Ik dacht ff dat het een toetje was Soort pindarotsjes, kokosballetjes en chocoladesaus met witte chocoladesliert erbovenop. Tot ik de aubergine zagquote:Op maandag 3 maart 2014 21:05 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Karaage (Japanse gefrituurde kip) onigiri en aubergine met misoglazuur.
Die kip is echt super lekker .
Zou nog best met elkaar kunnen, maar dan zonder de aubergine .quote:Op maandag 3 maart 2014 22:15 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik dacht ff dat het een toetje was Soort pindarotsjes, kokosballetjes en chocoladesaus met witte chocoladesliert erbovenop. Tot ik de aubergine zag
Ik wilde al 'jummie!' schrijven tot ik de aubergine, en daarna je omschrijving lasquote:Op maandag 3 maart 2014 22:18 schreef n0a het volgende:
[..]
Zou nog best met elkaar kunnen, maar dan zonder de aubergine .
Heb ik Het bekertje slagroom was bij mij een bekertje van 250 mlquote:Op woensdag 5 maart 2014 02:05 schreef xuryah het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit zeg! Heb je er een recept van?
Thanks!quote:Op woensdag 5 maart 2014 08:06 schreef Purdey het volgende:
[..]
Heb ik Het bekertje slagroom was bij mij een bekertje van 250 ml
http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/chocolade-cheesecake-mousse
Ik vind dat idd ook wel een Foodgawker foto. Stom zeg :S heb het nog niet geprobeerd, maar vind t sowieso lastig mooie foto's maken van eten wanneer t donker is buiten. Je moet natuurlijk licht hebben enzo.. maar ik kan niet gaan koken om 16 uur :pquote:Op zondag 9 maart 2014 17:20 schreef Myraela het volgende:
Het ziet er gewoon heerlijk uit hoor, Robin.
Ik vind foodgawkers wel tof, maar ik zal toch nooit aan de voorwaarden kunnen voldoen. Ik heb het geprobeerd met deze foto. Totaal niet logisch opgestapeld, houten bodem, opgevouwen bakpapiertje. Bedoel, dat klinkt alsof ze het wel zouden accepteren toch? Maar helaas.
[ afbeelding ]
Hmm klinkt heerlijk en ziet er super uit! Heb alleen geroosterd buikspek een keer gemaakt en dat was ook echt heerlijk (jammer dat vriendlief t niks vind)quote:Op maandag 10 maart 2014 16:00 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Gestoofd buikspek. Had het nog niet eerder gegeten, maar super lekker.
Ik vind het lastig om een favoriet tussen gestoofd en geroosterd te kiezen. Als hij niet zo van het vet houdt, zou het kunnen dat hij dit ook niks vindt.quote:Op maandag 10 maart 2014 16:40 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Hmm klinkt heerlijk en ziet er super uit! Heb alleen geroosterd buikspek een keer gemaakt en dat was ook echt heerlijk (jammer dat vriendlief t niks vind)
Het is het vet inderdaad, van z'n ouders mee gekregen denk ik, die wilde het niet eens proberen! 😳quote:Op maandag 10 maart 2014 17:18 schreef n0a het volgende:
[..]
Ik vind het lastig om een favoriet tussen gestoofd en geroosterd te kiezen. Als hij niet zo van het vet houdt, zou het kunnen dat hij dit ook niks vindt.
Gestoofd buikspek, wauw! Ik voel de vetrandjes-hatende kleuter in mij rillen van afschuw, maar oooo, wat zou ik dat nu graag lusten!quote:Op maandag 10 maart 2014 16:00 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Gestoofd buikspek. Had het nog niet eerder gegeten, maar super lekker.
quote:Op zaterdag 8 maart 2014 23:40 schreef RobinOok het volgende:
Ja joh, die "echte foodgawkers" heb ik allllllaaaang opgegeven! Dat probeer ik niet eens meer.
Ik snap er niks van, ik vind jullie allebei betere foto's maken dan wat ik zo nu en dan op Foodgawkers voorbij zie komen. Krijg je eigenlijk een afwijsreden mee als je foto niet wordt geaccepteerd, of moet je er maar gewoon naar raden?quote:Op zondag 9 maart 2014 17:20 schreef Myraela het volgende:
Ik vind foodgawkers wel tof, maar ik zal toch nooit aan de voorwaarden kunnen voldoen.
Vertel! Heb nog flink wat rode miso staan.quote:Op dinsdag 11 maart 2014 12:15 schreef minilot het volgende:
Ik jaag er momenteel nogal wat pakken miso doorheen, het is echt zo lekker bij belachelijk veel dingen!
Composition - too tight. Dat is de reden die ik meestal krijg, en eigenlijk klopt dat ook wel. Zoals n0a zegt, ik maak mijn foto's altijd in landscape en van best dichtbij. Dan word het inderdaad wat krap als je daar een vierkantje van maakt.quote:Op dinsdag 11 maart 2014 12:15 schreef minilot het volgende:
Ik snap er niks van, ik vind jullie allebei betere foto's maken dan wat ik zo nu en dan op Foodgawkers voorbij zie komen. Krijg je eigenlijk een afwijsreden mee als je foto niet wordt geaccepteerd, of moet je er maar gewoon naar raden?
O, en ik had een hartig voorjaarsontbijtje vanmorgen:
[ afbeelding ]
Misoboter, groene asperge en ei.
Ik jaag er momenteel nogal wat pakken miso doorheen, het is echt zo lekker bij belachelijk veel dingen!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |