Heb Duitse familie, gaat goed komen!quote:Op woensdag 23 april 2014 11:43 schreef Bortecinem het volgende:
Tnx.
Heb ze een tijdje terug gekocht bij de Kaufland, in Duitsland. Maar online zullen ze vast ook wel te vinden zijn.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 27 april 2014 21:55 schreef regnavetto het volgende:
Wagyu Burger met homemade bun Wat een feest. Klein beetje mosterd en wat ketchup en voor de rest alleen de burger deze keer. Genieten!Homemade bun is mooi!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Toch vind ik em wel wat kaal hoor. Mis een lekkere plak kaas en (gebakken) ui..Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Oh gaaf! Daar wil ik wel een receptje vanquote:Op zondag 27 april 2014 17:10 schreef minilot het volgende:
Vanmorgen een piepklein deel van de achtertuin ontdaan van onkruid...
[ afbeelding ]
..dus aten we vanmiddag een aardappelcurry met zevenblad erin!
[ afbeelding ]
(+ naanbrood en wat kip voor mijn lief)
Dat! Onze tuin stond er ook ooit helemaal vol mee.quote:Op zondag 27 april 2014 22:42 schreef Molo het volgende:
Ik wist helemaal niet dat dat uberhaupt eetbaar was
Heel simpel!quote:Op zondag 27 april 2014 22:42 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh gaaf! Daar wil ik wel een receptje van
Moooooi! En wat zit je klodder saus er mooi op.quote:Op maandag 28 april 2014 11:46 schreef n0a het volgende:
Afgelopen weekend ook een homemade burger gemaakt. Broodjes lukken steeds beter.
[ afbeelding ]
Hier kun je het een beetje zien. Hier is hij wel nog even aan de binnenkant gegrillt. Ze waren lekker zacht van binnen. Dit keer heb ik broodmeel van een molen hier gebruikt.quote:Op maandag 28 april 2014 12:06 schreef minilot het volgende:
[..]
Moooooi! En wat zit je klodder saus er mooi op.
Heb je ook een foto van het kruim toevallig? Ik vind binnenkanten van broodjes ook altijd wel interessant om te zien.
Ah leuk, dank. Ziet er goed luchtig uit zeg!quote:Op maandag 28 april 2014 12:38 schreef n0a het volgende:
[..]
Hier kun je het een beetje zien. Hier is hij wel nog even aan de binnenkant gegrillt. Ze waren lekker zacht van binnen. Dit keer heb ik broodmeel van een molen hier gebruikt.
[ afbeelding ]
Thanks! Ik ga ook lekker voor de koriandervrije optiequote:Op maandag 28 april 2014 12:05 schreef minilot het volgende:
[..]
Heel simpel!
-> http://www.kayotic.nl/blog/bombay-breakfast-potatoes
..maar dan met een paar handenvol zevenblad in plaats van spinazie. En in tegenstelling tot Kayotic gebruik ik wél graag koriander!
Verder dus zelfgebakken naan erbij, met het standaard recept dat ik altijd gebruik:
http://www.seasaltwithfood.com/2009/04/leavened-oven-brean-naan.html
Ziet er heerlijk uit! Heb je daar een recept van?quote:Op maandag 28 april 2014 12:38 schreef n0a het volgende:
[..]
Hier kun je het een beetje zien. Hier is hij wel nog even aan de binnenkant gegrillt. Ze waren lekker zacht van binnen. Dit keer heb ik broodmeel van een molen hier gebruikt.
[ afbeelding ]
Jep http://nombelina.com/zelfgemaakte-hamburger-broodjes/. Dit keer met broodmeel(geen broodmix) gemaakt en bovenop wat maanzaad en versgemalen peper.quote:Op dinsdag 29 april 2014 22:00 schreef md89 het volgende:
[..]
Ziet er heerlijk uit! Heb je daar een recept van?
Dankje! Die ga ik binnenkort eens makenquote:Op dinsdag 29 april 2014 22:15 schreef n0a het volgende:
[..]
Jep http://nombelina.com/zelfgemaakte-hamburger-broodjes/. Dit keer met broodmeel(geen broodmix) gemaakt en bovenop wat maanzaad en versgemalen peper.
Probeer eens oreo chocoballetjesquote:Op woensdag 30 april 2014 13:24 schreef Johnfuckinmayer het volgende:
In supermarkten tieven ze het gewoon weg. Tof dat je het kreeg.
Vanavond de aardappelcurry van minilot proberen. Ben ergg benieuwd.
Het mag geen clotted cream heten. Het maakt mij niet zo uit wat ze er voor hebben verzonnen.quote:Op woensdag 30 april 2014 17:01 schreef Molo het volgende:
De naam Scoontjesroom vind ik wel een behoorlijke waardig.
Ziet er wel lekker uit, die burger ook
Robin, heb je nog iets van vet naast de eidooier door de burger gedaan? Werd hij zo niet droog?
Ik moet sowieso een vleesmolen hebben, na worst maak workshop tijdje geleden. Zo gaaf om zelf te doen
Nope, geen vet. Ik weet dat het niet hoort, maar ik grill 'm kort, dat ie nog rood is, net als wanneer ik het een biefstuk had gelaten en dan heb ik geen vet nodig. Heb ook wel eens riblappen gebruikt, maar ik weet niet wat ik lekkerder vind hoor. Ik vind het wel fijn, een magere burger.quote:Op woensdag 30 april 2014 17:01 schreef Molo het volgende:
Robin, heb je nog iets van vet naast de eidooier door de burger gedaan? Werd hij zo niet droog?
Ik moet sowieso een vleesmolen hebben, na worst maak workshop tijdje geleden. Zo gaaf om zelf te doen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |