abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 11 maart 2014 @ 16:52:33 #76
168804 Buitendam
Commissaris.
pi_137621918
quote:
99s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 16:44 schreef Yi-Long het volgende:

[..]

Je vergeet de films van Wong Kar Wai.
Niet te verwarren met Wong Gam Ma
Dit, dus.
  dinsdag 11 maart 2014 @ 16:53:49 #77
54884 Yi-Long
Snorloze Zeiksnor
pi_137621959
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 16:52 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Niet te verwarren met Wong Gam Ma
:P
pi_137647694
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 15:10 schreef turance het volgende:
300: Rise of an Empire (2014) - IMDb

[ afbeelding ]

Deze film speeld zich voor, tijdens en na de gebeurtenissen af van 300 uit 2006.

Als je je hebt vermaakt met de eerste film, en van series zoals Spartacus houdt, dan moet je deze film ook zien!

Net zoals de eerste film gaat het om geweld, slow motion en vette gevechtsscenes. 300 speelde zich af in Thermopylae, The Hot Gates en 300: Rise of an Empire gaat voornamelijk over de zeeslagen die tijdens en na de val van King Leonidas van Sparta zich afspelen. Het hoofdpersonage, Themistokles, leidt de Griekse vloot waar Sparta nog niet bij hoort. Hij probeert Sparta bij de Griekse vloot te verenigen, maar Queen Gorgo gaat hier niet mee akkoord. Themistokles gaat daardoor zonder de Spartaanse vloot het gevecht aan tegen het Perzische rijk.

Net zoals 300 heeft 300: Rise of an Empire hele mooie (slow motion) (CGI) beelden, met veel actie. Ik heb me de hele film vermaakt!

Natuurlijk is het allemaal wel heel erg over de top, maar goed, het is maar net met welke instelling en verwachting je een film gaat kijken.

Dikke 8 omdat het puur vermaak was!

IMDB cijfer: 7,2
Mijn cijfer: 8
Veel, veel, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel slooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwww moooooooooooooooooooooooootiooooooooooooooooonnnnnnnn............. :O :z :Z

5; het verhaal is weinig interessant, de personages boeien niet en zijn nauwelijks ontroerd door bijvoorbeeld de dood van een familielid, iedereen schreeuwt "freedom!", de volgorde van de scenes voelt rommelig, en de meest interessante figuur uit deze film, Xerxes, krijgt te weinig screentime.

Oh, en de grootte van de vloten en de tactische inzet hiervan zijn onvoldoende duidelijk in beeld gebracht.

En blubberbloed.
  woensdag 12 maart 2014 @ 18:05:35 #79
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_137663290
Los Angeles Plays Itself (2003) - IMDb
Filmprofessor Thom Andersen geeft een bijna 3 uur durend college over hoe Los Angeles in films afgebeeld wordt. Ik vond het echt bere-interessant! Hij heeft niet de beste vertelstem, tikkeltje zeurderig, maar het past wel bij de sfeer van deze docu. Niet altijd komt Los Angeles namelijk goed naar voren in de Hollywood-films volgens hem. Andersen laat dat haarfijn en met wat cynisme zien in allerlei korte filmfragmenten die vervolgens gebundeld zijn in de onderwerpen, die hij behandelt. Zo worden de typische landmarks getoond en ook op welke manier ze gebruikt worden in de diverse films. Erg leuk om te herkennen of te zien, zeker als je zelf eens in deze stad bent geweest. Ook het buitenproportiele voorkomen van al dan niet corrupte L.A.-Cops (iets wat mij altijd opvalt) wordt ook behandeld. Cijfer: 7,5

I Confess (1953) - IMDb
Een ruime voldoende voor deze Hitchcock, waarin hij zijn typische stijlkenmerken loslaat op een aardige thriller. Een priester wordt ongemerkt verdacht van een moord, terwijl hij tijdens een biechtsessie al gehoord heeft wie de daadwerkelijke moordenaar is. Grote vraag is hoe dit allemaal tot een einde komt. Het loopt allemaal volgens de regeltjes en daardoor is het niet heel uitzonderlijk, maar prima vermaak blijft dit wel. Cijfer: 7

A Face in the Crowd (1957) - IMDb
Dit werk van Elia Kazan is niet heel bekend, maar het mag er zijn! A Face in the Crowd is een kruising tussen Network (wat betreft invloed van de media) en Being There (wat betreft omhoogvallende personages). Lonesome Rhodes is een klaploper die per toeval ontdekt wordt door een radiopresentatrice. Hij is een onbevangen kerel die recht voor zijn raap is en vol humor zit. Dit zorgt ervoor dat hij een geliefd bekend figuur wordt door heel Amerika.

Dit kan natuurlijk niet goed gaan en het tweede deel vond ik dan ook het beste deel van de film. Prachtig hoe maniakaal Andy Griffith zijn personage laat worden, echt een wereldrol. Qua pluspunten blijft het daar niet bij, want de dialogen zijn ook hip en vlot. Tot slot verrast Kazan de kijker met toffe scenes, waarbij een reclame waarin Rhodes een rol speelt van een of andere energiepil hilarisch gaaf is. Cijfer: 8
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_137696515
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 15:11 schreef Asskicker14 het volgende:
HER (Spike Jonze, 2013}

[ afbeelding ]

10/10

Theodore Twombly is een introverte, eenzame man die net is gescheiden en op zoek is naar liefde. Op een dag installeert hij zijn nieuwe Operating System; haar naam is Samantha en zij is een kunstmatig intelligente schepsel die in staat is om net als mensen emoties te voelen. Theodore en Samanta bouwen een relatie op en raken verliefd. Dit gaat niet geheel zonder problemen.

Spike Jonze weet onconventionele ideeen om te zetten in prachtige films, in Her zien wij wellicht de toekomst van liefdes-relatie in de nabije toekomst, in een samenleving waar heel veel mensen meer tijd doorbrengen achter computers/smartphones dan met mensen is zo'n scenario niet ondenkbaar. Ik was diep onder de indruk van deze film, Joaquin Phoenix weet angst en hopeloosheid zo goed te verbeelden in zijn karakter Theodore dat ik een intense verbondenheid voelde met hem. De eenzaamheid van Theodore, het verlangen naar een connectie met een ander maar niet weten hoe daar te geraken. Op een gegeven moment begint Amy Adams' karakter over het loslaten van angst. We zijn maar hier op aarde voor een korte periode. Zolang ik besta, wil ik mijzelf plezier permitteren. 'So fuck it'. Deze film is een paar dagen na het zien nog steeds vers in mijn geheugen en ik kan mij niet herinneren wanneer een film voor het laatst daar in geslaagd is. Spike Jonze heeft het weer voor elkaar gekregen. Dit is een meesterwerk.
Gisteren gezien en ja: dit is een prachtfilm.

Zeer origineel, geweldig plot en zet aan tot tot denken. Zeer actueel en relevant. Regelmatig is de film ook erg grappig.

Wel voelde ik niet erg mee met de personages, ik vond het voornamelijk interessant om de ontwikkelingen te volgen. Geen brok-in-keelmomenten, maar toch de beste film die ik tot dusver zag in 2014.

Qua thematiek, gevoel en personages deed Her mij trouwens erg denken aan Eternal Sunshine Of The Spotless Mind.
  donderdag 13 maart 2014 @ 18:08:59 #81
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_137700079
quote:
1s.gif Op donderdag 13 maart 2014 16:11 schreef ohnikua het volgende:

[..]

Gisteren gezien en ja: dit is een prachtfilm.

Zeer origineel, geweldig plot en zet aan tot tot denken. Zeer actueel en relevant. Regelmatig is de film ook erg grappig.

Wel voelde ik niet erg mee met de personages, ik vond het voornamelijk interessant om de ontwikkelingen te volgen. Geen brok-in-keelmomenten, maar toch de beste film die ik tot dusver zag in 2014.

Qua thematiek, gevoel en personages deed Her mij trouwens erg denken aan Eternal Sunshine Of The Spotless Mind.
Qua thematiek? Het zijn allebei fantastische films en persoonlijke favorieten van me en ja, ze hebben een hele belangrijke rol weggelegd voor liefde. Maar ESOTSM gaat over onuitwisbare liefde en Her veel meer over eenzaamheid in combinatie met liefde. Qua gevoel en thematiek zie ik veel meer verband met Lost in Translation, zie ook dit bijvoorbeeld.

Verder wel eens met je (ook geen brok in de keel, wel een constante glimlach), de review op frontpage is dan ook van mij afkomstig. :)
pi_137703763
Je hebt gelijk, bij thematiek bedoelde ik eigenlijk de combinatie liefde/science fiction.

Qua gevoel bedoel ik de kalmte met onderliggende spanning. De bijzondere wereld, de muziek etc. Lost in Translation heeft er ook wel wat van weg, ja.
pi_137709532
Short Term 12 (2013)


Indie filmpje. Best wel heavy, het geeft je een realistisch kijkje in het leven van probleem jongeren in een jeugdzorg tehuis. Een film die je maakt lachen en huilen. Must see. En hoewel de vele awards vind ik het vreemd dat er geen oscar nominatie is.

IMDB: 8.1
Ik: 9
Veni, vidi, vodka.
pi_137714119
The Day (2011) - IMDb


Omdat ik door The Road (2009) - IMDb de smaak aardig te pakken had nog maar eens een film in dit genre gekeken.

Misschien waren daardoor m'n verwachtingen te hoog gespannen. Op imdb wordt The Walk laag gewaardeerd en dat doe ik ook. Het verhaal is niet heel goed en bovendien slecht uitgewerkt. Het acteer werk is matig maar stoort niet op de vervulling van één rol na: de domme vrouw. Er zit één vrouw in de film die werkelijk alles wat ze doet fout doet en bovendien wordt deze rol slecht gespeeld.

In het eerste half uur zitten wel wat interessante beelden verwerkt en het filter dat gebruikt wordt maakt de film lekker rauw.

5.5/10 --> geen afrader

Reasonable Doubt (2014) - IMDb


Recht toe recht aan verhaal: jongeman met ambitie tot officier van justitie doet iets stoms en verpest hiermee mogelijk zijn carrière.
Hieruit voortkomend ontwikkeld zich een spel tussen hem en zijn tegenspeler (Samual L Jackson).
Alhoewel de rol die Jackson hierin speelt hem op het lijf geschreven staat vind ik dit niet zijn beste prestatie als acteur. Desondanks vind ik het wel een vermakelijke film.

6.5/10 --> aanrader als je een keer niks te doen hebt.

The Departed (2006) - IMDb


Fijne gangster film met als extra toevoeging een interessant uitgewerkt kat en muisspel tussen undercovers in zowel het gangsterkamp als in het politiekamp. Acteerwerk is goed, verhaal is goed uitwerkt, geen bijzonder camera werk. Film is spannend en ik heb met veel plezier gekeken.

8/10 --> aanrader

[ Bericht 8% gewijzigd door voederbietel op 13-03-2014 22:45:06 ]
TARDIS. † 22-7-2015 *22-1-2016
pi_137715872
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 00:00 schreef speknek het volgende:
Rauwe film over Tom Hanks als kapitein van een containerschip dat gekaapt wordt door Somalische piraten. Wat volgt is een zenuwslopende twee uur waar je rondgegooid wordt tussen hoop en vrees, met mooie reversals in macht en groot naar klein en klein naar groot (het is duidelijk als je het ziet hehe). Uitermate goede film zonder overtollig vet, die als thriller toch nog redelijke diepgang in de karakters krijgt, met een van Hanks beste rollen in een toch al niet onaardig oeuvre.

Was idd een prima film, boeit van begin tot einde !
pi_137717920
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 23:00 schreef Alpha_X het volgende:

[..]

Was idd een prima film, boeit van begin tot einde !
Het einde was fenomenaal geacteerd door Tom Hanks _O_
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_137718079
quote:
0s.gif Op donderdag 13 maart 2014 23:43 schreef FireFox1 het volgende:
Het einde was fenomenaal geacteerd door Tom Hanks
absoluut! kwam zeer realistisch over
pi_137722774
The Grand Budapest Hotel (2014) - IMDb


Gustavo H is de conciërge van het Grand Budapest Hotel en de geheime liefde van Madame D. Als zij om het leven komt en hij genoemd wordt in het testament moet hij samen met zijn maatje Zero uitzoeken hoe ze om het leven is gekomen, en wie er achter haar fortuin aanzit.

Wes Anderson die na Moonrise Kingdom deze keer kiest voor een detective (achtige) film. En het is precies wat je er van verwacht, namelijk geweldige shots, mooi kleurgebruik, top muziek en humor. Lang geleden dat ik zo veel gelach heb gehoord in een bioscoopzaal. Ralph Fiennes is in topvorm voor deze film, maar dat kan eigenlijk voor iedereen in de film gezegd worden. De rol van Adrien Brody als 'slechterik' vond ik top, evenals Willem Dafoe die rücksichtslos katten uit ramen pleurt _O-

Ik: 8.5
Imdb: 8.4
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
pi_137726474
The Counselor



Men neme top-regisseur Ridley Scott en een topcast met Michael Fassbender, Cameron Diaz, Penelope Cruz, Javier Bardem en Brad Pitt, en maakt er dan een enorme kutfilm van.

Onbegrijpelijk...

Fassbender speelt een advocaat die om onduidelijke redenen in geldproblemen zit en met zijn rug tegen de muur staat, hierdoor gaat ie via een kennis/vriend/oude cliënt/wat dan ook (ook onduidelijk) de drugshandel in. De deal gaat mis en het drugscartel gaat zich ermee bemoeien.

Vooraf leek me dit echt een topfilm, maar ik heb zelden zo'n matige film gezien, zeker als je de regisseur en cast meeneemt in de beoordeling.

2-3 aardige scenes, verder ruim 2 uur geen reet aan.

3/10
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_137726638
Het Diner

Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen, dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste films, de oorlog in Irak, vakantieplannen, et cetera. Maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen.




De twee vijftienjarige zoons van beide echtparen, Michel en Rick, hebben samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten. Tot dusver zijn alleen vage beelden van de twee in Opsporing verzocht vertoond en zit het onderzoek naar hun identiteit vast. Maar hoe lang nog? Twee mannen, twee vrouwen, twee zoons ­– wie durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind? Wat het nog ingewikkelder maakt is dat de vader van een van de jongens de beoogde nieuwe minister-president van Nederland is.

Eh...... ja best wel een aardige film voor tussendoor...

http://www.moviemeter.nl/film/90394
pi_137770971
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 maart 2014 09:31 schreef HostiMeister het volgende:
The Grand Budapest Hotel (2014) - IMDb
[ afbeelding ]

Gustavo H is de conciërge van het Grand Budapest Hotel en de geheime liefde van Madame D. Als zij om het leven komt en hij genoemd wordt in het testament moet hij samen met zijn maatje Zero uitzoeken hoe ze om het leven is gekomen, en wie er achter haar fortuin aanzit.

Wes Anderson die na Moonrise Kingdom deze keer kiest voor een detective (achtige) film. En het is precies wat je er van verwacht, namelijk geweldige shots, mooi kleurgebruik, top muziek en humor. Lang geleden dat ik zo veel gelach heb gehoord in een bioscoopzaal. Ralph Fiennes is in topvorm voor deze film, maar dat kan eigenlijk voor iedereen in de film gezegd worden. De rol van Adrien Brody als 'slechterik' vond ik top, evenals Willem Dafoe die rücksichtslos katten uit ramen pleurt _O-

Ik: 8.5
Imdb: 8.4
Een heerlijke Wes Anderson weer ja. Ook ik moest het hardst lachen bij de kat uit het raam :)
Topfilm om alle redenen die jij noemt, helemaal mee eens, al zou ik de film zelfs wel een 9 willen geven.
pi_137771244
Tegen beter weten in Grown Ups 2 gekeken. Deel 1 was al niks (zoals elke film met Adam Sandler), maar ook nu is het hem weer gelukt om een schijtfilm te produceren.

2 / 10.

The Social Network ook maar eens gekeken. Acteerwerk redelijk, verhaallijn was al bekend... Verder niet heel erg boeiend allemaal.

5/10
pi_137776138
MANNENHARTEN



Redelijk vermakelijke feel good film,

Verhaal is simpel, het gaat over een aantal mannen die hun liefdesleven nou niet helemaal 'perfect'' hebben.. De acteerprestaties zijn redelijk (wel een paar zeer irritante, zoals Georgina die kan dus ECHT niet acteren!).
De humor is redelijk, komt en gaat...

Vermakelijk om een keer te zien, meer niet
6-
  zaterdag 15 maart 2014 @ 20:40:48 #94
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_137778328
The Vikings (1958)
The Vikings is een amusante en ouderwetse avonturenfilm over een strijd tussen Vikingen en Engelsen. De Vikingen worden als een stel lompe horken afgeschilderd, de Engelsen als wat slimmer en meer ontwikkeld. Baas van het stuk is de eenogige (knappe make-up!) Kirk Douglas met een heldhaftige en rol. Voor de rest is het ietwat soaperige ontwikkelingen en heeft het wat gevechten her en der. Die komen knullig, maar desalniettemin charmant over. Cijfer: 7

Don Jon (2013)
Hmm, had van Joseph Gordon-Levitt als regisseur een veel intellectueler debuut verwacht
:P. Vond het in het begin erg puberaal en quasi-hip, maar gelukkig verbetert dat wel gedurende de film. Echt gewaagd is het qua onderwerpkeuze (vanwege Shame) echter ook niet, dus er blijft eigenlijk een net-niet film over. Anyway, het was okee in elkaar gezet met toffe montage. Schamele voldoende dan maar :s)! Cijfer: 6

The Ugly Truth (2009) - IMDb
Aan dit soort voorspelbaar formulewerk ga ik niet teveel woorden aan vuil maken :'). Dit was in alle opzichten een bijzonder matige film. Cijfer: 4,5

Inside Llewyn Davis (2013) - IMDb
Hmm, ik weet het nooit zo goed met folkmuziek. Ik vind het wel lekker wegluisteren, maar tegelijkertijd is het vaak ook niets meer dan voortkabbelend gezemel over simpele akkoordenschema's, zoals John Goodman uitlegde. Van de liedjes moet deze film over een aan lager wal geraakte singer-songwriter het dan ook niet hebben. Waar dan van wel? Van de situaties die Llewyn Davis min of meer over zichzelf roept. Het is tragisch en tegelijkertijd ook komisch. Sommige dialogen/discussies werden erg tof afgekapt door gortdroge antwoorden, maar echt heel briljant hilarisch werd het nooit. Anyway net als bij folkmuziek, kijkt deze film wel lekker weg. Ruime voldoende voor Llewyn Davis! Cijfer: 7
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zaterdag 15 maart 2014 @ 21:27:52 #95
356891 Abed
hooggeleid
pi_137780375
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 00:00 schreef speknek het volgende:
Captain Phillips (2013) - IMDb

Rauwe film over Tom Hanks als kapitein van een containerschip dat gekaapt wordt door Somalische piraten. Wat volgt is een zenuwslopende twee uur waar je rondgegooid wordt tussen hoop en vrees, met mooie reversals in macht en groot naar klein en klein naar groot (het is duidelijk als je het ziet hehe). Uitermate goede film zonder overtollig vet, die als thriller toch nog redelijke diepgang in de karakters krijgt, met een van Hanks beste rollen in een toch al niet onaardig oeuvre.

