Was leuk. Maar die Fransman maakt het altijd mooi.Die worsten ook echt.quote:Op donderdag 20 februari 2014 23:51 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, leuke aflevering als je niet al wist wat echte coquilles st Jacques zijn.
Ja, want wij zitten allemaal de hele dag stukjes over eten te lezen op Wikipedia. Iedereen wist allang dat er haren in je brood verwerkt worden en dat je een coquilleworst kunt kopen...quote:Op donderdag 20 februari 2014 23:42 schreef Klaploper het volgende:
Leuke aflevering? Ben het een beetje zat dat hun 'ontdekkingen'vaak al lang en breed op Wikipedia e.d. besproken zijn.
Of dat er worsten zijn van coquilles en en blijkbaar ook ei. Dacht altijd dat de kapjes in de salade gingen ofzo.quote:Op donderdag 20 februari 2014 23:51 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, leuke aflevering als je niet al wist wat echte coquilles st Jacques zijn.
Kijk naar de latijnse naam op de verpakking, Pecten maximus is de echtequote:Op vrijdag 21 februari 2014 12:56 schreef mark_dabomb het volgende:
En wat waren die coquilles in diepvrieszak dan bij de Lidl? Dus die zonder schelp er om heen? Die zagen er qua vorm toch zeker wel uit als 'echte'
Deze:
[ afbeelding ]
Moet dat er altijd op staan, de latijnse naam?quote:Op vrijdag 21 februari 2014 13:16 schreef Pietverdriet het volgende:
Kijk naar de latijnse naam op de verpakking, Pecten maximus is de echte
Geen idee eigenlijk, maar zie het er vaak op staan.quote:Op vrijdag 21 februari 2014 13:51 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Moet dat er altijd op staan, de latijnse naam?
Kinnebak, zwemt die ook in zee en wordt die handmatig opgedoken?quote:Op vrijdag 21 februari 2014 14:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Vond die franse kok in die shabby woning van grote wijsheid toen hij zei, als je niet zoveel geld te besteden hebt, koop dan mosselen of noordzeegarnalen.
Vorige week nog kinnebak gegeten, onder de zuurkool gestoofd, goddelijk lekker.
Nee, vals smikkelsenieltje van me, dat is een voorbeeld van iets goedkoops en echts dat erg lekker is.quote:Op vrijdag 21 februari 2014 14:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Kinnebak, zwemt die ook in zee en wordt die handmatig opgedoken?
quote:Voor dikdoeners is er een speciale categorie chips. Dikke chips, voor de dikke portemonnee. Handgeschept, en uit de ketel bovendien. Tweemaal zo duur als ordinaire chips. Maar waarom? De Keuringsdienst over het verschil tussen dikke en dunne dikmakers.
Valt tegen, ze lullen er alleen maar overquote:Op donderdag 20 februari 2014 22:41 schreef golfer het volgende:
Extraatje over handgedoken schelpen:
http://keuringsdienstvanw(...)/vissen_op_coquilles
Conclusie wordt dat ze de chips niet met de hand bakken? Lijkt mij dan een wat tegenvallende aflevering.quote:Op maandag 24 februari 2014 12:08 schreef Amarantha het volgende:
Aankomende Donderdag: http://keuringsdienstvanw(...)everingen/27-02-2014
[..]
Vond dat ze er nog wel wat grappigs van gemaakt hadden.quote:Op maandag 24 februari 2014 12:29 schreef Felagund het volgende:
[..]
Conclusie wordt dat ze de chips niet met de hand bakken? Lijkt mij dan een wat tegenvallende aflevering.
Vind er een groot smaakverschil tussen zittenquote:Op donderdag 27 februari 2014 21:01 schreef golfer het volgende:
Marketing is alles tegenwoordig.
Handgemaakt, ketelgekookt. We worden genept en we trappen er nog massaal in. Gewoon dus de goedkoopste machinaal gemaakte Lays kopen.
Gewoon kopen wat je het lekkerst vindt. Wat dacht je daar van?quote:Op donderdag 27 februari 2014 21:01 schreef golfer het volgende:
Marketing is alles tegenwoordig.
Handgemaakt, ketelgekookt. We worden genept en we trappen er nog massaal in. Gewoon dus de goedkoopste machinaal gemaakte Lays kopen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |