abonnement Unibet Coolblue
pi_136737779
De BootCamp is toch door gegaan ondanks de * storm* Het zou eigenlijk vandaag niet doorgaan maar gisteren avond laat heeft er iemand gebeld dat ze toch zouden komen.
De mannen en vrouwen rennen nu hun rondjes rond de loods.
Binnen heeft Vanessa nog even een paar extra boodschappen door gebeld, ze moest opschieten van de man aan de andere kant van de lijn want binnen een kwartier zouden ze al bij het hek staan.
Biologische wijn en 4 biologische kipfilet bloemkool en brocoli,en nog een paar boodschappen........
Er hadden mensen van de livestream afgebeld dat ze niet zouden komen, maar er komt toch nog een stelletje. ( 3 personen )
Vanessa vroeg toch een tafeltje aan paul en de troep moest opgeruimd worden.
Maar dan roept Aike.....**Nou gaat Hakim ontploffen** en ze loopt van de laptop weg en schatert het uit.............* Jongens weg hoor * Hakim gaat aan tafel de mail op de laptop lezen, staat op gooit ergens mee naar een camera,gooit wat dingen van tafel op de grond, pakt de stoel op wil hij voor de gein ook een gooi geven............Ook deze mensen hebben net afgezegt voor het Restaurant van Vanessa........Nou dan gooi ik de boodschappen die ik net besteld heb wel in de vriezer zegt Vanessa.........ze willen me zeker naar huis hebben.........Hakim............* Tyfuszooi KutLoods*.........Aike komt weer bij Hakim zitten slaat haar arm om Hakim heen en zegt lachend ** Dacht dat je er wel om kon lachen,Zie de humor er van in *
Mensen mogen nu mailen maar eerst betalen dan wordt er verder gepraat..............
* Wat een zeikzooi * Nog ff en ik steek die hut nog eens in de fik * Gewoon de hut in de fik steken en buiten in een tentje slapen roept Hakim allemaal.
Hakim * Ik hoop dat die hut dadelijk weg waait, ik ben er zo klaar mee *
Vanessa stelt voor dat ze vanavond tafeltjes gaan maken kaarsje erop en dat ze dan gaan dineren.
Nou zegt Vanessa, * Paul* ik zou het maar niet doen, ze hebben weer afgezegd....Vanessa heeft een idee...........4 losse tafels maken dat je ze ook aan elkaar kan schuiven.
Nee zegt Paul, dat gaan we niet doen vandaag, ze willen zeker dat ik geen tafel maak,
Ja maar straks komt er weer een mailtje dat er 16 ( personen ) komen.
Billy,Rienk en Nicoline staat de kleding verder te sorteren, Charlotte zit weer verder te werken aan haar armbandjes.

De bootCamp is in volle gang, Gio loopt te roepen, Jimmy is bezig met een paar vrouwelijke deelnemers Emil neemt een paar deelnemers apart en Ruud zal ook wel ergens erbij hangen maar zie hem niet.
Een groepje zit zich op te drukken, een ander groepje doet *steps* op een steen.........
Emil roept dat Vivian Reijs binnenkort met een groepje lezeressen ook een bezoek brengt aan Utopia...................


Visite.......................
Een Mevrouw slingert aan de klepel van de bel............en nog een keertje.....
Hoi, hoi er stond zo een harde wind, Ik kom voor de kaas, Oh leuk zegt Charlotte die haar binnen laat.
Wat leuk dat U een kaasje komt halen, Ja natuurlijk zegt deze mevrouw, U moet de kaas wel even laten liggen, wist U dat al, Nee zegt deze Mevrouw.
Ze lopen langs de deelnemers van de Bootcamp.....Goedemiddag, goedemiddag zegt Emil vriendelijk terug en wijst naar de deelnemers..Dit zijn allemaal nieuwe bewoners, mevrouw moet er om lachen.
Binnen in de loods staan Charlotte en de Mevrouw bij de kaasplank, Charlotte pakt er 2 kaasjes vanaf en vertelt dat ze het nog een weekje moet laten leggen, liever nog langer want de kaas is erg jong.
Charlotte loopt naar de kluis met het geld dat voor de kazen is betaald.........Kassa 50 euro, 25 euro voor 1 kaasje.
Charlotte laat nu aan mevrouw haar armbandjes zien, haar dochter had opdracht gegeven eens even te gaan kijken naar de freubeldingen van Charlotte.
Mevrouw koopt nog gauw een armbandje erbij ala 15 euro............
Patrica zo heet deze mevrouw komt uit Veenedaal
Charlotte loopt weer met deze Mevrouw mee naar het hek en neemt hartelijk afscheid.

De boodschappen zijn gebracht ondertussen......Vanessa deelt de pakjes sigaretten uit die bij de boodschappen zaten.
Hoppa daar is Paul en grist gelijk een pakje van het aanrecht.


Meneer van Humana aan de telefoon, er is veel achterover gedrukt en er zijn stenen en hout in de kledingzakken terug gestopt/verstopt om het gewicht zwaarder te maken.
Het is duidelijk zegt Meneer Humana dat er erg veel achter over gedrukt is, maar dat kunnen we dan maandag zien, Veel kijkers hebben gezien dat er veel verstopt is o.a. onder de bedden en onder de matrassen.
Nicoline antwoord dat veel bewoners ook weer kledingstukken hebben terug gelegd na een nachtje over de * aankoop * te hebben nagedacht.
Nicoline moet een lijst overhandigen wat de bewoners uit de kledingberg hebben geplukt..Nicoline kan er niks aan doen zegt Meneer Humana.......motorjack kan Andrea niet houden, is een te duur stuk om te houden ook de lammycoat. ( motorjack is ongeveer 100 euro opbrengst zegt meneer Humana )
Meneer vind het zonde als er door hebzucht en hebberigheid het niet door kan gaan.
Meneer Humana vond het een heel goed idee op papier maar toch :+
Nicoline nu tegen Andrea, dat deze meneer gezien heeft dat er veel achterover gedrukt is, Nee zegt Charlotte dat kan echt niet, mensen spelen een spelletje, streamers jutten de boel op, net zoals de mensen die steeds afbellen ( restaurant ) Billy is ook verontwaardigt, nee dat kan niet volgens Billy.
Nicoline durft er haar handen voor in het vuur te steken dat Meneer Humana het helemaal verkeerd heeft.
Nicoline moet vanavond een lijstje maken wat de bewoners willen hebben, dan kan meneer Humana met zijn adviseur een prijs samen stellen.
Marc heet deze meneer, kijkt geen live stream, Nicoline nogmaals dat ze haar handen in het vuur kan steken dat niemand zoiets heeft gedaan.
Maandag zullen we meer weten, want dan komt Meneer Humana de gesorteerde kleding weer ophalen.
Andrea tegen Aike in de slaapkamer, dat de leren harley jas niet door gaat, brengt veel geld op bij de kringloopwinkel, maar * gelukkig hang ik niet aan dingen, ik kan heel makelijk zonder *
Ach zegt Aike, we hebben er even van mogen *proeven*

Volgens Rienk zijn mensen leip in hun hoofd, omdat ze steeds nep mailtjes sturen, We doen heel goed werk zegt Billy terwijl ze driftig kleding sorteerd.

Nicoline vertelt aan Charlotte en Billy dat het er nu nog afhangt of dit project een vervolg krijgt, Charlotte en Billy blijven ontkennen en dat de streamers het bij het verkeerde eind hebben, * Dat kan echt niet * gilt Charlotte.
Charlotte vind het erg kwetsend tegenover hun ( bewoners ) over komen.
Billy geeft Nicoline een compliment ** Nicoline ik vind het zo goed hoe jij je in een groep kan aanpassen, je bent helemaal in balans, zo leuk **
Charlotte en Billy gaan een sigaretje roken, lau ga je mee vraagt Charlotte aan laura.
Billy gaat nog wat weg leggen zegt ze.....** Voordat de stramers weer gaan zeiken ** Zeikende streamers antwoord Rienk.
Nicolne gaat vanavond persoonlijk bespreken met iedereen wat ze willen hebben en stuurt dat dan via de mail naar marc Humana.

BootCamp is ook ten einde.
165 euro weer in de kas..........
Morgen weer een BootCamp, 13 personen

Jimmy deed ook een oproep in de Camera, wil voor maximaal 10 personen surinaams koken, Billy wil hem wel helpen in de keuken en Isabella gaat dan voor serveerster spelen.
Maar zoals Hakim eerder vertelde, eerst betalen bij reservering.......

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 15-02-2014 19:19:09 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136749530
Avond in Huize Utopia.........
Andrea wil erg graag een naaimachine hebben, kan ze mooie kussens naaien zegt ze voor de loods.
Hakim roept.........Hamsterenweken en doelt op Andrea haar praktijken.
Wordt tijd dat Hakim naar bed gaat zegt Vanessa, hij gaat weer tieren en schelden.
Andrea heeft het over haar verkochte schilderijen, eentje is verkocht voor 100 euro en de andere voor 150 euro....een Guusje en Therese hebben de kunstwerken van Andrea gekocht, Aike zegt je moet even in de mail kijken voor hoeveel.
Andrea leest een mail voor,Iemand heeft maat XXL en vraagt nu via de mail hoeveel een bedrukt t-shirt voor de zomer gaat kosten

Er gaat niks meer hier de deur uit voor dat er betaald wordt zegt Hakim, * We zijn geen goed doel hier *
Andrea leest weer een mail, er is iemand die last van zijn/haar rug en schouders heeft en wilt een massage, Andrea zegt, ik ga toch niet in deze rommel hier masseren, volgende week weer..........
Mail maar terug zegt Hakim, dat eerst Happie aan de beurt is die heeft ook last van zijn rug.
Iemand wil Rienk zijn breinaalden kopen zegt Aike..........Ja ik weet het zegt Rienk, maar het zijn mijn breinaalden niet meer.
Vanessa was 14 jaar toen ze leerde breien op de huishoudschool......** Kijk mij gaan ** roept ze.
Hakim wilt leren breien, morgenavond krijgt hij les van Vanessa, maar niet met roze he zegt Hakim, hij wil rood en blauw carnaval.....................
Ook Rienk is aan het breien...............
Vaenssa is bezig met een roze das, als er betaalt wordt ga ik pas verder zegt ze, ondertussen gaat ze gewoon door met een pen recht pen averecht.
Ruud maakt een boterham voor zich zelf, een heel blikje tonijn pleurt hij op 1 boterham.......** Kijk hem eens, kom eens hier, ook lekker duurzaam bezig ** grapt Hakim, en Ruud loopt naar Hakim, Hakim pakt een stukje tonijn en begint nog harder te lachen.
Iemand roept ** waar komt dat kleed op eens vandaan? ** onder het bed van Andrea roept hakim terug

Maar jullie hebben duurzaam tonijn he jongens roept hij tegen de tonijneters.........Nu Andrea over de t -shirts.....ja 300 euro per stuk he zegt Hakim........

** Maar jullie weten wel wanneer de tonijn begon uit te sterven he ** Toen Ruud en Emil geboren werden ** grapt Hakim.
Helmond en omstreken roept Vanessa nu op stream en in de camera, ik ben een carnavals sjaal aan het breien, wie maakt me los.............
Volgens Hakim is er een hele lange mail binnen gekomen, maar hij wil er niet over praten op stream, want anders worden er misschien mensen in diskridiet worden gebracht zegt hij.
Aike zit inmiddels tussen de groep weer op de laptop te neuzen.

[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 16-02-2014 09:53:57 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136755132
Op de late avond in Huize Utopia..........
De jongens Gio, Emil, Ruud en Rienk hebben allemaal een colbertje aangedaan, gel in hun haar en op de foto als een soort * mafia* bende

Cap LS.

Eerst nam Nicoline foto`s van hun, nu mag Billy een paar plaatjes schieten, er wordt een heuse *fotoshoot* van de jongens genomen.
Vanessa is nog steeds bezig met haar roze sjaal te breien, die je mag kopen als hij af is via de mail, ze breit nu verder in bed.
Snuf & Snuitje liggen ook al een tijdje op bed.
Andrea heeft ondertussen weer kleding * geruild* uit de kleding berg . Ook Billy moest even * nieuwe slippers * hebben en graaide tussen de schoenen.
Billy haar slippers waren kapot, en wat doe je dan, juist gewoon ** omruilen **

Isabella heeft eerder op de avond vertelt, ze had een fout vriendje, daar door een jaar geen contact met haar ouders gehad,ze ging van Gymnasium naar de mavo, toen weer naar de havo een talen cursus gevolgd in New York, iets van een toneelschool in Nederland , is Gothic geweest en nog meer verhalen, dat ze in Frankrijk heeft gewoond opleiding verpleegkundige etc.etc.

Isabella heeft ontdekt dat Emil en Ruud mayonaise in de tube tandpasta hebben gestopt, eerder deze avond stond Andrea haar tanden te poetsen van dezelfde tube maar die heeft niks gemerkt.
Isabella......Mayo he vies bah, Isabella dacht al wat is het toch geel.
Isabella vraagt of de jongens de telefoon bij haar bed willen leggen i.v.m. morgen de koeien doen/ vroeg opstaan.....Emil grapt ja ik leg hem tussen je borsten oke
.Isabella gaat ook naar bed.
Rienk vertelt dat er in een jas van Humana een restaurant bon zat van 27.00 euro,
Als Rienk wint en er zit 3 ton aan vast koopt hij een eiland, en bouwt 30 earth ships voor mensen die zich niet thuis voelen op deze planeet.
Je kan alleen op dat eiland met een gyrocopter komen vertelt hij er achter aan.




Ik zeg .............Geef mij maar Luther van de mafia :+ :W

[ Bericht 12% gewijzigd door Toverheks op 15-02-2014 23:50:42 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136763055
Zondagochtend in Huize Utopia.............
Isabella heeft weer netjes de koeien gemolken,en is weer terug naar bed gegaan.
De melkmachiene maakt ze niet gelijk schoon i.v.m. de herrie die dat geeft, dat doet ze netjes elke ochtend als iedereen zijn bed is uit gerold.
Gisteren vroeg Isabella aan Andrea of ze ook mee wilde helpen deze zondagochtend, Lekker even je hoofd leegmaken zei Isabella........Andrea wilde wel, maar niet deze ochtend, kwam wel van de week antwoorde ze Isabella.
Nicoline is alweer aan het sporten, rondjes rennen en haar yoga oefeningen aan het doen.

Cap Voxs

De zonnegroet is een poweryoga-oefening die goed te doen is voor mensen zonder ervaring met yoga. Ook uitstekend als opwarming en om flexibeler te worden voor andere sporten. Als je hem heel rustig uitvoert, werkt hij meditatief. Voer je hem snel en vaak achter elkaar uit, dan is het zweten geblazen...
http://www.hoedoe.nl/lichaam-geest/yoga/hoe-doe-ik-de-zonnegroet

Paul is ook wakker en gaat een sigaretje roken buiten en komt Nicoline daar tegen.
Nicoline weer binnen, en hangt haar yogamatje weer op, alles is heel rustig want de rest ligt nog te slapen.

Iedereen inmiddels wakker, de pindakaas is op.
Rienk had aan Nicoline gevraagd of ze met Rienk wilde bidden, dan kon Nicoline zelf kijken of ze GOD * Binnen* wilde laten.
Vanessa heeft een kaart gehad van Ruud zijn ouders, dat Ruud thuis net zo is als in de loods, Vanessa heeft een zwak voor Ruud en zal hem in de gaten houden en een beetje bijsturen.


Iedereen druppelt langzaam zijn bed uit, Paul staat al weer driftig te timmeren, hangt een groot bord op de muur met Astrid Happy Birthday en nog een bord LOVE you very much voor zijn * meissie* die vandaag jarig is.

Cap HiDiHo
En zo begint er weer een nieuwe dag in Huize Utopia.


Visite, er is een dame voor het schilderij te kopen van Andrea............Therese is haar naam, een andere dame Guusje komt ook nog een schilderij kopen van Andrea, wanneer weet ik niet.
Andrea vertelt dat de vrouwen van Anton Heyboer vrienden van haar en haar Anton zijn.
Deze dame is een streamer en vind de schilderijen van Andrea veel weg hebben van Cobra, Ja dat zeggen ze wel vaker is het antwoord van Andrea.
Ook vertelt Andrea dat ze voor het goede doel werken, voor Afrika * kledingberg*
Andrea vind zich zelf niet hebberig.
Andrea vertelt dat ze het de laatste tijd erg moeilijk heeft gehad en daarom Huize Utopia is ingestapt.
Het schilderij kost voor Therese 100 euro.
Andrea loopt netjes met Therese mee naar het hek en neemt afscheid.
Hakim leest een mail voor, dat het gekochte schilderij van Therese eigenlijk voor haar was ( Guusje ), en vind dit zeer teleurstellend ze had het net live op stream gezien.
Andrea antwoord * Ik heb dus een klein foutje gemaakt *
Andrea graait er weer lustig op los in de grote zakken van Humana, nu wil ze weer een hemdje * ruilen *

[ Bericht 9% gewijzigd door Toverheks op 16-02-2014 12:19:03 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136793641
Paul wil eruit gestemd worden, wil zijn 10.000 borg niet kwijt, Hakim kan niet zijn 3 stemmen zomaar op Paul zetten.......dan moet je morgen maar ruzie gaan maken zegt Hakim tegen Paul.
Bedden worden verhuist, Ruud is bezig met de bedden,Billy en Charlotte willen een 2 persoons bed omdat Vanessa en Laura dat ook wilde.
waarom snapt Emil even niet de redenatie erachter........Doe maar Ruudje zegt Emil.
Snuf & Snuitje buiten, bespreken nu wat hun plannen zijn, volgende maand zijn we er dan uit, Hakim weet nu dat hij tot en met april veilig is, kan hij de verjaardag nog van zijn zoontje in Utopia vieren , Hakim wil niet op Isabella stemmen, * Na 1 ruzie ga ik niet op haar stemmen * zegt Hakim.
Wij twee gaan op die nieuwe bewoner, die wijven gaan op Emil en de andere jongens, en de stem op Jimmy dat kunnen wij niet tegenhouden zegt Hakim.
Lady GaGa mag van Rienk opgejaagd en afgeschoten worden.
Aike wil het schilderij van Andrea ophangen .......en Gio zit al de hele avond kraaltjes te sorteren voor Charlotte aan tafel.


Hij blijft nog ( Paul ) zegt Hakim tegen Laura in de keuken, ze gaan even een boterham eten.

Billy wil op Emil gaan stemmen.

[ Bericht 7% gewijzigd door Toverheks op 16-02-2014 22:35:11 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136802916
Maandagmorgen in Huize Utopia.
Aike is vanmorgen richting ziekenhuis geweest voor haar hand.
Aike vertelt aan Andrea, alles goed met haar hand, bloed is goed, van binnen uit is alle goed nu moet ze afwachten kweek was goed, er wordt echt goed voor me gezorgd hoor!.
De dermatoloog gaat ook kijken want van buiten moet het hand/vel ook goed genezen, smeren met een zalfje.
Er zijn deze morgen al pakjes sigaretten besteld, 6 gewoon 3 light.
Nicoline, Rienk en Emil deden deze morgen gezamenlijk de yogales.
Snuf & Snuitje lopen buiten en hebben het weer over weg gaan van Paul, Paul is door het ergste dal gegaan hyperventileren * Dat heb ik nog nooit gehad * ik trek je er wel door heen, ik laat ju NU niet gaan zegt Hakim,....Ik wil ook bij jou blijven zegt Paul en geeft Hakim een zoen.
Psyg had tegen Hakim gezegd probeer het nog een week.......Als je nu zou gaan had ik verleden week ook kunnen gaan.
Paul heeft een kaart van zijn * Meissie * gehad
En voel je je over 3 weken weer kut dan nemen we een andere tactiek, ik heb je ieder geval weer een maand naast me bedje zegt Hakim.
** Ze moeten wel eens wat meer over dat hek flikkeren ** grapt Paul, Hakim JA kom op waar blijven de sigaretten.
Hakim moet poepen maar er is geen schijtpapier roept Hakim, Oh ik heb zakdoeken in mijn kist en loopt weg.
Andrea komt aan wandelen.......He Prinses roept Paul, beetje slecht geslapen, nee beetje moe had toch gisteren hele tijd aan mijn schilderij gewerkt.........Aike en Andrea zitten buiten te roken.
Paul gaat verder klussen aan het restaurantje, Hakim gaat een rondje sporten straks.
Andrea slaapt als een blok vertelt ze Emil, en ze gaat stoppen met roken...** Laat je dan niet door de andere die roken opnaaien ** antwoord Emil. Nee hoor ik kan dat wel antwoord Andrea.
Mediteren daar heeft Emil absoluut geen behoefte aan vertelt hij Andrea.........
Andrea vertelt dat Rienk en Nicoline een keertje samen gaan bidden.
Emil zijn moeder mediteert ook.
Andrea moet eigenlijk naar de fysio, gaat ze vandaag toch even regelen, ze heeft erg veel last van haar rug, ze heeft een zwakke rug,( opgelopen op Bonairai vertelt ze ) Aike vraagt moet ik het doen, nee ik laat een specialist komen, een chiropractor. ik ben er toch voor verzekerd.
Andrea heeft een zwak voor Ruud, maar ja het gaat niet om de persoon.......experiment,.... uit haar hoofd blijven leven rationeel en zakelijk, en dit soort dingen ga ik meer vanuit mijn hart doen.
Gekonkel en mensen die manipulatief zijn, een aantal mensen zijn er hier die andere beïnvloeden, Wie dan, vraagt Andrea, oh dat mag je niet zeggen
Paul neemt buiten de maat op vanwaar er een raam kan komen en worden ingezet.......
Humana komt vandaag de gesorteerde kleding ophalen.


Visite..................
Deze meneer heeft alles gevolgd vanaf het begin, ook toen ze nog op de grond sliepen, ook dat Jimmy buiten sliep. Hij volgt de streams maar vind het nu een beetje saai worden.
Het is een *koerier* hij vraagt: 0,38 cent per kilometer ex btw. korte afstanden (onder 50 km) starttarief vanaf 5 euro.Hij staat ingeschreven bij KvK. Hoogenboom Koeriers uit Alphen a/d Rijn.
Vanessa met Laura aan de koffie buiten op het bankje..........Laura kon niet slapen vannacht, * Dan zij iemand weer wat dan moest ik weer keihard lachen ** En jij snurkt zegt ze tegen Vanessa.

Vanessa , Hai hoi hai, Andrea...Vanessa dit is onze koerier...Oh Ga jij de boodschappen voor ons doen...Ja als het goed is wel antwoord de meneer
Andrea laat deze meneer weer bij het hek uit...............God bless you roept ze nog naar hem.
Rienk staat bij de brievenbus, er is post............. medicijnen voor Aike.
En daar is Marleen van de Plus.........ze gaat niet meer netjes aanbellen wat ze in het begin wel deed, ze opend gewoon zelf het hek en rijd het terrein op.
Voor de deur van de loods toetert ze en daar komen er een paar haar helpen uit laden......** Kijk daar eens, zegt Rienk, WC papier........
Hey lekker vroeg zegt Laura tegen Marleen terwijl Laura iets naar binnen tilt, we hadden geen wc papier meer.......
Vanessa vraagt over het internet bankieren of dat kan, 198.53 moet er vandaag betaald worden.
Hakim, we mogen Internetbankieren, ik heb het haar even uitgelegd zegt Vanessa tegen Hakim.......* Top* gaan we gelijk even uitproberen antwoord Hakim terug.

Om 1 uur vanmiddag komt de directeur ( Humana ) mee met de chauffeur de kleding ophalen.

[ Bericht 13% gewijzigd door Toverheks op 17-02-2014 11:48:35 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136806784
Visite..................een dame staat aan de bel te trekken en nietjes te wachten voor het hek.
Hoi roept Ruud en loopt naar het hek toe, Goedemorgen zegt de dame, Ja ik moet even mijn tanden poesten terwijl Ruud rustig door gaat met zijn tandenborstel...* Ja moet ook gebeuren * zegt deze dame.
Ze komt voor Aike..........hoi, goedemorgen....Deze dame heet Simone.
Ze gaat bij Aike aan tafel zitten, * Wil je wat drinken * vraagt Aike.......ja beetje koffie graag.....Isabella gaat een bakkie koffie voor Simone halen....
Mevrouw Simone heeft noten bij zich, ze vond het zo gezellig eruit zien op de Biomarkt.
Hakim krijgt een handje en Andrea stond er als eerst bij om te * Proeven*
Ontzettend leuk opgezet, goed initiatief vind Simone de Biomarkt.......
Aike gooit er weer dure woorden tegenaan, samenwerken, vrij kleine initiatieven , jonge mensen, laten zien duurzaam.groen eten en fruit, het is de doelstelling de markt als hun ontwerp te laten uit groeien, kleding, hapjes alles uitbouwen.
de 1e standhuders wordt het vaste clupje op de Biomarkt, ze willen het gaan uit breiden naar een kraam van 60 A 70.
Billy komt ook even een paar nootjes proeven.
Je komt op de Biomarkt staan vraagt Billy aan Simone.
Picknick weide moet er komen zegt Aike,dat de mensen hun boodschappen op de Biomarkt gaan doen.........1 zakje noten 2 euro, 3 zakjes 5 euro en je kan zo zakje wel een half jaar bewaren.
Alleen gerookt en nog wat,geen kleurstoffen.........ze komen niet uit de 3e wereld Australie, gekookte noten daar komt het recept vandaan.
Pinda, nootje met honing en een rood pepertje, Rienk komt er weer bij staan..............* Oh dat is lekker * Rienk zegt praat maar verder ik blijf er wel bij staan, je mag ook een handje pakken hoor zegt Aike ( nootjes) Mag dat echt vraagt Rienk en pakt een handje nootjes.
Isabella vertelt nu over de Biomarkt
Wat voor verhaal kunnen we bij jou stand vertellen vraagt Aike aan Simone.....gewoon noten uit Australie............honing met zeezout, en gemengde noten......
Noten zijn echt gezond voor je zegt Simone, Aike eet thuis zo 2 ons noten per dag vertelt Aike aan Simone.
Wat de stand kost, de bezoekers aantallen zijn nu opgekrikt naar 400 honderd, Isabella nu over de shift dat het eigenlijk anders was dan afgesproken was, dan ging er weer 10 man uit en kwamen er 10 binnen.
Half negen mogen de standhouders het terrein op, maar dat is nog niet helemaal zeker, kan ook in 2 shifts want sommige komen met vrachtauto`s.Simone kan alles mee nemen op een steekkarretje.
Isabella dat ze best geleerd hebben van de 1e Biomarkt..........dat er bewoners ook bij de stand houders gaan staan en helpen, samenwerking.
Elke keer willen we kijken hoe het ging en dan evalueren hoe alles ging zegt Aike.
De aardappelboer die aardappels ging poffen, de kaasboer er ook bij dat willen we vast houden, beetje amateuristisch maar dat is het leuke eraan.

Boer Sjon aan de lijn...........Hey Goedemorgen, goedemorgen zegt Isabella door de telefoon.....
Hoe het met de koetjes gaat, gaat TOP zegt Isabella......morgen gras en een baal Luzerne neemt Boer Sjon mee 150 euro zijn de koste, morgen neemt hij ook kaasjes mee...Isabella loopt naar Paul, Paul aan de telefoon, Goedemorgen kerel, Boer Sjon neemt 2 balkjes mee Paul moet wat voor hem maken, melkmachine wil hij in de stal zetten, verbreed het hek, kan de melkmachine daar staan ook i.v.m. schoonmaken. Hij moet gebruik maken van Sjon zijn aanhang wagen daarvoor, Boer Klaver vind dat goed.
Boer Sjon gaat op vakantie, of Isabella nog genoeg stro heeft, Paul gaat het voor hem navragen.
Boer Sjon wil nu Vanessa aan de telefoon i.v.m. of er nog groenten moet komen.

Paul heeft per ongeluk Boer Sjon weg gedrukt en zoekt opnieuw zijn nummer op de telefoon op.
Vanessa belt Sjon even weer terug, maar iets lukt er niet Boer Sjon belt weer zelf terug..aardappelen, spruit en wortels boerenkool iets van chinezen groenten neem maar mee zegt Vanessa.....ook vlees neemt Sjon mee, hij heeft alle soorten vlees,Vanessa of hij ook kip heeft, nee alleen koeienvlees he antwoord Sjon terug, vette riblappen voor een beetje vet op je ribben grapt Sjon..........
En de telefoon gaat nu naar Aike, Aike met Sjon Goedemorgen ( wat schreeuwt Boer Sjon ) nu over een rookmachine, Aike wilde iemand met een rookmachine en een visstand Boer Sjon heeft een Mijnderd Huizinga Aike moet hem even bellen zegt Sjon, Aike gaat hem meteen bellen beloofd ze.
Weer terug naar Simone, ze komt op de BioMarkt staan.
Isabella loopt met Simone mee naar het hek en laat haar uit.....tot 2 maart zeggen ze tegen elkaar en nemen afscheid.

Vanessa haalt de vaatwasser uit,........... Vanessa telt alles tot 15 stuks bestek en borden en zet het op de rand van de aanrecht om straks de tafel te kunnen dekken.

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 17-02-2014 14:27:34 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136809027
Visite..........Stichting Humana plus de Directeur komt de gesorteerde kleding ophalen.
De laadklep van de vrachtwagen naar beneden, vlak voor de ingang van de loods, er wordt een zware zak opgezet en hup de vrachtwagen in.
Hakim, Ruud en Gio trekken zakken 1 voor 1 op de laadklep........
Isabella staat met de chaufeur in de wagen om ze op te stapelen, bijna iedereen helpt een handje mee
Nicoline moet shirts en dergelijke in een aparte zak doen, hangt Directeur er een prijskaartje aan en laat dat Nicoline zo vlug mogelijk weten
Ook de kleding die de bewoners zelf willen hebben moet in een aparte zak, daar gaat Marc dan ook een prijskaartje aan wilt hangen.
Marc blijft nog even want hij wil graag even wat duidelijk maken.........
Nicoline mag de kledinghaakjes houden en ondertussen vult ze de zak met kleding van de bewoners zelf......iedereen had zijn zakgeld deze week niet uit gegeven vertelt ze, omdat ze toch wilde sparen om iets te kopen _O-
Welke categorie zat er het meeste in vraagt Marc, vrouwen zomer en winter en categorie allerlei
Alles moet van Marc weer mee terug........een klein zakje t shirts om te bedrukken en een grote witte zak propvol met kleding die de bewoners graag wilde hebben.
Nicoline vertelt dat er veel 1 rechterschoen bij zitten, leuk verhaal zegt Marc, in Azie is iemand die linkerschoenen heeft en zoekt ze dan bij elkaar.....daarom raad Marc ook aan dat mensen die schoenen weg geven ze met de veters aan elkaar knoopt voordat ze het aan Humana geven.
De volgeladen pellerts worden nu ook op de laadklep gerold en zo vult de vrachtwagen zich met de * gesorteerde * kleding.




Zullen we even CENTRAAL gaan vraagt Nicoline, ja we zouden eigenlijk geen eten, ik houd het kort zegt Marc.
Vertelt nu waar Humana voor staat, 3 projecten waar jongere ( Afrika )een kans krijgen elektrisch opleidingen etc, waar ze hun hele omgeving en familie beter kunnen begeleiden.
kleinschalige boeren modeltuin in richten hun leren 4 seizoenen lang kunnen benutten meer produceren meer verhandelen meer geld verdienen meer kinderen naar school kunnen gaan.
28 jaar doen ze dit werk al, sociale werkplaatsen doen dit sorteren in heel Nederland.
de mooiste spullen, meeste opbrengste.
ze selecteren ook een hoop troep, maar het gemiddelde is goed 2 miljoen op jaarbasis kunnen ze besteden aan projecten,
Verontrusten livestream kijkers bellen en mailen, dat ze nooit meer kleding gingen doneren aan Humana, dat er mensen zijn die net iemand hebben verloren 3 reacties zijn daarover binnen gekomen dat ze die kleding op de live stream zagen en werd gepast
Bij Marc zijn 80 mails dit weekend binnen gekomen, belachelijk veel zegt Marc dat er sommige bewoners kleding hebben verstopt, hij weet wie want er zijn namen genoemd maar Marc wil dat niet vertellen.
Degene moet zijn verantwoordelijk nemen hij blijft nog 10 minuten.........dat degene alles netjes terug brengt, onder de bedden, in dekbedden, in het bos, ze willen namen want dit is heel zielig voor Nicoline zegt Vanessa.
Bij Humana kan Marc een prijs betalen en koppelt het terug naar de bewoners...Vanessa en Paul willen dit zelf oplossen, Jimmy wil nu namen, Emil....................oprotten dan krijg je 3 stemmen van mij als je kleding verstopt. Andrea vond het heel leuk om verkleed partijtje te spelen, dat mocht toch zegt ze tegen Marc.
Sommige hebben rond gelopen in kleding stukken van overledene en dat kan heel pijnlijk zijn zegt Marc.
Ik sta niet voor schut zegt Jimmy, ik heb niks.............
Andrea haar naam wordt een paar keer geroepen of ze goed alles na gekeken heeft.
Emil heeft er helemaal geen zin in dat er gewoon gejat is.
Hakim wil de naam horen van Marc, want dan lossen ze het onderling wel op, zegt Hakim.
Hele serieuze mails van kijkers kreeg Marc, hij weet heus wel het verschil tussen opjuttende mails en serieuze mails................dat schaad Humana zegt Marc.
Ruud nu, alles wat wij doen hier ligt onder een vergrootglas........Marc vertelt dat streamers zoveel hebben gezien wat er verstopt is op plaatsen............
Marc nu tegen Andrea........Jij hebt volgens de kijkers op allemaal plaatsen van alles verstopt, Rien neemt het voor Andrea op, Rienk zegt ik weet hoe het allemaal komt, jij bent heel erg rommelig...........In grote mate was het Andrea zegt Marc.....ze vind het een behoorlijke belediging vind Andrea ze had alles terug gelegd......ze willen heel graag weten wie er wat in het bos heeft verstopt roepen ze.Marc nu buiten tegen Nicoline, het was zo over duidelijk van Andrea, Nicoline had al een paar keer gevraagd aan Andrea hoe het zat met de kleding.
Gio wil een bloesje terug zat in de zak voor vrijdag, krijgt hij terug zegt Marc.
Nicoline weet niet alles en niemand neemt het haar kwalijk..........Marc vertelt dat Humana het niet voor hun zelf doen maar voor mooie projecten.
Nicoline neemt afscheid van Marc...............
Andrea vind de man niet aardig, ik wordt als enige genoemd heb alles terug gelegd, ze wil nooit meer iets doen voor Humana.
Andrea hoeft nu ook niet meer te eten, niet dwars doen zegt Billy.............Andrea was zo enthousiast verkleedpartijtje en uit sorteren, ze hoeft nu niks meer ze heeft niks nodig.
Andrea is zwaar beledigt dat zij als enigste genoemd is i.v.m. verduistering.
Andrea huilt, ik dacht leuk verkleedpartijtje, leer ervan zegt Billy, niet helemaal instorten nu zegt Billy, stort helemaal niet in maar als ik als enigste genoemd wordt, ik wordt als dief afgeschilderd leuk, kermt Andrea.
Andrea praat zich verder *schoon*,veel gedaan aan hulp op Bonaire, voelt zich zwaar gekwetst, en ze vind dat ze voor schut staat tegenover de groep
Ze zitten te eten en zo is er even rust in Huize Utopia...........
Charlotte, Billy en Andrea buiten aan het roken.

[ Bericht 26% gewijzigd door Toverheks op 17-02-2014 14:13:43 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136812025
Andrea is heel verdrietig en gekwetst, ze had alles uitgezocht en neer gelegd, ze heeft naar eer en geweten gehandeld, ze heeft niets achter over gedrukt, onder matrassen en in het bos begraven zegt ze.
Hakim heeft Andrea 2 keer gezien toen hij op bed lag, ze kleren opgerold heeft en ergens weg geduwd had, ja klopt zegt Andrea maar ik heb het terug gelegd.
Charlotte dat Andrea niet alleen was want iedereen heeft wel dingen weg gelegd. Hakim vind het logies dat de streamers zo gaan denken als ze Andrea dingen zien weg leggen/verstoppen........was mijn eigen kleding zegt Andrea met overslaande stem. dat mensen als ze dat zien zo gaan denken zegt Hakim.
Andrea vind zich zelf een sloddervos en chaoot maar vind het leuk om alles gewoon te passen.
200 euro gaat gewoon naar Humana iedereen stemt voor...( dus die 200 euro die ze zouden verdienen met sorteren schenken ze aan Humana )
Dan over de mails, eerst aanbetalen armbandjes schilderijen restaurant Vanessa.
Aike vertelt er is een mapje op de laptop, lijstje gemaakt geld wat er is en verdient wordt.....Charlotte 450euro en Rienk 850 euro ( bestellingen) je kan in het lijstje kijken van hoe en wat 1.880 euro is er net geteld door Hakim en Aike.
Je merkt het aan de kas als jullie je eigen dingentjes doen komt er geld binnen.
armbandjes versturen kost 2 euro, dus Charlotte moet het er gewoon bij zetten 15 euro exclusief porto.
Als mensen het leuk vinden om in Utopia iets op te komen halen leuk en ze zijn welkom.
liggen nu 8 doeken Billy wilt die voor de markt af maken en een waterpomp.
Paul wil op de muur de hele lengte 2 planken maken, kan Billy haar schilderijen daar kan tentoon stellen.
Billy wilt ook posters laten drukken van haar schilderijen.
als de doeken straks misschien op zijn het pittenspel te gaan schilderen voorstel Gio.
laura vind dat er positief gebleven moet worden.
Hakim over het WK leuk om daar wat mee te doen.
Utopia 13 18 en 23 juni, 200 mensen tribune en groot scherm...Utopia go Orange.....100 euro intree inclusief drank en eten. Barretje zelf bier tappen, hamburgers bakken, Billy oranje dingentjes gaat maken,mocht Nederland verder gaan dan Utopia concerten er een spektakel van maken.
Isabella wil dat iemand 2 keer in de week haar helpt met de melkkoeling schoon te helpen maken.
En zo babbelt het verder.

De 3 J`s komen misschien voor een concert via 100 % NL..........Aike vertelt dat ze hun gaan benaderen...
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136817688
Isabella en Aike buigen zich over de laptop om orde op zaken te krijgen voor de biomarkt.
De stream schakelt over naar een innige omhelzing van Andrea door Gio.
"Laat je niet gek maken." praat hij haar moed in.
"Neeeeeje.. op wie moet ik nou stemmen dan?" lacht Andrea alweer.

De stream schakelt weer terug naar Isa en Aike.
Ze duiken steeds verder in het beeldscherm.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136817765
Het is een drukte in de keuken.

Ineens klinkt er gedempt door Jimmy

"Even duidelijk. Andrea schenkt de opbrengst van haar schilderij aan Humana. Dit als statement!"
"Echt?" klinkt er met een hoge stem.

Dikke kussen weerklinken snel voordat het gesudder in de pannen start.
Vanessa gaat weer een lekker potje koken.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136817969
Jimmy en Andrea zijn niet te verstaan op de stream, maar die staan op de hoek van de keuken te kletsen.

Vanessa deelt de pannenkoek uit aan Isabella.

De stream gaat over naar Paul en Emil. Emil loopt vrijwel direct uit beeld terwijl Paul roep: "Lekker top!" Hij gaat verder met knutselen.

De stream gaat over naar Emil en Rienk. Emil loopt vrij direct weer uit beeld. Rienk blijft onderuitgezakt op de stoel achter.

Andrea op een andere stream. Ze probeert de hoogste bieder voor haar schilderij te bereiken. Nadat dit niet lukt zoekt ze in de mailtjes samen met Jimmy.
Jimmy typt het antwoord voor Andrea.
"Zet jij jouw naam er onder?"
Jimmy: "Nee het is iets van jou"
Ze maakt nog even een foto van het werkje, voor haarzelf.


Ze licht Nicoline in dat ze haar schilderij verkocht heeft voor Humana.
"Ik ben goed (of oke)"
Nico: "Dat weet ik toch" En loopt weg.
Voor 250 euro heeft ze het schilderij verkocht vertelt ze tegen Emil.

[ Bericht 16% gewijzigd door Dottey op 17-02-2014 17:31:50 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136818607
Laura zit achter de computer en heeft een idee om iets te maken.
"Het popte ineens in mijn hoofd en nu zit ik hier te kijken."
Rienk heeft een idee om poppetjes te maken van stof. Hij wil het liefste actiefiguurtjes maken van iedere Utopiaan. "Dan begin ik met het maken van een KOE!"
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136823706
Terwijl Hakim en Paul op het internet aan het speuren zijn naar dealtjes... staan de rokende dames buiten. Billy Laura en Vanessa bij elkaar bij de loods.

Aike en Andrea zitten op de haard buiten.
Aike vertelt iets over puzzelstukjes en dat ze merkt dat mensen van buitenaf proberen te beïnvloeden.
Ze zegt dat mensen niet naar haar komen om complotten te smeden.
Andrea denkt dat ze beter kunnen verzetten.

Vanessa gaat naar binnen om gemasseerd te worden door Jimmy.
Aike en Andrea sluiting zich aan bij Laura en Billy.
Aike is iets aan het opschrijven. De authentieke kracht van de individuelen, op het moment dat je het probeert te beïnvloeden. HAHAHA schatert haar lach.
Laura vind het knap dat ze het goed kan verwoorden op papier, zelf heeft ze daar wat moeite mee.
Gio komt er ook bij staan. "Wat is dan de authentieke kracht? Gewoon de kracht die vanuit jezelf komt?"
:Y
Aike vind haar jas stinken.
Laura geeft het advies op Authentieke kracht in een bak met water wassen. Handwas dus.
HAHAHA schatert Aike weer.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136824138
Jimmy geeft les aan Isabella.
Ze hebben een soort van mat waarop ze gaan trainen.

Jimmy: Vind je het fijn op je sokken?
Isa: geen idee
Jimmy: Dan glijd je misschien juist uit.
Isa: Wat heb je gedaan?
Jimmy: Ik heb steps gemaakt.

Nicoline staat er ook bij in sportkleding. Ze krijgt de handschoenen aangereikt van Jimmy.
Jimmy doet aan de dames voor hoe ze moeten steppen. Isa krijgt hulp om haar handschoen aan te trekken. Ze staan ieder op een zelfgemaakte steps. Een minuutje lang gaan we lekker bezig zijn.

Isa: Maar ik wil niet breken hoor
Nico: Maar de vorige keer was je in een andere emotionele staat.

De dames gaan van start. Met de wissel been gaat Nico vloeiend over. Isa is het even kwijt.
Daarna meppen ze links rechts tegen de pads van Jimmy. Adem halen!
Ze meppen vlot achter elkaar. Rawr! gromt Isa.
Dat kan harder! Moedigt Jimmy de dames aan.



[ Bericht 7% gewijzigd door Dottey op 17-02-2014 20:19:30 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136824471
Ruud in de keuken.
Hij is zijn kipje aan het bakken.

Gio aan de telefoon voor de afspraak met Ruud de Wild
Hij spreekt af om samen met zijn party collega een uurtje of half negen te beginnen. Rond half zeven vrijdag zullen ze er dan zijn. Hij krijgt nog een mail om alle gegevens en benodigdheden door te nemen.
Gio polst of er in de uitzending nog een oproep geplaatst kan worden.
Er word de komende dagen gekeken of er nog plek voor is.
Gio zegt dat de aanmeldingen tot nu toe nog wat tegen valt. Hij hoopt dat er nog meer aanmeldingen komen om goede matches te krijgen. Ze zijn begonnen met promoten op hun eigen site. Hij zat er over te denken om in de krant wat te plaatsen alleen het budget trekt het nog niet.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136824623
Snuf & Snuitje achter de laptop, ze speuren Marktplaats af.
Miranda van Marktplaats, stuur even je telefoon nummer vraagt Hakim op de stream, Wedde, dan krijgen we weer allemaal nep mails binnen zegt Hakim.
Nicoline en Isabella gaan bij Jimmy even sporten en een boks lesje nemen.
Vanessa, Ruud en Andrea in de keuken, Andrea vraagt aan Vanessa of ze nooit de kip wast onder de kraan, ja dan dood je alle bacteriën, denk dat dat komt omdat ik dat zo op Bonaire heb geleerd, daar wassen de vrouwen hun kip met zout en azijn.
Andrea vertelt aan Paul dat ze haar bril ook weer gevonden heeft, die lag bij de massage tafel/spullen....** Lachen he ** zegt ze er achter aan.
Ruud staat te bakken iets van Kip, Vanessa snijd vlees klein.
Vanessa tegen Ruud...................** Het beste is de kip te koken, gewoon water en een blokje bouillon erbij **
Vanessa vertelt aan Ruud, 8 eieren per dag, alleen het eiwit, tonijn in tomatensaus is super gezond, Vanessa haar ex was een echte sportman en at dat elke dag vertelt ze verder.
Ruud had even meer geduld moeten hebben ( bakken ) zegt Vanessa.

Gio aan de telefoon, 40 amper is er aanwezig in de loods, over feestje a.s. vrijdag met Ruud de Wild
Gio verwacht samen met partycollega half 9 beginnen, deze meneer is er half 7 A 7 uur om de boel te komen opbouwen.
Deze meneer gaat nog een mail sturen met het hoe en wat en wil het mailadres hebben van Gio. Gio geeft dit door..
Vraagje denk je dat het mogelijk is om nog 1 keer in de uitzending een oproep te gaan doen, de aanmeldingen vallen erg tegen zegt Gio.
Gio denkt ook nog een stukje in de krant, deze meneer is woordvoerder van Ruud de Wild, en gaat proberen dat Ruud de W nog een keertje in zijn radio uitzending gaat roepen over aanmelden en dat mensen op de site van Utopia even gaan kijken.

Andrea ligt op haar bed, telefoon in haar hand en belt, de telefoon gaat over, maar er wordt niet opgenomen.
Na 10 minuten waagt Andrea weer een poging, maar nog steeds geen gehoor.
Deze meneer wilde het blauwe schilderij kopen van Andrea, maar hij neemt niet op, ze gaat een mail sturen.

[ Bericht 4% gewijzigd door Toverheks op 17-02-2014 20:41:53 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_136825380
Jim laat de dames allerlei oefeningen doen. Ze piepen en kreunen en roepen vaak NEE nee NEE.. Kan ik niet.. Oh man! Maar Jim laat zich niet kisten. Hij weet de dames steeds te motiveren meer te doen.

Nicoline doet ook weer mee. Ze geeft aan dat Jim niet hoeft te zeggen: "je moet dieper gaan". Ze weet wel tot waar ze kan gaan. "Kijk naar jouw armen, kijk naar de mijne!"
Jim: "Je moet gewoon trainen, dan gaat het vanzelf."



Nicoline: We gaan toch geen Burpies doen?
Jim lacht "Jawel!"
Ze doen lacherig over de telling en sjoemelen er zo een paar vanaf.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136826002
Terwijl Jim Gym nog in volle gang is.. zit Emil op de railing van de koeienstal en is Ruud lekker aan het knuffelen met de zwarte koe O+

De heren zeggen een tijd niets, omdat Ruud te druk is met kusjes geven.
Als Ruud dan ook op een railing klimt is het enkel "Goh!"

De mannen kletsen wat over de magen van de koe. "Lekker herkauwen!"
Hey ik heb jou nog geen eens geaaid! En duikt op de bonte koe af.
Als ze daarna naar binnenlopen om te gaan sporten zegt Emil:"Ik denk dat Andrea nog wel eens op mij zou kunnen gaan stemmen!"
Ruud: "Maak je niet druk jongen.


En Rienk dan.."

Emil: "Mja, Heb het er maar niet steeds over dan.."

Ze wachten even tot de dames klaar zijn met Jim Gym.

[ Bericht 24% gewijzigd door Dottey op 17-02-2014 20:58:19 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136826392
Paul en Hakim zijn aan het zoeken op het internet om een boot te kopen als ze uit Utopia zijn.
50 ruggen. Die moet je dan nog opknappen.

Je kunt er dan zo mee naar Amerika varen.
Ruud: Ik vind de sfeer op een boot niet zo..
Hakim: Oh, ik vind dat super!
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136826897
Lot en Andrea buiten op een bankje.
Lot: En dan zie ik Hakim zo kijken.. ik ben toch niet gek?
Andrea: nee ik zie voel het.
Lot: Ik ben niet bang om stemmen te krijgen, maar dat ze een verkeerde beslissing maken. We moeten ECHT kijken naar goede redenen.
Andrea: Wie heeft te veel ego? Als ik dan het hele lijstje af ga.,. dan kom ik op Emil uit. Ik kies dan wel echt voor de groep hoor.
Lot: Dat is toch goed? Dat je een goede rede hebt. Ik vind hem wel steeds een aardigere jongen vinden. We hebben in de kas geslapen en toen zei hij iets... en dat hij dan ook nog de trekker niet weg wil doen enz.
Andrea: Ik heb dat gevoel... bijvoorbeeld NET aan tafel... "Wat zijn je hobbies!?" Op een bepaalde manier.
Lot: Ja Paul is ook aan het veranderen.
Andrea: Ja. En bij Emil zie ik een ego alleen maar groeien.
Lot: En elke keer als er een leuk idee is, dan gaat hij er tegen in. Hij doet zo moeilijk. Hij weet het zelf. Daarom is hij aan het tobben en draaien. Gewoon vasthouden aan het harde gevoel. Dat was met Gio ook. Zijn harde gevoel was RuuT houden en dan toch door andere mensen je laten beïnvloeden en er dan verdriet van hebben. Ik houd met een heldere blik vast.
Andrea: Ik ben blij dat ik jullie heb. We moeten eerlijk tegen elkaar zijn.
Lot: Ik ook. We moeten elkaar steunen.
Andrea: ik weet wat jullie kwaliteiten zijn he. Mijn Utopia zie ik als Liefde, eerlijkheid, harmonie en eerlijk delen met elkaar. Elkaar alles gunnen. Jij bent ook zo veranderd. Rustig en in balans. Voel je dat ook?
Lot: Mja.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136827229
Andere dames komen ook aangewandeld.
We moeten om 8 uur stemmen morgen.

Ze zijn zo benieuwd wie er bijkomen.
lot: Ik ben goed geschoren
Laura: Ik heb er nog wat haar op laten staan, dan kan ik het morgen nog even bijwerken
Vanessa: Ik ben alweer ongesteld geworden. Vorige week ook.. 5 dagen gestopt en nu ben ik het weer. Dat komt omdat we allemaal bij elkaar wonen.
Andrea: Vandaar dat je zo kribbig bent?
Vanessa: Nee hoor, normaal doe ik dan veel huilen. Ik ben dus al 1,5 maand niet zwanger.

Andrea gaat naar binnen. Ze gaat naar bed. Ze is niet meer te zien op de stream, maar haar zender staat nog steeds open.
Hakim komt ook even buiten.
Vanessa: "Ze weten niet eens wat stoofvlees is jongen! Boven de rivieren kennen ze dat niet eens."
Lot tegen Hakim: Ik ben het zo beu van dat stoken. Ze heeft haar lijstje gemaakt met alle negatieve dingen. Ze komt steeds op Emil uit. Andrea heeft dat ook.
Hakim: Nu hij weet dat de stemming komt gaat hij ineens bij iedereen polsen hoe het met ze gaat.

De dames gaan naar binnen.
Hakim en Paul blijven buiten "We zien het allemaal wel"
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136827325
Hakim: We krijgen een roerige week zo he. Met de stemmingen enzo.
Paul: Mijn meissie.
Hakim: Onze meisjes zitten thuis en dan zitten hier twee tortelduifjes.
Paul: Vind het leuk voor Aike. Ik ga ze koppelen.
Hakim: Zodra er een koppel komt gaat alles mis.
Paul: Dan stem je hem er toch uit?
Hakim: 3 op Jimmy! HAHA
Paul: Lacht
Hakim: Dat brengt echt een andere sfeer

Ze zijn benieuwd naar de nieuwe inwissel Utopianen. Ze gaan naar bed.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136827645
Bill en Gio.

Gio: Hey Bill word ik dan echt de peetvader?
Billy: Tuurlijk! Wel even een testje doen wie dan de vader is.
Gio: Dat zou wel ziek zijn he? Grappen over zwanger worden via de wc bril.
Billy: gniffelt.
Gio: Of we komen er achter dat ze toch in de bus..
Billy: Was je zenuwachtig in de bus?
Gio: Nee ik was zo.. en ik vond het zo zielig voor de anderen.
Billy: Nee ik ook!
Gio: Het was zo snel afscheid nemen.

Billy: Wat een grote mond toch (verwijst naar Emil) .Je weet toch dat ik ook in die positie heb gezeten.
Gio: Het is echt wel fucked up. We zien het dan wel. Ik hoop het niet.
Billy: We stemmen niet op hem om hem te laten blijven.
Ze fluisteren een beetje.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136827712
Binnen in de loods..........AU roept Isabela, ik heb een zender in me reet........sorry....... gilt ze er achter aan.
Jimmy, Nicoline, Isabella en Rienk zitten op de roze matten in de * boks school * van Jimmy.
rek en strek oefeningen, Nicoline geeft een soort van Yogales.....Rienk heeft het yogaboek open geslagen voor zich liggen.

Rienk vind alles geweldig wat Nicoline voor doet en vertelt..............
Gio ook weer aan de kraaltjes, zit met Billy in een niets zeggend gesprekje.

Vanessa staat * haar * keukenkastjes af te nemen, Andrea staat er een beetje naar te kijken ondertussen bij het fornuis.
Andrea die toch nog steeds een beetje aangeslagen is van het bezoek van Marc van Humana.
Rienk en Charlotte staan bij de kaas, ze smeren de kaas in en leggen het terug op de kaasplank.
Ruud aan het trainen, het is tot nu toe een rustig avondje in Huize Utopia.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')