Wat een verschil, hè! Echte buffelmozzarella in Italië, heerlijk! Ik heb op Capri de lekkerste mozzarella ooit gegeten. Niet dat het hier vreselijk is, maar dat was toch even net wat anders.quote:Op woensdag 24 september 2014 00:06 schreef golfer het volgende:
[..]
We zijn net vanavond uit Italië teruggekomen en ik heb meteen deze uitzending nagekeken. Reken maar dat we alleen maar echte mozerella daar hebben gekregen, hoewel ook daar de kwaliteit verschilt.
Die van het mannetje met die baard die het vanaf 4 uur 's ochtend met de hand (laat) maken is onovertroffen.
Die belg had gewoon gelijk, mensen willen smakeloze troep.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:50 schreef -0- het volgende:
Haha die Belg in zijn mozzarella fabriek.
Geeft na eerst wat goedpraterij gewoon toe dat het smakeloze nep troep is wat ze daar verwerken.
Dit en het maakt die Belg niets uit, die wil ook verdienen.quote:Op woensdag 24 september 2014 11:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die belg had gewoon gelijk, mensen willen smakeloze troep.
Net als de vleeslijmers en de analoogkaasmakersquote:Op woensdag 24 september 2014 11:20 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
Dit en het maakt die Belg niets uit, die wil ook verdienen.
Mijn opa, een wijs man, leerde me al heel jong, het zijn niet de gekken die het makenquote:
De groningse buffelmozzarella (Orobianco) is anders zeer goed te doen.quote:Op woensdag 24 september 2014 10:26 schreef Skeletor. het volgende:
Niet dat het hier vreselijk is, maar dat was toch even net wat anders.
Is dat een nieuwe? Ik dacht dat honing al eens langs was gekomen.quote:Op donderdag 25 september 2014 16:08 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Honing
Geen goedje zo simpel als honing. Je hebt de bij en de bloem. De een pakt nectar van de ander en maakt er honing van. Maar de ene honingpot is de andere niet. Honing met een label? Biologisch. Hoezo logisch? Wat heeft die lieve bij al die tijd verkeerd gedaan? De Keuringsdienst van Waarde over bijen die zich aan onze regels moeten houden.
quote:Op donderdag 25 september 2014 18:47 schreef Teslynd het volgende:
Kwam deze week dit tegen: Herken kwaliteitshoning en word een kenner
(over koudgeslingerde honing en behoud van nutriënten):
https://www.pit-pit.com/h(...)Olijfolie_-_Vacature
Ze vermijden het maar te zeggen dat het bladluizenpoep is die door de bijen verzameld en uitgekotst wordt is.quote:Honing zoals deze van den en eik komen van zogenaamde honingdauw of bladhoning. De bijen halen hier de honing niet uit echte bloemen, maar wel uit het sap van de boom. Dit sap bevat geen stuifmeelkorrels waardoor de honing niet kan kristalliseren. Samen met acaciahoning zullen deze honingsoorten erg langzaam tot niet kristalliseren. Deze honingsoorten blijven dus altijd vloeibaar.
Bijen (en wespen, hommels) worden geacht stuifmeel te verzamelen en gewoon helemaal vanzelf schoon te blijven.quote:Op donderdag 25 september 2014 18:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
[..]
Ze vermijden het maar te zeggen dat het bladluizenpoep is die door de bijen verzameld en uitgekotst wordt is.
Die moet ik proberen! Waar is dat te koop?quote:Op woensdag 24 september 2014 17:19 schreef Chewie het volgende:
[..]
De groningse buffelmozzarella (Orobianco) is anders zeer goed te doen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |