11:05:00 #47
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137611004
Gallagher onderuit :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 11:05:42 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137611015
Dichte mist nog steeds trouwens, maar daar heb je weinig last van als je 95+% blind bent :@
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 11:10:34 #49
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137611133
Net als gisteren DSQ voor Farkasova.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 11:14:41 #50
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137611242
Nog 2 en dan is Jochemsen aan de beurt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 11:17:39 #51
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137611320
Onderuit :'( :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 11:33:12 #52
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137611756
Weer Bochet aan de leiding, Rothfuss tweede op 2.38 en Jallen derde op 4.50 :{

Dat is niet leuk meer zo _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel dinsdag 11 maart 2014 @ 11:35:58 #53
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_137611845
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 11:17 schreef heywoodu het volgende:
Onderuit :'( :'(
Je verwacht het niet.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 15:09:02 #54
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137618231
De super-G voor de combinatie wordt nu vrijdag afgewerkt :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 11 maart 2014 @ 16:02:29 #55
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137619986
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 15:09 schreef heywoodu het volgende:
De super-G voor de combinatie wordt nu vrijdag afgewerkt :')
Omg, toch niet tegelijk met het snowboarden he 8)7
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 16:07:09 #56
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137620160
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 16:02 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Omg, toch niet tegelijk met het snowboarden he 8)7
Als ze een beetje doorsnowboarden niet :P

http://www.sochi2014.com/en/paralympic/daily-schedule-day-8

Zoals je kunt zien is snowboarden tegenwoordig ook alpineskiën :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137624111
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 11:17 schreef heywoodu het volgende:
Onderuit :'( :'(
quote:
9s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 11:35 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Je verwacht het niet.
Haar ski klikte uit :'). Is lastig skiën.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 18:15:54 #58
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137624425
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 18:05 schreef hole1988 het volgende:

[..]

[..]

Haar ski klikte uit :'). Is lastig skiën.
Las het ja. Het zit de Nederlanders echt nog totaal niet mee zeg :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 22:21:57 #59
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137636866
Morgen slalommen, maar vooral langlaufdag met de sprints *O*

Fernando Aranha heeft er zin in *O*

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 22:26:00 #60
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137637178
Op de slalom vrouwen VI doen er morgen 10 mee ipv alleen Frantceva, Farkasova, Umstead, Perrine, Etherington en Gallagher *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137637281
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 22:21 schreef heywoodu het volgende:
Morgen slalommen, maar vooral langlaufdag met de sprints *O*

Fernando Aranha heeft er zin in *O*

[ afbeelding ]
Dat was toch vrijdag?
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 11 maart 2014 @ 22:57:12 #62
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137639306
quote:
2s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 22:27 schreef hole1988 het volgende:

[..]

Dat was toch vrijdag?
Ik heb het schema even niet bij de hand, maar er begint in elk geval iets om 6 uur morgen en ik ben 99% zeker dat het de slalom is :P

De tweede run van de supercombi is verplaatst naar vrijdag ja. Normaal is dat een slalom, maar die hadden ze vandaag waardoor het vrijdag de super-G is.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137639635
Resultaten Anna op de Slalom
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1e  Landgraaf (IPC-1)
1e  Landgraaf (IPC-2)
2e  Pitzal (EC-1)
1e  Pitzal  (EC-2)
2e  Kuhtai (EC)
DNF Copper (WC-1)
DNF Copper (WC-2)
4e  St. Moritz (WC-1)
4e  St. Moritz (WC-2)
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_137641567
laatste poortje missen :')
Is ze blind ofzo
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 06:26:24 #65
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645735
Naast Farkasova ook Perrine DSQ op deel 1 van de combi van gisteren, nu zijn er nog 3 over voor deel 2 :') :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137645753
Doet Pistorius mee met de biatlon?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 06:40:45 #67
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645771
Gallagher :o ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 06:45:59 #68
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645789
Perrine verliest een ski na het eerste poortje -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 06:49:27 #69
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645811
Etherington aan de leiding na run 1.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137645828
Anna kom op.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 06:57:26 #71
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645832
Leiding *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137645833
Anna _O_
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 06:58:25 #73
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645836
Daar gaat de leiding :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137645845
tussentijd

35.39
1:01.82
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 07:04:33 #75
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645856
Jallen -O- :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137645860
deze 3 heeft Anna voor moeten laten gaan in de WC's

BOCHET Marie
ROTHFUSS Andrea
MEDVEDEVA Inga
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 07:08:54 #77
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645871
quote:
2s.gif Op woensdag 12 maart 2014 07:05 schreef hole1988 het volgende:
deze 3 heeft Anna voor moeten laten gaan in de WC's

BOCHET Marie
ROTHFUSS Andrea
MEDVEDEVA Inga
Medvedeva zit er in elk geval achter ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 07:10:53 #78
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645877
Bochet groetjes thuis he :W
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137645878
Bochet valt :o
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_137645900
Anna dus 2e. Hopen dat ze nog iets moois kan laten zien.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 07:18:34 #81
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645911
Hoezo kwalificeert iemand als Damgaard zich überhaupt voor de PS? :{

Of nou ja, beetje op dezelfde manier als de Eric Moussambani's denk ik, wildcards om maar mee te doen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137645952
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 07:18 schreef heywoodu het volgende:
Hoezo kwalificeert iemand als Damgaard zich überhaupt voor de PS? :{

Of nou ja, beetje op dezelfde manier als de Eric Moussambani's denk ik, wildcards om maar mee te doen.
ze heeft 2 keer meegedaan in landgraaf, 1 keer in Veysonnaz en 1 keer in Pitztal. Je mag raden hoe vaak ze laatste werd. :')
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 07:30:00 #83
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645974
quote:
2s.gif Op woensdag 12 maart 2014 07:26 schreef hole1988 het volgende:

[..]

ze heeft 2 keer meegedaan in landgraaf, 1 keer in Veysonnaz en 1 keer in Pitztal. Je mag raden hoe vaak ze laatste werd. :')
_O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 07:32:25 #84
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137645990
Schaffelhuber declasseert de rest weer.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137646253
gereekst
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:05:56 #86
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646258
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:05 schreef franklop het volgende:
gereekst
Je bent zelf een
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:06:31 #87
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646268
quote:
2s.gif Op woensdag 12 maart 2014 07:16 schreef hole1988 het volgende:
Anna dus 2e. Hopen dat ze nog iets moois kan laten zien.
_O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:06:48 #88
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646272
Kwalificaties langlaufen *O*
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:09:34 #89
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646300
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:06 schreef DeLuna het volgende:
Kwalificaties langlaufen *O*
Ik vind het eigenlijk alleen interessant vanwege de diverse handicaps, zoals de Chinees net met 0 armen :+

Als de halve finales en finales gaan beginnen daarentegen.. *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:09:57 #90
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646304
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:09 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik vind het eigenlijk alleen interessant vanwege de diverse handicaps, zoals de Chinees net met 0 armen :+

Als de halve finales en finales gaan beginnen daarentegen.. *O*
Kononova anders, mooie naam _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:10:54 #91
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646321
Ze valt :o
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:13:04 #92
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646339
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:13:15 #93
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646341
Hey een Noorse
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:13:59 #94
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646350
quote:
VEERTIG UUR JEZUES
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:14:11 #95
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646353
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:13 schreef DeLuna het volgende:

[..]

VEERTIG UUR JEZUES
Echt lang he :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:14:37 #96
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646357
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:13 schreef DeLuna het volgende:
Hey een Noorse
Een Noorse won de kwali zittend :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:14:54 #97
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646360
En gezien van je heldin Etherington? :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:16:04 #98
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646378
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:14 schreef heywoodu het volgende:
En gezien van je heldin Etherington? :D
Nee, ik lag nog in het water. Vertel vertel :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:16:37 #99
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646386
Oh ze staat 1e _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:16:45 #100
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646390
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:16 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Nee, ik lag nog in het water. Vertel vertel :D
Snelste op de slalom _O_

Farkasova was halverwege dik een seconde sneller maar leverde dat, zonder echt fouten te maken, allemaal weer in + een halve seconde _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:17:51 #101
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646399
Gallagher was overigens hard op weg om veel sneller te gaan, maar die viel :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:18:28 #102
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646411
Nu ben ik toch wel bijzonder benieuwd hoe straks de sprintheats gaan bij de VI, dat wordt chaos :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:19:39 #103
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646426
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:18 schreef heywoodu het volgende:
Nu ben ik toch wel bijzonder benieuwd hoe straks de sprintheats gaan bij de VI, dat wordt chaos :')
Daar heb ik echt zin in :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:20:04 #104
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646431
quote:
9s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:17 schreef heywoodu het volgende:
Gallagher was overigens hard op weg om veel sneller te gaan, maar die viel :P
Heb je de Sochi tweets gezien? _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:21:12 #105
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646445
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:19 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Daar heb ik echt zin in :D
In elke klasse moet het gewoon te doen zijn natuurlijk, maar als je 6 tetterende guides bij elkaar hebt lopen wordt dat toch gewoon totale anarchie :')?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:22:14 #106
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646457
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:20 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Heb je de Sochi tweets gezien? _O-
:Y
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:23:15 #107
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646469
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:21 schreef heywoodu het volgende:

[..]

In elke klasse moet het gewoon te doen zijn natuurlijk, maar als je 6 tetterende guides bij elkaar hebt lopen wordt dat toch gewoon totale anarchie :')?
Ja wtf. :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:24:27 #108
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646485
Die McKeever krijgt nog concurrentie zo.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:27:41 #109
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646517
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:24 schreef DeLuna het volgende:
Die McKeever krijgt nog concurrentie zo.
Dat moet je niet willen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:28:47 #110
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646529
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 08:27 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dat moet je niet willen.
Niet als het een Rus is nee. _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:29:14 #111
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646531
Burton zijn baard is bevroren :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 08:34:14 #112
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137646593
Hij volgt zijn guide niet meer :o
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 08:59:21 #113
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137646986
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137647162
quote:
135 medailles met 61 atleten :D
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 09:29:29 #115
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137647596
Let's goooo *O*
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 09:40:56 #116
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137647843
Frantceva _O_

Nu Etherington :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:41:04 #117
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137647851
Nou, moment van de waarheid voor Etherington :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:41:59 #118
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137647872
Helaas.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 09:42:25 #119
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137647884
:'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:45:00 #120
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137647956
Kom op Andrea _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 09:45:50 #121
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137647972
Anna w/
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:47:00 #122
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137647996
Damgaard heeft de vaart er weer lekker in.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137648009
Lekker weertje :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 09:47:27 #124
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648010
Damgaard ;(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137648034
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 09:45 schreef DeLuna het volgende:
Anna w/
Hoe laat moet ze?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 09:48:45 #126
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648043
En toch heb ik ontzettend respect voor haar.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:48:59 #127
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648050
Eskau met gemak naar de finale _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 09:49:06 #128
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648055
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 09:48 schreef roos85 het volgende:

[..]

Hoe laat moet ze?
Ze moet als 11e en de 2e gat nu naar beneden
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:49:29 #129
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648063
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 09:48 schreef DeLuna het volgende:
En toch heb ik ontzettend respect voor haar.
Tuurlijk, maar eigenlijk hoort die hier net zo niet thuis als de Mexicaan op de OS :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137648069
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 09:49 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ze moet als 11e en de 2e gat nu naar beneden
^O^

Dan ga ik nog even snel wat anders doen
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_137648077
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 09:49 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Tuurlijk, maar eigenlijk hoort die hier net zo niet thuis als de Mexicaan op de OS :+
Waarom niet?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:50:58 #132
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648107
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 09:49 schreef roos85 het volgende:

[..]

Waarom niet?
Omdat ze ongelooflijk veel langzamer is dan de rest. En dan bedoel ik echt heel veel. De nummer voorlaatst was al traag met +27 seconden tov de nummer 1, zij leverde bijna een volle minuut in.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:51:57 #133
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648131
Het is natuurlijk niet zo dat ik geen respect voor haar heb ofzo he, het tegendeel is waar :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 09:53:04 #134
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648148
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 09:51 schreef heywoodu het volgende:
Het is natuurlijk niet zo dat ik geen respect voor haar heb ofzo he, het tegendeel is waar :+
Ik begrijp het ook wel.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:53:37 #135
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648155
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 09:53 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ik begrijp het ook wel.
Ik zie dat ze vorig jaar voor het eerst meedeed aan een internationale wedstrijd, dus hopelijk is ze over 4 jaar een stuk beter :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 09:55:17 #136
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648194
Even een Russisch zwiepje in de halve finale.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:00:42 #137
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648334
w/ w/
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:01:54 #138
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648366
Kom op w/ w/ w/
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137648407
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 09:50 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Omdat ze ongelooflijk veel langzamer is dan de rest. En dan bedoel ik echt heel veel. De nummer voorlaatst was al traag met +27 seconden tov de nummer 1, zij leverde bijna een volle minuut in.
Ah zo :)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:03:16 #140
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648412
Duurt lang.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:03:57 #141
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648436
Lekker dit :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:04:00 #142
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648438
Er moeten nog 2, schiet op _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137648461
Goed SOG excuus dit :P
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:05:24 #144
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648471
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137648476
NOOOO :(
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:05:34 #146
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648478
KUTZOOI
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:06:07 #147
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648489
:( :(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_137648504
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:04 schreef roos85 het volgende:
Goed SOG excuus dit :P
schoonmaak ontwijkend gedrag?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:07:37 #149
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648527
Zilver leek me sowieso wel erg lastig trouwens gezien de tussentijd, maar brons had toch zeker moeten lukken -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137648552
Wat ging er in godsnaam mis. :')
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:09:41 #151
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648567
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:09 schreef hole1988 het volgende:
Wat ging er in godsnaam mis. :')
Ze gleed weg :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137648583
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:06 schreef franklop het volgende:

[..]

schoonmaak ontwijkend gedrag?
:Y *O* :Y *O*
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:10:50 #153
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648595
En dan nog even de piste prepareren voor de laatste skiester :')
Wat een gekut allemaal met die pistes in Sochi :N
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:11:16 #154
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648601
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:10 schreef heywoodu het volgende:
En dan nog even de piste prepareren voor de laatste skiester :')
Wat een gekut allemaal met die pistes in Sochi :N
Nouja, de zitskiërs moeten ook nog he.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:12:26 #155
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648632
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:11 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Nouja, de zitskiërs moeten ook nog he.
Ja maar ga de piste dan prepareren NA de laatste skiester van deze wedstrijd :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:13:03 #156
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648650
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja maar ga de piste dan prepareren NA de laatste skiester van deze wedstrijd :D
Is ook waar :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:13:39 #157
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648666
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:13 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Is ook waar :')
En dan zul je zien dat ze per ongeluk iets fout hebben gedaan waardoor Rothfuss kansloos is om de tijd van Medvedeva te verbreken O~)

Het is je reinste competitievervalsing.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:15:01 #158
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648695
Even wat sluikreclame voor Unox
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:15:03 #159
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648697
Haha, op Eurosport skiën ze met 2 benen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:15:44 #160
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648710
Ah, daar gaan de VI langlaufers en hun guides _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137648714
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:07 schreef heywoodu het volgende:
Zilver leek me sowieso wel erg lastig trouwens gezien de tussentijd, maar brons had toch zeker moeten lukken -O-
ze mocht bijna 2 seconden verliezen. In de tussentijd liep ze slechts 0.83 achter.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_137648720
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:10 schreef roos85 het volgende:

[..]

:Y *O* :Y *O*
Zolang je maar klaar bent als ik thuis ben :P
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:16:46 #163
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137648735
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:15 schreef heywoodu het volgende:
Haha, op Eurosport skiën ze met 2 benen.
Losers
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:16:58 #164
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648743
quote:
1s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:15 schreef hole1988 het volgende:

[..]

ze mocht bijna 2 seconden verliezen. In de tussentijd liep ze slechts 0.83 achter.
Bij de tussentijd had ze nog 0.9 over op Medvedeva volgens mij :P

Halverwege dus al meer dan de helft verloren.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:17:23 #165
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648746
Dat verschil _O- :'( :D :'( :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137648859
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:16 schreef franklop het volgende:

[..]

Zolang je maar klaar bent als ik thuis ben :P
Want anders
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_137648866
quote:
10s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:22 schreef roos85 het volgende:

[..]

Want anders
Dat wil je niet weten!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:23:21 #168
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137648874
quote:
6s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:22 schreef franklop het volgende:

[..]

Dat wil je niet weten!
"Get a room", het gaat hier over de Spelen :{w
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 12 maart 2014 @ 10:24:41 #169
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_137648903
quote:
7s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:23 schreef heywoodu het volgende:

[..]

"Get a room", het gaat hier over de Spelen :{w
Niet zo zuur joh.

Hihi schoonmaken, zuur.. xD
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:36:14 #170
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137649223
Arme Duitse in de halve finale met 2 Russinnen :')

Hoe hard ze haar voorbij stomen ook :') :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:48:15 #171
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137649606
De eerste van zes sprintfinales gaat onderweg.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:49:41 #172
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137649647
Russen :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:51:13 #173
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137649698
En dat is 4 uit 4 voor Petushkov _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:51:24 #174
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137649700
Yarovyi _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:51:29 #175
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137649703
HA! De Oekraïner nog brons :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:51:46 #176
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137649718
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 10:51 schreef heywoodu het volgende:
HA! De Oekraïner nog brons :D
Jaaaa :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 10:55:50 #177
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137649837
Tatyana McFadden _O_ Kom op meid _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:55:55 #178
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137649842
Kom op Andrea *O*

Ik had verwacht dat de Duitser op tv inmiddels live zou zijn, maar die doen eerst reportages van het skiën en Schaffelhuber :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:57:50 #179
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137649912
Marthinsen gaat winnen, hebben we allebei niks aan :N
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 10:59:11 #180
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137649954
Eskau :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 11:00:35 #181
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137650001
AAAAH BIJNA :'( :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:00:40 #182
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650005
Zei het toch _O-

Wat een finish :D

Eskau brons *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 11:01:04 #183
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137650018
Hier kloppen die 10 seconden ook gewoon _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:02:10 #184
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650056
McFadden had de ski's naar voren moeten drukken:

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:07:58 #185
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650238
Ik ga voor een Russische 1, 2, 3-tje hier.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:14:11 #186
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650478
De nummer laatst in de IPC World Cup snowboarden bij de mannen:



Wat is deze :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:17:35 #187
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650618
Kan er ook echt niks over vinden verder, lijkt wel alsof het erop gezet is door een of andere lolbroek _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:18:43 #188
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650646
In Landgraaf deed hij mee dit seizoen, ik snap er niks van _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:20:28 #189
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650709
Medaille voor Oekraïne ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:22:23 #190
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650777
Robinoneleg gevonden :D
http://tvblik.nl/trans-europa/19-september-2009

Helaas doet hij niet mee in Sochi :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:25:44 #191
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650885
McKeever valt :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 11:28:40 #192
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137650975
Een fuck geven als je valt :')
Hij wint gewoon met overmacht _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport woensdag 12 maart 2014 @ 11:51:31 #193
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137651840
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 11:28 schreef heywoodu het volgende:
Een fuck geven als je valt :')
Hij wint gewoon met overmacht _O_
Ja maar hij is ook bijna niveau Olympisch, is dus niet zo gek
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 12 maart 2014 @ 12:23:53 #194
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137652825
quote:
0s.gif Op woensdag 12 maart 2014 11:51 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ja maar hij is ook bijna niveau Olympisch, is dus niet zo gek
Nee klopt, zelfs meegedaan aan "gewone" World Cups :P

Maar toch, op een afstand van 1 kilometer vallen en gewoon easy winnen :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_137665868
Het Wopke-effect.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 08:28:19 #196
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137683905
Wat doen de Britten in godsnaam bij het curling, zijn eigenlijk veel beter maar staan achter met 6-2
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 08:39:10 #197
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137684010
Ik heb niks gezegd, het staat nu 1 end later 7-6 voor GB. :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 08:45:38 #198
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137684088
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 08:39 schreef DeLuna het volgende:
Ik heb niks gezegd, het staat nu 1 end later 7-6 voor GB. :D
_O-

Wel lekker zo, even een dagje niet om 6-7 uur al skiën en langlaufen :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 09:11:14 #199
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137684438
Extra end _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 09:19:15 #200
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137684585
Dit is echt spannend :X
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 09:22:43 #201
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137684655
Groot-Brittannië _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 09:25:51 #202
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137684721
Afgelopen al of moet ik de stream nog aanslingeren? :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 09:32:05 #203
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137684830
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:25 schreef heywoodu het volgende:
Afgelopen al of moet ik de stream nog aanslingeren? :P
Afgelopen. Om 10 uur is de eerste halve finale van het sledgehockey :9~
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 09:33:06 #204
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137684846
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:32 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Afgelopen. Om 10 uur is de eerste halve finale van het sledgehockey :9~
^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 09:34:08 #205
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137684875
Je kunt er niet op inzetten, zelfs niet bij de meest obscure sites die ik ken :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 09:36:58 #206
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137684935
quote:
10s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:34 schreef heywoodu het volgende:
Je kunt er niet op inzetten, zelfs niet bij de meest obscure sites die ik ken :'(
Jammer, misschien de finale wel. Maar dat is niet leuk, want ik gok dat Canada wint :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 09:38:20 #207
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137684968
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:36 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Jammer, misschien de finale wel. Maar dat is niet leuk, want ik gok dat Canada wint :')
Tijd dat het in meer landen groter wordt dan :Y)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 09:39:26 #208
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137684994
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:38 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Tijd dat het in meer landen groter wordt dan :Y)
Oh, dat is het probleem niet hoor, in Vancouver stonden ze niet eens op het podium, daarom zijn ze er nu zo op gebrand om wel te winnen.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 09:41:16 #209
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137685035
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:39 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Oh, dat is het probleem niet hoor, in Vancouver stonden ze niet eens op het podium, daarom zijn ze er nu zo op gebrand om wel te winnen.
Oh, dan waren ze na Vancouver zo dominant? :P
Las volgens mij dat Noorwegen het tweede of derde land ofzo was dat sinds Vancouver van Canada won :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 09:42:29 #210
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137685057
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:41 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Oh, dan waren ze na Vancouver zo dominant? :P
Las volgens mij dat Noorwegen het tweede of derde land ofzo was dat sinds Vancouver van Canada won :+
Geen idee maar ik weet alleen dat ze in 2013 gedomineerd hebben door praktisch alle toernooien te winnen.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 09:44:13 #211
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137685097
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:42 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Geen idee
Tss :{w
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 09:46:10 #212
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137685123
quote:
10s.gif Op donderdag 13 maart 2014 09:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Tss :{w
Ja ik kan niet tegen jou op hoor, jij weet alles. :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 09:54:22 #213
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137685297
Ik had een paar jaar eerder moeten weten van het ijssleehockey, toen kwam ik nog regelmatig in Hannover en daar speelt het team wat vrijwel altijd de Bundesliga wint :P

Zeker dat ik daar dan wel eens zou gaan kijken _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 10:28:33 #214
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137686258
RIP Noorwegen ;(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 10:36:23 #215
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137686472
Oh ja, nog even in de gaten houden wat er met Schaffelhuber gaat gebeuren voor de slalom omtrent haar DSQ :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 10:39:19 #216
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137686548
Lekker depressieve sfeer in het Deutschland House gisteren, ondanks het goud van Forster. Ook op de Paralympics hebben we een hele grote rel *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 10:41:59 #217
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137686637
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 10:39 schreef heywoodu het volgende:
Lekker depressieve sfeer in het Deutschland House gisteren, ondanks het goud van Forster. Ook op de Paralympics hebben we een hele grote rel *O*
Duitsers :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 10:43:07 #218
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137686687
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 10:41 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Duitsers :')
De baas van het Oostenrijks Paralympisch Comité is het met de Duitsers eens en heeft zich gedistantieerd van het protest tegen Schaffelhuber (wat door de Oostenrijkse trainers is aangetekend) :P

De hoorzitting is nu al een tijdje bezig, als het goed is komt er snel een uitspraak over wie het goud op de slalom heeft.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 10:55:29 #219
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137687100
En voor de duidelijkheid nog, Schaffelhuber heeft dus wel een 2e run gedaan gisteren, maar die tijd wordt alleen bekend gemaakt als het protest goedgekeurd wordt :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 11:02:28 #220
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137687340
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 10:55 schreef heywoodu het volgende:
En voor de duidelijkheid nog, Schaffelhuber heeft dus wel een 2e run gedaan gisteren, maar die tijd wordt alleen bekend gemaakt als het protest goedgekeurd wordt :P
Kan dus nog zijn dat ze niet gewonnen heeft?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 11:07:56 #221
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137687511
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 11:02 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Kan dus nog zijn dat ze niet gewonnen heeft?
Forster heeft op dit moment het goud, na de 2e run gisteren.

Na de 1e run had Schaffelhuber een voorsprong van 1,34 seconden, maar werd ze door protest van Oostenrijk gediskwalificeerd. Het protest ging over het al dan niet met 2 stokken afzetten vanaf het startpoortje, wat schijnbaar niet mag.

Schaffelhuber heeft vervolgens wel een 2e run neergezet, omdat de Duitsers tegenprotest hebben aangetekend. Ze zijn inmiddels vanaf 10 uur vanmorgen bezig in hoorzittingen enzo om te bepalen of Schaffelhuber inderdaad een regel heeft overtreden. Als dat niet zo blijkt te zijn, en zij dus gelijk krijgt, wordt de tijd van de 2e run van haar bekend gemaakt en als officieel resultaat genomen.

Het kan dus ook zijn dat haar 2e run bijvoorbeeld 1,50 seconden langzamer was dan Forster en dat ze dan zilver krijgt, maar gezien haar kwaliteit en voorsprong zou het normaal gesproken betekenen dat Schaffelhuber dan goud krijgt :P

Vanwege al dat gedoe was het ook zo'n kutsfeer in het Duitse huis gisteren, ook Forster was helemaal niet blij met haar goud want ze vond het totaal niet eerlijk dat Schaffelhuber gediskwalificeerd werd.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 11:08:06 #222
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137687514
Dus.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 11:08:39 #223
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137687531
En daar is de beslissing, Schaffelhuber wint goud _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 11:08:54 #224
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137687538
Oooooh
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 11:13:50 #225
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137687664
Sommige bij de Noren zijn wel vies snel :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 11:17:19 #226
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137687759
Stukje snowboarden op ARD
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 12:33:14 #227
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137689986
Veel deelnemers bij de mannenslaloms zeg :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 12:49:04 #228
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137690403
Ik kan weer kijken *O* Waar zijn we?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 12:51:19 #229
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690471
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 12:49 schreef DeLuna het volgende:
Ik kan weer kijken *O* Waar zijn we?
Rosa Khutor.

:')

VI eerste run is geweest en helaas gemist, we zijn nu met standing bezig, maar aan de startlijst te zien zijn de favorieten al geweest. Bugaev op 1, Gauthier-Manuel 2e, Alyabyev 3e.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 12:53:01 #230
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137690524
quote:
10s.gif Op donderdag 13 maart 2014 12:51 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Rosa Khutor.

:')

VI eerste run is geweest en helaas gemist, we zijn nu met standing bezig, maar aan de startlijst te zien zijn de favorieten al geweest. Bugaev op 1, Gauthier-Manuel 2e, Alyabyev 3e.
Ah oke

Martin France uit Slowakije. Wel rebels hoor, France heten maar niet uit Frankrijk komen :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 12:55:01 #231
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690562
Bijna tijd voor Robin Cuche, het 15-jarige neefje van Didier Cuchegod _O_ _O_ _O_

Cuche _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 12:57:02 #232
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137690603
Nog een zwabberbeen :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 12:58:03 #233
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690634
Didier deed het beter ;(
Aan de andere kant, Robin is nog maar 15 :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 13:00:56 #234
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137690713
Hij valt maar ze kunnen er nog om lachen :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 13:03:03 #235
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137690758
;(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:03:10 #236
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690761
-O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:03:43 #237
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690775
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 13:00 schreef DeLuna het volgende:
Hij valt maar ze kunnen er nog om lachen :')
Ach, Robinoneleg lacht over zijn handicap, waarom niet :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 13:03:46 #238
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137690776
Lujan zag er al bang uit aan het begin..
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 13:04:12 #239
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137690803
HUP JASPAR
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:04:14 #240
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690806
Hup Jasper w/
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:04:54 #241
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690825
Dit schiet helaas ook niet echt op.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:05:40 #242
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690849
Hij is wel blij :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 13:06:02 #243
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137690861
Klasse LW 9 lijkt me het lastigst hoor
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:07:36 #244
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690911
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 13:06 schreef DeLuna het volgende:
Klasse LW 9 lijkt me het lastigst hoor
En daar moet gewoon echt onderscheid gemaakt worden tussen de Verbruggens en de Salchers, waardoor de tijd dus aangepast wordt.

Sowieso heb ik het idee dat er nog wel aan de klasses gesleuteld kan worden, zo zie je bij het langlaufen (volgens mij) helemaal niemand met 0 armen voorin, terwijl die toch net zo getalenteerd zouden kunnen zijn, maar misschien gewoon niet genoeg tijdcompensatie hebben :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 13:08:39 #245
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137690938
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 13:07 schreef heywoodu het volgende:

[..]

En daar moet gewoon echt onderscheid gemaakt worden tussen de Verbruggens en de Salchers, waardoor de tijd dus aangepast wordt.

Sowieso heb ik het idee dat er nog wel aan de klasses gesleuteld kan worden, zo zie je bij het langlaufen (volgens mij) helemaal niemand met 0 armen voorin, terwijl die toch net zo getalenteerd zouden kunnen zijn, maar misschien gewoon niet genoeg tijdcompensatie hebben :P
Ja, in het zwemmen is dat veel beter geregeld, alleen hoor je iedereen weer klagen dat er wel 14 klassen zijn :')

Niet wetende dat er bij minder dan 3 deelnemers als samengevoegd wordt.. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:09:41 #246
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137690978
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 13:08 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ja, in het zwemmen is dat veel beter geregeld, alleen hoor je iedereen weer klagen dat er wel 14 klassen zijn :')

Niet wetende dat er bij minder dan 3 deelnemers als samengevoegd wordt.. :')
Ja het blijft uiteindelijk gewoon lastig en vrijwel onmogelijk te vergelijken met honderdmiljoenmiljard verschillende handicaps ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 13:11:19 #247
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137691034
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 13:09 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja het blijft uiteindelijk gewoon lastig en vrijwel onmogelijk te vergelijken met honderdmiljoenmiljard verschillende handicaps ;(
Ach, je kan onmogelijk alles scheiden aangezien ook niet iedereen evenveel last heeft van zijn handicap. Dat is ook de reden waarom Verbruggen en Salcher bijelkaar zitten. Ze zijn beoordeeld op hun handicap, niet hoeveel last zij ervan ondervinden.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:12:42 #248
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137691073
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 13:11 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ach, je kan onmogelijk alles scheiden aangezien ook niet iedereen evenveel last heeft van zijn handicap. Dat is ook de reden waarom Verbruggen en Salcher bijelkaar zitten. Ze zijn beoordeeld op hun handicap, niet hoeveel last zij ervan ondervinden.
Ja dat bedoel ik. Je weet dus eigenlijk nooit echt wie nou het beste gepresteerd heeft, want er zijn zo veel verschillende handicaps.

Gewoon kijken dus maar :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:13:47 #249
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137691107
Ah, deze Argentijn gaat dus skiën en snowboarden _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 13:14:58 #250
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137691137
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 13:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja dat bedoel ik. Je weet dus eigenlijk nooit echt wie nou het beste gepresteerd heeft, want er zijn zo veel verschillende handicaps.

Gewoon kijken dus maar :+
Dat is bij het valide sporten eigenlijk ook hoor.. zoveel redenen die er kunnen zijn waarom iemand die geen medaille haalt misschien toch echt wel beter is.. Dat hou je toch wel, sport is niet eerlijk. :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:43:10 #251
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137691980
Sokolovic :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 13:50:52 #252
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137692205
Lijkt me dat Dino "Kung-Fu Panda" Sokolovic dus aan de leiding gaat na de eerste run :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 14:03:41 #253
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137692624


Kun je mooi zien hoe "erg" hun beperking is. Moeten zo dicht op de tv zitten voordat ze wat kunnen zien
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 14:19:43 #254
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137693144
Die wil om te finishen bij sommige atleten _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 14:53:33 #255
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137694076
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 14:03 schreef DeLuna het volgende:
[ afbeelding ]

Kun je mooi zien hoe "erg" hun beperking is. Moeten zo dicht op de tv zitten voordat ze wat kunnen zien
Oh ja, die hebben in het olympisch/paralympisch dorp allemaal een tv met elke stream erop _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 15:04:19 #256
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137694363
Ondertussen is Fernando Aranha nieuwe vriendin aan het maken binnen het Russische team :P

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:01:04 #257
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137696114
We gaan weer skiën, alleen is de stream het daar nog niet mee eens :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:02:15 #258
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137696152
Oh het is uitgesteld :')

16.15 gaan we beginnen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:04:21 #259
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137696231
Let op trouwens, snowboarden begint morgen om 06:30 ipv de in eerste instantie geplande 07:00!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:09:11 #260
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137696410
quote:
4s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:04 schreef heywoodu het volgende:
Let op trouwens, snowboarden begint morgen om 06:30 ipv de in eerste instantie geplande 07:00!
Ja fuck hey kan ik dat ook niet zien :r
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:19:39 #261
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137696780
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:09 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ja fuck hey kan ik dat ook niet zien :r
Originally the races, split into men’s and women’s, were due to start at 10:00 (MSK), but will now begin at 9:30. They will also finish 30 minutes later than scheduled at 12.;0.

Daar ook niks aan?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:20:30 #262
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137696803
Ondertussen is het skiën begonnen met de VI, dit zijn toch vooral nieuwe namen voor me. Van de vrouwen heb ik vrijwel alles gezien tot nu toe, maar van de mannen maar weinig :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:31:11 #263
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697086
Neee niet de Spanjaard :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:32:04 #264
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697113
Ik zit nog te wachten op de eerste guide die onderuit gaat :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:32:42 #265
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697137
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:32 schreef heywoodu het volgende:
Ik zit nog te wachten op de eerste guide die onderuit gaat :')
Van de week 1 bijna :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:33:05 #266
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697147
Nou dit was ook weinig succesvol :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:33:33 #267
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697163
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:33 schreef heywoodu het volgende:
Nou dit was ook weinig succesvol :+
Dit zijn wel de kanshebbers
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:34:08 #268
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697178
Die Santacana haalt trouwens nog wel eens zijn guide in _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:34:26 #269
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697191
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:33 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Dit zijn wel de kanshebbers
Weet ik :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:35:42 #270
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697224
Santacana _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:36:02 #271
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697235
Ik heb eindelijk door dat er geen tijdcompensatie is als +2 seconden bij de start ofzo, maar dat de tijd gewoon langzamer loopt :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:36:04 #272
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697237
Ohmy :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:36:13 #273
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697241
:'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:37:55 #274
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697302
Oei dat was nipt :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:37:58 #275
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697305
Ja hoor een Rus _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:39:26 #276
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697354
Even de medailleuitreiking van Schaffelhuber kijken O+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:40:06 #277
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697379
Ik krijg spontaan trek in spek en bonen trouwens.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 13 maart 2014 @ 16:40:32 #278
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137697388
Die Kroaat _O-

Een gemiddelde 5jarige skiet beter :')
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:41:18 #279
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697409
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:40 schreef Immerdebestebob het volgende:
Die Kroaat _O-

Een gemiddelde 5jarige skiet beter :')
Ja een gemiddelde 5-jarige blinde ook?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:41:50 #280
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697431
Oei, de Oostenrijkse trainer (die het protest heeft aangetekend) op de Duitse tv, verder rellen *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 13 maart 2014 @ 16:42:20 #281
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137697450
quote:
17s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:41 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ja een gemiddelde 5-jarige blinde ook?
Nee, dat niet :D

Maar dit zag er wel beroerd uit. Die kwam amper veilig beneden :D
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:43:14 #282
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697484
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:42 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Nee, dat niet :D

Maar dit zag er wel beroerd uit. Die kwam amper veilig beneden :D
Tja. Het is nou eenmaal compleet anders als je niks ziet. En veel Paralympische atleten doen dit ook niet vanaf kleins af aan..
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 13 maart 2014 @ 16:45:24 #283
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137697545
Die eenpoot uit Polen skiet als een baas _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:46:55 #284
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697609
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:42 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Nee, dat niet :D

Maar dit zag er wel beroerd uit. Die kwam amper veilig beneden :D
Misschien dat je daarom ook de kwalificatie-eisen aan kunt scherpen, net als de Deense Damgaard eerder was dit inderdaad wel heel ernstig..

Maar goed, ik ben een groot voorstander van de exoten op de OS en die zijn net zo kansloos voor goede klasseringen, dus wat mij betreft mogen dit soort mensen ook gewoon mee blijven doen aan de PS :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 13 maart 2014 @ 16:47:36 #285
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137697631
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:46 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Misschien dat je daarom ook de kwalificatie-eisen aan kunt scherpen, net als de Deense Damgaard eerder was dit inderdaad wel heel ernstig..

Maar goed, ik ben een groot voorstander van de exoten op de OS en die zijn net zo kansloos voor goede klasseringen, dus wat mij betreft mogen dit soort mensen ook gewoon mee blijven doen aan de PS :+
Ik ga alvast mijn been afzetten _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:47:39 #286
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697633
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:46 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Misschien dat je daarom ook de kwalificatie-eisen aan kunt scherpen, net als de Deense Damgaard eerder was dit inderdaad wel heel ernstig..

Maar goed, ik ben een groot voorstander van de exoten op de OS en die zijn net zo kansloos voor goede klasseringen, dus wat mij betreft mogen dit soort mensen ook gewoon mee blijven doen aan de PS :+
Eigenlijk zijn dit ook gewoon exoten :+
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:48:02 #287
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697643
Riboud wat doe je
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 13 maart 2014 @ 16:48:26 #288
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137697655
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:48 schreef DeLuna het volgende:
Riboud wat doe je
Vergeten vast te klikken :D
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:49:42 #289
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697694
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:47 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Eigenlijk zijn dit ook gewoon exoten :+
Ja, alleen is Kroatië niet echt een exotisch skiland want Kostelic en Kostelic :P

En op de PS valt het eigenlijk ook wel mee want Sokolovic heeft op de zitski een voorsprong van ongeveer 38 minuten op de rest na de 1e run _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:49:48 #290
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697698
Rochar omg _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 13 maart 2014 @ 16:50:19 #291
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137697716
Die eenpoten gaan wel hard eigenlijk :D Hoeveel scheelt die Oostenrijker nu met een reguliere atleet?
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:51:19 #292
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697746
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:50 schreef Immerdebestebob het volgende:
Die eenpoten gaan wel hard eigenlijk :D Hoeveel scheelt die Oostenrijker nu met een reguliere atleet?
Weet je niet, deze piste is korter en minder moeilijk..
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:52:05 #293
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697766
Wel geinig, die Oostenrijkse trainer is Manuel Hujara zag ik net, en dat is de schoonzoon van Günter Hujara, die al dik 20 jaar de race director is in de FIS World Cup :P

Maar hoe kan dat dan, dan is Manuel dus getrouwd met de dochter van Günter, maar heeft haar achternaam overgenomen? :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:52:12 #294
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697770
Pfyl verspeelt het wel erg onderaan
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:53:36 #295
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697819
Hall, nu wel goed graag
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:54:46 #296
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697876
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:51 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Weet je niet, deze piste is korter en minder moeilijk..
Op de afdaling viel het me wel op dat het voor een heel groot deel hetzelfde parcours was, met bijvoorbeeld de Lake Jump of het moeilijke stuk vlak voor de finish :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:55:30 #297
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697895
Hall had trouwens net zo goed voor de zitski kunnen kiezen :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport donderdag 13 maart 2014 @ 16:57:23 #298
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_137697945
0.12 maar :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:58:26 #299
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137697989
ARD is trouwens wel heel erg op z'n NOS bezig, eerst steeds een korte reportage of wat herhalen, en dan nu een stuk of 5-6 skiërs achterlopen op live :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 13 maart 2014 @ 16:58:50 #300
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_137698003
Kane! Spanning *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 13 maart 2014 @ 16:58:53 #301
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_137698005
Kane, topartiest :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')