Did you eat a lot haringen?quote:Op woensdag 23 april 2014 17:25 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
We zijn trouwens net terug uit de Elzas en Lotharingen. Het was weer leuk, maar wel iets te veel gegeten daar.
Nog bobotie gegeten terwijl je Die Son aan het lezen was?quote:Op woensdag 23 april 2014 20:00 schreef Blik het volgende:
Weer terug uit Zuid-Afrika, wat een fantastisch land qua diversiteit! Ik ben fan
Wel bobotie gegeten (heerlijk!) Niet tijdens het lezenquote:Op woensdag 23 april 2014 20:28 schreef Individual het volgende:
[..]
Nog bobotie gegeten terwijl je Die Son aan het lezen was?
Is dat in Argentinië niet mogelijk, cavia eten? Vind het wel enigszins verbazingwekkend dat je dat na al die jaren Zuid-Amerika nu pas voor het eerst eetquote:Op donderdag 24 april 2014 23:30 schreef flipsen het volgende:
Vandaag de eerste cavia soldaat gemaakt. Moet zeggen dat het niet tegenviel, al heb ik de kop letterlijk links laten liggen Was wel een gevecht, aan vork en mes heb je weinig. En vrouwlief vond het maar zielig, vooral omdat in de tuin van het hotel die beesten zo leuk aan het rennen waren
Argentinië is een beschaafd land, dus nee, geen cavia´s op het menu! Voor zover ik weet is Peru het enige land dat cuy op de kaart heeft? Vandaar nu pas geprobeerd. Alpaca vind ik wel ok, maar niet tongstrelend. Lama vond ik lekkerder (in het noorden van Argentinie). En inderdaad weinig vlees, veel vechten en ik had de gefrituurde versie, dus het vet liep letterlijk van mijn kinquote:Op donderdag 24 april 2014 23:44 schreef Lemans24 het volgende:
[..]
Is dat in Argentinië niet mogelijk, cavia eten? Vind het wel enigszins verbazingwekkend dat je dat na al die jaren Zuid-Amerika nu pas voor het eerst eet
Alpaca heb je wel eerder op, denk ik? Dat vond ik echt heerlijk! Cavia trouwens ook, maar er zit zo weinig vlees aan...
Aw, hij lacht!quote:Op vrijdag 25 april 2014 04:51 schreef flipsen het volgende:
Ik zal de "na" foto besparen Kostte volgens mij 35 soles ofzo. Vanavond ook het koeienhart geprobeerd als voorafje, beviel érg goed (zelfs mijn vrouw, die niet zo´n held is qua eten).
[ afbeelding ]
Heb het in Ecuador gegeten en volgens mij is het in Bolivia ook wel verkrijgbaar.quote:Op vrijdag 25 april 2014 00:06 schreef flipsen het volgende:
Argentinië is een beschaafd land, dus nee, geen cavia´s op het menu! Voor zover ik weet is Peru het enige land dat cuy op de kaart heeft? Vandaar nu pas geprobeerd. Alpaca vind ik wel ok, maar niet tongstrelend. Lama vond ik lekkerder (in het noorden van Argentinie). En inderdaad weinig vlees, veel vechten en ik had de gefrituurde versie, dus het vet liep letterlijk van mijn kin
In Ecuador at ik mijn eerste, inderdaad. In Baños stonden ze, met een stok in hun achterste (of eigenlijk een roeispaan) boven een vuurtje.quote:Op vrijdag 25 april 2014 09:25 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Heb het in Ecuador gegeten en volgens mij is het in Bolivia ook wel verkrijgbaar.
Het was zowel in Colombia als Peru bij mensen thuis, maar het zal het vast wel in restaurants te krijgen zijn.quote:Op vrijdag 25 april 2014 13:23 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Jemig! Ik heb helemaal nergens cavia of capibara op de kaart zien staan in Colombia!
Malagasy kip is trouwens niet lekker. Die hebben teveel rondgerend, daar zit geen sappig stukje aan!
Zebu is wel erg lekker!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |