abonnement Unibet Coolblue
  zondag 2 maart 2014 @ 00:01:32 #1
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_137292112


Hoe te posten in dit topic :?
Simpel! Zet de titel van de zojuist gekeken film neer, al dan niet bold plus IMDb-linkje. Vervolgens een mooie filmposter of frappant screenshot (geen gele kikkers of Moviemeterplaatjes!) en daaronder een verhaaltje wat je nu zo gaaf of niet gaaf aan de film vindt. Let op: controversiële meningen worden ten zeerste gewaardeerd! Ter afsluiting geef je de film nog de waardering in of sterren of een cijfer van 1 tot en met 10. Of je doet toch iets heel anders, dat mag ook. Loze maanddumps wat je gezien hebt of nietszeggende ultiem korte recensies worden desalniettemin minder gewaardeerd.

Meningen en vragen over het plot dienen gemarkeerd te worden met de spoiler-tag zodat je voor anderen de film niet verpest, als men ooit besluit de film nog eens te kijken :).

Kijkerslijstjes over de hele maand worden niet gewaardeerd.

Dat we elkaar mogen aansteken tot het kijken van elkaars filmkeuze ^O^

Vorige topics.

OP topicreeks
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 2 maart 2014 @ 00:02:28 #2
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_137292145
Topic moet nog opgehoogd worden met de juiste Romeinse cijferreeks. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 2 maart 2014 @ 00:06:23 #3
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_137292246
La vie d'Adèle - Chapitres 1 et 2 (2013) - IMDb

Terechte winnaar van de Gouden Palm van Cannes in 2013.
Prachtig gespeeld verhaal over meisje die er achter komt lesbische gevoelend te hebben.
Eerste ontdekkingstocht op dat gebied met een iets oudere studente Kunst.
Beetje 'coming of age'-film, maar wel herkenbaar qua emoties en teleurstellingen.
Soms, wat mij betreft, iets te lang durende bijna pornografische, seksscènes.
Wordt ruimschoots gecompenseerd door het naturel spelen van de hoofdpersonen.

IMDb:8,0
Ik: 8,0
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_137297119
The Lone Ranger.

Voorspelbaar verhaaltje. Acteerwerk was ok, evenals de beelden van de omgeving e.d. Verder allemaal net wat te gelikt voor een "western"-achtige film.

IMDB: 6,6
Ik: 5,0
  zondag 2 maart 2014 @ 11:34:59 #5
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_137300482
Pitch Perfect (2012)
Doh, had niet gedacht dat dit zo tenenkrommend irriterend zou zijn. Een gemiddelde aflevering van Spangas heeft meer diepgang en is gaver om te zien. De a capella-zang deed me niets, terwijl daar een film zoals deze nog enige pluspunten kan uithalen. De karakters over de gehele linie waren heel matig met als triest dieptepunt die walvis-uit-de-PLUS-look-a-like. Anna Kendrick kan volgens mij veel beter dan dit, maar ja ze moet dan wel betere filmkeuzes gaan maken. Cijfer: 4

Lo imposible (2012)
Dit mag dan gebaseerd zijn op een waargebeurd verhaal, maar wanneer het gewoonweg slecht en oversentimenteel geschreven is, dan blijft er toch een teleurstellende film over. Al gauw zijn de kaarten geschud en is het de vraag wanneer en hoe een door een tsunami verscheurd gezin elkaar weer terug vindt. Dit gaat gepaard met drakerige dialogen, waarbij vooral de rol van de oudste zoon slecht uitpakt. Wat was dat acteren matig van Tom Holland... Cijfer: 5

Moby Dick (1956)
In de jaren '50 was Moby Dick vast een heel spektakel, maar nu komt het nogal verouderd over. De hoogdravende dialogen inclusief de continu aanwezige christelijke ondertoon helpen nou ook niet bepaald mee. Alleen de walvis Moby Dick zelf is de moeite waard om te zien. Met Jaws en alle technische uitdagingen daarvan in het achterhoofd zag dit er ook nog relatief goed uit. De strijd tegen hem aan het einde van de film is dan ook het hoogtepunt. Cijfer: 6

Rush (2013/I)
Heej, wat een toffe film is dit! Rush toont de rivaliteit tussen de Formule 1-coureurs James Hunt, een Britse playboy die er op los leeft en Niki Lauda, een berekende Oostenrijker, die recht voor zijn raap is. Beide rollen worden erg overtuigend en knap ingevuld door Hemsworth en Brühl. Qua productie zag het er ook nog eens erg seventies en dus goed uit. En dat voor een film van Ron Howard, die ik toch niet een heel geweldig regisseur vind...

Anyway, ben niet zo thuis in de Formule 1 en wist ook niks van het seizoen dat gevolgd werd. Dus dat maakte de film nog eens extra boeiend en spannend om te volgen. Het viel me op dat het er toentertijd wel wat anders aan toegaat dan nu denk ik. Het waren toen toch meer een stel gemotoriseerde cowboys die met gevaar voor hun leven de racebaan opgingen. Het clubje rond de Formule 1 kwam ook wat minder professioneel maar wel hecht over. Misschien heeft dat geschetste beeld iets teveel last van de race-romantiek toentertijd, maar goed dat terzijde. Cijfer: 8
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_137304470
Oscar-weekend

12 Years a Slave (2013) - IMDb
Ja, het was allemaal ingrijpend wat er in deze film gebeurde en ook het acteerwerk was goed, dat zag ik wel. Maar toch was het geen film die me bijblijft, wat ik absoluut wel had verwacht door het thema. Ik zag 'm thuis, misschien is dit zo'n film die je in de bios moet zien. Er zaten ook veel onprettige scènes in, noem me een watje maar ik kan daar niet te lang naar kijken. Goede film, maar ik had er meer van verwacht. Lastig om uit te leggen waar het aan ligt...

American Hustle (2013) - IMDb
Zeer vermakelijke film met ook weer goed acteerwerk. Christian Bale ben ik nooit zo'n fan van, hij speelt ook een beetje een vlak karakter. Geen echte slechterik, maar sympathie wekte hij ook niet bij me op. Wel heb ik genoten van Bradley en Jennifer, die twee kunnen weinig verkeerd bij me doen. Maar ook deze film verdient wat mij betreft geen Oscar voor beste film. Die mag van mij toch naar The Wolf of Wall Street.
pi_137331763
Hasta la Vista (2011) - IMDb

3 jonge Belgische gasten houden van wijn en vrouwen. Er is alleen een dingetje ze zijn gehandicapt. Op zoek naar liefde en avontuur willen ze een reis maken. Het doel is een wijnreis, althans dat vertellen ze de familie, het eigenlijke doel een Spaans bordeel gericht op gehandicapten.
Bijzonder verhaal over een bijzonder en voor sommigen gevoelig onderwerp. Ze brengen het met humor en relativering. Hierdoor wordt het een prima roadmovie. Het voelt allemaal heel natuurlijk aan, inclusief het ongemakkelijke gevoel dat je krijgt als een van hen zich als een complete klootzak gedraagt ondanks of dankzij zijn handicap. Als kijker zit je dan wel even in dubio, mag ik me aan hem ergeren of is dat sociaal niet geaccepteerd... Moeilijke vragen in een redelijk makkelijk jasje is misschien wel een mooie conclusie.
IMDb: 7,4
Ik: 7,5

The World's End (2013) - IMDb

Deel 3 in de Pegg/Frost trilogie. Dit deel gaat over een stel 40-ers die een pubcrawl uit hun jonge jaren gaan overdoen omdat een van hen niet in staat is om op te groeien. De avond verloopt niet zoals ze dachten, terwijl de een bezig is om het verleden op te rakelen en de ander bezig is het te ontkennen lijkt er het een en ander niet in de haak in het dorp... Op zich is het best aardig als je van moderne Britse comedy houdt, een genre waar Pegg en Frost best een belangrijke rol spelen. Het grote probleem hier is eigenlijk dat het meer een Simon "kijk eens hoe leuk ik ben" Pegg vehicel is geworden. En dat werkt helaas niet zo best. Het is allemaal te makkelijk te onlogisch en te flauw. Voor een doordeweekse dag is het best nog wel een aardige 1 uur 45 vermaak maar zo goed als Shaun of the Dead wordt het nergens.
IMDb: 7,1
Ik: 5,5
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_137332320
Amelie

Al eens gezien, maar m'n vriendin had hem nog nooit gezien, dus vandaar. Blijft wel vermakelijk, ben geen fan van films in andere talen, maar dit is wel te doen.

8.
  maandag 3 maart 2014 @ 00:25:42 #9
259569 ZodiaX
..:: 0-Day all the way ::..
pi_137333601
12 Years a Slave (2013) - IMDb



In the antebellum United States, Solomon Northup, a free black man from upstate New York, is abducted and sold into slavery.


De groote naam bij de oscars, waarschijnlijk diegene die de oscar weer net voor Leonardo Dicaprio's neus weghaald.
Nou dat zou een beste film moeten zijn....niet echt.

Laat ik als eerste zeggen dat het geen slechte film is, zeker niet, het is een prima film.
Maar er zitten wel wat minpunten aan, met name de dode momenten...een minuut of 2 lang kijken naar een gezicht wat her en der wat beweegt is nou niet is leuk, er zitten zoveel dode momenten in wat waarschijnlijk dramatisch bedoeld is maar dat komt niet echt over, in het begin heb ik een paar keer gedacht om gewoon te kappen met de film en iets anders te kijken, het enige wat me deed blijven kijken was dat dit de grote oscar winnaar zou zijn.

Ik heb er geen spijt van, het is een goede film en zal vast historisch accuraat zijn.
Maar toch was het niet zo bijzonder als dat ik had gehoopt, flink aantal saaie momenten in.
En ben bang dat deze film veel oscars binnen gaat halen omdat het een serieuze film is over de slavernij.

Imdb: 8,3
Ikke: 7,0
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
pi_137341066
Recep Ivedik 3



Nu was deel 1 leuk, was deel 2 redelijk, is deel 3 ZWAAR matig..

Het verhaal inde recep ivedik films was altijd al dun, maar door de leuke groffe humor was het prima..
Echter heeft deel 3 0,0 verhaal lijn, het kabbelt maar voort...
Ook de scenes met de lekkere groffe humor ontbreken, ipv grof had ik het gevoel naar een puur stomme man te kijken... Die de meest domme niet grappige dingen deed.
Jammer... ECHT een tegenvaller.....

4
pi_137342897
Oscardaggie gisteren dus wat films gekeken in deze volgorde:

The Wolf of Wall Street (2013) - IMDb

Jordan Belfort heeft de manier gevonden om gebakken lucht te verkopen en er royal geld voor te vangen op de beurs. Beetje de rise and fall van een iemand die teveel geld heeft dan goed is voor iemand, door Scorsese.

En het is precies wat je verwacht dat het is. Over de top, met een laagje cocaïne. Heerlijk om naar te kijken, af en toe een beetje absurd maar nergens belachelijk. Lekkere muziek, maar dan om een of andere reden klopte die niet met de scenes waarin ze voorkwamen. Leo doet wat ie meestal wel doet; goed, maar niet goed genoeg voor een Oscar. En Jonah Hill was de gangmaker wmb. Had misschien paar kwartier korter gekund, maar ach, Scorsese-dus dan weet je dat en neem je dat voor lief. :)

Ik : 8
Imdb: 8.5

Dallas Buyers Club (2013) - IMDb

Ron Woodroof neukt en zuipt veel en krijgt onverwachts HIV, terwijl hij te horen krijgt nog 30 dagen te leven wordt er een nieuw medicijn getest als antwoord op de hedendaagse HIV epidemie. Omdat de effecten van dit medicijn op zijn zachts gezegd ongunstig zijn voor de patienten, neemt Ron het heft zelf in handen en gaat zo zijn eigen cocktail aan 'illegale' drugs verkopen aan HIV patienten.

Ik ben zelf sowieso een beetje fan van McConaughey de laatste jaren, zeker met True Detective nu op HBO en dat hij dan een oscar voor deze film als beste acteur krijg snap ik wel . Net als Leto trouwens, die twee zagen er allebei fucked up ziek uit, plus ze brachten dat ook goed over, vooral de onmacht waar ze tegenaan lopen is frustrerend. Zo eentje waarvan je gaat juichen als het wel een keertje voor ze meezit. Netjes.

Ik: 8+
Imdb: 8

12 Years a Slave (2013) - IMDb

Vrije man Solomon wordt door een stelletje kidnappers verkocht als slaaf. Daarna, tja, slaven shit.

