abonnement Unibet Coolblue
pi_137152782


Andrea (52)
Massagetherapeute[/b]

Andrea is een vrouw met een uitgesproken mening, kan haar eigen voedsel verbouwen en heeft een turbulent leven achter de rug. Zo woonde ze tien jaar lang in een zelf gebouwde strandhut op Bonaire waar ze divemaster was. Hier leerde ze met weinig tevreden te zijn, wat haar in Utopia goed van pas kan komen. Teruggekeerd in Nederland heeft ze inmiddels een stukje land waar ze haar eigen voedsel verbouwt. ze heeft veel ervaring met het verbouwen van aardappels en groente en het bouwen van hutten.

Andrea wil in Utopia een nieuwe samenleving bouwen die gebaseerd is op tevredenheid en liefde. De mensheid heeft veel goeds in zich en de liefde onderling zou genoeg moeten zijn.

Haar geloof in Jezus Christus vindt ze heel belangrijk. Ze zou graag een kerk willen bouwen om het geloof in te belijden. In deze kerk kan iedereen die dit wil, samen met haar gospel zingen en de heilige geest vinden.

(bron: Talpa)
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137152814
ai ai ai.. Hoe zei Huub het ook alweer over Natasia.."Degene die haar gecast heeft, heeft een dag met een bobbel in zijn broek gelopen.."

Volgens mij is dat nu bij Andrea weer het geval.. :o
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
pi_137152815
Anton Veldkamp breekt met ’Utopia’-bewoonster!

’Andrea, het is OVER’
door Vanessa Bontje

AMSTERDAM -
VIDEO - Utopia heeft een eerste relatie laten sneuvelen: inwoonster Andrea (52) is vanaf vandaag na tien jaar weer vrijgezel. Anton Veldkamp, haar partner, heeft een dramatische beslissing genomen: hij breekt met de vrouw die hem vorige week zo nadrukkelijk liet zitten en koos voor haar eigen leven, in Utopia… „Het is over tussen ons”, zegt de 82-jarige vroegere fotograaf van deze krant, die zwaar hartpatiënt is. „Zoals ze mij met valse beloftes heeft misleid… walgelijk. Als ik sterf, wil ik fatsoenlijk gaan. En niet nadat ze mij zo in de maling heeft genomen. Uit zelfbescherming neem ik afscheid van Andrea.”

Anton: 'Het is over met Andrea'

Samen met Andrea (52) woonde Anton Veldkamp (82) tien jaar op Bonaire.

Andrea in ’Utopia’, samen met mede-bewoonster Billy (l).

Over Andrea’s biologische dochter Sophia Deborah Bles (foto) zegt Anton nu: „Dat meisje spreekt de waarheid; Andrea is er inderdaad niet voor haar geweest!”

De deur die Anton eerder nog op een kier zette, is nu voorgoed gesloten. „Ik kan niet anders”, zegt Anton. „Het ene moment lag Andrea hier thuis in mijn armen nog te bidden en te zeggen dat ze bij me terug zou komen. Maar Andrea was de deur nog niet uit, of ze zei tegen mijn buurvrouw: ’Je moet het niet tegen hem zeggen hoor, maar ik blijf in Utopia’. Dat hoorde ik pas de dag erna. Ik denk dat Andrea heeft gedacht: ’Als Anton doodgaat, ben ik er in elk geval nog geweest’.”

Andrea beloofde Anton vorige week nog gehoor te geven aan zijn noodkreet, nadat hij haar schreef: ’Stop met Utopia, het kost me mijn gezondheid’. Nu zegt Anton: „Het is zo gek, maar ik heb het gevoel dat ik haar niet meer ken. Als ik zie hoe ze in Utopia doet en wat ze haar medebewoners allemaal vertelt… Het is leugen na leugen na leugen. Net zoals ze dat hier vorige week tegen mij ook deed.”

„Neem alleen al dat hele verhaal waarin ze Hakim ervan betichtte dat hij met zijn opmerkingen mijn hartverlamming had veroorzaakt. Dat klopte al niet want ik heb een pacemaker en die pompt wel door. Al slaat ie bij stress ernstig over, wat een enorme impact heeft op mijn lichaam. En dat is ook precies wat er gebeurde toen ik hoorde hoe kwaad onder anderen Utopia-deelnemers Paul en Hakim over haar spraken, na dat gedoe met die verdwenen kleding. Dat kwetste me diep, want ik hield van die meid. Maar dan heb ik het over hartritmestoornissen. En dat weet Andrea heel goed.”

„En het verhaal van haar eigen dochter Sophia in jullie weekblad, die daarin vertelde dat Andrea haar in de steek had gelaten. Hoewel ik dat verhaal uit liefde voor Andrea heb proberen bij te sturen, kan ik eigenlijk niet anders dan zeggen ’dat meisje sprak de waarheid!’. Andrea is er inderdaad niet voor Sophia geweest. Ze vertrok toen Sophia een jaar of 5 was gewoon naar Bonaire. En toen ze 12 was kwam Andrea de voogdij opeisen. Andrea heeft op haar manier haar best gedaan om contact met Sophia te krijgen. Dat was alleen veel te laat.”

„In Utopia schetst Andrea voortdurend allerlei verhalen in haar voordeel”, gaat Anton verder. „Zo hoorde ik haar vertellen over een boerderij waar iedereen na Utopia mag langs komen. En over een appartement op Bonaire en over een groentetuin. En dat ze een spa heeft gehad en masseuse is... Klopt, ik heb op Bonaire een hutje, maar dat stelt niets voor. En die moestuin in Bergen, daarvan zijn vorig jaar hooguit drie uien en een bosje wortelen afgekomen. En masseuse? Ze heeft dat geloof ik een keer of vier gedaan ergens onder drie struiken met een ouwe lap er overheen. Niks geen spa. Haar tweelingzusje is werkelijk masseur. Maar Andrea niet, verre van dat.”

„En dan dat horloge dat ze om heeft. Dat is een nep-Cartier. Een echte kost vele malen meer dan die vijf tientjes die zij ervoor heeft betaald. Ze pronkt ermee alsof het werkelijk kostbaar is. Dan vraag ik mij alleen maar af: ’waarom Andrea, waarom?’”

Verpleegsters

“Het is zo gek, maar ik heb het gevoel dat ik haar niet meer ken.”

- @antoncveldkamp

„Afschuwelijk vind ik het, wanneer ik Andrea in Utopia hoor spreken over mij. Want ze hemelt me voortdurend op. Anton voor en Anton na. Ze mist me en ze houdt van me, beweert ze. Maar ondertussen merk ik er niets van. Ze vertelt iedereen daar hoe ze me heeft omringd met verpleegsters, en me in goede handen heeft achtergelaten. Maar ze wéét dat ik dat niet wilde; ik zat op háár te wachten.”

Anton valt stil. Hij breekt en zegt snikkend: „Laat ze mij, kerel van 82 jaar, zitten voor Jan met de korte achternaam. In haar eigen huis. Gebakje, koffie, bloemetje, ik had alles voor elkaar. En ik maar drie uur lang naar buiten kijken of ze al kwam. Ik kan je één ding vertellen: zo gaat niemand met me om, níemand! Ik heb 46 jaar verslaggeving over de hele wereld gedaan, ook gedurende negen oorlogen. Met verbrande kinderen heb ik over de straten van Vietnam gerend, op zoek naar een ziekenhuis. Ik heb te veel meegemaakt om me nog langer door deze dame te laten manipuleren. Want dat is wat Andrea doet.”

„Door Utopia zie ik hoe ze werkelijk is, en daarmee kan ik niet leven. Ik heb te veel respect voor mezelf om me nog langer te laten beledigen. Het leven zonder Andrea zal best moeilijk zijn. Ik zal haar toch ook wel weer missen. Maar deze leugens kan ik niet verkroppen, na álles wat ik voor haar heb gedaan... Tot en met een doopceremonie in de pinkstergemeente voor duizend gulden, en het afbetalen van haar schulden aan toe. Nu mag ze niet eens meer hier op het terrein waar ik woon, komen. Ik ben geen driftkikker, maar het is gewoon beter om zo’n confrontatie niet aan te gaan. Ik laat me niet besodemieteren.”

Middelpunt

„De mensen in Utopia hebben geen idee met wie ze te maken hebben. Andrea wil áltijd het middelpunt zijn, de overtreffende trap. Zelfs de dood van mijn dochter Caroline vorige maand greep ze aan om tijdens een ceremonie in Utopia háár show te maken. Andrea had het ook heel goed voor zichzelf kunnen houden. Maar nee, primadonna als ze wil zijn, moest dat met dansen en zingen en huilen. En iedereen erbij.”

„Let op wat ik zeg: wanneer Utopia voorbij is, komt ze hier vrolijk weer aan de deur. Dan probeert ze zich er aan alle kanten uit te kletsen. En het ergste is, dat ze daar bij veel mensen mee wegkomt. Maar de waarheid is dat ze nog harder is dan wij hier allemaal bij elkaar.” Schampert: „En ’houden van’? Ik geloof dat Andrea werkelijk waar geen enkel idee heeft wat dát eigenlijk inhoudt…”

quote:
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137152830
quote:
10s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:01 schreef Nostalgist het volgende:
ai ai ai.. Hoe zei Huub het ook alweer over Natasia.."Degene die haar gecast heeft, heeft een dag met een bobbel in zijn broek gelopen.."

Volgens mij is dat nu bij Andrea weer het geval.. :o
Ik zeg maar zo ik zeg maar niks _O- _O- _O- _O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:11:11 #5
160398 akveor
Ja, ik ben het...
pi_137153001
quote:
Anton: 'Het is over met Andrea'
Via de telegraaf. Echt, wat een loser die gast.
Die ouwe ziet de bui wel hangen natuurlijk. 82 Jaar daar is het goede wel vanaf en Andrea zal wel geen zin hebben, nog langer, de verpleegster uit te hangen. ;)
_____________________
Русский военный корабль, иди нахуй!
pi_137153044
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:11 schreef akveor het volgende:

[..]

Via de telegraaf. Echt, wat een loser die gast.
Die ouwe ziet de bui wel hangen natuurlijk. 82 Jaar daar is het goede wel vanaf en Andrea zal wel geen zin hebben, nog langer, de verpleegster uit te hangen. ;)
Wat? :')
Hij wil graag dat ze terug komt, zij laat hem zitten (terwijl hij gezondheidsproblemen heeft en elk moment dood kan gaan) en dan is HIJ een loser?
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
pi_137153197
Ik snap niet waarom hij zo uitgebreid nu uit de school klapt, zal wel een stuk frustratie zijn.
Ik vind hem er wel redelijk verwaarsloosd uit zien op de recente foto's. Op Eerdere foto's (wsl op Bonaire/Aruba) was hij nog een stuk aantrekkelijker.
pi_137153260
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:13 schreef H.FR het volgende:

[..]

Wat? :')
Hij wil graag dat ze terug komt, zij laat hem zitten (terwijl hij gezondheidsproblemen heeft en elk moment dood kan gaan) en dan is HIJ een loser?
Ja er zijn helaas altijd mensen die in haar blijven geloven hoe dan ook.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:22:27 #9
160398 akveor
Ja, ik ben het...
pi_137153261
BRON: ALGEMEEN DAGBLAD
Door: redactie
26-2-14 - 08:56 bron: BuzzE Andrea Tolson is een van de bewoners van Utopia, het tv-experiment van John de Mol. © Utopia.

Utopia Utopia-inwoonster Andrea (52) moet weer als vrijgezel door het leven. Na tien jaar is haar relatie met haar partner Anton Veldkamp (82) gesneuveld, vooral door Utopia. 'Zoals ze mij met valse beloftes heeft misleid... walgelijk', zegt hij in De Telegraaf.

Veldkamp heeft de deur definitief gesloten voor Andrea. 'Als ik sterf, wil ik fatsoenlijk gaan. En niet nadat ze mij zo in de maling heeft genomen. Uit zelfbescherming neem ik afscheid van Andrea', zegt hij. 'Het ene moment lag Andrea hier thuis in mijn armen nog te bidden en te zeggen dat ze bij me terug zou komen. Maar Andrea was de deur nog niet uit, of ze zei tegen mijn buurvrouw: 'Je moet het niet tegen hem zeggen hoor, maar ik blijf in Utopia '. Dat hoorde ik pas de dag erna. Ik denk dat Andrea heeft gedacht: 'Als Anton doodgaat, ben ik er in elk geval nog geweest'.'

De Utopia-bewoonster ging vorige week even terug naar haar partner, omdat hij met gezondheidsproblemen kampte. Maar volgens de 82-jarige blijkt Andrea een grote leugenaar te zijn. 'Het is zo gek, maar ik heb het gevoel dat ik haar niet meer ken. Als ik zie hoe ze in Utopia doet en wat ze haar medebewoners allemaal vertelt... Het is leugen na leugen na leugen. Net zoals ze dat hier vorige week tegen mij ook deed.'

Manipuleren
Zo meent hij dat het verhaal dat Andrea's dochter Sophia uit de doeken deed, simpelweg de waarheid is. 'Andrea is er inderdaad niet voor Sophia geweest. Ze vertrok toen Sophia een jaar of 5 was gewoon naar Bonaire. En toen ze 12 was kwam Andrea de voogdij opeisen. Andrea heeft op haar manier haar best gedaan om contact met Sophia te krijgen. Dat was alleen veel te laat.'

Voormalig fotograaf Veldkamp kan het dan ook niet geloven. Ook hij voelt zich nu achtergelaten door Andrea. 'Laat ze mij, kerel van 82 jaar, zitten voor Jan met de korte achternaam. In haar eigen huis. Gebakje, koffie, bloemetje, ik had alles voor elkaar. En ik maar drie uur lang naar buiten kijken of ze al kwam. Ik kan je één ding vertellen: zo gaat niemand met me om, níemand! Ik heb 46 jaar verslaggeving over de hele wereld gedaan, ook gedurende negen oorlogen. Met verbrande kinderen heb ik over de straten van Vietnam gerend, op zoek naar een ziekenhuis. Ik heb te veel meegemaakt om me nog langer door deze dame te laten manipuleren. Want dat is wat Andrea doet.'

Hij vervolgt zijn relaas: 'Let op wat ik zeg: wanneer Utopia voorbij is, komt ze hier vrolijk weer aan de deur. Dan probeert ze zich er aan alle kanten uit te kletsen. En het ergste is, dat ze daar bij veel mensen mee wegkomt. Maar de waarheid is dat ze nog harder is dan wij hier allemaal bij elkaar.' Veldkamp is hard in zijn oordeel.

'Houden van'? Ik geloof dat Andrea werkelijk waar geen enkel idee heeft wat dát eigenlijk inhoudt...'
_____________________
Русский военный корабль, иди нахуй!
pi_137153299
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:20 schreef utrecht1970 het volgende:
Ik snap niet waarom hij zo uitgebreid nu uit de school klapt, zal wel een stuk frustratie zijn.
Ik vind hem er wel redelijk verwaarsloosd uit zien op de recente foto's. Op Eerdere foto's (wsl op Bonaire/Aruba) was hij nog een stuk aantrekkelijker.
Ze weet al 10 jaar dat hij 30 jaar ouder is, ze was nooit vies van hem waarom niet?
Omdat hij bekende vrienden heeft/had waar ze nu nog steeds over pocht
Ik vind het laf om op deze manier je man/gezin in de steek te laten
En je eigen proberen omhoog te werken met allerlei leugens.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 26 februari 2014 @ 10:27:04 #11
160398 akveor
Ja, ik ben het...
pi_137153381
_____________________
Русский военный корабль, иди нахуй!
pi_137153451
Eigenlijk zouden we de bewoners van Utopia moeten contacteren om hen te vertellen wie Andrea in werkelijkheid is en om ze de artikels over haar te laten lezen, uiteraard wel zonder dat de medewerkers van Talpa er tussen zitten die de boel censureren om te voorkomen dat bewoners kennis krijgen van zaken die voor hen belangrijk zijn.
  Trouwste user 2022 woensdag 26 februari 2014 @ 10:37:53 #13
7889 tong80
Spleenheup
pi_137153606
'Haar geloof in Jezus Christus vindt ze heel belangrijk' :D

Die stal toch niet van de armen en was barmhartig ?

Heeft ze zelf in de gaten dat ze buiten het programma wordt gehaat ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_137153789
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:37 schreef tong80 het volgende:
'Haar geloof in Jezus Christus vindt ze heel belangrijk' :D

Die stal toch niet van de armen en was barmhartig ?

Heeft ze zelf in de gaten dat ze buiten het programma wordt gehaat ?

:P
Na vandaag wel hopen wij. :Y
pi_137153874
Jeetje, we hadden gewoon gelijk wat betreft Andrea's leugens en manipulatief gedrag. Ze kunnen nu niet meer zeggen dat de bladen zomaar iets schrijven hierover want Anton op beeld is toch wel geloofwaardig. Geen diploma's, geen boerderij, geen masseuse, geen groentetuin, geen spa..... Dat het waar is dat ze haar dochter in de steek liet. Wat een theatrale persoonlijkheid heeft Andrea zeg, ongelofelijk!

Kan toch niet anders of de bewoners komen daar nog achter?
Ze doet me denken aan Linda Greene. Zij was een sekteleidster. Er was een aflevering van Deadly Devotion over haar op Investigation Discovery.
pi_137154506
Nergens om.. maar de liefde van Anton voor Andrea zit ook niet erg diep. Als je je 'geliefde' in twee grote interviews zó afbrandt?! Hij had haar ook in haar sop kunnen laten gaar koken en naar Bonaire kunnen vertrekken.
  Trouwste user 2022 woensdag 26 februari 2014 @ 11:18:51 #17
7889 tong80
Spleenheup
pi_137154611
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:49 schreef Vlinder1974 het volgende:
Jeetje, we hadden gewoon gelijk wat betreft Andrea's leugens en manipulatief gedrag. Ze kunnen nu niet meer zeggen dat de bladen zomaar iets schrijven hierover want Anton op beeld is toch wel geloofwaardig. Geen diploma's, geen boerderij, geen masseuse, geen groentetuin, geen spa..... Dat het waar is dat ze haar dochter in de steek liet. Wat een theatrale persoonlijkheid heeft Andrea zeg, ongelofelijk!

Kan toch niet anders of de bewoners komen daar nog achter?
Ze doet me denken aan Linda Greene. Zij was een sekteleidster. Er was een aflevering van Deadly Devotion over haar op Investigation Discovery.
Ze doet mij denken aan m'n nicht Saskia. Manipulaieve chronismatische leugenaressen. Op aandacht kickend.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 26 februari 2014 @ 11:22:16 #18
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_137154714
Andrea heeft Anton nu niet meer nodig want haar schilderijen gaan voor 250 euro de deur uit en ze is nu wereldberoemd :Y
  woensdag 26 februari 2014 @ 11:23:27 #19
411738 Uiltje90
High up in a tree
pi_137154748
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:11 schreef akveor het volgende:

[..]

Via de telegraaf. Echt, wat een loser die gast.
Die ouwe ziet de bui wel hangen natuurlijk. 82 Jaar daar is het goede wel vanaf en Andrea zal wel geen zin hebben, nog langer, de verpleegster uit te hangen. ;)
tsja.. fight fire with fire toch.. Andrea doet ook alles via televisie nu. dansen voor Anton, herdenkingsceremonie voor haar stiefdochter.. dus waarom zou Anton dat dan ook niet doen :9
You only live once, but if you do it well, once will be enough
pi_137154834
Anton had de bui kunnen zien aankomen toen Andrea het huis inging terwijl ze wist dat haar stiefdochter terminaal was.
Ik kan mij voorstellen dat Anton toen ook al gezegd heeft, blijf alsjeblieft bij me... Je kind verliezen is niet niets.
Alhoewel Andrea verlaat een kind van 5 ook zonder enige moeite.
pi_137154884
Het is gewoon een teringwijf. Punt :r :r :r
pi_137155676
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 10:23 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ze weet al 10 jaar dat hij 30 jaar ouder is, ze was nooit vies van hem waarom niet?
Omdat hij bekende vrienden heeft/had waar ze nu nog steeds over pocht
Ik vind het laf om op deze manier je man/gezin in de steek te laten
En je eigen proberen omhoog te werken met allerlei leugens.
Dit !
Ik heb kanker en verder ben ik gewoon dezelfde.
pi_137155696
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 11:14 schreef Clank het volgende:
Nergens om.. maar de liefde van Anton voor Andrea zit ook niet erg diep. Als je je 'geliefde' in twee grote interviews zó afbrandt?! Hij had haar ook in haar sop kunnen laten gaar koken en naar Bonaire kunnen vertrekken.
Hij huilt,tranen over zijn wangen in dat filmpje.Ik geloof hem.Vind het in triest dat die wentelteef zich zo gedraagt en dan houd ik me nog errug netjes.
Ik heb kanker en verder ben ik gewoon dezelfde.
pi_137155767
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 12:01 schreef Aggie46 het volgende:

[..]

Hij huilt,tranen over zijn wangen in dat filmpje.Ik geloof hem.Vind het in triest dat die wentelteef zich zo gedraagt en dan houd ik me nog errug netjes.
Ja heb ook met die man te doen, in een eerder interview gaf hij al aan bedreigd te zijn, hij wordt op straat aangesproken over het gedrag van zijn 'vrouw'
Ik geloof als ik hem was ik hetzelfde gedaan zou hebben. Mensen zullen hem nu waarschijnlijk met rust laten.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_137155796
Mariëll zou het goed met Andrea kunnen vinden :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')