abonnement Unibet Coolblue
pi_135856862
In dit topic kunnen verslagen geplaatst worden die een live weergave zijn van wat er op de streams gebeurt. Dit is handig omdat mensen die het één en ander gemist hebben zo in een oogopslag kunnen lezen wat er allemaal gebeurd is. Daarom willen we dit topic schoon houden van andere commentaren. Reacties op de verslagen kun hier kwijt.

Streamverslagen deel 1
UTO / Streamverslagen


Inwissel Utopianen:



[ Bericht 16% gewijzigd door Toverheks op 23-01-2014 18:13:14 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135857279


Jimmy is druk met de voeten van Vanessa
Cap van Mokum.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135857360
Je weet pas wat je mist als het er niet is.
pi_135858916
Charlotte heeft geen zin om vanavond de koeien te gaan melken............Ze loopt naar Ruud, en vraagt wil jij het doen, Ja knikt Ruud, Oke dan, dan doe ik het morgenochtend en ze geven elkaar een Box.
Peter is uitermate vrolijk hij zingt erop los, doet te druk en was vanmiddag bij en met de Koeien en dat was leuk volgens sommige Cossers.
Billy vroeg aan Peter wat hij in haar schilderij zag, Een voetbalveld grapte Peter.
Peter zegt straks krijgen we 3 nieuwe mensen, Ja dat denk jij zegt Vanessa.........
Lekker hoor gilt Charlotte en jij eruit...en vind peter een kutkind roept ze 3 maal nadat peter heeft geroepen dat denk jij..........
Vanessa vraagt aan Peter of hij al in de boom heeft gehangen (Andrea haar boom) Nee zegt Peter, heb al 3 weken met kerst in de boom gehangen, Vanessa vraagt of Peter gelovig is, Nee zegt peter.
Peter heeft net een brommer gekocht vertelt hij aan Hakim, voor het opkappen.

Peter gaat bij Vanessa zitten het gesprek gaat over de liefde, Peter heeft samen met Ginike een huis en ze hebben een lief hondje Molly vertelt hij aan Vanessa, Peter weet zeker dat het goed zit tussen hem en Ginike, Peter wilt geen kinderen, absoluut niet zegt hij tegen Vanessa.
Vanessa vind het een saaie dag vandaag, Maar er gaat wel wat gebeuren nog en Peter is benieuwt wie erin komen,.
Vanavond om 8 uur komen de nieuwe bewoners................
En Peter zet ff een riedeltje in, Geef mij maar Amsterdam lalalala.

Vanessa zegt tegen Ruud die langs loopt, Benne jij nou zo nat jongen! en schud even moederlijk met het hoofd.......Ruud heeft weer wat buiten gedaan en Vanessa zegt Ja zo schiet het toch niet op met je..( doelt dat Ruud niet zeurt over natte kleding etc)
Peter gaat weer een nummertje inzetten, en vraagt aan Rienk, Ken je dit nummer, Nee Rienk kent het niet. Rienk komt uit Drenthe en is meer van Skik

Er wordt weer gekonkeld over Peter, Rienk had van iemand anders gehoord dat hij het hek van de koeien had open gedaan. Ze vinden Peter te druk en te vrolijk......Billy vind dat het komt omdat Peter weet dat hij eruit gestemd wordt.
Charlotte vertelt dat het doel is dat ze een nieuw vriendinnetje nodig heeft..en het gaat over stemmen.Wie er over blijft van de nieuwe bewoners heeft 24 uur de tijd om te zeggen wie er weg gaat, en 2 bewoners blijven er......Dus de bewoners mogen dus 1 nieuwe wegstemmen als ik het zo goed begrijp.
Charlotte nu met Peter in de slaapkamer, Charlotte weet al zeker dat Peter weg gaat, omdat hij ook al vaak gezongen heeft van *ik voel me zo verdomd alleen* 2 keer maar pas antwoord Peter.

Charlotte zegt nu tegen Peter, zo en zo had ik jou er uit gestemd ondanks wat er allemaal gebeurt is.
Peter zit er enorm mee, hij wil zijn tyfuszooi graag zelf opruimen en niet aan een ander overlaten in de buitenwereld.

Charlotte hoopt dat Peter in de buitenwereld zijn Hart gaat vinden, Peter heeft muurtje om haar heen en heeft het nu over Ginike, dat ze niet alles over Peter weet, zijn hart ligt bij Ginike, Hij vind het klote dat Ginike nu al zijn spullen/rotzooi/ op moet ruimen, ik vind het verschrikkelijk slikt Peter.

Charlotte zegt tegen Peter, als ik eruit ben ga ik gelijk kijken of het waar is van je Film.......Kan je nu ook doen antwoord Peter, (op internet) Ja dat kan jij doen zegt Charlotte, nou echt niet antwoord Peter.

Charlotte verheugd zich op haar nieuwe Vriendinnetje ( nieuwe bewoner) ze heeft gebeld voor een stagiaire, ROC/ morgen belt ze terug werd niet opgenomen, en dat een leraar van de ROC iemand uit de klas pikt die Charlotte kan helpen aan een stagiaire en een stageplek dus in Utopia.
Charlotte wilt gaan ontwerpen, truien en mutsen etc.


Isabella en Ruud zitten de koeien te melken, en er wordt over koetjes en kalfjes gepraat aan tafel.

[ Bericht 3% gewijzigd door Toverheks op 23-01-2014 20:04:06 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135861333
Het gaat nu over de nieuwe bewoners, Paul had van te voren al gezegd er moeten 17 matrassen komen, maar sommige andere vinden dat ze maar zelf moeten uitzoeken wat hun slaapplaats wordt, nemen ze maar een baal stro wordt er geroepen.
Charlotte zegt, er mag wel eentje bij mij in bed, een meisje! maar Paul vind dat geen goed idee.
Ook dat Jimmy dan maar weer buiten slaapt.......Billy antwoord, dan moet Peter maar weg.......
Er komen 2 nieuwe bewoners straks de Loods in wandelen,omstreeks 8 uur na de TV uitzending. Ruud de kunstenaar en Laura.

De twee kandidaten met de meeste stemmen krijgen een tijdelijk Visum. Met dit tijdelijke Visum mogen ze vier dagen in Utopia verblijven. In die vier dagen zullen ze strijden om de gunst van de inwoners van Utopia. De inwoners van Utopia bepalen met hun stem wie van de twee kandidaten het terrein moet verlaten. Want slechts één van de kandidaten wordt ook echt inwoner en ziet zijn of haar Visum omgeruild worden voor een echt Paspoort.

Mis niets en stap met de kandidaten door de poorten van Utopia om 20:00 uur vanavond LIVE.


(volgens bronnen COS :P heeft Arthur zich terug getrokken)
Peter neemt Billy even in de zeik omdat hij erg druk is, Ik heb 2 ritalin pillen van je gestolen, Oh echt kirt Billy.

Vanessa gaat de knakworstjes even warm maken en dan gaan ze eten............

Gio en Billy zitten buiten in het bad, niet te verstaan wat ze zeggen want de regen klettert en neemt de overhand van het geluid.

[ Bericht 8% gewijzigd door Toverheks op 23-01-2014 19:19:22 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135862164
19:30 avondeten.

Ze zitten met zijn allen aan tafel. Hakim gaat om half 8 naar bed. Vanes geeft aan dat ze geen centraal hebben dus iedereen kan op tijd naar bed. Straks komen de nieuwe mensen maar een korte voorstelronde zou voldoende moeten zijn. Al die verplichtingen ook. Gio en Billy moeten ook nog eten, dus er moeten enkele worstjes over blijven. Dat moet lukken; met vier worstjes per persoon.

Aike lacht "we stinken echt! Alleen we ruiken elkaar niet meer". De eerste vraag die aan de nieuwelingen wordt gesteld is of ze roken.

Er wordt flink door elkaar gepraat. En met volle mond.

Paul grapt. "Jongens, de sfeer in de groep is nu goed. Dus als er nieuwe binnen komen...." "Dan stemmen we die weg! haha". Zelfs als Jody Bernal binnenkomt wordt hij eruit gestemd.

Ondertussen buiten:
Billy ligt met...... Gio (?) in bad. Ze hebben beide geen zender om dus het is helaas niet te verstaan waar het verhaal over gaat. Billy lacht.

En weer binnen:
Jimmy masseert Vanes.
Rienk heeft het over Wile E. Coyote.
Lot wil leren masseren van Andrea: "Ik heb spieren ontwikkeld en alles!"
Ruud gaat een utopia baby maken bij een nieuwe chick.

[ Bericht 10% gewijzigd door SaladShaker op 23-01-2014 19:42:28 ]
pi_135862880
Ze zitten aan tafel, maaltijd nummer zoveel van vandaag is bijna ten einde.......het is wachten op de nieuwelingen.
Ondertussen zit Jimmy uitgebreid Vanessa te masseren, en Charlotte wil het masseren heel graag leren, ze heeft er de spieren voor zegt ze zelf.
Vanessa wil graag de afwas doen voor dat de nieuwe bewoners binnen stappen en staat op van tafel en pakt de borden en het bestek bij elkaar.
Billy en Gio zitten nog steeds buiten in bad, ze mogen wel opschieten want *de stem* riep eerder om, klokslag 8 uur met zijn alle aan tafel met kaarsjes aan.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135863283
Gio en zijn rare plek

Gio heeft een rare plek op zijn buik. Jimmy denkt dat hij een ringworm heeft.
Uiteindelijk blijkt dat hij een "dikke vette puist' op zijn bovenbeen heeft. Die had hij net moeten uitknijpen in bad.

Ondanks dat de bewoners om 20:00 klaar moeten zitten is iedereen nog druk in de weer. Aike blijft iedereen terugroepen. "Charlotte kom nou". Een aantal mensen lopen naar buiten. Ze zeggen iets van "Ruud gaat het hek dichtsnoeren".

Ruud: Het hek moet dicht.

Ruud en Emil staan buiten aan het hek. Ze hebben het hek dichtgedaan. De nieuwelingen moeten maar even aanbellen (en dan doen ze niet open, haha). Er komt een auto aangereden. Andrea vlucht naar binnen.

"Jongens we krijgen geen visite vandaag! We hebben het hek dichtgebonden", aldus Ruud.

Een paar andere bewoners gaan naar buiten (ik hoor Lot): "wat hebben ze gedaan?". Dat is toch lullig! Ruud en Peter hollen naar binnen.

Ondertussen buiten:
Andrea, Lot en... Aike staan in de kas. Ze zijn aan het zingen.
(sorry, het is zo vals dat ik weer naar een andere stream ga).
pi_135863612
Jimmy kijkt naar Gio die in zijn blote bast met een handdoek gewikkeld over zijn billen staat bij de tafel, Jimmy denkt dat Gio last heeft van ringworm, Gio bekijkt zo zijn buik, maar volgens Isabella is het gewoon een dikke vette puist.......er wordt geroepen, had je in bad moeten uitknijpen, maar ze begint er niet meer over....( de hygiëne van de bewoners)..
Ruud komt binnen rennen met een grote rol ijzerdraad, staat lachend bij de tafel en zegt, kom we gaan het hek dicht binden en rent naar het hek samen met Peter, ze hebben de grootste lol, ik hoor Rienk aan iemand vertellen dat hij pissig is op Peter, de hele tijd echt de hele tijd zat hij stomme liedjes te zingen...........
Ruud zegt hek dicht dan moeten ze maar aanbellen.Het hek is dus dicht gebonden met ijzerdraad.
Ruud rent naar de slaapkamer, pakt deo en spuit zich helemaal onder om weer een fris geurtje te krijgen.
Billy vraagt ondertussen, En Peter ben je er klaar om je in te likken ( ze doelt op de nieuwe bewoners)
Ik niet antwoord Peter, no focking way.
Isabella had ondertussen gevraagd aan Paul hoe het nu met hem ging, of hij weer lekker in zijn vel zit etc.etc. Paul mist thuis ontzettend antwoorde hij en ze zitten nog aan tafel te babbelen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 23-01-2014 20:10:04 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135863975
Binnen:
Billy heeft alleen de lagere school afgemaakt, Gio heeft de Havo voltooid en is nu bezig met een HBO opleiding. "Netjes hoor, aldus Billy" Giorgio wordt naar de zenderkamer groepen, Emil volgt niet veel later.

Rienk gaat bij Billy zitten maar geeft aan dat het onmogelijk is om Gio's plaats in te nemen. Billy vraagt hoe zijn dag is geweest. Rienk vertelt over het spel van Gio. [geluid valt weg]

Paul vertelt dat hij het zwaar heeft. Hij kan niet zeggen 'wanneer het voor hem afgelopen is' hij geeft geen garanties tot december. De stream verspringt naar Ruud en Emil die weer gaan sporten.

Buiten:
Lot vindt Andrea net een tovenaresje: de parel van het team! Lot vertelt dat ze vriendelijk is voor de nieuwe mensen, ze gaat niet flauw doen. Ze heeft een hekel aan kinderachtig gedrag (Andrea beaamt dit, maar heeft net wel meegeholpen met de poort dichtbinden...).

Als je nieuw bent in een groep ben je al wankel. Dan is het toch niet leuk? We weten allemaal hoe erg het is. We hebben allemaal gejankt. De nieuwe personen krijgen gewoon een bed of hangmat. Als er drie personen komen: 1 in de hangmat, 1 op mijn voeteneind (Lot) haar voeteneind en 1 in mijn bed.

De mannen hopen op vrouwen, ze zijn bang dat het weer mannen zijn. Andrea vertelt dat ze het niet zo goed met vrouwen kan vinden.

Ze gaan weer naar buiten: "ZE ZIJN ER, ZE ZIJN ER" snel we moeten naar binnen. Maar het zijn de nieuwe personen niet; het zijn de medebewoners die weer een streek uithalen.
Lot roept: "PETER JE BENT EEN LUL". Peter is blijkbaar bij het hek weer iets 'flauws' aan het doen om de nieuwelingen te dwarsbomen.

De dames trekken zich terug in de kas en gaan weer zingen.

[ Bericht 12% gewijzigd door SaladShaker op 23-01-2014 20:13:49 ]
pi_135864297
Billy heeft alleen het basis onderwijs gevolgd, Gio doet nu een Hbo opleiding.
Het ijzerdraad is van het hek gehaald, Peter denkt dat Andrea het gedaan heeft, Maar Ruud denkt dat *achter* het verwijderd heeft.
Peter zegt, kom snel en Ruud en Peter rennen weer naar het hek met kniptang en het rol ijzerdraad, ze klooien wat en binden het hek weer dicht.
Ze rennen samen weer terug, lachend want deze kwajongensstreek hebben ze toch ff met zijn 2e geflikt. :P

Paul grapt binnen tegen Peter, we zeggen gewoon dat Billy het heeft dicht gebonden
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135864381
Dit bericht volgt perfect op dat van Toverheks.

Andrea gaat naar buiten (met Lot), ze gaan wederom het touw weer losmaken. Dit wordt de 3e keer. :P Ze maken in totaal 3 touwen los (maar het is blijkbaar ijzerdraad). Een laatste 'touw' lijkt niet makkelijk los te laten.

Andrea houdt het hek goed in de gaten; ze is zeer nieuwsgierig. Aike denkt een man en een vrouw, Andrea en Lot denken beide dat er twee vrouwen komen. Een 'vet lekkere vrouw' en een 'vet slimme'.

Lot vertelt over een vrouw die ze kent [uit Hilversum] die zich ook heeft opgegeven voor het programma. Misschien komt zij wel. Aike en Andrea willen naar binnen lopen, Lot wil nog even wachten want ze ziet een auto aankomen in de verte.

Ze hebben veel plezier met z'n drieën: ze zingen liedjes en imiteren een fluitorkest. Nu zijn ze over gegaan op Thunderdome sounds.

Aike en Andrea geven op. Ze gaan terug naar binnen. Lot gaat de kas in.

--------

Er komen mensen aan, Andrea gaat daarom toch weer terug naar buiten om Lot gezelschap te houden.

[ Bericht 9% gewijzigd door SaladShaker op 23-01-2014 20:23:59 ]
pi_135865359
Nieuwe bewoner arriveert...
pi_135865418
Ruud en Laura

De twee nieuwe bewoners komen eraan. Lotje en Andrea zijn nog hysterischer dan 1 minuut geleden. Lotje roept : "Joehoe hallo? Wat ben je? Een meisje?"

Het hek is dicht.

"En wat loopt daar nog meer?" "Dat is een jongen, antwoordt Laura". Twee keer valt het woord 'boer'. Lotte helpt Laura met het naar binnen dragen van haar kist.

Ruud stelt zich voor aan Andrea. Andrea wil hem helpen met de kist maar die blijkt te zwaar. Ze gaat de jongens halen voor hulp.
"Het is hier heel mooi" vertelt Andrea en ze schreeuwt naar Lot dat Jimmy maar affe moet helpen met de kist. Ruud antwoordt "Ja, Jimmy die kan dat wel hé". Er komt geen antwoord van Lot en Ruud vraagt het dadelijk zelf wel even aan Jimmy.

Ruud komt binnen en de overige bewoners stellen zich netjes aan hem voor. Ruud draagt iets in zijn hand en als Gio vraagt wat het is antwoordt hij "een gasmasker". Ruud kent iedereen al bij naam en toont dat ook meteen. Hij gaat zich even omkleden.

Ruud kleedt zich uit en vraagt aan de bewoners waar hij zijn spullen kan laten. Hij gooit het voor nu maar op een hoopje op de grond.

Billy hoort direct dat Ruud niet uit Nederland komt. Ruud is verbaasd en geeft aan dat hij geboren Canadees is. Gio vraagt of er nog een 3e bewoner komt en Ruud antwoordt ontkennend.

[ Bericht 12% gewijzigd door SaladShaker op 23-01-2014 20:37:03 ]
pi_135865841
Ruud II. Hij heeft zich dik ingepakt, zo veel mogelijk aan gedaan. Hij wil koffie met alles erin graag. Laag na laag kleedt hij zich uit. Ongelooflijk veel kleding pelt hij af:) Een roze tshirt, een grijs hemd, het gaat maar door. Een zwart hemd. Nog een zwart hemd. Paul vraagt, wat doe je oorspronkelijk? Kunstenaar. Wat vet!
pi_135865885
Ruud II heeft zijn hele lasset meegenomen en heel veel gereedschap.
Paul: "Ben je lasser?"
Ruud II: "Nee kunstenaar."

FF centraal wordt er geroepen. "Er is maar één Ruud" roept Ruud.
Vanessa vindt dat ze Ruud II dan maar Rudi moeten noemen. Ruud vindt dat zelfs niks en zegt: doe dan maar Bart.
pi_135866103
"Op de rand van de afgrond is het uitzicht het mooist", zegt Rienk. Dat staat op de achterkant van Ruud II's jas.
pi_135866457
Even centraal om zich voor te stellen.
Laura mag eerst. Ze komt uit Alkmaar. Zij wil kijken wat ze hier kan en waar ze kan helpen. Ze is sterk en houdt wel van een feestje.

Hallo ik ben Ruud, nou ja Ruud. Ik ben 56, wat ik hier kom doen. Ja lijkt me wel leuk eigenlijk. Met de meeste van jullie heb ik een beroeps-affiniteit. Hij heeft topsport bedreven (ijshockey). Niet in Canada maar in Nederland. Peter: "Ik begraaf kisten."
Ruud II heeft ook een kroeg gehad in Utrecht, en een discotheek. En kunstenaar dat is ie ook.
Vanessa: "Het is in ieder geval van huiswijf! Yeahhh."

Ruud kan iedereen helpen, hij heeft overal verstand van, kan alleen geen pannenkoeken bakken. Dat wil Hakim hem wel leren.
pi_135866515
Jimmy gaat met de kruiwagen naar het hek om Ruud II's kist op te halen. Hij heeft lasapparatuur bij zich. Zet maar gewoon hier neer, zegt Ruudtwee in de loods. Ga maar even daar zitten zegt Billy, ja, dan zit je lekker in beedl! Oh ja daar moet ik nog aan wennen, zegt ruudtwee. Laura zit aan de tafel met haar knalgele muts op. Effe centraal, zegt Paul.

Ik ben Laura, 24, Alkmaar, hoop het gezellig te hebben met jullie, hoop me te kunnen storten op de koeien....

Ben Ruud, ben 56. Heb met de meeste van jullie een soort beroeps affiniteit... topsprot, ijshockey... in Canada... Reizen. Azie heb ik gedaan, Noorwegen, Zweden, Europa. En Canada.
pi_135866757
Ruut wil geen democratie. Dat werkt niet in deze omgeving. Hij vindt dat iedereen voor zijn eigen ideaal moet gaan en dat ze daarmee kunnen samenwerken.

Ruut begrijpt niet dat er bij de Utopianen niet het besef is gekomen, ook bij de kleinere deelnemers. Ik eet twee en hij eet twee. Iemand die veel groter is heeft veel meer energie krijgen. Daar moeten ze rekening mee houden. Dat is een issue waaraan gewerkt moet worden vindt Ruut.
Hij vergelijkt het met benzine in een auto.

Ruut heeft ook een half jaar gezworven, maar, gedwongen.

Ruut is kind aan huis bij ijzerboeren. Andrea wil morgen de kringloop weer bellen. Er is veel ijzer bij Utopia, Ruut kan met zijn lassen aan de slag.
pi_135867009
Ruudtwee: Ik ben masseur. En kunstenaar, de laatste zes jaar. Ik ben ook kok geweest, maar ik kan geen pannenkoeken bakken, ik kan veel, kan bijna iedereen steunen in wat ze doen. Ik ga jullie allemaal helpen in je eigen projectjes.

We hebben heel veel ijzer verzameld zegt Paul.

Ruudtwee: ik maak meubels. Fauteuils. Voor mij is Utopia niet een democratie, Het zijn autonome mensen. Hoe kom je tot een beslissing? wordt er gevraagd. (...)

Hoe besis je over eten, Ruudtwee vindt dat een tweekeer zo groot iemand ook twee keer zoveel moet mogen eten.
pi_135867035
Laura's Utopia ziet er wel uit als een ontzettend paradijs zegt zij als ze het woord weer krijgt.
Hoe zit het in de liefde wordt gevraagd? "Ik val op vrouwen." Gejoel. Charlotte is in haar nopjes.

Laura heeft gevoetbald onder andere bij AZ. Vanessa heeft ook gevoetbald vertelt ze. Ze hebben alleen geen bal in Utopia. Laura is ook wel van de bootcamp.

De oude bewoners vragen hoe lang ze blijven. Ruut legt uit dat één van hem na vier dagen zal vertrekken. Vanessa is heel nieuwsgierig wat ze in hun kist hebben meegenomen. De kisten worden erbij gehaald. Vanessa gilt of er drank en sigaretten bij zitten? Nee, Ruut heeft vooral gereedschap.

Er is een fles vodka! Die heeft Ruut meegenomen. Gejoel. Hij heeft ook voor iedereen messen meegenomen (of een bestekset). Laura heeft rode wijn meegenomen.

[ Bericht 27% gewijzigd door Sanshine op 23-01-2014 21:04:04 ]
pi_135867617
Er komt een wakka wakka (wtf?) oplader voor de telefoon uit de kist van Laura. Dat komt Rienk heel goed uit. Daar is ie erg blij mee.
Op de achtergrond hoor ik Hakim zeggen dat Laura wel de aanvoerder van de vrouwen kan worden.
Laura staat bij Billy, Aike en Andrea te praten. Laura wil zo graag het bad proberen. Dan wil Billy wel samen in bad.

Charlotte en Aike willen precies weten hoe het stemmen op de nieuwe Utopianen? Ze legt uit dat ze van zondag tot donderdag kunnen stemmen. Dat werd gepromote. Zelfs posters op bushaltes. Echt? Aike vraagt of ze dat zelf moesten regelen of dat Utopia dat regelt. En hoe populair Laura was.

Paul neemt Laura mee en laat haar het hondenpension zien. Daarna de melkinstallatie. Laura vertelt dat ze echt "van de dieren" is. Paul vertelt dat de opbrengst van de kaas straks 400 a 450 euro per maand is.
Nu is de wc aan de beurt. Ziet er goed uit. Charlotte komt net van het toilet. Paul pakt even een nijptang. De rode wijn moet open vindt Laura. Het is duidelijk dat ze geen wijnopener hebben want Paul heeft een heel arsenaal aan gereedschap bij de hand om die fles te openen.

Rienk is geïnteresseerd in hoeveel paar schoenen vrouwen meenemen. Laura is wel gek op schonenen maar het zou wel een beetje egoïstisch zijn als ze haar kist vol had gestopt met schoenen.
Wie wil er rode wijn. Rienk wel. Billy heeft behoefte aan een sterkere borrel.

Ze moeten even wachten met drinken want Laura vindt dat er wel even geproost moet worden! Emil ruikt aan de fles wijn en proeft uit de fles. Lotte: "Emil neem jij maar tonijn!"

[ Bericht 18% gewijzigd door Sanshine op 23-01-2014 21:13:37 ]
pi_135868021
(Ruud 2 is dus de nieuwe bewoner, zal hem voortaan aanspreken met RuuT met een T) :+

Bijna half 9, de camera staat gericht op het hek, Charlotte en Andrea zijn nog buiten, Charlotte fluistert ze komen, ze komen Dre .........en Charlotte en Andrea staan bij het hek.........Wat ben je, roept Charlotte , een Meisje, een meisje?? Laura antwoord ik heb beloofd mijn kist tot het hek te dragen.
Laura komt uit Alkmaar, Laura vertelt er komt nog iemand ( Ruud 2 ) Hek is open eindelijk en ze stellen zich aan elkaar voor.
Charlotte helpt Laura haar kist te dragen, Andrea ontvangt Ruud 2 aller hartelijks, zijn kist is te zwaar dus moet 1 van de jongens helpen....Andrea roept *Lot, vraag even aan Jimmy of hij Ruud 2 zijn kist wilt pakken* Ja Jimmy kan dat wel zegt Andrea tegen Ruud, ik doe dat niet met mijn rug en ze lopen naar de loods.
Ruud 2 is binnen en stelt zich aan iedereen voor, Laura was al binnen samen met Charlotte.
Ruud kent alle bewoners al bij naam................
Er zit aan 60 kilo in zijn kist vertelt Ruud 2
Ruud 2 is een geboren Canadees........Gio vraagt aan Ruud 2, en vind je het spannend, voor jullie is het spannend, Ik vind het al maanden spannend, weet je hoe spannend het is als je al maanden in de *rij* staat antwoord Ruud 2
Ruud 2 wil eerst koffie en staat zich ondertussen te ontdoen van pakhembeet 20 truien en shirts die hij over elkaar had heen getrokken. _O-

Paul vraagt of hij een CV ketel heeft meegenomen, Nee lacht Ruud 2 maar wel mijn las apparaat.....Echt zegt Paul en zet grote ogen op, een 2.20 lasapparaat Ruud 2 vertelt hij is kunstenaar, Oh Vet antwoord Paul, nu hebben we 2 kunstenaars.

Vanessa vraagt of Ruud 2 koffie wilt en legt uit dat de koffiemelk van de koeien komt.

Er wordt nu gegrapt dat er maar 1 Ruud is, er wordt voorgesteld aan Ruud 2 om hem maar Rudie te noemen, Nee doe maar niet zegt Ruud 2 doe dan maar Bart.
Ruud 2 is 56 jaar en dus de oudste van de bewoners.
Jimmy en Ruud 2 zijn buiten, We gaan gewoon slim doen en pakt de kruiwagen, oh dan kan ik het ook zelf doen zegt Ruud 2, Nee hoor antwoord Jimmy en loopt met kruiwagen mee , Ruud @ vraagt aan Jimmy hoe het met hem gaat........Gaat goed zegt Jimmy alleen weet Jimmy niet meer hoeveel dagen hij al in Utopia woont.
Jimmy pakt de kist op en zet hem in de kruiwagen en zo lopen ze samen weer terug.
Ruud 2 kijkt zo om zich heen en vraagt aan Jimmy, is dit ook allemaal van ons, Ja antwoord Jimmy en morgen gaat Ruud 2 eens alles goed bekijken.
En ze zijn weer binnen, de kruiwagen met kist wordt door Jimmy naast de tafel gezet.

