abonnement Unibet Coolblue
pi_136198768
Bron

Voetbalzender Eredivisie Live heet vanaf 1 augustus aanstaande FOX Sports Eredivisie. Onder de nieuwe naam zal het voetbalkanaal zich blijven profileren als de thuisbasis van het beste van het Nederlandse voetbal met live uitzendingen van de Eredivisie, Jupiler League en KNVB Beker. De naamswijziging houdt direct verband met de geplande introductie van een extra digitaal live voetbalkanaal met internationaal topvoetbal: FOX Sports International. Om beide zenders herkenbaar aan te kunnen bieden is er met FOX Sports gekozen voor één overkoepelende merknaam.

Eredivisie Media & Marketing
FOX Sports Eredivisie en het nieuw te lanceren FOX Sports International worden beiden geëxploiteerd door Eredivisie Media & Marketing (EMM), het mediabedrijf van FOX International Channels, de 18 Eredivisie Clubs, KNVB en Endemol. Het bedrijf wordt geleid door een directieteam bestaande uit Alex Tielbeke, Frank Rutten en Raymond van der Vliet. Van der Vliet zegt: “De laatste jaren is FOX Sports wereldwijd succesvol geïntroduceerd. Van Brazilië tot in Japan, Zuid Oost Azië en zeer binnenkort in Italië. We kijken er enorm naar uit om ook in het voetbalgekke Nederland de fans een nog betere beleving te bieden en een positieve bijdrage te leveren aan de nationale volkssport. Daar gaan we met veel plezier en passie onze best voor doen, met respect en waardering voor de rijke traditie van het voetbal in Nederland.”

Vanaf 1 augustus: Eredivisie Live wordt FOX Sports Eredivisie
FOX Sports Eredivisie blijft de thuisbasis van het beste van het Nederlandse voetbal. Met drie kanalen boordevol live Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker voetbal en Nederlandse clubs in de UEFA Europa League, gepresenteerd door onder andere Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. Alex Tielbeke: “Vanaf 1 augustus is het beste van het nationale voetbal te zien op FOX Sports Eredivisie. Vandaag kondigen we echter niet alleen een naamswijziging aan, maar introduceren we met FOX Sports International onder dezelfde merknaam een nieuwe, extra zender met internationaal topvoetbal. Om de synergie tussen beide zenders goed uit te drukken en om voor de fans een zo hoog mogelijke mate van herkenbaarheid en overzicht te realiseren is dit het juiste moment voor Eredivisie Live om de volgende fase in te gaan onder de gemeenschappelijke vlag van FOX Sports.”

Naast de honderden live wedstrijden blijft er op FOX Sports Eredivisie ook veel extra’s te zien: samenvattingen, Club TV van alle Eredivisie clubs, 90 Minutes en boeiende voetbaldocumentaires. De Eredivisie gaat vrijdag 2 augustus van start met de wedstrijd Ajax – Roda JC Kerkrade.

Vanaf 17 augustus: FOX Sports International
FOX Sports International biedt de fans vanaf 17 augustus een extra mogelijkheid om over twee kanalen ook een breed aanbod van internationaal topvoetbal rechtstreeks te ontvangen in de huiskamer. Met exclusief de Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en UEFA Europa League (met uitzondering van Nederlandse clubs). Frank Rutten: “Ons aanbod van live voetbal is de afgelopen jaren hard gegroeid. Met de Premier League en Serie A als meest recente aanwinsten zijn we op zoek gegaan naar een manier om de fans nog beter te kunnen bedienen. Met de introductie van een extra TV zender met internationaal voetbal hebben de fans een helder overzicht van het aanbod en wordt er meer flexibiliteit geboden om een eigen keuze te kunnen maken: FOX Sports Eredivisie voor al het belangrijkste Nederlandse voetbal, FOX Sports International voor een breed aanbod internationaal topvoetbal of beide zenders samen in één pakket met vijf kanalen.”

EMM voert momenteel gesprekken met alle TV aanbieders over de doorgifte van FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International.

Zelus: er zijn nog geen nieuwe prijzen bekend voor deze Voetbalkanalen.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_136204124
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 09:59 schreef wolfrolf het volgende:
Wat is bt
BT is British Telecom. Met hun sportkanalen "BT Sport" zijn ze de grote uitdager van Sky geworden.
pi_136251482
Ze hebben bij Fox Sports een nieuwe interviewer voor na de wedstrijden en dat is een behoorlijke kneus.
pi_136301608
champ_ian twitterde op maandag 03-02-2014 om 20:38:16 CONFIRMED: @FOXSportsnl will be showing the Bundesliga as well next season... reageer retweet
  maandag 3 februari 2014 @ 21:08:04 #5
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_136301760
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 21:05 schreef j0rdiiii het volgende:
champ_ian twitterde op maandag 03-02-2014 om 20:38:16 CONFIRMED: @FOXSportsnl will be showing the Bundesliga as well next season... reageer retweet
Krijgen we dan meer dan 2 internationale kanalen gvd
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_136310228
quote:
7s.gif Op maandag 3 februari 2014 21:08 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Krijgen we dan meer dan 2 internationale kanalen gvd
Mijn vermoeden bestaat dat de eredivisie naar 2 kanalen gaat en internationaal naar 3
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
pi_136310328
Krijgen we zeker ook 3 verschillende abonnementen.. stelletje geldwolven daar.
pi_136312732
quote:
2s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 00:04 schreef hole1988 het volgende:

[..]

Mijn vermoeden bestaat dat de eredivisie naar 2 kanalen gaat en internationaal naar 3
Dat is nog aan de matige kant.
sig verwijderd door FA
pi_136315390
Wie is die lul die gisteren zo irritant bezig was met die voice overs: "Hey Dico, kop ns!".
pi_136315721
quote:
7s.gif Op maandag 3 februari 2014 21:08 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Krijgen we dan meer dan 2 internationale kanalen gvd
+ Engels commentaar svp.
  dinsdag 4 februari 2014 @ 12:13:08 #11
67174 Dos37
Come on Twente
pi_136317573
Gewoon fuseren met Sport1 direct 6 kanalen erbij plus Spaans voetbal. :(
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_136317631
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 12:13 schreef Dos37 het volgende:
Gewoon fuseren met Sport1 direct 6 kanalen erbij plus Spaans voetbal. :(
Murdoch says no.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_136330337
FOXSportsnl twitterde op dinsdag 04-02-2014 om 18:18:38 NIEUW: Vanaf nu kan je bij #FOX Sports International terecht voor LIVE NCAA-College Basketball http://t.co/zzBh0bksPM http://t.co/hyhWSZvNOx reageer retweet
pi_136330756
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 18:21 schreef Gramulanion het volgende:
FOXSportsnl twitterde op dinsdag 04-02-2014 om 18:18:38 NIEUW: Vanaf nu kan je bij #FOX Sports International terecht voor LIVE NCAA-College Basketball http://t.co/zzBh0bksPM http://t.co/hyhWSZvNOx reageer retweet
20 mensen in Nederland die dit gaan kijken :')
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
pi_136930399
quote:
Spongebob scoort nog beter dan FOX Voetbal

Het rommelt binnen FOX. Er is zelfs kans dat de samenvattingen van de eredivisiewedstrijden op zondag weer te zien zijn bij de NOS. Een halfjaar terug lanceerde FOX speciaal voor de begeerde samenvattingen een nieuwe gratis tv-zender, maar die loopt voor geen meter.

© AD/SKO.
FOX zit met een stevig dilemma: zenden we straks de begeerde samenvattingen uit op onze eigen zender of gaan we ze verkopen aan bijvoorbeeld de NOS? De kwestie verdeelde het mediabedrijf de afgelopen maanden in twee kampen. Enkele kopstukken hielden het zelfs voor gezien, onder wie de pas 3,5 maand daarvoor aangetrokken programmadirecteur Peter Lubbers. Dit had nooit een dilemma mogen worden, zeggen ingewijden. De top zou zich ernstig hebben verkeken op het bouwen van een aantrekkelijke eigen tv-zender.

Het concern van mediamagnaat Rupert Murdoch kocht in 2012 voor een slordige 1 miljard euro een meerderheidsbelang in Eredivisie Media en Marketing (EMM) voor een periode van maar liefst 13 jaar. Ze verwierven daarmee de rechten voor de livewedstrijden én die van de samenvattingen. Onder knop 11 van de afstandsbediening lanceerde FOX augustus vorig jaar ook een nieuwe, gratis zender. Met veel herhalingen van The Simpsons, populaire series als The Walking Dead én veel sport.

Voor het programma FOX Voetbal werden Toine van Peperstraten en Jan van Halst bij de NOS weggekaapt. Kijkers blijven massaal weg. Zelfs een aflevering van Spongebob op Nickelodeon scoort beter.

'Zwaar onderschat'
FOX Voetbal trok ook op een ander tijdstip (het programma stond eerst recht tegenover de hit Voetbal International van RTL7) geen kijker extra. Een stevige domper. Dit moest hét platform worden voor de samenvattingen. Geen wonder met zulke programma's, zeggen critici. 'Ze hebben het zwaar onderschat.'

Door het gebrek aan kijkers voor de gratis zender zou er wel eens te weinig geld in het laatje kunnen komen. Het risico is te groot, zegt het ene kamp. Met de inkomsten van een verkoop aan NOS, SBS of RTL kan eerst in een aantrekkelijker kanaal worden geïnvesteerd dat niet enkel bestaat uit herhalingen van The Simpsons, maar ook uit Nederlandse programma's en series. Dus pak je verlies, volgende ronde beter.

Anderen zeggen: Murdoch mag dan multimiljonair zijn, hij wacht niet nog eens 3 jaar in de hoop dat de zender beter draait. Hij wil nu rendement zien. De dood of de gladiolen.

Wie de volledige eredivisiewedstrijden wil zien, moet zijn portemonnee pakken. Hoe meer abonnees voor 'betaalkanalen' FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International, hoe blijer Murdoch. EMM-directeuren Raymond van der Vliet en Frank Rutten stelden eerder in het AD dat de gratis zender niet los van de betaalkanalen moet worden gezien. Het een jaagt het ander aan.

Het aantal abonnees voor de betaalkanalen van FOX wordt geschat op 600.000, een fors getal. Maar in het businessplan zou over 800.000 tot zelfs een miljoen worden gerept. Met straks de samenvattingen op het open kanaal worden liefhebbers hopelijk in groten getale eindelijk eens naar die 'knop 11' gedreven. En wie weet besluiten ze dan ook nog een FOX-abonnement te nemen...

NOS
Bronnen beweren dat de NOS (al sinds mensenheugenis gastheer van het voetbal ) recent zo'n 20 miljoen euro heeft geboden voor het behoud van de samenvattingen. Voor FOX, dat de voetbalclubs veel geld beloofde, een meer dan fraai bedrag. De NOS gaat ervoor en FOX weet dondersgoed dat de kijkcijfers daar zullen fonkelen. Zowel SBS als RTL zou ongeveer de helft, zo'n 10 miljoen euro, hebben geboden. De laatste maakt weinig kans. RTL scoorde in 2013 voor het zoveelste jaar op rij nóg betere cijfers dan ooit. Wat heeft RTL nog te winnen?Reclamegeld en hoge kijkcijfers zijn welkom. Ook bij SBS, dat de samenvattingen goed kan gebruiken. Alleen weet aandeelhouder John de Mol hoe het óók kan uitpakken. In 2005 flopte Talpa. Kijkers bleven boos weg. En de Nederlandse kijker is conservatief van aard.

(klikbaar)
http://www.ad.nl/ad/nl/56(...)an-FOX-Voetbal.dhtml

http://www.mediacourant.nl/?p=167353
_O_ _O- _O_ _O- _O_ _O-

Weg met die kutzender. FOX Sports Centraal. Elke dag weer sport/voetbal. :{w :{w :r :r
Dat geldt ook voor die eindeloze herhalingen van The Simpsons.
pi_136930415
_O-
pi_136931660
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2014 15:09 schreef Zipportal het volgende:

[..]

http://www.ad.nl/ad/nl/56(...)an-FOX-Voetbal.dhtml

http://www.mediacourant.nl/?p=167353
_O_ _O- _O_ _O- _O_ _O-

Weg met die kutzender. FOX Sports Centraal. Elke dag weer sport/voetbal. :{w :{w :r :r
Dat geldt ook voor die eindeloze herhalingen van The Simpsons.
FOX :')

Gaan ze 24: live another day uitzenden? :')
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_136934293
Ik heb FOX opgezecht, omdat ze bijna nooit Napoli uitzenden.
Maar wel dat faal Milan alleen maar vanwege Seedorf :')
En een Juve-Chievo is natuurlijk veel interessanter dan Verona-Napoli :') Kut zender.
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_136934350
Of toen dat geintje met Roma-Parma dat toen afgelast werd, terwijl Napoli ondertussen ook speelde, nee hoor dan liever de herhaling van de dag ervoor :') :')
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_136934399
Of de return van Napoli-Roma en dan gaan ze Hamburg-Munchen uitzenden :') :') who cares?!
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_136934523
Maar goed, ik kijk wel via de sopcast dan hoor, nog betere kwaliteit ook, en tenminste emotie tijdens de wedstrijd ipv die droogkloten die de skieglioo zeggen enzo
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_137124477
FOXSportsnl twitterde op dinsdag 25-02-2014 om 13:57:19 NIEUWS: Major League Baseball live op FOX Sports http://t.co/r09TYwSTQl #MLB reageer retweet
pi_137126409
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 13:58 schreef Gramulanion het volgende:
FOXSportsnl twitterde op dinsdag 25-02-2014 om 13:57:19 NIEUWS: Major League Baseball live op FOX Sports http://t.co/r09TYwSTQl #MLB reageer retweet
Nu nog NBA en NCAA.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 25 februari 2014 @ 15:45:37 #24
186611 Haags
pi_137127888
Duits voetbal komend seizoen al naar fox?
Hoe zit dat trouwens met fox sports kanaal 6?
Op de website staat het al een tijdje maar ik ontvang toch echt maar 5 kanalen.. hoe zit dat?
Zonder wrijving geen glans
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 25 februari 2014 @ 15:49:00 #25
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_137127995
Kanaal 6 is nu alleen een online kanaal en wordt alleen gebruikt als 2 en 4 niet beschikbaar zijn.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_137782360
Alle interviews na afloop staan open en dan gooien ze deze op slot,



Waar slaat dat op? :')
pi_137850503
Omdat hij naar alle waarschijnlijk dan e.e.a verweten wordt als het niet lukt bij zijn huidige club. (op het veld)

Reken maar als hij de ArenA voor de eerste keer binnenloopt als nieuweling dat hij dan een grote "Ohhhhh....aaaah."zal zijn.
pi_137850550
quote:
2s.gif Op maandag 17 maart 2014 18:00 schreef Iwanius het volgende:
Omdat hij naar alle waarschijnlijk dan e.e.a verweten wordt als het niet lukt bij zijn huidige club. (op het veld)

Reken maar als hij de ArenA de Toekomst voor de eerste keer binnenloopt als nieuweling dat hij dan een grote "Ohhhhh....aaaah."zal zijn.
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 18 maart 2014 @ 12:03:21 #30
186611 Haags
pi_137878230
Nog even en die Murdoch trekt het stekkertje eruit en zegt bekijk het maar met je zooitje..
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 18 maart 2014 @ 12:13:02 #31
67174 Dos37
Come on Twente
pi_137878536
Helene mag hier onder mijn bureau wel komen werken. Godver wat een lekker wijf
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  dinsdag 18 maart 2014 @ 12:16:52 #32
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_137878674
Niet helemaal eerlijk om wedstrijden als RKC-NEC en Heerenveen-PEC Zwolle als voorbeeld te nemen. Deze wedstrijden werden op zaterdag om 19.45 en zondag om 14.30 gespeeld, en op dat moment zijn er ook nog minstens 2 andere wedstrijden bezig + buitenlandse wedstrijden. En tja, dan scoren wedstrijden tussen deze relatief oninteressante ploegen zeer slecht.

Wat wel interessant is, trekt FOX in z'n totaliteit minder kijkers als Eredivisie Live de afgelopen jaren?

Dat open kanaal is inderdaad een lachertje, daar is in een klein tv-land als Nederland helemaal geen ruimte voor met 3 publieke zenders, RTL 4 en nog een hele rits andere commerciële zenders die met z'n allen vechten voor 10% van de kijkers die niet naar Nederland 1, 2, 3 of RTL 4 kijken. Af en toe zit je te zappen en dan kom je langs FOX en dan denk je: o ja, dat is er ook nog.

Sport 1 en FOX gaat dus allebei slecht, fusie in augustus?
pi_137883391
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 maart 2014 12:13 schreef Dos37 het volgende:
Helene mag hier onder mijn bureau wel komen werken. Godver wat een lekker wijf
Enige reden om die #LEKKERWEEKEND filmpjes van ze te kijken, de vrouwen op de tribune.
Ik typ straat.
Mijn fashion blog: http://ludosfashionblog.wordpress.com/
  Moderator dinsdag 18 maart 2014 @ 14:23:55 #34
9859 crew  Karina
Woman
pi_137883834
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 maart 2014 12:16 schreef Boezeidekoe het volgende:
Af en toe zit je te zappen en dan kom je langs FOX en dan denk je: o ja, dat is er ook nog.
En negen van de tien keer zie je dan The Simpsons :')
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  dinsdag 18 maart 2014 @ 15:32:40 #35
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_137886240
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 maart 2014 12:16 schreef Boezeidekoe het volgende:
RTL 4 en nog een hele rits andere commerciële zenders die met z'n allen vechten voor 10% van de kijkers die niet naar Nederland 1, 2, 3 of RTL 4 kijken.
:?
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  woensdag 19 maart 2014 @ 16:12:28 #36
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_137927704
quote:
Ik heb net het hele artikel in VI gelezen en de cijfers zijn ronduit schokkend:

De topwedstrijden in de eredivisie en dan vooral de wedstrijden van Ajax trekken nog wel redelijk wat kijkers, maar wat te denken van de volgende kijkcijfers:

Heerenveen - PEC Zwolle 6.000
RKC - NEC 6.000
FC Groningen - GA Eagles 9.000
Vitesse - RKC 10.000
FC Groningen - Cambuur 14.000

Maar het kan nog bedroevender, FOX zendt ook de Jupiler League uit en dan komen de volgende cijfers tevoorschijn:

Willem II - ? 16.000
Sparta - Almere City 16.000

Willem II en Sparta hebben natuurlijk een voor JL begrippen een vrij grote achterban, dus deze cijfers lijken nog mee te vallen. Maar wat te denken van deze:

FC Eindhoven - FC Dordrecht(koploper) 1.000

En we hebben FOX Sports International:

Arsenal - Liverpool 17.000

11 buitenlandse wedstrijden o.a:

Everton - Swansea City(FA Cup)
Norwich City - Tottenham Hotspur(Premier League)
Juventus - Fiorentina(Serie A)
Hellas Verona - Inter(Serie A)

0(nul)

Met de aantekening dat het kijkcijfer van die die laatste wedstrijd niet klopt, omdat ik afgelopen zaterdag zelf deze wedstrijd heb bekeken(er was geen 20.45 wedstrijd in de eredivisie).

Ook is er 2 keer per dag FOX Sports Centaal op het open net, voor maarliefst 14.000 kijkers gemiddeld.

Dan hebben we nog het programma 90 (overbodige) minutes, hiermee hoopt FOX met Helene Hendriks wat kijkers op de zondagavond te trekken. Op 9 maart trok zij het respectabele aantal van 20.000 kijkers, echter op 16 februari moest zij het ondanks haar niet onaantrekkelijke verschijning doen met 1.000 kijkers. 10.000 kijkers gemiddeld.

En last but not least, Twan en Jan. Met veel tromgeroffel aangekondigd, eerst lijnrecht tegenover VI gezet en inmiddels te bewonderen op een ander tijdstip(heb zelf geen idee wanneer) maar na het zien van deze cijfers zal Twan wel weer in snikken uitbarsten. 37.000 kijkers gemiddeld. Moet eerlijk zeggen dat het me nog meevalt.

FOX heeft inmiddels maatregelen getroffen, bij de eerste zaterdagwedstrijd wordt komend seizoen om 18.30 afgetrapt(tegen 18.45 nu) en de laatste zondagwedstrijd wordt verschoven naar 16.45(tegen 16.30 nu).
pi_137929092
quote:
Arsenal - Liverpool 17.000
Dan doe je iets verkeerd als zender :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_137937449
quote:
0s.gif Op woensdag 19 maart 2014 16:53 schreef superniger het volgende:

[..]

Dan doe je iets verkeerd als zender :')
Ik denk niet dat Sport1 per definitie meer kijkers zou trekken.
Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
  dinsdag 8 april 2014 @ 09:43:54 #39
342505 Anti-vermoeidheid
DigitaleVitamine C
pi_138641004
Hebben die gasten een uitzending gemist?
  dinsdag 8 april 2014 @ 09:47:25 #40
67174 Dos37
Come on Twente
pi_138641084
quote:
0s.gif Op woensdag 19 maart 2014 16:53 schreef superniger het volgende:

[..]

Dan doe je iets verkeerd als zender :')
Ik vind het opmerkelijke cijfers
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 april 2014 @ 09:57:14 #41
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_138641340
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 april 2014 09:43 schreef Anti-vermoeidheid het volgende:
Hebben die gasten een uitzending gemist?
Niet als in UG, RTLXL etc. Ze hebben alleen losse fragmenten op hun site.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_138641812
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 maart 2014 12:13 schreef Dos37 het volgende:
Helene mag hier onder mijn bureau wel komen werken. Godver wat een lekker wijf




Nu is het 13 in een dozijn. Vroeger in haar jongere jaren stond ze bekend als "legs".

  Moderator / Redactie Sport zondag 27 april 2014 @ 12:02:46 #43
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_139298711
FOX doet oefenduels Oranje in de verkoop | Broadcast Magazine
quote:
De commerciële televisiezender FOX heeft de rechten voor het uitzenden van de vriendschappelijke oefenduels van het nationale voetbalelftal te koop aangeboden. Dat meldt De Telegraaf.
FOX zegt dat de maximaal drie of vier interlands niet goed in een regelmatige horizontale programmering van de televisiezender passen. SBS 6 zou volgens de krant een kandidaat zijn om de Oranje-rechten over te nemen. De uitzendrechten van de EK-kwalificatieduels van Oranje voor EURO 2016 alsmede voor het eindtoernooi in Frankrijk liggen bij de NOS.

De KNVB-beker blijft in principe wel door FOX uitgezonden worden volgend seizoen omdat voor dit toernooi vanaf augustus iedere maand een ronde op het programma staat. “Tenzij een zender financieel ver wil gaan om ook deze bekeruitzendrechten binnen te slepen”, stelt De Telegraaf. De kwalificatie- en oefeninterlands van Jong Oranje en de vrouweninterlands blijven wel bij FOX te zien.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_139309533
quote:
De kwalificatie- en oefeninterlands van Jong Oranje en de vrouweninterlands blijven wel bij FOX te zien.
Dit boeit echt niemand :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator / Redactie Sport woensdag 28 mei 2014 @ 08:32:18 #46
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_140458212
Eerder in de VI. Nu ook op BNR Fox gooit sportprogrammas overboord - BNR Nieuwsradio

quote:
De open zender van Fox stopt met het live sportjournaal en het programma Fox Voetbal. Rond de 15 medewerkers worden ontslagen en de zender gooit de strategie om. De zender greep onlangs naast de lucratieve samenvattingen van het betaald voetbal. Die bleven bij de NOS.

Volgens Maarten van Rooijen van Fox wordt er niet genoeg naar de zender gekeken: "We zijn in augustus 2013 met die programma's gestart, met andere verwachtingen dan de resultaten nu laten zien. Wie hielden toen we daarmee startten ernstig rekening met een ander feit: de mogelijkheid voor het verwerven van de eredivisiesamenvattingen. Nu daarin onderweg een andere keuze is gemaakt, zullen we komend seizoen ook een ander profiel kiezen voor de zender."

Gevolg? "Iets minder sport en wat meer focus op het inrichten van een bredere, algemene entertainmentzender.''

Sport in de zijlijn
Fox sluit zeker niet uit zich in de strijd te gooien als de samenvattingen over een paar jaar weer in de verkoop komen. "Dat is zeker een optie die openblijft. Ik zeg bewust 'minder sport'. We zullen in de zijlijn zeker aandacht blijven houden voor sport, juist om te blijven bouwen aan die zender. De groei is bescheiden, maar die is er en we hadden 't ook zo voorzien. Ons doel is om te blijven groeien en om te kijken of de zender misschien meer klaar is om alsnog de stap te kunnen zetten als de rechten weer vrijkomen in 2017."
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 28 mei 2014 @ 08:38:41 #47
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_140458289
quote:
Ik had de klacht ook maar dan niet alleen bij het slot van de eredivisie maar ook tijdens topwedstrijden zoals Ajax - Feyenoord etc. Dan haperde en stopte de stream gewoon. Bij de kleinere wedstrijden had ik nergens last van. FOXsports schoof het probleem direct door naar mijn internetverbinding. Die zou te traag zijn (50mbit). Echt dikke bullshit waar ik zelf natuurlijk niet in geloofde omdat het probleem anders bij de "kleine" wedstrijden ook voor zou moeten komen. Ze wilde het niet toegeven dat het aan hun lag dus heb direct alles afgezegd bij die leugenaars.
pi_140463668
Dus Toine is z'n baan alweer kwijt? _O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_141108693
Voor alle kanalen zijn de kijkcijfers van de afgelopen dagen: 0,0. Honkbal en tennis wat ze aanbieden, kijkt ook geen hond naar.

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
  zondag 15 juni 2014 @ 15:26:10 #50
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_141110768
quote:
0s.gif Op zondag 15 juni 2014 14:21 schreef Zipportal het volgende:
Voor alle kanalen zijn de kijkcijfers van de afgelopen dagen: 0,0. Honkbal en tennis wat ze aanbieden, kijkt ook geen hond naar.

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
Bron?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')