1. Welke van de 2?quote:Op woensdag 12 februari 2014 17:15 schreef Iwanius het volgende:
Iemand bekend met dit bier? Gisteren geproefd en deed zijn naam eer aan. I.i.g. beter te pruimen dan Guinness.
Waarom post je eigenlijk niet gewoon de naam of doe je de foto in img tags?quote:Op woensdag 12 februari 2014 17:15 schreef Iwanius het volgende:
Iemand bekend met dit bier? Gisteren geproefd en deed zijn naam eer aan. I.i.g. beter te pruimen dan Guinness.
Rogue heeft wel een paar aardige bieren ja, maar de mocha porter vond ik voornamelijk erg simpel.quote:Op woensdag 12 februari 2014 17:15 schreef Iwanius het volgende:
Iemand bekend met dit bier? Gisteren geproefd en deed zijn naam eer aan. I.i.g. beter te pruimen dan Guinness.
Elke keer als ik bij de winkel ben waar ik m'n bier haal zie ik een Rogue Voodoo Doughnut brouwsel staan. Ik weet niet meer welke, want ze zitten allemaal in een roze fles, geloof ik. Stiekem wil ik er ooit nog wel eens eentje proberen, maar $13.99 vind ik een beetje prijzig. .quote:Op woensdag 12 februari 2014 19:50 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Rogue heeft wel een paar aardige bieren ja, maar de mocha porter vond ik voornamelijk erg simpel.
Dat vroeg ik me dus ook af.quote:En waarom je hier Guinness noemt...
En wat zit er in vredesnaam in dat schaaltje. En die vliegen, wtf? .quote:Op woensdag 12 februari 2014 19:10 schreef Fogel het volgende:
[..]
Waarom post je eigenlijk niet gewoon de naam of doe je de foto in img tags?
Ik zou zeggen: vraag het ze i.p.v. ze te beschuldigen van commerciële uitbuiting. Bij een normale brouwerij zou dat zeker het geval kunnen zijn, bij een Trappisten brouwerij ligt dat wel wat anders.quote:Op woensdag 12 februari 2014 16:57 schreef mckroket het volgende:
Bij emelisse zijn de hout gerijpte whitelabels varierend van 3-5 euro voor een flesje 33cc. Dit is wel commercieel uitgebuit. Dus nogmaals; ik snap niet waarom het zo bijzonder duur is. De la trappes worden wel extreem lang gerijpt op vaten. Soms zelfs 1,5 jaar. Misschien is dat het?
Bedoel je proefglaasjes als in kleine versies van bestaande merken of echte bierproefglaasjes?quote:Op woensdag 12 februari 2014 14:03 schreef nils7 het volgende:
Ah...
Iemand een idee waar ik een setje proefglaasjes kan scoren?
De laatste en thnxquote:Op donderdag 13 februari 2014 03:16 schreef Opperprutser het volgende:
[..]
Bedoel je proefglaasjes als in kleine versies van bestaande merken of echte bierproefglaasjes?
Indien 't laatste: de Tastevin A12 is een officieel ISO bierproefglas (wordt ook voor wijn gebruikt) Even googlen. Laatst 3 dozen besteld.
Ze zijn wel erg duur inderdaad maar een deel van de batches die ik op heb waren echt fenomenaal. Ik leg wel vaker een tientje neer voor een flesje, meestal is het dan import overigens. Maar als je 12 euro per flesje betaalt voor die oak aged dan leg je ook wel echt teveel neer hoor. Heb er nog nooit meer dan 9.50 voor betaald.quote:Op woensdag 12 februari 2014 14:04 schreef mckroket het volgende:
[..]
die oak aged is ook zo bizar duur. zon flesje van 37,5 cc voor een tientje of meer... ik ga het niet doen want zo bijzonder vind ik de standaard quadruppel helemaal niet. toch onzin dat omdat het op een vatje ergens ligt het van 2 euro naar 12 euro gaat...
Omdat dat het eerste bier is wat door mijn hoofd schoot als vergelijking qua smaak. Is misschien ook niet de juiste maar dat is dan een tweede.quote:Op woensdag 12 februari 2014 19:50 schreef Curchulain het volgende:
En waarom je hier Guinness noemt...
In dat schaaltje zit fijn gedroogde Thaise noten en vruchten die als borrelhapje dienen.quote:Op woensdag 12 februari 2014 20:14 schreef JDude het volgende:
En wat zit er in vredesnaam in dat schaaltje. En die vliegen, wtf? .
Erg plezant biertje.quote:Op donderdag 13 februari 2014 19:01 schreef nils7 het volgende:
De Rochefort 10 staat vanavond op 't menu
Eens zien of die bevalt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |