abonnement Unibet Coolblue
pi_136378658
Andrea, Billy en Charlotte gaan de nacht in de kas doorbrengen en hebben hun hele hebben en houwen er naar toe gesleept. Ruud komt even kijken wat er gaande is en moet beloven vannacht geen narigheid uit te halen. Met zachte dwang wordt hij de kas uit gebonjourd.


Cap Vompie1

Billy vindt het echt zooo ontzettend gezellig. Ze roken ook gezellig ín de kas, dan verliezen ze niet teveel warmte. De kaasjes branden romantisch. Charlotte vindt het zelfs warm. Dit komt echt helemaal goed, zegt ze. Het is net een pyjama party die ze aan het houden zijn.

Charlotte had breinaalden willen meebrengen, maar dat vond haar vader stom. Billy gilt dat breien tof is. Ja granny squares. De bol wol komt tevoorschijn. Er gaan toastjes met kaas rond. Billy breit behoorlijk onhandig een bow turquoise bol wol.

Ze hebben het over het geintje dat met Paul is uitgehaald, hij zit helemaal niet in de tv-kantine en hangt niet in de bushokjes.

Binnen Vanessa met de mannen. Vooral Rienk aan het woord. Over zijn normen en waarden.
Dat hij een hangjongere is in een bibliotheek wordt er opgemerkt!

[ Bericht 18% gewijzigd door Sanshine op 05-02-2014 21:44:48 ]
pi_136385055
De dames liggen nog in de kas. Ik zag Hakim in bed, Rienk heeft een gesprek met Emil en Ruud en de rest is even buiten beeld. Mocht er iets gebeuren dan ben ik weer terug.
pi_136385993
Laura en Vanessa willen een sportveld en Aike droomt van de zon en dat ze dan op blote voeten buiten kan lopen.
Paul en Hakim hebben het erover dat Harold verschrikkelijke spijt heeft dat hij Utopia heeft verlaten.
Peter heeft Paul zijn meissie gebeld, Paul had haar nummer door gegeven aan Peter......
Hakim heeft even besloten dat als er een nieuwe bewoner komt, die de eerste 5 weken geen zakgeld krijgt.....Elke bewoner krijgt op elke vrijdag 15 euro zakgeld...hij/zij mag dan doorgeven aan Vanessa wat ze ervan willen bestellen, een flesje wijn, een biertje of sigaretten....je mag het ook opsparen.
Hakim en Paul smeden *snode* plannen, als Billy, Andrea en Charlotte morgen weer in de kas gaan slapen, breken ze hun bedden af.
Eerder is er al gezegd door Snuf & Snuitje dat de nieuwe bewoner geen bed kreeg en maar moest uitzoeken waar hij/zij dan ging slapen.
Ruud moet opschieten want Aike wil ook nog even gebruik maken van de douche, Aike wil naar bed..........ach doe niet zo kinderachtig riep Gio tegen haar.*Aike, Aike* kom eens even vraagt Gio weer, maar Aike loopt weg ze wil echt naar bed.
Emil, Gio en Rienk zitten op de eigengemaakte stoelen aan tafel..........
Ruud is er weer bij
Emil vraagt aan Ruud wie de mooiste vrouw ter wereld is.....Ruud kan geen antwoord erop geven maar even nadenken, Camera Diaz vond hij vroeger top.......en het gesprek gaat over seks , ik laat deze puber jongentjes met hun natte dromen maar aan tafel verder babbelen :W
Vanessa en Laura staan in de keuken, ze hebben het over scheten laten......
Laura roept nu tegen de Jongens **Heb je het werkelijk over seks met dieren*?
en nu mogen Vanessa en Laura ook *gezellig* meebabbelen.........

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 05-02-2014 23:22:09 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136388266
Aangemoedigd door Gio en Emil gaat Ruud op een schep poepen.

Ruud rent een stukje achter Gio aan met zijn poepschepje.
"Jongens wat moet ik er nou mee doen?"
Gio opent een potje pindakaas. Ruud propt zijn drol erin.
Emil lacht hard.
Ruud: En die meiden dan.. die denken wat zijn die aan het doen dan?



Ze zetten hem voor de kas en lopen weg bij de kas. Een paar meter verder giebelen ze als tienermeisjes. Ruud vraagt zich af hoe hij de schep schoon krijgt.

De jongens gaan hun tanden poetsen.

ruud besluipt de kas met een verse pot pindakaas en een lepel. Hij sluipt door de bosjes tot aan de deur van de kas. Lepelt een flinke klodder uit de pot en smeert deze aan het handvat van de deur. Daarna maakt hij dat hij zich uit de voeten maakt.



[ Bericht 20% gewijzigd door Dottey op 06-02-2014 00:22:20 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136388868
Ondertussen als de jongens zich in hun slaapzakken worstelt is Billy nog fop een rustig tempo geconcentreerd aan het breien. Dikke pennen en een bolletje turquoise wol, dat gaat me een pracht sjaal worden. De andere dames slapen net.



Ze zijn net krap 40 minuten geleden allemaal nog wezen plassen, dus het zal nog even duren voordat ze ontdekken wat voor cadeautje Ruud gefabriceerd heeft.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136389681
Ruud deed even weer zijn "Ruudje"

pi_136391480
Alles is nog in diepe rust......Charlotte, Billy en Andrea liggen alle 3 in foetushouding in de kas, want het looppad is te smal om eens lekker lang uit te liggen.
Gisterennacht heeft Ruud op de schep gescheten en dat in een leeg potje gedeponeerd, ook heeft hij de deurklink van de kas met pindakaas besmeerd........
Inmiddels half 9 en alles is nog in diepe rust...............

En daar is Billy, ze staat wat aan haar kleding te trekken Charlotte is ook inmiddels wakker, nog geen geluid want ze moeten hun zenders nog om doen.
Het geintje van Ruud is mislukt, en hoe, Billy stapt de kas uit en ziet het, pakt een stokje peuert de pindakaas die Ruud op de *deurkruk* had gesmeerd eraf en wandelt naar de loods, ze riep wat naar binnen en je zag dat ze hahahaha ( als een oorwurm riep)
Het potje met de ontlasting van Ruud heeft ze nog niet ontdekt.
Billy naar het toilet geweest, Billy zet nu de waterkoker op en rommelt wat in de keuken.
Jimmy is inmiddels ook al wakker.
En daar zijn Aike en Andrea..........

Het is echt niet koud geweest in de kas vertelt Billy aan Aike, ze heeft heerlijk geslapen en is geen 1 keer wakker geworden.
Billy tegen Andrea...........en oh Ja, ze hebben een hele leuke grap uit gehaald, heel leuk haaha erg origineel ook, ( not ) pindakaas aan de deur...................Billy heeft het bij Gio in zijn bed gelegd voor zijn neus..Gio is nog niet wakker.
Andrea heeft een dagje vrij, ze gaat lekker chillen vertelt ze, geen klantjes om te kneden.
Andrea Charlotte en Billy weer in de kas........We blijven hier toch wonen 11 maanden zegt Andrea....heerlijk geslapen......Andrea wilt Emil eruit stemmen, en ze wilt de BootCamp en de massages apart.
Andrea, Charlotte en Billy zitten weer in hun *2e huis* de kas..............ze hebben het over de kinderachtige grap die de jongens hebben uitgehaald met de pindakaas.................het potje is nog steeds niet gevonden >:) Charlotte is te lui om even naar de wc te lopen in de loods, ze gaat plassen achter de stal........


Cap Urb

Up-Date.......potje is gevonden door billy, ze denken dat het chocomelk is en gebruiken het nu als asbak :P

Billy en Charlotte melken vanmorgen de koeien. Ze hebben het over Andrea, die krijgt me een zooi veren ergens gedouwd, ze is zo lief, ze begrijpt je met 2 woorden etc.
Charlotte en Billy gaan vannacht weer in de kas slapen, Charlotte zegt, hoop niet dat de andere er ook bij komen liggen.
Charlotte tegen Billy...*Ik vind het bijna leuk te gaan worden hier Bil* ze hebben het nu over hygiëne i.v.m. Paul en het toilet.. Billy vind Hakim een oprecht persoon.
Charlotte trekt der broek naar beneden achter de stal, veegt niet die dikke doos af maar trekt gewoon weer haar broek omhoog, geen handjes wassen maar gelijk aan de slag in de stal....welke Hygiëne Charlotte :o


De dierenarts komt straks om 11 uur naar de koeien kijken.
En dan zullen we weten of er een kalfje op komst is.

[ Bericht 32% gewijzigd door Toverheks op 06-02-2014 09:26:06 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136395477
Visite, een mevrouw Tanja,met 2 hele kleine ienie minni hondjes, eentje heeft speciaal een legerjasje aan , heeft Mevrouw Tanja speciaal voor Jimmy gedaan.
Aike en Hakim begeleide Tanja naar de loods, Dirk en Cheffie heten de hondjes....ze komen uit Bussem.
Dirk is koeien wel gewend maar gaat er wel achteraan vertelt Tanja, een dwerg pinsertje en pist al in de loods.
Cheffie houd de hele dag van gedragen te worden in je jas .
Charlote vind ze ook leuk, maar wil liever een chiwawa, er pist al een hondje in de loods 1 van de hondjes is incontinent zegt Tanja, JA dat zie ik zegt Charlotte. ......Tanja krijgt thee.
Tanja heeft een massage bij Andrea......Vanmorgen zei Andrea dat ze geen klantjes had vandaag....
Ze liggen ook bij Tanja in bed die hondjes.
Tanja is ook naar de sauna geweest vertelde ze, ze had allemaal wondjes, **Pijnlijk he** antwoord Laura.
In beeld nu op stream, met pen geschreven op een kartonnetje........STILTE A.U.B. MASSAGE.!!!!

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 06-02-2014 23:39:42 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136399375
De dierenarts is geweest en Bief is inderdaad drachtig. Ongeveer 3,5 maand dus het kalfje wordt eind juli verwacht.
pi_136400045
Isabella en Andrea in de slaapkamer.......Isabella is helemaal klaar met Charlotte en Billy, Billy met der haakneus zegt Isabella, kom ik in de kas en alles staat blauw......Billy en Charlotte hebben Isabella weg gestuurd bij de koeien en de veearts............
Andrea stelt voor dat Isabella en zij morgen de koeien doen, IK WIL NIET MEER DE KOEIEN DOEN zegt Isabella met stem verheffing.
Andrea zegt een paar keer ben bang dat jij straks ook niet meer mijn vriendin bent, Andrea zegt niet zo jaloers doen, Isabella is niet jaloers zegt ze, Billy zit overal tussen en trekt aan Charlotte en sleept haar mee zegt Isabella.
Billy moet eruit gestemd worden zegt Isabella, eerst werd Gio bij de stal weg gestuurd toen Isabella.
Iedereen roept tegen Isabella van ga er dan heen (koeien melken etc) maar Billy wurmt zich er tussen zegt Isabella
Isabella voelt dit als een mes steek, kan wel de melk zeven en nog doe ik het.
Isabella heeft het over Helen, haar moeder, dat haar moeder zou zeggen, Isabella doe niet zo mopperig.......Isabella huilt en ligt in de armen van Andrea, Isabella had zich er zo op verheugd ( veearts) en weer zegt ze ik voel het als een messteek.
Isabella vind het heerlijk om bij dieren te zijn, bij mijn paard...Andrea gaat ondertussen een lap pakken anders zit ik ook straks onder het snot zegt Andrea.
Isabella haalt steeds uit wat snikken betreft, het verdriet zit hoog.
Isabella wil de koeien niet in de steek laten zegt ze, ondertussen snuit ze even haar neus.
Ik vind het gewoon een rotstreek, hier kan je zoveel uithalen en ik denk zoek het maar uit, zegt Isabella.
Ze hangt in Andrea der nek, heb nog nooit zoveel gehuild als hier.........Ik drink zelf koffie zonder melk zegt ze..............
Ik had niet hoeven praten ik had het gewoon moeten zien zegt Isabella........ze bedoelt dat Charlotte onder *toeziend oog* van Billy staat.
Ik wil best met jou morgen de koeien melken hoor zegt Andrea tegen Isabella.........Je bent nu mijn buurvrouw zegt Isabella( omdat Andrea in de kas slaapt) Het komt allemaal goed echt antwoord Andrea, het moet even een plaatsje krijgen.
Charlotte komt erbij, *Ik ben heel verdrietig snift Isabella* Andrea vertelt aan Charlotte het verhaal van Isabella, Charlotte snapt best dat Isabella heel boos is,
Laura riep zou de dierenarts niet komen, Andrea was met een massageklant bezig..........Isabella had geantwoord aan Laura, oke dan hoor ik het wel wanneer de dierenarts komt, omdat Charlotte en Billy in de kas zaten en Isabella dacht dat ze haar dan wel riepen.

Dierenarts wilde dat er haast niemand bij zou wezen, WIJ deden toch samen de koeien zegt Isabella tegen Charlotte, zelf Billy werd toen weg gestuurd ( Boer Klaver )
Het ging er helemaal niet om dat Isabella er niet bij mocht wezen, Charlotte begrijpt nu wel dat ze Isabella erbij had moeten roepen, *Wij doen toch samen de dieren* antwoord Isabella terug.
Isabella wil het er niet meer over hebben, gebeurt is gebeurt zegt Isabella.

Billy erbij, Isabella is niet boos op Billy :') Billy vind het een soort jaloezie, ze was er niet bewust van zegt Billy, alleen het feit dat jij er wel bij mocht tegen Billy en ik niet.
Na gisteren heeft Isabella besloten eerst de knop om te zetten voor ze iets zegt.
Charlotte wist niet meer hoe ze dit akkefietje moest aanpakken ook de jongens heeft ze weg gestuurd.
Als ik weg gestuurd werd zegt ze tegen Isabella had ik het ook niet leuk gevonden.

Isabella is de enigste die niet gerookt heeft...ik kwam binnen in de kas en dacht Godverdomme, we gaan niet meer roken in de kas antwoord Bily.

En zo spreken de meiden verder in de slaapkamer over de herrie in koeienstal.

Er komt dus een kalfje aan......ze hebben een boekje gekregen van de dierenarts........Koe is 4 maanden zwanger, met 5 maanden moeten ze een kraambedje maken voor de koe.
Bonte koe heeft blaasje op eierstok, de koe wordt niet echt opgewonden door het blaasje, over 2 maanden komt de dierenarts terug, misschien verdwijnt het blaasje zelf anders moet de bonte koe geholpen worden.
Alle 2 de koeien moeten gewoon gemolken worden zoals normaal.
Charlotte is opgelucht dat alles weer goed en uitgepraat is.............................

Kom ik nou echt jaloers over vraagt Isabella aan Charlotte, helemaal niet antwoord Charlotte.......
Charlotte en Isabella nu over Billy, Billy wil er graag bij om als 1e het van de daken te gaan roepen ( zoals er nu een kalfje komt) zegt Charlotte.......

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 06-02-2014 13:56:11 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136400633
Post.
Beste inwoners, als trouwe kijker van Utopia zie ik dat jullie veel geld verdienen, Andrea moet wachten tot iedereen aan tafel zit en Hakim zegt *Moet dat Nu* Andrea stopt met de brief.
Gio aan het woord, over 3 kwartier komen de heren van het manderijnen spel, Gio **Gelieve wel rustig te doen, wij gaan het zakelijk doen*
Ondertussen word er gegeten aardappels en gehaktbal
Ze willen het na het eten pas horen de inhoud van de brief...
Dokter Speelman wil Aike haar hand nog deze dag aankijken en anders komt hij morgen terug.
Vanessa krijgt van sommige een compliment *Lekker vanes*
Vanessa zegt dat alles op is, brood en de rest.
Aike steld voor dat Charlotte vertelt van de koe dat ze een kalfje krijgt........
Billy *slijmt* bij Vanessa..........OH vanes heerlijk dit .


Hakim leest de brief voor en niet Andrea die er klaar voor zat.
Jullie verdienen veel geld, belasting dienst moeten ze ook rekening mee houden, deze kijker wil hun er graag mee helpen, spullen verkopen en uitgeven, wel een bonnetje moet er komen, kluis en banksaldo niet feitelijk te besteden is/zijn. er moet een administratie bij gehouden worden, BTW percentage 6 en 21 procent........biomarkt meeste goederen waren 6 procent.....als je het op de juiste manier (feesten en partijen) dienst gaat verlenen dat het dan onder laag tarief wordt gehouden...........er kan contact worden op genomen met de belasting consulent van deze brief.
Leuker kunnen we het niet maken, Wel gemakkelijker :P


Paul ziet het anders dat ze een onderneming zijn die maar één jaar bestaat en dat daar andere regels voor zouden kunnen wezen.

a.s. dinsdag half 11 komt deze meneer langs in Huize Utopia, hij zit nu in het buitenland.

Aike belt een Mevrouw, deze dame wilt betalen om met Ruud in bad te gaan.......Mevrouw is beetje bedust dat ze Aike aan de lijn heeft, Maar Ruud heeft er erg veel zin in hoor!!! zegt Aike tegen haar.
Ik ook antwoord deze mevrouw.

Vanavond komen er 3 fans van Andrea....*Ik heb ook fans hoor* ze nemen lakenss, kussens en onderlakens mee, alle 3 een massage, ligt eraan wat ze meenemen zegt Andrea dan doe ik een ruilhandel.....ze hoopt dat ze 15 onderlakens etc meenemen.
Volgens Andrea zegt de buitenwereld dat ze het goed doet, dat ze vol moet houden...
Nu heeft Andrea het over de cursussen die ze gegeven heeft, body scrap? en nog meer.

Rienk heeft roze crocs *toegewezen* gekregen en daar loopt Rienk, is ff wennen waarschijnlijk voor hem want ze zijn alweer uit :P

Visite voor Paul, een complete CV ketel wordt er gebracht, Meneer stapt in de loods, Goedendag, Goedendag roept Vanessa vrolijk, mooie keuken heb ik he.....Emil antwoord zoek je nog een huisvrouw, De jongens moeten even helpen, helemaal top vind Paul de CV ketel.
Meneer had een onderdeel expansie vat in zijn voortuin leggen van de CV maar die is gejat vertelt hij Paul. CV Meneer heeft een nieuwe geregeld.
De CV kost 75 euro.....en meneer neemt afscheid en zegt tegen Vanessa, He veel plezier met je keuken en weg is CV meneer.


Hornbach levert ook en er is zit ook bezine bij........... 196.97.........

[ Bericht 10% gewijzigd door Toverheks op 06-02-2014 20:45:13 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136409882
Visite..........
De meneer die zijn grote witte Busje bij zich heeft belt wel 2 keer met de bel en staat geduldig te wachten in de regen.
Daar is Emil......Goedenavond, Goedenavond, ik kom voor Paul, ja is goed hoor zegt Emil, rij maar door naar de loods.

Laad 2 grote dozen uit, spullen van een zekere Robin......
Paul tegen Emil....He Emil, je ziet toch dat ik loop, ( met andere woorden help eens ff mee) Hij doet echt geen kut meer zegt Paul tegen Vanessa.
Alles uitgeladen voor de keuken, morgen komt de rest
Meneer rijd gelijk weer weg.
Emil verontschuldig zich, die gast had maar weinig spullen, en Emil zat aan tafel...........er wordt gegeten aardappels en iets groens zie ik op het bord liggen.

Gio aan het woord, de heren zijn langs geweest .het gaat het Pittenspel heten........
Van elk verkocht spel krijgen ze 2 euro, is aan de hoge kant zegt Gio, hij heeft zich erin verdiept ( percentage)..dus 1o procent handje contantje in de kluis...Ze hebben een licentie gekregen om het spel uit te brengen
Gio wil een Nederlands Kampioenschap organiseren, de Heren waren ook enthousiast .
600 man uitnodigen voor het NK, de eerste 5000 spellen krijgen een nummer, als je dan zo een nummer hebt kan je mee doen aan het NK Pittenspel.........daar zitten dus de eerste 300 deelnemers bij die dan een nummer hebben.
Er komt ook een limetit edition van het spel. Dan heeft Gio het over het volgende spel vogelhuisje.

Vanessa krijgt een vette dikke veer voor de 2e keer vandaag betreft het eten, dit keer van Paul.

[ Bericht 7% gewijzigd door Toverheks op 06-02-2014 20:47:57 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136413084
Snuf&Snuitje staan ergens in de bosjes onder een boom te roken/blowen, Hakim voelt zich ziekjes, zijn amandelen *spelen* op, heeft hij 1 keer in het jaar last van vertelt hij aan Paul.
Hij gaat zo maar naar bed.
Paul is naar de kuip geweest naar een concert van U2, vertelt hij had een joint in zijn mond, die viel uit zijn mond zo in een plas, hij bukt en de verstopte andere 3 joints vielen ook in de plas, hij vertelt het lachend.
Isabella, Vanessa en Laura staan driftig met een sopdoekje de keuken te soppen, alles moet blinken in Vanessa haar keuken, Vanessa is zo gelukkig met haar *nieuwe* keuken dat zelf het bezoek die binnen komt stappen in de loods ze vrolijk begroet en vraagt hoe ze *haar* keuken vinden.
Vanessa *Haar* keuken is een mooie met een inbouw ijskast,een vaatwasser, veel kastruimte en lade`s.....Paul staat alweer te zagen, dikke pluim voor die man, want hij is toch 1 van de weinigen die zijn handjes elke dag laat wapperen.


Cap RVer


Rienk heeft weer zijn onderwerp....geld dat Billy graag verf/bankdruk voor wilt kopen, er is geen geld, het geld is op volgens Hakim en Aike................
Jij loopt je toch ook elke dag vol te vreten krijst Aike tegen Rienk...dat kost ook geld.
Billy geeft Rienk gelijk, dat ze maar moet blijven bedelen voor die 75 euro, Rienk geeft haar gelijk en Billy is het eens met Rienk, Dan is er morgen dus nog geen verf zegt Rienk..
De sfeer over het beheren van het geld (Aike en Hakim) vind ze top, maar de discussie`s over het geld, er is nog geld in de kluis..het gaat om een bankdruk........Billy vind dat ze bij Hakim en Aike moet bedelen voor haar eigen geld, *Het is ons geld* antwoord Hakim, Je hoeft niet zo boos te worden zegt Billy terug.
Ze wordt gestimuleerd om over geld te praten, dat ik over de koeien moet praten, En dat is televisie maken zegt Hakim.............
Ja zegt Aike die Hakim bijvalt, *dat was de discussie tot die meneer, wijzend naar Rienk zich er weer mee ging bemoeien*

De 3 *Fans* van Andrea lopen de loods binnen, hallo, hai, hai, hoi en er wordt aardig wat afgekust.
De *Fans* hebben van alles meegesleept, voor iedere bewoner 2 onderlakens,dekbedovertrekken en de kussens nemen de dames de volgende keer mee.
1 van de dames kwam de slaapkamer binnen wandelen en riep *wat stinkt het hier*
Emil wil het rose onderlaken hebben, maar die heeft Laura al.
a.s. Zaterdag neemt de oudere vrouw 15 kussens mee, ze heeft al een mail gestuurd, ze wil niet blijven bellen en op de stream..*Ze wil geen popie jopie worden* zegt de oudere dame tegen Paul, ze wil wel elke maand langs komen :')
Ze vind het erg vochtig en ongezond in de loods, maar we krijgen nog Laminaat antwoord Paul


De dames van de linnenkamer :+

Cap Waxmask...........

Hakim heeft Dokter Speelman al gebeld, morgen krijgt hij anti biotica vertelt hij Laura, 1 keer in het jaar spelen zijn *amandelen* Op, Ik heb het wel eens gehad vertelt Hakim, dan moet ik naar het ziekenhuis en snijden ze het open zo opgezet zijn ze dan.

Betaald 70 euro, de rest is verrekent met het linnengoed
Ze krijgen een massage van Andrea

Billy en Charlotte melken vanavond wederom de koeien.
Charlott kreeg een trap tegen haar knie van zwartje de zwangere koe.
Het is nu half 10 en de koeien worden nu pas gemolken, wordt met de dag later.....BOER KLAVER kom er maar in!!!


Cap Chanel

1 van de dames ligt op de massage tafel van Andrea, Gio krijgt *les* van Andrea van hoe hij moet masseren, sommige bewegingen mag hij niet doen van Andrea, want hij is nog niet *zover* zegt ze.....dat komt later wel, iets met acupunctuur, de dame vraagt of er niet teveel bloot te zien is, Nee hoor antwoord Andrea je ziet niks.
Andrea praat met zachte stem tegen Gio wat en hoe hij zijn handen moet zetten en kneden.
Andrea is niet alleen masseuse, maar ook schoonheid specialiste, kapster, ze heeft cursussen gegeven van aller handen body splac weetikveel, ze is ook diëtiste, ach wat is Andrea eigenlijk niet. Gio is uit gemasseerd , Gio mag ook de BH van deze dame vast maken, Gio heeft ook zusjes hoor hij weet hoe het moet zegt Andrea :? en Gio maakt de BH vast.


Cap Mokum020

Isabella belt met een dokter Speelman...............Hakim wordt zieker en zieker volgens Isabella (amandelen)
Krijgt nu Hakim aan de telefoon, *Ik ga niet wachten tot morgen hoor, ik heb het van te voren aan gegeven toen ik de hut in ging*
Heb je ook koorts Hakim, Hakim antwoord dat hij dat niet weet.
Dokter Speelman gaat toch nog even vanavond kijken of hij wat kan doen voor Hakim, Dokter Speelman zei aan het begin van het telefoon gesprek dat hij weinig kon doen, Hakim heeft al anti biotica................Hakim krijgt nu glaasje water en een molletje van Isabella.
Snif&Snuitje..............als Hakim naar het ziekenhuis moet brengt Paul hem er wel heen, met de tractor zegt Paul lachend

De dames nemen ook weer afscheid.

Charlotte moest eerst naar de zenderkamer komen, daarna ging ze naar de stal,**Oh wat ben ik blij dat ik even terug ben gekomen** kirt ze, ze hadden *vergeten* de koeien los te maken.
Charlotte staat de stal aan te vegen.

Er zijn medicijnen afgegeven voor Hakim, er wordt aan tafel gesproken dat Hakim agina heeft.

Ik zeg Kuch, Kuch, Kuch op mijn Bezemsteel :W

[ Bericht 11% gewijzigd door Toverheks op 06-02-2014 23:34:18 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136427619
Ruud is de mesthoop aan het verplaatsen.
Hij verplaats het diagonaal naar de andere kant van weilandje.
De grap is dat morgen iedereen raar kijkt.
Zonder hulp van zijn "buddies"is Ruud nu al 2 uur bezig.
Regent en Ruud moet doorweekt zijn.
Nu 3 uur en Ruud gaat onverminderd door.
Billy heeft een plasje gedaan op de gebruikelijke manier.
Geen handjes gewassen en buiten in de natuur .
Billy heeft blijkbaar Ruud niet buiten opgemerkt.
Het is nu 3.44 en Ruud is nog steeds bezig mest te verplaatsen.
Ruud: Pff wat ik over heb voor een grap. Ik word af en toe zo moe van mezelf.
En Ruud gaat rustig door.
4 uur 's nachts ondertussen.
Ruud nog steeds aan het verplaatsen van mest.
Ruud morgen bekaf ?
Ruud zucht en kreunt (het is nou ook al bijna half vijf).
Hij is bekaf.
Tot zover mij eerste stream verslag.
Ik hoop dat jullie er wat mee kunnen.
Ruud schept nog rustig door en ik ga er van tussen.

[ Bericht 11% gewijzigd door Punkman op 07-02-2014 04:24:13 ]
pi_136428655
Gisteravond heeft charlotte de koeien na het melken vergeten los te zetten zodat ze niet konden gaan liggen en niet konden eten
de chat ontplofte bijna ,en even later hoorde je ,,Charlotte Regie kamer!!,, en greep de regie gelukkig in
Charlotte ging de koeien los zetten en eten geven met 100 duizend excuses tegen de koe
,,ja maar dat komt omdat ik pijn had ,,en sorry wat stom,, en nu doe ik jullie stal nog een keer extra en krijgen jullie een dikkere laag enz enz

De meiden hebben tot laat in de kas liggen roddelen
een paar uur is alleen het woord Emiel voorbij gekomen en overal kreeg hij de schuld van
Andre zei dat hij de jongens op stookte die geintjes uit te halen en blablabla
Andrea zei ik weet dat Emiel op Billy gaat stemmen dat heb ik gehoord ik hoor wel eens wat he
maar even later zeiden de meiden dat die op Jimmy ging stemmen
oh ja zei Andre dat kan ook dat hij het heeft veranderd
daarna werden er nog meer bewoners doorheen gehaald zoals Rienk - paul -laura enz
ze noemde de personen op die hard konden werken en die volgens hun dan moesten blijven omdat die veel aan de groep toe voegde
Dit waren volgens hun : Ruud- Hakim- charlotte en Billy en Andrea en aike want die werkte hard ( ahum dus de personen die hun leuk vonden)

Ruud heeft tot vanacht eigenlijk vanmorgen de hele berg hooi verplaatst
Hij zei dit is een mind fuck en heeft hard door gewerkt
is zelfs nog een keer de schoenen gaan verwisselen binnen en nieuwe batterijen in de accu gaan doen en weer verder gewerkt
het regende en hij was door en door nat en erg moe maar het is gelukt

de rest sliep , ook de jongens lagen in bed , ruud heeft alles alleen gedaan
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het is inmiddels 8,40 en Isabella staat op

[ Bericht 6% gewijzigd door Quinty. op 07-02-2014 08:41:54 ]
pi_136435611
Een Virtuele Tour door Utopia.......
http://utopiainwoners.wordpress.com/virtuele-tour/

Andrea stopt al haar verdiende geld met de massages in haar eigen zak, daar wilt ze zelf spullen voor bestellen wat ze nodig heeft voor haar toko. (hoorde ik haar vanmorgen zeggen)

Ik val binnen en zie een fotografe , ze maakt foto`s van verschillende bewoners.
Het is een drukte van belang in de loods, en Paul staat gewoon onverstoorbaar verder te klussen aan de nieuwe keuken.
Fotografe staat nu bij de koeien, ze maakt foto`s bij de koeien, Charlotte stapt de stal in, fotografe maakt foto`s van Charlotte plus koe, Laura staat ook bij de stal, een andere dame vraagt wat Laura voor werk doet, ze werkt in de oudere zorg etc vertelt Laura.
Fotografe is freelance...............dit is voor 100% NL.
Ze lopen weer over het grasveld naar de kas van Andrea........Fotorafe *Godsamme stap ik ook nog in een koeienvla
Charlotte heeft het erover dat ze niet meer in de kas slapen, **Je zonderd je dan af van de groep, en als de rest eruit gestemd is lig je er in je eentje**
Charlotte vertelt dat haar ouders een restaurant hebben, en dat ze daar haar kist heeft gevuld.
Charlotte staat nu met de 2 dames in de kas....

Over naar laura en Emil, Laura is pissig, ze vind het absoluut niet leuk dat er over haar geluld wordt, zoals tegen fe fotografe en haar begeleidster.
**Die kop van jou staat me niet aan, sodemieter op, flikker op, flikker** scheld Laura tegen Emil.
Emil vind dat Laura een dikke olifant huid moet gaan kweken, Emil weet niet waarom Laura zo uit haar slof schiet en waarom ze boos is.

Emil tegen Ruud...dat hij echt niet weet waarom Laura boos is.
Emil vraagt aan Gio of hij het ff voor hem op wilt nemen, het gezeik met Laura zit hem niet lekker.
Emil legt aan de dames van 100% NL uit waar zijn attributen toe dienen en roept nu ook Ruud erbij.
Emil en Gio dragen alle2 een balk en Ruud houd de halter boven zich............Beetje gekke bekken trekken, beetje inspannen en ook de jongens staan op de foto.

Hakim leest Isabella even de *les* dat Isabella voor andere praat, Hakim vind dat Isabella juist over andere mensen praat terwijl ze juist alleen over zich zelf moet praten............
Isabella gaat deze discussie tussen haar en Hakim aan kaarten in het volgende Centraal.
Is het misschien een idee om alle stemmingen op te schrijven en dan dat mensen erover nadenken en het dan bespreken.
Emil vind best dat er op dingen terug gekomen kan worden..............maar ook dat het een gevalltje is dat mensen vinden bla bla bla en het gaat over Laura.
Mensen staan niet duidelijk achter hun mening en niet achteraf klagen zegt Emil.
Isabella vind het vervelend dat Hakim zich steeds aangevallen voelt....Hakim lult haar klem, met Jou is geen discussie te voeren spreek je nu eens uit antwoord Hakim aan Isabella.
Isabella heeft het over discussie dat ze straks in Centraal dit punt gaat aanhalen.
Hakim vind het een kleine irritatie dat Isabella vaak over andere mensen praat terwijl Hakim die mensen er helemaal niet over hoort.
Hakim stoord het gewoon dat Isabella gewoon voor zich zelf moet spreken en niet voor andere, ze is zich er niet van bewust........Hakim zegt, Charlotte en Billy kunnen heus wel voor zich zelf praten.
Isabella druipt een beetje af.................Emil vind dat je gewoon namen moet noemen.
Isaballa ppfffttttttt jeetje wat een gedoe allemaal. Ik wacht al 2 dagen op de computer voor de Biomark, ook een irritatie van mij, kon er nog niks aan doen.
Paul en Jimmy in de nieuwe keuken, Emil vraagt aan Vanessa of ze hem ook een kutkind vind, Nee geen kutkind maar geen grapjes maken ook niet tegen vreemde mensen over een ander.

Laura in gesprek met Laura, Laura wil haar kant van het verhaal uitleggen aan Emil, ze worden gestoord want de boodschappen zijn binnen en Emil zegt, *even helpen* en hoppa Laura is boos.
Ga niet agressief doen tegen me , kut kind zegt Laura. godverdegodver
Laura tegen Emil, dat ze niet van die dure woorden kan gebruiken. maar dat ze het niet tof vind dat Emil tegen die 2 vrouwen een grapje maakte over Laura, dat ze agressief is etc.
Laura vond dat Emil maar steeds door ging over Laura, de manier waarop Emil de grapjes maakt vind Laura denigrerend......
Emil wil namen noemen ook omdat Laura door laat schemeren dat er ook andere zijn die zijn grapjes soms niet waarderen.

Charlotte erbij, **Wij vinden je grapjes niet altijd leuk**
Nu tettert Charlotte zich ermee.........
Emil vind dat ze juist reageren uit pure onzekerheid, Nee hoor zeggen Laura en Charlotte. Laura zegt dat ze heel vell van Emil kan hebben.....ik ben juist chill met jullie.......
Emil tegen Laura......***Je straalt toch agressiviteit uit, je staat met een mes en al die tattoo`s*
Emil en Laura discussiëren verder wie wie voor lul zet.


Hakim heeft nog maar weinig last van zijn *amandelen* het sigaretje smaakt hem prima.
Isabella vind Hakim een dictator, ze stemt hem eruit....**Ik weiger om naar een dictator te luisteren** Isabella staat 100% achter Rienk.

Dokter Speelman, let U even op!!! :+

Cap Mokum020

Isabella tegen Charlotte in de slaapkamer, Hakim moet van zijn troon gestoten worden, ik weiger om naar een DICTATOR te luisteren, ik zeg het recht in zijn gezicht maar er zijn 12 mensen die het denken.
Dat ze al 2 dagen niet op internet kan, ze wil dingen regelen voor de BioMarkt die weer op 2 maart wordt gehouden op het Utopia Terrein.

POST..................
Wordt van alles voorgelezen de 1e was Paul die een kaart kreeg van iemand van 65 jaar en respect voor Paul had en dat hij vooral moet door gaan.

Ruud heeft een liefdesbrief gehad, kusje kusje kusje van de RuudFanclup Isabella ook en Vanessa ook, Laura ook post............
Billy ook een briefje. allemaal van een zekere Wendy uit Monster.
Vanessa leuke woorden uit Tilburg, nog meer post voor Vanessa en ze wordt er vrolijk van....
Charlotte een kaartje dat ze stoer en dapper is en vast een kaartje voor haar 22ste verjaardag, deze *fan* is fan van Charlotte en Billy. een zekere Mariska.
Billy weer een kaartje.........Billy heeft o.a. een hartje van goud.........
Andrea ook post..........
Nu een brief voor Vanessa en Jimmy samen...Vanessa leest hem voor..........Iedereen mag alles behalve Jimmy staat er o.a. in de brief ( boksbal ) Fan uit Groningen.
Billy weer een kaart.......deze kaart komt van iemand die op de Biomarkt er ook was.lisette.
Nu laat Gio een kaart zien waar iedereen opstaat met foto, deze freubelmiep heeft alles gefotoshopt op de voorkant. een zekere Katja, ze is fotografe en solliciteert naar een *Opdracht* als ze iets voor hun kan betekenen hoort ze het wel.

Cap Parlay
Laura weer een kaart..........ze vind Laura heel stoer en of Charlotte een armbandje wilt maken, en Rienk een hartje, haar *papa en mama* hebben er veel geld voor over....ook zit er een zelf gemaakt armbandje bij voor Charlotte haar verjaardag..deze briefschrijfster heet ook Laura.
Vanessa leest nu een opbeurend kaartje op die aan Jimmy is gericht.
Charlotte weer een kaart. leuke armbandjes dat ze maakt, etc . van Hobby Joke. nl


Dokter Speelman is in tha house...........

Snif & Snuitje in gesprek in de kas...
Isa heeft een paardenbek volgens Hakim, en Hakim vraagt ook of Paul hem vanavond wilt steunen vanavond in het Centraal. *En anders laat ik de boel lekker hier knallen* antwoord Hakim
Isaballa heeft het volgens Hakim gedaan....*Ik krijg gewoon pijn in mijn keel van dat wijf**, Isabella sleept er steeds mensen bij, zoals toen met dat chinees bestelen.
Hakim lucht zijn hart bij Paul.............
Rienk en Isabella zien het niet in dat er maar zoveel geld in de kluis nog zit, Hakim zegt...doe het lekker zelf dan zit er over 2 weken geen geld meer in.
Het is over Isabella dat wijf dit en dit wijf dat, ze is zo dom als een achterend van een varken volgens Hakim. **Ik wordt er knettergek van**
Paul...*Touwtyfustering,kutzooi** dan zijn we weer terug bij af, Hakim en Paul stemmen Rienk eruit, die is vanmorgen dus ook bezig geweest.

Hakim staat nu met Billy en Charlotte buiten te roken..............en Hakim draait weer zijn verhaaltje over Isaballa af............

[ Bericht 6% gewijzigd door Toverheks op 07-02-2014 22:46:51 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136439577
Nog even terug naar vanmorgen: het ontdekken van de grap van Ruud.
Ik viel in op het moment dat ze er aan tafel over aan het praten waren.
Isabella scheen het ontdekt te hebben.
Ze vindt het een geniale grap en het scheelt haar weer een paar meter lopen.
Iedereen heeft door dat het Ruud is door zijn vieze schoenen.
Gio vind het geen goede grap. Boer Klaver had hem gezegd de mesthoop op te stapelen zodat het in de zon kon gaan "werken". Dan zou het later effect hebben als het op het land werd gegooid.
Hij was daar gister hard mee bezig geweest en nu heeft hij dit dus allemaal voor niks gedaan.
Gio denkt nog dat er iemand van buiten het terrein opgekomen is om het te verplaatsen omdat het zo'n domme grap is. Alleen mensen met een heel laag IQ zouden dit doen etc. etc.
Ruud ontkent bij hoog en laag dat hij het heeft gedaan.
Emile lacht er alleen maar om.
Hij vind het een geslaagde grap omdat Gio zo boos reageert.
pi_136440219
Charlotte en Ruud gooien emmers zure melk weg, die ze uit de koeling laten lopen, hoppa zo naar buiten.....
De koeling is nog steeds stuk, ja weet het ook niet zegt Charlotte tegen Jimmy en ze gooit pannen water in de koeling om hem schoon te maken............
Jimmy komt langs en vraagt wat er is......Ja de koeling is stuk zegt Charlotte, Jimmy heeft een idee en roept dat gelijk op stream........Mensen als je melk tekort komt je kan het vanaf nu ook hier ophalen...........en het melkmeisje helpt je verder zegt hij.
Rienk,Gio,Ruud en Emil leggen het laminaat....Ruud en Gio zagen met de decoupeerzaag, en Emil en Ruud klikken het laminaat op de grond.
Je mag niet met schoenen op het Laminaat heeft Vanessa al gezegd ............
Rienk zegt tegen Emil dat hij moet opzoeken op internet hoe je kliklaminaat legt, dat moet je met zijn 2e doen zegt Rienk, want anders klikt de ene kant er weer uit.
Paul is nog steeds bezig met de nieuwe keuken.
Charlotte staat de koeling met een sponsje schoon te maken, daar bij gebruikt ze vloeibaar schuurmiddel :X

Ruud gaat zo naar bed, hij is teleurgesteld in de groep het is niets persoonlijks zegt hij tegen Charlotte...........volgens Ruud wordt er gestemd op Billy, Laura en Rienk zullen denkt Ruud Billy eruit willen stemmen.
Ruud stemt niet op Billy, hij mag haar erg graag.
Ruud ergert zich vandaag aan mensen, Billy hoort haar naam en vraagt wat er is, Niks zegt Charlotte we hadden het over het stemgedrag.....

Ruud nu tegen Laura, hij ergert zich aan iedereen, de groep dat gezeik de hele dag zegt hij tegen Laura, Laura antwoord, ga maar lekker liggen schat, Ruud gaat even slapen.

