abonnement Unibet Coolblue
  zondag 9 maart 2014 @ 10:51:06 #76
423714 Pleonasme
Altijd blijven lachen!
pi_137538408
De bootcamp kan zo beginnen. Jimmy, Emil, Ruud en Gio zijn bezig met de voorbereidingen. Dit moet wel gehaast, want ze zijn iets te laat opgestaan en weten niet hoelaat de bootcampers zullen binnnenkomen. Het schiet al aardig op.

De dames van Utopia uitgezonderd Nicoline zitten buiten aan de tafel te genieten van het zonnetje. Het gesprek gaat over Vliegtuigverhalen en turbolentie.
  zondag 9 maart 2014 @ 11:54:01 #77
423714 Pleonasme
Altijd blijven lachen!
pi_137539807
De bootcamp is aardig op weg. 10 Dames zijn begonnen. Zoals altijd eerst opwarmen met Kwakkwak (gio). Daarna rekken en strekken met Jimmy, en nu oefeningen met Emil.

Charlotte plundert ondertussen binnen de hele kledingkast leeg, ook van anderen.

Isabella, Laura en Bil zitten lekker buiten in het zonnetje.
  zondag 9 maart 2014 @ 13:54:09 #78
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137542900
De BootCamp is afgelopen, Aike, Joey, Nicoline en Paul zijn nog binnen laminaat aan het leggen, de rest van de bewoners zitten lekker in het zonnetje buiten aan de soep.
Paul sleept weer een bank op het pas gelegde laminaat, zo krijgt de * huiskamer * een beetje glans en wordt het bewoonbaar.
Billy nu boven op de trekker, Jimmy,Gio,Emil en Ruud duwen de trekker een rondje om de loods.
Isabella in korte broek..kijk mijn witte melkflesjes, kijk ze glimmen zegt ze tegen Rienk. ........
Rienk antwoord....Ik ben het enigste mens die te zien is uit de ruimte, ik geef gewoon licht.....
Emil bekijkt de foto`s die vanmorgen zijn genomen van de meiden en de BootCamp......en zo wachten we deze zondagmiddag op wat komen gaat .uitstekend BBQ weer.


De BBQ `s zijn er..........


Cap Flow3r

[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 09-03-2014 14:41:56 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 9 maart 2014 @ 15:21:23 #79
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137545233
In de keuken, Vanessa is beetje obstinaat..........Als jullie iets doen, moeten jullie het fatsoenlijk doen..niet overal aan lopen likken, tandenborstels in de keuken.....Gio> ik heb helemaal niet lopen likken, heb al 2 maanden niet gelikt en zet een toontje op.
Andrea ook in de keuken.........Ze wil een doekje, Nee niet met dat doekje zegt Vanessa, en niet over de plaat, daar wordt dadelijk eten op gemaakt, Andrea spoelt doekje uit, Hier is een schoon vaatdoekje roept ze en zucht en steunt.
Vanessa krijgt vanavond ook nog eters en is nu al van uit MIJN keuken.
De * Huiskamer * is af betreft het laminaat, alle banken staan weer keurig waar ze horen..Klaar zegt Paul, ik ga nu lekker in de zon zitten.
Zon en zuipen roept Ruud.........
Vanessa weer de keuken in, Ik moet er nu gelijk bij, moet sate`tjes rijgen .Andrea heeft de onderkant van de koelkast schoon gemaakt, was helemaal aan gekoekt vertelt ze aan Vanessa........* Ja daar kan ik niks aan doen * geeft Vanessa als antwoord.
De borden worden uit de kast getrokken.
Andrea> ik vind het onhygiënisch die tandenborstels ( Staan op het aanrecht ) Weet je hoe lang ik dat al zeg antwoord Vanessa, al 2 en een halve maand.........
Andrea gooit de vaatdoekjes maar in de was, pak maar nieuwe zegt Vanessa.
Vanessa gaat haar sate aan stokjes rijgen............
De kussens van de bank worden als lig en zit gebruikt buiten, de rest ligt zit en hangt op de stoelen en de bank in het zonnetje.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 9 maart 2014 @ 15:41:30 #80
423714 Pleonasme
Altijd blijven lachen!
pi_137545815
Het was zo'n heerlijk middagje in Utopia. De bewoners zitten bijna allemaal buiten, Vanessa zorgt voor het eten wat zo op de bbq komt. Die 2 mensen van de buitenwereld + jimmy aan het voorbereiden zijn..

Ruud laat op een gegeven moment de koeien loslaat, uit de wei, naar de loods, waar de bbq'en aanstaan. Er wordt veel gelachen en iedereen vind het wel prima. Behalve Isabella en Charlotte.

Isabella: "Ruud, doe die koeien terug!"
Ruud: "Het is toch prima zo, die doen toch niets"
Isabella: "Er zit een drachtige koe bij, idioot, denk toch eens een keer na"
Hierna loopt isabella naar de 2 koeien waar ze met man en macht probeert de koeien weer naar de wei te krijgen.

Totdat Ruud plotseling schreeuwt: "Tyf toch eens op, kutwijf!"
Paul grapt er tussendoor: "Van mij mogen ze best op de bbq hoor, die koeien. We moeten er toch maar weer om stemmen het volgende centraal"

Iedereen lacht er gezellig om mee, behalve Isabella. Die loopt snel naar binnen, de loods in, en gaat op haar bed liggen.

-Het was tot zover gezellig in Utopia, hopelijk kan de BBQ de stemming er weer wat inbrengen voor Ruud en Isabella-
  zondag 9 maart 2014 @ 15:54:02 #81
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137546179
Paul is het vlees aan het om draaien op de BBQ, Emil> He Vanessa, is er nog meer vlees, die andere BBQ is ook gereed............Binnen antwoord Vanessa en Emil gaat het vlees halen.
isabella was beetje pissig over de koeien, > Er kijken ook mensen op stream en als er wat met die koeien gebeurt, Er zijn al mensen die er fel op tegen zijn dat we de koeien hier hebben.......
En zo moppert ze verder.
Isabella neemt een foto van de zonnende dames..Niet met een peuk roept Billy, vind mijn moeder niet zo leuk met een peuk op de foto.
Paul legt al stukjes vlees op een bord en gaat naar de dames, Nicoline komt wel even halen en pakt er een stukje vanaf, Paul gaat netjes de dames af en Billy > Oh wat lekker wordt ik nog even bediient ook en pakt een stuk.
Vanes, Vanes roept Paul, kom, voor het gelijk weer op is , Vanessa komt aan lopen bij de tafel die gedekt is met de borden.
De koeien staan vlak bij de BBQ ( kunnen er zo op >:) ).Emil> ik denk dat ze een beetje bang zijn voor de rook.
De koeien staan weer in de wei,


Gif RenevLaaren

Aike tegen Ruud > Ruud je doet het geweldig met de koeien, maar we moeten oppassen dat ze geen poot breken, anders hebben we wel ellende, wel super vet, we hebben een BBQ en er staan twee koeien

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 09-03-2014 15:59:36 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 9 maart 2014 @ 19:15:26 #82
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137553045
Avond in Huize Utopia.........De meeste bewoners zitten nog buiten, Vanessa zit te wachten op haar twee gasten.Laura vraagt of ze nog koffie mag zetten, natuurlijk mag dat van Vanessa al is de keuken * klaar * maar officieel mag je tot tien uur niet meer in de keuken vertelt Vanessa.
Vanessa checkt haar mail, het etentje door de gasten is afgezegd * familie omstandigheden *.Nou dat wordt koffie zetten zegt Laura.
Deze gasten blijven staan zegt Aike, omdat er aan betaald is.>.Charlotte, anders zijn ze mooi hun geld kwijt.
Deze gasten hadden wel aan betaald....Vanessa kan moeilijk met mail omgaan zegt ze tegen Aike................ ( de mail was al gisteren gestuurd naar Vanessa maar niet na gecheckt )
Vanessa naar de keuken, Nou dan hebben we morgen ieder geval veel te eten, en gelukkig is de keuken schoon en opgeruimd. De pannen worden in de kast gezet naast de lege pannen.
Vanessa roept Aike > kom eens terwijl Vanessa bij de kast staat....Ik heb hier 2 flessen wijn, zullen we, ja ik maak wel iemand blij buiten, en ze pakt de twee wijnflessen uit de kast.......
Vanessa gaat iedereen af > Lust jij een glaasje witte of rode wijn, ja mijn gasten hebben afgezegd........
Vanessa buiten....trekt plastic bekertjes van elkaar en schenkt de wijn in.
Ik zeg Proost Vanessa :+

Vanessa met haar zakgeld lijstje...iedereen moet opgeven wat hij/zij wil kopen van hun zakgeld.


Kwart voor acht, ER komen toch geen gasten aan he, zegt Vanessa, Paul loopt op hun af, 2 jonge dames.......Vanessa loopt ook op hun af Hoi Hallo...De dames werden op gehouden daarom zo laat.
Ze betreden de loods, Vanessa heeft het over de meubels het hout her gebruikt en laat de slaapkamer zien > Vanessa vertelt dan ze maar 1 keer in de maand post krijgen ze heeft het al vol gehangen, ze weet niet meer waar ze de andere foto`s en post moet ophangen.
Vanessa wijst aan waar iedereen slaapt, en hier slapen ons Paartje Billy en Ruud terwijl ze hun bed aan wijst.
Dan de andere slaapkamer, daar is het al netter want daar ligt al laminaat vertelt ze, ze lopen de andere slaapkamer binnen, en zien dat Jimmy al in bed ligt.
Morgen komt er visite voor Laura, je mag maar 1 keer in het jaar bezoek ontvangen vertelt Vanessa,maar Laura laat ze morgen al komen i.v.m. een vriendin van Laura heeft een baby gekregen Anthony genaamd. Dus die komen morgen de baby laten bewonderen. ( Denk ik uit het gesprek op te maken )
De dames zitten aan tafel en krijgen een glaasje rode wijn van Vanessa.........



Vanessa tovert de pannen met eten weer uit de kast _O- Oh het is nog warm, heb ik net 10 minuten terug van het gas gehaald.
De dames zitten al aan de soep

[ Bericht 27% gewijzigd door Toverheks op 09-03-2014 19:56:50 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 9 maart 2014 @ 21:18:08 #83
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137559439
De dames nog steeds aan tafel, nu aan het toetje, Crepe sujet of zoiets :P
Toetje is op, Vanessa vraagt of ze buiten willen zitten, nou we willen eigenlijk een rondleiding.Dat krijgen ze zo.
De dames willen graag een armbandje maar 15 euro vinden ze toch iets te duur, 10 euro kan nog wel zegt 1 van de dames.Vanessa roept Charlotte erbij, > Lot , over je armbandjes, 15 euro vinden ze te duur roept ze, Charlotte komt met haar boomstammetje armbandjes aan zeulen, voor 10 euro mogen ze er wel eentje uitzoeken.....
Ze keuren en kijken, er zit er ook eentje tussen met ECHTE PARELS _O- zegt Charlotte.
Er wordt gepast en op tafel gelegd, oh deze vind ik ook leuk, nee deze vind ik leuk en de ene meid heeft er eentje...meteen betalen zegt ze en steekt haar handen in de lucht.....Yeah ik heb een souvenir...........
Ze hebben heerlijk gegeten zeggen ze tegen Vanessa...ze mogen wat op het gipswandje zetten.......


Gio er weer bij, Waarschijnlijk * Kent * Gio 1 van deze dames, hij stond eerder met haar alleen op de wc.
Meiden staan nu met hun jassen aan, smak kus knuffel aan Vanessa en ze vonden het erg lekker, Oh wacht wacht roept 1 van de meiden, er moet nog betaald worden, ze hadden een deel aan betaald..................op de website stond exclusief wijn, die willen ze ook betalen.....hoeft niet zegt Vanessa, dat is de verrassing als je komt eten, ze willen een fooi geven maar dat mag ook niet.
Ze meiden krijgen een rondleiding van Gio en Emil.

[ Bericht 7% gewijzigd door Toverheks op 10-03-2014 00:10:02 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137563230
Nicoline en Isa zijn op de slaapkamer en hebben het over Andrea die persè haar hutje midden op de akker wil plaatsen.
ze vinden de reden echt waardeloos.gewoon omdat ze het leuk vind zegt Isa.
Isabella vind dat Nicoline met feiten moet komen in het centraal morgen , ze zegt als je met een tekening en feiten komt zal iedereen het met je eens zijn
Nicoline weet het niet want Paul zal het anders zien en zal ze niet meer krijgen
Nicoline vind het ook onzin dat het hutje er toch zal komen maar heeft geen zin in gedoe
Er is nog onduidelijkheid want ik hoorde ook dat ieder 1/5e deel van de akker zou krijgen zegt Nicoline
en als dat morgen in het centraal wordt voorgesteld dat ieder 1/5e deel krijgt stem mij dan maar weg zegt Nicoline



[ Bericht 7% gewijzigd door Quinty. op 09-03-2014 22:22:46 ]
  zondag 9 maart 2014 @ 22:33:55 #85
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137564734
Vanessa>....als het zo door gaat ben ik vanaf volgende week afgewerkt...Gio mag niet meer bij de gasten komen.........het mag gewoon niet zegt Vanessa.
Nou dan doe ik het volgende keer niet meer.......Vanessa> Je kan best iets vragen maar je was gewoon echt vervelend vandaag, je reageert het op mij af..
Gio> ik heb het niet op je af gereageerd, jij reageert dit op mij af.
Gio > ik zie het toch aan je.. Het is uit gepraat.
Morgen gaat Gio even op internet snuffelen voor een wijn proeverij Oh ja leuk , antwoord Vanessa.
Joey vond het echt tof vanmiddag de BBQ zegt hij nadat hij de keuken in kwam.......Ja ik kon er niet echt van genieten zegt Vanessa omdat ik gasten kreeg........
Gio staat de frituurpan op te poetsen en schoon te maken, Vanessa bedankt hem daar voor.
Vanessa staat nu in een beschuitje met chocopasta te happen, Joey vertelt iets wat hij gesloopt heeft op de werkbank, kabeltje of zoiets.
Joey en Gio staan een paar pillen in te nemen, ( vitamine ) Dat jullie alles slikken vind ik echt onbegrijpelijk zegt Vanessa> ja we weten niet wat er precies in zit maar we zien wel wat het met je doet antwoord Joey..Gio> Vanes wil je ook een pilletje :P
Vanessa en Joey kruipen even achter de laptop

Bijna iedereen ligt in bed, Billy en Ruud ook, die hebben netjes gewacht met wopperen toen de gasten van Vanessa waren vertrokken.
En Hoppa weer een keer.......23.30 ...........
En klaar.Ruud even naar de wc, glaasje water en kruipt weer terug.
Billy eruit en wikkelt iets om haar middel heen en doet een truitje aan, ook ff plassen, glaasje water, iets uit de koelkast, nog even kijken bij Joey die nog achter de laptop zit....en ze gaat weer naar bed.


Ik zeg.......wopperen....wippen-ontbijten en dan heel snel pleite :W

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 10-03-2014 00:11:01 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137571605
Het is 6,30 u en Paul is al op, het lijkt of hij elke dag vroeger op staat

De camera`s volgen hem niet en op alle 4 de streams hoor je het geluid van de stallen
op de 3 60 camera zie ik Paul in zijn eentje buiten en loopt achter de loods
je kan helemaal rond kijken maar hij komt niet meer in beeld helaas
Geen idee wat hij daar aan het doen is in zijn eentje
even later zie ik hem weer zitten achter de computer

7,00u Nicoline en Rienk zijn bij de stallen , ze doen vandaag de koeien

[ Bericht 39% gewijzigd door Quinty. op 10-03-2014 07:09:35 ]
pi_137572310
vanessa geeft de boodschappen door

6 blikjes tonijn 6 grote Marlboro - 1 cola - 3 trossen bananen - 2 popcorn zoet - yoghurt - 14 repen pure chocolade en 1 melk - bakje walnoten- gewone noten - 10 broden - 5 bakboter- 2 pakken bloem- 2 smeerboter gewoon- 2 potten pindakaas- pot chocoladepastei- 23 rollen beschuit - 3 Marlboro light ook groot - 10 bier - 2 runderburgers- 4 biologische wijn rood en 1 wit - 10 tompoezen-10 bananensplit - 5 zakken pangafilé-3,5 kg speciebonen-5 pakjes voor sjoelboontjes te maken -4 pakken pandanrijst-2,5 kg kipvilé-zak peren- 3 ons kipvilé- kg runder gehakt - 2,5 kg half om half gehakt- tube nivea dagcrème - gebroken lijnzaad- zak sinaasappels- 3 netten tomaten-2 komkommers-zak appels -pot gel- 2 keer wegwerp scheermesjes- 2 courgette-4 keer targatellie- 3 blikken tomatenblokjes- 3 paprika's rood- bakje champignons- 3 stronken broccoli- fels olijfolie- 2 ijsbergsla- madam nog wat rode - 3 geraspte kaas- 2 alles reinigers
pi_137572469
Paul belt ook weer een bestelling door , en vraagt weer om een bouwbroek en geeft zijn maat door,
ook wil hij een passpiegel bestellen en dan heel veel gereedschap en materialen van schroeven tot groen gips - electra en buizen - dozen - buitenkabels 50 meter -10 meter telefoonkabel - koper- - pvc- bouten- en dan nog heel veel meer, zoo zegt de verkoper je bent druk geweest , en hij belt paul nog terug over de prijs van die broek, maar paul zegt je moet het morgen brengen he . dat weet de verkoper nog niet want hij heeft het druk, jawel zegt paul want ik moet die schroeven hebben
pi_137574397
Maandag morgen in Huize Utopia..........
Charlotte vraagt aan Laura of ze nerveus is voor straks, Haar ouders en vriendin met pas geboren baby komt op visite..Laura is niet nerveus antwoord ze, En ga je huilen vraagt Charlotte, nee antwoord Laura ik huil niet zo snel, denk dat mijn vriendin wel gaat huilen.Laura haar bezoek mag drie uurtjes blijven.
Krak en het bed is ingezakt van Nicoline, Rienk zat op het bed.Billy en Ruud liggen nog in bed en beginnen te lachen.
Andrea gaat vandaag koken voor haar mede bewoners..........
Charlotte eet haar eitje op, ze zit op het andere bed tegen over Ruud en Billy, die gewoon liggen te krikken ondertussen.
Buiten in het zonnetje zit Aike op de laptop, ondertussen rent Gio zijn rondjes.
Nu Nicoline voor het bed van Billy en Ruud, ach Ruud rijd gewoon ondertussen door, terwijl Nicoline laat zakjes zaadjes zien..........Billy> ik heb er niks mee, we hebben eenmaal de akker dus pleur het erin, het interesseert me geen fucking reet, ze zegt alles lachend terwijl Ruud om zich heen kijkt of hij op de tram staat te wachten _O- en weer lacht Billy.......* Oh ik ben zo ontzettend melig vandaag * en giechelt er op los.
Gio ook in de slaapkamer, zoekt zijn papiertje waar hij zijn ren tijden op genoteerd heeft........
Gio weer de slaapkamer uit, ik zie Ruud wat mompelen en hoor Billy zeggen * het is hier zo druk *
Gio weer de slaapkamer in en Ruud gaat weer wie er ook binnen komt verder met Billy te verwennen.
Billy naar de wc, Ruud doet ff handwerk bij zich zelf............

[ Bericht 21% gewijzigd door Toverheks op 10-03-2014 10:46:43 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137577770
De boodschappen zijn binnen, vanmorgen had Vanessa al geroepen vandaag niets te gaan doen, Andrea kookt vandaag voor de bewoners.
Maar ondertussen heeft Vanessa boodschappen opgeruimd, de was, de vaatwasser etc.
Bezoek van Laura is er nog niet, haar ouders en vriendin met baby Anthony komen....Paul moet ook nog naar het ziekenhuis voor zijn prostaat onderzoek.
Andrea bij Paul, zij wil Pau het woord laten voeren in Centraal i.v.m. haar hutje...hutje kost volgens Paul 300 euro.
Dan laat Andrea haar schilderij zien aan Paul, die buiten op de schildersezel staat..........Zo knap dat je dit doet zegt Paul en wijst iets aan op het schilderij.
Daarna lopen ze naar Nicoline...Nico, Nico zegt Paul, de plannen zijn gewijzigd het wordt een soort prieeltje met de zijkanten open...( over hutje Andrea )


Nicoline en Laura op de akker....Nicoline laat zien wat ze allemaal al gezaaid heeft, aardbeien,frambozen aardappelen, sla etc
Daar hebben we tuinboontjes geplant, Andrea heeft er wat anders over heen gezaaid alleen wat wil ze niet zeggen, dus we zien wel wat er uit komt.
Nicoline legt uit dat ze de zaadjes van thuis heeft mee genomen en waar ze de pizza oven wil bouwen.
Binnen in de loods gaan ze verder met laminaat leggen...Joey en Emil knippen nu van een grote rol de ondergrond., Jimmy achter de laptop en de rest doet gewoon op deze zonnige maandagmiddag hun eigen ding.

[ Bericht 12% gewijzigd door Toverheks op 10-03-2014 12:38:26 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137579099
Laura krijgt bezoek , de ouders van haar en haar beste vriendin en de baby
ze hebben een taart bij zich en iedereen staat er op met hun hoofd .Laura in dikke tranen maar haar moeder vind dat ze moet blijven en dat ze spijt krijgt
haar vriendinnen vinden dat ze zelf moet kiezen want ze vinden dat ze er niet gelukkig uit ziet, ze mogen 3 uur blijven.de taart wordt aangesneden en laura haar moeder zegt weer je moet blijven hoor wees is een beetje flink?. maar Laura zegt je snapt het dan niet .Dan zegt de moeder Emil gaat echt goed he dat is echt een top gooser mijn favorieten zijn Emil en Paul zegt ze en papa vind Emil ook een topvent zegt ze tegen Laura
pi_137579571
Laura haar visite is binnen, Taart en traantjes.......Mama Laura is trots op Laura..........Paul en Emil die vind ze super, Paul mag wel een jaartje bij Mama Laura komen, hij kan mooie dingen maken. Emil is haar favo.
Laura bij blonde vriendin, ze krijgt al aardig buikje, ook zwanger, de baby van de andere vriendin ligt lekker in de kinderwagen.
Pa Laura is super trots op Laura, vind het wel vreemd om op visite te zijn, voor de rest gaat het weer goed met hem, hij werkt weer 3 dagen etc vertelt hij aan Laura.
Laura op schoot bij zwangere vriendin, alle2 in tranen, Laura vertelt dat ze elke dag vriendin haar brief leest.............
Laura heeft het moeilijk nu de visite er voor haar is.
Maar ze moet blijven heeft haar moeder gezegd, mooie ervaring en anders als Laura wel naar huis gaat, achteraf spijt krijgt.
Laura bij de kinderwagen, bewonderd even Anthony en staat nu met haar vriendin te praten...........alles in het zonnetje, Pa en Ma Laura hebben het gezellig met de andere bewoners.
Laura aan vriendin van Baby.......................ze is zo ongelukkig, * zal je dan geen spijt krijgen * vraagt vriendin aan Laura, nee antwoord Laura, denk jij van wel dan?
Mama Laura tegen Laura...He kan je ook nog even lachen en wat leuks vertellen.
Mama Laura vond het boksen met Jimmy leuk om te zien...> Jimmy maar ze is lui, ja ze is iedereen avond lui, ze moet meer boksen met je.
Mama Laura spreekt Laura even toe, lach, hou je handen uit je zakken, muts van je kop en LACH, Laura kijkt haar aan en vraagt lach ik niet, Nee schud Mama Laura haar hoofd.
Moeder Laura weer....Nou laat eens zien waar die lach blijft, * Hou op mam * zegt Laura......Mama Laura je kijkt steeds zo boos.
Laura nu met Anthony in haar armen.................ze gaan een foto van Laura en baby maken.
Nicoline maakt een paar leuke foto`s van vriendin met arm om Laura heen en Laura met Anthony in haar armen voor de trekker.

* Achter * vind dat Laura moet veranderen, ook Pa en Ma vinden dat......
De moeder van Laura heeft iets onder het matras van Laura gestopt.

Pa Laura in gesprek met Jimmy.........
drie uur, Paul gaat naar het Ziekenhuis...............


Visite.................bij het hek.
Een man loopt het terrein op, trekt aan de bel....YO roept hij en wordt welkom geheten door Emil.
Gezellig lekker buiten zegt de meneer, hij heet Marc...........Marco of Marc het mag allebei zegt hij en stelt zich aan iedereen voor.
Hij komt voor Emil, hij komt voor het worstelen enzo vertelt Emil aan iedereen....Ze gaan binnen zitten, zitten we rustiger, of hij wat wil drinken, Water is ook goed hoor zegt hij, Oh dat is lekker snel antwoord Emil en gaat water voor Marc halen.
Marc wist dat er familie van Laura binnen was, leuk zegt hij.
Emil en Marc bespreken het worstelen in Utopia. In mei wil Emil het gaan houden in Utopia.

Andrea in de keuken bezig voor de maaltijd van de bewoners, Jimmy scheert met de tondeuse Joey bij in het zonnetje buiten.




Pa Laura met Laura even aan de wandel, reporter van Party stond achter de moeder van Laura in de supermarkt en viel haar lastig met vragen, foto maken van haar golf , Pa Laura rijd af en toe in haar auto.
Pa Laura heeft een tijdje terug een hart aanval gehad....hij voelt zich weer top.
Hij mist zo erg zijn werk en doet zijn ding, Voor mama ook beter vertelt hij, je moet elkaar niet 24 uur op elkaars lip zitten.
Laura haar huisje gaat de goede kant op, ze hebben weer een stofzuiger voor haar geritseld.


Wostel toernooi 17 mei....wordt mijn beste jaar ooit zegt Emil tegen Marc, Emil> op mijn ontmoeting met mijn vriendinnetje na natuurlijk
Emil wil een presentator maar wie wordt niet gezegd, Marc noteert wel zijn naam Emil liet een briefje met naam zien.
Jimmy kan draaien, Jimmy moet ook even denken aan een after party erna zegt Emil......
Gio over 8 jumi dat zijn evenement dan plaats vind, het gaat om de kaart verkopen worstel en event.........
Familie Laura neemt afscheid van de bewoners............
Laura loopt tussen haar vriendinnen in, vriendinnen beloven te schrijven en foto`s te sturen, Je hebt een grote fanclub hoor Lau zegt Pa Laura.
Laura neemt afscheid kus smakkerd aan haar ouders, dan is haar blonde vriendin aan de beurt en Laura breekt, huilen, ook huilen in de armen van haar andere vriendin,......vriendin> dat Laura moet laten zien wie ze werkelijk is, gewoon haar best doen, wil ze eruit dan zijn ze er ook voor haar en blijven altijd trots op haar. doe je best en laat zien wie je bent zegt Pa Laura.
En weg lopen ze....................
Vanessa nu bij Laura, armen om Laura heen en troost Laura.....Laura > vind het zo raar dat ze de poort uit gaan, Vanessa vind dat ze toffe ouders en vriendinnen heeft......Vanessa heeft al sigaretjes mee genomen en neemt Laura mee naar het bankje bij de kas.......
Vanessa is ook een beetje geëmotioneerd , Laura is blij dat ze geweest zijn, het doet haar goed.

[ Bericht 15% gewijzigd door Toverheks op 10-03-2014 16:04:49 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137587049
Vanessa belt de familie Kievits.........er neemt een klein meisje op * met Laura * zegt ze, Hoi met Vanessa, Ja zegt Laura, is je mama of papa thuis, mag ik die even aan de telefoon, Ja zegt het Laura weer.
Mama Kievits komt aan de telefoon, Hai met Vanessa, met Vanessa uit Utopia, Je had mij een mailtje gestuurd, Klopt zegt Mama Kievits , Laura ( donchtertje ) wilde graag een pannenkoek eten bij Vanessa. alles wordt even door genomen .....de familie komt 23 maart om 6 uur , en er moet een aanbetaling gedaan worden.

Dan belt Vanessa nog iemand, voicemail, Helen is er niet....en de volgende wordt gebeld.
Ook dit persoon heeft voicemail aan staan.

Andrea rookt een sigaretje buiten, de pan met water staat al op het vuur.........
Nicoline en Rienk druk bezig op de akker.

Andrea weer huilen, ze heeft een gevoel maar het gaat maar niet weg, je mag verdrietig zijn, dat snappen we allemaal antwoord Charlotte aan Andrea, ze wandelen een stukje op het terrein.
Andrea snikt, ** Ik wacht op post ** Ja dan kan je het af sluiten zegt Charlotte.
Oh ik weet niet wat ik er mee aan moet, geen familie en snik snotter snik............
Je bent niet alleen zegt Charlotte.
Andrea > Dan moet ik straks weer praten over die stomme hut.........
Ik weet niet wat ik moet doen snikt ze, Charlotte > lijden doet pijn......
Andrea haar stem klinkt plots weer normaal als ze aan Charlotte vraagt of ze even 2 pannen wilt pakken, ze staan samen weer in de keuken.
Andrea wil wat van buiten horen, positief nieuws zegt ze terwijl ze de pasta de pannen in gooit.
Alleen het huiskamer projectje loopt volgens Andrea...
Ja dat is Vanessa haar projectje.
Charlotte wil zich sterk maken voor Andrea dat haar hut er komt, eerder had Andrea aan Paul vanmorgen gevraagd om voor haar het woord te doen in Centraal
De tafel binnen wordt gedekt, ze gaan zo eten.

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 11-03-2014 08:43:26 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137588282
Bijna half 7 , Paul is terug, er zit een oorzaak in zijn blaas of prostaat, echo gemaakt, plus bezinksel plus bloed blijkt van nieren afkomstig.
volgende week donderdag weer terug. zijn nieren zijn niet aan getast.
Paul klinkt een beetje down, logies, als Paul geplast heeft blijft er anderhalf liter urine nog achter in de blaas.
Normaal moet je de blaas leeg plassen...Emil 3 grote blikken bier bij wijze van.
Paul krijgt/ heeft medicijnen........volgende week gaan ze met een pijpje weer in zijn blaas kijken..( via de penis )
Iedereen zit de eten..Paul vind het eten ook lekker van Andrea.
Paul > waarschijnlijk is het sinds Utopia ontstaan denkt hij zelf.
Paul vraagt aan Isabella of ze straks twee paracetamolletjes voor hem heeft..........

Paul draagt een Katheder bij zich, dus nu geen kleine ongelukjes meer in bed, om de drie uur moet hij de katheder legen.....

Andrea, Aike en Joey in de slaapkamer.....Hoge bomen vangen veel wind zegt Aike, de buitenwereld is het alweer vergeten ( Anton )
Andrea ik zit hier gewoon, kan geen kant op, het breekt mij op ik wil wat horen van hem..
Ik wil het gevoel weer terug dan ik blij was, Joey * ik zie het wel vaak per dag * blij en vrolijk.......
Ja en dan stort ik weer in elkaar, ik wil wat horen dacht krijg vandaag een brief.....waarin staat ik heb stom gedaan en heb gelogen 10 jaar he 10 jaar en ze snikt weer ( eens )
Hoe kan hij dat nou doen, ons leven onze liefde zo weg te gooien zegt ze met een snik
Ik kan er niks van zeggen, ik voel het gewoon zo binnen .ik doe geen gekke dingen hoor, ik heb hartstikke veel verdriet alleen.
Het is niet mijn ding, ik ben het niet begonnen.
Aike> Ja dat is het machteloze gevoel he.
Andrea> ja gooi dan maar met modder, maar dan is het eruit.
Aike> Laat het gaan, wil je lekker janken, jank gewoon en wil je dat we bij je komen zitten zeg het dan.
Aike> we zijn hier er toch ook voor als we in een dipje zitten, hoe vaak heb jij niet iemand uit een dip gehaald........
Andrea> Ze snapt het niet, hij is boos omdat ik niet geluisterd heb, daar moet ik door heen.
Ik ben gewoon niet gegaan, durf vaak dingen niet te zeggen en dat moet ik leren, ik heb een hele dominante vader gehad
Ze is weer een beetje gekalmeerd, Jimmy en Charlotte luisteren ook mee.
Andrea wil meer gaan sporten.

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 11-03-2014 08:47:29 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137591161
Vanessa en Emil.......ging over het wresteling-evenementiIn Utopia, dat is * geprikt * op dezelfde datum als Vanessa en Emil hun verjaardag.
Vanessa haar kinderen zouden dan komen, maar ze zoeken een oplossing.
Uitgepraat..............
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137596115
Centraal...................
Gio begint, we gaan van alles bespreken, banksaldo 3200 euro.........in de kas grote investering laminaat 600 euro aan uit gegeven vandaag 507.10 ct in de kas.
Emil> kas klein puntje, Gio heeft alles ingedeeld in enveloppe, als er bedragen binnen komen moet het via Gio.
Hutje Andrea waar hij moet komen.
Nicoline> ze vind het een super tof idee Cabana, alleen snapt ze niet waarom op de akker en niet er naast, super veel ruimte hier, akker is vruchtbare grond.
Hoeveel 4 kante meter vraagt Paul.
Nicoline> vergelijking trekken ideale samenleving opbouwen, doorsnee van de wereld en laten zien aan de buitenwereld laten zien hoe het kan.
Vruchtbare landbouwgrond, 1 op de 7 mensen op de wereld lijden honger.ik begrijp niet waarom we een stuk landbouwgrond hebben waarom er geen groenten verbouwd kan worden, zelf voorziening. voorbeeld stellen laten zien , ik kan het niet verkroppen vind het heel belangrijk.
Paul> jij praat over ideale samenleving hoort ook erbij dat je iets gunt.
Paul> op elke akker heeft een boer een gereedschapschuurtje, Paul wordt alleen een afdakje zon schijnd er door heen, Ik zal het belachelijk vinden als je dat geluk van een ander er boven stelt zegt hij tegen Nicoline.
Ruud> is het helemaal eens met paul en wil wel een stuk akker extra voor Nicoline af graven.
Charlotte> is het met Nicoline wel eens, maar het laten varen en erom heen bouwen om groenten en fruitte verbouwen.
Nicoline> het gaat om het signaal wat je afgeeft aan de buitenwereld.
Paul> je geeft een groter signaal aan de buitenwereld als je iemand iets gunt.
Isabella> heeft het hele verhaal akker nog niet gehoord, Andrea wilde eerst een vijver etc.
Isabella> ze snapt best wel dat ze haar massage hut wil maar waarom nu precies op de akker.
Andrea> drie dagen terug voelde ze dat ze DAAR op de akker haar hutje wilt hebben.
Andrea> ik heb het verhaal al eerder aan jou vertelt hoor zegt ze er nog achter aan tegen Isabella.
Rienk> heftig stem verhef. Het moet perse op de akker waarom, vraag iedere boer bouw je huis op je akker en boer zegt Pats......en waarom en dan zijn we bij het hele verhaal omdat ze het wil ( Andrea )
Joey>
wat kost het, zoiets........Ruud> al kost hij 50 euro of 1500 euro hij komt er gewoon.
Jimmy wil er over stemmen.
Rienk> Ga er lekker over stemmen.
Aike> Ze snapt Nicoline haar punt en Andrea haar punt.
Nicoline> Andrea wil gewoon haar zin hebben > Ruud wat ik al zei, wil er best een paar akkers bij graven...
Rienk> gewoon debiel zo.
Vanessa> heb een eigen mening en anders hou ik hem voor me, gevoel van twee kanten, Vanessa wil dus niet mee stemmen.
Isabella > eerst was het achter de huisjes ,en de Cabana ook achter.
> Billy dat wil ze gewoon.....................

( gaat me iets te snel )
Ruud> simpele oplossing hut op de akker ik graaf er wel een stukje bij.
Andrea> voelt goed toen ik de kruidentuin aan het maken was.........
Charlotte> Andrea verdient het nadat ze alles heeft door staan.
Emil> Ik vind midden op de akker een super plekje, maar waarom op de akker als er 9 4kanten meter voor vruchtbare grond is.
Nicoline> ze wil niet dat er naar haar gewezen wordt, ze gunt iedereen hun geluk, Nicoline heeft rode wangen er van.
Stemmen wordt er geroepen, Andrea> Jullie kunnen het allemaal lachwekkend vinden maar ik voel het zo.
Rienk> Andrea doe jij lekker de hele akker.
Iedereen moet zijn handen in de lucht steken om te stemmen, 10 bewoners voor.
Rienk moet lachen, dat we het überhaupt over moeten hebben.
Rienk> ik ga wel op het dak zaaien, boeien.
Neutraal stem je niet mee.
7 voor hutje, tegen 4......hutje komt op de akker, Ruud gaat stukje bij graven is de afspraak.
Aike> nu is het klaar..............Nicoline> eten vind ze belangrijk en ook Nicoline wil haar punt weer duidelijk maken.
Emil> Nicoline nu afgesloten volgende punt.
Paul> het kost 400 euro..............vier palen prieel een luxe variant.
Rienk> eigenlijk vind ik hem te klein, fuck you mafkezen.
Het gaat door als er inkomsten binnen komen, Emil> dan komt hij definitief
Charlotte> ze wil geen strijd voeren zegt ze tegen Nicoline en Rienk.....
Vanessa heeft klein puntje> 20 euro is er nog over, ze heeft een nieuw koffiezetapparaat gekocht, budget wil een stofzuiger 30 euro erbij.
Gio> veel geld geïnvesteerd in laminaat, wil graag een goeie dweil kopen.
Vanessa> hoekjes en onder het bed ze wil een stofzuiger.
Paul> moet even een week op geschoven worden, meubels gekocht.
5400 euro aan opdrachten heeft Paul...........Paul wil eerst kijken over de kosten......nu 2 weken wachten zegt Paul.....voldoende geld net als de cabana.
Aike> gaat om het principe, biomarkt bestellingen voorbij zien komen, Gio moet balans op maken en dan pas nieuwe uitgave.
Jimmy> merkt laatste tijd geirriteerd raakt, sportruimte keuken badkamer, opruimen, ook Ruud als ie een geintje uit haald gewoon alles opruimen, Ruud> waarom kom je niet naar me toe dan> Jimmy doe het nu centraal.
Jimmy irriteert en baalt van de troep die achter gelaten wordt steeds.
Vanessa> zit tegen smetvrees aan, lijkt wel of ik hele dag politieagent moet spelen, vanmiddag werd er salade neer gezet, iedereen vloog er op af, hebben jullie niet het respect om eerst bezoek te laten eten.
Vanessa> ik vind het 1 grote puinhoop, glas, houtskool, bekertjes etc. iedereen doet het.
Iedereen eet buiten, waarom niet gewoon iets mee naar binnen nemen, Billy krijgt compliment van Vanessa, laatste dagen doet Billy haar best de troep op te ruimen.
Puntje restaurant, als ik gasten heb, maak een praatje, als ze in restaurant zitten zeg dan goedendag, buiten kan je met ze praten ................Gio> Vanessa heeft me dit persoonlijk vertelt, heeft zijn ogen geopend, stel je voor jij geeft een BootCamp met de jongens en ik ga er mee staan praten.
Vanessa haar dingentje niet ons dingetje.
Gio> Vanessa moet ook iemand de kans geven om het zelf op te ruimen, koken en schoonmaken, en als Vanessa gelijk dan komt van Nee, nee nee.iemand een kans geven
Gio> wie er rookt niet je peuken weg schieten, Paul> iedereen zijn teringzooi opruimen badkamer etc.
Vanessa> niet normaal als je de wortels uit het douchputje moet trekken.
Joey> dat Vanessa de keuken in kwam stormen toen hij en Gio in de keuken stonden, kom dan en zeg over een uur moet alles schoon zijn komt heel anders over.
Ruud> ik werk eraan.
Ruud en Jimmy> Jimmy mag zo tegen Ruud zeggen dat hij zijn troep moet opruimen, dat mag wel antwoord Ruud.
Nicoline>er liggen veel peuken rond om de akker, kan gewoon niet Vanessa geeft Nicoline gelijk * Da ken nie*
Charlotte kopjes mee naar binnen nemen etc.
Emil>morgen laminaat in de slaapkamer, bedden los schroeven iedereen even zijn bende opruimen en ergens neer zetten.
Nu wordt er zo door elkaar getetterd.
Gio> niet rokers.........alle peuken op het terrein, Billy, ik doe het niet vanaf dag 1 ruim ik altijd mijn peuken op.
Voor alle peuken die we na het opruimen nog vinden de rokers een rondje laten lopen.
Charlotte gaat weer naar haar oude slaapkamer..................
Centraal is afgelopen

Gio> kleine wijziging 38.00 euro op de bank

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 11-03-2014 08:55:33 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 10 maart 2014 @ 21:24:48 #97
2961 Capaja
Cappie voor intimie
pi_137597054
slecht nieuws voor Jimmy

HeddeGijDaGezeetGehadJaMinDeDaWerklijkWaarHoeDoeDeGijDaHoeDoeDeGijDaHoeHeddeGijDaGedaan?
pi_137597377
Charlotte wil nu Centraal even, gelijk naar binnen wil nu centraal roept ze iedereen bij elkaar post voor Jimmy.
Verschrikte gezichten, Charlotte Jimmy je moet ff komen.........Charlotte gaat hem voor lezen Jimmy wil hem zelf niet voorlezen.
Er wordt in de brief aan Jimmy vertelt dat Marvan bij een motor ongeluk om het leven is gekomen
Jimmy gaat naar de begrafenis maar komt gewoon weer in Utopia terug

Motorrijder omgekomen bij ongelukPiet Heintunnel

Bij een eenzijdig ongeval in de Piet Heintunnel is zondagavond een motorrijder om het leven gekomen. Volgens sociale media gaat het om de 23-jarige Marwan uit Amsterdam, aangesloten bij motorclub Brag & Boost.

Dit laat een woordvoerder van de politie weten. Het ongeluk gebeurde rond 21.30 uur. De motorrijder botste door nog onbekende oorzaak tegen de tunnelwand. Hij reed op dat moment met een groep motorrijders door de tunnel. De politie heeft verschillende getuigen gehoord en doet onderzoek naar het incident.

[ Bericht 3% gewijzigd door Toverheks op 10-03-2014 21:42:08 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_137602781
Nicoline moest huilen vanavond, ze moest van * achter * een flinke discussie houden i.v.m. het Hutje van Andrea.....Andrea krijgt haar hutje/cabana midden op de akker, ze wil een bruggetje erbij, een vijvertje en nog iets dat ze makkelijk bij haar kruidentuintje kan komen.
Charlotte denkt dat ze nog heel lang in Utopia kan blijven wonen.
Charlotte en Laura hebben de nieuwe buiten camera ontdekt, ze waren op zoek naar een plekje om de joint samen op te roken..........
( Laura haar moeder heeft vanmiddag iets onder het matras van Laura verstopt )
Rienk en Gio aan een potje schaak.........
Ruud gaat de trekker op de berg zetten....of was dat van plan vannacht.
Ruud wil ook niet meer naast Billy slapen, Hij wil best naast Billy liggen maar wil dat het niet te snel tussen hem gaat, Ruud> elke avond slapen en knuffelen is oke maar het moet bijzonder zijn, en dat is het niet, er is geen liefde, ik ben niet verliefd.
Billy> ik vind het heel lief van je schat maar als jij het niet oke vind moet je het zeggen , Ruud> het gaat te snel.
Billy lacht het weg > Billy doe je ding, als jij dit is wat je wilt.
Billy en Charlotte gaan even roken..........Billy lacht als een boerin met kiespijn.
Lot 1 ding zegt Billy, hier heb ik geen zin in, Charlotte> kinderachtig..........Billy> dit soort gezeik was toen ik zestien was., hij heeft bindingsangst.
Billy> hij loopt te fucken, echt hij loopt te fucken, hij loopt met een vette grijns op zijn gezicht, hij is bang dat hij verliefd op me wordt en ik doei Ruud zeg.
Billy> kinderachtig...........het heeft ook iets met Joey te maken denkt Charlotte.
Over drie dagen worden de bedden even weg gehaald, dan is het doei Ruud, kom er dan ook niet liggen als je alleen maar wilt neuken, zegt Billy tegen Charlotte.
Nu op de bank tegen Joey en Gio, jullie hebben geluk dat jullie bij ons mogen slapen.
Charlotte over Billy, in buitenwereld zijn er genoeg die naast haar willen slapen
Billy wil Ruud ook niet meer helpen met het T shirt te maken die al betaald en bedoelt was voor een streamer
Charlotte en Billy nu bij Emil, Billy fluistert tegen Emul * Ruud en ik zijn uit elkaar, Ja wist ik al antwoord Emil.'
meiden gaan weer buiten roken.

ik zeg........... gebroken hart, gaat ze maar hartjes schilderen :W Tot morgen :W

[ Bericht 27% gewijzigd door Toverheks op 11-03-2014 08:13:11 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 11 maart 2014 @ 09:09:40 #100
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_137608659
Dinsdagmorgen in Huize Utopia.
Laminaat dat vandaag in de slaapkamer gelegd zou worden, gaat niet door Paul heeft niet zo goed geslapen, pijn en zijn slang van katheter lag in de weg.
Nicoline en Paul over het hutje van Andrea, niet met zoveel woorden maar Paul heeft duidelijk gemaakt waarom hij Ja tegen Andrea zei, namelijk Andrea kan volgende week wel weg gestemd worden en dan is het hutjes probleem opgelost. ( hutje bouwen was pas over 2 weken als het Budget het toe liet ) Vanessa zet ieder geval drie stemmen op Andrea.
Emil is top zegt Paul, iets met zijn urineopvangzak die Emil heeft vast gehouden.
Nicoline en Paul gaan naar buiten, lopen naar de akker en staan op de plek waar Andrea haar hutje wilt bouwen
Paul> Andrea wist een beetje van zaaien groenten en fruit, tot jij binnen kwam zegt hij tegen Nicoline
Nicoline antwoord dat Andrea maar wat deed met inzaaien, Paul had dat al in de gaten.
Andrea haar bed uit, staat nu buiten met Nicoline te praten.** het is geen rancune hoor * zegt Andrea tegen Nicoline, en weer over HAAR doperwten, die waren van mij herhaald ze voor de zoveelste keer ( van de week ook wel 6 keer tegen verschillende bewoners )
Nicoline vertelt dat Laura gisteren met haar mee geweest is doperwtjes te planten.
Andrea verbaasd Mijn doperwten?
Nicoline > Nee mijn eigen doperwten.
Andrea> nou kijk, daar ga je al met mijn doperwten.
En zo begint er weer een nieuwe dag.................
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')