Lekkerder dan Knorr?quote:
Scheelt een hoop rotzooi en stank.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 17:06 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik begrijp echt niet waarom mensen kant-en-klare pannenkoeken en poffertjes kopen,
Ik weet niet hoe jij pannenkoeken bakt (kennelijk niet), maar het enige dat bij mij vies wordt is een pan met beslag, een pan om de pannenkoek in te bakken, een bord en bestek. Als dat al te veel moeite is om af te wassen...quote:
Gewoon in de roomboter bakken natuurlijk.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 18:34 schreef djkoelkast het volgende:
Pannenkoeken bakken
Eindeloos variëren met ingrediënten is erg leuk. Je kunt er echt van alles in lazeren qua meel, fantastisch. Ik vind het overigens niet stinken, gewoon in de ontgeurde kokosolie bakken
Ik heb altijd biologische roomboter van Lidl, maar pannenkoeken bak ik liever in kokosolie.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 18:36 schreef Elan het volgende:
[..]
Gewoon in de roomboter bakken natuurlijk.
Die trouwens ook het goedkoopst is bij Lidl om enigszins ontopic te blijven.
heb ik hier nog nooit gezien, alleen gewone roomboterquote:Op dinsdag 4 februari 2014 18:39 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik heb altijd biologische roomboter van Lidl, maar pannenkoeken bak ik liever in kokosolie.
Bio roomboter zit in wit/groene pakjes. 1,49 per 500g. Prima boter, nog nooit ergens goedkoper gezien.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 18:45 schreef Molo het volgende:
[..]
heb ik hier nog nooit gezien, alleen gewone roomboter
Ik heb er weleens naar gezocht omdat jij het er eerder over had, maar hier hebben ze het niet. Misschien net even een te kleine winkel voor of te weinig animo voorquote:Op dinsdag 4 februari 2014 19:06 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Bio roomboter zit in wit/groene pakjes. 1,49 per 500g. Prima boter, nog nooit ergens goedkoper gezien.
Biotrend heet het geloof ik.
Dat is ook mogelijk. Hier staat vrijwel altijd 1 doosje, naast de andere pakjes roomboter in de koeling.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 19:17 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik heb er weleens naar gezocht omdat jij het er eerder over had, maar hier hebben ze het niet. Misschien net even een te kleine winkel voor of te weinig animo voor
Weet ik niet, maar alles ( bladen en mix) zit in 1 doosje voor 1.49 ¤.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 17:08 schreef Elan het volgende:
[..]
Lekkerder dan Knorr?
Heb wel altijd die mix voor bami van Lidl die ook erg goed te doen, beter dan de zogenaamde a-merken en tevens per 3 zakjes verpakt dus daardoor ook veel goedkoper.
Hebben wij zondag gehad, was echt lekker, en inderdaad geen knarsende tanden!quote:Op dinsdag 4 februari 2014 17:04 schreef uniekhoorn het volgende:
De gewassen spinazie (die nu in de "aanbieding" is) is wel aardig schoon, nog geen knarsende tanden gehad.
De poffertjes zijn echt ontzettend lekker!
Omdat ik daar geen zin in heb op zondagochtend, en vooral mijn dochter van 2 heeft geen geduld om te wachten :-)quote:Op dinsdag 4 februari 2014 17:06 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik begrijp echt niet waarom mensen kant-en-klare pannenkoeken en poffertjes kopen, terwijl je het zelf in een handomdraai kunt doen. 2 eieren, melk (of water), pannenkoekenmix en je beslag is al klaar.
En de pizza Inferno is gewoon een ontzettend smerige pizza, die alleen wordt gegeten zodat mensen kunnen opscheppen tegen anderen dat 'ie 'best wel meeviel qua hitte', herp derp.
Je moet daar een happening van maken: samen pannenkoeken bakken!quote:Op dinsdag 4 februari 2014 20:33 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
Omdat ik daar geen zin in heb op zondagochtend, en vooral mijn dochter van 2 heeft geen geduld om te wachten :-)
Deze man weet.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 21:30 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Je moet daar een happening van maken: samen pannenkoeken bakken!
Fabriekspannenkoeken smaken nergens naar, de zondagochtendkrant met stroop smaakt nog beter.
Toffe papa ben jijquote:Op dinsdag 4 februari 2014 21:30 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Je moet daar een happening van maken: samen pannenkoeken bakken!
Fabriekspannenkoeken smaken nergens naar, de zondagochtendkrant met stroop smaakt nog beter.
Haha, wellicht als ik kinderen zou hebben. We hebben een hond, maar die mag geen pannenkoeken.quote:
de achtergrond waar het vandaan komt is anders.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 22:44 schreef Skeletor. het volgende:
Verschillen die bioboter en gewone nou van elkaar qua smaak? Wel qua prijs .
Op zich niet, het is meer dat je weet dat de koeien niet preventief met antibiotica zijn behandeld, geen hormonen hebben gekregen en op een meer diervriendelijke manier zijn behandeld. Ook krijgen ze ander voer wat met repect voor de natuur is gemaakt en waar geen synthetische bestrijdingsmiddelen voor zijn gebruikt.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 22:44 schreef Skeletor. het volgende:
Verschillen die bioboter en gewone nou van elkaar qua smaak? Wel qua prijs .
Je mag ook geen paardenvlees als rundvlees verkopenquote:Op dinsdag 4 februari 2014 23:10 schreef Molo het volgende:
Hormonen mogen in vlees-melkkoeien niet gebruikt worden in Nederland.
Die kans is niet "vele malen" groter en er worden echt geen hormonen aan koeien gegeven.quote:Op woensdag 5 februari 2014 00:48 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Je mag ook geen paardenvlees als rundvlees verkopen
Goedkope roomboter kan ook uit andere landen komen, sterker nog de kans dat het uit Frankrijk komt is vele malen groter dan dat het uit Nederland komt.
Bami/nasi mix van inproba is 22 cent per zakje (te koop bij o.a. jumbo en jan linders) En dat is volgens mij goedkoper dan de lidl?quote:Op dinsdag 4 februari 2014 17:08 schreef Elan het volgende:
[..]
Lekkerder dan Knorr?
Heb wel altijd die mix voor bami van Lidl die ook erg goed te doen, beter dan de zogenaamde a-merken en tevens per 3 zakjes verpakt dus daardoor ook veel goedkoper.
Meende dat bij Lidl 59 cent voor 3 zakjes bami/nasi/macaroni-mix waren. I.i.g. een stuk goedkoper dan die van Knorr want die zijn gerust 89 cent per stuk.quote:Op woensdag 5 februari 2014 09:06 schreef PureEvil het volgende:
[..]
Bami/nasi mix van inproba is 22 cent per zakje (te koop bij o.a. jumbo en jan linders) En dat is volgens mij goedkoper dan de lidl?
Google eens op koeien, hormonen en tochtig.quote:Op woensdag 5 februari 2014 08:51 schreef Saind het volgende:
[..]
Die kans is niet "vele malen" groter en er worden echt geen hormonen aan koeien gegeven.
Ja doei, behalve als jij daarna persoonlijk komt schoonmaken!quote:Op dinsdag 4 februari 2014 21:30 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Je moet daar een happening van maken: samen pannenkoeken bakken!
Fabriekspannenkoeken smaken nergens naar, de zondagochtendkrant met stroop smaakt nog beter.
Als je normaal bakt heb je helemaal niet zo'n troep. Ik vond het zo'n goed idee van mezelf dat ik mijn zus heb uitgenodigd met haar kinderen langs te komen zodat 'ome Koelkast' pannenkoeken voor ze kan bakken, kunnen ze ook helpen, vinden ze vast schitterendquote:Op woensdag 5 februari 2014 15:17 schreef JohnB52 het volgende:
[..]
Ja doei, behalve als jij daarna persoonlijk komt schoonmaken!
De smaak op zich gaat wel, alleen ze lazeren na 1 hap uit elkaar, ligt je hagelslag door de kamer.quote:Op woensdag 5 februari 2014 17:12 schreef Popples het volgende:
wij aten beschuit van de lidl maar dat word nooit meer
Al geproefd?quote:Op donderdag 6 februari 2014 00:20 schreef samara het volgende:
https://lidl-likes.nl/upl(...)_Lidllikes_02756.jpg
Nu 50% korting op die spareribs tot 9 feb
Als dat nou alles zou zijn maar toen de rol bijna op was. wilde ik de laatste 2 pannen en dan zie je gewoon schimmel in de rol. zal nog wel een foto makenquote:Op woensdag 5 februari 2014 21:29 schreef Curiosity het volgende:
[..]
De smaak op zich gaat wel, alleen ze lazeren na 1 hap uit elkaar, ligt je hagelslag door de kamer.
omgquote:Op donderdag 6 februari 2014 12:42 schreef Popples het volgende:
[..]
Als dat nou alles zou zijn maar toen de rol bijna op was. wilde ik de laatste 2 pannen en dan zie je gewoon schimmel in de rol. zal nog wel een foto maken
Die dingen zijn best lekker ja. Wel de pure, niet de melk.quote:Op woensdag 5 februari 2014 22:49 schreef Joooo-pi het volgende:
Vandaag weer bagels gehaald
Lidl-tip: zartbitter, pure chocolade . Lekkerder dan de "echte" scholiertjes.
[ afbeelding ]
Dit ook. En af en toe wat anders gebruiken.quote:Op woensdag 5 februari 2014 10:28 schreef djkoelkast het volgende:
Zelf je bami/nasi kruiden is toch veel lekkerder en zo moeilijk is het niet
Dat kan bij een A-merk ook gebeuren.quote:Op donderdag 6 februari 2014 12:42 schreef Popples het volgende:
[..]
Als dat nou alles zou zijn maar toen de rol bijna op was. wilde ik de laatste 2 pannen en dan zie je gewoon schimmel in de rol. zal nog wel een foto maken
Ook 'bioboter' uit de fabriek wordt gewoon gemaakt van bij elkaar gedonderde melk om de smaak zo homogeen mogelijk te krijgen.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 23:02 schreef Molo het volgende:
[..]
de achtergrond waar het vandaan komt is anders.
Maar bio boter merk 1 kan net zoveel verschillen van `gewone` boter als van bio boter merk 2.
De ene boter is gewoon de andere boter niet, net even andere temperatuur waaronder gewerkt wordt, andere lucht, andere melk, ander gras waar de koe van at, andere rijping etc.
En dan kan ook batch 1 ook nog verschillen van batch 5 ofzo.
Hadden wij ook, toen voor straf paar maanden naar de Aldi gegaan. Ben je wel een stuk duurder uit.quote:Op donderdag 6 februari 2014 16:26 schreef Syrena het volgende:
De Lidl hier gaat 5 maanden dicht, m.i.v. maandag al Er komt een tijdelijke op een industrieterrein in het naburige dorp. Niet tof, stuk verder weg.
Hebben wel troostcoupons gekregen. En hopelijk over 5 maanden een bakkerij in de Lidl
ik op heb op het industrieterrein gereden, maar kom hem niet vinden, vlaggen hangen nog niet op?quote:Op donderdag 6 februari 2014 16:26 schreef Syrena het volgende:
De Lidl hier gaat 5 maanden dicht, m.i.v. maandag al Er komt een tijdelijke op een industrieterrein in het naburige dorp. Niet tof, stuk verder weg.
Hebben wel troostcoupons gekregen. En hopelijk over 5 maanden een bakkerij in de Lidl
Weet ik wel maar toch de gedachten dat je al een hele rol bijna op hebt(nouja de kinderen hadden het gegeten) en dan die laatste die ingezakt is en dan beschimmeld is. Morgen of zaterdag maar eens terug brengen.quote:Op donderdag 6 februari 2014 13:57 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Dat kan bij een A-merk ook gebeuren.
Hij zou richting Karwei liggen zei het kassameisje?quote:Op donderdag 6 februari 2014 17:56 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik op heb op het industrieterrein gereden, maar kom hem niet vinden, vlaggen hangen nog niet op?
5 maanden? The fuck? Hebben ze één Pool in dienst genomen om te verbouwen ofzo?quote:Op donderdag 6 februari 2014 16:26 schreef Syrena het volgende:
De Lidl hier gaat 5 maanden dicht, m.i.v. maandag al Er komt een tijdelijke op een industrieterrein in het naburige dorp. Niet tof, stuk verder weg.
Hebben wel troostcoupons gekregen. En hopelijk over 5 maanden een bakkerij in de Lidl
Terug met een leeggegeten rol beschuit om het laatste beschimmelde beschuitje te laten zien? Gooi het gewoon weg.quote:Op donderdag 6 februari 2014 23:50 schreef Popples het volgende:
[..]
Weet ik wel maar toch de gedachten dat je al een hele rol bijna op hebt(nouja de kinderen hadden het gegeten) en dan die laatste die ingezakt is en dan beschimmeld is. Morgen of zaterdag maar eens terug brengen.
ze gaan niet verbouwen, maar maken de oude winkel met de grond gelijk en bouwen een hele nieuwe.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 08:16 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
5 maanden? The fuck? Hebben ze één Pool in dienst genomen om te verbouwen ofzo?
Nou vind anders wel dat het gemeld mag worden. een rol beschuit met 3 kinderen is zo leeg hoor. Die heeft de ochtend niet overleefd en kwam uit een keukenkastje hoog en droog weg. Dus nee ik kan het nergens in hebben laten staan.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 11:23 schreef Myraela het volgende:
tste beschimmelde beschuitje te laten zien? Gooi het gewoon weg.
Daar doet niemand wat mee hoor. Zit een 16 jarig meisje achter de kassa die zal zeggen " Ja vervelend, pak maar een nieuwe, fijne dag nog"quote:Op vrijdag 7 februari 2014 13:08 schreef Popples het volgende:
[..]
Nou vind anders wel dat het gemeld mag worden. een rol beschuit met 3 kinderen is zo leeg hoor. Die heeft de ochtend niet overleefd en kwam uit een keukenkastje hoog en droog weg. Dus nee ik kan het nergens in hebben laten staan.
Gewoon over mailen. Ik heb dat van de week gedaan over muffins van de AH die tot 2 keer toe niet te vreten waren.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 13:08 schreef Popples het volgende:
[..]
Nou vind anders wel dat het gemeld mag worden. een rol beschuit met 3 kinderen is zo leeg hoor. Die heeft de ochtend niet overleefd en kwam uit een keukenkastje hoog en droog weg. Dus nee ik kan het nergens in hebben laten staan.
die dingen zijn fucking smerig. Als je dat lekker vind heb je nog nooit echte spareribs geproeftquote:Op donderdag 6 februari 2014 00:20 schreef samara het volgende:
https://lidl-likes.nl/upl(...)_Lidllikes_02756.jpg
Nu 50% korting op die spareribs tot 9 feb
Alsof de botten aan.elkaar gekit zijn...quote:Op vrijdag 7 februari 2014 17:22 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
die dingen zijn fucking smerig. Als je dat lekker vind heb je nog nooit echte spareribs geproeft
Ja, lekker met deze temperatuur en wind bbq-enquote:Op vrijdag 7 februari 2014 20:51 schreef Dragonberry het volgende:
Wij vinden ze gewoon goed te doen hoor, zeker als je ze nog even op de barbecue legt.
Mijn manier om thuis aan te geven naar welke winkel ik gaquote:Op zaterdag 8 februari 2014 12:59 schreef maily het volgende:
Wat ik net op de radio hoor
Gezelligheid
quote:Op zaterdag 8 februari 2014 13:22 schreef kvd het volgende:
(en als ik naar action ga begin ik altijd met scream en shout....'bring the action')
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
Wha Gisteren ook 2 pakken gehaaldquote:Op vrijdag 7 februari 2014 17:22 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
die dingen zijn fucking smerig. Als je dat lekker vind heb je nog nooit echte spareribs geproeft
Als je wilt klagen over 30 eurocent dan moet je dat doen, maar vaak weegt het moeite wat je ervoor moet doen niet tegenop de baten.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 16:37 schreef Myraela het volgende:
[..]
Daar doet niemand wat mee hoor. Zit een 16 jarig meisje achter de kassa die zal zeggen " Ja vervelend, pak maar een nieuwe, fijne dag nog"
En vervolgens zullen ze je uitlachen tijdens de koffiepauze omdat je over een rol beschuitjes van 30 cent komt klagen.
Ha! Kun je even laten weten hoe ze zijn? Ik vind taugé uit een voorverpakt bakje in de koelkast vaak slap en vervelend en heb maar zelden tijd om het vers op de markt of bij de groentenboer te halen.quote:
Dit.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 17:22 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
die dingen zijn fucking smerig. Als je dat lekker vind heb je nog nooit echte spareribs geproeft
Erg smakeloos, niet veel aan.quote:Op maandag 10 februari 2014 11:04 schreef minilot het volgende:
[..]
Ha! Kun je even laten weten hoe ze zijn? Ik vind taugé uit een voorverpakt bakje in de koelkast vaak slap en vervelend en heb maar zelden tijd om het vers op de markt of bij de groentenboer te halen.
Als die taugé in pot een beetje goed te eten is, dan leg ik er deze week meteen een voorraadje van aan.
Nou ja, taugé eet je sowieso niet voor de smaak, want dat zit er altijd nauwelijks aan, maar kwam het fris en knapperig uit de pot? Of slap?quote:Op maandag 10 februari 2014 16:12 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Erg smakeloos, niet veel aan.
Voor in de soep ofzo is het wel leuk denk ik.
Wacht... loop er nu heenquote:Op maandag 10 februari 2014 16:37 schreef minilot het volgende:
[..]
Nou ja, taugé eet je sowieso niet voor de smaak, want dat zit er altijd nauwelijks aan, maar kwam het fris en knapperig uit de pot? Of slap?
Taugé moet je ook bij een toko halen, heb je een volle zak voor 0,49 cent. Verbaas me er steeds weer over.quote:Op maandag 10 februari 2014 16:39 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Wacht... loop er nu heen
Je hoort nog een beetje "krgg" maar echt knapperig?
Ach weet je, nu ik het nu proef (ipv gisteren bij pittig eten) valt de smaak mij ook nog wel wat mee.
Voor 69 cent geen buil aan te vallen.
Verse tauge vind ik echt absurd duur
Ja nou, ik gebruik taugé zelf het liefste rauw als garnering, dus dan is invriezen niet echt een optie. En de dichtstbijzijnde toko, daarvoor ben ik een uur onderweg. Vandaar.quote:Op maandag 10 februari 2014 17:28 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Taugé moet je ook bij een toko halen, heb je een volle zak voor 0,49 cent. Verbaas me er steeds weer over.
Ik haal een zak vol (even wassen) en vries dit in, zodra ik het nodig heb gaat het vanuit de vriezer de pan in.
het ligt bij Frijns, ben langsgereden, de lidl zelf kan er mee door, maar veels te weinig parkeerplaatsen, veel auto's in het gras langs de weg geparkeerd enzo.quote:Op vrijdag 7 februari 2014 07:12 schreef Syrena het volgende:
Even gezocht op het huisnummer (417), bij Osseforth de rotonde naar rechts en dan is het daar ergens. Dus niet echt richting Karwei
Ja, ik zag het bij het langsrijden. Ik heb parkeerissues, dus voorlopig wordt t de Lidl in Sittard na het werk en die in Duitsland.quote:Op dinsdag 11 februari 2014 18:05 schreef THEFXR het volgende:
[..]
het ligt bij Frijns, ben langsgereden, de lidl zelf kan er mee door, maar veels te weinig parkeerplaatsen, veel auto's in het gras langs de weg geparkeerd enzo.
Ik weet dat 50 cent ook niet duur is maar juist omdat ik t meer wil drinken (Coca Cola is een duur geintje elke dag) wil ik kijken of ik nog meer erop kan besparen door het ergens anders te halenquote:Op woensdag 12 februari 2014 14:26 schreef CrashO het volgende:
Zit bij de lidl in 1.5L statiegeld flessen (al een tijdje) Volgens mij rond de 70 cent oid. Kan zo snel geen bon vinden dus pin me er niet op vast
Ga water drinken? Er zit 105 gram suiker in 1 zo'n fles ijsthee. Geen idee wat je onder "meer" verstaat, maar als je iedere dag 1 of meerdere flessen wegtankt gaat het hardquote:Op woensdag 12 februari 2014 14:30 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Ik weet dat 50 cent ook niet duur is maar juist omdat ik t meer wil drinken
Oh niet als meer per dag hoor maar gewoon meer ijsthee i.p.v colaquote:Op woensdag 12 februari 2014 14:33 schreef CrashO het volgende:
[..]
Ga water drinken? Er zit 105 gram suiker in 1 zo'n fles ijsthee. Geen idee wat je onder "meer" verstaat, maar als je iedere dag 1 of meerdere flessen wegtankt gaat het hard
Kun je het dan niet beter zelf maken, als gezond alternatief?quote:Op woensdag 12 februari 2014 16:34 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Oh niet als meer per dag hoor maar gewoon meer ijsthee i.p.v cola
En wat zeiden ze?quote:Op donderdag 6 februari 2014 23:50 schreef Popples het volgende:
[..]
Weet ik wel maar toch de gedachten dat je al een hele rol bijna op hebt(nouja de kinderen hadden het gegeten) en dan die laatste die ingezakt is en dan beschimmeld is. Morgen of zaterdag maar eens terug brengen.
Had je die rol niet gewoon zelf een paar maanden op een vochtige plank staan of zo?quote:Op donderdag 6 februari 2014 23:50 schreef Popples het volgende:
[..]
Weet ik wel maar toch de gedachten dat je al een hele rol bijna op hebt(nouja de kinderen hadden het gegeten) en dan die laatste die ingezakt is en dan beschimmeld is. Morgen of zaterdag maar eens terug brengen.
*boks*quote:Op zondag 16 februari 2014 09:54 schreef Molo het volgende:
Dat merk doet me altijd een beetje aan The Simpsons denken
[ afbeelding ]
ik bak eerst het vlees, dan bak ik de curry mee. En dan kokosmelk erbij om het te laten pruttelen. Als je groente erbij doet, deze na de curry voor de kokos toevoegen.quote:Op zondag 16 februari 2014 13:37 schreef Pandaplint het volgende:
Iemand hier trouwens ervaring met de Vitasia potjes curry pasta? Er staat niks over de bereiding op de verpakking
Zo doe ik het normaal ja.quote:Op zondag 16 februari 2014 14:56 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
ik bak eerst het vlees, dan bak ik de curry mee. En dan kokosmelk erbij om het te laten pruttelen. Als je groente erbij doet, deze na de curry voor de kokos toevoegen.
Ik zie op de site niks met Aziatische weken. Hier staat er stamppot wekenquote:Op zaterdag 15 februari 2014 14:21 schreef Cat22 het volgende:
Aziatische weken! sweet-sour chips, thaise yoghurtjes, glass noodles.
En me arm gekocht aan cocos chogetten, rijstwafels met chocolade (eet gezond, maar met mate ), turkse pizza en, voor het eerst van mijn leven, schorseneren.
Mijn Lidl lag vol met aziatische zut, geen stamppot gezien. Vandaar dat ik er vanuit ging dat het aziatische weken waren.quote:Op maandag 17 februari 2014 14:24 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Ik zie op de site niks met Aziatische weken. Hier staat er stamppot weken
Was het vorige week ook.quote:Op maandag 17 februari 2014 14:27 schreef Cat22 het volgende:
Mijn Lidl lag vol met aziatische zut, geen stamppot gezien. Vandaar dat ik er vanuit ging dat het aziatische weken waren.
I second that!quote:Op maandag 17 februari 2014 14:30 schreef Roadtrip het volgende:
Stiekem die vaatwasblokjes. Ze doen hun werk erg goed.
De frambozen vond ik ook erg zuur.quote:Op vrijdag 21 februari 2014 10:06 schreef Copycat het volgende:
Gisteren een zak diepvriesfruit gekocht (diverse bosvruchten) voor door mijn yoghurt met muesli. Mijn God, wat een zure zooi. Niet te nassen. Zijn de aardbeien en frambozen wat zoeter van smaak?
Mmm, dan houd ik het maar bij mijn granaatappelpitjes, banaan en blauwe bessen. En mag de groenbak van deze zure hap gaan genieten.quote:
De aardbeien zijn goed te doen vind ik. De bosvruchten idd zuur, ga gewoon weer voor de diepvries blauwe bessen van AH....quote:Op vrijdag 21 februari 2014 10:06 schreef Copycat het volgende:
Gisteren een zak diepvriesfruit gekocht (diverse bosvruchten) voor door mijn yoghurt met muesli. Mijn God, wat een zure zooi. Niet te nassen. Zijn de aardbeien en frambozen wat zoeter van smaak?
Ze hebben nu bij de Lidl ook weer even verse blauwe bessen. Wel aardig aan de prijs, maar imo een stuk lekkerder dan bevroren. Plus dat ik nogal eens vergeet om die vruchten uit de vriezer te halen ...quote:Op vrijdag 21 februari 2014 10:14 schreef kvd het volgende:
De aardbeien zijn goed te doen vind ik. De bosvruchten idd zuur, ga gewoon weer voor de diepvries blauwe bessen van AH....
Maar met de snelheid waarmee ik het eet (en vooral vergeet) zal de prullenbak daarvan bij mij gaan genietenquote:Op vrijdag 21 februari 2014 10:16 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ze hebben nu bij de Lidl ook weer even verse blauwe bessen. Wel aardig aan de prijs, maar imo een stuk lekkerder dan bevroren. Plus dat ik nogal eens vergeet om die vruchten uit de vriezer te halen ...
Ah okay. Ik eet elke ochtend een bakje muesli/yoghurt/fruit, dus dat gaat redelijk snel. En die blauwe bessen blijven ook best lang goed. Zakjes maken is voor mij veel te georganiseerd. Daar kan mijn chaotische geest niet mee omgaan .quote:Op vrijdag 21 februari 2014 10:20 schreef kvd het volgende:
Maar met de snelheid waarmee ik het eet (en vooral vergeet) zal de prullenbak daarvan bij mij gaan genieten
(ik maak meestal zakjes voor in de vriezer waarin zowel de aardbeien als blauwe bessen als banaan zit. Kan ik ook niks vergeten )
Oh, ik vind die echt lekker! Maar ik houd dan ook wel van zuur fruit aalbessenquote:Op vrijdag 21 februari 2014 10:06 schreef Copycat het volgende:
Gisteren een zak diepvriesfruit gekocht (diverse bosvruchten) voor door mijn yoghurt met muesli. Mijn God, wat een zure zooi. Niet te nassen. Zijn de aardbeien en frambozen wat zoeter van smaak?
Ik ben al verzuurd genoeg van mezelf.quote:Op vrijdag 21 februari 2014 11:13 schreef motorbloempje het volgende:
Oh, ik vind die echt lekker! Maar ik houd dan ook wel van zuur fruit aalbessen
*padum tssssjjj*quote:Op vrijdag 21 februari 2014 11:49 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ik ben al verzuurd genoeg van mezelf.
datquote:Op vrijdag 21 februari 2014 11:00 schreef essnhills het volgende:
Ik gebruik die frambozen van de Lidl voor in smoothies. Gewoon met zoet fruit zoals banaan oid erbij smaakt het prima
Ik de hele tijd denken: wie is deze mod nu weer .quote:Op vrijdag 21 februari 2014 17:15 schreef Mord_Sith het volgende:
Ik vergeet dus iedere keer te kijken voor dat diepvriesfruit
Vandaag wel spa rood meegenomen, de prijs is met 6 cent omhooggegaan
quote:Op vrijdag 21 februari 2014 17:21 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ik de hele tijd denken: wie is deze mod nu weer .
Moet ik een bijna volle zak naar je opsturen?quote:Op vrijdag 21 februari 2014 17:23 schreef motorbloempje het volgende:
Ik gebruik die diepvriesbosvruchten ook in speltpannenkoekjes tegenwoordig. Nom.
Succesverhaal, nu al!quote:Op vrijdag 21 februari 2014 17:24 schreef Copycat het volgende:
[..]
Moet ik een bijna volle zak naar je opsturen?
Die met cocos! Yoghurt-aardbei!quote:Op vrijdag 21 februari 2014 19:41 schreef FutureFairytale het volgende:
Vandaag o.a. gekocht:
[ afbeelding ]
Net een blokje geproefd, lekker! Zachte marsepeincrème maar dat deert niet.
Wij hebben ook een vers broodafdeling en die is echt fantastischquote:Op zondag 23 februari 2014 09:25 schreef PM-girl het volgende:
Gisteren bij een duitse Lidl geweest!
Niet te vergelijken met die van hier. Groter, vers brood, ruimer assortiment.
Zag zelfs verse schepnoten, heb wat lekkere wintertheesmaken gescoord en de bakafdeling is ook behoorlijk groot.
Dat wordt voortaan richting Duitsland voor boodschappen!
Waaat, hebben ze bij de Lidl aarbei yoghurt chocola? Die kan ik anders alleen van Ritter Sport in Duitsland vinden. Ik zet hem op de lijstquote:
Is de inhoud niet veranderd? Dus nu groter stuk?quote:Op zondag 23 februari 2014 21:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Weet iemand trouwens waarom de buffelmozzarella nu 3 euro kost? Met kerst was hij 1,50.
En verse basilicum.quote:Op zondag 23 februari 2014 21:41 schreef Lucky_Strike het volgende:
Oh ja, ik zie het inderdaad. Ik ga morgen een vers broodje met buffelnozzarella en romatomaat eten
Ik vond de chips nooit te eten bij de Lidl. Echt zo vies. Alleen de zakken kroepoek waren te eten. Maar nu hebben ze laatst zowel de chips als de kroepoek aangepast. En nu is de chips (ik heb alleen de paprika geprobeerd) inderdaad goed te doen alleen is de kroepoek niet meer te etenquote:Op maandag 24 februari 2014 10:53 schreef Amarantha het volgende:
De chips van de Lidl is de lekkerste chips die ik ooit heb gehad Ik had de paprika ribbel mee genomen vorige week en die was echt perfect qua smaak. Vandaag of morgen nog maar even wat chips kopen daar hihi
In Heerhugowaard (Lidl) zag ik laatst ook een bak-afdeling met vers brood. Heb er alleen niets gekocht want was al einde van de middag.quote:Op zondag 23 februari 2014 09:25 schreef PM-girl het volgende:
Gisteren bij een duitse Lidl geweest!
Niet te vergelijken met die van hier. Groter, vers brood, ruimer assortiment.
Zag zelfs verse schepnoten, heb wat lekkere wintertheesmaken gescoord en de bakafdeling is ook behoorlijk groot.
Dat wordt voortaan richting Duitsland voor boodschappen!
Echt wel een aanrader die verse broodjes, geen geld ook.quote:Op maandag 24 februari 2014 20:04 schreef Yi-Long het volgende:
[..]
In Heerhugowaard (Lidl) zag ik laatst ook een bak-afdeling met vers brood. Heb er alleen niets gekocht want was al einde van de middag.
In Alkmaar helaas geen bak-afdeling.
Ik vond het ook nooit lekker, tot voor kort. Ik had de Bolognese geprobeerd en hoewel hij het niet haalt bij Croky ( ) was hij prima te doen!quote:Op maandag 24 februari 2014 19:43 schreef essnhills het volgende:
[..]
Ik vond de chips nooit te eten bij de Lidl. Echt zo vies. Alleen de zakken kroepoek waren te eten. Maar nu hebben ze laatst zowel de chips als de kroepoek aangepast. En nu is de chips (ik heb alleen de paprika geprobeerd) inderdaad goed te doen alleen is de kroepoek niet meer te eten
Ja! Ze hebben blijkbaar de receptuur veranderdquote:Op maandag 24 februari 2014 21:26 schreef nicvdw88 het volgende:
[..]
Ik vond het ook nooit lekker, tot voor kort. Ik had de Bolognese geprobeerd en hoewel hij het niet haalt bij Croky ( ) was hij prima te doen!
Eind januari hadden ze al een paar mini kweekkastjes, ik had er eentje gekocht met paprikazaadjes en daarvan zijn er een heleboel ontkiemdquote:Op maandag 24 februari 2014 20:41 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vandaag het kweekkasje gekocht uit de folder, kom maar op met alle door lidl zaadjes en kasje gekweekte sla!
alleen die croissantjes vind ik echt niet te hachelen, van die platte vette dingen zijn dat hier, hrrrrquote:Op maandag 24 februari 2014 20:38 schreef Mylene het volgende:
[..]
Echt wel een aanrader die verse broodjes, geen geld ook.
hier in den haag heb ik anders nog geen filiaal kunnen ontdekken met bakkerijquote:Op maandag 24 februari 2014 20:33 schreef Copycat het volgende:
Steeds meer Lidls worden uitgebreid met een verse bakkerij.
Die hier in Delft heeft er gelukkig wel een Heerlijkquote:Op maandag 24 februari 2014 21:53 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
hier in den haag heb ik anders nog geen filiaal kunnen ontdekken met bakkerij
word gewoon jaloers van de verhalen hier
Zo ziet het er uit. Bij mijn Lidl is het afbakken er achter.quote:Op maandag 24 februari 2014 21:53 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
hier in den haag heb ik anders nog geen filiaal kunnen ontdekken met bakkerij
word gewoon jaloers van de verhalen hier
In Bussum is het ook zoquote:Op maandag 24 februari 2014 22:11 schreef Mylene het volgende:
[..]
Zo ziet het er uit. Bij mijn Lidl is het afbakken er achter.
[ afbeelding ]
De 'verse schepnoten' sectie is natuurlijk briljante marketing. Ik wed dat het dezelfde noten zijn die ze ook in de zakjes stoppen.quote:Op zondag 23 februari 2014 09:25 schreef PM-girl het volgende:
Gisteren bij een duitse Lidl geweest!
Niet te vergelijken met die van hier. Groter, vers brood, ruimer assortiment.
Zag zelfs verse schepnoten, heb wat lekkere wintertheesmaken gescoord en de bakafdeling is ook behoorlijk groot.
Dat wordt voortaan richting Duitsland voor boodschappen!
quote:Op maandag 24 februari 2014 22:11 schreef Mylene het volgende:
[..]
Zo ziet het er uit. Bij mijn Lidl is het afbakken er achter.
[ afbeelding ]
ja daar was ik ook achter gekomenquote:Op maandag 24 februari 2014 22:28 schreef Skaai het volgende:
De hummus is overigens nergens meer te krijgen. Volgens een dame van de Lidl is het distributiecentrum (die in elk geval in Almere leverde) verhuisd naar Heerenveen en daar kopen ze het niet meer in. Waardeloos .
precies zo hier, met precies zulke mensen ookquote:Op maandag 24 februari 2014 22:11 schreef Mylene het volgende:
[..]
Zo ziet het er uit. Bij mijn Lidl is het afbakken er achter.
[ afbeelding ]
Ja!quote:Op dinsdag 25 februari 2014 23:52 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
Kaneelbroodjes?
Bij de versafdeling?
Zowel in mijn pasta als op mijn broodje gisteren, smaakte het uitstekend.quote:Op woensdag 26 februari 2014 09:26 schreef minilot het volgende:
Iemand al iets uit het Italië-assortiment gegeten? Ik vond dat er een wat zonderling bijsmaakje aan de buffelmozzarella zat.. Maar dat kan ook aan mezelf hebben gelegen, want had vlak ervoor nog een kauwgompje.
Ik moest lachen, de kriebels van iets ontdekken en het willen kopen zijn zo herkenbaarquote:Op dinsdag 25 februari 2014 23:03 schreef JaneDoe het volgende:
oh my goodness..hoorde vanavond dt de lidl 3 wijken verder wel al een bakkerij heeft...jullie weten nu vast waar ik dit weekend mn boodschappen haal!
haha ja, misschien stelt t allemaal geen reet voor en ben ik zwaar teleurgesteldquote:Op woensdag 26 februari 2014 09:45 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Ik moest lachen, de kriebels van iets ontdekken en het willen kopen zijn zo herkenbaar
Ik had ook op mijn broodje en in de salade nergens last van. Ik vind het wel handig, zo'n grote bol in een emmer.quote:Op woensdag 26 februari 2014 09:26 schreef minilot het volgende:
Iemand al iets uit het Italië-assortiment gegeten? Ik vond dat er een wat zonderling bijsmaakje aan de buffelmozzarella zat.. Maar dat kan ook aan mezelf hebben gelegen, want had vlak ervoor nog een kauwgompje.
Je kunt onmogelijk teleurgesteld zijnquote:Op woensdag 26 februari 2014 09:49 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
haha ja, misschien stelt t allemaal geen reet voor en ben ik zwaar teleurgesteld
maar alleen t feit dat het iets is wat mijn lidl op 7 minuten loopafstand niet heeft maakt dat ik haast niet kan wachten!!
Rijk gevuld ook, erg lekker.quote:Op woensdag 26 februari 2014 09:00 schreef Holyme het volgende:
Straks ook weer even wat boodschappen doen, dat wordt sowieso zo'n rozijnenbroodje
Mijn zelfgemaakte hummus is ook tien keer lekkerder, maar ik vind die van de Lidl kant en klaar lekker makkelijk. Heb overigens een berichtje op de Facebookpagina van de Lidl achtergelaten betreft de hummus, en dit kreeg ik terug: Hi, dank voor je bericht. We doen ons best om dit product zo snel mogelijk weer in de schappen te krijgen.quote:Op maandag 24 februari 2014 22:52 schreef Molo het volgende:
[..]
ja daar was ik ook achter gekomen
Dus nu haal ik het of bij de AH, of maak ik het zelf maar
Is overigens heel makkelijk en goedkoop te maken. Kikkererwten en paar eetlepels tahin (sesampasta, te koop bij Turkse winkels) met wat water, olie, peper, zout, citroensap, knoflook en een paar rode pepervlokken in de blender en je hebt een bak vol hummus.
Maar zo uit het schap trekken is makkelijker, dat is zeker zo.
Ik hoop dat het weer terug komt, lekker spul.
Ik ben geschrokken van Lidl, erg kleinquote:Op woensdag 26 februari 2014 13:18 schreef Copycat het volgende:
De mortadella is trouwens ook erg lekker. Net als de cantuccini.
Ah, dat is een goed berichtquote:Op woensdag 26 februari 2014 11:18 schreef Skaai het volgende:
[..]
Mijn zelfgemaakte hummus is ook tien keer lekkerder, maar ik vind die van de Lidl kant en klaar lekker makkelijk. Heb overigens een berichtje op de Facebookpagina van de Lidl achtergelaten betreft de hummus, en dit kreeg ik terug: Hi, dank voor je bericht. We doen ons best om dit product zo snel mogelijk weer in de schappen te krijgen.
Nou he, ik dacht nog dat ik gek was. Ik wilde het eens proberen en wist zeker waar het stond, maar daar kon ik het maandag nergens vinden. Nog overal gekeken of het verplaatst was omdat de koeling een stuk was opgeschoven door de actieproducten die erbij moesten. Maar niks...quote:Op maandag 24 februari 2014 22:28 schreef Skaai het volgende:
De hummus is overigens nergens meer te krijgen. Volgens een dame van de Lidl is het distributiecentrum (die in elk geval in Almere leverde) verhuisd naar Heerenveen en daar kopen ze het niet meer in. Waardeloos .
Die bij het Trudoplein? Klein, maar wel goed uitgerust, vind ik. Alleen is het niet zo handig om speciaal voor biologische eieren en suiker te gaan en dan met alles behalve biologische eieren en suiker thuis te komen ...quote:Op woensdag 26 februari 2014 17:29 schreef friekin_ het volgende:
Ik ben geschrokken van Lidl, erg klein
Dat moet ik. Nu.quote:Op donderdag 27 februari 2014 18:27 schreef motorbloempje het volgende:
Hmmmm hebben ze bij jullie ook de geroosterde paprika hummus? Die is echt
Oh dat klinkt echt heerlijkquote:Op donderdag 27 februari 2014 18:27 schreef motorbloempje het volgende:
Hmmmm hebben ze bij jullie ook de geroosterde paprika hummus? Die is echt
Dan toch wel in badjas met slippers aan naar binnen?quote:Op vrijdag 28 februari 2014 13:58 schreef formerjellybean het volgende:
ohhhh die bakker blijft rulen, hier haal ik dagelijkse een paar verse bolletjes (woon achter de lidl) , heb dan een beetje het camping gevoel ook
Ik heb de Quattro Formaggi gegeten!quote:Op vrijdag 28 februari 2014 12:16 schreef SgtPorkbeans het volgende:
Heeft iemand hier ervaring met de Italiamo pizza's van Lidl?
Zien er namelijk best smakelijk uit en niet duur natuurlijk
^^quote:
Vega del cega, Valdepenas. Zowel de rode als de wittequote:Op zaterdag 1 maart 2014 17:37 schreef Probability het volgende:
wat zijn jullie favoriete lidl wijnen?
Die kant en klare poffertjes van de Lidl zijn echt wel lekker, als je ze met vloeibare boter bakt in de pan. Je moet ze niet in de magnetron gooien want dan drogen ze uit.quote:Op dinsdag 4 februari 2014 17:06 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik begrijp echt niet waarom mensen kant-en-klare pannenkoeken en poffertjes kopen, terwijl je het zelf in een handomdraai kunt doen. 2 eieren, melk (of water), pannenkoekenmix en je beslag is al klaar.
En de pizza Inferno is gewoon een ontzettend smerige pizza, die alleen wordt gegeten zodat mensen kunnen opscheppen tegen anderen dat 'ie 'best wel meeviel qua hitte', herp derp.
Nouja, warm maken bedoel ik...quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:33 schreef lady-wrb het volgende:
waarom moet je ze nog een keer bakken? ze zijn toch kant en klaar?
Vloeibare boterquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:30 schreef Nielsch het volgende:
[..]
Die kant en klare poffertjes van de Lidl zijn echt wel lekker, als je ze met vloeibare boter bakt in de pan. Je moet ze niet in de magnetron gooien want dan drogen ze uit.
Eh nee... Ik bedoel uit zo'n flesquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:41 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Vloeibare boter
Dus je gaat eerst boter smelten ergens in en dan in de pan doen? Kan toch ook rechtstreeks: boter in de pan, wachten tot het bruist en dan je poffertjes er in mikken.
Jij bent niet bekend met het product vloeibare boter? Gewoon overal te koop. In plastic flesjes, van alle merken.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:41 schreef djkoelkast het volgende:
Vloeibare boter
Dus je gaat eerst boter smelten ergens in en dan in de pan doen? Kan toch ook rechtstreeks: boter in de pan, wachten tot het bruist en dan je poffertjes er in mikken.
Bedoel je van dat bakspul?quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:43 schreef Copycat het volgende:
[..]
Jij bent niet bekend met het product vloeibare boter? Gewoon overal te koop. In plastic flesjes, can alle merken.
Vloeibare margarine. Prima voor poffertjes of pannenkoeken.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:44 schreef djkoelkast het volgende:
Bedoel je van dat bakspul?
Maar dat is geen boter, dat is ehm...
Vloeibare bak & braad?
Vloeibare margarine?
Ze zijn echt best te doen Zodra mijn nichtje wat ouder is wil ik een poffertjespan. Vreet ik ze niet alleen zelf opquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:48 schreef lady-wrb het volgende:
ik bak ze zelf wel. van die kant en klare sponsjes vind ik echt niks
Echt niet culi-snob pur sang maar daarom ben ik juist zo vaak bij de Lidl te vinden. Maar vloeibare margarinebende boter noemen is zo fout dat het zelfs bij wet verboden isquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:46 schreef Syrena het volgende:
En dat noemen normale mensen boter ja. De culisnobs zitten elders.
Als je ze met boter opwarmt in de pan proef ik echt het verschil niet... Vanuit de magnetron zijn ze inderdaad niet te vreten.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:48 schreef lady-wrb het volgende:
ik bak ze zelf wel. van die kant en klare sponsjes vind ik echt niks
Ja whatevsquote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:44 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Bedoel je van dat bakspul?
Maar dat is geen boter, dat is ehm...
Vloeibare bak & braad?
Vloeibare margarine?
A-to-the-fucking-men!quote:
Ik vind dat zo moeilijk te geloven dat ik het van de week ga proberen.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 20:03 schreef Nielsch het volgende:
[..]
Als je ze met boter opwarmt in de pan proef ik echt het verschil niet... Vanuit de magnetron zijn ze inderdaad niet te vreten.
de Chiantiquote:Op zaterdag 1 maart 2014 17:37 schreef Probability het volgende:
wat zijn jullie favoriete lidl wijnen?
Toujours of semper?quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:34 schreef Nielsch het volgende:
Favoriete producten:
- kaneelbroodjes van de bake-off
- afbakcroissantjes voor in de oven
- schoonmaak- en babydoekjes (W5 ofzo en Toujours)
ik vind het ook een verleidelijk idee.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 23:37 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik vind dat zo moeilijk te geloven dat ik het van de week ga proberen.
Welke smaak had je?quote:Op zondag 2 maart 2014 10:05 schreef SgtPorkbeans het volgende:
Ik heb gister dus die pizza gehad van ¤2.19
Hij was prima te eten voor de prijs , had alleen wel wat rijker belegd mogen worden.
Maarja, met zo'n prijs mag je eigenlijk ook niet klagen
Heu, die met pepperoni en paprika, weet niet meer precies hoe die heettequote:
Nee ik bedoelde in dit geval de 2012? Zonder draad/netje. Maar de 2007 is idd ook best fijn.quote:Op zaterdag 1 maart 2014 19:40 schreef Probability het volgende:
[..]
die rode uit 2007? met dat draad?
Hoorde dat die juist heel lekker zijn! dacht ikquote:Op maandag 3 maart 2014 16:37 schreef Gummiebeer het volgende:
Zijn die saucijzenbroodjes enigzins te kanen?
Van de worstenbroodjes weet ik dat ze goed zijn. Naja, ik laat het vanavond wel weten danquote:Op maandag 3 maart 2014 16:41 schreef Probability het volgende:
[..]
Hoorde dat die juist heel lekker zijn! dacht ik
o misschien ben ik in de war! brabants waren die ik bedoel/van hoorde (dacht ik !)quote:Op maandag 3 maart 2014 16:43 schreef Gummiebeer het volgende:
[..]
Van de worstenbroodjes weet ik dat ze goed zijn. Naja, ik laat het vanavond wel weten dan
Ik vond ze ook tegenvallen, ook helft weggegooid, vond ze niet zozeer zoet, maar zwaar, niet luchtig ofzo...quote:Op maandag 3 maart 2014 17:03 schreef Molo het volgende:
Ik heb het kaneelbroodje geprobeerd maar halverwege weg gemieterd. Veel te zoet, niet echt mijn ding geloof ik
dat is een slimme manier om eens te vergelijken.quote:Op maandag 3 maart 2014 19:59 schreef Myraela het volgende:
Vanavond boodschappen gedaan bij de Lidl, het hele boodschappenlijstje eens ingevuld bij Albert Heijn. Lidl 85 euro, AH 120 euro. En dan heb ik bij Albert Heijn ook gewoon de huismerken gebruikt zover mogelijk.
Scheelt toch meer dan ik had verwacht.
Ik weet niet of het dezelfde is die ik een paar jaar geleden had gegeten, maar die vond ik beter dan verwacht. Net als de ciabatta-achtige broden, die voor een supermarkt brood erg goed kaanbaar zijn.quote:Op woensdag 26 februari 2014 09:26 schreef minilot het volgende:
Iemand al iets uit het Italië-assortiment gegeten? Ik vond dat er een wat zonderling bijsmaakje aan de buffelmozzarella zat.. Maar dat kan ook aan mezelf hebben gelegen, want had vlak ervoor nog een kauwgompje.
dat maakt in dit geval niet uit. want je koopt de producten bij de lidl en dat bevalt.quote:Op maandag 3 maart 2014 20:46 schreef djkoelkast het volgende:
Mja slim, maar het moet ook wel een beetje te vreten zijn en er moet niet te veel zooi in zitten.
Daarom het een bij AH, het ander bij Lidl, bij wijze van, want we komen niet zo vaak in de AH, meer Deen/Jumbo/Deka, maar het idee is hetzelfde.
Online heb je niet alle (goedkope) productenquote:Op maandag 3 maart 2014 19:59 schreef Myraela het volgende:
Vanavond boodschappen gedaan bij de Lidl, het hele boodschappenlijstje eens ingevuld bij Albert Heijn. Lidl 85 euro, AH 120 euro. En dan heb ik bij Albert Heijn ook gewoon de huismerken gebruikt zover mogelijk.
Scheelt toch meer dan ik had verwacht.
Ik lees eerst alle ingrediënten en 9 van de 10 keer gaat het daarna terug in het schap, zo veel zooi zit er in ons etenquote:Op maandag 3 maart 2014 21:44 schreef loecje het volgende:
[..]
dat maakt in dit geval niet uit. want je koopt de producten bij de lidl en dat bevalt.
het vergelijken met prijs is alleen voor de prijs, niet voor de smaak (dat vergelijkt een beetje lastig online).
ik koop ook altijd eerst het goedkoopste product, bevalt dat niet dan een duurder.
bij veel dingen is de budgetoptie prima, bij sommige dingen is alleen Amerk lekker.
Hema heeft wel lekkere appeltaartquote:Op maandag 3 maart 2014 22:44 schreef Skeletor. het volgende:
Vandaag de diepvriesappeltaart meegenomen. Niet heel slecht, ook niet geweldig. Ik weet niet hoe de verse variant uit de koeling smaakt (indirecte off-topicvraag: welke supermarkt heeft lekkere appeltaart? Groothandel, HEMA, etc. ook meegerekend. Of zit er niets anders op dan zelf bakken?).
HEMA... Bovendien niet duur.quote:Op maandag 3 maart 2014 22:44 schreef Skeletor. het volgende:
Vandaag de diepvriesappeltaart meegenomen. Niet heel slecht, ook niet geweldig. Ik weet niet hoe de verse variant uit de koeling smaakt (indirecte off-topicvraag: welke supermarkt heeft lekkere appeltaart? Groothandel, HEMA, etc. ook meegerekend. Of zit er niets anders op dan zelf bakken?).
Ingrediënten van een appeltaart:quote:Op maandag 3 maart 2014 23:33 schreef Piet__Piraat het volgende:
De appeltaart van de Hema is baas! Echt prima spul.
Er werd gevraagd naar de smaak, niet naar ingrediënten,quote:Op dinsdag 4 maart 2014 12:45 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ingrediënten van een appeltaart:
Tarwebloem, boter, suiker, ei, zout, bakpoeder, appels, kaneel en optioneel rozijnen/krenten.
Ingrediënten van een HEMA-appeltaart:
44% Appel, tarwebloem, suiker, water, palmvet, rozijnen, raapolie, scharrelei, gemodificeerd waxymais zetmeel, scharreleigeel,
rijsmiddelen: E500, E450, E336, plantaardige olie, zout, scharreleipoeder, raapzaadolie, kaneel, tarwezetmeel, invertsuikerstroop,
citroenschil, glucosestroop, glucose, fructose, emulgatoren: E472b, E477, scharrel kipeiwit poeder, aroma, lactose (melk), magere
melkpoeder, gemodificeerd aardappelzetmeel, oplosmiddel: E1520, zuurteregelaar: E330, katoenzaadolie gedeeltelijk gehard,
geconcentreerd citroensap, wortelextract, melkeiwit, weipoeder (melk).
Eet smakelijk
Inderdaad zeg, bah, wortelextract.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 12:45 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ingrediënten van een appeltaart:
Tarwebloem, boter, suiker, ei, zout, bakpoeder, appels, kaneel en optioneel rozijnen/krenten.
Ingrediënten van een HEMA-appeltaart:
44% Appel, tarwebloem, suiker, water, palmvet, rozijnen, raapolie, scharrelei, gemodificeerd waxymais zetmeel, scharreleigeel,
rijsmiddelen: E500, E450, E336, plantaardige olie, zout, scharreleipoeder, raapzaadolie, kaneel, tarwezetmeel, invertsuikerstroop,
citroenschil, glucosestroop, glucose, fructose, emulgatoren: E472b, E477, scharrel kipeiwit poeder, aroma, lactose (melk), magere
melkpoeder, gemodificeerd aardappelzetmeel, oplosmiddel: E1520, zuurteregelaar: E330, katoenzaadolie gedeeltelijk gehard,
geconcentreerd citroensap, wortelextract, melkeiwit, weipoeder (melk).
Eet smakelijk
jahaaaaquote:Op dinsdag 4 maart 2014 12:45 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ingrediënten van een appeltaart:
Tarwebloem, boter, suiker, ei, zout, bakpoeder, appels, kaneel en optioneel rozijnen/krenten.
Ingrediënten van een HEMA-appeltaart:
44% Appel, tarwebloem, suiker, water, palmvet, rozijnen, raapolie, scharrelei, gemodificeerd waxymais zetmeel, scharreleigeel,
rijsmiddelen: E500, E450, E336, plantaardige olie, zout, scharreleipoeder, raapzaadolie, kaneel, tarwezetmeel, invertsuikerstroop,
citroenschil, glucosestroop, glucose, fructose, emulgatoren: E472b, E477, scharrel kipeiwit poeder, aroma, lactose (melk), magere
melkpoeder, gemodificeerd aardappelzetmeel, oplosmiddel: E1520, zuurteregelaar: E330, katoenzaadolie gedeeltelijk gehard,
geconcentreerd citroensap, wortelextract, melkeiwit, weipoeder (melk).
Eet smakelijk
Man, open een topic in CUL. Keer op keer kom je hier wijsneuzerig blaten over E-nummers en aanverwanten. Daar is dit het topic niet voor.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 12:45 schreef djkoelkast het volgende:
Ingrediënten van een appeltaart:
Tarwebloem, boter, suiker, ei, zout, bakpoeder, appels, kaneel en optioneel rozijnen/krenten.
Ingrediënten van een HEMA-appeltaart:
44% Appel, tarwebloem, suiker, water, palmvet, rozijnen, raapolie, scharrelei, gemodificeerd waxymais zetmeel, scharreleigeel,
rijsmiddelen: E500, E450, E336, plantaardige olie, zout, scharreleipoeder, raapzaadolie, kaneel, tarwezetmeel, invertsuikerstroop,
citroenschil, glucosestroop, glucose, fructose, emulgatoren: E472b, E477, scharrel kipeiwit poeder, aroma, lactose (melk), magere
melkpoeder, gemodificeerd aardappelzetmeel, oplosmiddel: E1520, zuurteregelaar: E330, katoenzaadolie gedeeltelijk gehard,
geconcentreerd citroensap, wortelextract, melkeiwit, weipoeder (melk).
Eet smakelijk
Daarom eet ik ook zo weinig mogelijk van dit soort rommel en maak ik zo veel mogelijk zelf. Dat maakt me geen gezondheidsfreak, ik kijk gewoon wat er in mijn eten zit voor ik het opeet zodat ik een keuze kan maken.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 13:36 schreef Molo het volgende:
Voor een supermarkttaart vind ik het wel meevallen qua ingrediënten hoor.
Heb je weleens een kant en klare salade van de AH bekeken qua ingrediënten?
Open een topic in CUL.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 13:41 schreef djkoelkast het volgende:
Daarom eet ik ook zo weinig mogelijk van dit soort rommel en maak ik zo veel mogelijk zelf. Dat maakt me geen gezondheidsfreak, ik kijk gewoon wat er in mijn eten zit voor ik het opeet zodat ik een keuze kan maken.
Ik vind bijvoorbeeld kaaschips zonder kaas maar met kaasaroma niet te eten, het smaakt nep.
En ik zeur helemaal niet over E-nummers, maar gehard/gedeeltelijk gehard vet (heartattack fat genoemd in Engeland) en fructose (vloeibare diabetes genoemd) is ècht niet nodig in een taart. Het is wèl heel goedkoop om te gebruiken en daarom doen ze dat.
Je blind staren op E-nummer is dom. Je moet echter wel weten wat je in je mond stopt.
of wat t ook is wat je pretendeert te zijnquote:Op dinsdag 4 maart 2014 13:41 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Daarom eet ik ook zo weinig mogelijk van dit soort rommel en maak ik zo veel mogelijk zelf. Dat maakt me geen gezondheidsfreak, ik kijk gewoon wat er in mijn eten zit voor ik het opeet zodat ik een keuze kan maken.
Ik vind bijvoorbeeld kaaschips zonder kaas maar met kaasaroma niet te eten, het smaakt nep.
En ik zeur helemaal niet over E-nummers, maar gehard/gedeeltelijk gehard vet (heartattack fat genoemd in Engeland) en fructose (vloeibare diabetes genoemd) is ècht niet nodig in een taart. Het is wèl heel goedkoop om te gebruiken en daarom doen ze dat.
Je blind staren op E-nummer is dom. Je moet echter wel weten wat je in je mond stopt.
Ja, die zit toch voor de helft vol met gebakken lucht?quote:Op dinsdag 4 maart 2014 13:40 schreef Perenijsje het volgende:
Er schijnt een bepaald soort slagroom te koop te zijn die alle E-nummers in zo'n appeltaart neutraliseert. Wellicht een tip voor diegene die zich zorgen maakt over hetgeen hij/zij naar binnen werkt! Wel een flinke toef hé, anders werkt het niet..
De zoute in die mega-emmers vind ik erg goed te doen.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 13:55 schreef friekin_ het volgende:
Smaakt de popcorn van Lidl ook? Dan ga ik die fixen voor dit topic.
Open een ander topic in CUL. Zo duidelijker?quote:
Nou....quote:Op dinsdag 4 maart 2014 13:41 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat maakt me geen gezondheidsfreak
je gaat gewoon tig keer offtopic, mensen moeten zelf weten wat ze eten.quote:Op dinsdag 4 maart 2014 13:41 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Daarom eet ik ook zo weinig mogelijk van dit soort rommel en maak ik zo veel mogelijk zelf. Dat maakt me geen gezondheidsfreak, ik kijk gewoon wat er in mijn eten zit voor ik het opeet zodat ik een keuze kan maken.
Ik vind bijvoorbeeld kaaschips zonder kaas maar met kaasaroma niet te eten, het smaakt nep.
En ik zeur helemaal niet over E-nummers, maar gehard/gedeeltelijk gehard vet (heartattack fat genoemd in Engeland) en fructose (vloeibare diabetes genoemd) is ècht niet nodig in een taart. Het is wèl heel goedkoop om te gebruiken en daarom doen ze dat.
Je blind staren op E-nummer is dom. Je moet echter wel weten wat je in je mond stopt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |