Ha, meer aanbeveling hebben we niet nodig! Ik ben razend benieuwd nu. Snel eens maken..quote:Op zondag 23 maart 2014 21:00 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Chawanmushi
Chinese/Japanse, hartige custard. Ik vind dat een van de geilste gerechten ooit, elke keer weer een orgastische ervaring
Hier hetzelfdequote:Op maandag 24 maart 2014 13:29 schreef DarkElf het volgende:
[..]
Blijkbaar maar ik kende alleen de jaren tachtig dikke lappen en dus sindsdien nooit meer gegeten want die waren echt vies
Leuk zo met kokos in het koekdeeg! Tevens opgeslagen.quote:Op vrijdag 21 maart 2014 11:10 schreef n0a het volgende:
Dank jullie . Zal de complimenten doorgeven.
moet nog steeds een keer mac & cheese maken. Nog nooit gemaakt of gegeten.quote:Op dinsdag 25 maart 2014 14:04 schreef minilot het volgende:
O, en ik maakte iets van kliekjes:
[ afbeelding ]
Eerst gisteren mac & cheese met heel veel cheddar en jalapeņo's gegeten. Vervolgens het restant daarvan vandaag gepaneerd met panko en gebakken. En opgegeten met kerriemayonaise from scratch
Staat hier ook al weken op het lijstje. Maar m'n vriend heeft er telkens niet zo'n trek in.quote:Op dinsdag 25 maart 2014 16:26 schreef n0a het volgende:
[..]
moet nog steeds een keer mac & cheese maken. Nog nooit gemaakt of gegeten.
Woah, dat is goed donker zeg! Het ziet er heel erg chocoladerig uit, gaaf! Lekker ook?quote:Op dinsdag 25 maart 2014 16:36 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
http://smittenkitchen.com(...)colate-banana-bread/
Lekker
Per ongeluk t eerste plakje al op voor de foto
Ja lekker! Machtig welquote:Op dinsdag 25 maart 2014 17:54 schreef minilot het volgende:
[..]
Woah, dat is goed donker zeg! Het ziet er heel erg chocoladerig uit, gaaf! Lekker ook?
quote:Op dinsdag 25 maart 2014 16:36 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
http://smittenkitchen.com(...)colate-banana-bread/
Lekker
Per ongeluk t eerste plakje al op voor de foto
Ik heb er zojuist mee gelunched!quote:Op zondag 23 maart 2014 21:00 schreef RobinOok het volgende:
Chawanmushi
Chinese/Japanse, hartige custard.
Ik snap, net als jij, niet dat er mensen zijn die dit niet lekker vinden. Nou ja, of je moet echt een enorme weerstand tegen ei an sich hebben, dan begrijp ik het wel.. Maar verder smaakt het juist heel prettig en makkelijk! Ik durf het iedereen die ik ken wel voor te schotelen hoor..quote:Op woensdag 26 maart 2014 15:20 schreef RobinOok het volgende:
Prachtig!!! En ik ben blij dat jij de textuur ook heel, heel, heel lekker vindt.
Denk eraan als een zijdezacht soort omelet!quote:Op woensdag 26 maart 2014 15:27 schreef Myraela het volgende:
Ik denk dat ik de structuur in combinatie met het hartige wel wennen ga vinden. .
Wordpress is zo geīnstalleerd en als je niet te veel eisen hebt, kun je ook flink vooruit met een bestaand thema.quote:Op woensdag 26 maart 2014 15:48 schreef minilot het volgende:
Ehm ja. Nou. Ik heb een domeinnaam geregistreerd (schrokop.nl ) en daar is het vooralsnog op blijven steken. Ik ben een lui varken.
omg!quote:Op woensdag 26 maart 2014 12:47 schreef minilot het volgende:
Van gisteren,
Hazelnootschuimgebakje (recept in het baktopic):
[ afbeelding ]
En als avondeten een Amerikaanse klassieker: de 'cobb salad:
[ afbeelding ]
Van links naar rechts: avocado, bacon, blauwe kaas, tomaat, gegrillde kip en ei. Op een bodem van ijsberg- en veldsla. Vinaigrette en bieslook eroverheen. Was lekker!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |