Die toko schuin tegenover de Prenatal heeft het.quote:Op donderdag 6 maart 2014 19:10 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
Grappig toeval! Ik stond vorige week nog in een supermarkt in de VS met dat spul in mijn handen, wetende dat het in NL niet altijd even makkelijk verkrijgbaar is, maar ik kon niks bedenken dat ik ermee zou willen of kunnen doen.
Ik ben nu nieuwsgierig. Maar puur omdat ik me er geen voorstelling van kan maken wat je allemaal hebt uitgevreten om er nu nog gedonder mee zou kunnen krijgen. Eventueel. Wellicht.quote:Op donderdag 6 maart 2014 19:24 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Ik ga hier in ieder geval niet publiekelijk vertellen wat ik allemaal gejat en/of beschadigd heb. Voor sommige dingen word ik volgens mij nog steeds gezocht
Woehahaha 😂quote:Op donderdag 6 maart 2014 19:43 schreef lady-wrb het volgende:
ik heb een keer in het ziekenhuis een palletje in de buitendeur overgehaald en toen ging de deur niet meer open. niemand kon het ziekenhuis meer in of uit.
ze hebben de technische dienst moeten halen om de deur eruit te slopen
Wij aten ook shoarmataart.quote:Op donderdag 6 maart 2014 19:49 schreef Saffier het volgende:
Shoarmataart;
6 vel bladerdeeg
1 spitskool
Mozzarella bol
Zakje geraspte kaas
Bak shoarma van de supermarkt, ong 800 gram.
Te vervangen door gyros, shis-kebab etc.
Bekleed een (spring)vorm formaatje goede appeltaart met bladerdeeg.
Snij de spitskool in dunne reepjes.
Bak het vlees in een grote pan gaar, spitskool erbij en even roerbakken. Vocht weg laten lopen uit de pan.
Dump de helft van je vlees-spitskoolmengsel in de vorm, verdeel je mozzarella hier overheen. Rest van je vlees-spitskoolmengsel erbij.
Strooi hier een heel/half pakje geraspte kaas overheen.
Half uurtje in de oven op 200gr.
Een nadeel; ik krijg het niet droog genoeg dus loopt er bij het aansnijden van de taart behoorlijk wat vocht nog uit.
Ik doe er wel eens spekjes bij of een blikje mais of wat sperzieboontjes of...
quote:Op donderdag 6 maart 2014 19:21 schreef Leandra het volgende:
[..]
Die toko schuin tegenover de Prenatal heeft het.
Arm & Hammer, en heel keurig geprijsd.
quote:Op donderdag 6 maart 2014 19:24 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Ik ga hier in ieder geval niet publiekelijk vertellen wat ik allemaal gejat en/of beschadigd heb. Voor sommige dingen word ik volgens mij nog steeds gezocht
Houden dus, die heeft jullie uitgekozenquote:Op donderdag 6 maart 2014 19:59 schreef lady-wrb het volgende:
het is zo'n lieve goedzak
[ afbeelding ]
Ik heb yvonne gepepenquote:Op donderdag 6 maart 2014 19:34 schreef livelink het volgende:
Hoe ben jij toch door die mod-screening gekomen, TF? Mijn vertrouwen in het FOK-management is nu wel gedaald.
Ik zou hem houdenquote:Op donderdag 6 maart 2014 19:59 schreef lady-wrb het volgende:
het is zo'n lieve goedzak
[ afbeelding ]
Ach gos, die lijkt echt veel op mijn oude kat.quote:Op donderdag 6 maart 2014 19:59 schreef lady-wrb het volgende:
het is zo'n lieve goedzak
[ afbeelding ]
Klinkt heerlijk saffier!quote:Op donderdag 6 maart 2014 19:49 schreef Saffier het volgende:
Shoarmataart;
6 vel bladerdeeg
1 spitskool
Mozzarella bol
Zakje geraspte kaas
Bak shoarma van de supermarkt, ong 800 gram.
Te vervangen door gyros, shis-kebab etc.
Bekleed een (spring)vorm formaatje goede appeltaart met bladerdeeg.
Snij de spitskool in dunne reepjes.
Bak het vlees in een grote pan gaar, spitskool erbij en even roerbakken. Vocht weg laten lopen uit de pan.
Dump de helft van je vlees-spitskoolmengsel in de vorm, verdeel je mozzarella hier overheen. Rest van je vlees-spitskoolmengsel erbij.
Strooi hier een heel/half pakje geraspte kaas overheen.
Half uurtje in de oven op 200gr.
Een nadeel; ik krijg het niet droog genoeg dus loopt er bij het aansnijden van de taart behoorlijk wat vocht nog uit.
Ik doe er wel eens spekjes bij of een blikje mais of wat sperzieboontjes of...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |