abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 11 maart 2014 @ 15:42:06 #101
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137619310
De energie rekening is binnen, 815 euro moet er betaald worden.
Iemand heeft zakgeld naar Jimmy over gemaakt, Jimmy had zijn rekening hardop gezegd.

Laura o.a. heeft een brief gehad, waar ze wordt gewaarschuwd voor Charlotte, Billy en Andrea.
Isabella, Vanessa en Laura buiten, Laura na het lezen van de brief in tranen, de brief is niet mals, positief voor Laura maar negatief over de andere 3 dames.
Laura is bang dat ze Isabella en Vanessa kwijt raakt...Vanessa> ons raak je niet kwijt.
Laura kan vanaf nu niet meer leuk doen tegen de andere dames, Wie zegt dat je leuk moet doen vraagt Vanessa.......Bij mij zouden ze dat niet moeten proberen ik ben wel anders.......
In de brief wordt geschreven over snitches en dieven en Laura wordt daar voor gewaarschuwd.( Snitches betekend verklikkers uit de COS )
vier velletjes post en 1 velletje post waarschijnlijk dat ene velletje van haar moeder, er staat o.a. in dat het Laura haar keus is wat ze met de info gaat doen.
Laura vind haar moeder heel lief, maar haar moeder had ook gezegd ze geeft te vlug op.....Vanessa> Nou Lautje dan laat je het gewoon maar knallen, gewoon knallen..................
Vanessa> de rotte appels eruit, er staan 1000de mensen misschien te wachten die ook in Utopia willen.
Laura denkt dat ze vanaf nu gaat omdraaien, uiteindelijk zijn ze in de minderheid ( Charlotte Billy en Andrea )
Vanessa> Heb ik heel lang he, kan even alles maar dan botst het.
Vanessa> Je weet wat je nu te doen staat
Vanessa haar vriendin had over Isabella geschreven dat ze top en netjes is........dank je wel antwoord Isabella.
Isabella, gewoon je mutsen maken oppakken, laat de mensen bellen ze komen voor jou niks over leggen.
Vanessa> Je gaat ook lekker met mij restaurantje doen, straks ook je B & B en dat moet je ook leren allemaal..Laura geeft toe en knikt Ja.............
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 11 maart 2014 @ 17:08:01 #102
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137622453
Laura is piss off, probeerde Charlotte uit te leggen wat ze bedoelde wat er in de brief stond als waarschuwing.Charlotte zei dat ze agressief werd..Laura is naar buiten gegaan, stond te praten met Emil en Gio er over, ze moeten haar niet fucken etc. dan zouden ze echt eens zien wie Laura werkelijk is, Emil en Gio gaven haar gelijk, als raad gaven ze mee net doen of ze gek was en terug sneren..................... ( Andrea gaat er de volgende stemming uit, Gio en Emil wisten dat zeker )
Laura weer naar binnen bij Charlotte,over dat Charlotte en Billy in codetaal praten en vooral wat Laura betreft., het ging ook over het feestje dat Charlotte en Billy een geheim taaltje stonden te praten probeerde het weer uit te leggen, Charlotte snapt het nog steeds niet en heeft het met Jimmy er over gehad...Laura weer weg, Charlotte naar buiten naar Billy....
Charlotte legt het uit aan Billy> Oh daar heb ik geen zin in, ik heb haar erbij gehaald haar gesteund en heb totaal geen zin in een Laura.
Nu zitten ze bij Aike, Billy> Laura was al van af het begin gefocust op je Charlotte, ze krijgt geen voet tussen ons ( Charlotte en Billy ).
Laat me uit praten zegt Billy> ze krijgt niet van de grond wat ze wil, alles wordt voor haar geregeld, nu gaat ze met een stok slaan echt niet terecht, ze krijgt altijd overal haar zin in.
Billy> als ze met mij in discussie wil ga ik er niet in mee, ik heb niks gedaan, Charlotte trek het je niet teveel aan zegt Aike.
Charlotte voelt zich er niet fijn onder..............
Andrea> weet je wat het is, jullie zijn met zijn 2e en er is een band ontstaan.
Aike> maak het niet te groot voor jezelf Charlotte.........en zeg anders morgen in gesprek dat het je echt kwetst.
Charlotte denkt dat Laura zo reageert misschien uit haar eigen onzekerheid.
Aike> misschien is er wat anders, niet speculeren hoe zij zich voelt, vanavond of morgen eens met Laura proberen te praten.
Charlotte> gaat ze zeker tegen Paul zeggen > Aike, niet druk om maken..........
Gesprek weer ten einde en ze lopen naar binnen in de loods

Laura nu in gesprek met Paul. Ruud zit een stukje verderop.
Bij Billy zit, net als bij Ruud en Andrea een steekje los zegt Paul
Paul heeft het zwaar, Emil en Gio zeiden dat vanmiddag tegen elkaar.

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 11-03-2014 17:36:43 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 11 maart 2014 @ 20:54:34 #103
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137631942
Ruud tegen Billy....Als Isabella weg is dan neem ik de koeien over Ja antwoord Billy, voor Isabella is het een plicht, Ruud > Ja voor mij is het een passie.
Ruud en Billy waren eerder in gesprek, Ruud wil wel af en toe nog bij Billy in bed, maar daar blijft het bij, het gaat hem allemaal te snel.
Ruud gaat morgen zijn bed verhuizen...........
Billy begrijpt Ruud wel, ze snapt hem wel en stemt ermee in dat hij af en toe nog bij haar in bed kruipt.
Ruud en Billy bij de koeien....Jimmy geeft boksles aan Nicoline en Isabella

Laura bij Billy in de slaapkamer, Laura is niet lekker en wil even geen gesprek aan gaan, Billy begrijpt het volkomen, ze heeft ook een KUT dag achter de rug vertelt ze Laura, einde van de pil etc. kusje schatje en Billy naar de keuken.
Lautje is niet lekker zegt ze tegen Aike, en ik denk dat ze zelf weet dat het niet goed zat ( gesprek vanmiddag brief ) Billy gaat een kruikje maken voor Laura.
Aike> Ja is ook beter, even uitstellen tot morgen................
Aike staat pannenkoeken te bakken voor wie er wil.
Isabella bij Laura, ze ziet witjes en heeft gespuugd. Isabella wil dat ze gaat liggen en eens rustig doet, ze heeft zich veel te druk gemaakt.
Isabella, kom op meid, lenzen uit en waar is je kruikje..doe eens rustig.
Laura blijft misselijk..........heeft geen zin om steeds heen en weer te lopen, Isabella vraagt of ze al gedoucht heeft, Laura heeft gedoucht na het sporten.
Nicoline in de slaapkamer. .Morgenochtend half 8 iedereen uit bed, het laminaat wordt verder gelegd.

[ Bericht 11% gewijzigd door Toverheks op 11-03-2014 22:01:56 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 11 maart 2014 @ 22:22:18 #104
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137636888
Charlotte tegen Aike in de keuken,volgens Charlotte heeft Anton gezegd/geschreven dat hij gaat rectificeren Charlotte denkt dat hij nu dus precies hetzelfde doet als Andrea heeft gedaan, hem beloven dat ze thuis zou komen maar het toch niet deed en in Utopia bleef.
Aike vind dat infantiel
Gio had het er vanmiddag over tegen Emil en Laura dat in een brief van zijn tante stond over kleding/Humana die Andrea achter over drukte.
Billy was bezig met papier en ontwerpen, tijger printje hier en daar, shirtje getekend met een ander printje erop.

Cap Mirjam 152
Billy en Charlotte buiten, over Ruud dat Ruud best wat voor Billy voelt maar dat het hem te snel gaat.tegen Charlotte vertelt Billy dat ze dat wel begrijpt van Ruud.
Billy en Charlotte nu weer binnen op de bank, gaat over huizen met gras op het dak, in grote steden hebben ze tuintjes op flatgebouwen ( rand info van mezelf )
Nu over Andrea.Charlotte neemt Andrea met een korreltje zout, Billy merkt aan zich zelf dat ze afstand van Andrea neemt en vind dat ze hulp moet krijgen ( geestelijk ). Charlotte kan haar alleen maar troosten zegt ze.
Met Laura komt het wel weer goed zegt Billy.....
Charlotte> Joey komt nu steeds naar mij toe, alleen Isabella kijkt dan steeds, Billy> Isabella is gewoon op iedereen verliefd die hier rond loopt..
Charlotte vertelt dat ze in de min staat met zakgeld voor sigaretten, Billy wilt dat ook en besteld bij Vanessa een groot pakje Malboro.
Billy> Ik ben niet van het gezeik, kan mij het schelen dat dat hutje op de akker komt, In de brief van Joey werd er geschreven dat Billy zo anders over komt, zo leuk, Billy heeft veel liefde en vrienden in de buitenwereld vertelt ze Charlotte.
Vandaag voelde ze zich zo stabiel maar vanmiddag was het ff net niet, schilderen etc......duurt maar twee dagen zegt Billy...........Billy>op dit soort dagen wordt ik heel kritisch naar mezelf.
Joey masseert Isabella..........

[ Bericht 17% gewijzigd door Toverheks op 11-03-2014 22:32:25 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137646063
Nicoline en Laura staan weer vroeg op en gaan de koeien melken.
\Isa heeft last van haar knie van het boxen gister , ze ging er doorheen

ze hebben het even over Paul die op is en vannacht last had
Gisteravond had hij erg veel last maar volgens isa kwam die omdat zijn blaas leeg was en de katheter dan tegen de rand duwt wat pijnlijk is , bespaar me verder de details maar hij moest vel water drinken zodat het weer vulde haha en minder pijn zou doen.
maar zo te zien zit paul al weer vroeg aan zijn laptop

De dames zijn goed bezig met de koeien maar Nicoline vraagt hulp want ze krijgt het apparaat schiet er steeds af,, maar isa lukt het meteen.
ze vegen de stal uit en voeren de dieren en het zit er weer op voor vandaag, het gaat steeds sneller.
pi_137646267
Aike en Nicoline zitten buiten
Nicoline wil heel graag iets voor Paul doen , omdat ze het zielig vind dat hij zoveel last heeft
vanacht zat Paul ook op de bank zei Nicoline, wil eigenlijk wat liefs voor hem doen

dan komt vanessa erbij en zegt dat ze op moeten letten met de boodschappen want 5 pakjes peterselie bestellen is best duur 1,99 per pakje zegt Vanessa, ik moet elke keer 3 a 400 euro af rekenen, dat is te veel
Er ontstaat een gezonde discussie want volgens Vanessa besteld Nicoline allemaal dure dingen die de rest niet lust zoals olijven.
maar Nicoline zegt ik doe dat gewoon wel van mijn zakgeld, ik krijg het toch niet op.
Isa zegt dat krijg je wel op want je hebt wel een keer een broek nodig of schoenen.
sorry zegt Vanessa dat ik het tegen je zeg, maar Nicoline vind het totaal geen probleem ik vind het toch wel goed zegt ze
Ja zegt Isa met jou krijgt niemand ruzie jij vind alles wel goed
Ik ben inderdaad erg makkelijk zegt Nicoline bij mij kan iemand weinig fout doen.
maar ik hou er ook van dat het eten heel erg lekker is
haha zegt isa maar we zitten hier niet in een 5 sterren hotel
Oh zegt Nicoline lachend, ik dacht juist dat dit wel een 5 sterren hotel was en dat het geld hier zo snel mogelijk op moest haha.
ze gaan even later samen de grote tonnen van de BBQ op ruimen, ze zijn erg zwaar maar Vanessa zei dat ze het niet ging doen en wacht eens af of iemand het zal op ruimen
de meiden zeiden meteen tegen elkaar , ach kom dan doen wij het . maar het is een zwaar karweitje
  woensdag 12 maart 2014 @ 08:16:28 #107
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137646383
Woensdagmorgen 8 uur in Huize Utopia................

Iedereen zijn bed uit, vandaag moet de slaapkamer leeg, er wordt laminaat gelegd.
Paul heeft vannacht behoorlijk last gehad en is met zijn dekbed op de bank gaan liggen.
Nicoline en Isabella hebben de BBQ op geruimd, liepen te sjouwen ondanks dat Isabella nog steeds last van haar knie heeft door de boksles van Jimmy gisteren avond.
Vanessa en Laura buiten op het bankje, even goed wakker worden als ik zo naar Vanessa kijk.
Laura> O he wat voelde ik me beroerd gisteren avond he zegt ze tegen Vanessa....Vanessa haalt haar boodschappen lijstje tevoorschijn en pakt de telefoon.Stream naar binnen, Aike en Joey in de keuken, Aike staat er verbaasd van dat je s`morgens vroeg een hamburger kan weg werken.....
De matrassen en spullen worden uit de slaapkamer gesjouwd, de meeste zijn druk er mee. Billy is ook haar bed uit maar veel zin in alles verhuizen heeft ze niet.
Slaapkamer is leeg, de planken worden eruit getikt dan de ondervloer, dan het laminaat..........
Paul mag van niemand wat doen, niet tillen en sjouwen. Paul staat sigaretje buiten te roken, Vanessa, Charlotte en Andrea ook erbij in het ochtend zonnetje..........Vanessa zit te bellen, met wie is niet te horen.
En zo begint er weer een zonnige dag in Huize Utopia.

[ Bericht 16% gewijzigd door Toverheks op 12-03-2014 09:00:53 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137650545
Anita klaver belt en vraagt of ze nog wat nodig hebben van groente of fruit want john wil vanmiddag komen
maar het geluid is weg daarna

gio is speklapjes aan het bakken die heeft hij uit de vuilnisbak gehaald omdat Vanessa vind dat je die niet meer kan bakken na 2 dagen in de koelkast dus heeft ze weg gegooid

Paul verteld aan iedereen persoonlijk hoe lastig het is met zijn zaakje , en dan wat meer in details
zelfs de bouw marktman die spullen komt brengen moet er aan geloven en krijgt zijn verhaal weer te horen


Isa Joey Aike laura staan nagels uit het hout te halen

[ Bericht 71% gewijzigd door Quinty. op 12-03-2014 12:32:23 ]
pi_137653305
Paul mag twee weken op medisch verlof en mag daarna terug komen
  woensdag 12 maart 2014 @ 12:40:17 #110
2961 Capaja
Cappie voor intimie
pi_137653356
HeddeGijDaGezeetGehadJaMinDeDaWerklijkWaarHoeDoeDeGijDaHoeDoeDeGijDaHoeHeddeGijDaGedaan?
  woensdag 12 maart 2014 @ 12:41:03 #111
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137653384
Alle bewoners nemen afscheid van Paul, hij mag even bijtanken 2 weekjes thuis........iedereen is emotioneel, Vanessa is helemaal van slag.wacht ff zegt Paul, mijn piszakken en gaat zijn zakken halen die in een plastic zak zitten.
Passen jullie goed op elkaar zegt Paul, Vanessa is aan het snikken, toi toi meisje zegt Paul tegen haar, het komt goed..........zorg goed voor Vanes he zegt Paul tegen iedereen........
Iedereen heeft Paul naar het hek gebracht, veel traantjes en daar gaat Paul..........

Iedereen staat aan geslagen bij het hek, I love you en hou je taai wordt er geschreeuwd naar paul.....................
Ik wens Paul beterschap, even tot rust komen, lekker naast zijn meissie leggen.......tot over twee weken Paul :W

Emil, over drie weken zou Paul pas de uitslag krijgen, Paul heeft de juiste keuze gemaakt, om hier te zitten is nu niet niks zegt Emil tegen Jimmy en Gio.
De grote bron van inkomsten is Paul qua meubels maken etc. Jimmy vertelt dat Paul al aan Jimmy uit gelegd heeft hoe de zaagmachine werkt.......



Cap Kalledi

[ Bericht 39% gewijzigd door Toverheks op 12-03-2014 12:57:43 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137653500
centraal

Paul wil wat zeggen en de groep komt bij elkaar
meteen barst hij uit in tranen en zegt hij heeft de dokter gesproken en de regie en ze hebben besloten dat het beter is dat hij 2 weken naar huis gaat
niet voor de hygiëne maar doordat het psychische te zwaar is
na 2 weken mag hij terug komen
de groep loopt mee naar de poort om uit te zwaaien
  woensdag 12 maart 2014 @ 13:09:19 #113
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137654325
Vanessa...........Paul zijn kinderen moeten over komen,dit heeft Paul tegen Vanessa vertelt, hij moet bij zijn vrouw en kinderen gewoon wezen, we zijn al 2 halve maand familie hier maar hij moet naar zijn echte familie...
Vanessa vreest het ergste, dat Paul toch kanker heeft en spreekt dat uit.
Niemand van de bewoners weten nu precies wat Paul voor diagnose heeft gekregen dus wordt er een klein beetje gespeculeerd door sommige bewoners.
Charlotte met Joey... Charlotte > hoop dat hij wel weer terug komt, ook omdat Paul ook graag in Utopia wilt zijn.
Alle bewoners zijn van hun stuk door dit nieuws gebracht, Vanessa zag al dat Paul steeds * slechter * werd.Billy zag het aan de gelaatskleur van Paul zijn gezicht heeft ze een paar keer geroepen tegen wie het horen wilde.


Ruud is de akker aan het verbreden, Emil wil dat de rust wel herstelt wordt..........geen gekke dingen doen, goed werken, Paul zijn inkomsten bron was groot.we kunnen niet zijn meubels gaan bouwen, klaar zegt Ruud.
Hoeksteen is weg gehaald ( Paul ) geen rare dingen doen, sterk staan en scherp blijven antwoord Emil.
Hou je oren en ogen open, zorg dat de mensen je vertrouwen dan houden we dit wel over eind, zegt Emil.
Ruud maakt zich niet zoveel zorgen om de bewoners, dat komt wel goed, maar maakt zich zorgen om Paul zijn gezondheid.

[ Bericht 26% gewijzigd door Toverheks op 12-03-2014 13:16:00 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137656411
Vanessa en Laura liggen te zonnen
Ruud ziet weer een uitdaging en wil ze nat gooien met een fles water
heel voorzichtig loopt hij naar ze toe maar dan draaien ze zich om en is hij bang dat ze hem hebben gezien boeeeeh roept hij en gaat erbij zitten
pi_137657088
Gio wil vanavond proberen het roer om te gooien hij gaat in het centraal zeggen dat hij zakgeld en sigaretten wil verbieden omdat de kas het niet meer toe laat er gaat te veel geld uit
Emil zegt heb je dit goed voorbereid want net nu Paul weg is kom je daar mee
ja zegt gio ben er al mee bezig, oke zegt Emil hou me op de hoogte.Rienk en Nicoline horen dit en vinden het een heel goed idee
oke zegt Rienk die net van te voren zei ik ga je er uit stemmen
dan laat ik je toch maar zitten grapt hij
pi_137657702
Vanessa en isabella liggen lekker te zonnen maar dan komen de koeien even mee doen
ze worden afgelikt tot grote schrik van Vanessa die overeind vliegt
de koe gaat ook nog even staan plassen
Isa schatert het uit haha , de koe ging boven op hun deken staan , en kwijlt alles onder , ook de glazen
Isa schatert het uit omdat Vanessa zo bang is
pak snel het lakentje schreeuwt Vanes maar Isa roept schaterlachend ik kan het dekentje niet pakken want ze staat er op zegt Isa ,maar even later kunnen ze het snel pakken de koe loopt er van af
  woensdag 12 maart 2014 @ 15:00:40 #117
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137657703
Gio heeft het over zakgeld, eruit gooien vind hij. Rienk dacht dat er geen zakgeld meer verstrekt zou worden, Nicoline heeft al aardig potje en wilt dat wel houden.
Gio, zakgeld gaan we * bevriezen *
Isabella op een kleedje in de wei, de zwangere koe staat heerlijk op het dekentje, Kom kom Bea roept Vanessa tegen de koe.Isabella gaat helemaal stuk, en vooral als de zwangere koe ook nog op haar kleedje gaat liggen roept ze tegen Vanessa.
De koe loopt eindelijk van het dekentje af, Vanessa erop af en trekt gauw het dekentje weg, ze loopt gauw het hek uit.
Alles zit onder de koeien kwijl, de glazen ook roept Isabella tegen Laura, * zo leuk * en Isabella schatert het uit.
Ze lopen naar het zitje buiten de loods, Isabella nog steeds lachend * het was te grappig gewoon * lacht ze tegen de andere. Koe ging bijna ook op het kleedje leggen roept ze.
Bijna iedereen zit buiten aan de lange tafel, Isabella zaagt maar door over hoe leuk het was wat de zwangere koe deed.


Cap Tayu

De slaapkamer is bijna klaar wat betreft het laminaat leggen, Emil staat te passen en te meten de laatste plankjes laminaat.....
Straks de bedden er weer in, Charlotte gaat ook weer slapen in de grote slaapkamer is afgesproken.
Ruud komt er ook weer bij zitten, Emil heeft een plank verkeerd om gezaagd dus er moet opnieuw gemeten worden.

De bedden worden weer terug geplaatst...Nicoline en Rienk leggen ook samen een stukje Laminaat.Fucking moeilijk zegt Nicoline , Ruud heeft de akker groter gegraven,.Ruud wil hem nog groter gaan graven vertelt hij aan Nicoline en Rienk terwijl hij met een baal plastic in zijn armen even bij ze staat te kijken.
Rienk heeft een idee, maar wil het nog niet vertellen.
Nicoline ramt met de hamer tegen het blokje die het laminaat erin moet tikken, gaat niet zoals het moet, Emil erbij, dan sla je hem toch een stukje verder.
Rienk moet een andere plank hebben roept hij, hij heeft het kapot geslagen, Oh kut roept Rienk.
Het is nu een drukte in de slaapkamer.........
Billy staat een stoel die Paul zo mooi in elkaar getimmerd heeft te * kunsten * ze is druk met de spuitbus en spuit er op los.
Of Charlotte de stoel leuk vind vraagt Billy..* ik vind hem heel leuk, ga hem zo eens van dichtbij bekijken *
Vanessa over de 4 blikjes bier die van Paul waren, ze had 4 biertjes van Paul weg gezet, Billy ** Ja ik kom er voor uit, ik heb een biertje gepakt * Ja dat wil ik dan wel even weten, je kan best delen maar dan deel je van je eigen bier.
Er stonden 4 blikken met Paul zijn naam erop.
Er gaat nu over de blikken bier, er was niet zoveel bier binnen gekomen zegt Charlotte........ik heb er eentje met Billy gedeeld.
Isabella, we gaan toch niet lopen zeiken over een biertje van 50 ct. he, Charlotte wil wel even weten hoe het nu echt zit. * Ik wil niet het gevoel hebben dat we iemand passeren *
Aike> het feit dat zijn naam erop stond wil niet zeggen dat ze van Paul waren *
Aike pakt de laptop, gelukkig heeft Paul alles zelf bij gehouden ( op de laptop )
Paul heeft voor 7000 euro in de pijplijn, dat we de helft rendabel kunnen maken, stoelen etc.
Aike gaat samen met Jimmy door de lijst van Paul heen, dan gaan ze bellen, en als het te ingewikkeld is vragen ze aan de klanten of het ietsje later kan ( i.v.m. dat Paul twee weken naar huis is ).
Aike> oh dit is zo lachen zegt ze, en ze vertelt dat er een mailtje voor Jimmy is binnen gekomen, iemand op de livestream heeft Jimmy bezig gezien met broodje zalm, en wil graag het recept hebben.
Ook een mailtje van iemand die graag een schilderij wilt kopen, maar het te duur vind, welk schilderij en wie het geschilderd heeft staat er niet bij.
Boer Sjon is ook weer in Utopia.............geen kaas bij zich was een probleempje bij de productie vertelt hij.

[ Bericht 4% gewijzigd door Toverheks op 12-03-2014 15:35:30 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137659268
boer klaver komt en en neemt groente mee
hij gaat ook naar de koeien , en isa verteld dat de witte koe nu 2 dagen aan de diaree is,
Boer Klaver zegt dat hij dan minder brix moet hebben tot het over is
oke zegt isa ik geef nu 3 dus dan 2 bakjes
  woensdag 12 maart 2014 @ 16:08:57 #119
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137659741
Fuck off wat een tering wijf vertelt Billy aan Charlotte.
Laura probeerde aan Billy uit te leggen wat ze bedoelde over de avond van het feestje..ze zaten samen te praten, Billy werd zo pissig dat ze weg liep van het gesprek..Laura keek haar met een grijns op haar gezicht na.......
Echt he Charlotte, als ze bij ons komt ( mutsen/kledinglijn etc ontwerpen ) echt niet.
Billy jankt nu * Ik wordt zo boos, ik wordt zo boos ben in staat om der voor haar bek te rammen * fuck off heb ik nu al 40 keer gehoord.
Het toontje waarop zij praat, trek je bek dan over, kind is zo onzeker ze moet zich eens achter der oren krabben, Ik wordt helemaal leip als je dingen gaan zeggen wat niet waar is, weet niet wat ze wilt doen, stoer doen zeker.fuck off hoor.
Billy > Als ze echt iets kon vinden bij mij waar ik me in kon vinden, ongelooflijk dit, zijn er nog meer dingen wat we niet goed doen, trek je bek dan gelijk open, stoer doen, ze is onzeker en zo ratelt Billy maar door.
Billy> als je me op mijn ziel wilt trappen, echt dan wordt ik gek in mijn hoofd jongen.
Vanessa> ik bemoei me er niet mee, Vanessa > ik wil jou even uitleggen wat haar gevoelens zijn, Billy wordt boos nu ook op Vanessa.
Billy> ik ben er klaar mee, ik heb geen zin meer om iets uit te leggen Godverdomme....en weer snikken, en mij van iets beschuldigen wat niet waar is en mij te kakken zet, wat wil ze, dat ik haar voeten kus, echt onweer in mijn hoofd.
Ik wordt helemaal leip in mijn hoofd, ik ben fucking 32 wat wil ze nou, dat ik me een kneus voel.
Vanessa> misschien juist omdat het in het begin gebeurt is, nu wil ze het uitpraten.
Charlotte> ja in het begin was ze niet echt welkom.
Vanessa > ik heb tegen Laura gezegd , gelijk uit praten.
Charlotte ratelt er tussen door.
Billy ik wil het met haar doen dat we dingen samen doen, ik doe zo mijn best naar haar.
Vanessa> het is in het begin gebeurd, nu ben je de laatste weken veranderd maar dat kan je dan aan Laura uitleggen.
Billy> godverdomme zuigkut opdonderen met dat wijf, de woordenschat van Billy over Laura, Billy gaat weer verder met haar stoel, Laura zit een stukje van Billy af aan tafel.

De stoel die Billy beschilderd kost 300 euro, het was een bestelling.

[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 12-03-2014 16:19:07 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 12 maart 2014 @ 18:04:25 #120
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137663254
Er is buiten gegeten, Kip Kerrie.............Vanessa vroeg gisteren aan Paul wat hij eens wilde eten, kip kerrie dus, maar Paul zit thuis twee weken om even bij te tanken en aan te sterken...( over drie weken krijgt hij de uitslag van het ZH/Prostaat)
Andrea en Aike aten geen kip kerrie, Aike maakte voor zich zelf kikkererwten klaar.
Vanessa moest even klagen in de keuken, Andrea en Aike hadden weer troep gemaakt zonder het op te ruimen.
Buiten aan tafel hebben ze over het geld wat er nu niet binnen komt ( Paul ), we hadden er niet van uit moeten gaan zegt Jimmy.
Aike is met Jimmy aan het kijken welke klussen er wel door kunnen gaan. 7000 euro en daar kunnen we zelf 75% van zelf doen zegt Aike.
Dikke vette boodschap dat we structureel moeten werken allemaal, productief en samenwerken zegt Emil.
Aike> Jimmy zullen wij die lijst nu bijwerken...........Ja antwoord Jimmy.
Emil> gaan jullie maar vast aan de lijst van Paul, wij zijn toch nog aan het eten.
Er moet vrijdag 500 euro aan Firma Kost geen drol over gemaakt worden, stuur die hut maar terug ( Blokhut aanbieding die Paul had geritseld A 15.00 )
Van het ergste uit gaan,als Paul niet terug komt zegt Jimmy......denk je dat we dan opdrachten krijgen voor meubels?
Hebben we die blokhut dan nodig? Al die dingen moet je bedenken............Jimmy >al komt hij er dan kunnen we er ook een B&B van maken.
Aike> Ik denk dat veel opdrachten aan Paul gerelateerd zijn.
Emil> stoelen etc als het verkocht kan worden is het verkocht., deze stoelen kunnen we ook zelf maken.
Aike> We hebben geld op de bank, maar er moet geld bij, we moeten als een tierelier gaan doen, we zijn een beetje door geslagen, we leven een beetje boven onze stand.
Emil> het komt wel goed, er is even een wijziging ons ons team maar het komt wel goed hoor......
Iedereen gaat zijn eigen ding doen.Charlotte vraagt hulp aan Gio, ze wil een plankje bij haar bed.
Laura en Isabella buiten samen in gesprek.......................
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 12 maart 2014 @ 22:31:28 #121
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137677022
Centraal.
Gio> vertrek Paul, was een grote speler in Utopia, de gevolgen nu Paul weg is, zijn er twijfels van inkomsten die geprognotiseerd waren.
We maken ons zorgen om de facturen, o.a. gas water en licht rekening 815 euro, de bouw van het werkhuis 500 euro zaag schuur machine en dat soort dingen/We maken ons nu zorgen om de kosten, valt tegen gezien het kas saldo 3400 euro is. Er staat 3900 euro kosten tegen over die deze week gehaald moet worden, anders zijn we technisch gezien failliet. we moeten er iets aan doen, mogelijkheid en touwtjes in handen te krijgen in stijgende lijn.
Aike> Paul is weg was grote bron van inkomsten voor ons, als er wat stuk ging kon Paul het repareren, mensen moeten nu ingehuurd worden .Paul had in de pijpleiding...7500 euro.....opdrachten.....
deel ervan was al aanbetaald, zit in banksaldo kan je niet meer mee tellen,
Jimmy en Aike hebben gekeken 4000 euro nog te kunnen verdienen.
Aike> Dingen die er staan stoelen tafel bankjes, deel ervan kunnen we nu verkopen, en de rest moeten we nu gaan maken.
Emil> 4000 euro die in de pijpleiding zit recht trekken, Jimmy neemt veel van Paul zijn werkzaam heden over...
prognose verleden keer was beetje ambitieus leverde 9000 euro op, 2500 hygiëne 1500 werkplaats 750 bonus voor iedereen, kom je snel bij de onderlaag..boodschap nu werk hard verzin iets om geld te verdienen, help Jimmy zoveel mogelijk..........zuinig aan doen zegt Emil.
Charlotte? Of het geen gek idee is om die blokhut terug te sturen.
Gio> de hut is een aanbieding, komt Paul terug dan is het een heen en weer gaan, komt wel goed van pas.
Emil> kan ook een B&B worden.
Niet teveel in de zon leggen en hoofd boven water houden zegt hij er achter aan
Ruud> gewoon terug sturen, Joey nu beslissen wat we doen niet op de aanbieding in gaan of laten brengen.
Gio 1500 euro kost het.
Billy> verwarming uit .dikke trui aan trekken in nood kachel aan.
Douchen voor 9 uur en anders gaat de kachel uit
Laura> schema maken wie Jimmy helpt met bouwen.
Charlotte> kan er echt geen reet van maar wil best Jimmy helpen waar ze kan zegt ze.
Aike> belangrijk, Jimmy kan precies aangeven hoeveel mensen hij nodig heeft, andere hebben in hum mail ook opdrachten staan om iets te maken.
Vanessa> 100 euro voor schilderij van Joey...Joey wil zoveel doeken maken wat Vanessa wil.
Andrea wil morgen bespreken met Billy wat voor schilderijen ze gaan maken,\Emil> misschien idee sommige dingen in de uitverkoop te gooien.
Joey> websjop moet af en klaar wezen, standaard artikelen erop zetten.
Laura> Worksjop met 15 A 20 kinderen, twee keer in de week, kunnen ze schilderen met Billy en met andere bewoners.
Charlotte we moeten taken verdelen.
Laura tegen Charlotte, als ze armbandjes met jou kunnen maken etc.
Isabella> veilinghuismaken bieden op schilderijen etc.
Laura tegen Joey, jij kan met je schilderijen verdienen.Billy> mijn schilderijen staan nergens ik moet het van de live stream hebben.
Nicoline > zakgeld stop zetten, Emil ja dat is een voorstel van Gio> Gio nu aan het woord, 4300 euro deze maand uit gegeven 1100 euro verdiend, daar zit ook het zakgeld in, 225 per week toen Paul er nog was...............vanaf de BioMarkt leefde we boven onze stand.
Nicoline> niet op gouden berg blijven zitten.......nadenken dat we niet op een gouden berg zitten, structureel vaste lasten.............
Emil> we hebben een zware prognose gemaakt i.v.m. de bouw en die kunnen we nu niet recht trekken.
Charlotte, we kunnen zuinig doen, maar we moeten ook ergens naar toe......Emil> de zaak is gewoon we moeten deze week alle rekeningen betalen.
Vanessa> Er is eigenlijk niks aan de hand, een paar mensen moeten knallen dan is die 4000 euro zo weer binnen.
Laura> of Rienk weer zijn hartjes gaat maken, ik wil hem best ermee helpen.
Gio> zakgeld houden en bevriezen, houden wat je hebt.
Billy> ik vind dat we niet angstig moeten zijn, 9 uur opstaan en dan knallen 3 weken.
Niet praten over wel of geen zakgeld.we zijn een beetje aan het verslappen....we stellen het uit, we moeten ff knallen en hard aanpakken.
Vanessa> zou het een idee wezen om vanaf morgen beginnen met knallen en dan maandag kijken hoeveel er binnen is.
Gio > we hebben nog in komsten Miss Montreal......stoelen verkopen, stoelen maken weer voor ons zelf.
Wat we kunnen verkopen gaat eruit, Aike> al die mensen moeten aan betalen, staan er al 20 mensen op de wachtlijst.
Vanessa> Paul had tegen Vanessa gezegd 2 stoelen per dag kan er gemaakt worden.
Vanessa krijgt het weekend 13 mensen in haar restaurant.
Zonder de markt en de bouw is er maar 690 euro verdiend deze maand niet zo veel zegt Emil.
Joey tegen Gio, Joey heeft een bonnetje buiten gevonden, Gio was beetje slordig maar wil alle administratie gaan doen.
Emil> Rienk wil je nog iets zeggen,Rienk wil niks zeggen
Andrea was hele dag bezig op het land en wil dat iedereen zich focust op zijn/haar projecten.
Emil> zakgeld gaan we iets concreets doen of heeft iemand bedenktijd nodig.Billy wil bedenktijd.
Vanessa> vrijdag hebben we een feestje komt er ook geld binnen.
Gio> iedereen moet inzagen hebben in de financiële situatie.
Er wordt weer door elkaar getetterd.
Het is een negatiefe situatie zegt Aike...
Isabella wil de kaas in de verkoop gooien, helft kazen bewaren voor de Utopiamarkt, iedereen vind het een top idee.
Emil> ga niet allemaal spullen van de bouw pakken.
Jimmy> is er besloten wat er met zakgeld gaat gebeuren, vrijdag wordt er beslist.
Gio vind het persoonlijk zakgeld bevriezen, hebben we een meevaller kunnen we het weer loskoppelen.
Billy zit een beetje te giegelen tussendoor.
Jimmy wil nu weer over het zakgeld, Billy wil het er niet over hebben nu.
Laura wil er ook over nadenken en Charlotte wil er ook nog over nadenken.
Ruud> alleen de rokers zijn er tegen, Rienk> dan hebben ze dikke pech.
Gio> mensen in de buitenwereld kunnen misschien ook niet meer te roken.
Aike> als wij in de rode cijfers staan haal ik het niet in mijn hoofd een biertje of sigaretten te bestellen.
Aike> zakgeld bevriezen betekent wat je nog hebt kan uit geven .Charlotte>, dan hoef ik geen broek hoor ( van de bonus besteld ) maar alles gaat naar mijn sigaretten.
Iedereen die nog van zijn bonus nog zakgeld heeft is er dus even niet vraagt Charlotte........
Charlotte wil de broek hebben die ze besteld had zegt ze, ja daag zegt ze, ik heb er ook veel dingen niet van besteld.........
Billy> die extra bonus staat op de bank en in de kas??? vraagt ze..........als iedereen zijn bonus al uit gegeven had stonden we nog meer in de min zegt Aike.
Gio> we moeten gewoon knallen, elke morgen vroeg opstaan.Isabella,> Ja gezellig iedereen opstaan om half 7.
Nu wordt er teveel door elkaar getetterd, Isabella geeft een sneer aan Billy of Charlotte * sinds jij de koeien niet meer doet * en Emil praat erover heen.
Billy roept om te kotsen en is klaar ermee.
Zakgeld wordt dus * bevroren * iedereen gestemd
Einde Centraal..................

[ Bericht 7% gewijzigd door Toverheks op 12-03-2014 23:02:31 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137681312
Jimmy stond vanavond in zijn eentje te klussen, boren en te zagen, niemand die even een handje kwam helpen.
Billy en Ruud samen onder de douche, geen camera erop , Charlotte klopte aan, of ze erbij mocht vroeg ze als geintje, Billy ja hoor kom maar, Charlotte zag de snikkel van Ruud en vond hem in slappe toestand ook nog groot.
Billy begon weer over Isabella, dat ze zich mateloos aan Isabella irriteert en niet alleen Billy zelf, maar volgens Billy ook andere bewoners.
Jimmy moet morgen naar de begrafenis van een vriend van hem die omgekomen is bij een motor ongeluk in de Piet Hein tunnel....( verslag post 98 in deze SV) Half 1 gaat Jimmy naar de begrafenis.
Jimmy heeft al 2 stoelen klaar, met de 3e is hij bezig........
Wat zouden de andere stom verbaasd staan als ze morgen wakker worden en er staan 75 stoelen op gestapeld in de loods _O-
Half 1, iedereen ligt in bed, Jimmy met de zaag, met de decoupeerzaag die maakt lekker heriie,,,,

Ik zeg.... Jimmy pak wel je nachtrust :W


Cap Snetje

[ Bericht 13% gewijzigd door Toverheks op 13-03-2014 00:33:09 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137683552
Isabella en Nicoline zijn in de stal de koeien aan het doen
ze hebben het over Rienk en zijn haren
Isabella zegt dat ze dit kapsel mooier vind dan eerst
Nicoline zegt ik ik weet eigenlijk niet hoe hij er uit zag eerst
Nou kijk in zijn paspoort zou ik zeggen zeg Isabella

Isabella zegt ,,weet je wat zo leuk is aan Rienk ?,, en dat is nu heel raar dat ik dit ga zeggen
maar hij weet hoe ik me voel en ik weet dat van hem

Haha en ik zag jullie alleen als een praatrelatie
Nicoline zegt maar we hebben ook meer een praatrelatie dat moet gezegd worden, we praten meer dan dat we zoenen hoor zegt Nicoline
haha zegt Isabella ik moet er echt aan wennen hoor haha Rienk en zoenen dan weet je in ieder geval wel dat het gezegend is haha

mag ik je wat vragen zegt Isabella
je mag alles vragen zegt Nicoline
ik zat gisteravond te denken he, als jullie zo zeker zijn om niet samen te zijn he waarom laten jullie elkaar dan niet met rust ?
hij doet zo tegenstrijdig zegt Isabella dat hij na dit programma boem weer weg is en dan je hart breekt wat hij dan ook weer niet wilt , maar hoe kan je zo zijn dan?
ik snap het niet zegt Isa

dan schakeld het gesprek weer over
ik heb van John begrepen het duurt nog maar even en dan heeft de zwarte koe de boventoon
hoezo? zegt Nicoline?
nou omdat zijn steeds groter wordt zegt Isabella , ja ik zie het niet maar het schijnt zo te zijn.
pi_137684249
Vanessa,Laura en Andrea buiten op het bankje, peukje kopje koffie.
Andrea werd gebeld door radio 100%NL..... ze stond naast Gio en gaf de telefoon gauw door....Op het bankje vertelt Andrea dat ze het concert Miss Montreal gepromoot heeft.
Pullup /COS
Ze liggen in een deuk omdat Andrea eerst die telefoon had en live in de uitzending schijnt te hebben gereageerd op de vraag " Wat zijn jullie daar aan het plannen?" met " Nou we zijn hier nu havermout aan het maken

Gio moet vandaag naar het ziekenhuis i.v.m. zijn schouder, en Jimmy naar de begrafenis van een vriend.

Nicoline en Rienk hebben gekust, kort maar krachtig.,
Nicolinne vertelt aan Isabellla dat ze het niet kan als ze zo bekeken wordt.
Isabella, Oh je bedoelt zoals de Billy stijl.
Nicoline >vond het toch een beetje raar.
Isabella>, jullie gaan het toch niet liggen * doen * he naast mij.........
Nicoline> Ik voel me toch een beetje bekeken, mijn moeder enzo kijkt ook.
Isabella> Ik zou het niet erg vinden om te zoenen maar verder zou ik echt niet gaan.
Nicoline> Ik heb een spiraaltje.........
Dan over het eten, iedereen is aan gekomen, behalve Emil, die is afgevallen.
Nicoline >Vanessa gooit veel eten weg waar we nog van alles mee kunnen doen.
Nicoline> wil nog wel een keer de discussie aan gaan over het eten.

Rienk en Nicoline knus tegen elkaar aan in bed, en ja ja ze hebben weer gezoend.
Jimmy staat al weer druk aan het klussen, Aike achter de laptop.
Andrea staat buiten al te kliederen op haar schilderij.
Ruud en Charlotte liggen ook nog in bed.

En zo begint er weer een nieuwe dag in Huize Utopia.

Emil bij het bed waar Nicoline en Rienk in lagen....Yeahhhhhhhhhhh Nicoline en Rienk hebben gezoend schreeuwt hij, iedereen reageert.....Yeah ohhhhhh Charlotte ga liggen wij komen terug.ik had het willen zien.
Emil..............Oh zie je wel, Utopia brengt de mensen dichter bij elkaar.
Nicoline heeft een rood hoofd, maar kan er wel om lachen.
Billy is weer bij Ruud in bed gekropen, Ruud ligt weer tegen Billy aan te rijen, bed ertussen Rienk en Nicoline liggen daar met Isabella te lachen en te praten.


[ Bericht 4% gewijzigd door Toverheks op 13-03-2014 09:23:41 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137690427
Er is post geweest, Gio die inmiddels terug is uit het ziekenhuis i.v.m. steeds zijn schouder uit de kom.
Een brief van Patty Brard..........Ze wil graag een interview met de bewoners, Rienk is er fel op tegen, geen zin in en hij vind dat Patty maar eens eerst haar eigen leven op de rails moet zetten.
* Stuur dan een echt mens * zei Rienk.
Of Patty plus cameraploeg werkelijk mag komen is nog niet zeker.
Isabella heeft gelezen in de krant dat de Rolling Stones als hoofdact op PinkPop komen.( de duurste act ooit, maar dan heb je wel wat )
Ze had er graag naar toe gewild.
Rienk wil zo het hek uit lopen als Patty op bezoek komt.
Rienk verheft zijn stem weer. NEE........
Isabella vraagt waarom Rienk steeds zo gauw boos wordt, Rienk> NEE ik wordt niet zo gauw boos.Rienk en Isabella staan een beetje over en weer te praten, Rienk is er nog steeds fel op tegen dat Patty komt.
Hel en verdoemenis noemt Rienk Patty..Snap niet dat je er zo boos om kan worden zegt Isabella...Isabella> Je kan het ook als iets grappigs zien.


Laura, Vanessa en Gio buiten op het gras aan het kaarten.

Emil doet de brief in de bus die hij naar Patty terug heeft geschreven, ze is welkom, er staat wel in dat Nicoline, Rienk en Aike........die willen dat er geen relsjow van wordt gemaakt.
e.a. met vriendelijke groeten de Bewoners

[ Bericht 15% gewijzigd door Toverheks op 13-03-2014 13:50:52 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')