klinkt lekkerquote:Op maandag 21 april 2014 12:41 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]Indiaas gekruide Biefstuk met Ui
Dit aten wij met kerst en toevallig gisteren weer. Gebaseerd op een Syrisch-Christelijk recept uit Kerala. Alleen vind ik het zonde om biefstuk in reepjes te roerbakken, dus ik bak 'm eerst.
Ik vind het een aanrader.
Lust je helemaal geen nietjes of alleen niet in cupcakes?quote:Op maandag 21 april 2014 17:09 schreef RobinOok het volgende:
Ze zien er prachtig uit, maar als het rode biet is, dan sla ik over.
Zien er prachtig uit! Maar ben vooral benieuwd naar de papieren vormpjes. Waar heb je die vandaan?quote:
Hier krijg ik nooit genoeg vanquote:Op woensdag 5 februari 2014 09:33 schreef DarkElf het volgende:
Echt 1 van mijn favorieten op t moment zijn deze pannenkoekjes met bosui en verse kruiden
[ afbeelding ]
Ik vind ze ook echt zo lekker. Laatst met veel paksoi, oesterzwammen en taugé gemaakt, yum!quote:Op woensdag 23 april 2014 11:54 schreef wiskundenoob het volgende:
[..]
Hier krijg ik nooit genoeg van
Ze zien er jammergenoeg ook drooggebakken uitquote:Op dinsdag 22 april 2014 19:38 schreef Nezhi het volgende:
[ afbeelding ]
Stukjes kipfilet gemarineerd in oestersaus, ketjap manis, beetje chilisaus en zout en peper.
De smaak was alleen niet zo sterk en beetje te lang in de Airfryer laten zitten
Wilton (offline en online bij taarten/bakkerswinkels goed verkrijgbaar) heeft baking cups die er erg op lijken. Dat is de 'luxe' lijn van hen.quote:Op dinsdag 22 april 2014 21:29 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Zien er prachtig uit! Maar ben vooral benieuwd naar de papieren vormpjes. Waar heb je die vandaan?
Airfryer staat bij mij gelijk aan droog gebakken meuk.quote:Op woensdag 23 april 2014 14:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze zien er jammergenoeg ook drooggebakken uit
Volgende keer beter.
Heb zo'n ding niet maar bak liever in boter of olijfolie .quote:Op woensdag 23 april 2014 15:59 schreef Molo het volgende:
[..]
Airfryer staat bij mij gelijk aan droog gebakken meuk.
Gewoon lekker bakken in de pan
Zou lekker een neutrale olie pakken met die ketjap enzo erbijquote:Op woensdag 23 april 2014 16:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb zo'n ding niet maar bak liever in boter of olijfolie .
Kan me er oprecht niks bij voorstellen dat het zo lekker is. Lijkt mij saaie meukquote:Op woensdag 23 april 2014 17:21 schreef Nezhi het volgende:
De dunne stukjes (moet nog oefenen met alles een beetje gelijk snijden ) waren wat droog, de gewone stukken waren we zacht en mals. Het ziet er inderdaad wel droog uit maar als je het eet valt het wel mee Patat ziet er overigens ook voor geen meter uit, maar vind het lekkerder dan patat uit frituurvet.
Oja ik was vergeten dat ik er wat olijfolie op had gedaan, gemixed met de marinadequote:Op woensdag 23 april 2014 17:21 schreef Nezhi het volgende:
De dunne stukjes (moet nog oefenen met alles een beetje gelijk snijden ) waren wat droog, de gewone stukken waren we zacht en mals. Het ziet er inderdaad wel droog uit maar als je het eet valt het wel mee Patat ziet er overigens ook voor geen meter uit, maar vind het lekkerder dan patat uit frituurvet.
Thx!quote:Op woensdag 23 april 2014 15:58 schreef Molo het volgende:
[..]
Wilton (offline en online bij taarten/bakkerswinkels goed verkrijgbaar) heeft baking cups die er erg op lijken. Dat is de 'luxe' lijn van hen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |