abonnement Unibet Coolblue
pi_137792928
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 10:39 schreef Pinkdwarf het volgende:
Ik kan van mezelf zeggen dat ik er behoorlijk veel blijvende contacten aan over heb gehouden. Wel zie je dat vaak dezelfde mensen komen opdagen, maar dat is nu ook gewoon echt een vriendenclubje geworden :) Met de één heb je altijd meer contact dan met de ander, maar dat is bij andere vriendengroepen net zo.
Maar toch spreek jij niet af zonder Splash. Tenminste, toen hij onlangs af moest zeggen voor de filmmeet was jij ook snel verdwenen van de lijst met mensen die zeker zouden komen. Lijkt me niet echt met bovenstaande te rijmen als je er in je eentje niet heen zou willen.
It's always funny until someone gets hurt...and then it's just hilarious!
Disneyland? Fuck, man, this is better than Disneyland!
pi_137792950
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 01:07 schreef Weissman het volgende:
Hoeveel mensen hebben er blijvende contacten aan over gehouden lijkt mij een betere vraag. Want daar draait het toch om?
Behoorlijk wat. Mijn vriendenkring is een stuk groter geworden :)
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  zondag 16 maart 2014 @ 10:58:15 #53
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_137793114
quote:
14s.gif Op zondag 16 maart 2014 10:48 schreef Hungry_Joe het volgende:
spreek jij niet af zonder Splash
Splash heeft iets met Pinkdwarf? :o
  zondag 16 maart 2014 @ 10:59:41 #54
399455 Pinkdwarf
Free the Boobies
pi_137793133
quote:
14s.gif Op zondag 16 maart 2014 10:48 schreef Hungry_Joe het volgende:

[..]

Maar toch spreek jij niet af zonder Splash. Tenminste, toen hij onlangs af moest zeggen voor de filmmeet was jij ook snel verdwenen van de lijst met mensen die zeker zouden komen. Lijkt me niet echt met bovenstaande te rijmen als je er in je eentje niet heen zou willen.
Dat kwam omdat we allebei iets anders hadden met een andere vriendengroep. Niet omdat ik niet zonder hem wil afspreken ;) Als je een relatie hebt, heb je vaak ook samen verplichtingen, ja. Niet zo gek, toch?
You can only have the sunshine after the rain..
pi_137798624
Verslag van de kartmeet in Eindhoven
Datum: 15 maart 2014.
Plaats: Eindhoven (of in de volksmond: Eindhovûh de gekstû, of zoiets).

Met een vrolijke gesprekspartner genaamd Vilya naast me in de auto zette ik koers naar Eindhoven. Zoeken was niet zo heel lastig (want navigatie) en binnen minder dan geen tijd stonden we voor het kartcentrum als eerste aanwezigen. Vilya wisselde nog snel haar schoenen om en we togen alvast naar binnen, waar nog geen vijf minuten later jdel zich bij ons voegde met zijn eigen karthelm. Er werd even kennis gemaakt en we gingen naar de bar.

We moesten ons inschrijven en kregen een schitterende memberships-pas. Blij als we waren werd dan weer even teniet gedaan omdat -Splash- en Pinkdwarf (alweer!) te laat waren. Gelukkig voor hen liep er het een en ander uit konden we wat later pas karten vanwege de vele vrijgezellenfeesten die er gehouden werden.

Sneller dan we aanvankelijk dachten voegde het eerder genoemde tweetal zich bij ons en nadat zij zich ingeschreven hadden werd even de tijd gedood door lekker te socializen. De tijd ging voorbij en de barjuffrouw zei dat we al naar beneden mochten. Even snel een jas aantrekken en een helm vinden die paste en toen met nog een andere groep de kart uitzoeken welke je kreeg toegewezen.

En toen was het wachten op het startsignaal.

Een voor een schoten we als karakters uit een willekeurige Mario Kart game de baan op om elkaar zo veel mogelijk het leven zuur te maken. De 'niet botsen'-regel werd meerdere malen overtreden en doordat het zo druk was werd er door niemand een centimeter gegund. Het ging er voor een eerste heat erg heftig aan toe maar dat mocht de pret niet drukken. Piepende bandjes, de geur van smeulend rubber en benzine, hier en daar een spin-out (mijzelf incluis) maakten de sfeer compleet. De 10 minuten gingen heel snel voorbij leek het en ondanks dat ik dik verloor en jdel bovenaan stond met een tijd die niet in te halen was, was de eerste heat een heel groot succes.

Druk napratend in de hal was jdel de ronde tijden gaan halen en werd er al snel vergelijken wie het beste kon scheuren. Helaas moesten we daarna wat langer wachten tot we de tweede heat mochten doen, maar ondanks dat we bijna werden ondergespoten door een vrolijkerd met een champagnefles mocht dat de pret niet drukken en bood het de kans om nog wat meer te socializen met elkaar.

De tweede heat was een stuk rustiger qua mede-racers. We hadden twee extra rijders die we niet kenden wat de race nog een stuk overzichtelijker maakte. Weer stoven we als Toad, Peach, Yoshi, Luigi en Bowser de baan op en kon de pret worden voortgezet. Het bekende tafereel herhaalde zich totdat ik werd gelapt door jdel en ingehaald werd door -Splash-. En natuurlijk in de laatste ronde spinde ik waardoor Pinkdwarf mij (dik) kon verslaan. Vilya hebben we niet eens gezien, die was net de Ghost Rider.

De tweede heat was ten einde en de rondetijden waren ook bekend en natuurlijk moest er vergeleken worden. Het is altijd leuk om te horen van mensen dat ze voor de 'gezelligheid' mee doen, maar vervolgens transformeren in een bekende F1 coureur en heel de baan domineren. Nee, daar is niks mis mee, want zo houd het de boel wel spannend. Ik vond mijzelf meer Jos Verstappen omdat ik wist in welke grindbak ik beland was.

Na het kartcentrum verlaten te hebben besloten we het centrum in te gaan. We propten ons in de auto van -Splash- (waar jdel zich net een sjeik waande met zijn persoonlijke harem), en reden we richting centrum. Althans, dat was de bedoeling omdat iedereen dacht dat ik Eindhoven kende zoals de bovenkant van mijn hand. Het tegendeel bleek waar dus met een jdel als subnavigator achterin kwamen we bij het centrum uit. Mijn schouder geneest nog langzaam van de tikken die ik kreeg (want een apparaat geef je altijd een hengst als het niet werkt, dat is logisch).

-Splash- parkeerde de auto op een gratis plek en we liepen rustig richting het centrum. Om mijn prestige over de kennis van Eindhoven nog enigszins te redden deelde ik een klein stukje trivia over het stationsgebouw van de stad (lijkt op een oude radio). Men vatte het pas toen we terugliepen, maar dat is in ieder geval iets.

We besloten wat te nuttigen op het terras van een café (Centraal dacht ik) en jdel merkte op dat het café van de vorige meet was uitgebrand. Ik mompelde wat en verstopte een aansteker en richtte me op de menukaart die er heel interessant uit zag ineens. Er werd drinken besteld en een trio bitterballen (what's in a name) en er werd weer vrolijk gepraat. De vrouwen (want ja, vrouwen) kregen het snel koud terwijl jdel en -Splash- hun jassen hadden uitgedaan. Sterk contrast, dat wel. We proostten op een leuke meet en meteen erna werd er al slagroom gejat van jdel. Ook vrij sterk contrast.

Er werd gezegd dat mensen honger hadden (vooral Vilya, maar ik weet niet of ze het nu zelf was of haar maag die sprak), en de eerste keus was het restaurant waar jdel en ikzelf nog goede herinneringen aan hadden tijdens de vorige meet in Eindhoven (lees dat verslag maar een paar topics terug). Na de menukaarten voor de restaurants bekeken te hebben besloten we om tapas te gaan eten, wat door iedereen goed werd ontvangen.

We kregen een tafel toegewezen in de kelder van het restaurant en zetelden ons onder een beamer die meteen de aandacht trok van -Splash-. Het apparaat projecteerde namelijk een haardvoor op de muur en -Splash- wilde de sfeer wat opleuken door een beetje te gaan spelen met het ding. Toen het een beetje te wazig werd op de muur is het apparaat verder met rust gelaten en werd er geconcentreerd op het eten.

Er werden verschillende rondes gegeten en de kelder liep langzaamaan vol met meer mensen. Pinkdwarf werd een beetje agressief en stortte zich op -Splash- die counterde met een tik op de neus. Niet lang daarna waagde Pinkdwarf nog een poging maar ging ze op haar gezicht terwijl een paar verschrikte mensen vreemd toekeken. Na gezegd te hebben dat dit dagelijkse kost is en je er vanzelf aan went, gingen zij en wij door met het eten.

Niet veel daarna had Vilya een gerecht besteld met kaas en olijven. De kaas was nog wel goed maar olijven, nee. Er lag ook een artisjok in die ze heel sneaky aan -Splash- wist te voeren, die hem heel snel ergens deponeerde toen hij doorhad wat het was. De uitdrukking was priceless, om het zo even uit te drukken. En blijkbaar heb ik ergens een Freudian Slip gedaan/gemaakt, maar ik kan me niet meer herinneren hoe of wat. Het leverde wel een hoop hilariteit op. Tussendoor werd er nog met kaarsvet gespeeld en kreeg jdel een tweede huid op zijn hand.

De toetjes waren het laatste en daarna besloten we nog een terras op te zoeken voor een laatste drankje. Natuurlijk hadden de vrouwen het weer heel snel koud en nadat -Splash- en ik de groep enigszins verwarmd hadden gingen we op een terras zitten met een hittelamp. Er moest nog een stoelendans aan vooraf gaan maar het duurde niet lang voordat iedereen zijn plaats gevonden had.

Pinkdwarf demonstreerde hoe goed haar hoofd in een theekom kon passen terwijl er nog thee inzat. Wat op zich knap was, was dat ze niet knoeide. Grote mond... goed hier stop ik. De dames warmden snel op en jdel was volgens mij net een reactor die aan het oververhitten was. Er kwam nog net geen stoom uit zijn oren.

Het was tijd om terug te rijden naar waar de andere auto's stonden, en we liepen dezelfde weg terug naar de auto van -Splash-. Onderweg werden nog diepe filosofische onderwerpen aangehaald wat de meet toch een intelligent karakter mee gaf. We bereikten de (nog hele) auto van -Splash- en dankzij een beter werkende navigatie bereikten we het kartcentrum. We namen afscheid van elkaar en Vilya wisselde nog snel even haar schoenen om.

Ik bracht Vilya netjes naar huis en overtuigd van het feit dat ze veilig thuis was (nadat ze een poes had geaaid) begaf ik mij naar huis.

Het was een meer dan geslaagde meet en we hebben erg veel plezier gehad. Er is veel gelachen en ik heb een nieuw gezicht mogen begroeten! Iedereen heeft zich prima vermaakt en het volgende idee voor een kartmeet is al opgegooid.

Tot de volgende meet!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_137799105
^O^
pi_137801448
@Thijs volgende keer minder aandacht aan m'n schoenen besteden hé _O-

Had een super gezellige dagje, kom zeker vaker naar de meets mits ik vrij kan regelen!
Whether you think you can, or you think you can't - you're right.
pi_137801480
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 15:32 schreef Vilya het volgende:
@Thijs volgende keer minder aandacht aan m'n schoenen besteden hé _O-

Had een super gezellige dagje, kom zeker vaker naar de meets mits ik vrij kan regelen!
Nou, ook maar 2 zinnen :P
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_137801627
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 15:33 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

Nou, ook maar 2 zinnen :P
En wat minder aan het reizen :+
14 SHADES OF GREY
Nothing is black or white. Nothing is wrong or right. But everything is 14 shades of grey.
  zondag 16 maart 2014 @ 16:29:05 #60
397440 Nikkie_86
Live vanuit het Oosten
pi_137803459
leuk meetverslagje ^O^ *O*
life goes on.. be proud of yourself!
pi_137803914
quote:
1s.gif Op zondag 16 maart 2014 16:29 schreef Nikkie_86 het volgende:
leuk meetverslagje ^O^ *O*
Thanks!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_137805340
Wel erg lang :P
Children of the night. What music they make.
pi_137805393
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 17:18 schreef DeHovenier het volgende:
Wel erg lang :P
God, begin jij nu ook al!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_137805560
quote:
10s.gif Op zondag 16 maart 2014 17:20 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

God, begin jij nu ook al!
:P

Wel leuk dat jij steeds verslagjes maakt.
Children of the night. What music they make.
pi_137806222
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 17:25 schreef DeHovenier het volgende:

[..]

:P

Wel leuk dat jij steeds verslagjes maakt.
Thanks bro.
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  zondag 16 maart 2014 @ 20:29:54 #66
412725 pilsje-pintje
Beetje vreemd, maar wel lekker
pi_137813999
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 14:14 schreef El_Thijs het volgende:
Ik bracht Vilya netjes naar huis en overtuigd van het feit dat ze veilig thuis was (nadat ze een poes had geaaid) begaf ik mij naar huis.

Hoe moeten we dit nu opvatten bij Thijske? ;-)

Klinkt als een goede meet :)
pi_137814329
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 20:29 schreef pilsje-pintje het volgende:

[..]

Hoe moeten we dit nu opvatten bij Thijske? ;-)

Klinkt als een goede meet :)
_O- Scherp
14 SHADES OF GREY
Nothing is black or white. Nothing is wrong or right. But everything is 14 shades of grey.
pi_137814542
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 20:29 schreef pilsje-pintje het volgende:

[..]

Hoe moeten we dit nu opvatten bij Thijske? ;-)

Klinkt als een goede meet :)
Take it as you will ;)
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  zondag 16 maart 2014 @ 20:43:29 #69
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_137815074
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 20:29 schreef pilsje-pintje het volgende:

Hoe moeten we dit nu opvatten bij Thijske? ;-)

Als hopend dat deze vraag gesteld zou worden :')
pi_137815671
quote:
7s.gif Op zondag 16 maart 2014 20:43 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Als hopend dat deze vraag gesteld zou worden :')
Waar maak je dat uit op? Ik stop wel meer zulke teksten in mijn verslagen :P
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_137815749
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 20:51 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

Waar maak je dat uit op? Ik stop wel meer zulke teksten in mijn verslagen :P
En wat vond die poes er van?
14 SHADES OF GREY
Nothing is black or white. Nothing is wrong or right. But everything is 14 shades of grey.
pi_137815930
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 20:52 schreef tijnbrein het volgende:

[..]

En wat vond die poes er van?
Spinde goedkeurend.
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_137816273
quote:
Onderweg werden nog diepe filosofische onderwerpen aangehaald wat de meet toch een intelligent karakter mee gaf.
:') !
  zondag 16 maart 2014 @ 21:01:55 #74
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_137816514
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 20:51 schreef El_Thijs het volgende:
Waar maak je dat uit op?
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 20:51 schreef El_Thijs het volgende:
Ik stop wel meer zulke teksten in mijn verslagen
Daardoor. Proberen grappig te zijn door van die soort van dubbelzinnige opmerkingen te maken.
pi_137816665
quote:
7s.gif Op zondag 16 maart 2014 21:01 schreef Cue_ het volgende:

[..]

[..]

Daardoor. Proberen grappig te zijn door van die soort van dubbelzinnige opmerkingen te maken.
Niks mis mee
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')