***Op de rand van de afgrond is het uitzicht het mooist.TEKST ****op de rug van Ruud 2 zijn jas.

Ruud vraagt waar hij moet zitten, Billy knikt daar daar zit je het mooist voor de tv beelden.
Charlotte zit te huilen, weet niet waarom maar volgens Paul doet ze dat wel vker.
laura stelt zich netjes voor aan de groep en Ruud 2 ook.
Hij komt in Utopia en heeft met de meeste een beroeps affiniteit vertelt hij.
Hij heeft vroeger ijshockey gespeeld geen prof, een cafe gehad........ veel gereisd..... en beroeps masseur........en is ook kok geweest, kan veel zegt hij en dus kan hij iedereen ook ondersteunen, ook sport heeft hij in zich, Hij kan iedereen helpen volgens Ruud 2 zelf.
Er is heleboel ijzer vertelt Paul, oh lekker dan kan je veel lassen hier.
Hij maakt ook stoelen, voor 100 euro heb je 5 stoelen.
Laura zit ondertussen alles te bekijken aan tafel......
Ruud 2 zegt, what you see what you cat........Ruud 2 heeft ook info ingewonnen bij een voedings deskundigen, qua het eten in Utopia en Ruud 2 vind ook dat het eten oneerlijk wordt verdeelt.
Nu over Emil zijn voedingssupplementen, En Ruud 2 heeft een half jaar gezworven, gedwongen vertelt hij.
Wat hij voor Kunst maakt wordt er gevraagd, hij is klant bij ijzerhandels en kringloop winkel voor zijn kunst objecten.

laura aan het woord, haar Utopia ziet ze als een paradijs, Charlotte vraagt over liefde en laura antwoord ik val op vrouwen en er klinkt gejuich en gejoel en ze zingen gelijk Ruudje bedankt (Ruud 1) Ze kan Voetballen *O* en dat kunnen ze wel gebruiken met de Boot Camp........Vanessa heeft vroeger ook gevoetbald vertelt ze....Laura werkt met dementeerde oudere, dat is heftig hoor ik Rienk zeggen.

Paul aan het woord, dat de laatste dagen goed gaat onderling :o respect naar elkaar toe en praten met elkaar.

Vanessa roept Laura heb je sigaretten bij je, Nee is het antwoord en de kisten worden uitgepakt.
Ruud 2 heeft een messenset meegenomen ( zag dat alles gedaan werd met een aardappelschilmesje)en alles voor te lassen, een slijptol etc. voor Paul een snoepwinkel roept Hakim.
Ook een fles wodka en wijn die Laura in haar kist heeft meegesleept wordt met gejuich ontvangen.
Charlotte gilt vanavond neem ik een wodkaatje.

Ruud 2 vraagt aan Gio hoe het ging vanmiddag met zijn spelletje, Ruud 2 is aardig op de hoogte van alles wat zich in Utopia afspeelt.

Ruud 2 staat te babbelen met sommige bewoners, Hij wilt morgen eens goed het terrein bekijken, hij heeft genoeg ideetjes, 1 van die ideeën zijn kinderpartijtjes.
Paul geeft ondertussen Laura een rondleiding.Laura vertelt aan Paul dat ze echt van de dieren is en graag de koeien onder haar hoede wilt nemen.

En zo begint het avontuur voor Ruud 2 en laura in Utopia.

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 23-01-2014 21:38:16 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_135868165
Ruut heeft veel ideeën over het terrein, wat ze kunnen organiseren etc, als het tenminste geoorloofd is. Hij kan nog niet te veel verklappen. Hij had het idee van kinderpartijtjes organiseren, maar dat werd eerder door de directie al afgekapt.

Slapen? Je kan in de hangmat, zegt Andrea. Veel kleren aandoen.

Hakim.. hoeveel vrouwen zijn er nu? Zes. Zes om negen.

Laura had een boodschap van het beste vriendinnetje van Lot. Die hadden elkaar opgezocht. Lot moest huilen.

Jij wilt echt haar he (Laura) zegt Hakim. Ja zet Lot. Paul ook. Billy ook.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')