Ejiofor als Solomon, goed. Had verwacht dat die een Oscar zou winnen, maar niet teleurgesteld dat het niet zo was. De plaatjes waren mooi, het onderwerp niet zo. Prima van films dat er tegen dat zere punt aan wordt getrapt, zeker in Amerika, maar maak het niet meer dan het is. Het is een bijzonder verhaal, had sterk acteerwerk, maar zonder die bonuspunten voor white-guilt had ie imho niet de Oscar voor beste film mee naar huis moeten nemen.

Ik: 7+
Imdb: 8.3

American Hustle (2013) - IMDb

Irving Rosenfeld is een husselaar die samen met zijn maîtresse gepakt wordt door een sullige politieagent. Om onder een straf uit te komen moeten ze nog wat kopstukken erin luizen. Maar door de roekeloze ambitie van de agent en Irvings labiele vrouw wordt dat een gevaarlijk spelletje.

Degelijke film, voornamelijk omdat ik het zo te doen had met Irving. Prima werk van de hele cast trouwens want ik had aan het einde van de film een schijthekel aan Jennifer Lawrence en Bradley Cooper en ontzettend medelijden met Jeremy Renner. Lekker vlot script, maar niet veel meer dan dat. Gewoon degelijk, niets heel bijzonders maar wel met een heerlijke soundtrack.

Ik: 7.5
Imdb: 7.6

Her (2013) - IMDb

Ted is een schrijver die verliefd wordt op het AI van zijn operating system. Ted is ook een beetje een emo bitch. En de computerstem is van ScarJo. dus dat is dat.

Een hipsterfilm pur sang. Maar goed, Spike Jonze, dus tja. Joaquin Phoenix speelt Ted goed, als het dus een whiney emo bitch moest voorstellen. Maar het verhaal is daarentegen wel bijzonder en ontzettend verfrissend. Een beetje sci-fi, een beetje emotie en dat in een mooie wereld met bijzondere kleurmotiefjes en lekkere hipster muziek. Enige wat me niet aanstaat is dat een hoop whiny emo hipsters zich gaan identificeren met het gejank van Ted en het het daardoor als legitiem gedrag gaan zien.

Ik: 8+
Imdb: 8.3

Philomena (2013) - IMDb

Philomena heeft 50 jaar geleden gedwongen haar zoon afgestaan aan een stelletje nonnen en gaat samen met journalist Martin op zoek naar haar zoon.

Ontzettend aandoenlijke film. Ik wist niet dat Steve Coogan ook normaal kon acteren, maar dat dame Dench nog steeds een baas is, blijft mooi om te zien. En ze hebben goede chemie, dat is misschien nog wel belangrijker aangezien alle sterke dialogen tussen hun zijn. Misschien komt het gewoon omdat ik momenteel een zwak heb voor lieve oude vrouwtjes. In mijn ogen, zeker nu ik er weer over nadenk misschien wel mijn favoriet van deze dag.

Ik: 8.5
Imdb: 7.8

(Eerder al eens gezien, maar mijn medekijkers nog niet.)
Gravity (2013) - IMDb

Ryan Stone is een engineer ofzo, zit in de ruimte en shit gaat mis en moet dus weer zorgen veilig op aarde te landen.

Top prestatie van Sandra Bullock, was ook erg verbaasd dat Blue Jasmine, euhm, Blanchett ermee aan de haal ging, maar dat is een andere review. Tja, Alfonso Cuaron, lange shots, ruimte, beklemmend gevoel en natuurlijk geile plaatjes. Begrijpelijk dat deze zoveel prijzen (voornamelijk de ' technische') Oscars heeft gewonnen. De reden waarom ik erbij zet dat ik hem eerder als eens gezien had, heeft te maken met sfeer, als je niet meegezogen wordt kan ik me voorstellen dat het niet voor iedereen even boeiend is. Zo zie je ze niet vaak.

Ik: 8,5
Imdb: 8,2
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  maandag 3 maart 2014 @ 13:20:45 #12
49641 Individual
Meet John Doe...
pi_137343616
Nachtrit (2006) - IMDb



Er zijn goede en slechte NL films en deze was nogal meh. Het verhaal gaat over de Amsterdamse taxiwereld. Amsterdamse taxichauffeurs zijn (vaak) vervelende mensen en de film erover is ook niet aan te raden.

