abonnement Unibet Coolblue
pi_135997483
Oliebol Hakim zegt: laten we centraal praten over de nieuwelingen, terwijl die even gaan wandelen. Aike is het er mee eens dat je beter als groep kan stemmen dan individueel. Hakim wil dus samen de keuze maken wie de nieuwe inwoner wordt. Hoe gaan ze het doen? Op briefjes? Ja, op briefjes, je onderbouwt het. Aike zegt: we hebben nog steeds geen gezamenlijk doel, hoe moet Utopia eruit zien? Op basis daarvan moeten we ook de selectie doen. Emil: ja op dit moment vindt iedereen dat we geld moeten genereren behalve rienk. Ja natuur lijk zegt Aike we moeten nu overleven maar niet alleen korte termijn denken anders blijft het los zand, eilandjes.
pi_135998757
Lot en Hakim. Lot vindt dat ze haar eigen mening moet volgen bij het stemmen, ze is geen meeloper. Hakim weer met het praktische argument over of Laura de koeien nou wel of niet op zich zal nemen en dat als ze het niet doet ze er volgende maand gewoon uit ligt.
pi_136001099
Ruut en Laura zijn vriendelijk verzocht zich even buiten alleen te vermaken. De bewoners gaan nu centraal stemmen.
Het duurt even voor ze allemaal op hun kont ziten. Hakim gaat de spits afbijten. Hij stelt voor een rondgang te doen, waarbij iedereen zijn/haar stem laat weten en het ook onderbouwt. Ze mogen er best de tijd voor nemen, om samen de beslissing te maken. Als zij eruit zijn halen ze Laura en Ruut weer naar binnen. En voor één van die twee is het meteen het afscheid.
Dat ze zelf nog niet weten wat hun Utopia is maakt het stemmen moeilijker.

Jimmy baseert zijn keuze op hoe men nu ligt in de groep. Laura gaat wel wat strijd krijgen. Ruud blijft en Laura eruit wat hem betreft.
Paul heeft zijn afweging gemaakt uit overwegingen van uit de koe, Laura geeft aan dat ze graag de koeien wil doen, Ruut vindt hij een kunstenaar. Ze hebben kunstenaars genoeg. Laura mag blijven, Ruut eruit wat hem betreft.
Peter stemt Ruut eruit, ivm 2 pittige opmerkingen waarbij Ruut uit zijn slof schoot.
Rienk stemt Laura eruit.

Ruud: moeilijke keuze. Hij heeft niet gezien wat Ruut kan. Ruut eruit, Laura erin.
Vanessa wil Laura erin houden, zij hielp Vanessa meteen in de keuken, Ruut eruit.
Andrea was gisteravond nog zwaar in twijfel, is gaan mediteren, antwoord was vanmorgen duidelijk. Laura eruit, Ruut erin.
Isabella ziet in Ruut een oproerkraaier, Laura zorgt voor de koeien en helpt Vanessa. Ruut eruit, Laura erin.
Emil: Laura zag hij meteen mensen ontlasten. (stal, Vanessa). Utopia is iets wat je samen doet. Ruut eruit Laura erin.

Giogio is er eigenlijk nog steeds niet helemaal uit. Heeft wel nagedacht over wat er de afgelopen dagen is voorgevallen. Laura naar huis Ruut erin.
Billy voor mij hele moeilijke keuze. Waardeert aan Laura dat ze naar je toe komt en niet achter de rug doet. Ze liggen elkaar niet. Laura eruit, Ruut erin.
Aike vindt het echt óntzettend moeilijk. Meningen van anderen maken het nog moeilijker, maar heeft haar beslissing genomen, kan ze niet op terug komen. (Hakim zegt wel) Ruut naar huis, Laura erin. (dienstbaarheid en rust).
Hakim heeft er ook ontzettend veel moeite mee. Heeft ook nog een dag op bed gelegen. Ruut slaat met zijn handen op tafel en is heel direct. Ruut is niet voor een democratie. Ruut erin laten zou alles overhoop gooien. Ruut eruit, Laura erin.
Charlotte gaat het gelijk zeggen: Laura moet maar naar huis gaan. Zij heeft Laura niet nodig bij de koeien, gaat allemaal goed. Ze is ook niet zo blij met de vrouwenliefde, daar is Lot niet van.

Er uit stemmen
Laura 6
Ruut 8

Omdat het 6 tegen 8 is ontstaat er een hevige discussie. Het verschil is niet doorslaggevend. Ze praten door elkaar heen, niemand laat een ander uit praten.

[ Bericht 22% gewijzigd door Sanshine op 27-01-2014 12:33:59 ]
pi_136001978
Terwijl Lot aangeeft waar zij graag RuuT erin houd staan RuuT en Laura buiten te babbelen.
Laura: Bepaalde mensen voelen zich hoog zitten omdat zij er al een maand in zitten. Ze hebben daarom ook op Jimmy gestemd, omdat het een nieuwe is.
RuuT: Ja daar begrijp ik helemaal niets van. Ik ben echt benieuwd of er iemand voor Harold komt. Ze hebben er nu een minder. Misschien komt er wel niemand.
De stream van 3 laat ineens ook binnen zien. Andrea is nu op vier streams te zien en horen.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136002330
Het wordt Charlotte te veel, ze gaat huilen. Paul zegt dat Charlotte "Laura" in de groep heeft weggezet als een type die haar benaderde met vrouwenliefde. Charlotte zegt dat hij dat ook met Ruut doet. Hij laat zijn vrienden ook weten dat hij Ruut helemaal niks vindt.

Charlotte: En dan komt er iemand binnen die de koe poenie noemt. Dat is kut, vagina, ik zal het ff uitleggen. Het is een heel lief meisje misschien maar dit ligt niet in mijn straatje.
pi_136002374
vanessa: Spanningen? RuuT veroorzaakt niet alleen de spanningen. Jimmy geeft ook spanningen. Billy geeft ook spanningen. Eigenlijk iedereen die spanningen veroorzaakt staat genomineerd. Ik ben een groepsmens ik denk aan jou en aan jou. Ik denk niet dat ze alleen een koeienmeisje is. Lot gaat dat niet alleen volhouden, zij zou een steun kunnen zijn. Iedereen heeft een steuntje in de rug nodig. Als je een taak neemt dan moet je die 100% doen. Ik kan ook niet zeggen dat rot maar op met die aardappelen. Isabella kan het niet doen.

Isabella: Dat vind ik niet eerlijk. Lotte regelt ook wel eens iemand anders. We regelen dat onderling. We gaan altijd samen met iemand.
Aike: Dat is niet de issue.
Hakim: Het moet gaan over Laura.
Aike: We moeten niet speculeren of Laura de koeien gaat doen.
Hakim: We moeten de koeien er los van zien.
Aike: Het gaat er niet om wie koeien kan melken en wie niet. Wie past in Utopia? En wie valt er uit de groep.
Isabella: Laura heeft mensen aangesproken op bepaalde dingen en dat vind zij heel eerlijk. Als je iemand weg wil hebben houd jij je mond en ga je het spel meespelen.
Rienk: Ik heb het er met RuuT over gehad. Hij had een bepaald beeld over bepaalde mensen en dat heeft hij al bijgesteld. Hij ziet het nu anders dan toen hij buiten was.
Andrea: Ik heb ook gesprekken met hem gehad en .. (iedereen komt er tussendoor) Hij is een toevoeging aan de massage salon. Hij is qua techniek erg goed. En hoe meer creatief in Utopia is.. ik vind hem wel creatief Utopiaan. Hij is wel sterk. Hij is een fel persoon. En er zijn veel ego's hier.
Aike: Jij zegt dus dat we misschien een extra ego nodig hebben
Lot: Hij heeft voor de rest niets gezegd over bepaalde mensen. Hij is bijgedraaid van wat hij vond. En zij met niet kwade bedoelingen denk ik. Ze kan niets zeggen over hoe het buiten af gezien is. Ze zegt wel die moet je niet vertrouwen die moet je niet vertrouwen. En daardoor raak ik in de war. Omdat het ook de mensen betreft die mij dicht bij staat.
Vanessa: Ik vind dat er onderling groepjes gemaakt word. Je kunt je kont niet keren of..
Emil: Dat is een andere discussie.
Andrea: We moeten niet te groot denken.. maar ook niet te klein.
Emil: Ik hoor nog steeds iets niet voorbij komen. Je moet hier wel echt willen zijn. hoe graag wil jij hier zijn? Hij had Laura gevraagd hoe graag wil jij hier zijn? Laura wil het graag volhouden tot het einde en ik geloof haar. RuuT heeft meerdere malen gezegd in zijn boosheid dan kan ik ermee.
Rienk: Ik had het vanaf het begin af aan gezien dat zij dat niet wil.
Lot: Ja mij ook.
Peter: Een paar mensen vind zij niet eerlijk en dan gaat ze liever terug.
Emil: Eerst kreeg ze mensen over haar heen en nu was ze eerlijk,
Paul: jij hebt jouw ding in de groep gezegd en zo heb jij haar weggezet. Jij hebt gezegd zij is iemand die voor meisjes kiest.
Lot: Jij kiest ook zo voor RuuT.
Paul: Ik heb hem nog nooit gesproken.
Lot: Jij ziet hem misschien als bedreiging een haantje want dat ben jij ook.
Paul: Ik zie hem helemaal niet als een bedreiging.
Lot: Nou ik wil nu ook eerlijk zijn.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136002821
Lot: Ik hoor van iedereen zij gaat de koeien mee doen. Ik moet er dan iedere dag mee zitten en als zij dan ook steeds opmerkingen maakt etc dan zit ik daarmee.
Hakim: Je kunt ook zeggen dat je er niet van gecharmeerd bent.
Billy: Maar dat kan jij ook tegen RuuT zeggen, Paul
Hakim: ik was nog even aan het praten, Bill. Je kunt ook zeggen Lot dat je van mannen houd en niet van vrouwen.
Laura: Ik heb echt gezegd ik hoop dat ze een meisje erin sturen die een vriendinnetje van mij kan worden zoals Lindy. En dan komt Laura binnen die de koe Punni noemt.. doosje kutje.. en dat is mijn ding niet. het is misschien een meisje die aardig is, maar ze is niet mijn keuze.
Aike: zijn we het er over eens....
Peter: Ik vind niet dat je iemand mag beoordelen of op je op mannen of vrouwen vallen.. zo komt dat nu over.
Vanessa; we moeten verder denken. Misschien is ze ook wel goed met de hondjes? Ik vind RuuT wel aardig, maar we moeten denken aan ons Utopia. Ik zie RuuT niet de hondjes doen.
kippenhok.
Rienk: Niet praten tot je gekozen bent met je op gestoken hand.
Hakim: Wij hebben nog niet gedacht als groep wat we moeten doen als groep in utopia.
Hij denkt dat je met RuuT die een andere kijk of visie heeft.. maar willen wij dat nu wel nu we net structuur willen. Of kiezen we voor Laura die ons een beetje kan helpen.
Rienk: Laura is iemand die wil leren en geen ervaring heeft in wat dan ook!
HO!
Rienk: Heeft ze eerder met koeien gewerkt? Ze heeft geen levenservaring. Ze is pas jong. RuuT heeft al wel wat mee gemaakt in zijn leven. Hij heeft meer bij te dragen in de groep. En wij moeten beslissen. Willen we dat? Iemand die iets bijdraagt? Als Laura erbij komt zie ik de groep niet groeien. Ik zie niets nieuws. Als RuuT erbij komt... er komt iets nieuws, dan gebeurd er wat. Daar pas ik mijn besluit op.
Isabella: Ze werkt in de zwaarste takken van de zorg. Ze ziet mensen naakt en doodgaan dat is zorgzaam. Ik zie haar niets anders dan zorgen. Qua leeftijd .. het is een goede leerles voor haar om te leren. Ik ben ook maar 31 en ik ben ook maar net bezig. Ik kwam ook dingen te leren en doe ook dingen die ik niet kon. Wat we nu aan het doen zijn is nog steeds denken wat iemand persoonlijk ziet en het is de bedoeling dat we een geheel maken. Daarbij was ik gisteren overtuigd dat ik op RuuT zou stemmen om te blijven maar..
Aike: dit schiet niet op zo.
Peter: Iemand die kan groeien hier die kan ook veel gaan ontplooien.
Aike: We moeten nu een aantal dingen opschrijven waar we een besluit om kunnen maken.
Hakim: misschien een nieuwe ronde doen. Want sommige kunnen veranderd zijn.
Aike: Gaan we dan voor een meerderheid van stemmen? Een basis vinden waarom we stemmen. Persoonlijke keuze of..
Rienk: Wil je een leerling of een leraar?
Jimmy: Wil je geld binnen of een goede groep?
Hakim: Nee dat is te kort.
Aike: Laten we ze naast elkaar zetten en dan kiezen. Geld of groep. Leerling of leraar. Vinden we dat belangrijk?
Ruud: We moeten nu gaan stemmen en de meerderheid blijft.
Emil: ik vind het te kort door de bocht. Geld of geen geld. Vanessa heeft nu ook geen inkomsten, maar ze helpt wel ergens.
Paul: Waar zie jij hem dan geld binnen brengen?
Rienk: Ik zei geen geld.
Paul: Waarom kijk je dan zo lelijk naar me?
Emil: Er kan nog veel uit kunnen komen. Neemt Gio als voorbeeld met zijn spel.
hakim: We kunnen heel de dag zo doorgaan. het is belangrijk de richting op te gaan die de meerderheid wil. En dat de groep die er nu zit. We houden van elkaar dus welke kant we ook op gaan. Links of rechts om.. dat we verder gaan en oppakken met wie het ook gaat. De schouders eronder.. De persoon die erbij komt moet zich aanpassen. Wij bepalen de richting.
vanessa; ze moeten blij zijn dat ze mogen blijven.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136002832
Ze stemmen of ze het eens zijn dat de meerderheid van stemmen de doorslag geeft.
Ook al is dat met één stem verschil, dat wordt het.

Het staat nu 7-7.

Ruud is bereid om te switchen. Hij had het gebaseerd op de koeien.
Nu stemt hij Laura eruit.

Nu wil Gio de nieuwen nog een kans op een Pitch geven,

Er wordt nu gestemd wie er voor is om de nieuwen erbij te halen, zodat ze nog een keer een pleidooi kunnen houden. Het is weer 7-7.
pi_136002988
Hakim: We gaan nu een keer rond. Je zegt wie je weg wil hebben

gelijk spel na de stemming.

Ruud is bereid om te switchen.
Bij mij was de overweging zo klein ik had het gebasseert op de koeien. En dat wil ik anders nu.
Hij wil Laura eruit. 8-6

Gio: misschien is het eerlijk om ze beide een pitch te geven om te laten weten dat zij kunnen aangeven waar zij voor staan en hoe zij geld willen verdienen.
Peter: Dat zei ik gisteren.
Billy: maar Ruud wilde switchen. En dat is nu weg gevaagd.

Ze willen nu eerst een derde ronde.
Hakim: Wie stem nu voor om ze nog een ronde te laten spreken? 7-7

Peter: Nog eens stemmen.
Jimmy: Hij had zijn mening bijgegeven leuk maar het was al een stemming.
Hakim: eerst 6-8 nu 7-7 dus? Wie wil dat er nu een pleidooi komt?
Emil: RuuT is een betere spreker..
Isabella: je kunt toch kiezen om de inhoud?

De stream gaat naar buiten:
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136003064
Stream 2:
Hakim: Paul heeft ook een punt. Je kunt niet als je hebt gestemd je stem terug halen.
Lot: in het echte leven kan je ook niet een tweede keer stemmen. Dan kan je ook een derde keer stemmen.
Peter: Laat ze lekker Harold vervangen, dan ben je ook klaar.
Andrea: wat ik erg voel is dat ze allebei graag laten zien wat ze willen. het gaat om hun leven. laatz e binnenkomen en ons overtuigen.
Stemming om pleidooi te krijgen.

Hakim: Stel voor om een voor een.. en wij zeggen niets.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136003193
Laura komt eerst.

Hakim: de ruime meerderheid heeft gestemd eerst komt Laura die zegt wat gaat naar buiten Ruut zegje en naar buiten.

Laura is binnen.
Wat ik wil gaan doen. Ik wild e koeien op mij nemen als taak dat is nodig hier binnen. Ik kan dat natuurlijk niet allee doen. Ik wil de groep bij elkaar brengen. Er zijn nu groepjes en dat is niet goed. Ik wil graag blijven. Ik wil veel toevoegen maar ik wil plannen pas delen als ik ga blijven. Ze vind het al een goed plan als ze het alleen op de koeien laat..
De groep: Nee dat vinden wij niet
ik ga niet alleen de koeien doen dus...
Groep: waarom wil je dat wij jou erin moeten houden?
ik ga een vliegende keep zijn. Ik kan overal in bijdragen. ik ben flexibel en sterk
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136003262
Lot: Over geld verdienen had je een plan
Laura: Tuurlijk ik heb een op kort termijn en een langer termijn. Bijvoorbeeld een B&B.
Hakim: Dat mag niet.. ze mogen niet slapen.
Laura: Nja ik hoef mijn plannen niet te delen nog . Ik ben een vliegende keep.

Ze willen RuuT nu horen.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136003385
Ruut's Utopia is niet mogelijk. Teveel regels, dit kan niet, dat kan niet.
Hij gaat net zo lief nu de poort uit.
pi_136003615
De bewoners hebben kriebels in hun buik nu..
Aike: Jij moet je persoonlijke gevoel he...

RuuT komt.

Hakim legt uit dat ze de keuze moeilijk vinden en hij ook een pitch moet geven.

RuuT ik zou wel veel dingen anders doen. Structureel zijn we beperkt. Er zijn dingen waar echt bij stil gestaan moet worden. Voornamelijk de pitch wat is jou utopia. Nu is het een kleurrijk gezelschap. Verschillende mensen en karakters moeten bij elkaar passen. Niet allemaal dezelfde kant uit want dan ben je verdwaald in een groep.
Rienk: Pas jij in Utopia?
RuuT heel eerlijk. Mijn karakter wel maar ik... ik weet het nog niet zeker.. dat kan je niet zeggen na 4 minuten. Je bent verscheurd, want je wil aan de ene kant thuis bij de kinderen en aan de andere kant
Paul: Dat is eerlijk.
Hakim: ga je dan over 3 a 4 weken zeggen je wilt weg?
RuuT dat kan nu toch..
Groep: Iedereen en allemaal zegt dat wel.
RuuT; Ik heb heus al meer dingen gehad die frustreren. Zoals mijn vergeten laskabels. Maar daar ben ikoverheen dat kan gekocht worden.
Aike: Kan jij je over frustratie heen zetten?
RuuT in het echt leven zet ik mij snel over dingen heen. Maar hier moet het uitwijzen.
Andrea: We hebben een gesprekje gehad over Ego.
Hakim: Wat is jouw idee erover
RuuT men weet waar de ego vandaan komt wie het zijn en dat weet iedereen. Dat moet een beetje getemperd worden want dat is gevaarlijk
Paul: Wat ga jij er tegen doen?
RuuT ik ga er tegen in. Ik houd niet van onderdrukking. Niet om onderdrukt worden maar om het te zien bij een ander. Daar ga ik dan tegen in. Zodat de ego's wat milder worden.
Billy: dat is wat bij mij is gebeurd dat is goed.
Andrea: Wat wil jij gaan doen?
RuuT; op korter termijn. Plannen veranderen zo omdat je niet weet wat je kan en mag en wat je kan en mag bestellen. Maar gezelliger maken bijvoorbeeld door lekkerder te zitten. Iedereen mist lekker zitten waardoor je lekkerder kan praten en lekkerder in de groep.
Aike: jij zegt ego's temperen aan de andere kant geeft je aan iedereen zijn eigen ding blijven doen. Hoeveel behoefte heb jij aan een gezamenlijk doel? Is dat belangrijk voor jou?
RuuT: ik vind het leuk om een plan te maken (en rekening houden met de seizoenen) en daar aan te werken met zijn allen tot het klaar is. Het is dan een groepsding. We krijgen dan niet MIJN plan of ZIJN plan.. maar onze plannen.
Hakim: samen tot een beslissing komen en dan tot wat de meerderheid tot stand is gekomen. Daar zou jij dan tevreden mee zijn?
RuuT grapt Natuurlijk niet. Nee natuurlijk moeten we een plan dan uitvoeren wat samen is beslist. Behalve de huishouding en of de bouw. Dat blijft natuurlijk doorgaan.
Ruud: Je wilt graag blijven toch?
RuuT Ja.. dead man hanging.

Ruud: Ik mag er toch naar vragen..
RuuT gaat naar buiten.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136003707
Ze gaan de definitieve stemming doen.
Hakim begint.. hij vind het nog steeds moeilijk omdat hij een goede spreker is.. mara is nog steeds niet overtuigd of hij echt wel wil blijven en het meent.

Lot laten we gewoon stemmen

laura: 6
ruud 8

De stemming geeft Hakim nog even door.. RuuT gaat naar huis met 8 stemmen.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136003859
Lot: Ik snap er niets van.. kijk naar wat RuuT zei.. en wat zij zei. Ik snap er echt niets van .

Billy: Ik vind het echt jammer.
RuuT knuffelt Lot zelfs.

Lot en Bill willen weg lopen. Hakim roept ze terug.
Houd het netjes. We zijn als groep heel moeilijk tot een beslissing gekomen. Het was wikken en wegen. De uiteindelijke stemming heeft bepaald.. na drie rondes..
Het is echt een nipte meerderheid daarom zie je ook dat de groep verdeeld is.
RuuT ik heb er wel vrede mee hoor. Ik ga naar mijn waterbed en ik ga lekker neuken vannacht.
Groep lacht en joelt.

Ze knuffelen RuuT omdat hij er niet van houd.
Peter: Vrienden blijven we altijd.
Aike: Ik hoop dat je wat in gang hebt gezet met de ego's.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136003978
Paul knuffelt Laura en moet jubelstemming onderdrukken. Hij ziet er voldaan uit. Lot ziet er van slag uit.
Jimmy geeft aan Laura en RuuT aan dat hij kiest voor de groep. Prive zou hij voor haar hebben gekozen maar voor de groep voor.. niet meer te verstaan.

Emil laat zijn tranen lopen. Hakim en Ruud proberen hem te steunen.
Emil vind de keuze maken enorm k*t. Hij is overtuigd dat hij heeft gevochten voor de juiste, maar... pff
Laura: Ik vind het heel tof dat je voor mij hebt gekozen.
Hakim: we hebben gevochten hoor.
laura: Ik zal jullie niet teleurstellen.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136004094
Hakim geeft nog even aan dat zij hebben gekozen om Jimmy erin te laten. Dat ze laura erin willen omdat ze niet een uitgesproken mening heeft en meer als een tandwiel gezien gaat worden. Je bent nu een van ons. Laura lacht opgelucht "ja".

Vanessa zegt dat Laura haar moet helpen met de aardappelen nu.
Sommige bewoners pakken een boterham in de vuist.

Laura: Je moet je eigen mening he..
Paul: Het is nu aan jou
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136004184
Buiten: (stream 3)
Emil gaat naar RuuT en geeft aan dat hij gevochten heeft voor Laura maar wil hem nog even bedanken en oprecht zeggen dat ze hem liever niet ziet gaan. Hij ziet liever andere mensen gaan.
Ze lachen.
Rienk: Hij krijgt mijn jas niet zo makkelijk uit

Hakim je kunt je spullen pakken en weg gaan.
RuuT nou ik heb dan even de kruiwagen nodig. Jammer dat ik niet kon lassen voor jullie.
Hakim: niet dat ik je gelijk weg wil hebben hoor. Jongens de kruiwagen voor zijn spullen.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136004317
Over een half uur gaan de bewoners eten.

RuuT ik zegt tegen Vanessa : Ik heb nog een cadeautje voor jou. Hij geeft haar een sterke magneet voor de messen. Zo kan ze die ophangen.
Vanessa is er blij mee.
Ruut: Ik mis het nu al!
billy: Nou!
RuuT: Ik hoop dat er iets in beweging is gebracht. Ook jij kan wat zeggen en je stem zeggen.
Gio: Ja ik houd mij er allemaal buiten.
RuuT en ik was net leuk bezig voor een idee voor buiten. Maar nu zijn mijn ideeën allemaal voor mijzelf.
Je weet me te bereiken .. tegen Billy. Via mijn website, daar staat alles. Hij gaat zijn shit bij elkaar verzamelen.
Billy: nummer 11.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136004356
RuuT gaat al zijn gereedschappen verzamelen. Isabella helpt hem even mee. Ze vraagt waar zijn kunstdingetje is.. Ruuddemijn.com? en dan heb je alles..

RuuT zegt tegen isabella: Ik dacht dat het 8 uur prime time zou gebeuren.
isa: Ja wij ook, totdat we ineens te horen kregen "Nu moet het gebeuren"
RuuT: Dus als het goed begrijp, weet mijn familie van niets.
Hakim: Dat hebben ze achter..
RuuT; Dit kunnen jullie vast gebruiken.
Aike; Heb je laatste dingen die je kwijt wil?
RuuT; die grote met de ego... laat die kleintjes met rust.. geef ze ook de kans. Mensen met een mindere stem durven niets te zeggen. Zelfs een met hele goede ideeën. Jullie zijn zo met elkaar bezig dat jullie die kleine vergeten. Ik heb het zelf gezien. Maar hij moet er zelf ook wat voor gaan staan. Maak het leuk hier voor f*ck sakes. Koop wat kleden. is leuk en dempt geluid ook.
Hakim: Zullen we opnieuw stemmen. hahahah
RuuT; Nee nou he.. Hij gaat een vuilniszak zoeken voor zijn kleding, want hij wil niet alles meer aantrekken.
Aike: We gaan zo eten he?
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136004712
Tot de genomineerde eruit gaat de nieuwe bewonerslijst.


Andrea geeft aan dat zij zo gevochten voor hem heeft. Ze vind het zo jammer dat Ruud naar Emil keek voor hij ging stemmen en daardoor veranderd is van stem. Ze vind het voor de groep minder. Ze had hem graag in haar "praktijk"erbij gehad.
RuuT; Naja het gaat niet om geld. Zoals hij eerder zei.. hij had voor iedereen wat kunnen bekennen.
Andrea: is je mening veranderd over mij?
RuuT wat was mijn mening dan?
Andrea: Dat ik zo zweef
RuuT nou dat doe je nog hoor?
Andrea: Nee joh
RuuT Ja hoor.. ik ben een ander soort masseur.
Andrea: Nou dat vind ik niet
RuuT; Prima hoor.

[ Bericht 1% gewijzigd door Dottey op 27-01-2014 14:05:09 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136005214
Gio huilt tegen RuuT.. sorry het is door mij. Ik heb mijn stem gewijzigd door iets wat je zei.
RuuT troost G. Hey G. Kom op he.. je moet het nu zelf doen.
Emoties te over. Dit doet het nou met je he?

De bewoners gaan RuuT uitzwaaien.
Nog even een groepsfoto klinkt er.
Maar RuuT gaat lopen "zonder omkijken"



Er klonk nog even door Hakim: Ik heb niet zo veel tijd met hem doorgebracht dus ik voel er niet veel bij.
Emil is van slag.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136005413
Andrea had op de site gezet dat zij de massages van RuuT aanbood.
Hakim: Dat had ze nog niet moeten doen. We hebben wel een goed iemand weg gedaan, maar dat is een keuze die we voor de groep hebben gedaan.
Emil: Door die wijven dat gekonkel dat binnenhalen en afketsen, daar word ik niet goed van.
Hakim: Daardoor had ik ook bijna Laura weggestemd.
Emil: Lot gaf aan dat er een schema moest komen voor de koeien.. en Isabella die aangeeft dat ze het druk heeft met de bio-markt en zich terug wil trekken. En dan komt er iemand.
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
pi_136005864
Lot is boos en moet huilen omdat ze het gevoel heeft dat ze met heel veel domme mensen hier in het huis heeft. Gio heeft spijt! Bah. En Hakim die zegt dat hij voor zichzelf kiest, maar hij likt de reet van Paul. Ze gaat de foto van zijn kind weg halen boven haar bed want dat vind ze hypocriet voelen.
Billy: Dat achteraf lullen vind ik .. bah
Lot: Misschien bereik je meer in deze wereld met liegen.
billy: nee dat is niet waar. Zelfs Aike zei dat er wakker is geworden in de top. G had het nodig. Die heeft echt spijt.
Lot: nou blij dat hij het ziet.
Billy: Ja en Ruud hopelijk ook en Emil ook die staat ook nu te janken.
Lot: En die Vanessa komt dan weer met dat meisje aan... over dat ze de koeien niet wil afpakken.


Ze kotsen op het schijnheilig doen.
Billy en Lot gaan op Paul stemmen als hij niet veranderd. Hij is een aannemer die in zijn eentje beslissingen maakt. Hij snauwt iedereen af. Emotioneel is hij nog bijna zwakker dan ik.
Billy: Op heel veel vlakken staat hij stil.
Lot: Toen hij zijn verhaaltje deed dacht ik..
Billy: Hakim en Paul zijn een spelletje aan het spelen. Ik ben trots dat ik op mijn eigen gevoel afgegaan.
Lot: Hoe moet dat meisje zich nu voelen dat iedereen zo terug krabbelt? Ik heb echt niets tegen meisjes die op meisjes valt.. zo werd dat een beetje aan tafel gedaan.
Lot: Hakim zit de hele tijd op zijn reet
Billy: hij zegt heel de tijd er is niemand hoog opgeleid en dan stuurt hij een hoog opgeleide weg.
Lot: Ik ga gewoon in de ochtend en in de avond lekker de koeien doen en zij gaat het maar met isabella doen. Die man die legde en onderbouwde alles zo goed uit.
Billy: zij legde helemaal niets uit.

[ Bericht 20% gewijzigd door Dottey op 27-01-2014 14:16:26 ]
Ook al kan ik tomaatje nooit vergeten.. ;) toch getrouwd met een andere meneer O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')