Visite aan tafel.
voor Aike en Isabella, een dame en een heer..........over duurzaam voedsel ecologisch en biologisch hebben een restaurantje tegen over Amsterdam Centraal. over het eten in Utopia, Vanessa zit er ook bij. Het gaat o.a. ook over Vanessa haar nieuw te openen restaurant......Vanessa vraagt wat ze aan geld kan vragen voor het menu, minimaal 50 euro zegt de Meneer, eten en beleven zegt Aike..en zo babbelen ze verder.

En daar is Klaas-Jan...........hij komt voor de melk Koeling en is monteur...........
139,15 euro kost het nieuwe motertje, ....Hakim vroeg zoveel, en je kan niks doen aan dat bedrag, iets korting........er zit al korting op antwoorde Klaas-Jan.
Klaas-Jan gaat aan de slag.

[ Bericht 12% gewijzigd door Toverheks op 07-02-2014 16:25:44 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136442179
Aike laat de visite uit bij het hek, en vertelt dat ze vandaag in de *buitenwereld* is geweest, ze heeft bloed laten prikken en moest naar het ziekenhuis voor haar hand.........ze heeft ook heerlijk muziek kunnen luisteren, De Meneer Aard-Jan ( of zoiets) speelt in een band.
Vanessa wilt er wel aan verdienen als het restaurantje van de grond komt.
Isabella wil niks buiten Aike om doen........
Aike tegen Laura en Vanessa buiten, Er komen zulke leuke dingen op ons af, laten we dat nu niet verpesten door onderlinge strubbelingen.

Nog steeds zijn ze bezig laminaat te leggen, Hakim adviseerde eerst het laminaat te laten acclimatiseren, maar er werd niet naar geluisterd.

Tussen Isabella en Hakim is de vrede weer getekend. .even knuffelen en klaar.........
iBenny post in de COS dat alles goed is met Aike haar hand.
Dokter Speelman belt voor de uitslag naar Aike, bacteriën is er niet meer ook geen ontsteking dus alles is goed.
Aike draagt wel een mitella voor haar hand.

[ Bericht 8% gewijzigd door Toverheks op 07-02-2014 19:17:47 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136447197
Paul en Isabella in de kas, een gesprek, Paul wilt Rienk eruit hebben. Isabella vind dat Paul altijd gelijk op staat van tafel en zijn *snor* drukt als er dingen besproken worden.
Paul probeert alleen productief bezig te zijn, ook over het zakgeld *klaagt* Isabella.
Isabella zegt dat de *buitenwereld* het asociaal vond dat er Pizza en Chinees is besteld.
Isabella tegen Paul dat er *Fucking veel* door Paul is neer gezet in Utopia...Paul legt uit waarom er zoveel geld is geïnvesteerd.
Isabella wilde de opbrengst van de BioMarkt voor de vaste lasten gebruiken/ Ik kan heel slecht met geld omgaan zegt Isabella.
Isabella wil heel graag in Utopia leren om met geld te kunnen om gaan.
Hakim zegt tegen Isabella dat ze best een leuke meid is, maar ze komt *teveel* voor de andere op, terwijl de andere het allang weer bij gelegd hebben, Isabella krijgt vaak in de buitenwereld te horen dat ze zich niet zoveel met andere moet bemoeien.
Isabella heeft het nu over Billy.......Billy heeft volgens Isabella zich aan werk onttrokken ( de stenen) toen het gedaan was kwam ze weer aanzetten en riep oh ik ben trots op jullie *teringwijf* zegt Isabella.
Billy heeft een kronkel in haar hoofd zegt Paul, ADHD en daar moeten we het mee doen.
Hakim nu, dat hij tegen Paul had gezegd dat Isabella 3 stemmen zou krijgen van hem, ** omdat ik altijd met Isabella in de clinch leg* zegt Hakim.
Tegen Rienk heeft Isabella gezegd vandaag dat ze ruzie met Hakim had omwille van Billy.
Hakim hemelt zich zelf behoorlijk op, zonder hem was de Biomarkt dus een flop geweest, hij heeft zoveel voor Isabella gedaan, dingen besteld pannenkoeken gebakken keuken schoon gemaakt zegt Hakim.
Paul (thuis) verdient 8000 euro per maand vertelde hij tegen Isabella


Jimmy krijgt zijn boksbal, handschoenen etc. voor 15 euro, komen ze morgen brengen.

Aan tafel, Aike vertelt dat ze met Hakim heeft gesproken, er komt elke maand een concert in Utopia samen met 100 %NL radio en magazine...100% NL ze helpen en organiseren en maken promotie voor het Utopia Concert.
Aike stelt voor vanavond onder een biertje of morgen er over te gaan Brainstormen.
Ook over de visite die er vanmiddag was, over duurzaam eten ,,,,,,,,,,,,

[ Bericht 5% gewijzigd door Toverheks op 07-02-2014 23:01:33 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136450021
Heks! Je bent super!
pi_136450653
Paul laat niet zijn peuk en bier afpakken, dan doe ik gewoon een *Peter* en haal geld uit de kluis, zegt Paul.
Ze hebben het over Isabella, Hakim Paul en Aike.
Aike vind Isabella hartstikke leuk, Paul vind dat Isabella niet de boel moet provoceren.
Aike heeft vandaag echt een kutdag, ze loopt zich vandaag voor het eerst te irriteren aan mensen en hoe het allemaal gaat........
Ze is zo serieus in Utopia in de buitenwereld echt niet hoor *daar ben ik een volslagen idioot* zegt ze.
Aike merkt aan zich zelf dat ze in het begin veel rustiger was, ze mijd Rienk nu meer dan ooit, ze is het nooit eens met Rienk geweest en wil zich niet uit de tent laten lokken door Rienk........Ik ook zegt Hakim..........
Hakim zegt het lijkt wel 1 of andere junk die onder de brug woont als hij bij mij staat met zijn stok.........
Hakim wil alles uit de kast halen, grote dingen etc. maar Rienk zou het wel weer verleggen.
Uit eindelijk maken wij onze keuze zegt Hakim, Hakim is ook blij dat hij alles kan overleggen met Aike, Ik heb me ingezet en heb er geen spijt van zegt Hakim.
Aike heeft een beeld (Isabella blert er weer tussen door) dus kon het niet verstaan.
Hakim vind dat ze toch alles voor elkaar krijgen, het is duidelijk dat dit expiriment moet slagen,slim zijn antwoord Aike.
Daarom zijn we erop gecast volgens Hakim.
Geef ons de kans dan komt het vanzelf boven drijven zegt Hakim........
Leiding geven doe je nooit goed, dat heeft Aike van haar baas geleerd.
We zullen af en toe een vuilak zijn tegen stemmen maar so be it.
Aike......puur en feitelijk en rationeel, jullie geven ons deze verantwoordelijkheid als je goed kan managen geef dat dan ook de kans, het feit is nu dat we het niet goed doen zegt Aike, Hakim vind dat ze even de tijd nodig hebben.
Aike zit nu precies in de rol net als in de buitenwereld, ze dacht eraan zal ik met alles kappen en me *gooien* op de Biomarkt, Hakim had hetzelfde, die dacht zal ik lekker alleen de koeien doen.
Gio kwam erbij zitten toen 100% NL er was, zo onprofessioneel zegt Hakim.
Het is echt een kwestie van volhouden en tijd geven zegt Aike, maar ze hoopt dat het wel gaat lukken...Hakim zegt *Het komt wel goed*

Aike vraagt aan sommige bewoners of ze willen nadenken welke NL artiest ze kunnen uitnodigen.....de naam ANOUK O+ valt een paar keer......... :+

Billy in dikke tranen, Andrea komt zingend aan gelopen, praat nu met Billy, dat ze het goed doet maar Billy mist Bram zo erg (haar vriend)
Billy vind het een heel naar gevoel als ze haar niet aardig vinden, mannen die On respectvol tegen Billy zijn.
Schijt aan een ander dat Benijt Billy zo in Andrea, Billy ziet alles gebeuren in Utopia, fluisteren en knipoogjes naar elkaar, *Ik ben zo een open boek* zegt Billy.......
Billy is ook heel erg blij met Andrea.........Billy hoopt dat Bram haar een brief schrijft....Andrea heeft paranormale gave :? want denkt dat Billy morgen wel een brief zou krijgen van Bram.
Bram heeft een gebroken rug gehad Billy heeft het gevoel dat ze Bram in de steek heeft gelaten.........Bram zegt Andrea nu op stream....je wijffie heeft je even nodig.
Andrea heeft Billy stevig vast en bid tot God voor Billy.
Na het gebed zegt ze, schatje tegen Billy en Billy bedankt Andrea met een kus voor de troostende woorden.
Morgen gaat Billy weer lekker verven zegt ze..........
Ik pas wel op jullie hoor zegt Andrea.Ja ik ga echt niet weg hoor zegt Billy, ze wil dit afmaken en is blij dat er iemand is voor haar (Andrea)


Cap Flow3r

Paul op de laptop binnen, de jongens aan tafel met Isabella, de andere dames buiten aan het roken/zingen en vrolijk babbelen.

Het bleef een rustige avond tot nu toe.......In de slaapkamer en aan tafel zijn er gesprekken tussen de bewoners......

Billy maakt zich zorgen om haar bram, ze heeft nog niks van hem gehoord, geen brief geen teken, Billy weet dat het op Internet *Los* gaat over de douche scene met Paul de 1e week.


Ik zeg toedeledoki met mijn haakneus en mijn kunstheup :W

[ Bericht 5% gewijzigd door Toverheks op 08-02-2014 08:44:42 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136461766
Zaterdag 8 feb..........
Sommige zijn al wakker, ik zag Charlotte en Bily schuiven want die moeten de koeien gaan melken......
Billy en Charlotte zijn aan gekomen bij de stal en gaan aan het werk.
Er ontsnappen een paar kippen.*Ze gaan er allemaal uit, he he ga eens eten** zegt Billy, en Charlotte loopt een kip achterna.
Charlotte heeft de kip te pakken en draagt haar weer naar het kippenhok, en nog een kip heeft ze gevangen,
De dames hebben heerlijk geslapen vertellen ze aan elkaar en gaan op hun dooie gemakje verder..
Kloteweer steeds, weer de hele dag binnen zitten zegt Billy.......we moeten gaan branstormen, Charlotte antwoord * Daar heb ik helemaal geen zin in *
Ze zijn een beetje aan het mopperen, Isabella Laura en Boer klaver hebben besloten dat er gewoon elke morgen om 9 uur de koeien gemolken moeten worden..... (Lees hokje)
Ze mogen geen koffie en peuk of een mok pap, ze moesten gelijk aan de slag in de stal.
Ze zijn nog niet echt wakker, zwijgzaam doen ze ieder hun eigen klusje.

Billy vraagt aan Charlotte of ze sigaretten heeft mee genomen, *Wat dacht jij* antwoord Charlotte, maar ik dacht doen we wel na het melken.Charlotte klaagt dat ze ook last van haar schouder heeft *Heel apart* vind ze dat.
Weet je wat het is zegt Charlotte tegen Billy.. maar Charlotte zwijgt weer en gaat verder met waar ze mee bezig is.

Oh de sigaretten liggen daar, ik ging er de kippen mee lokken zegt Charlotte, ik heb nog 3 sigaretten, ik ook antwoord Billy, het ging hard, nu over het zakgeld, daar kan je de hele week mee doen zegt Billy.
En zo gaan ze verder, buiten komt de regen met bakken uit de hemel, maandag wordt het 10 graden zegt Billy, *is toch raar zo in februari* zegt Billy.......

Billy wilt Bram laten komen in Utopia, ze heeft sinds ze in Utopia zit niets meer van hem gehoord en mist hem vreselijk, gisteren waren er tranen bij Billy om Bram. (Bram is haar vriend)
Billy huilt, ze zegt tegen Charlotte dat ze denkt dat Bram wel klaar met haar is.
*Godverdomme* roept Charlotte, de koe schopt de emmer met melk om, Charlotte heeft pijn in haar rug, pijn in haar knie, en straks nog een Boer in me nek ......en zo moppert Charlotte verder.

Klaar met het werk in de stal.Charlotte en Billy staan nu onder het afdakje van de stal te roken.
Ze hebben het nu over Snuf&Snuitje, als Paul gaat, dan gaat Hakim ook zegt Billy......
Charlotte heeft echt geen relatie, ze ging twijfelen toen ze Utopia in stapte, ze heeft een soort vriendje maar weet niet of het *echt* aan is, daar komt het gesprek op neer.
Billy weer over Bram, ze houd veel van hem en is gek op hem, Als hij eens zou zoenen met een meisje ach fuck off, ik mis hem wil hem zien en horen zegt Billy.
Ze hebben alles dubbel na gecheckt betreft de koeien, los maken etc.( van de week werd er in de avond om geroepen dat Charlotte naar de zenderkamer moest komen, daarna stapte ze gelijk naar de stal, Charlotte en Billy waren vergeten de koeien los te maken)
Beter nachecken voordat we weer een fout maken, en we waren lekker rustig zegt Billy.
Billy en Charlotte nu in de keuken, ze zeven gelijk de versgemolken melk.


En daar is Vanessa, Jimmy is ook al op, die zet de heater aan, dat ding blaast en maakt een herrie als een tierelier over de stream :?
Jimmy ligt zich op te drukken nadat hij zijn slaapzak en tandenborstel in een hoek heeft gelegd, Jimmy slaapt apart in het hok.
Vanessa ligt weer in bed met een vers bakkie koffie.

[ Bericht 3% gewijzigd door Toverheks op 08-02-2014 10:46:17 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136469133
Er komt een andere kleur laminaat in de keuken te liggen, ze hadden een partijtje laminaat op de *kop* getikt.
Ook hebben ze Boer Peer niet afgebeld, die kwam dus voor niks naar huize Utopia om de melk op te halen.
Gisteren hebben Charlotte en Ruud alle zure melk zo de koeling uit laten lopen in emmers en ergens buiten zo leeg gegooid.
Charlotte en Billy hadden het vanmorgen er al over maar nu zucht Charlotte weer dat ze van de koeien af wilt.
Charlotte hoopt dat als er een nieuwe bewoner komt die de koeien wilt over nemen.
Ook klaagde Charlotte over buikpijn, Billy heeft een brief naar haar Bram geschreven en doet hem in de bus bij het hek.
Er was ook visite voor Jimmy, zijn bokszak, boks handsschoenen etc. werd gebracht, Jimmy heeft alles gekocht voor de somma van 55 euro.
het is verrekend met een kaas dus er moest 30 euro betaald worden., ook is er een gratis BootCamp aan vast geplakt.
Charlotte vind het een hele verantwoordelijkheid om voor de koeien te zorgen, Laura wilt het wel van haar over nemen, maar Laura en Vanessa wilde ook een voetbalveldje in de toekomst voor voetbaltoernooitjes te gaan houden.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136475666
Het gaat over de koeien weg doen, Ruud vind dat iedereen tijd heeft voor zijn eigen ding te gaan doen.
De conditie voor de koeien is ook erg belangrijk.
Isabella wilt voor de koeien zorgen maar niet om te gaan bedelen voor geld voor voer etc.
Hakim wil best Boer Klaver bellen om het voor te leggen, Maandag komt Boer Klaver en het lijkt Gio verstandig om het pas maandag met Klaver erover te hebben.
We moeten gewoon meer kunst maken armbandjes maken etc voor de Bio markt zegt Charlotte.
Iemand oppert dat er dan paarden neer gezet kunnen worden, Aike vind het geweldig.
Paul zegt kijk hoe groot de box is er kunnen 2 A 3 paarden, dan kan iemand de stalling huren voor hun paarden dan kunnen sommige bewoners erop rijden.
Maandagavond wil Hakim een beslissing horen.
Andrea en Isabella.....Andrea zegt dat er niemand voor de koeien wilt zorgen.Rienk zegt nee niemand wilt er verantwoordelijk voor wezen, Andrea zegt in principe het zelfde.
Hakim, Aike en Charlotte willen maandag met Boer Klaver om tafel zitten.
Isabella gaat nadenken of ze er verantwoordelijk voor wil zijn en dat de koeien nog 2 maanden blijven.
Over 2 dagen hebben we het er weer over zegt Isabella.