4/10
reset
  maandag 3 maart 2014 @ 13:28:33 #13
168804 Buitendam
Commissaris.
pi_137343839
Jagten (2012) - IMDb



quote:
A teacher lives a lonely life, all the while struggling over his son's custody. His life slowly gets better as he finds love and receives good news from his son, but his new luck is about to be brutally shattered by an innocent little lie.
Geweldige film. Script zit zo goed in elkaar om juist de andere kant van het mogelijke verhaal te laten zien. Dader is in dit geval slachtoffer, maar wordt niet zo behandeld. Geeft een heel naar gevoel om te zien dat iemand in zo'n benarde positie zit. Het einde is wat mij betreft het sterkste moment van de film.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
8,5.
IMDB: 8,3
Dit, dus.
pi_137344137
quote:
14s.gif Op maandag 3 maart 2014 13:28 schreef Buitendam het volgende:
Jagten (2012) - IMDb

[ afbeelding ]

[..]

Geweldige film. Script zit zo goed in elkaar om juist de andere kant van het mogelijke verhaal te laten zien. Dader is in dit geval slachtoffer, maar wordt niet zo behandeld. Geeft een heel naar gevoel om te zien dat iemand in zo'n benarde positie zit. Het einde is wat mij betreft het sterkste moment van de film.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
8,5.
IMDB: 8,3
Helemaal mee eens. Geweldige beklemmende film.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_137362069
quote:
14s.gif Op zondag 2 maart 2014 00:06 schreef golfer het volgende:
La vie d'Adèle - Chapitres 1 et 2 (2013) - IMDb

Terechte winnaar van de Gouden Palm van Cannes in 2013.
Prachtig gespeeld verhaal over meisje die er achter komt lesbische gevoelend te hebben.
Eerste ontdekkingstocht op dat gebied met een iets oudere studente Kunst.
Beetje 'coming of age'-film, maar wel herkenbaar qua emoties en teleurstellingen.
Soms, wat mij betreft, iets te lang durende bijna pornografische, seksscènes.
Wordt ruimschoots gecompenseerd door het naturel spelen van de hoofdpersonen.

IMDb:8,0
Ik: 8,0
Wat een kutfilm
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_137362401
The Last Stand (2013) - IMDb

Bejaarde Arnie in de bocht. Soms kan volkomen pulp heerlijk zijn. Het verhaal (drugsbaas ontsnapt aan de FBI en moet langs Arnie cs om Mexico te bereiken) is ongeloofwaardig (beetje prijzige hobby dat ontsnappen op deze manier) maar wel lekker makkelijk en ik vind dat dat hoort in pulp als deze. Wel bijzonder om te zien dat Arnie nog steeds niets heeft geleerd sinds Commando in 1985 maar dat alles in de film nog steeds gewoon om hem draait.
IMDb: 6,4
Ik: 7

Invasion of the Saucer Men (1957) - IMDb

Ik denk dat ik sorry tegen mezelf moet zeggen dat ik deze gezien heb... Sommige films doorstaan de tand des tijds, sommige, deze dus, niet. Hij duurt 1 uur en 9 minuten en dat is het enige positieve aan de film. Daarnaast stelt het verhaal niks voor, is het acteerwerk nog bordkartonner dan de decors en de aliens...
IMDb: 5,4
Ik: 3
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_137363124
Her (2013) - IMDb

Ik kan me voorstellen dat mensen deze film saai vinden. Ik hou echt van films die me aan het denken zetten.

8.5/10
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:14:35 #18
49641 Individual
Meet John Doe...
pi_137373309
quote:
2s.gif Op maandag 3 maart 2014 21:50 schreef Karstman het volgende:
The Last Stand (2013) - IMDb
[ afbeelding ]
Bejaarde Arnie in de bocht. Soms kan volkomen pulp heerlijk zijn. Het verhaal (drugsbaas ontsnapt aan de FBI en moet langs Arnie cs om Mexico te bereiken) is ongeloofwaardig (beetje prijzige hobby dat ontsnappen op deze manier) maar wel lekker makkelijk en ik vind dat dat hoort in pulp als deze. Wel bijzonder om te zien dat Arnie nog steeds niets heeft geleerd sinds Commando in 1985 maar dat alles in de film nog steeds gewoon om hem draait.
IMDb: 6,4
Ik: 7