9.
_O-
'Als de vis gaat stinken moet je bij de kop beginnen' - Aad300
  zaterdag 15 maart 2014 @ 21:44:25 #96
8369 speknek
Another day another slay
pi_137781023
La vie d'Adèle - Chapitres 1 et 2 (2013) - IMDb



Film over jonge middelbare scholiere Adele (Exarchopoulos) die opslag verliefd wordt op de oudere Emma (Seydoux). Schuchter meisje uit arbeidersgezin dat wat wil met een out-and-proud grrl van zeer goede komaf. Een tijdlang lijkt het goed te gaan.
Vooral berucht om de expliciete seksscenes, en die zijn ook zeker... prettig (voor mannen dan tenminste), maar wat vooral opvalt is het uitstekende acteerwerk van Adele Exarchopoulos, die van mij zo de oscar mag krijgen en als ze de overstap weet te maken naar Hollywood zullen we hopelijk nog veel van d'r zien. De film zelf heeft mooie beelden en veel thematiek, zowel in tekst (thema's genoemd in de schoolklas komen later terug in de gebeurtenissen) als in beeldtaal. Ook het thema van de film zelf, de eerste liefde die enorm heftig is maar uiteindelijk meer op hormonen is gestoeld dan overeenkomsten in interesses, zal voor veel mensen een gevoelige snaar raken.
Toch wordt de film nooit echt meer dan de losse delen. De gebeurtenissen blijven te alledaags, een aantal van de tijdssprongen waren niet zo goed weergegeven, en ik miste denk ik muzikale begeleiding. Hierdoor blijft alles vrij mechanisch, en alleen het imposante blubberwerk van Adele genoeg om echte empathie op te brengen.

7.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_137794659
uiteraard kan ik niet achterblijven:

12 Years a Slave (2013) - IMDb

Ik heb ademloos zitten kijken. Heftige, sterke film! Ik geef een 9 :o
just give a second thought
what if we don't get caught...
  zondag 16 maart 2014 @ 17:01:22 #98
8369 speknek
Another day another slay
pi_137804626
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 maart 2014 21:27 schreef Abed het volgende:

[..]

_O-
Hmkay.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  zondag 16 maart 2014 @ 23:02:23 #99
359067 Leafeon672
Verzuurde twintiger
pi_137825449
quote:
0s.gif Op woensdag 5 maart 2014 00:00 schreef speknek het volgende:
Captain Phillips (2013) - IMDb

Rauwe film over Tom Hanks als kapitein van een containerschip dat gekaapt wordt door Somalische piraten. Wat volgt is een zenuwslopende twee uur waar je rondgegooid wordt tussen hoop en vrees, met mooie reversals in macht en groot naar klein en klein naar groot (het is duidelijk als je het ziet hehe). Uitermate goede film zonder overtollig vet, die als thriller toch nog redelijke diepgang in de karakters krijgt, met een van Hanks beste rollen in een toch al niet onaardig oeuvre.

9.
Ook gezien onlangs, maar toch
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op dinsdag 26 augustus 2014 00:04 schreef spijkerbroek het volgende:
Taalverkrachting is een misdrijf.
Op maandag 21 september 2020 18:37 zal yvonne het volgende schrijven:
Ik neuk jullie allemaal de moeder.
  zondag 16 maart 2014 @ 23:16:43 #100
8369 speknek
Another day another slay
pi_137826091
quote:
0s.gif Op zondag 16 maart 2014 23:02 schreef Leafeon672 het volgende:

[..]

Ook gezien onlangs, maar toch
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja okay, ik wist al dat het
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dus heel spannend was dat niet voor mij.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')