Hakim nu over het zakgeld.
Zakgeld is nog steeds een discussie van sommige.
Er is een beslissing gemaakt in Centraal, 12 voor 3 tegen het zakgeld.
Dus ze gaan de discussie zakgeld weer voeren
Rienk vind het zakgeld pure luxe, kunnen we nu niet hebben..
Ruud.....voor gestemd iets niet wat vast staat, als het er niet is dan krijgen we niets, is er wel geld dan gewoon zakgeld.
Emil heeft het erover dat de keuken een grote inverstering was, Emil verwacht dat Biomarkt en bootcamp genoeg geld heeft opgebracht en Emil verwacht van de volgende Biomarkt/BootCamp de volgende keer net zo een succes wordt.
Isabella denkt nog steeds na over gisteren /discussie zakgeld er is nog veel nodig in de loods etc.etc. 100 euro per week extra in de week aan drankjes lekkernijen alles is afgeschaft en daar in de plaats is het zakgeld gekomen.
Het is iets meer met zakgeld 100 extra en Hakim zegt moet je er over nadenken dat het een discussie waard is.
Rienk nu over het roken, eerst werd er niet gerookt en Rienk vind dat het zakgeld/roken met een omweg het roken weer begonnen is.
Paul schreeuwt * Dat pak jij niet van mij af * tegen Rienk.....*ga janken* zegt Rienk tegen Paul.
Het zakgeld is voor ieder anders, de ene koopt make-up voor een ander iets anders en de ander sigaretten antwoord Hakim
Jij gaat niet beslissen wat een ander met zijn zakgeld doet zegt Hakim tegen Rienk.
Roken is een aparte discussie vind Emil, hij is voor zakgeld ondanks dat hij niet rookt.
Isabella, het moet niet ten koste gaan van waar we voor zitten, nu over Jimmy, Jimmy moest bedelen voor zijn boksbal etc. Andrea is het met Isabella eens.
Jimmy had het eerst geregeld voor 15 euro, ze komen binnen, er stond een opbrengst tegenover zegt Aike........Aike stelt voor dan maken we meer hartjes dan kunnen we misschien wel 20 euro zakgeld krijgen.
Rienk is dwars, wat doe je dan als we straks 500 euro zakgeld hebben als er miljoenen binnen komen.Roept Hakim..........IK WIL GEEN ZAKGELD MEER roept Rienk...HO HO zegt Vanessa dat kan niet want hij (Rienk) heeft net 15 repen chocola besteld bij mij, nou die neem ik dan nog zegt Rienk en daarna hoef ik geen zakgeld meer.
Ieder voor zich wat hij/zij met zijn zakgeld doet zegt Hakim, ga je ook zo doen als er iemand een banaan of wat anders gaan bestellen.
Het is ons opgelegd dat zakgeld zegt Paul.
Aike.......we moeten het niet groter maken dan dat het is.
Isabella heeft een puntje samen met Vanessa zegt ze.
Zodra Paul klaar is met de keuken wilt ze het graag schoon houden, Isabella wil dat Billy met schilderwerk en de jongens met hun halter toestellen ergens een ander hoekje krijgen.
Vanessa vind het niet erg maar wil wel dat ze gewoon alles opruimen.
Slaapkamer opgeruimd houden ........Aike *Ruim je eigen rommel op*
Charlotte wil het over de pers hebben ze hebben een cursus gepland er komt een meneer voor een work sjop 200 euro kost dat ding .moet voor dat de meneer workshop komt die pers er al wezen, komt geld bij voor de folie......Billy vertelt over de tassen van de kromkommer meisjes, willen tassen gaan bedrukken t shirt etc......alles bij elkaar kost het 500..Billy heeft een aanvraag om voor 300 euro een drie luik te maken voor iemand dat ze dat geld dan gaat investeren in pers etc.
Emil is er fel op tegen dat de bewoners hun handtekening verkopen voor geld.
Het levert geld op zegt Billy......shirts gaan ook lopen en zonder handtekening.
Een logo moet er ontworpen worden en dan kan je best als het gevraagd wordt je handtekening op zetten als degene daarom vraagt.
Er ligt voor 3000 euro aan mails, mensen mail de mensen terug zegt Hakim, laat ze geld over maken voor o.a een boot camp.
Dan is het niet eens een discussie nodig voor 500 euro voor een pers.vertelt Hakim (als er genoeg geld binnen komt)
Hakim heeft ook al een afspraak met iemand gemaakt met iemand die de schilderijen van Bily kan verzenden.
Charlotte moet wachte op de dame die duurzaam kralen zou leveren dus ze kan er nog niet beginnen
Aike werkt liever overdag,dat ze in de avond een sigaretje roken van haar zakgeld dan de hele dag niks doen.
Rienk weer aan het woord........1 ding misschien ga ik geen hartjes meer maken omdat er dan van dat geld gerookt gaat worden........*Donder dan lekker op* roept Paul, doe het lekker buiten.
(kom niet aan Pauls zijn zakgeld/biertje/peuk) dan verdien jij maar het geld Paul zegt Rienk terug......Dat doe ik dan ook, ik maak meer geld dan jou Rienk.....donder toch eens op zegt Paul.
Andrea heeft verzoek als iemand nog een naaimachine heeft, voor weinig willen ze die dan overkopen want Andrea kan ook naaien.
Aike .........in bad met Ruud krijgt concurrentie..........ook is een aanvraag voor Charlotte en Billy, het is een zij en ze wil in bad met die 2 meiden.
Aike lachend welke idioot wil nou met mij in bad.........ook is er iemand die graag met Aike in bad wilt gaan.

Even terug naar Charlotte, ze krijgen mailtjes dat de koeien moeten blijven.......eentje had gemaild dat de kijkers ook geld wilde geven voor het voer etc.
Nu een mail voor Hakim hij moet zich schamen dat hij de koeien wil weg doen deze schrijfster heeft nu huilende kinderen.
Ook een mail van een ander, Waar utopia toch voor staat, duurzaam etc en nu weer de koeien weg doen zonder koeien geen utopia...........heel veel mails dus dat de KOEIEN moeten blijven, bijna iedereen in de buitenwereld verheugt zich op de geboorte van het kalfje.
Nu een mail dat Snuf&Snuitje het hardst roepen omdat ze niets om de koeien geven.
Koeien weg, Utopia weg, moeten Hakim Paul en Charlotte nu ook hun zin weer krijgen staat er in de mail.
Hakim heeft nooit gezegd dat de koeien weg moeten roept hij.
Andrea heeft al een paar keer geroepen dat ze de verantwoordelijkheid op zich wilt nemen, hoor ik haar zeggen..*Maar daar wordt niet op gereageerd* zegt ze.
Aike zegt eerst moeten we beslissen of de koeien bij Utopia horen, zegt de meerderheid JA dan is er heus wel wat te regelen..................
(Ik poste in de COS vanmorgen, maak een lijstje per week en zet daarom wie wat moet doen die dag)........Isabella wil niet in haar eentje de verantwoordelijkheid voor de koeien maar samen met Charlotte.Isabella heeft ook nog de Biomarkt
Isabella hoopt niet dat er over 3 A 4 maanden weer een kostenplaatje aan gaat komen en daar dan over gezeurd wordt
Aike antwoord dat is met elk groot Project Isa.
Aike heeft het weer over wat willen we hier doen, zitten we hier alleen maar om geld te verdienen, het doel Utopia.
Andrea zegt...........we krijgen nu een kalfje en daar moeten we met liefde voor zorgen Andrea maakt zich heel hard voor de koeien maar ik sta er wel alleen voor.....Isabella zegt tegen Andrea, je bent 2 keer bij de koeien geweest, je hebt het in je rug, laat maar zegt Andrea ik kan heel veel.
Andrea is een rug patiënt volgens Isabella, Andrea zegt ik ben geen patiënt.
Isabella wordt beetje ongemakkelijk, Andrea vertelt tegen Isabella.......als jij je smorgens wakker wordt is het van pppffftt zucht pppfffftt
Charlotte wimpelt nu Isabella haar woorden weg............Isabella begint over akkefietje van de week.....Charlotte zegt *We gaan geen ouwe koeien uit de sloot halen* Isabella is dwars, dan doe ik het wel in mijn eentje, ik heb een paard ik kan het wel in mijn eentje.
Isabella heeft het erover dat wat in de mail stond over Paul en Hakim het wel zo was.
Over 2 dagen wordt er dus beslist of er verantwoordelijkheid komt of koeien weg naar Boer Klaver.
Isabella heeft nooit iemand laten zitten ook niet met de koeien..
Charlotte heeft het over een schema, Ruud zaterdag en Jimmy woensdag de koeling schoon maakt geeft ze als voorbleed.
Denk er maar over na zegt Charlotte tegen Isabella, ik ga zo een schema maken.
Charlotte heeft besloten dat zij de eindverantwoordelijkheid blijft houden, iedereen helpen zegt Laura.......dat gaat echt niet gebeuren zegt Isabella, en zo wordt er verder gebabbeld over de koeien.

na 10 minuten Isabella tegen Charlotte, ik wil je heel graag helpen Charlotte, want ik luister naar de kijker, daar moet je niet naar luisteren zegt Charlotte, je doet het voor jezelf.
Charlotte gaat eerst wat bedenken qua schema en dan haalt ze Isabella erbij..........
Hakim is stront aan het scheppen in de koeienstal.

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 08-02-2014 18:28:36 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')