Gisteravond gekeken en idd een Arnie film zoals ik ze ken uit de 90s. ^O^ Voor geloofwaardigheid moet je geen Arnie films kijken. :P

7/10 prima entertainment, maar niet echt kwaliteit
reset
pi_137373401
Blood in Blood Out / Bound by Honor

Jeugdsentiment van een paar vrienden die vonden dat ik dit echt eens moest gaan kijken. Nou dat heb ik geweten, de film duurt namelijk 3uur en een kwartier. En dat is natuurlijk veel te lang voor een b-film. Ondanks de bij vlagen matige acteerprestaties en alles dat over de top gebracht wordt is het wel een vermakelijke film over 3 vrienden die in een jeugdbende alles voor elkaar over hebben maar daarna uit elkaar groeien. Vermakelijke jaren 90 pulp die niet altijd even goed is maar ondanks de lange speelduur (ik heb hem in 2 etappes gekeken) niet verveelt.
Holmes :P

7.0

The Counselor

Super cast, goede regisseur en een misdaadverhaal dus dat zal wel een epische film worden. Helaas valt het allemaal nogal tegen, warrig verhaal waar cruciale stukken zich achter de schermen afspeelt en je maar moet raden waarom iets gebeurt, vreemde en te lange dialogen en een speelduur van 135 minuten waar minstens een half uur af had gemogen. Kortom, een tegenvaller van Ridley Scott. Toch is het ook weer geen baggerfilm want uiteindelijk zijn er toch genoeg geslaagde stukken maar wat achteraf toch blijft hangen is het gevoel dat er veel meer in gezeten had. Ohja en wat is die Cameron Diaz toch een lelijk gedrocht geworden met dat opgespoten gezicht, verschrikkelijk. In tegenstelling tot Cruz die er nog steeds naturel uitziet.

6.5
pi_137373654
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:19 schreef planethugo het volgende:
Blood in Blood Out / Bound by Honor
[ afbeelding ]
Jeugdsentiment van een paar vrienden die vonden dat ik dit echt eens moest gaan kijken. Nou dat heb ik geweten, de film duurt namelijk 3uur en een kwartier. En dat is natuurlijk veel te lang voor een b-film. Ondanks de bij vlagen matige acteerprestaties en alles dat over de top gebracht wordt is het wel een vermakelijke film over 3 vrienden die in een jeugdbende alles voor elkaar over hebben maar daarna uit elkaar groeien. Vermakelijke jaren 90 pulp die niet altijd even goed is maar ondanks de lange speelduur (ik heb hem in 2 etappes gekeken) niet verveelt.
Holmes :P
Als je m nog niet hebt gezien kijk dan ook naar American Me!
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_137373822
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:32 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Als je m nog niet hebt gezien kijk dan ook naar American Me!
Die werd me ook aangeraden, ook binnenkort maar eens kijken
pi_137373875
quote:
14s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:38 schreef planethugo het volgende:

[..]

Die werd me ook aangeraden, ook binnenkort maar eens kijken
Zeker doen!
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  dinsdag 4 maart 2014 @ 10:41:29 #23
49641 Individual
Meet John Doe...
pi_137373884
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 maart 2014 10:19 schreef planethugo het volgende:
Blood in Blood Out / Bound by Honor

Ik heb hem ontmoet in LA. Topgozer! Topfilm ook. :)
reset
  dinsdag 4 maart 2014 @ 13:15:56 #24
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_137378179
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 21:43 schreef Soury het volgende:

Wat een kutfilm
Teveel, letterlijk?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_137383437
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 21:43 schreef Soury het volgende:

[..]

Wat een kutfilm
:')

En waarom is het dan een kutfilm in jouw ogen? Ik vond het een goede film. Ja er zit veel naakt en seks in, maar juist het feit dat de film niks aan de verbeelding over laat maakt het "realistischer" ofzo. Je hebt echt het idee dat je met het karakter mee leeft in plaats van dat je naar een Hollywood personage kijkt waar in preuts Amerika een tepel al voor ophef zorgt. Heb een aantal jaren terug ook Cachorro (Bear Cub) gezien waar je een aantal homo's seks ziet hebben. Prima film ook als je daar doorheen kunt kijken.

(no homo btw)
Land of the free. Home of the brave.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')